با این جدول شما در بین اعتباری ها رایتل حرف اول رو میزنه از لحاظ درون شبکه و تماس با دیگر اپراتورها . اون قسمت تماس با خطوط ثابت هم انحصاری هستش مگر نه باز قیمت برا رایتل و ایرانسل میومد پایین . این همراه اول چه کارها که نمیکنه !نقل قول:
Printable View
با این جدول شما در بین اعتباری ها رایتل حرف اول رو میزنه از لحاظ درون شبکه و تماس با دیگر اپراتورها . اون قسمت تماس با خطوط ثابت هم انحصاری هستش مگر نه باز قیمت برا رایتل و ایرانسل میومد پایین . این همراه اول چه کارها که نمیکنه !نقل قول:
کار از محکم کاری عیب نمیکنه . البته اینم در نظر داشته باشید شاید دیگه این شارز به کارتون نیاد و بررسی های لازم انجام شده و یا در حال انجامه و ممکنه ترابرد رد بشه . البته ممکنه . برا مشکلات هویتی و یک طرفه بودن خط و یا داشتن قرض زیادی گیر میدن و بیشتر ترابردها به همین دلایل رد میشه . انشاالله ماله شما رد نمیشه .نقل قول:
:n20:
صرفا جهت اطلاعدوستان طبق آخرین بررسی ها و شکایتها و پیگیری هایی که من و تعدادی از دوستان انجام دادیم مشکل ( عدم دریافت پیامک از شبکه ها ، سامانه ها و نرم افزارهای اجتماعی و تحت وب ) اکثر مشترکان ترابردی به همراه اول از سایر خطوط به احتمال 99 درصد حتی با شکایت به بازرسی همراه اول یا سامانه 195 و ارجاء به مقام عالی وزارت ارتباطات حل نمیشه و نخواهد شد . پس در ترابرد خود دقت کنید چون به غیر برگشت به اپراتور پایه یا انجام یک ترابرد دیگه به اپراتور ثالث چاره ای برای حل این مشکل خود نخواهید داشت که این کار هم دردسرها و مشکلات خودشو داره .
این مطالب رو با توجه به جوابیه رسمی همراه اول در مورد این مشکل که برای مشترکان فرستاده و یا تماس گرفته میگم .
نه دوست عزیزنقل قول:
قبلا این به ذهن خودمم رسید فعالش کردم ولی بازم درست نشد.
Sent from my Xperia Z2 d6503 from Tapatalk
پس شما هم رفتی به صف مشکل داران پیامکی تا ببینیم خدا چی میخواد ؟ فرجی میشه ؟ :n02:نقل قول:
یه هزار تومن انتقال شارژ زدم فعال شدنقل قول:
امروز صبح که بلند شدم ترابرد انجام شده بود
من که این دوماه به خاطر این دو تا مشکل که شما فرمودید بدبخت شدیم و هرچی تماس با ایرانسل گرفتیم درست نشد که نشد.نقل قول:
با اجبار درخواست برگشت دادم به همراه اول...
این طرح رو خود مسئولین هم نمیخوان که درست انجام بشه و به نظر می رسه این مشکل از قصد ایجاد شده که مردم کم کم بی خیال این طرح بشوند.(وگرنه فکر نمی کنم بررسی و رفع این مشکل که عمومی هم هست دو ماه زمان نیاز داشته باشه)
درسته با شما همفکر هستم برا منم 2 ماه پیگیری. شکایت . ایمیل . اینستاگرام . کارشناس . 195 . بازرسی . مقام عالی و تجدید نظر در درخواست و آخرش با طی این مراحل فقط 1 روز درست شد ولی بعد دوباره خودشون قطع کردن و با پر رویی هر چه تمام تر زنگ زدن و گفتن اصلا این مشکل شما به ما ربطی نداره و این مشکل پیگیری نمیشه و نخواهد شد و قانون ما اینه . چه خوشتون بیاد چه نیاد و منم گفتم برمیگردم اپراتور پایه خودم و گفتن هر جور مایلی . خدا نکنه این مشکل برا کسی به وجود بیاد اگه اومد دیگه نه درست میشه و نه پیگیری میشه . همینطوری میمونی و ادم زورش میاد و نمیتونه کاری بکنه . :n34:نقل قول:
به نظرم کم کم حل میشن این موارد حالا نمیدونم چقدر طول بکشه ولی اونقد هم مشکل های ناجوری نیستن که بخوایم بخاطرش برگردیم به همراه اول !
مخصوصا مشکل دوم (پخش پیام) چون کم کم جا میفته ترابرد اوابل کسی معنیش رو نمیدونست ولی الان داره جا میفته
صبر ایوب و عمر نوح میخواد برای درست شدن این مشکلات پیامک . ما که 2 ماهه به جایی نرسیدیم و پشیمان شدیم از ترابرد و تو این 2 ماه خیلی وقت و هزینه صرف کردیم و خیلی تلاش کردیم تا مشکل حل بشه ولی مثل اینکه خودشون نمیخوان درست بشه .نقل قول:
اتفاقا این پخش پیام هم به شدت مشکل ساز هست . این پیام باید قبلش فرهنگ سازی می شد براش.نقل قول:
الان خیلی ها می خوان شماره ماهایی که ترابرد کردیم رو بگیرن و به محض پخش پیام بدون حتی گوش کردن بهش تماس را قطع می کنند. چون همیشه فقط در صورت خاموش بودن یا در دسترس نبودن صدای پخش پیام را می شنیدن و الان همه فکر می کنند هر پیام صوتی به معنی خاموش بودن تلفن هست و حتی به پیام گوش هم نمی کنند و منتظر نمی مانند که پیام تموم بشه و تماس برقرار شود...
امیدوارم زودتر حل شه جایی خوندم که قراره پیغام به شکل کامل حذف بشه حالا نمیدونم واقعا عمل کنن یا نه ...
ولی راجع به پیامک (راحع به خودم) پیامک های مهم مربوط به همون بانک ها و برنامه ها مثل واتساپ و ... میشه که اکثرا باهاشون کارای واجب دارین و بقیه سامانه های پیامکی داخلی مثل دانشگاه و ... نرسیدن پیامک شون زیاد مشکلی برای شخص من ایجاد نمیکنه ولی امیدوارم هرچه زود تر درست بشه این مشکل هم.
باید موضوع رسانه ای بشه. مثلا تو صدا و سیما یا توی یکی از سایت های معروف در زمینه it مثل دیجی کالا مگ یا زومیت مطرح بشه. تا زودتر درستش کنننقل قول:
ااز طریق ایمیل با سایتهای معروف ارتباط داشتم جوابی ندادن و نخواستن وارد این ماجرا بشن .نقل قول:
الان به خودم زنگ زدم از خونه. اون پیام طولانی حذف شده. فقط دوتا بوق میزنه بعدش میگه هزینه تماس شما بین اپراتوریست.
بله پیام عوض شده و قراره بعد مدتی کامل حدف بشه.
سلام سیمکارت شما چیه ؟؟ برای من که همراه اول هست پیام قبل از تماس هیچ تغییری نکردهنقل قول:
دائمی همراه اولنقل قول:
هنوز که پیام ترابرد 17 ثانیه هست که
اول و آخرش سکوت ( معنا داری ) گذاشته :n02:
پیام جدید ترابرد اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من سیم کارت همراه اولم قطع شد :n28:
سیم ایرانسلم ندارم چی کار باید بکنم ؟:n28:
نقل قول:
آقا من یه سیم کارت دو ماه پیش بهم داده بودن ولی غیر فعال بود الان یه بار خاموش روشنش کردم فعال شد :n01::n09:
فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * برای شما هم کار نمیده ؟
سیم جایگزین دو ماه پیش رو برا همین ترابردتون داده بودن ؟ الان سیم کارت راحت کار میکنه ؟ یعنی میشه تماس گرفت یا دریافت کرد ؟نقل قول:
اون در گاه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * باید کار کنه برا من که همون ابتدای کار راحت کار کرد . یک روز منتظر بمونید نشد با 700 تماس بگیرید . چنین مشکلاتی پیش میاد ولی زود درست میشه 1 تا 2 روز طول میکشه .
من دو ماه پیش حضوری درخواست دادم همونجا سیم کارت بهم دادند ولی ترابردم هی رد میشد این بار آخر اینترنتی درخواست دادم و امروز سیم کارت همراه اولم سوخت سیم ایرانسل هم کار نمیداد یه بار خاموش روشن کردم سیم ایرانسل فعال شدنقل قول:
همه چی اکی بوده تا حالا و مشکلی نبوده تماس پیامک پیامک های بانک 700 و فقط 555 کار نمیده اررور میده:n27:
مثل اینکه شبکه مشکل داره. تازه یه سیم کارت ایرانسل خریدم و فعال کردم بعد گذشت 3 روز هنوز نمیتونم طرح مصرف ازاد اینترنت رو فعال کنم. ارور میده ؟ اطلاعات ایمیل هم نمیتونم از طریق کنترل حساب الکترونیکی و برنامه ایرانسل عوض کنم. یارو ورداشته ایمیل نمایندگی رو زده رو پروفایل من.
فرستاده شده از Elephone P4000ِ من با Tapatalk
نقل قول:
مرسی
ولی اینم تماس گیرنده رو میترسونه
تجربه من از ترابرد و بازگشت دوباره اینه که ترابرد نکنید اصلا کار درستی نیست دچار کلی مشکل میشید و پس از بازگشت هم و باز دچار انواع مشکلات میشید
بله ، دقیقا...نقل قول:
منم درخواست بازگشت داده بودم و همه مراحل انجام شد و ایرانسل سیم کارت را قطع کرد ولی همراه اول هنوز بعد 2 روز فعالش نکرده... (یعنی خاک بر سر همراه اول با تمام مجموعه اجراییش)
سلام دوستان
من امروز رفتم نمایندگی ایرانسل و درخواست ترابرد دادم و سیم کارتش رو هم گرفتم.
یه پیامک تایید بعد از 2 ساعت روی سیم کارت قبلیم اومد و نوشته بود عدد1 رو به 667 بفرستین و فرستادم و درخواست ترابرد هم تایید شد. حالا میخواستم ببینم چقدر طول میکشه سیم کارت قبلیم غیر فعال شه و سیم جدیدم فعال بشه؟
با تشکر
نقل قول:
خدایی باید سر در ورودی این اپراتور گل گرفت . خیلی آدمو اذیت میکنه دست بردار هم نیست و اصلا کوتاه نمیاد چرا چون اپراتور دولتی هستش و دستش بازه هر بلایی سر مشترکان در میاره .
نقل قول:
2 الی سه روز کاری برای سیم کارت اعتباری 3 الی 5 روز برا سیم کارت دائمی . البته جدیدا اگه به روز تعطیل برنخوریم و اوایل هفته باشه و مشکلی هم به وجود نیاد 1 الی 2 روزه فعال میشه .
من از همراه اول درخواست ترابرد به ایرانسل دادم که به دلیل عدم تطابق مشخصات فردی همراه اول درخواست رو رد میکرد. با هزارتا پیگیری و در نهایت با تماس به سامانه 195 بهم گفتن کدپستی شما تو سیستم همراه اول بصورت ناقص ثبت شده و کلا سیستم چون تعداد ارقام کد پستی درست نیست خطا میده. بعد بهم گفتن برو مرکز مخابرات شهرتون تا درست بشه! منم رفتم امور مشترکین اصلی تو شیراز سر آزادگان اما کدپستی تو سیستم درست بود.
بنظرتون باید چیکار کنم؟؟
آخه يعني بعد از اين همه مدت سيمكارت آوردن يعني فعال نميشه و بايد مجددا درخواست بدم و سيمكارت جديد ميارن دوباره؟!!!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله اگه ترابرد رد شده اون سیم کارت هم دیگه فعال نمیشه و باید دوباره درخواست ترابرد بدید و اگه این بار ترابرد انجام بشه سیم کارت جدید میدن اگه حضوری مراجعه کنید همون جا سیم جایگزین میدن و اگه ندادن همون جا میگن که اون سیم کارت جایگزین قبلی فعال میشه یا نه . اینترنتی هم همینطوره یا با پست میفرستن یا باز بهتون اطلاع میدن همون قبلی فعال میشه البته با امتحان کردن هم میتونید بفهمید فعال شده یا نه .نقل قول:
موفق باشید .
من از شما و همه کاربران فروم معذرت میخوام ولی نمیتونم نگم پس میگم . با عرض معذرت گه خوردن بی شرفای بی همه چیز . نفهم ها ، مریض ها ، این همراه اول رو باید ............ کرد . تا حاش سر جاش بیاد . به خدا مریضن ملت رو گذاشتن سر کار اصلا دوست دارن اذیت کنن . بنده به هر دری زدم نشد که نشد . اصلا امکان نداره بشه تا خودشون نخوان وضع همینه که هست و کاری از دست شما و من بر نمیاد .نقل قول:
سیم کارت رایتل ترابرد کردم به همراه اول راحت انجام شد ولی سیم جایگزین کار نکرد بعد کلی پیگیری مجبورم کردن درخواست تعویض سیم کارت با هزینه خودم رو بدم که انجام دادم 3 روز طول نکشید سیم کارت جدید نیم سوز شد . باز شکایت کردم گفتن به ما ربط نداره برو باز تعویض سیم کارت انجام بده . فعلا انجام ندادم چون بعضی وقتها کار میکنه . گفتم برگردم اپراتور پایه یا برم ایرانسل دیدم عین شما خطای عدم تطابق میده زنگ زدم اپراتور پایه رایتل ماجرا رو گفتم و اونجا به سیستم نگاه کردن و گفتن اینجا همه چی درسته و شما قبلا مشترک اپراتور ما بودید و ترابرد کردین به همراه اول و هر چی مشکل الان به وجود اومده از کم کاری و یا ندانم کاری همراه اول هستش که اطلاعات شما رو غلط یا کم و زیاد وارد کردن و الان هم اصلا قبول ندارن و رسیدگی هم نمیکنن و نمیخوان شما برگردی رایتل . 195 هم که هیچ چون دستش با همراه اول تو یه کاسه هستش .
اگه حوصله و وقت کافی داری و اعصابت قویه هی شکایت و پیگیری کن تا شاید درست کنن . برا من همینطوری مونده . حتی سامانه استعلام وزارت ارتباطات هم این شماره منو قبول نمیکنه و تعداد خطوط به نام منو نمیفرسته. ببین این بی شرف های همراه اول چه بلایی سر من آوردن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان گرامی
من از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم ُ البته با کلی مکافات ُ ولی ارزشش رو داشت ، تقریبا 25 روز طول کشید ، به مشخصات، اول گیر دادن که میدونستم مشکلی از این نظرا نیست ، همه ی راه ها رو هم رفتم چون تصمیم داشتم که کلا تو همراه اول نمونم ، من خطم رو سال ۸۰ گرقتم تو این همه مدت خوب همراه اول یکه تازی کرد ، هر کاری کرد همه مدل هم جیب ماها رو خالی کرد عوضش چی داد ؟؟ هیچی واسه 10 هزار تومن خط شما رو قطع میکرد ، الانم که چپ و راست میچاپید ،روزی 200 تمون حق آبونمان الکی میگیره ... الان تقریبا 4 روزه که تراربرد شده خطم همون مدت زمان مکالمه رو دارم هزینه هام خیلی کمتر شده ، من میگم هر کس میخواد از این فرصت استفاده کنه ، ایرانسل خیلی سر تره هم از نظر آنتن دهی واسه ما که تو مشهدیم هم تعرفه هاش هم اینکه مثل همراه اول وسط مکالمه با اینکه آنتن میده یکدفعه قطع نمیشه ، هم مهمترینش برای من اینترنتش هست .
حتما ترابرد کنین ....
درضمن همرا اول دولتی نیست ، دوستان اگر فکر میکنن دولتیه ،از سال 88 سپاه سهام مخابرات رو خریده و شرکت توسعه اعتماد مبین سهام دار عمده هست
اینجا جاش نیست ولی یک کلمه دولت = سپاه پاسداران انقلاب اسلامی . غیر اینه ؟ در مورد تعرفه هم اینطوریه حق باشماست فرصت خوبی برای ترابرد به ایرانسل از سوی مشترکان دائمی همراه اول هستش .نقل قول:
با سلام
کاربر عزیز شما اگر مشکل داری درسته حق با شماست ولی این موضوع سیاسی ش نکن این انجمن ها راجع به مسائل تخصصی صحبت میکنند من خودم خط دائمی همراه اول داشتم به رایتل ترابرد کردم مشکل برام پیش اومد اما نه به اندازه شما
من هم از ترابرد همراه اول به ایرانسل راضی م. اونهایی هم که به خاطر بوق ترابرد قطع میکنن فدای سرم! تنها مشکل ش این ه که تو جاده ها و شهرای کوچیک انتن دهی ش خوب نیست
مطلب رو تا انتها و درست بخونید بعد اظهار نظر بفرمایید دوست عزیز . بنده همون جا بحث رو با یک کلمه ساده تمام کردم اونی که بحث رو باز میکنه و به موضوع دامن میزنه الان شما هستید . در ثانی بیشتر مشترکان یه نمونه هم خود شما چه موقع ترابرد به همراه اول و چه ترابرد از همراه اول به یک اپراتور دیگه دچار مشکل شده اید غیر اینه ؟ الان اینجا همه از دست کدوم اپراتور شاکی هستن ؟ بیشتر شکایتها به سامانه 195 برای عدم رسیدگی و زورگویی کدام اپراتور هستش ؟نقل قول:
بله اگر بخواهیم رتبه بندی کنیم :نقل قول:
همراه اول بابیشترین کارشکنی و مشکلات در رتبه نخست.
ایرانسل با مشکلات متوسط و در رتبه دوم .
رایتل با کمترین مشکلات و در رتبه سوم قرار داره .