باید خریداری کنید از بازارنقل قول:
موبوگرام
که با هر خرید رو دو گوشی میاد
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Printable View
باید خریداری کنید از بازارنقل قول:
موبوگرام
که با هر خرید رو دو گوشی میاد
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
کانالهای انگلیسی زبون رو سایتی هست که معرفی کرده باشه ؟
عید هم مبارک
ی برنامه غیر رسمیهنقل قول:
فکر نکنم امنیت درستی داشته باشن این برنامه های جانبی ایرانی
چرا اکثر اوقات موقع تایپ طرف مقایل در PV Chat اون بالا عبارت typing کنار نام کاربر نمایش داده نمیشه.
حتی آخرین بازدید یا آنلاین بودن اون هم بروز نیست و باید یک بار وارد Profile اون شد تا last Seen یا Online بودن اون Update شود.
از نسخه های دستکاری شده استفاده میکنن و این موارد رو میشه توی تنظیماتش ست کرد.نقل قول:
تایپ نشون داده نشه
پیام دیده شده تیک نخوره و کلی امکانات دیگه
نقل قول:
نه اینکه اصلا نمایش نده. الان اینطوری هست و دو دقیقه دیکه یک جور دیگه.
و همونطور که عرض کردم "حتی آخرین بازدید یا آنلاین بودن اون هم بروز نیست و باید یک بار وارد Profile اون شد تا last Seen یا Online بودن اون Update شود."
مشکل از تلگرامه،گاهی برای منم شدهنقل قول:
از طریق لینک Invite میخوام به یک گروه ملحق بشم. اما با خطای sorry, this chat does not seem to exist مواجه میشم.
از اینکه لینک گروه تغییر نکرده اطمینان دارم. باید چکار کنم.
آیا این امکان هست که یکی از اعضا با داشتن Username من در تلگرام ، منو به گروه Add کند؟ یا من حتما باید جز Contact هاش باشم.
اگر قراره به گروه ملحق بشید به یکی بگید لینک گروه براتون بفرسته اینطوری امن تره دیگهنقل قول:
اگر از گروه ریمو شده باشید و اون گروه سوپرگروه باشه دیگه نمیتونید وارد شید.نقل قول:
یا ادمین کل باید ادد کنه یا از لیست سیاه گروه خارجتون کنه.
خب از طریق لینک گروه میخوام عضو شوم که پیغام sorry, this chat does not seem to exist را می دهد .نقل قول:
چند حالت دارهنقل قول:
1-یا آدرس لینک تغییر کرده
2-یا ادمین اصلی، گروهو پاک کرده
3-یا ادمین شما رو بلاک کرده اگر قبلش تو گروه عضو بودید
نقل قول:
گزینه سوم که فرمودید، صادق بود.
دوستان یه مورد جالب
اگه اشتباهی برای کسی پیامی ارسال کردین و طرف آنلاین نبود
میتونین با این ترفند کاری کنین پیام رو نخونه! ( قابلیت ویرایش منظورم نیست! )
طرف رو بلاک کنین
و مثلا دو روز بعد که آنلاین شد، از بلاکی درش بیارین
اینطوری پیام براش نمیره
به همین راحتی
سلام. برای بازیابی چت یا شماره پاک شده تو تلگرام میشه چیکار کرد؟ با گوشی شاید میشد ولی من با سیستم اومدم تلگرام! آی دیشم انگار حذف کرده وگرنه آی دی هم داشت. شایدم دلیلت کرده معلوم نیست. شمارشو حفظ بودما
برای حذف پیامهای Cache شده در نسخه تحت ویندوز باید چکار کنم؟
تو settingنقل قول:
جلوی قسمت local storage
زده clear all
این خبر مال هفته گذشته بود که کلا شایعه ای بیش نبود!نقل قول:
سلام دوستان
ببخشید اگه تکراریه..میخواسم ب کسی پیام بدم اما نمیخوام شمارمو ببینه باید چیکار کنم؟؟؟تلگرام پلاسم نصب کردم اما نشد
سلامنقل قول:
باید برای خودش آی دی داشته باشه و به آی دیش پیام بدید
ممنون دوست عزیز..1.ببین قبلا بهش پیام میدادم اما میدونم ک پیامامو از گوشیش پاک کرده حتی مطمئنم که شمارمو الان تو گوشیش نداره ولی من شمارشو سیو کردم تو گوشیم..الان اول شمارشو پاک کنم بعد سرچ بزنم آی دیشو اونوقت پیام بدم؟درسته؟نقل قول:
2.و دوست من پیامای تلگرامشو دارم نمیخوام پاک شه..حالا بخاطر عدم نمایش شماره باید اون چت های گذشته رو هم پاک کنم؟
شما میتونید شماره شو بزنید و بعد ببینید آی دی داره یا نه؛آی دیشو کنار عکسش میزنه،نیازی نیست شمارشو پاک کنید،چون شما میگید،شمارمو ندارهنقل قول:
2-نه
اگر پیامای گذشته شو دارید نیازی نیست هم به آی دیش برید از همین پیاما روی اسمش کلیک کنید تا وارد pv دوستتون بشید
میشه نحوه پیام دادن به آی دی رو بگین؟من تست میکنم شماره میفته:n01:
ممنونم
واس داداشم آی دی ساختم..شمارمو از گوشیش پاک کردم حتی شماره اونم پاک از گوشیم اما وقتی بهش پی ام دادم شمارم نشون داده شد
راستش من نسخه لبتاب دارم دقیق نمیتونم بگمنقل قول:
شما شماره خودتون رو جزو کانتکتا وارد کنید و بعدش همونجا آی دی طرف رو وارد کنید
اینم بگم شما اگر به اونی که شمارتون رو داره پیام بدید شماره تون میفته،شما باید به اونی پیام بدید که شماره تون رو نداره تا شماره تون براش نیفته
آقا اینو فهمیدم.
فقط سوالی ک دارم اینه:به هیچ طریقی نمیشه شماره کسی رو از طریق آی دیش بدست آورد؟
ممنون:n01::n01:
خیر نمیشه از طریق آی دی شماره کسی رو بدست اوردنقل قول:
هیچی نیس؟نقل قول:
میخوام ببینم یه شماره یا آی دی وجود داشته یا نه. بیشتر شماره مد نظره چون آی دی رو حفظم ولی پاک کرده. شماره رو سرچ کنیم بیاره عضو تلگرام بوده یا نه همین.
از گروه کیک شدم. با لینک که نمیشه رفت. هیچ راهی نیست ترفندی بزنیم؟ خخ
کانال اگر بزنیم و دوستان (افرادی که شمارشونو داریم) رو عضو کانال کنیم ، آیا متوجه میشن که توسط کی به کانال اضافه شدند یا بعبارتی کانال مربوط به کیه؟
امکان اینکه کانال خصوصی باشه هم هستش؟ یعنی به جز اجازه ی ادمین کسی عضو نشه و اینکه غیر اعضا امکان مشاهده مطالب نداشته باشند؟
سوال اول بله متوجه میشننقل قول:
سوال دوم کانال خصوصی هست ولی من بلد نیستم چطور درست میکنن اگر دقت کنید بعضی از کانال ها تعداد اعضا رو نزده بالا و فقط زده channel
این یعنی خصوصیه،البته اینو دوستم بهم گفته و احتمال میدم هم درست باشه هر چند به این کانالهای خصوصی هم میشه جوین شد
اما یکبار یکی از دوستانم کانالی ایجاد کرده بود و منو توی لیست اعضاش گذاشته بود و من اصلا متوجه نمیشدم این کانال از کیه .... چطور میشه متوجه شد .... ؟! (من پس از چند روز از روی نوشته ها و پستاش متوجه شدم کیه ...)نقل قول:
راستش من دوستم جزو کانکتام بودنقل قول:
وقتی کانال درست کرد و بعدش عضوم کرد متوجه شدم
احتمالا دوستتون جزو کانکتاتون نبوده که متوجه نشدید
پاک کردن شماره از گ.شی کافی نیست باید از تلگرام هم پاک بشه.نقل قول:
کانال خصوصی رو قدیم ها همون اول که داشتی کانال ایجاد می کردی ازت می پرسید که می خوای خصوصی باشه یانه. کانال خصوصی رو نمی شد همین جوری عضو شد یعنی اگر سرچ می کردی نمیومد بلکه باید بهت لینک می داند حتما.نقل قول:
چرا بود...نقل قول:
سلام. مدتیه نمیتونم به کانال جدیدی یا گروه جدیدی یا سوپر گروه جدیدی عضو شم . آیا کسی همچین تجربه با مشکلی داره یا مدینونین علتش چیه. اکانتم بقول معروف لیمیت و ریپورت هستش ولی قبلا نمیشد فقط به غیر از کانتکت ها پیام داد الان مدتیه این مشکلات هم اضافه شده. کسی دیگه هم این مشکلاتو داره یا فقط منم؟ ممنون
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
به خاطر اینکه ریپورت شدیدنقل قول:
منم چون ریپورتیم نمیتونم کانال یا گروه بسازم
آیا با باز نکردن تلگرام و نخواندن پیام، فرستنده متوجه می شود که پیام به گوشی ما رسیده است؟
بله متوجه میشه رسیده ولی مهم خوندن پیامه که 2 تا تیک بخوره کنارشنقل قول:
خب داداش پس متوجه نمیشه دیگه !؟ چون اون یه تیک معنیش اینه که از گوشی ما سند شده حالا در هر حالتی چه اون طرف اصلا تلگرام رو باز نکرده باشه و چه کلا دی اکتیو کرده باشه اون یه تیکه هستنقل قول:
درست نمیگم ؟
ولی تو واتس اپ چون 3 حالت داره ( یه تیک - دو تیک - دو تیک ابی ) طرف میفهمه به گوشی طرف رسیده یا نه
اگر متوجه شدن رو به این بگیریم که پیام خونده بشه آره متوجه نمیشهنقل قول:
ولی من یه بار یه موردی دیدم که به دوستم پیام میدادم ولی 1 تیک خورده بود پیشش ولی دوستم پیامای منو خونده بود و جواب هم میداد
نمیدونم کجای کار مشکل داشت،برای خودم هم عجیب بود