سلام
من یک برنامه منشی برای گوشی x600 سامسونگ میخوام
هر یک از دوستان داره برای من به ایمیلم آدرس سایت یا فایل را بفرسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکرم
Printable View
سلام
من یک برنامه منشی برای گوشی x600 سامسونگ میخوام
هر یک از دوستان داره برای من به ایمیلم آدرس سایت یا فایل را بفرسته
متشکرم
با تشكر از و تقدير از مافيا
نرم افزار مورد نياز:
[COLOR=SandyBrown]بهترين نرم افزار براي فيلمبرداري و عكاسي با قابليت زوم براي نوكيا 7610[/COLOR]
نرم افزار مورد نياز:
نرم افزاري براي ارسال SMS فارسي جهت نوكيا 7610
با تشكر
ممنونم مافيا عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
سلام
من به برنمهمه هاي full screen caller 3.03 و keylocker1.03 نياز دارم كركم نشده بود مهم نيست
ممنون
سلام
چرا چند تا برنامه فارسي نمي گذاريد؟
من چند تا تو بازاز ديدم اگه كسي داره بذاره
دوست عزيز فكر كنم منظورت FlashSms باشه/برنامه فوق بهد از ارسال اس ام اس در گوشي مقابل بطور اتومات باز ميشه وبعد از خوندن و خارج شدن از ان ناپديد ميشود/نقل قول:
نوشته شده توسط majid_n
تشكر مي كنم كه 2 نرم افزار درخواستي گذشته ي من رو بدون جواب گذاشتيد
درخواست نرم افزار جديد:
نرم افزاري براي نمايش ميزان باطري بصورت گرافيكي. درصدي، نموداري و يا فرمهاي ديگر براي نوكيا 7610
با تشكر
من full screen 3.04 رو که ورژن english باشه و کرک شده باشه رو میخوام تا روی n70 بریزم ببینم کار میکنه ----3.03 رو
ریختم کار میکنه اما نوشته قاطی میشه البته درست میشه اما موقع شماره گرفتن قاطی میشه----یا اگه کسی تست
کرده جواب نمیده یه برنامه که رم کمی اشغال میکنه رو معرفی کنید تا روی n70 کار کنه
ممنون از همتون
فقط میگم مرسی!!!!
اقا مارکوس قربون دستت
عالیه
قدات شم
ادامه بده امیدواردم همیشه موفق باشی
مافیا جان سلام
امیدوارم همیشه موفق باشی
میشه یه جایی رو بهم معرفی کنی که بتونم نرم افزار موبایل ها رو کرک شده دانلود کنم
من تو خوزستان فروشگاه مویابل دارم اگه کمک کنی ممنون میشم
من گوشي نوكيا 6670 دارم...چجوري ميشه فيالهاي mmf رو روي اون اجرا كرد يا روي كامپيوتر ميشه ؟
چرا جواب نميدين ...........
سلام دوستان
من برنامه ای برای اجرای فایل فلش درون موبایل می خوام.
اگه کسی همچین برنامه ای داره لطف کنه لینک دانلودش رو برام بزاره ممنون می شم
با سلام و تبريك سال جديد:
ديكشنري براي k700 وجود داره؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Masoud_r
سلام
اسم گوشيتون رو نگفتيد دوست عزيز :ohno: :blush:
لطفا Flexicam Pro 0.8 همراه كركشو لطف كنين.
سلام
لطفا ورژن كرك شده نرم افزار e recorder رو ميخواستم
مرسي
hossein1364 جان...
بفرما
:)
من گوشي نوكيا 6670 دارم...چجوري ميشه فيالهاي mmf رو روي اون اجرا كرد يا روي كامپيوتر ميشه ؟
چرا جواب نميدين ...........
من يه برنامه دانلود کردم که مسج ها رو ميخونه اما فقط اينگليسي ها رو اونم چون ما فينگليش مينويسم واضح نيست که چي ميگه کسي برنامه اي داره که همين کارو انجام بده اما براي فارسي و فينگليش ممنوم ميشم :blush:
دوستان عزیز سلام تا حالا هر چی درخواست دادم جواب نگرفتم البته بعضی در انجمنهای دیگر گروه بوده حالا خواهشاٌ این یکی رو جواب بدید من یک برنامه می خوام که بتونم فیلمهای ضبط شده گوشی رو بریزم رو کامپیوتر چون می خوام گوشی رو بفروشم گوشیم هم سامسونگ ای 310 است. ممنون می شم کمکم کنید البته کارش هم توضیح بدید ها.
ضمنا من چون خونه کامپیوتر ندارم تا شنبه نمیام رو سایت پس بفرستید به ایمیلم یا شنبه بیاید رو خط.
نقل قول:
نوشته شده توسط mani 203
سلام
دوست عزيز اين برنامه اي كه شما گفتي رو بايد ايراني هاي خودمون بسازند كه اونم تا حالا كسي زحمتش رو نكشيده .. . . ! :blush:
Agh Kasi Narm Afzare Soft Cam Ro Nadare Karaeish Ham Ine Ke Ax Ta 1000 Barabar Bozorg Mikone Bedone Inke Kifiatesh Taghir Bokone
كسي نداره؟ :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط zonealarm
یه برنامه واسه 6230iمیخواستم تا زمان فیلمبرداری رو زیلاد کنه البته فرمتش باید jar باشه مرسی
نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
سلام من برنامه تبديل فيلمهاي موبايل به vcd
را ميخام خيلي ممنون
سلام من برنامه تبديل فيلمهاي موبايل به vcd
را ميخام خيلي ممنون
من يه نرم افزار براي ريختن آهنگ روي گوشي نوكيا 1100 ميخواستم ممنون ميشم راهنمايي كنيد...
سلام من دنبال آنتی ویروس( رجیستر شده) واسه i-mate jam می گردم تو تاپیک های مختلف در خواست دادم اما نتیجه نداد. اگه کسی داره ممنون می شم بزاره ....
سلام فرید جان . برنامه ای رو که می خوای دوستمون آقا فرید تو تاپیکش گذاشته منم گرفتمش خوب کار می کنه امید وارم واست مفید باشه....اینم لینکش :نقل قول:
نوشته شده توسط habib1362
يه برنامه براي ارسال /دريافت فكس و يكي براي ديدن شبكه تلويزيون اينترنتي براي گوشي P910i ترا خدا
با سلام
لطفا برنامه براي 6630كه بتوان با آن سايز عكسها كوچك كرد لينك دانلود ش را بگذاريد با تشكر
سلام به همه دوستان با معرفت
آيا كسي هست كه برنامه منشي براي k750 داشته باشه يا اصلا برنامه منشي براي گوشي هاي جاوا هست يا نه؟
سلام خسته نباشيد من نياز فوري به كد تقلبي اين بازي ها دارم :نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
1. prince of persia3_2005
2. need for speed most
خيلي ممنون مي شم كه اگر برام ميل كنيد :wub:
اول سلام بر دوستان گلم
دوم کسي برنامه اي براي اجراي فايلها ي ورد در موبايل نداره من ميخوام لطفا راستي گوشيم 7610 نوکيا است ممنون ميشم
آقا كسي نبود جواب مارو بده؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط hassan2202655
من نرم افزار كامپيوتر براي A800 ميخوام
كسي داره يا اسمش رو ميدونه ؟
ممنون