[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با شهاب موافقم !نقل قول:
+ ٍE250 که ظاهرش مثل D900 ولی یک فرقایی با هم دارن قیمتش با گارانتی حدود 160 بی گارانتی هم فکر کنم 135 باشه .
+ نوکیا 7360 که اگر گیر بیاری هم شیکه هم خز نیست , ولی امکاناتش مالی نیست .
+ E900 Samsung - Motorola L7
نقل قول:
E250 خیلی ارزونه و می تونه گوشی بهتری مثل E900 هم بخره.
البته الان با این قیمتی که D900 پیدا کرده، واقعاً به صرفه است که یه مقدار بزاری روی پولت و با قیمت 240هزار تومن یه D900 بگیری.
با امکانات دی900 آشنایی داری؟
بین این دو تا کدوم بهتره؟
w700 & v630
سونی اریکسون
من به شخصه V630 ، ترجیح می دم .... دلایلم فقط منوط به فرمشه . یعنی زیبا تره و کمتر تو بازار پخشو پلا شده .نقل قول:
از نظر امکانات تو یک سطحند ولی با توجه به اینکه w700 تو دست مردم زیاده v630 رو گزینه بهتری میدونم.نقل قول:
متشکر.
من از معایب و مشکلات v630 چیزی نمیدونم .اگه اطلاع دارین لطفا راهنمائی کنید.
عزت مزید
من ميخوام يه گوشي بگيرم كه مشخصات زير رو داشته باشه. چي پيشنهاد مي كنيد:
1.حتما نوكيا باشه.
2.قيمت تا سقف 300هزار تومن.
3. دوربين 2 مگاپيكسل به بالا.
و ....
شايد Option ديگه اي هم بعدا يادم بياد!!!
ممنون.
نقل قول:
سلام.
اگه فقط نظرت رو نوکیا باشه این انتخابها رو داری (رو بعضی ار مدلهای سونی اریکسون هم می شه فکر کرد)
قیمتها و اطلاعات از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و درتاریخ 14 خرداد گرفته شده (برای اطلاعات بیشتر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سری بزن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]9.25[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي:2005/04/01 مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*41 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه RS-DV-MMC - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 35 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 8.1a , Series 60 UI - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 108.8*53*21.8 ميليمتر - وزن 126 گرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]8.5[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي:2005/02/14 مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 1.3 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*41 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه RS-DV-MMC - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 10 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 8.0a , Series 60 UI - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - ابعاد گوشي 108.6*55.2*20.5 ميليمتر - وزن 133 گرم
قيمت: 279000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]:: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]9.5[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي:2006/04/25 مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد - ميليمتر - مجهز به كارت حافظه RS-DV-MMC - كارت حافظه همراه گوشي 128 مگابايت - حافظه داخلي 20 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 8.1, Series 60 UI 2.8 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - ابعاد گوشي 109*53*21.8 ميليمتر - وزن 124 گرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]8[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي:2005/06/13 مشخصات كلي :
فرم كشويي - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*45 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MiniSD - كارت حافظه همراه گوشي 128 مگابايت - حافظه داخلي 9 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 104*50*23 ميليمتر - وزن 125 گرم
قيمت: 328000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]:: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]9.25[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي:2005/10/01 مشخصات كلي :
فرم چرخان - دوربين 2.0 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*41 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MicroSD (TransFlash) - كارت حافظه همراه گوشي 1 GB مگابايت - حافظه داخلي 10 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.1, Series 60 rel. 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 103.8*50*19.8 ميليمتر - وزن 130 گرم
منبع : سایت دیجی کالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
5500 هم هست . بی گارانتی 278
با گارانتی 339 به همراه 512 مموری
N70 هم که دوستان اشاره کامل کردند .
N90 کارکرده تمیز هم میتونی پیدا کنی .
پیشنهاد من D900 سامسونگ .
Mobiler جان واقعا تركوندي ممنون. خيلي اطلاعات كاملي بود.
6270 .5300 .5500.n70 پیشنهاد میکنم حتما option های دیگه بده چون خیلی بهتر میشه راهنماییت کرد.نقل قول:
n70نقل قول:
6288
......
با سلامw810:چینی خوبه یا مالزی!! آخه من شنیدم چینی سرعتش بیشتره!!
6270 و 6233 ! تو دوربین 6270 بهتره ( 6233 دوربین چندان با کیفیتی نداره ! ) تو صدا هر دو خوبن ! قیمتشونم تو یه رنج هستش !نقل قول:
من ميخوام يه گوشي بگيرم كه مشخصات زير رو داشته باشه. چي پيشنهاد مي كنيد:
1.حتما نوكيا باشه.
2.قيمت تا سقف 300هزار تومن.
3. دوربين 2 مگاپيكسل به بالا.
و ....
شايد Option ديگه اي هم بعدا يادم بياد!!!
ممنون.
هیچ فرقی ندارن !! من خودم مالزیشو 8 ماهی هست دارم ! با دوستام که مقایسه میکردم از نظر کیفیت صدا و کارایی های مختلف هیچ فرقی نداشتن ! کلا شرکتایه معتبری مثه سونی ! یا اریکسون ! یا هر شرکت دیگه یی محصولاتشون رو تو هر کشوری بزنن تحت لایسنس همون شرکت و با کیفیت بالایی میزنن ! ...نقل قول:
با سلامw810:چینی خوبه یا مالزی!! آخه من شنیدم چینی سرعتش بیشتره!!
و البته دی 900 البته یه خورده از 300 بیشتره...حدود 320نقل قول:
مهمترین مشخصش هم دوربین 3.2 مگاشه
کی میگه 6233 دوربین با کیفیت نداره؟!!!!!!!!!نقل قول:
من داداشم یه 6233 داره واقعا کیفیتش حرف نداره.صداش که از همه سره.گوشیهای نوکیا وقتی صداشونو زیاد میکنی کیفیت میاد پائین .به قولی گفتنی سگ میزنه گربه میرقصه.
اما 6233 از نظر صدا در رده خودش همتا نداره.
فقط 6233.
والا من نمونه عکساشو که یکی از دوستام گرفته بود دیدم کیفیتش نسبت به گوشی های 2 مگ نوکیا و سونی و سامسونگ پایین تر بود ! به هر حال شاید دوست من خوب تنظیم نکرده بوده ! چند تا عکس بزار شاید واقعا کیفیتش بالا باشه !نقل قول:
کی میگه 6233 دوربین با کیفیت نداره؟!!!!!!!!!
من داداشم یه 6233 داره واقعا کیفیتش حرف نداره.صداش که از همه سره.گوشیهای نوکیا وقتی صداشونو زیاد میکنی کیفیت میاد پائین .به قولی گفتنی سگ میزنه گربه میرقصه.
اما 6233 از نظر صدا در رده خودش همتا نداره.
فقط 6233.
در مورد صدا هم که خوب منم گفتم شفاف و بلنده صداش
يه گوشي مي خوام با دوربين 3 مگا به بالا
هر چي ساده تر و شيك تر باشه هم بهتره!!!
تا حدود 350 يا نهايتش 400تومن!
چي پيشنهاد مي كنين بهتر از همه باشه؟:20:
به نظر منSamsung D900 خوبه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]9.5[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي:2006/08/21 مشخصات كلي :
فرم كشويي - دوربين 3.2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 32*42 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MicroSD (TransFlash) - حافظه داخلي 60 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 103.5*51*12.9 ميليمتر - وزن 85 گرم
نقل قول:
دو تا مسئله خیلی مهمه.یکی تنضیمات و دیگری دقت در هنگام عکس گرفتن.
داداشم عکسایی که میگیره من به عنوان والپیپر تو کامپیوتر استفاده میکنم. چون واقعا کیفیتش بالاست.
البته گوشی داداشم ماله آلمانه شاید فرق بکنه با ماله دوسته شما.
سلام من میخواستم یکی از این سه گوشی رو بگیرم:
6230i
siemens cx75
w300
هر سه گوشی با قیمت 130 هزار و کارکرده
دوربین اصلا مهم نیست
فقط کیفیت و بلندی صدا مهههههههههههههههههههههههه هههههههههههههمه .
وای که چقدر فارسی نوشتن سخته
من به شخصه صدای زیمنس رو مخصوصا در اون مدل خاص تایید میکنم هم بلنده هم با کیفیت اما مشکل این جاست اگر بخری سخت میتونی یک روز با قیمت خوب آبش کنی .نقل قول:
در هر صورت 6230 گوشی خوب و با امکانات نسبتا خوبیه ولی باز مشکل اینه که تقریبا از دور خارج شده .
بنابرای W300 به نظر من بهترین انتخابه .
پیشنهاد من Samsung E250 با قیمت 137 و MOTOROLA L7 با قیمت تقریبا 138 تا 140 .
به نظر من همه اینهارو بیخیال شو برو موتو L7 بگیر تو این رنج قیمت عالیه.نقل قول:
البته همه 6233 ماله آلمانه چند تا سوال در مورد این گوشی دارم از شما که باهاش کار کردینقل قول:
کیفیت صداش در حد کدوم گوشیه؟
کیفیت هندزفریش چی؟
میزان نگهداری باتریش چطوره؟
فیلمبرداریش چطوره (چون با رزولیشن 640*480 )میگیره؟
نقل قول:
همونطور که گفتم کیفیت صداش خیلی بالاست.از 3250 که بهتره.با w810 i هم برابری که نه حتی شاید بهتره.
هندزفری کاملا با کیفیت و شما برای اکولایزر صدا دستت کاملا بازه.
نگهداری باتریش معمولیه البته ارتباط مستقیمی با میزان استفاده از واکمنش داره.
فیلمبرداریش با کیفیت عالیه به طوری که وقتی فیلمبرداری میکنی حجم بالایی رو اشغال میکنه چون کیفیت بالاست.
با سلام
من قصد خرید یه گوشی دارم با این مشخصات:
دوربین حداقل 1.3 مگا پیکسل.
پخش mp3 و دیگر فایلهای صوتی .
قابلیت نصب کارت حافظه و ساپورت حداقل 1 گیگ.
بولوتوث و کیفیت صدا .
فقط بین نوکیا و سونی اریکسون.
ضمنا قراره این گوشی واسه یه خانوم تهیه بشه.:21:
عزت مزید
نقل قول:نقل قول:
تائید میشه.
با قیمت 250 هم می تونی گیر بیاری :18:
داداش من که 400 خریده بود!!!
گوشی W810 ...نقل قول:
نقل قول:
5200 , Z710 , W700
سفید W810
پیشنهاد من سامسونگ E900 با بهتربن امکانات و زیبایی مورد پسند برای همه و البته بانوان .
باسلام:به نظر شما W810 بگیرم یا D900 Samsung!!! آخه قیمتشون یکیه ولی D900 دوربینش 3.2 مگاپیکسله!!!!!!!!
سوال سختیه.نقل قول:
من الان خودم دبلیو810 دارم و برادرم سامسونگ دی900.
بستگی داره از گوشی چی بخوای. مثلاً اگه نصب برنامه روی گوشی زیاد برات مهم نیست، دی900 از خیلی لحاظ سرتره.
نقل قول:
من بيش تر از 2ساله 6230i دارم!!! خيلي عاليه! از همه نظر!!!
به همه هم پيشنهادش مي كنم!:46:
shahab و mobiler گرامي
سپاس از راهنمايي هاتون!:11:
خودمم خيلي دوسش دارم اما سري U سامسونگ رو كه ديدم دودل شدم!
قيمتش تو دبي با اينجا خيلي فرق داره؟ يعني از اونجا بيارم بهتره؟؟؟
راستش اینشو نمی دونم.
سری U سامسونگ معوم نیست کی بیاد ولی می دونم که پارس میکروتل بالاخره وارد می کنه.
مگه U600 نيومده؟
نمي دونين گوشي رو از دبي گوشي بگيرم بهتره يا اينجا؟
به نظر من d900 بگیر چون واقعا این گوشی از معدود گوشیهایی که به پولش می ارزه!نقل قول:
به نظر من که 5300 نوکیا گزینه مناسبیهنقل قول:
اینم لینک توضیحات کاملش
به نظر من P990 Sony Ericsson یا N73 Nokia مناسبهنقل قول:
اگه حدود قیمت بدی بهتر میشه کمکت کرد.
می تونی برای مقایسه بیشتر به این لینک بری.
:8: :8: :8:
پيشنهاد ويژه Sony-Ericsson [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي: 2005/12/04 مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 41*56 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 60 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 114*57*26 ميليمتر - وزن 150 گرم
تاريخ معرفي:2006/04/25 مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 3.2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 36*48 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MiniSD - كارت حافظه همراه گوشي 128 مگابايت - حافظه داخلي 42 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 9.1, S60 3rd edition - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 110*49*19 ميليمتر - وزن 116 گرم