خوبه فقط چجوری انگلیسی میشه ؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
خوبه فقط چجوری انگلیسی میشه ؟؟؟؟نقل قول:
دوستان یک سوال!
کسانی که این مودم رو دارند آیا 24 ساعت فول سیگنال 100% آنتن دارند؟ یعنی هر 5 تا سیگنال بارشون پر هست؟
نقل قول:
فاصله خونه تا دکل حدودا 500 متره دربهترین حالت چراغ 4 انتن دارم اما بیشتروقتها 2انتن
نقل قول:
یک اتصال اشتباه یا ...باعث شده ای سی سکوریتی مودم که حاوی اطلاعات کارخانه مودم هست اسیب ببینه.بدید نمایندگی یا تعمیرکاروارد درستش کنه
این اموزش فقط رو tf-i60جواب داده اگر دقت نکنید به مودم صدمه میرسه
پشیمون شدم همون MR200 بهتره کنسل خرید کردم شاید تو آینده باز نظرم عوض شد کلا دستگاه مشکوکیه همه چیش, حس مثبتی رو براش ندارم. بیشترین چیزی که نخریده تو ذوق میزنه اندازه بزرگ و دیواری نبودنش هست. اگه سیگنال بار هم براش کامل نشه 100% نشه که کلا ضرره.نقل قول:
تازمانی که براش اپدیت درست حسابی نیاد وضعش همینه.ایرانسل 350 به مافروخت تا حداقل سرعت 8مگابایت داشته باشیم
خداییش انصاف ندارن الان قیمتش رسیده به 160 .170
نمیگم بده کارراه اندازه.مودم خیلی تاپ وبدون مشکلی نیست که اول تبلیغشوکردن
چقدر سرعت داری؟ ۸ مگا بایت؟ تک کانکشن خارجی و صبح رو فقط بگونقل قول:
اوایل بله.ولی الان از2m تا4m نوسان داره
دوستان کسی فرمور خود ایرانسل رو داره من فلش بزنم رو مودمم؟نقل قول:
الان که مودم تبدیل به یه آجر بی خاصیت شده
مقدار سیگنال به دکل و امواج و نوع دیوار های خونه داره.واسه من رو باند 3 100 درصده.اما من dlink 953 داشتم از نظر سرعت به این مودم نمی رسید.نقل قول:
MR200نقل قول:
حرف نداره، با i60 قابل مقايسه نيست اصلا
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلام دوستان، مبین نت در شهرستان ما (اهواز) همین مودمو (Huawei B612) بدون طرح با هزینه 110 میفروشه.
بنده پینگ پایین نیاز دارم، اخیرا یکی از دوستان که حوالی ما سکونت داره با گوشی از 4G رایتل پینگ 110ms (روی 4.2.2.4) میگیره.
سوالم اینجاست که مودم مبین نت هم به همین شکل آنلاک میشه تا بتونم سیمکارت رایتل روش بزارم؟
شارژر فندکی ۱۲ ولت هست برا خرید؟قبلن مبین نت داشت
طبق آموزش من همه کارو درست انجام میدم ولی وقتی به فایل firmware.exe میرسم سره قسمت hdlc گیر میکنه. چیکار باید بکنم ؟؟
دوستان یه مودم رومیزی با انتن قوی 4.5g بم معرفی میکنید با قابلیت تجمیع باند ؟انتنم بخوره .غیر این
B525 مودم هواوینقل قول:
ایا واقعا تجمیع میکنه باند 3 با 7 رو؟من هیچی ندیدم تو مشخصاتشنقل قول:
- - - Updated - - -
ایا واقعا تجمیع میکنه باند 3 با 7 رو؟من هیچی ندیدم تو مشخصاتشنقل قول:
سلام دوستان. من تست زدم بدون آنلاک کردن. سرعت دانلود با سایت speedtest.net حدود 81 مگ بود و آپ لود حدود 30 مگ بر ثانیه.
دوستان سلامنقل قول:
من هم دقیقا مشکل ایشون رو دارم یعنی سخت افزار آسیب دیده؟؟:n03:
یکی یه ویدیو تو اپارات گذاشته برا نمایش مودم انلاک شده tf-i60نقل قول:
توش آدرس سایت و شمارش هست
تو سایتش بری قسمت تماس با ما آدرس تلگرامش هم هست
شاید از ایشون بپرسی بتونن راهنماییت کنن
دوستان قیمتش شد ۱۲۰ تومان حتما بم اطلاع بدید.
tf i60قیمتش بشه 120تومن ....اونهم الاننقل قول:
1ماه پیش این قیمت بود الان فکر نمیکنم دیگه این قیمت گیر بیاد اگر دیدی به منهم اطلاع بده
اما الان مبین نت این قیمت هست همین مدل
سلام کسی نمیدونه پورت های lan این مودم گیگابیتی هست یا نه
بله هستنقل قول:
این مودم به طور کلی ارزش خرید داره؟ فورجی پلاس خوبی نسبت به بقیه هست ؟
اصلا این مودم فورجی پلاس نیست:n02:نقل قول:
ارزش خریدش هم بستگی داره به اینکه چند بخوای بخریش
سلام mr-secret آدم خیلی باید وقت صرف کنه تا یه سخت افزار رو هک کنه همین که روی ایرانسل رو کم کردی دمت گرم اگه بازم مودم جدید اومد همین کار رو کن
من از شما تشکر میکنم و شما رو تحسین میکنم که موفق به انلاک مودم شدید کار هرکس نیست خرمن کوفتن
- - - Updated - - -
من از شما تشکر میکنم و شما رو تحسین میکنم که موفق به انلاک مودم شدید کار هرکس نیست خرمن کوفتن
جناب secret عزیز اگه امکان داره جریان تجمیع فرکانس یا 4.5 رو راه اندازیش رو توی مودم tfi60 روشش رو توضیح بدین چرا فعال نمیشه اگه هنوز ایرانسل راه اندازی نکرده چرا روی مودم m60 یا بعضی از گوشیها فعاله ممنون از خدماتت
2 نوع 4.5 داريمنقل قول:
يکي به صورت مايمو
يکي به صورت تجميع
اولي هنوز تو ايران راه نيافتاده
ولي دومي راه افتاده
اين مودم فقط اولي رو داره
هر وقت چین مودم جدید زد میشه 140 تومن
کدوم ۴.۵ بهتره ؟؟؟ یا بهتر بپرسم کدوم بیشتر به نفع کاربر هست ؟؟ ( نفع در سرعت و کیفیت)نقل قول:
سلام به همه دوستان که برای انلاک مودم زحمت فراوانی کشیدن مخصوصا دوست عزیز و گرامی mr_secret که اموزش رو پابلیک کردن چند مورد هست که باید خدمت شما عرض کنم اول توی تنظیمات اپدیت اتوماتیک رو غیرفعال کنید برای مودمهای موجود حال حاضر در بازار مودمهای جدید امکان انلاک با روش secret ندارند که با اپدیت جدید توی بازار دارن وارد میشن دوم حالت تجمیع توی این مودم فعاله از نرم افزار ltewatch استفاده کنید سوم سعی کنید با ویندوز xp انلاک کنید چون بعد از اینکه loader رو اجرا کردید براحتی پورتها باز میشن و فریمور نصب میشه در ضمن حتما نیاز نیست پورت روی 55 باشه هر نامبری میتونه باشه من با9 اینکارو کردم فقط بدونید با xp هیچ خطایی نمیده جالبه که درایورش به صورت اتوماتیک نصب میشه فقط بدونید مودم رو انلاک کردن کار بزرگیه ولی شرکت هواوی به درخواست ایرانسل دست روی دست نمیزاره با آپدیت جدید جلوش گرفته شده مودمهای جدیدش تا چند وقت دیگه داره میاد تو بازار منظورم با ورژن جدید حالا جناب secret دوباره باید روی هواوی و مخصوصا ایرانسل رو کم کنن که داره پاره میشه دوستم نمایندگیش رو داره و خیلی هم معروفه و با یکی از مسولین مهم شرکت ایرانسل در ارتباطه که طرف خیلی شاکیه و میگه خیلی ضرر کرده و بد و بیراه و فحش میده به آنلاکر ولی دمت گرم و دست مریزاد secret جان بازم روشون رو کم کن راستی یه مودم جدید خفن داره میاد تو بازار طبق گفته دوستم که میگه با پاوربانک هم کار میکنه
:n05:
اره داداش با همین روشه دقیقا فقط فریمورش فرق میکنه که تو سایت combineرایگان موجوده خواستی لینکشو برات میزارم فقط باید مودم حتما با بوت پین وصل بشه به کامپیوتر
فایل رو دوباره دانلود کن در ضمن بهتره فایل رو توی درایو c desktop بریزی بعد اجرا کنی
داداش ربطی به فلش زدن نداره عیب سخت افزاری پیدا کرده من دادم تعمیرکار روی برد کارکرد و درست شد گفت به دلیل اتصال اشتباه روی برد موقع لحیم کردن یو اس بی قسمتی از مدار که مربوط به شناسایی سیم هست قطع شد حالا تو 500 بار فلش بزن:n01:
داداش ما هم این مشکل رو داریم سیم کارت رو نمیخونهنقل قول:
اگه میشه آدرس تعمیرکار و هزینه اش رو خصوصی کن
ممنون
اره با سیم معمولی جواب میده و سرعتش هم 4تا5 مگه
تجميع بهتره، ولي در اينده تجميع با مايمو قراره باهم استفاده بشن،نقل قول:
اونوقت يه مودم ميخواد که همزمان از هردو استفاده کنه و سرعت بجاي 300 ميره رو 600.
شما آنلاک کردین بعد اون سیم کارت رو نمیشناسه یا هنگام لیحم کاری اشتباه کردین لطفا دقیق توضیح بدین راهنمایی کنم ..نقل قول: