پیشگامان
up to 16M
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بهترین کانال وایرلس برای کشور ایران و بیشتر کشورها 6 هست . ولی میتونید 1 و 11 رو هم امتحان کنید.نقل قول:
پینگ پارس به مدد حملات سایبری اخیر
پیشگامان
سرویس جشنواره تابستانه up to 16M
پینگ سرور ایران = 30
پینگ 4.2.2.4 = 105
دان استریم تا جایی که خط کشش داره برای من بازه ( فعلا تا 19 مگ برام بازه ):n02:
تست td-lte ایرانسل --- تهران منطقه 15
سرور داخلی:
سرور خارجی:
Asiatech Public Wi-Fi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
خخخ پینگ داخلی بالای 100:n31:
سرویس 8 مگابیت
جشنواره 3 مگ پارس آنلاین ساعت 6 عصر
مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
فن آوا 16 مگ، یزد - میبد
فرانکفورت آلمان
تک کانکشن سایت Testmy.net سرور آلمان
تک کانکشن IDM
32 کانکشن IDM
سرعت شبانه سرویس ۱۶ مگ شرکت «توسعه رسان پاسارگاد»
به روز رسانی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست 4.5G همراه اول ( همراه اول اکثر اوقات برای من ایپی رو از امارات میده ! )
اره ! برای منم تقریبا همین ISP رو میزنهنقل قول:
خب این مشکل سازه . چون نمیتونم باهاش وارد سایت های داخلی مثل سایت بانک ملت بشم و میگه خارجی هستید ! و احتمالا در سایت هایی که ترافیک داخلی رایگان یا نیم بهاست هم تاثیر منفی داره و دو برابر مصرف میکنهنقل قول:
به ناچار چند بار باید مودم رو آف و آن کنم تا یه ایپی ایرانی بده
به نظرتون شکایت کنم ؟ :n24:
اره راس میگی این مشکلات رو داره !نقل قول:
یکی دو بار که dc میکنی آی پی ایران میده
ولی جالب اینه که رو آی اس پی رو که مینویسه salartel ! سرعت من خیلی خوب میشه :n02:
اینترنت 8 مگ پارس انلاین ( سرعت دانلود و بازشدن سایت ها از امروز صبح افتضاح بوده )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:Jun 11 12:16:42 WAN Connection: DNS probe failed (0/2)
Jun 11 12:17:04 WAN Connection: DNS probe failed (0/2)
Jun 11 12:17:16 WAN Connection: DNS probe failed (0/2)
Jun 11 12:17:33 WAN Connection: DNS probe failed (0/2)
Jun 11 12:18:46 WAN Connection: DNS probe failed (0/2)
Jun 11 12:20:09 WAN Connection: DNS probe failed (0/2)
Jun 11 12:20:42 WAN Connection: DNS probe failed (0/2)
Jun 11 12:20:49 WAN Connection: DNS probe failed (1/2)
Jun 11 12:20:56 WAN Connection: DNS probe failed (2/2)
Jun 11 12:21:08 WAN Connection: DNS probe succeeded (4/2)
Jun 11 12:21:15 WAN Connection: DNS probe failed (0/2)
Jun 11 12:21:27 WAN Connection: DNS probe failed (0/2)
وایرلس 16 مگ پیشگامان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایرلس 20 مگ اسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
پیشگامان قیمتاش چجوریه؟
پینگشو پی گیری کردی که چرا اینقدر بالاست ؟
با این آپلود و پبنگ نمی صرفه آدم هزینه کنه...
قیمتاشون که تقریبا مثل همه ، مثلا این سرویس 16 مگ 99 ساله هست با 200 گیگ ترافیک اولیه 280 تومن ولی بیشتر 2 مگ نمیده گهگاهی تا 8 هم میره ولی زود میاد پایین .پینگش هم قبلا از خارج طرفای 80-90 بود الان از داخل اینقدره و استفاده ای ازش ندارم که بخام پیگیری کنم چون کلا اشغاله .اسیاتک قبلا خوب بود همین که تبلیغ کرد یوزراش زیاد شدن و به فنا رفت گاهی دانلودش تا 15 کیلوبایت هم میاد و گیر میکنه تا چند دقیقه:n02:نقل قول:
با شرکت صحبت کردم و توافق شد ماهیانه ۱۵ تومن اضافه پرداخت کنم تا سرعت ساعات رایگان کم نشه.نقل قول:
اینترنت ADSL یک مگابایت نامحدود داتک تهران
تهران . ولی خب جدیدا دیگه سرعتش واقعی شده و همون ۱ مگابیت شده :n30:نقل قول:
گویا مصیبت من با این شرکت عقب افتاده تمومی نداره ... امروز برداشته میگه اون پول به خاطر این بود که سرعتت کم نشه، وگرنه ترافیکت حساب میشه ! :n34:نقل قول:
میگم مگه ک***م خله که پول بدم و تازه حجم مصرفیم حساب هم بشه؟
به زودی یه تاپیک درباره طرح های این شرکت می زنم تا مختون دود کنه.
20mb home wireless
پینگ اسیاتک خیلی بالاست هم داخل هم خارج .اگه کسی با شبکه ی اسیاتک پینگ پایین تر داره اینجا تست بزاره .
اینم سرعت اینترنت شاتل
نقل قول:
داداش اگه شما مشترک وایرلسی باید یقه ی آساتک اهواز رو بگیری چون به احتمال 99% مشترکین دکل هاش زیاد شده و پهنای باندی کافی نداره و همچنین به خاطر خساست اکسس پوینت های بیشتری به دکل اضافه نمیکنن
بهت قول میدم سیستمشون میکروتیک 5 سال پیشه که هنوز پورت لن یک گیگابیتی داره :n08:
نقل قول:
ممنون ، پی وی شما رو هم خوندم. اکسس پوینت هاش فکر کنم مشکل داره چون لینک کماکان برقراره ولی گاهی برای چند ساعت ای پی نمیگیره یا کانکشن رو ریجکت میکنه اکسس پوینت. و ارور پورت میده .پشتیبانیش هم چرت میگه (پوسیدگی سیم و سیگنال نامناسب و ....) شایدم از اکانتینگ باشه .من تا حالا مشکلی با پهنای باند نداشتم چون چند ساله که وضعیت پهنای باند همینه(داغون) ولی پینگ قبلا روی 100 بود الان بین 140 تا 180 شده حتی توی اینستا دیدم که مشترکین دی اس ال هم گفته بودن پینگش زده بالا تو کل کشور .واقعا شرکت داغونیه.از پیشگامان هم وایرلس دارم پینگش وحشتناکه سرعت تک کانکشن هم دیال اپی و با idm فقط میشه رسش رو کشید . پینگ و سرعت شما با شاتل از فرانکفورت چقدره ؟
مبین نت نداری ببینیم سرعتش توی اهواز چطوره ؟
متاسفانه آسیاتک اهواز شرکت راصد مارال رو خریده و از قطعات اون ها داره استفاده میکنه. حالا باز اکسس پوینت های راصد مارال یوبیکیوتی بود اما ببینید هر اکسس پوینت یوبی کیوتی یا میکروتیک اگر N باشه خروجی 150 مگابیت رو داره اگر AC باشه خروجی 450 مگابیت رو داره. در اهواز 95% شرکت های وایرلس هنوز روی تکنولوژی N هستند و متاسفانه بخاطر حساست نه حاضر هستند اکسس پوینت هاشون رو ارتقا بدن نه حاضرن به اکسس پوینت های دکل شون رو اضافه کنن همچنین دیش های بک هال شون روی هر دکل هم قدیمی و نمیتونه پکت منیج درستی کنه برای همینه که شما الان سرعت دانلود خوبی داری اما پینگت متغییر و بالا پایین باشه و یا نمیتونی آیپی بگیرینقل قول:
متاسفانه به شرکت هم زنگ بزنی گردن نمیگیره و مشکل رو میندازه گردن نویز محیط و ....
البته مشکلینگ سراسری بود برای من هم حدود دوهفته بسیار نوسان داشت ( بخاطر سیستم جدید فیلترینگ کشور برای مقابله با تلگرام ) که درست شد با پیگیری ها.
اینم سرعت من با سرور فرانکفورت
ولی شرایط شما الان خیلی بهتر از منه بزرگترین حسنش هم اینه که همون تعرفه های adsl رو دارید استفاده میکنید ولی من تعرفه های دی اس ال رو نمیتونم بگیرم و باید از همون تعرفه های وایرلس استفاده کنم که خیلی گرونه کیفیت هم پایین .نقل قول:
برای حل مشکلم فکر کنم بهترین راه ptp باشه .اینطوری دیگه هم مشکل پهنای باند ندارم و هم پینگ میاد پایین ولی هزینه میزاره روی دستم.
فک نمیکنم بهت PTP بده آسیاتک اون جنابی هم که گفت PTP هزینه دادم چون کارمند خود آسیاتک شیراز هست گذاشتن رو دکلشون یه اکسس پوینت اختصاصی داشته باشه رو دکلش اسیتک شیراز اما میتونی بیای شاتلنقل قول:
من خودم اهواز کیانپارس زندگی میکنم و از شاتل وایرلس میگیرم حدود 3 سال مشترکشم در کل خیلی خوب بوده شاتل تو این مدت. بهترین مزیتش هم همون تعرفه DSL هست !
سلام
الان تهران کدوم شرکت های سرویس دهنده adsl بهتره؟ من 4 سال مبین نت داشتم خوب بود ولی جدیدا خیلی قطعی داره میخوام عوض کنم
مخابرات 2 مگ 40 گیگ ماهانه ، پینگ چند روزه خیلی اومده پایین و خوب شده
طرح خاصی استفاده کردین یا خودشون روی 13 مگ بستن خطتتون رو؟نقل قول:
نه مخابرات سرعت رو تا 16 باز میزاره ، مودم من مودم بیخود و قدیمیه همینقدر آپ میکنهنقل قول:
ینی الان هر کی مخابرات داره سرعش بازه؟نقل قول:
کدوم منطقه هستین شما؟
مخابرات اینطوری بوده از قدیم سرعت رو باز میزاشته نمیدونم همه جا اینطوری باشه یا نهنقل قول:
فكر نكنم همه جا اينطور باشه چون مال بعضي ها رو ديدم محدوده ولي با اين حال سامانه يكپارچه هست و هر پهناي باندي كه براي هر سرويس تعريف ميشه براي كل ايران يكسان هست و تمام يوزرها همون سرويس رو از همون سامانه ميخرن.نقل قول:
کدوم استان هستین؟نقل قول:
استان هرمزگان که سرعت باز نیست و دقیقا چیزی هست که شما خریداری میکنید. مثلا قبلا من طرح 2 مگ 40 گیگ بین الملل رو میخریدم و سرعت دقیقا روی 2 مگ قفل بود.
الان هم طرح نسیم 2 مگ شش ماهه (سرعت 4 برابر) رو خریدم و سرعتم شده 8 و چون خطم روی 8 مگ هست سرعت یه مقدار پایینتره.
سایت و سیستم مخابرات کل کشور هنوز یکپارچه نیست . سایت و پنلی که ن ازش نت میگیرم با مثلا استان تهران یا یه جا دیگه کلا فرق دارهنقل قول:
استان لرستان ، مخابرات از عمد سرعت باز میزاره تا حداقل یه چیزی داشته باشه واسه اینکه 4 نفر یوزرش بمونن چون کلا هیچی نداره :n02:نقل قول: