سرویس آذرخش های وب FTTH فعلا فقط در البرز !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرویس آذرخش های وب FTTH فعلا فقط در البرز !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
دوستان مودم ADSL2 Plus بی سیم N300 مدل TD-W8961N_V3.20
برای VDSL هم میشه استفاده کرد ؟
تا سیصد مگ سرعت انتقال داده هاش هست یعنی برای وی دی اس ال هم میشه از همین مودم که برای ای دی اس ال استفاده میکنم استفاده کرد ؟
سپاس
نقل قول:
درود، بله میشه واسه VDSL استفاده کرد (FTTH نمیشه...)
ولی سرعتی که مودمای ADSL واسه سرویس VDSL میتونن بدن نهایتا 20-25 مگابیت هست طبق گفته ISP ها، و فقط مودمای VDSL قادر به ارائه سرعتای 50 و 80 و... هستن، ولی رو هم این مودم هم میشه با سرعت 20-25 مگابیت VDSL داشت.
سلام، دوستان کدوم شرکت ها همچنان شبانه رایگان ارائه می کنند؟
ده سالی میشه که مشترک پارس آنلاین هستم، ولی بدلیل حذف طرح های دارای ساعت رایگان، بعد از اتمام قرارداد فعلی قصد جمع آوری دارم.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
صبانت یه طرح جشنواره ای خوبم دیدم داره برید رو سایتش یه سری بزنیدنقل قول:
کسی تا حالا از راینت اینترنت گرفته، قطعی داره یا نه خدماتشون خوبه
حجمای خیلی زیادی میده برای مشترکین جدید ولی شرکت معروفی نیست کلا ریسکه سراغ اینجور شرکتا رفتن یوزنت هم حجمای بالا میده ولی دوستان شاکی بودن ازشنقل قول:
با سلام
در حال حاضر بهترین سرویس دهنده گیمینگ که پینگ پایینی بده چی هست؟
اگر امکانش را دارید از مخابرات ftth بگیرید وگرنه برای ADSL شاتل یا آسیاتکنقل قول:
تهران فن آوا
پینگ داخلی 5
چند روزه سرعت مبین نت بسیار پائین اومده و مدام تایم اوت داره، سئوالم اینه که دوستانی که ایرانسل دارن سرعتشون اوکی هست؟ سرویسم داره تموم میشه میخوام بدونم اگر ایرانسل سرعتش مناسبه کلا از مبین نت برم و ایرانسل بگیرم
عموما این مشکلات منطقه ای هست و ممکنه یه شهر یا یه منطقه کاملا متفاوت باشه بسته به تعداد مشترک و میزان مصرفشون. باید بگیری و امتحان کنی آنتن دهی خوبی داشته باشی سرعت هم اوکیه ایرانسلنقل قول:
بچه ها کدوم شرکت adsl شبانه داره؟؟ چنداشو پیشنهاد بدید تو شبانه افت نداشته باشه
متاسفانه شرکت که استفاده میکردم دیگه شبانه رو برداشتن تمدید نمیکنن:sad:
ممنون
صبانت شبانه هاش با 90 درصد تخفیف شاتل هم با پرداخت مبلغ اضافه شبانه رایگان داره بر اساس گزارش دوستان شبانه شاتل بهترهنقل قول:
اقا یکی منو راهنمایی کنه
برا اینکه امکان نصب اینترنت وایرلس و فیبر نوری تو ساختمون ما نیست adsl هم راضی نیستم
td lte هم بدردم نمیخوره دیگه چیزی میمونه بشه نت پرسرعت گرفت؟
vdsl هم سمت ما راه اندازی نشده
Ftth یا اینترنت همراهنقل قول:
فقط ديش هاي پوينت تو پوينت ميمونهنقل قول:
سلام شاتل 50درصد گرون کرده میخوام از یک شرکت دیگه بگیرم بنظرتون کدوم شرکت خوبه شاتل خوب بود لطفا راهنمایی کنید
البته همشون دستشون گردن همه ولی آسیاتک بعد از شاتل شرکت معتبریه فن آوا هم حجمای خوبی داره جشنواره صبانت هم خوبهنقل قول:
سلام دوستان
از دوستان کسی هست که بتونه درباره پهنای باند اختصاصی و p2p بهم اطلاعات بده؟ (برای استفاده شخصی و نه شرکتی) در کل میخوام بدونم بهترین و با ثبات ترین اینترنتی که میشه تهیه کرد چیه؟ (جدای از مبحث هزینه و اینا)
بهترین و با ثبات ترین اینترنت فیبر نوری یا همون تانوما و VDSL هست. هم سرعت خیلی بالایی داره و هم کیفیت خوبی هم قیمت مناسب. بعدش ADSL،نقل قول:
پهنای باند اختصاصی هزینه بسیار بالایی داره (تجهیزات اولیه از 7میلیون و هزینه اشتراک ماهیانه از 1 میلیون با سرعت 8 مگابیت).
اینترنت اشتراکی وایرلس هم بد نیست ولی نوسان بسیار بالایی داره بدرد گیم نمیخوره.
TDLTE هم خوبه و قیمتش مناسبه اگر پوشش مناسب داشته باشید.
مهمترین شرط اینه که چک کنید منطقه ای که سکونت دارید کدومش قابل دریافت هست. در ایران خیلی حق انتخاب نداریم.
والا راستش من شرایطم طوری شده که تا چند وقت دیگه احتمالا نیاز داشته باشم و مشکل هزینه هم نباشه (البته تماما بر عهده من نیست این هزینهها برای همین یکم سرکیسه رو شل گرفتم :) )نقل قول:
تا جایی که میدونم کلا فیبر این اطراف نکشیدن.... مگر اینکه از مخابرات تا اینجا بکشند (هزینه فیبر کشی متری چند میفته؟) که اونم قطعا از هزینه پهنای باند بیشتر میشه (و البته ثباتش رو نمیدونم ولی فکر کنم فیبر بهتر از پهنای باند هست.... درسته؟؟)
در مورد پهنای باند محدودیت مکانی هم داره؟ میشه در مورد اون توضیح بدید؟ ممنون
هزینه فیبر بالاس برای همین معمولا مجبور میکنن قرارداد چند ساله ببندید یا چند نفر درخواست باشه تا انجام بشه. قیمت دقیق اطلاع ندارم.نقل قول:
صددرصد فیبر خیلی بهتر از پهنای باند هست. بیشتر کسانی که میشناسم فیبر کشیدن سرعت بین 100 تا 300 مگابیت دارن. ولی پهنای باند اختصاصی بگیرید با هزینه چند برابر ماهیانه بین 5 تا 20 مگابیت بده. تازه اگر هوا عالی باشه منطقه پارازیت زیاد نباشه. اطراف ساختمان باید دید به پاپ سایت شرکت داشته باشه فاصله خیلی زیاد نباشه احتمال قطع ارتباط بین رادیوها و هزاران مشکل دیگه.
من از شاتل پهنای باند اختصاصی دارم و برای گیم استفاده میکنمنقل قول:
پینگش استیبل هست و به جز مواردی که سراسری و از زیرساخت بوده مشکلی توی پینگ نداشتیم و پینگم همیشه بین 90 تا 100 بوده البته من شیراز هستم اگه تهران باشید فک کنم پینگ کمتر از اینا بگیرید
از نظر سرعت و تعرفه هم یه تعرفه دارن بهش میگن 10 مگ اپتیمال به این صورت هست که حجمی هست ولی به صورت اختصاصی حجم ماهیانه 300 گیگابایت و هزینه هم ماهی 1100
و سرعتش هم تضمین شده هست آپلود و دانلود برابر هست و علاوه بر اینا اکثرا مواقع پهنای باند باز هست و سرعت خیلی بیشتر از اینا میشه ولی هیچ وقت از سرعت تضمین شده کمتر نشده
من از شاتل پهنای باند اختصاصی دارم و برای گیم استفاده میکنمنقل قول:
پینگش استیبل هست و به جز مواردی که سراسری و از زیرساخت بوده مشکلی توی پینگ نداشتیم و پینگم همیشه بین 90 تا 100 بوده البته من شیراز هستم اگه تهران باشید فک کنم پینگ کمتر از اینا بگیرید
از نظر سرعت و تعرفه هم یه تعرفه دارن بهش میگن 10 مگ اپتیمال به این صورت هست که حجمی هست ولی به صورت اختصاصی حجم ماهیانه 300 گیگابایت و هزینه هم ماهی 1100
و سرعتش هم تضمین شده هست آپلود و دانلود برابر هست و علاوه بر اینا اکثرا مواقع پهنای باند باز هست و سرعت خیلی بیشتر از اینا میشه ولی هیچ وقت از سرعت تضمین شده کمتر نشده
ماهی یک میلیون و 100 برای گیم هزینه میکنید ؟؟؟؟نقل قول:
ای که الان گفتید یعنی چه ؟ :biggrin: مخفف چیه ؟نقل قول:
pop site ینی همون دکل که شرکت در نقاط مختلف شهر نصب کرده که ارتباط پوینت تو پوینت برقرار کنه .نقل قول:
هم گیم و هم کار خودم :biggrin:نقل قول:
آقا این یوزنت چطوریاست؟ داره 8 مگ 6 ترا معادل 3 ترا بین الملل 1 ساله میده 390 تومن!! من قم هستم منطقه توحید. کسی اطلاع داره کیفیتش چجوریاست؟ من الان 8 مگ مخابرات دارم با حجم محدود خیلی راضیم و کارم که دیدن یوتوب با کیفیت 1080 هست رو کامل راه میندازه اینم اگه عین اون باشه واقعا مناسبه.
اینم صفحه سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
آقا این یوزنت چطوریاست؟ داره 8 مگ 6 ترا معادل 3 ترا بین الملل 1 ساله میده 390 تومن!! من قم هستم منطقه توحید. کسی اطلاع داره کیفیتش چجوریاست؟ من الان 8 مگ مخابرات دارم با حجم محدود خیلی راضیم و کارم که دیدن یوتوب با کیفیت 1080 هست رو کامل راه میندازه اینم اگه عین اون باشه واقعا مناسبه.
اینم صفحه سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
آقا این یوزنت چطوریاست؟ داره 8 مگ 6 ترا معادل 3 ترا بین الملل 1 ساله میده 390 تومن!! من قم هستم منطقه توحید. کسی اطلاع داره کیفیتش چجوریاست؟ من الان 8 مگ مخابرات دارم با حجم محدود خیلی راضیم و کارم که دیدن یوتوب با کیفیت 1080 هست رو کامل راه میندازه اینم اگه عین اون باشه واقعا مناسبه.<br>اینم صفحه سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشی P30world خدا قوت پهلوان:biggrin:
سلام دوستان
ما تو یه شهری هستیم یکم اوضاع خرابه.... سیم کشی های قدیمی مسی.... فاصله زیاد تا مرکز مخابراتی..... نبود شرکت ثانویه درست و حسابی (یه شرکت هست که wireless مولتی پوینت زاقارت میده)..... حداکثر کیفیت خطی که دیدم تونسته تا حدود 7-8 مگابیت بگیره
حالا حرفم اینه... اگر اینجا فیبر کشی بشه (حتی همون VDSL) قطعا یک انحصار درشتی میشه برای مخابرات (این چندساله هم خیلیا که از مخابرات ADSL داشتند جمع کردند چون کیفیت ناجوره واقعا)
میخواستم ببینم اگر برم دوره کنم امضا و درخواست جمع کنم، جواب میده؟؟؟ (چون بعضا اصلا نمیدونند VDSL چیه ولی وقتی از مزیتاش میگم میگن خیلی خوبه و ما هم امضا میکنیم و این حرفا)
یعنی امکانش هست که فیبرکشی کنند؟
کسی تجربه این مدلی داشته یا شنیده؟؟ (البته یه قسمت خیلی کوچیکی از شهر فیبره ولی به مشترک نداند... برای دکل همراه اول کشیدند)
طرف این شرکتهای گمنام که حجمهای نجومی میدن اصلا نرید مشکلات جانبی دارند همون مخابرات که ازش راضی هستید رو دو دستی بچسبید و خودتون را درگیر دردسرهای جمع آوری و رانژه و هزینه ها و جنگ اعصابهاش نکنیدنقل قول:
آخه فقط اکانت های فروش اولشون عالیه قیمت سرویس های معمولیش اتفاقا خیلی هم بالاست! بعدم اینا به نظر خلوت تر میان تا شرکت های شلوغ . انگار اسم قبلیشون هم درنا تل بوده چون توی گوشی من سرچ که می کنم این شماره رو اسم درنا تل میاد
آخه فقط اکانت های فروش اولشون عالیه قیمت سرویس های معمولیش اتفاقا خیلی هم بالاست! بعدم اینا به نظر خلوت تر میان تا شرکت های شلوغ . انگار اسم قبلیشون هم درنا تل بوده چون توی گوشی من سرچ که می کنم این شماره رو اسم درنا تل میادنقل قول:
اینی که شما میگید که برای همه شرکتا صادقه جشنواره های فروش همیشه جذابه برای جذب مشتری و یه جورایی گیرانداختنش چون تخلیه خط تو ایران دردسر داره از همین شرکت دوستان شاکی بودن تو همین فروم از یه شرکت معتبر بگیرید مطمئن تره همین مخابرات که الان دارید با توجه به مشکلاتش بهتره به نظر مننقل قول:
اصلا چرا میخواید عوض کنید شرکتتون رو ؟
فقط گیگ بیشتر هست چون واقعا مصرفم زیاده کم میارم مخابراتنقل قول:
فقط گیگ بیشتر هست چون واقعا مصرفم زیاده کم میارم مخابراتنقل قول:
خوب برید آسیاتک جشنواره 6 ماهه داره با حجم خوب صبانت هم جشنواره های خوبی داره البته ثبات و کیفیتش در حد آسیاتک نیست ضمنا اول برید سایت نت سنج پلاس و ببینید در موقعیت مکانی شما کدوم شرکتها بهترننقل قول:
جشنواره اسیاتک زیاد مزیت خاصی نداره مثلا 8 مگ 6 ماهه 500 گیگ بگیری میشه ماهی تقریبا 50 هزار تومن با 80 گیگ ترافیک ، تقریبا همه شرکت ها بدون جشنواره هم همین حجم و قیمتو میدننقل قول:
تو شرکت های مختلف تا اونجایی که من نگاه کردم فقط صبانت جشنواره های خوبی از نظر قیمت و حجم داره