کاملا روون و با کیفیت از چی برا پخش اسفاده میکنی؟نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Printable View
کاملا روون و با کیفیت از چی برا پخش اسفاده میکنی؟نقل قول:
كاملا لگ ميزنه،احساس ميكنم به خاطر اندرويدهنقل قول:
با mx اجرا ميكنم
فکر کنم فرمت فیلمتmkv x256 باشه.. vlc یا kodi رو نصب کن و لذتشو ببرنقل قول:
در ضمن اگه اینترنت شبانه رایگان داری با این فرمت دیکه نگیر خیلی مزخرفه بقیه تی وی ها اصلا نشونش نمیدن km هم رو کامپیوتر معمولا ریپ میزنه
اره فرمتش x256 هست،الان همه فيلماي 1080 جديد همين فرمت را دارن ديگه!مگه مشكلي داره؟نقل قول:
دوستم يه تي وي سامسونگ واسه 4 5 سال پيش داره همين فيلم كه روي تي وي من لگ ميزنه روي تي وي اون اجرا ميشه يعني اين تلويزيون اينقدر ضعيفه كه اين فرمت رو ساپورت نميكنه؟
ربطی به تی وی نداره ؛رو سامسونگ دوستان من کلا پخش نشد . x265 و x256 داریمنقل قول:
شما vlc رو نصب کن حله.
فکر میکنم یه جور فرمت فشرده شده هست توی سایتی که فیلمو گرفتی 1080 عادی هم هست . هم کیفیت بهتری داره هم لگ نداره بهرحال برعکس گوشی نمیدونم چرا mx رو تی وی کیفیت افتضاحی داره
و vlc رو مستقیما از play میتونی بگیری اگه با فندق شکن بری راحتتره
اگه خاستی حتما با این فرمت فیلم ببینی چن تا پلیر رو امتحان کن ببین کدوم بهتره جوابشو به ما هم بده[emoji3]
از mx راضي نيستيد؟به نظر من پلير خوبيهنقل قول:
هم مث فايل منيجر ميمونه هم پلير
Mx هم لگ داره هم کیفیت پخش پایینتری داره البته فایل مننجر خوبی دارهنقل قول:
سلام دوستان
می خواستم بدونم دوستانی که w800 c داران از خریدشون راضی هستن؟ وبعد مشکل دوستمون موقه تماشا کردن فوتبال ندارن ؟ من هم می خواستم همین مدل ولی 50 شو بخرم وبیشتر هم برای تماشتی فیلم (تز شبکه های خودی ) . و فوتبال و گاهی اوقا ت گیم می خواستم ایا انتخاب مناسبی هست؟در ضمن یک ر ی س ی و ر hd دارم؟
من 50 خریدم مشکل خاصی هم ندارم اینقدر خوب هست که با خودم میگم کاش 55 خریده بودم
دوستان من سیاهی زیادی روی صفحه میبینم کالیبره هم کردم اما بازم نسبت به الجی و سامسونگ خیلی تصویر سیاهه بعضی جاها که اصلا تصویر دیگه قابل تشخیص نیست مثل کت طرف کامل سیاهه ... چرا اینطوریه این ؟؟؟ نمیشه کاریش کرد ؟؟
شما مطمئنی این مدل رو داری؟نقل قول:
درهر صورت کالیبره کردن این مدل برای گرفتن خروجی رضایت بخش کار ساده ای نیست بعضا باید چندین مود تنظیم شده برای شبکه ها و تصاویر مختلف داشته باشی تا بجاش بهره ببری من هیچ مشکلی با موردی که شما فرمودی ندارم
متم یه همچی مشکلی ندارم تمام منو ها و...رو گشتی؟نقل قول:
دوستان من فایل آپدیت رو گرفتم ولی از ویروسی بودن فلش و کامپیوتر و... میترسم که تی وی مشکل پیدا کنه.
نظری ندارید؟
دوست عزیز من به هیچ وجه این مشکل رو ندارمنقل قول:
سلامنقل قول:
من چهارتا تی وی دارم، سه تاش توی خونه و یکی داخل مغازه، سونی و الجی و اسنوا و سامسونگ
کیفیت این مدل اصلا قابل مقایسه با بقیه نیست، هر مهمونی هم میاد از کیفیت تصویرش متعجب میشه
با ps4 هم کیفیتش استثناییه
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
ماله خودم نیست ماله دوستمه ولی ناراضی از اینکه تصویر مشکی یخورده غالبه توی صفحه و روشن نیست تصویر ... دوستان عینک سه بعدی این تلوزیون را از کجا میتونم بگیرم و قیمتش چنده ؟؟نقل قول:
دوستان ديگه نظري ندارن؟نقل قول:
من مشکلی با فیلم های فول اچ دی ندارم رون اجرا میشه البته باید هم اینطور باشه ولی جالبه که kodi از mx با کیفیت تر پخش میکنه چرا ؟! ولی کلیپ 4k رو با لگ پخش میکنه البته با mx ولی kodi فقط صدا رو پخش میکنه
4k رو tv های فول اچ دی سامسونگ و ال جی کلا نمیشناسه
اندر مزایای تلویزیون اندرویده دیگه ؛ فرمت جدید هم بیاد نرم افزارشو نصب میکنیمنقل قول:
ولی جالبه که 4kرو پخش میکنه
سلام دوستان
می خواستم بدونم دوستانی که w800 c داران از کجا می شود فهمید که ساخت مالزی هست؟ یا ساخت چین؟ روی جعبه tv چیزی خاصب نوشته؟ یا اگر پشته madin مالزی نوشته باشه کافیه در ضمن می خواستم مدل 50 اینچ بخرم لز عسلویه
- - - Updated - - -
سلام دوستان
می خواستم بدونم دوستانی که w800 c داران از کجا می شود فهمید که ساخت مالزی هست؟ یا ساخت چین؟ روی جعبه tv چیزی خاص نوشته؟ یا اگر پشته tv madin مالزی نوشته باشه کافیه در ضمن می خواستم مدل 50 اینچ بخرم ازعسلویه
سلامنقل قول:
این مدل اصلا چین نداره همشون ساخت مالزی هستن. فقط ریجن اونها فرق میکنه مثلا w805c به سفارش اروپا و ریسیور داخلی داره. از نظر کیفیت هیچ تفاوتی ندارن
من همیشه فیلمای 1080 دانلود میکنم و با MX میبینم تا حالا هم مشکلی نداشتم. پیشنهاد میکنم موقع دانلود فرمت نرمال فیلمها با کدک x264 رو انتخاب کنی. دانلود با کدک x265 پیشنهاد نمیشهنقل قول:
تنظیمات پیش فرضش طوریه که تصاویر مشکی بیش از حد تیره هست و کمی آزار دهنده. که البته به راحتی قابل حله و شما با استفاده از تنظیمات میتونی عمق رنگ مشکی رو کم و زیاد کنی.نقل قول:
رسیدن به تنظیمات مطلوب ممکنه برای هر شخص فرق کنه من خودم بعد از دو ماه و دیدن کلی فیلم مختلف تونستم به تنظیمات مطلوبم برسم.
نکته : تنظیمات رنگ و روشنایی و ... برای هر خروجی جداگانست. یعنی برای usb و hdmi یا هر خروجی دیگه ای باید جداگانه تنظیمات انجام دهید.
سلامنقل قول:
دوستم منظورم پنلش بود اگر می شود یک عکس از کارتن tv بگذارید
این مشکل لگ زدن رو من در بعضی شبکه های HD هم دارم بخصوص در بعضی مستندهای شبکه های جم و بعضی از فیلمهای اونیکس . اما تا الان هیچ مشکلی با فیلمهای 1080 نداشتم البته من همه فیلمام رو از طریق اتصال هارد و فلش به پخش کننده ر*ی*س*یور می بینم نه اتصال مستقیم به خود تی وی شاید ممکنه این تاثیر داشته باشه شایدنقل قول:
تو تنظیمات تصویر یه قسمتی به نام adjust black level داره با تغییر دادن اون تا حد خیلی زیادی از غلظت رنگ مشکی میتونی کم کنی و همینطور سایر تنظیمات مثل روشنایی و ...نقل قول:
متاسفانه کارتنشو انداختم دور.نقل قول:
ولی تا اونجا که میدونم همه W800C ها دارای کیفیت یکپارچه هستن (پنلشون همه ساخت یکجاس-چین یا مالزی فرق نمیکنه) و اگه تو بازار میبینید همچین حرفی میزنن مطمئنا برای بازارگرمی هست. به حرف هیچ فروشنده ای اعتماد نکنید.
اگر هم یک درصد پنل ساخت دو کشور مختلف باشه هیچ کجا درج نشده و پشت همه TV ها و همینطور پشت ریموت ها ساخت مالزی درج شده
تو هیچ شبکه hd نباید لگ داشته باشی احتمالا از ----- باشه با یکی دیگه امتحان کننقل قول:
ر. س. ی. و. ر.
سلام
دوستان ست موس وکیبورد وایرلس کسی تست کرده؟ چه مدلهایی رو آندروید تی پی میشناسه؟
آیا میشه آندروید کشور آمریکا رو از سایت سونی گرفت و روش نصب کرد یا باید حتما برای همون منطقه که خریدیم رو نصب. کنیم؟
برنامه TV side view هر کاری میکنم تی وی رو نمیشناسه اصلا تو لیست نمیاره ادد کنم
مدل تی وی من x8500d هیتش
من ماوس لاجیتک وایرلس مدل m185 رو زدم مثل ساعت کار میکنه. تی وی ساخت مالزی. w800cنقل قول:
TV side view رو اجرا می کنید بعد از اتصال به تی وی یه رمز میده که باید همنو تو برنامه وار کنید تا pair بشن با همو
شما مطمئنید به شبکه یکسانی وصل شدید. یعنی گوشی و تی وی یا باید به یه مودم خاص وصل بشن یا اینکه هر دو به وای فای تی وی وصل بشن.
درود
دوستان من وقتي تي وي رو خاموش ميكنم چراغ زير تي وي هم خاموش ميشه(همون كه زير لوگوي سوني هست)
بعد يكي دو ساعت چراغ خود به خود روشن ميشه(تي وي خاموشه)
مشكل از چيه؟
ممنون
برای تغییر زبانش مشکلی نداری؟ چه جوری زبانش عوض میشه (برای فارسی انگلیسی کردنش )؟نقل قول:
نقل قول:
بله هم مودم هم گوشی به مودم وصل هستن TV side view هرکاری میکنم تی وی رو نمیاره تا ادد کنم
با چندتا گوشی تست کردم حتی تبلت سونی هم نمیاره ایپی دستی هم امتحان کردم نمیاره
من ست موس و کیبورد وایرلس منظورم هستش ميدونم موس تک رو میشناسه
کیبورد تا حالا وصل نکردم ولی برای تغییر زبان از همون کیبورد تی وی استفاده می کنم.نقل قول:
نه؛وقتی کیبورد خارجی رو وصل می کنی کیبورد مجازی اش می پره و بهش دسترسی ندارینقل قول:
زاویه دید بسیار بد....؟!نقل قول:
شما تا حالا تصویر این تلویزیون رو دیدید از نزدیک؟
Sent from my SM-P550 using Tapatalk
خوب من هم بالاخره مدل 55W800C را بدون گارانتی گرفتم 3380000
از عسلویه خریدم به نسبت راضیم
سلام.. من دیروز یه سر رفتم جمهوری.. با یکی از دوستان تا فقط نظر خودم نباشه..
عرض شود تصویر این تلویزیون نسبت به UH850 , KU7000 به مراتب بهتر بود.. شفافیت بیشتری داشت تصویر و مشکلی تو زاویه دید نداشتم..
با اینکه این 1080 بود و اونا 4K..
با x850 هم که مقایسه کردیم چیزی کم و کسر نداشت.. احتمالا اینو وردارم..
تو سلام بابا میده 3900..نقل قول:
از جایی که شما گرفتی می شه خرید کرد؟ باید حضوری باشه؟
یه بار تی وی رو از برق بکش و بعد از دو دقیقه وصل کن و روشن کن.نقل قول:
یا کلید power کنترل رو به مدت ۱۰ ثانیه نگه دار تا تلویزیون ری استارت بشه.
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
یه چیز جالب که داره پخش فیلم 4k هست.
با mx پخش میکنه ولی خیلی زور میزنه و پرده پرده