شما در گیم با سرورهای اروپا و امریکا ایا لگ و مشکل دارید و حس لگ می کنید و یا بازی پیام بد کانکشن رو میده یا نه؟نقل قول:
Printable View
شما در گیم با سرورهای اروپا و امریکا ایا لگ و مشکل دارید و حس لگ می کنید و یا بازی پیام بد کانکشن رو میده یا نه؟نقل قول:
خوب بالاخره یه چیز رو هم ما تحت پوشش بودیم :D.دوستان من ثبت نام کردم و حجم ها 40 گیگ داره تا 130 گیگ ماهیانه خیلی کمه برای vdsl موندم چی کار کنم .به این وزیر باید گفت این حجم ها خیلی کمه واقعا انصاف نیست!
در واقع همون طرح کمپین ماندگار حرفه ای ۱ تا ۶نقل قول:
شما مرکز نهری هستید؟ پیش شمارتون را ممکنه بفرمایید؟نقل قول:
میشه بگین کدوم مرکز مخابراتی هستیننقل قول:
و اینکه میشه قیمتها و حجم ها رو هم دقیق بگین:»
درود بر شما من قم هستم مرکز پردیسان. ببیند اینا خودشون هم مطمین نیستن ولی اینی که به گفت طرح 6 ماهه حداقل 40 گیگ ماهانه 30 خورده ای و 130 گیگ ماهانه 70 و خورده ای که 6 ماهه 400 تومن برای 130 گیگ ماهانه در اومد.البته من از شاتل هم یه امار می گیرم اینجا می گم امیدوارم حجم بیشتری داشته باشه با این حجم گیم رو هم به زور میشه رفت و فقط بازیش نه اپدیت و دان گیم.نقل قول:
مبارک باشه.نقل قول:
شما خطتون فیبر بود؟
نقل قول:
درود
فعلا نباید منتظر اتفاق جدیدی باشیم فعلا تصمیمات خیلی سریع گرفته میشه اما برای عمل کردن حرکات لاک پشتی هستش
از امروز شروع کردن به تماس گرفتن به مشترکین ADSL که آمار دربیارن ببینن چند نفر ثبت نام کننده واقعی هستش تا ببینن ارزش داره هزینه کنن و تجهیزات و ارتقاء بدن
ممنون دوست گرامی بابت اطلاع رسانی.نقل قول:
این تعرفه هایی که اعلام شده به عنوان ویژه مثل کمپین ماندگاره؟ یعنی منظورم اینه تعرفه های استاندارد به قوت خودش باقیه؟
نقل قول:
من هیچ کدوم و تست نکردم اما مشترکینی که قبلا UTEL گرفته بودن راضی بودن و البته هیچ خرابی هم برگشت داده نشده اینم اضافه کنم قطعات UTEL کلا چینی هستش و تو ایران (بم ) فقط اسمبل میشه
مشکل اصلیش اینه ورژن301 دکمه پاور نداره . مدل 304 خیلی بهتره که خیلی وقته برامون ارسال نکردن
قربان شما .من خودم از اپراتور پرسیدم گفت احتمالا تا نزدیکاتون اومده ولی در پوشش تانوما یا خود فیبر نیستم وگرنه فیبر می گرفتمنقل قول:
نقل قول:
مهلت کمپین ماندگار تا تاریخ 99/2/31 هستش مگر اینکه تمدیدش کنن و احتمالا برای تابستان کمپین جدید میدن
توی دی جی کالا نوشته بودن این مودم های ایسوس سازگاری با vdsl مخابرات نداره ایا درسته این مطلب؟نقل قول:
فکر میکنم سوالمو درست مطرح نکردم . منظورم این هست که هرکی بخواد vdsl بگیره فقط همین تعرفه هارو باید انتخاب کنه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چیزی در این مورد نشنیدم اما یه سری مودم وارد کرده بودن از شرکت Iskratel مدل Innbox-V45 اینا خیلی برگشتی و خرابی داشت که مشخص نشد با تجهیزات مشکل داره یا کلا مودمها خراب بودن .نقل قول:
آقا سیاوش عزیز؛ کلا منتظر باشیم این vdsl برسه مثلا شهر من شیراز؟نقل قول:
امیدی هست؟ (من که ندارم)
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من 9960 دارم تقریبا عین 9970 میمونه
بهشون vpn نمیخوره. سرویسی که به اسم vpn تو تنظیماتش هست کلی تنظیمات داره غیر از اون چیزی که باید داشته باشه
تو توضیحات سایت tp link نوشته برای وصل کردن دو شبکه جدا از طریق اینترنت هست. به درد کاربرد ما نمیخوره
نقل قول:نقل قول:
ممنون از هردوی شما همین باعث شد من منصرف بشم. لارم دارم ساپورت کنه نه Ip sec
این خط دوسمه ولی SNR کمه. میتونه VDSL 50 مگ بگیره؟
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از نصب ۲۵ هزار پورت اینترنت VDSL درشهر تهران و ۶۰۰۰ پورت در قم به عنوان نسل جدید اینترنت خانگی به جای سرویس ADSL خبر داد.
نمیشه روی خود 9970 vpn زد ...نقل قول:
یه روتر جدا بگر خیالت راحت باشه ...
اگر خدماتش رو ارائه کنن میشه خط مشکلی ندارهنقل قول:
واقعیتش اهل بازی نیستم اما با اینحال شاید خنده دار به نظر برسه از چند روز پیش از سال نو سرعت افتضاح شده و هنوزم درست نشده حتی نمیشه یه ویدئو یوتیوب رو با خیال راحت دید، سرعت دانلود خوبه اما حتی اینستاگرام هم قطع و وصلی داره!نقل قول:
نقل قول:
نه داداش من اراکم.
البته 5999 تا چون یکیشون رو دیدیم:tongue::دینقل قول:
سلامنقل قول:
الان که سرعت کم شده وقتی تست سرعت میگیری چنده سرعت؟
در مورد اینستا که کلا حالی به حالی هست با هر اینترنت و هر سرعتی خیلی وقتا مشکل داره
در مورد یوتیوب اگر سرعتت از 15 یا 14 پایینتر نیومده و مشکل داری یه فکری به حال میلترشکنت بکن احتملا میلترشکن خوبی نداری
نقل قول:
دقیقا برای منم همینطوری شده داخل پنل کاربری من هم همین پیغام رو میده ولی یکشنبه رفتم مخابرات شمارمو گفتم گفت بله خط شما قابلیت سوئیچ به vdsl رو پیدا کرده (البته به تازگی چون قبل عید رفته بودم گفته بود نمیشه) ده پونزده تا مودم utel 301 هم رو میزشون بود.
گفت اگه بخوای vdsl کنی باید مودم مارو بخری گفتم مودم دارم خودم (الکی گفتم) و شما هم حق ندارید به زور مودم بفروشید به مشتری. مودمشون اگر 304 بود احتمالا میگرفتم. یه مقدار چونه زدم گفتن برو بالا پیش رئیس مرکز. رفتم پیش ریسشون ولی درست حسابی نفهمیدم چی میگه ولی انگار منظورش این بود که خط شما باید تخلیه بشه و بعد از اول دوباره با vdsl رانژه بشه و این داستانا!!!
اگه خط تخلیه بشه سرویس اینترنتی که الان دارم نمیپره؟ احتمالا بعدش دوباره مجبور نمیشم بسته های مسخره جدید که مخصوص vdsl میدن رو بگیرم؟ شاید رئیسه میخواد انتقام نخریدن مودم رو یه جور دیگه ازم بگیره که منو ضربه فنی کرده باشه خخخخخخ
داداش شما سرعت دان و اپت چنده؟نقل قول:
یه آپشن به پنل من قسمت vdsl اضافه شد , "خرید مودم". ولی میزنم روش این پیامو میده : امکان خرید مودم وجو ندارد :در حال حاضر شما جزو مشترکین مجاز به خرید مودم نمی باشید !
منم مثل دوستان دیگه که گفتن 2،3 بار خواستم از شرکت های دیگه سرویس بگیرم هرکدوم رو تماس گرفتم گفتن خطتون فیبر ـه و ما نمیتونیم خدمات بدیم فقط مخابرات. ولی حالا که نیاز هست به این فیبر که کارمونو راه بندازن میگن ندارید صبر کنید تا شاید یه روزی به منطقه شما هم رسیدیم :))
مرکز مخابراتی توحید منطقه 6 هستم
یه سوال من آخر متوجه نشدم اون طرح های استاندارد و معمولی که روزای اول اعلام شد حذف شدن و فقط این کمپین جدیده که 3 ماه 6 ماه و 1 ساله هست و حجماش خیلی کمه رو میشه خرید واسه vdsl ؟
طرح فعلیا که چنتا با سرعت و حجمای بیشتر هم واسه vdsl بشون اضافه شد (20 مگ ماهی 110 تومن بود فکر کنم یکیش) چی شد تکلیفشون ؟
من حدود 9 ماه پیش از adsl به vdsl تغییر دادم. یک طرح adsl سه ماهه داشتم که نمیشد به vdsl تبدیل شه بنابراین منتظر ماندم تا تمام شه, در غیر این صورت از دست می دادم.نقل قول:
وقتی adsl من را به vdsl تغییر دادند، بلافاصله طی چند ثانیه اتفاق افتاد. روتر adsl/vdsl دارم اتصال adsl قطع شد, به منوی روتر رفتم از adsl به vdsl تغییر دادم و بلافاصله کار کرد. گذرواژه و شماره مشتری تغییر نکرد
مخابراتی سه سوت سیم من را از adsl dslam به adsl/vdsl multi-standard dslam در کافو نوری منتقل کرد
اون یه نفر کیه ؟ :دینقل قول:
نقل قول:
شما جدول طرح های کمپین ماندگار رو که ببینی کاملا مشخصه که طرح های حرفه ای 1 تا 6 بین ADSL و VDSL و تانوما مشترک هست متلا اگر شما سرویس 16 مگ 90 گیگ بخری با همین سرویس رو ADSL سرعت 16 رو VDSL سرعت 40 و تانوما سرعت 200 خواهی داشت پس این امکان وجود داره بسته ها منتقل بشن ولی دروغ میگن تا سود بیشتری به دست بیارن. این یه مطلب
یه مطلب دیگه این که معاون مخابرات بود یا کس دیگه (یادم نیست) یه نمودار منتشر کرد و گفت سرعت مشترکینی قمی که ADSL داشتن بعد از ارتقا به به VDSL و بدون تعویض مودم از ميانگين 4 رسیده به میانگین 19 و با تعویض مودم میتونن حتی به سرعت 70 برسن و این یعنی از مودم های Adsl روی خط vdsl میشه استفاده کرد البته با سرعت نهایتا 24 مگ ولی بازم با دروغ گفتن به مشتری یا حتی دستکاری در تنظیمات مرکز کاری میکنن مشترک مجبور به خرید مودم جدید بشه
لینک زیر و باز کنید تجربه چنتا کاربر خارجی هست که تایید میکنن از مودم asdl میشه روی خط vdsl استفاده کرد (البته با محدود شدن به سرعت Adsl)
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام.تو این پروفایل مخابرات وقتی بهvdsl تبدیل میشیم چی مینویسه لطفا یک عکس بزارید. برای من که adsl هستم میزنه زوج سیمadsl [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
پس چرانقل قول:Attenuation Down Streamاینقد کمه؟
مودمو زده به DSLam ؟ :tongue::دی
پس با چی خاموشش میکنن؟ چقدر پیشرفته که یه دکمه خاموش روشن ندارهنقل قول:
درسته, وقتی سیم مشتری به multi-mode dslam وصله از مرکز مخابرات با یک کلیک میتونن از vdsl به adsl تغییر بدن و برعکسنقل قول:
کافو نوری آمد یهو adsl سرعت 20مگ شد, راستی نیازی به سرعت vdsl نداشتم, بیشتر بخاطر طرحهای حجم بالاتر تبدیل کردم, 183گیگ بالاترین حجم ماهیانه adsl مخابراته , با vdsl الان 420گیگ ماهانه دارم سرعت 100مگ
با وجود گرانی و حجم پایین مخابرات به نسبت بقیه شرکتها انصافا از لحاظ ثبات و قطعی از همه شون بهتره
پس چرا به من میگه vdsl 130 گیگ بیشترینش هست ؟؟؟نقل قول:
اشتباه میکنه, شاید منظورش این طرحهای الکی جدیده, طرح های عادی حجم های بالاتری دارن, البته گرانترن, من 137تومان ماهانه برای 420گیگ میدمنقل قول:
طرح 500گیگ 160تومان هم هست
طرح ها در پنل هست؟ در همه شهرها؟ شاید می خوان این چند ماه اول رو بندازن بهت اینو به من گفت 70 میشه ماهانه هر چی هم پرسیدم گیگ بالاتر دارید گفت نه حالا من چی کار کنم به نظرت؟نقل قول: