اقا من یه کنترل وسایل صوتی میزارم البته زبون روسی
والبته جاوا.هر کس دانلود کرد اگه تونست کار کنه با هاش
به ما خبر بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?:5:
Printable View
اقا من یه کنترل وسایل صوتی میزارم البته زبون روسی
والبته جاوا.هر کس دانلود کرد اگه تونست کار کنه با هاش
به ما خبر بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?:5:
اگه كسي برنامه تبديل w710 رو به وبكم داره بزاره ممنون ميشم
با سلام .
برنامه اي كه روي پوشه ها پسورد بذاره اصلا نيست زور زياد هم نزنيد .
جاوا پوشه هاي مخفي را هم نشان ميدهد .
اگر هر يك ماه يك بار دنبالش بگرديد شايد چند سال بعد خود سوني اريكسون روي گوشيهاي آينده اش قرار داد .
متاسفم .
موفق باشيد .
آقا یه برنامه بدین برای کا750 که به شه اس ام اس ها رو از طریق بلوتوس فرستاد من خیلی میگردم اگر بذارید ممنون میشم
اقایون یکی مردونگی کنه این برنامه ها رو که تو تاپیک معرفی شده یه جا upload کنه ، اگه فضا ندارید میل کنید من آپ می کنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وجود نداره همچین برنامه ای؟نقل قول:
آقا برنامه اي براي خوندن فايل Pdf وجود نداره؟؟؟؟
این جورش نیست ...نقل قول:
با سلام .
برنامه اي كه روي پوشه ها پسورد بذاره اصلا نيست زور زياد هم نزنيد .
جاوا پوشه هاي مخفي را هم نشان ميدهد .
اگر هر يك ماه يك بار دنبالش بگرديد شايد چند سال بعد خود سوني اريكسون روي گوشيهاي آينده اش قرار داد .
متاسفم .
موفق باشيد .
ولی یه نرم افزار هست که میشه باهاش یه پوشه رو انتخاب کرد و اون روی همه ی فایل هاش قفل میزاره....
...موفق باشی....
چند وقت دنبالش بودم پیدا نکردم ....نقل قول:
آقا برنامه اي براي خوندن فايل Pdf وجود نداره؟؟؟؟
....موفق باشید....
ببین این به کارت میاد :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نكنه
اگر امشب گوشيم توي آب نمي افتاد حتما امتحانش مي كردم
با تشكر
كسي تونست با اين پلير كار كنه؟نقل قول:
برنامه بعد از اجرا مدام ميپرسه allow applicayion to read user data
و عملا غير قابل استفاده است اگه كسي از اين برنامه استفاده كرده لطفا راهنمايي كنه.
سلام
نرم افزار قفل گذاری بر روی فایلها و فولدر های گوشی سونی اریکسون کا 750 رو میخواستم.
البته خودم یه مدلیشو دارم، ولی تنها مشکلی که داره اینه که: هر بار که بخوای ار فایل قفل شده استفاده کنی، باید وارد برنامه بشی و قفلشو باز کنی.
آیا نرم افزاری وجود داره که در هنگام استفاده از فایل قفل شده، کلمه عبور سوال کند و بشود از فایل استفاده کرد؟
نه عزيز چون سيستم عامل نيست:13:نقل قول:
برای k750 نصب نمیشه.نقل قول:
این فایل مشکل داره به همین دلیله که حتی بعد از تبدیل فرمتش از Zip به Jar باز هم کار نمیکنه.نقل قول:
اسم اين تاپيك رو با جاي برنامه هاي مخصوص جاوا...بزاريم پرسش و پاسخ در مورد نرام افزار هاي جاوا بهتر نيست!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
سلام
به نظر من این تاپیک نیاز به یکمی نظم داره.
بهتر نیست که توی پست اول، لیست تمام برنامه های موجود در این تاپیک رو بزارید و بعد هر کدوم رو به پست مربوطه لینک کنید؟
چه فایده ؟ !!!!نقل قول:
وقتی که این لینک ها دیگه غیر قابل استفاده (اکسپایر) شدن .:13:
من می خواستم اون برنامه ریاضی که تو صفحه اوله رو دان کنم , دیدم لینک خرابه .
با حرف doyenfox و شما هم موافقم , بی نظم شده اینجا !
خوب بهتره یا خود سایت اجازه آپلود کردن روی سرورش رو بده یا اینکه دوستان یه هاست رایگان در حد 100 مگابایت پیدا کنند و همه ازش استفاده کنند.
بابا يه كمي هم برنامه بگذاريد
ببخشید ، کسی برنامه ای برای nokia 7610 نداره که بشه باهاش فایلهای HTML رو باز کرد !؟
ممنون میشم .
با سلام .
اگر این حرف من اشتباه است ممنون میشوم آن را اصلاح کنید .
فرمت حافظه در گوشی ها مخصوصا سونی اریکسون از نوع (fat) است و طبق مهندسی فایلها فلودر از نوع فایل سیستمی میباشد یعنی تغریبا اصلا فایل نیست .
پس چون (ntfs) قابلیت رمز گذاری و حفاظت را دارا میباشد پس نتیجه میگیریم که برنامه ای که روی پوشه ها رمز بگذارد هرگز بوجود نخواهد آمد .
موفق باشید .
من که متوجه منظورت نشدم ولی اگه منظورت اینه که فولدر های فت قابل محافظت نیستند اشتباه میکنی ... !!!
یه برنامه برای باز کردن فایل های جاوا
و یه برنامه برای قفل گذاری
لطفا خواهشا ...
اميدوارم بدردتون بخوره
این برنامه هارو نصب کردم ، اجرا هم میشن اما چیزی رو قفل نمی کنه application error میده
اونم که ماله عکسه اصلا معلوم نیست چطور میشه باش کار کرد
دوست عزیز لطفا در مورد چیزی که ازش اطلاع ندارید پست ندید.نقل قول:
این برنامه رو همه بچه های سایت حداقل 1 ساله که دارن و همه هم میدونن که همچین کاری نمیکنه.یعنی این کار روی گوشی های JAVA محاله.:5:
سلام من تازه با این سایت آشنا و عضو شدم چندین ساعت در این تایپیک گشتم و یک پیشنهاد بنظرم رسید و آن اینکه کاش یک مسئولی این تایپیک را چک کند و مطالب اضافه و بدردنخور و حتی معرفی برنامه هایی که اکثراٌ باز نمی شود را پاکسازی کند.
در ضمن یک خواهش : گوشی من Nokia5200 است و هیچ برنامه بدردبخور قابل اجرا در این تایپیک پیدا نکردم اگه کسی میتونه کمکم کنه دستشو میبوسم.
آقا من يه موبايل نوكيا 3120 دارم . از يه مغازه موبايل فروشي پرسيدم:مي شه براي اين گوشي بلوتوث نصب كرد گفت آره قيمت نصبش 50000 تومان است كسي بلده چه جوري مي توان نصبش كرد
agha very wery gooooooooooooood
من هم اضافه كنم كه چون java با سيستم عامل كار نميكنه اين كار محاله:5:نقل قول:
خوب من یه مورد رو اضافه کنم یه برنامه هستش که همیجا هم معرفی شده بود به اسم موبی اکسپلورر که یه فایل منیجر هستش که روی k800 کاملا کار میکنه وشما میتونید با اون پوشه ها تون وفایلهاتون رو مخفی کنید یعنی هیدن کنید تا نشون داده نشه در گوشی به این صورت دیگه کسی از وجود فلان فولدر در گوشی شما اصلن اطلاعی نخواهد داشت تا بره فایلهاشو ببینه ولی رمز گذاری خیر امکانش همینجوری که دوستان گفتن موجود نیستنقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا تایید می شه:10:نقل قول:
با سلام
در سيستم fat امكان قفل گذاري روي فولدر نيست اگر هم كسي انجام داده كارش غير سيستمي بوده ( اين حرف كمي تخصصي هست)
xcalc 1.6.5
نسبت به ورن قبليش خيلي بهتر شده.به نظر من اگه اونو دارين پاكش كنين و اينو نصب كنين :
نقل قول:
مرسی.منتظرش بودم ...
آیا تو این 950 تا پست برنامه ای در رابط با قفل کردن بخش های گوشی ( سونی اریکسون K510 ) از قبیل بخش Message ها فیلم ها تصویر ها صدا ها . معرفی شده است ؟
اگه معرفی شده لطف کنید بگید تو کدوم صفحه است ؟
متشکرم.