خب میتونید آپدیت رو جدا دان کنید.نقل قول:
بعدش با فلش بوت کنید.و آپگرید رو بزنید.
Sent from my K00E using Tapatalk
Printable View
خب میتونید آپدیت رو جدا دان کنید.نقل قول:
بعدش با فلش بوت کنید.و آپگرید رو بزنید.
Sent from my K00E using Tapatalk
با این ابزاری که خود مایکروسافت برا دانلود گذاشته یه امتحان میکنم, اگر نشد که کل اپدیت رو مجبورم بگیرم.نقل قول:
رفتم با windows 10 upgrade assistant چک کردم, گفت اپدیته.
رفتم اخرین بیلد ویندوزو دیدم, دیدم اخری رو دارم. نمیدونم چه مرگش شده. صبر میکنم بیلد جدید بیاد, اگر درست نشد یه کاریش میکنم اون موقع.
سلام دوستان
در ask me بنویسید sound
پنجره ساوند باز میشه , وارد sound بشید
در اون مستطیل بزرگ که در وسط هست program sound رو انتخاب کنین
حالا از مستزیل کوچک که پائین هست(کنار دکمه تست) , یک صدای مناسب براش انتخاب کنین
حالا هر برنامه ای که آشکارا یا مخفیانه در کامپیوتر راه بیافته صدا میده و متوجه میشین یه چیزی راه افتاده روی کامپیوترتون . موقع بالا اومدن ویندوز بارها این صدا پخش میشه . اگر یک وقت این صدا پخش شد و نمیدونین چه برنامه ای روشن شده , از resource manitor - cpu میتونین پیداش کنین
بنده windows ballon رو انتخاب کردم . صداش ملایم و دلنشین هست
chimes هم صدای ملایمی داره
خیلی صداهای دیگه هم هست که میتونین انتخاب کنین
============== ===================
اگر از میکروفن دستگاه استفاده نمیکنید , از همون پنجره ی اول وارد recording بشید و بعدش intelligent microphone و از مستطیل پائین dont use this device رو انتخاب کنین و apply رو بزنید تا میکروفن از کار بیافته . این کار تا حدی جلوی جاسوسی با ضبط صدا رو میگیره
اما اگر کار شما بسیار حساس هست و میخواین میکروفن رو طوری از کار بندازین که هیچ هکری نتونه روشنش کنه پس باید براش یک دکمه مکانیکی مینیاتوری (mini switch ) مثل اینها بذارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سوئیچها قابل کنترل از راهِ دور با اینترنت و بلوتوث و وای فای نیست و استادِ هکرهای دنیا هم نمیتونه میکروفن رو روشن کنه
سیم مثبتی که میره برای میکروفن باید چیده بشه و وصل بشه به میکروسوئیچ و از سوئیچ بره برای میکروفن
میتونین برای برق بلوتوث و وای فای و دوربین هم سوئیچ جدا وصل کنین
مبتونین براش یک led مینیاتوری قرمز هم نصب کنین تا موقعی که روشنه علامت بده تا بدونین روشنه
از قسمت setting هم وارد میکرفن و دوربین بشین و دسترسی همه برنامه ها رو قطع کنین جز چیزی که لازم دارین
بهتره روی دوربین هم همه پوشیده باشه جز در مواقع لزوم
سلام چند روزه ویندوزم به هم ریخته همه نرم افزار ها یکی یکی از کار میافتن اول فتوشاپ بعد آفیس بعد نرم افزار های دیگه و مجبور شدم یکی یکی همه رو پاک کنم و دوباره نصب کنم و حالا ویندوزم دی اکتیو شده.میخوام اکتیو کنم این ارور رو میده نمیدونم چیکار کنم خیلی داره اذیت میکنه
ویندوز 10 روی لب تابم دی اکتیو شده، لطفا راهنماییم کنین.
دوستان روی ویندوز 10 انتی ویروس خودکار هست یا باید نصب کرد؟
هست.پیشنهادم هم اینه که از همون Windows Defender استفاده کنید.نقل قول:
Sent from my ASUS using Tapatalk
سلام.
من از وقتی ویندوز 10 استفاده میکنم با این مشکل مواجه هستم که هر دفعه میخوام سیستم رو روشن کنم انگار یه یوزر دیگه ای بالا میاد! توی صفحه خوشامدگویی هم مینویسه(Preparing) البته اسم و عکسش همون یوزر خودم هست چون یوزر دیگه ای ندارم روی ویندوزم. اینطور بنظر میاد یوزر اکانت خودمه ولی واسه مثلا یکماه پیش! یه سری برنامه هایی نصب کردم و تنظیماتی که انجام دادم انگار برمیگردن به یه مدت پیش! وقتی ریست میکنم درست میشه. دوباره وقتی کامپیوترو خاموش کنم دو ساعت دیگه بخوام روشن کنم همین قضیه پیش میاد و باید ریست کنم!
ویندوزم هم آخرین نسخه ای هست که اومده و 64بیتی. توی چند ماه اخیر سه چهار دفعه هم نصبش کردم ولی هر دفعه همینطوره.
خیلی آزار دهنده س. ممنون میشم راهنمایی کنید. البته اگه خوب توضیح داده باشم چون به هرکی توضیح دادم متوجه نشد چی میگم.
:n38::n03:نقل قول:
بالای یه ساله از همین دفندر ویندوز استفاده میکنم و راضی ام اگه به او نصورت یا دانلود قایل از جاهای مشکوک و این جور چیزها سر وکار نداری همین کافی
- - - Updated - - -
بالای یه ساله از همین دفندر ویندوز استفاده میکنم و راضی ام اگه به او نصورت یا دانلود قایل از جاهای مشکوک و این جور چیزها سر وکار نداری همین کافی
KMSAuto.Net.2015.v1.4.2_-----------.com اینو دانلود کن . این فعال کنندست .
سلام دوستان...
من مشکل آپدیت دارم، اونم به صورتی که هر روشی تست کردم غیر فعال نمیشه! الان 2 روزه آخرین بیلد رو میخواد دانلود کنه و حتی کلی از حجم رو هم خورد آخر سر هم تو نصب ارور داد... الان باز از اول شروع کرده و واقعا هیچ ایده ای ندارم چیکار کنم!
کسی راحل قطعی برای خلاص شدن از دست این آپدیت داره؟!
سلامنقل قول:
برای از کار انداختن آپدیتِ WINDOWS 10
در قسمت ASK ME بنویسید RUN
در RUN بنویسید GPEDIT.MSC و OK رو بزنید
بعدش
Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Windows Update
بعدش در قسمت راست رویConfigure Automatic Updates . دبل کلیک کنین
گزینه ی disable رو انتخاب کنین و سپس روی NEXT کلیک کنین و پنجره رو ببندید
برای اطمینان از انجام شدنش دوباره روش کلیک کنین باید DISABLE باشه
اینطوری آپدیت ویندوز کلا از کار میافته
هشدار:
باید انتی ویروس قوی و به روز مثل کاسپر اینترنت سیکیوریتی نصب کرده باشین وگرنه کامپیوترتون آسیب پذیر میشه چون دیگه اپدیتهای سکیوریتی ویندوز رو نمیگیره
منم این مشکل با بیلد رد استون 1 داشتم و ویندوز عوض کردم و همون قبلی رو که استفاده میکردم نصب کردم یبلد 1607نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
من راه حل مشکلمو پیدا کردم. اینجا هم میگم شاید به دوستان دیگه هم که این مشکل رو دارن کمک کنه.نقل قول:
یه جایی خوندم که میتونه از یکی از برنامه ها باشه که نصب شده. و من متوجه شدم از نرم افزاری بنام Ashampoo Win Optimizer این مشکل داره برام اتفاق میفته.
با حذف این نرم افزار دیگه حتی یکبار هم به این مشکل برخورد نکردم. و وقتی دوباره نصب کردم باز هم دیدم این مشکل بوجود اومد.
اینه که این نرم افزار رو به کل گذاشتم کنار دیگه.
سلام من نسخه windows 10 gamer edition را از یه سایت دانلود کردم ویندوز سریع و خوبیه ولی زبانش پرتغالی هست از داخل ویندوز نتونستم زبانش رو تتغییر بدم خطا میزد بصورت افلاین هم نمیشه
میخوام بدونم امکان داره به ایمیج ویندوز زبان رو اضافه کرد ؟
چون ویندوز سبک شده و خیلی از چیزا رو برداشتن از جمله زبان های دیگه
سلام
من مدت یک ماه ویندوز 10 home رو روس سیستمم نصب کردم.قبلا هم ویندوز 8 داشتم.ویندوز قبلی حاصل آپدیت ویندوز 7 اورجینال بود.بعد بخاطر مشکلی که برای ویندوز 8 پیش اومد ویندوز 10 رو دانلود و بعد اورجینالش کردم.
توی ویندوز 8 ام عکس ها توی نرم افزار پیش فرض Windows photo viwer خیلی دیر باز میشد که احتمالش و گذاشتم روی خراب بودن ویندوز.
وقتی ویندوز 10 رو نصب کردم دیگه این مشکل و نداشتم تا اینکه جدیدا توی این ویندوز هم عکس ها با تاخیر زیاد باز میشه.
علتش رو نمیدونید چیه و چطوری بر طرف میشه؟
لطفا به این بحث که همینجا فرستادم جواب بدید
forum.p30world.com/showthread.php?t=733697#post9020326
مشکل بسته شدن پنجره با راست کلیک:
وقتی روی فایلههای عکس در ویندوز 10 راست کلیک میکنم در کمال تعجب اون پنجره رو میبنده.... فقط برای فایهای عکس این مشکل وجود داره و بقیه فایلها راست کلیم منوشون باز میشه و مشکلی نداره...
کسی میدونه راهنماییم کنه؟
میشه یکی در مورد این مشکل کمک کنهنقل قول:
سلام
داخل task manager یه search هست که مقداری از رم رو مصرف میکنه...چطور میشه حذفش کرد؟
اول بررسی کن تازگیا چه برنامه هایی نصب کردی مثل پی دی اف خوان و ... کلا برنامه هایی که به منوی کلیک راست اضافه میشن (و پاک کنی) چون ممکنه ورژن برنامه ای که ریختی باگی داشته و با ویندوز 10 سازگاری نداشته باشن و این اتفاق رو بوجود بیارن.نقل قول:
اگه چیزی پیدا نکردی میریم سراغ چیزای دیگه.
اگرم بتونی ببندیش بازم ممکنه برگرده بهتره برنامه process hacker رو نصب کنی اینجا کلا برای همیشه پروسس های مزاحم رو متوقف کن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داخل task manager یه search هست که مقداری از رم رو مصرف میکنه...چطور میشه حذفش کرد؟
سرویسش روک غیر فعال کنی دیگه بر نمیگرده.
این لپ تاپ رو تازه خریدم و ویندوزی که رشو بوده از اول همینطوریه
لپ تاپ ویندوز دار اورجینال کارخانه؟ یا هنگام خرید براتون ویندوز ریختننقل قول:
بهتره ویندوز عوض کنید
چطور ابديت خودكارو قطع كنم
تا وصل ميشم نصف نتم تموم ميشه
رو لبتاب ویندوز 8 اورجینال بود ابدیت شد به 10
الان یکم کند شده میخوام ویندور عوض کنم کدومو نصب کنم ؟
برای فعال ساری همون کد قبلی رو میتونم استفاده کنم؟
برو داخل peroperties کانکشنت این گزینه رو on کن دیگه آپدیتی انجام نمیشهنقل قول:
پشت لپ تاپ که کد فعال سازی رو زده نوشته که برای چه ویندوزی هست و فقط هم برای اون ورژن جواب میده....نقل قول:
سلام دوستان
چرا Store ویندوز کار نمی کنه ارورر میده میگه ممکنه مشکل از طرف ما باشه یه همچین پیامی
ویندوز رو تازه نصب کردم نسخه Enterprise
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ریست کردی تا حالا اپ استورو؟نقل قول:
داخل سرچ wsrest رو بزن بازش کن ببین جواب میده
اگه نشد راهای دیگه هم هست.
نقل قول:
سلام
لپ تاپ بنده hp مدل 10 یا 11 سال قبله و با vista کار میکرد
بعد از نصب 10 خیلی سریعتر شده
احتمالاً در نصبش روی لپ تاپتون چیزی درست انجام نشده
فقط نوشنه 8
8.1 نصب کنم مشکل داره؟
- - - Updated - - -
آقا این ویندوز10 اعصاب من رو خراب کرده از هر طریقی که بگید و تو نت هست من جلو آپدیتش رو بستم البته تو قسمت آپدیت هم میرم قرمز رنگ شده و از کار افتاده اما باز نمیدونم از کجا حجمم رو میخوره؟؟؟یکی یه راه حل اساسی بگه .من وقتی 8 نصب میکنم عالیه و مشکلی نیست و آیا کلا مصرف اینترنتش بالاست.در ضمن یه سوال دیگه اگه از نت استفاده نکنیم یعنی وبگردی و ......نکنیم و سیستم فقط به نت وصل باشه و هیچ کاری باهاش انجام ندهیم دقیقه ای یا ساعتی چند مگ مصرف بشه معقوله و طبیعیه؟؟
سلامنقل قول:
مطلب بنده در این صفحه رو بخونید و اجرا کنین . مشکل حل میشه إن شاء الله
===================================
چند تاپیک پول ساز و به درد بخور
کسی نشده Lite رو نصب کرده ؟
نسخه کم حجم فشرده ویندوز 10 – Windows 10 Lite Edition v6 x64 2018
مهمترین ویژگی های Windows 10 Lite قابلیت شخصی سازی ویندوز هنگام نصب است, بدین صورت که می توانید بسیاری از برنام های پیشفرض ویندوز 10 را هنگام نصب حذف و یا غیر فعال کنید, برنامه هایی همچون Cortana,Edge و بسیازی از اسکریپت و برنامه های سیستمی. حذف تمامی این برنامه ها باعث افزایش سرعت و سبک شدن ویندوز 10 می شود و می تواند برای گیمر ها و یا کاربران حرفه ای مفید باشد.
مهمترین ویژگی های نسخه کم حجم ویندوز 10 لایت Windows 10 Lite Edition :
- نسخه فشرده و سبک ویندوز 10
- شامل تنظیمات و اسکریپت های پیشفرض جهت افزایش سرعت ویندوز 10
- قابلیت حذف Cortana – Windows Defender – Edge و …
- بهترین نسخه ویندوز 10 برای گیمر ها
- غیر فعال شدن Telemetry ویندوز 10 (سیستم ارسال خودکار اطلاعات کاربر به مایکروسافت)
- سرعت بوت بسیار بالا
- حذف تمامی APP های ویندوز
- غیر فعال سازی تمامی Service های ویندوز
میخوام بدونم برای نسخه خونگی بدرد بخوره یا نه !
خیر برای نسخه خونگی کاربرد چندانی نداره-همون اینترپرایز خوبهنقل قول:
چون تو این نسخه در قسمت سرچ ویندوز مشکل داره اگه کورتانا نصب نکنید
- - - Updated - - -
خیر برای نسخه خونگی کاربرد چندانی نداره-همون اینترپرایز خوبهنقل قول:
چون تو این نسخه در قسمت سرچ ویندوز مشکل داره اگه کورتانا نصب نکنید
م دوستان.
این Cortana برای بنده اررور اینترنت میده.
کسی راهی بلده؟
سلام از ارور یک اسکرین شات بگیرین بفرستیننقل قول: