نقل قول:
این وی پی اس هست
Printable View
نقل قول:
این وی پی اس هست
خیر FTTH هستنقل قول:
اگه شرایطش پرسیدید به منم اطلاع بدید منم شیراز هستم در ضمن اون ادرس میزبانی هاست و سرور که گذاشتید متعلق به خودتون هستنقل قول:
باتشکر:n16:
بله دیتاسنتر برج میلاد رک داریمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درصورتی که سرویس FTTH الماس خریداری بشه هزینه فیبرکشی و مودم و تجهیزات با مخابرات هست
ولی مدت این قرار داد 2 ساله هست
برای امکان سنجی هم باید تشریف ببرید مخابرات ولیعصر
قاعدتا دیگه این تعرفه ها باید عوض بشه طبق دستورالعمل جدیدی که صادر شده ...
سلام دوست عزیزنقل قول:
اطلاع دارید هزینه تجهیزاتش چقدر می شه حدودا؟ منظور فیبر کشی و بقیه چیزاست
سپاسنقل قول:
2 تا سوال
سرویس ftth هست دیگه ؟؟ یعنی تا منزل فیبر میاد دیگه ؟؟ vdsl که نیست ؟؟
چون تو عکس زده 50 و 100 که سرعت سرویس های vdsl هست ولی شما تست 500 مگ گذاشتید !!!!
دوم
چرا اینقدر حجم ها مسخرست !!!
50 گیگ واسه فیبر ؟؟؟
حجم ها خیلی خنده داره !!
هزینه بسته به فاصله شما و مقدار مسافت فیبر کشی هستنقل قول:
- - - Updated - - -
فیبر تا اتاق شما کشیده میشهنقل قول:
این الان سرویس FTTH هست؟نقل قول:
بله مال ftth هستش.یعنی بودنقل قول:
کجا و کدوم مرکز مخابرات هستنقل قول:
جلفای آذربایجان
تو مشهد که چند تا منطقه بیشتر فیبر نوری نشده با این وضع و قیمتا اصلا صرف نداره من الان vdsl دارم لینکم پرش داره اصلا مخابرات از همون اول که اومد تا الان هیچیش جالب نیست
پشتیبانی داغون
قیمتا داغون
لینک سرویس ضعیف
و...
درصورتی که در نزدیکی شما امکانات داشته باشند میتوانند برای شما نصب کنند و باید حضوری امکان سنجی بشه
نقل قول:
منطقه طلاب
اینکه میگن 3 تا مشترک درخواست بدن اقدام میکنن ربطی به مشهد نداره درسته ؟
در کل میشه راهنمایی کنید که کدام اینترنت تو ایران بالاترین سرعت رو داره ؟
vdsl
4G+
ftth
?
برای استفاده از سرویس های VDSL یا FTTH حتما باید خط تلفن فیبر نوری باشد ؟ اگر خط تلفن فیبر نباشد راهکار دیگری ندارد ؟
نمیدونمنقل قول:
فعلا که من ندیدم کسی طرف فیبر تو مشهد رفته باشه
این طرح ها شبانه دارن؟ در غیر این صورت واقعا چه مزیتی داره تانوما؟
مطمهنا که ftth سرعت بالاتری داره.یعنی خطوط فیبر بیشرین پهنا رو میتونن بهتون بدن.من تا 1 گیگابیت هم سرعت داشتم.ولی اگه به خاطر پینگ تایم یکی بخاد فیبر بگیره ارزش نداره چون الان شده عین adsl .البته قبلا خیلی بهتر بود.این از عجایب مملکته که هر چی جلوتر میریم پس رفتمونم بیشترهنقل قول:
خطوط تلفن که اکثرا از مرکز تا خونتون مسی هستش و مخابرات فکر کنم متراژ زیر 300 متر رو رایگان فیبرکشی میکنه.باید از مرکز مخابراتیتون بپرسید چون قوانینشون فرق میکنه.
نقل قول:
واووووووووووووووووووووووو و عجب سرعتی روی منیجره
آقا دمتون گرم . اولین باره دارم تو ایران همچین سرعتی رو تو دانلود منیجر میبینم .
ممنون بابت راهنمایی
یک سوال دیگه :
مرکز مخابراتی نزدیکه اما مطمنا از 300 متر بیشتره فاصله اش
اگه بخواد هزینه بگیره چقدر میشه تقریبا و اینکه هزینه های داخلی ساختمان برای استفاده از ftth چقدره و چیا هستن ؟
ممنونم
منظورم جعبه کافو نوری بودش نه خود اداره مخابرات.من چون همون اوایل گرفتم یکم هزینه هاش مندرآوردی شد ولی الان فکر کنم 600 تومن بشه کلا.داخل ساختمان هم فقط یه کابل نازک زرد رنگ فیبر با یه پریز مخصوص بهت تحویل میدن البته با یه مودم فیبرنورینقل قول:
یعنی بجز یه نیش خند مسخره چیز دیگه ای نمیشه واسه فیبر ایران در نظر گرفت !
انصافا سرعت 1 گیگابیت ( 128 مگابایت) در ثانیه بعد حجم 50 و 100 گیگ در ماه ؟؟ تازه هزینه همین هم بالای 100 هزار تومان در ماه هزینه داره !
هزینه های اتصال اولیه و مودم که بالای یک میلیون میشه هم بماند !
قشنگ مسخره کردن خودشون رو - هدف هم چیزی جز تیغ زدن جیب مشتری نیست !:n01:
سرعت 1 گیگ حجم 50 گیگ :n02:
اگه یکی دو ساعت در روز تایم رایگان داشت میصرفید اما اینجوری حجمی فقط بدرد تست سرعت میخوره
یادش بخیر قبلا که اینترنت ماهواره ای هکی یه طرفه هنوز کار میکرد سرعت اینترنتم 512 کیلو بود سرعت دانلودم 20 مگ بود
خب منم گفتم که کیفیت نت داغونه حالا فرقی نمیکنه بنز سوار شی یا پراید.ولی بعضی وقتا که این مسعولین محترم به خواب میرن پینگ تایم یه چیزی میشه در حد لالیگا.تک کانکشن هم همین سرعت رو میده ولی اکثر مواقع دور و بر 7-8 میچرخهنقل قول:
اگه زیر 300 متر فیبر کشی رایگان باشه ، من از کافو تا خونه زیر 200 متر فاصله دارم ! فیبر رو رایگان میکشن ؟
حالا فیبر هم رایگان شد مودمش چنده ؟
بدجوری داره منو وسوسه میکنه :n02:
دوستانی که فیبر دارن و یا داشتن یه سوال فنی
اگه هزینه های اولیه رو حذف کنیم و حساب نکنیم
از ماه های بعد علاوه بر شارژ ماهانه باید آبونمان هم هر ماه پرداخت بشه ؟؟؟
اگه بله هست جواب :n02: جقدر ؟؟
با تشکر
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من ماهی 60 تومن آبنمان گرفتن ولی مثل اینکه از بقیه دوستان آبنمان نگرفتن.نقل قول:
یعنی من ماهی 100 تومان پول سرویس بدم و ماهی 60 تومان پول آبونمان ؟ :n29:نقل قول:
یهو برم کل مخابرات رو بخرم چقدر هزینه بر میداره ؟ :n02:
در مورد آبونمان به من گفتن که اگر فیبر کشی داخلی شما رو مخابرات انجام بده (هزینه نگیره) به ابونمان می گیره که بعدشم اضافه کرد که کلا آبونمان مال مواقعیه که بیان کلا آپارتمان شما رو برای همه ی واحدا فیبر بکشن و مودم بزارن...نقل قول:
البته این برای تهران هست شهر های دیگه شاید متفاوت باشه...
ربطی به کافو نداره اگه توی کافو تجهیزات باشه میکشن.نقل قول:
واسه من کافو هم نزدیک بود گفت نه نمیشه
فقط از پشت مجتمع تجاری که جلو خونتون هست شاید امکانش باشه که بکشیم
سلام دوستان خسته نباشید. چندسال پیش اومدن منطقه ما و این میله هایی که سیم تلفن روشون بود رو جمع کردن و کلا سیم تلفن رو بردن زیر آسفالت و الانم فیبر هس. میخواستم بپرسم این فیبر که زیر آسفالت گذاشتن فرقی داره با فیبری که شما میگید؟ ینی میشه رو این فیبر ftth ارایه داد؟
اینم بگم غیر مخابرات شرکت دیگه ای نت نمیده رو خط ما. و اینم بگم قطعی به شدت کم هست (شاید دو یا 3 بار درسال) اونم قبلش میگن. و تست هم کردم تا 10 مگابیت هم میره برای من.(سرعت16دارم).
یه چیز دیگه هم اینکه فیبر ک تو کوچه انداختن تا در خونه ما ده متر بیشتر راه نیست.(منظورم در خونه هست نه حیاط) ینی باید کلا فیبر بشه داخل حیاط هم؟
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
سلام دوستان
ما پیمانکار مخابرات در زمینه اجرای فیبر نوری (FTTH) در داخل منازل هستیم.
در صورت نیاز میتونید با من تماس بگیرید.
ضمنا ما فقط تهران فعالیت داریم.
0919-5760698
محسن گل بهاریان
سلام دوستان
ما پیمانکار مخابرات در زمینه اجرای فیبر نوری ( FTTH) در داخل منازل هستیم.
شما فقط درخواستتون رو برای ما ارسال کنید تا خودمون بقیه کارهاش رو انجام بدیم.
در صورت نیاز میتونید با من تماس بگیرید.
ضمنا ما فقط تهران فعالیت داریم.
0919-5760698
محسن گل بهاریان
پس شهرهای دیگه چی؟
همش شد که تهران
برای بالای 200 واحد انجام میدیم.
سلام.کسی که کلا منطقه اش فیبر نوری نباشه و به هیچ مسیر فیبر نوری ای هم نزدیک نباشه و کلا کافوی نوری هم بهش نزدیک نباشه میتونید براش کاری بکنید؟نقل قول:
اگر بله هزینه اش چقدره؟
والا ملت فیبر میگیرن پینگشون و کیفیت اینترنتشون بهتر بشه ولی کیفیت فیبر نوری و پینگش چندان تعریفی نداره.شما در جریانید مشکل دقیقا کجاست؟نقل قول: