دوست خوب مننقل قول:
این لینک همون مجوزه؟؟؟
من که زیاد زبانم خوب نیست ولی فکرکنم خودشه
میشه بیشتر راهنمایی کنید
مرسی
Printable View
دوست خوب مننقل قول:
این لینک همون مجوزه؟؟؟
من که زیاد زبانم خوب نیست ولی فکرکنم خودشه
میشه بیشتر راهنمایی کنید
مرسی
لینک مربوط میشه به چندین بسته نرم افزاری که به دلایلی از آرشیو اینترنتی لینوکس بر داشته شده و حالا هر کدام با یک مجوز خاص بیرون آمده اند.نقل قول:
شما می تونید در آخر همون صفحه ببینید که چطور هر بسته ای برای خودش یک قانون گذاشته یکیش همین هست که سورس کد را تغییر بدید، به دیگران بدید ولی جهت درآمد به دیگران نفروشید!
روزبخیر
لینوکس دراکثر سرورها استفاده میشه وکارایی داره
ولی میزکارهای گنوم و kde برای استفاده درروی این سیستم ها نیستند
یه میزکارسبک وجود داره یه جاخوندم که برای این سیستم ها خوبه ولی یادم رفته والان کنجکاوشدم بدونم چه میزکاریه!!!
میشه راهنماییم کنید
مرسی
اصولا سرورهایی که واقعا سرور باشند! هیچ محیط گرافیکی رو به دلایلی زیاد و به خصوص امنیتی نصب نمی کنند!نقل قول:
و کلا یک سرور نیازی هم به محیط گرافیکی نداره!
ولی بر طبق برخی مقالات مانند:
محیط Xfce سبکترین رابط گرافیکی کاربری هست و البته بسیار زیاد هستند محیط های کاربری دیگر که نمی دونم هنوز هم استفاده می شوند یا خیر! xpdeُ، TWM, IceWM, Blackbox و بسیاری دیگر از این دست محیطها هستندکد:http://www.linux.com/feature/60203
البته قابل توجه هم هست که با توجه به تمرکز اکثر توزیع ها روی ۳ محیط Gnome , KDE و Xfce دیگر محیطها دارای باگهای فراوان و گاها خطرناک هم باشند چون معمولا دارای بروزرسانی های خیلی کم هستند و به ندرت به آنها توجهی میشه.
مرسی عزیزنقل قول:
می دونم نصب محیط گرافیکی کاراشتباهیه و ازروی کنجکاوی پرسیدم
پارسیکس twm روداره وبای فهمیدن این که این چیه به این موضوع رسیدم
سوال بعدی این که :
اکثرسرورهای لینوکسی ازچه نسخه ای از لینوکس استفاده میکنند؟؟؟
فکر میکنم تو ایران سرور های redhat نظیر cent os زیاد باشن..
سرور های سوزی هم داریم...
نه در ایران فقط کلا در خیلی جاها گرایش به centOS زیاد شده! دلیلش رو هم نمی دونم! اگر به وب هاستینگ ها برید می بینید اکثرشون centOS ارائه می کنند، به هر جهت فعلا گرایش روی اون هست!نقل قول:
ولی توزیع های سرور زیادی داریم، فکر می کنم در آلمان زوزه حرف اول رو بزنه در ترکیه اوبونتو و خوب به طبع هر کشوری ممکن هست متفاوت باشه، آمریکا هم به طبع centOS را باید در رنک اول بدانیم.
و نکته ی بعدی اینکه سرورهای قدرتمند مانند مثلا گوگل معمولا یک توزیع خاص از لینوکس را به صورت کاملا خصوصی سازی شده و برای خدماتشون استفاده می کنند، یعنی اصولا یکی از توزیع های مادر را انتخاب و برای خود توزیع جدیدی می سازند که شاید هرگز هم در بیرون آنرا نبینید!
خب بستگی داره...
الان RHEL اگر شرکت ها به صورت قانونی خریداری کنن خیلی امنیت بیشتری داره تا centos. مشکل cent os اینه که دیر به روز میشه... معمولا از محیط گنوم با ورژن پایین و کرنل قدیمی تر... ولی اکثرا RHEL به روز تر و قوی تره!
جدیدا یه کیبورد usb گرفتم که توی grub اکثر مواقع کار نمیکنه ولی همه جا تو ویندوز و لینوکس کار میکنه.
کیبورد قبلی با پورت سریال کار میکرد.فکر کنم تبدیل usb به سریال مشکل رو حل میکنه.
در BIOS سیستمتون گزینه ی 'legacy USB support' را روشن کنید و البته احتمال از کار افتادن پرت PS2 بشود و البته همواره سعی کنید آخرین نسخه ی BIOS را داشته باشید، و اگر ندارید آن را آپدیت کنید.نقل قول:
چه طور میشه بایوس رو آپدیت کرد؟نقل قول:
پورت ps2 چیست؟
اول باید ببینی چه مدل مین بردی داری بعدش میری تو سایتش آخرین ورژن بایوس میگیرینقل قول:
در مورد پورت ps/2
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/PS/2_connector
من دو نسخه ی centos و ردهت9 را امتحان کردم اما هر دو در ری استارت مشکل دارند صفحه ی مشکی باز میشه و روی همون باقی می مونه در اون صفحه عبارت ری استارت سیستم به چشم می خوره...
میشه راهنمایی کنید؟
خیلی کم اطلاعات دادید و البته نسخه هایی هم که استفاده می کنید زیاد برای کاربردهای خانگی جالب نیستند ولی در فایل زیر:نقل قول:
/etc/modules
خط زیر را اضافه کنید:
apm power_off=1
و البته فایل بالا را با دستور زیر می تونید باز کنید:
ابتدا:
su
و سپس
gedit /etc/modules
و البته برخی اوقات ردهت برنامه ی gedit را نداره که می تونید از ویرایشگر متنی لینوکس nano استفاده کنید:
nano /etc/modules
خبرش را بدید.
با سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه اطلاعات دیگری باید بنویسم؟
ولی
من تازه کارم باید یکم سطح پایین تر توضیح میدادی
:10:
البته قسمت اول رو قبلا رفتم ولی درست نشد
نقل قول:
کاری نداره که... در ترمینال ( Terminal ) این دستورایی که حسین عزیز گفته اجرا کن...
ترمینال هم تو منوی اصلیت در قسمت utility موجوده...
فوقش میزنی alt+f2 بعد مینویسی terminal و بعد launch اش میکنی... دیگه نهایتش! :31:
با توجه به اینکه اگر از میز کار gnome استفاده کنی gedit استفاده کن...
به عنوان مثلا :
شما با برنامه ویرایشگر متنی gedit داری محتویان مسیر etc > x11 > xong.conf رو باز میکنی...کد:#gedit /etc/X11/xorg.conf
در این مثال هم همینه که حسین گفت... با دستور sudo kate /boot/grub/menu.lst شما محتویان menu.lst رو برای ویرایش باز میکنی که همنطور که حسین گفت تغییرات رو توش اعمال کن و بعدش save اش کن...
سلام,ببخشید دوستان من چطور میتونم لینوکس فدورا رو از روی درایو محلی نصب کنم؟
یعنی دی وی دی رام ندارم,میخوام از روی سرور محلی یا درایوی که فایلهای فدورا رو روش کپی کردم نصب کنم.
خیلی ممنون از راهنماییاتون.
ابتدا لطف کنید سوالات مربوط به یک توزیع خاص رو در تاپیک اون توزیع بپرسید در مورد شما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در مورد سوالتون هم پست زیر را ببینید:
چه جوری تو slackware رابط گرافیکی رو عوض کنم؟ اصلا این کار امکان داره؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم و اون این که چه طوری گوشی نوکیا رو یه لینوکس(اوبونتو یا سوزه ترجیحا) وصل کنم و کانکت شن؟
وقتی توی گراب ویندوز رو انتخاب میکنم ویندوز بالا نمیاد و مینویسه:
booting windows xp
rootnoverify (hd0,0)
chainloader +1
NTLDR is missing
press to restart
توی ویندوز در درایو سی چندتا فایل hiden مثه autoexe.bat و.. اشتباها پاک شده و از اون به بعد اینطور شد.
وقتی توی فدورا فایل متنی گراب رو باز میکنم توی قسمت ویندوزش زیرش اینو نوشته:
rootnoverify (hd0,0)
chainloader +1
اگه نشه ویندوز رو برگردوند باید ویندوز بریزم در این صورت اول ویندوز بوت میشه و گراب دیگه نمیاد راهی داره که ویندوز بریزم و بشه دوباره گراب رو برگردوند؟
سلا دوستان دو تا سوال داشتم:
1)چه جوری تو لینوکس نصب شده رابط گرافیکی رو عوض کنم؟ اصلا این کار امکان داره؟
2)من نسخه slackware رو در کنار ویندوز نصب کردم حالا می خواستم این تایمری که موقع بوت برای انتخاب سیستم عامل میاد رو کم کنم! چه جوری باید این کار رو انجام بدم؟
این مشکل هیچ ارتباطی به لینوکس و گراب نداره ! ویندوزتون دچار مشکل شده ! این مشکل رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید ...نقل قول:
برای برگرداندن گراب بعد از نصب ویندوز , بارها در انجمن صحبت شده:
جواب سوال ۱ : اگر توزیع شما یک دسکتاپ داره , از طریق مخازن نرم افزاری آن توزیع می توانید میزکارهای دیگر را نصب کنید.نقل قول:
اگر در حال حاضر چندین دسکتاپ دارید , برای تغییر Desktop باید اول Logout کنید و در صفحه login در قسمت Session دسکتاپ مورد نظرتون رو انتخاب و لوگین کنید.
جواب سوال ۲ :
اگر منظورتون نقل و انتقال فایل بین گوشی و کامپیوتر هست , از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید !نقل قول:
سلام دوستان
برای نصب لینوکس روی سیستم های 64 بیتی باید چه کار کرد چون cd که گرفته بودیم 32 بیتی بود و حتی پس از نصب لینوکس 32 بیتی با مشکل مواجه شدیم و صفحه ی مانیتور سیاه می شد راه حل چیست.
صفحه login ندارم. در واقع باید تو خط فرمان login کنم و بعد با دستور startx وارد desktop می شم. آیا دستوری تو خط فرمان برای تغییر رابط گرافیکی وجود داره؟نقل قول:
بوت لینوکسی که نصب کردم lilo است. این لینکی که شما دادید برای گراب رو توضیح داده!
می تونم بوت رو به گراب تغییر بدم؟
فایل زیر را باز کنید:نقل قول:
و سپس خط زیر را اضافه کنید در زیر خط label = ...کد:/etc/lilo.conf
و یا (اگر اولی کار نکرد)کد:append = "autoexec=xconf;kdm"
و فایل را دخیره کنید و سپس در ترمینال دستور زیر را اجرا کنید:کد:append = "autoexec=xconf;telinit~4"
کد:/sbin/lilo
می شه بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
حتی پس از نصب لینوکس 32 بیتی با مشکل مواجه شدیم و صفحه ی مانیتور سیاه می شد راه حل چیست.
یعنی کامل نصب شد؟ بعد صفحه سیاه شد؟
دقیقا در چه مرحله ای این مشکل ایجاد می شه؟
البته من دانش سخت افزاریم زیاد نیست ولی بر طبق جدول زیر Sempron اصلا ۶۴بیتی نیست و ساختار ۳۲بیتی را دنبال می کنه.نقل قول:
کد:http://www.drivermax.com/driver/statistics/processor_amd.php
سلامنقل قول:
sempron شصت و چهار بيتي هم وجود داره. من فكر مي كنم اون مشكل شما ربطي به cpu نداره. چون cpu هاي 64 بيتي ميتونن 32 بيتي رو run كنن. من خودم 64 بيتي دارم و فدوراي 32 بيتي روش ريختم و همچنين ويندوز 32 بيتي ...
پس مشكل جاي ديگه هست...:41:
سلام
من فدوراي 9 ريخته ام و حالا هم ميخوام برم سراغ ubuntu . عرضم به حضور شما كه اين نسخه Ubuntu 8.10 DVD i386 رو بايد بگيرم ؟
نسخه بعدي كه قرار نيست فردا بياد ؟؟ چون من وقتي فدوراي 9 رو نصب كردم، فرداش 10 اومد !!!!
با تشكر
بله، فعلا همین جدیدترین نسخه هست فکر کنم 9.04 در ۲۳ ایپریل عرضه خواهد شد. و خوب هست بدونید اوبونتو هر ۶ ماه یکبار یک نسخه ی جدید بیرون می دهد و البته هر ۱۲ تا ۲۴ ماه یکبار هم یک نسخه با پشتیبانی دراز مدت عرضه می کند.نقل قول:
سلام دوستان !
بنده جدیدا با فروم شما آشنا شدم ! .... بنده علاقه ی خیلی خاصی به این سیستم عامل دارم ولی برای شروع هیچ چیز بلد نیستم ! و نمی دونم از کدام توزیع استفاده کنم !!!
اگه میشه دوستان در مورد توزیع ها یه توضیح مختصری بدن !
در ضمن برای من ظاهر کار خیلی مهمه !!! بلاخره من یه ویندوزی هستم !:20:
راستی جناب روتنت سلام علیکم ! کیف احوالکم !:21: ؟؟؟
یه سوال دیگه ! توی لیونکس فایل های صوتی و تصویری که اجرا میشه ؟
در ضمن اگه بخوام هر دو تا رو با هم داشته باشم می تونم ؟ یا نه !
با تشکر از شما !:11:
سلام، خیلی ممنون
بله اجرا می شه
بله می شه نصب کرد
شما گنو/لینوکس رو خیلی دست کم گرفتیا
می گم چرا این جا قابلیت تشکر نداره ؟
بعد یه سوال دیگه ! (که یک جای دیگه پرسیدم کسی بهم جواب نداد !)
این برنامه ی تبدیل گفتار به نوشتار ... روی لیونکس اجرا میشه ؟
یه سوال دیگه ! لیونکس یا لینوکس ؟ تلفظ صحیح کدامه ؟
ببخشید این قدر پشت سر هم پست می دم !!!
ولی خب چون پست هام تایید نشده قابلیت ویرایش رو ندارم !
اول می خواستم ببینم سیستم مورد نیاز توزیع های مختلف فرق می کنه ؟ کلا برای لینوکس سیستم بالایی لازمه ؟
بعد من یه سری از این نسخه های دیسک زنده رو سفارش دادم بیارن ! ولی خب ! توی بازار اگه خواستم تهیه کنم از چه شرکتی بگیرم ؟ منظورم هم دیسک زنده ش هست هم کاملش !
در ضمن این پارتیشن بندی های خاص رو از کجا کشف کنم ؟ یعنی خود سی دی یا دی وی دی توزیع خودش کار ها رو انجام میده یا خودم باید پارتیشن بندی ها رو انتخاب کنم ؟
ممنون !
باسلام به همه دوستان من تازه وارددنیای لینوکس شدم ubuntuشدم وسوالات زیادی دارم امیداست باکمک دوستان این مشکلات حل شود