این کار هایی که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم انجام بده .. نتایج رو بزار تا بقیه کار .. !نقل قول:
Printable View
این کار هایی که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم انجام بده .. نتایج رو بزار تا بقیه کار .. !نقل قول:
منظورت رو نفهمیدم .. !نقل قول:
شما گفتي با تغيير تايمينگ و ولتاژ باس رم رو به 1066 ميشه رسوند؟نقل قول:
اگه آره ميشه رسوند مادربوردي كه تا باس رم 800 ساپورت ميكنه ميشه اين تغييرات رو بهش اعمال كرد ؟
حالا اين افزايش باس رم تاثيرش تو سيستم چقدر هست و چطور ميشه فهميد كه تاثير داره يا نه؟
سلام دوست من
اقا مهدی
خوب این از این عکس اولی
این عکس SPEED است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مشخصاتش
اینم Orthos تستش
لازم به ذکر است مدت 31 دقیقه
فقط چند نکته اول این که من گزینه اول رو انتخاب کردم ببین درسته ؟
و بعد تویه این مدت به درجه 62 رسید ولی دیگه بالاتر نرفت یعنی می رفت روی 63 ولی سریع بر می گشت رویه 62 و بعضی موقعه ها هم روی 61 می رفتن در کل روی 62 گیر کرده بود
خوب من یه عکس دیگه هم گرفتم از منوی پنجم در این حالت بیشتر روی 59 بود البته روی 60 هم می رفته ولی بعد از چند دقیقه دوباره می رفت روی 59
یه سوالی دارم اون که روش خط قرمز کشیدم چیه؟ این چیزی که همیجور پشت سر هم عدد می ده یه توضحی می دید
( برنامه در حال اجرا بود که من عکس گرفتم)
موقعه که برنامه بسته شود این عکس
مهدی جان منتظزر جواب شما هستم لطفان اگر می شه جواب پست قبلی من رو هم بدید
ممنون وخدا حافظ
بله ، بستگی به چیپ رم + خنک کننده اون داره . برای مثال نباید از یه رم 1GB PC6400 kingstone با قیمت 18 تومان که خنک کننده هم نداره ، انتظار داشت با فرکانس 1066 بایاس بشه !نقل قول:
بله ، این هم امکان پذیره ! برای مثال از چیپست 965 اینتل به بالا میشه رو پایداری 100% این فرکانس ، برای DDR2 حساب باز کرد ! حتی در چیپست 945 هم میشه با اعمال ولتاژ مختصر ، هم رو پایداری رو این فرکانس DRAM حساب کرد .نقل قول:
اگه آره ميشه رسوند مادربوردي كه تا باس رم 800 ساپورت ميكنه ميشه اين تغييرات رو بهش اعمال كرد ؟
بستگی به Processing Method مورد نظر داره ، برای مثال تو تست های 3D Rendring تفاوت محسوسی دیده نمیشه !نقل قول:
حالا اين افزايش باس رم تاثيرش تو سيستم چقدر هست و چطور ميشه فهميد كه تاثير داره يا نه؟
در کل من اورکلاکینگ رم رو بیشتر از 10 تا 15 درصد توصیه نمیکنم ! اون هم دلیل داره ، که میشه به این موارد اشاره کرد :
1 - حساس ترین قطعه تو اورکلاکینگ همین RAM هست .. معمولآ اولین قطعه ای هست که در صورتی که به صورت ناشیانه اورکلاکینگ بشه .. آسیب میبینه !
2 - معمولآ اورکلاکینگ رم نسبت به ریسکس که داره به هیچ وجه ارزشش رو نداره ...!! چون تغییر محسوسی تو Performace کلی سیستم حس رخ نمیده ! اصلآ فلسفه اورکلاکینگ و هدف اصلی از اورکلاکینگ ، فقط و فقط افزایش فرکانس کاری پردازنده هست !
3 - معمولآ 90 درصد رم های موجود در بازار مقداری ولتاژ تلرانس دارند ! برای مثال برای رمهای معمولی با استاندارد بایاس Jedec ولتاژ refrence همون 1.8 ولت به همراه تایمینگ 5 5 5 18 یا 5 5 5 15 هستند که تا ولتاژ 1.9v هم توسط کمپانی سازنده تایید شده هستند و شامل مواردی باعث باطل شدن گارانتی میشه نیستند !
با همین 0.1 ولت ولتاژ اضافه میشه خیلی راحت رم رو تو فرکانس 900mhz کاملا پایدار کرد ! ( کاری که خودم هم انجام دادم ) .
یا تو رمهایی که استاندارد EPP هم ساپورت میکنند ( مثل رمهای کاربر sinaset ) میشه از ولتاژی که تحت اون رم به صورت EPP بایاس میشه استفاده کرد ( همون مقادیری که من به ایشون گفتم ) .
سینا جان متاسفانه دمای پردازنده شما در حالت Load تقریبآ 15 درجه بیشتر از حالت طبیعی هست ! با این دمای بالا نمیشه به اورکلاکینگ پردازنده فکر کرد !نقل قول:
اینا رو چک کن :
1 - Vcore پردازنده رو دستکاری کردی ؟
2 - از خوب جا خوردن فن و استفاده از خمیر سیلیکون مطمعآ هستی ؟
3 - cpu رو box خریدی ؟ سرعت فن پردازنده در حالتی که Orthos بعد از 30 دفیفه در حال اجرا بود .. چه قدر بود ؟
سلام مهدی جان اون پست بالایی رو نگاه کننقل قول:
من چند بار اپدیتش کردم و چند عکس بهش اضافه کردم نگاهی بشه بکون
و بعد خمیر سیلکون کجاش بود من ندیدم:13:
من وقتی سی پی یو رو وصل کردم نه روی سی پی یو خمیر بود و روی فن هم چک نکردم به صورت دقیقه
من سی پی یو رو وصل کردم 3 تا پایش محکم وصل شود چهار مهی هم وصل شود ولی انگار یه جوری بود
خیلی زور زدم ولی نمی دوم یه جوری بود در کل دو سه بار محمم فن سی پی یو رو تکون دادم که ببینم لغه ولی نکونه نخورد
مهدی خمیر سیلکون کجا ش من ندیدم باید چه کار کنم
من سی پی یو رو اره تویه جعبه اک بود خریدم و خودم بازش کردم اون پلاک روی جایی سی پی یو روی مادربورد رو هم برداشتم
:41:
کلا فن های LGA همین طوری بد قلق هستن ! باید هر 4 تا پین محکم باشه .نقل قول:
خمیر سیلیکون زیر سینک آومینیومی چسبیده ! نکنه پاکش کردی ؟!
سلام مهدینقل قول:
نه من اصلان دستش نزدم اصلان نگاهش هم نکردم به اون صورت
فقط سریع فن رو بستم که همین بستن حدود ( 20 دقیقه طول کشید) :13:
حالا باید چه کار کنم باید فن رو بردارم و خمیر سیلیکون رو پخش کنم راستی باید برچسبی چیزی رو از روی آومینیومی بردارم تا خمیره پیدا بشه
یه توضیح می د کیج شودم
منتظز جوابتون هستم
:10::11:
سلام مهدي جان
رم من Ocz 2g Dual Gold 800 هست و مادربورد M2n-e كه تا باس 800 رم ساپورت ميكنه در حال حاظر پردازنده 10% اور شده كه فركانس رم بدون ولتاژ به 850 رسيده
حالا مي خواستم بدونم كه من ميتونم باس رم رو تا 900 كه گفتي بالا ببرم و چطوري ميشه
در ضمن چه تايمينگي استفاده كنم خوبه ؟
شما اول مشخص کن که Part Number رم شما کدوم یک از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ؟نقل قول:
سلام مهدینقل قول:
جواب ما رو هم بده منتظزر هستم
یه چیزی بگو دیگه ......................
نه اصلاً روی هت سینک بر چسبی هیچ وقت من ندیدم!!!نقل قول:
تنها از توی باکس که در میاری همونجوری یک مقدار سیلیکون روی هت سینک فابریک هست میگذاری روی پردازنده و می بیندیش:20:
احتیاج هم به سیلیکون اضافی نداری اگر پردازنده باکس بوده همه چیز در حالت استاندارد هست
آقا مهدی جسارت کردم جواب دادم به بزرگی خودت ببخش:11:
سلام دوست مننقل قول:
من اصلان دست به خمیر سیلیکون نزدم و فقط فن رو گزاشتم و بستم
حالا باید چه کار کنم باید سی پی یو رو باز کنم و خمیر رو به مالم به پشت سی پی یو چه کار باید بکونم
بايد فن رو باز كنيد و لايه نازكي از خمير سيليكون بين CPU و Heatsink بماليد و دوباره فن رو نصب كنيد. خمير سيليكون باعث ميشه فاصله بين سطح بيروني CPU و Heatsink به جاي لايه هاي نازك هوا با يك ماده رساناي گرمايي پر بشه.نقل قول:
GOLD GX XTC هست ولي نميدونم كدوم REV هست اينشو از كجا بفهمم ؟نقل قول:
روي پكش زده ؟
سلام دست درد نکوونهنقل قول:
الان دست به کار می شم
فقط یه سوال داشتم ایا باعث می شه که دما بهتر بشه مثلان 7 یا 10 درجه خنک تر بشه؟:10::11:
آره باعث ميشه دماي پردازندت پائينتر بياد حتي ممكن بيشتر از اينم خنك بشهنقل قول:
سلام دوستان
خوب من سی پی یو رو باز کردم دیدم خود خمیره پخش شوده امده درستش کنم نزدک بود بدتر کنم
دیگه بهش دست نزدم خودش بخش شوده بود ولی انگاره کمی کم بود:13:
در کل با یه بد بختی این فن رو بستم و این دفعه محکم تر از دفعه قبل شود
اومدم با نرم افزار تست کردم این دفعه دما حدود 3 درجه کاهش یافته قبلان رویه 62 گیر کرده بود الان روی 59
چند نکته هم لازم به ذکر است من پروفایل BIOS رو به حالت دیفالت دراوردم ( یعنی الان هیچی اوری در کار نیست)
یه نکته دیگه قبلان سرعت سی پی یو من در حال اخرین روی 3003 بود الان روی 2999 است که البته CPU z نشون می ده 3000 رم الان اور نیست
مهدی جان یه خوده توضیح می دید که غزییه چی و چی شود
مهدی شما به ما یه برنامه برای اور کردن به ما بدید( یعنی برنامه ریزی)
تا ما طبق اون برنامه بریم جلو و تست کنیم ببینم چطوری می شه و ایا دما خیلی بالا میره
ممنون می شم کمی توضیح و کمک کنید ببینم شاید دیدم در حالت اور هم بالاتر از 62 نرفت:10::11:
منتظزر پاسخ شما هستم
سلام دوستان
خوب یکی جواب ما رو هم بده دیگه.................
راستی من یه چیزی فهمیدم سیستم به دو صورت فنش کار میکنه نگاه کنید تویه عکس
وقتی رویه نوشته دومی کلیک می کنم پاینش یه چیزی ظاهر می شه و توش درصد نوشته؟
ایان همین نیست که باعث گرم شودن سیستم شود
می شه بفرمایید این دو نوشته بام هم چه فرق دارند؟
اینم گزینه به صورت انتخاب شود و زدن کلید اینبل
سلام من برگشتم همونطور که گفته بودم دوباره رفتم یه دستی به اور ببرم 3.6Ghz رو میتونید تو صفحات قبل ببنید اما 3.8Ghz متاسفانه نتونستم رو 3.8Ghz هنوز سیستم رو استیبل کنم تو تست Orthos گیر میکنه ولی ویستا بالا میاد و همه کارم میشه کرد فعلا اینا رو میزارم تا برم یکمی با این ولتاژا سر و کله بزنم ببینم میتونم استیبلش کنم در ضمن متوجه شدم که برنامه UGuru ابیت با CPUz مشکل داره و وقتی با هم باز کنی سیستم Lock میشه اینو تو یه فرووم خارجی هم خوندم .
این CPUz ولتاژ رویه 1.5 هست که فکر زیادی پایین باشه باید دوربر 1.57 اینطورا استیبل بشه .
******************نقل قول:
سلام دوستان
خوب من سی پی یو رو باز کردم دیدم خود خمیره پخش شوده امده درستش کنم نزدک بود بدتر کنم
دیگه بهش دست نزدم خودش بخش شوده بود ولی انگاره کمی کم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل با یه بد بختی این فن رو بستم و این دفعه محکم تر از دفعه قبل شود
اومدم با نرم افزار تست کردم این دفعه دما حدود 3 درجه کاهش یافته قبلان رویه 62 گیر کرده بود الان روی 59
چند نکته هم لازم به ذکر است من پروفایل BIOS رو به حالت دیفالت دراوردم ( یعنی الان هیچی اوری در کار نیست)
یه نکته دیگه قبلان سرعت سی پی یو من در حال اخرین روی 3003 بود الان روی 2999 است که البته CPU z نشون می ده 3000 رم الان اور نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 874x411 و حجم آن 85 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی جان یه خوده توضیح می دید که غزییه چی و چی شود
مهدی شما به ما یه برنامه برای اور کردن به ما بدید( یعنی برنامه ریزی)
تا ما طبق اون برنامه بریم جلو و تست کنیم ببینم چطوری می شه و ایا دما خیلی بالا میره
ممنون می شم کمی توضیح و کمک کنید ببینم شاید دیدم در حالت اور هم بالاتر از 62 نرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظزر پاسخ شما هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستاننقل قول:
سلام دوستان
خوب یکی جواب ما رو هم بده دیگه.................
راستی من یه چیزی فهمیدم سیستم به دو صورت فنش کار میکنه نگاه کنید تویه عکس
وقتی رویه نوشته دومی کلیک می کنم پاینش یه چیزی ظاهر می شه و توش درصد نوشته؟
ایان همین نیست که باعث گرم شودن سیستم شود
می شه بفرمایید این دو نوشته بام هم چه فرق دارند؟
اینم گزینه به صورت انتخاب شود و زدن کلید اینبل
منتظزر جواب هستم ..........................:10::11:
سلام دوستان من سیستمم مشخصاتش به صورت زیر.......
Ram:2*512mb
Cpu:2400 Intel Celeron
Mb:asus P4 B533
Vga:nvidia Geforce Fx 5500
حالا میخواهم اورش کنم باید تو تنضیمات مادربورد چه چیزایی رو تغییر بدم...؟؟؟؟؟؟
می خواستم ببینم با توجه به سی پی یو 2400 سلرون اینتل Vcore رو چقدر میتونم افزایش بدم........
ای بابا یکی جواب ما رو بده........
سلام دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا رم من
CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)XMS2 DHX
خوب
من امروز از طریق باس تامینگش رو کردم 4.4.4.12
خوب بعد امدم تویه ویندوز و به وسیله برنامه AI Suite ولتاژ رو بردم روی 2.300 بعدش باس رو اوردم روی 1111 خواستم بدونم حالا مشکلی پیش نمی یاد و رم زیاد از حد اور نشود و الان وضعیت من چه جوری ممنون می شم راهنمایی کنید
منتظزر پاسخ شما هستیم
دوستان یکی بیاید یه حالی بده به من و دوستان دیگه تازه پست دوم منم تویه همین صفحه باقی مونده:10::11:
من خودم 2.4 فول کش رو بدون سیستم خنک کننده و فقط با خمیر سیلیکون تا 2.7 اور کردم.نقل قول:
حالا خودت حساب کن چه قدر باید Vcore بدی.
فکر کنم زیاد باشه.نقل قول:
البته رمهای corsair قالیت خوبی برای اور شدن دارن اما خوب باید ببینیم مادر برد و CPU و پاورت چیه؟
سلام دوست مننقل قول:
مادربورد من َASUS p5kse هست
و CPU intel 8400 و پاورم کولر مستر 650 واست
دوست من رم اصلان به اون صورت گرم نشوده سرعتم افزایش یافته ( احساس می کنم)
راستی ولتاژ کم نیست؟ یا زیاد
البته روی 2.400 گزاشته بودمش بعد تغییرش دادم گزاشتم رویه :11::10:2.300
دوست من یه سری سوال تویه پست دوم همین صفحه پرسیدم ممنون می شم پاسخشون رو بدید
سلامنقل قول:
نه
فکر کنم همه چیز بر وفق مرادته.
یه هفته همین جوری کار کن
اگه صفحه آبی ندیدی تا آخر عمر سیستمت باهاش حال کن.
پاورت خیلی خوبه
پردازنده ات هم عالیه.
در مورد سوالت در باره فن:
خوب چیسیس فن یعنی فن بدنه
که برای شما احتمالا یه فن اضافه داخل کیست هست که به مین بردت وصله که با کنترلر خاصی کنترل میشه.(اسم کنترلر رو یادم نیست)
اون درصد ها هم مقدار کارکرد دور فن هست
شما میتونی کمش کنی
مثلا اگه بزاری رو 50 یعنی اگه در حالت 100% 3500 دورش باشه در حالت 50% به 1725 میرسه.
خوب در مورد فن CPU هم خودت میبینی که سه تا گزینه داری
silent که بی صدا ترین حالت هست(دور کم)
performance که حداکثر کارایی فن هست و optimal که بهترین حالت برای یه سیستم کم اور کلاک شده هست
در حالت اپتیمال فن در دوری کار میکنه که هم پردازنده خوب خنک بشه هم کمترین صدا ایجاد بشه.
پرفورمانس برای بیشترین اور کلاک و سایلنت هم برای سیستمی که اور کلاک نشده مناسبه.
راستی سوال اولت هم چیزی نفهمیدم که بخوام برات توضیح بدم
یه کم بیشتر در مورد سوالت توضیح بده.
سلام دوست مننقل قول:
ممنون برخره یه نفری پیدا شود جواب سوال ما رو داد خدا خیرت بده:11::10:
الان فن من در محدود 1725می چرخه
فقط یه چیزی در حالت اورکلاک روی چه گزینه فن رو تنظیم کنیم
یعنی شما می فرمایید که در حالت اورکلاک بزارمش رویه optimal
( در ضمن روی مادربورد من فنی وجود نداره قبلی داشت ولی این یکی نداره وفقط خنک کنند فلزی داره)
خوب در حالت اورکلاک Q-FAN روی روی چی بزارم و GHASSIS Q-FAN رو در حالت اورکلاک رویه چی بزارم
ببخشید یه سوال الان در حالت دیفالت سیستم رویه چه گزینه هست :10::11:
در مورد اورکلاک رم نه هیچی اتفاقی از قبل ریست و اخطار های بی مورد ویندوز و هنگ هیچی خبری نبود
راستی من سیستم رو امروز بعدان از خوندن یه مقاله قلقش رو یاد گرفتم
و سیستم رو اورکلاک کردم اینم عکسش
یه سوال حداکثر دما برای سی پی یو چقدر است یعی چقدر باشه خیلی خطرناک است؟
الان تویه عکس مشکلی پیدا می شه در مورد ولتاژ برق یا موارد دیگه؟
تو اون کلاک حداقل باید 3-4 ساعت تست Orthos بگیری حداقل اگر رمم اور کردی تست رم و CPU با هم بگیر (Blend) خیلی وقتا تو تست مثلا 10-12 ساعت یا بیشتر تست مشخص میشه سیستم پایدار نیست یا حالا کرش میکنه یا فریز میشه و... اکثرا این اعتقاد رو دارن اگر از سیستمتون 7/24 ساعته استفاده مکنید و همیشه روشنه یه تست 24 ساعته هم بعد از اورکلاک میخواد .نقل قول:
شما کولینگت چیه ؟
آقا من با قرار دادن vcore روی 1.675 وتغییر دادن Multiplier از 100 به 125 تونستم سرعت رو cpu Frequency رو از 2400 به 3000 بروسنم و سیستم هم اصلآ گرم نمیشد با برنامه ati tool به مدت 15 دقیقه cpu با درصد کارکرد 100 دماش تازه به 50 می رسید و دیگه هر چی صبر کردم بالاتر نرفت................(چه تاثیری داره)فقط یک مشکل تو بازی دارم اونم اینه که وقتی فوتبال pro بازی می کنم سیستم هیچ مشکلی نداره ولی وقتی میرم تو بازی Age of Empires III بعد از 5 تا 6 دقیقه یک دفعه سیستم ریسیت میشه .............به نظر شما مشکل کجاست........و چه جوری میتونم رم رو اور کنم......نقل قول:
همون تست Orthos بگیر از رم و CPU . دوستان عجله نکنید اصلا باید تست ها در حد ساعت باشه اصلا زیر یک ساعت مثلا تست Orthos معنی نداره مگه اور تون زیاد سنگین نباشه و خیلی مطمئن باشید در اون صورت مثلا نیم ساعت 40 دقیقه هم خوبه .نقل قول:
شما هم با Orthos یه تست مثلا 2-3 ساعته بگیر از سیستمت 3-2 ساعت سیستم رو بزار برو تست Blend هم بگیر .
آقا این پیسیورد قاطی کرد نتونستم پست رو ویرایش کنم به جای multiplayer بزاریدcpu external frequency ........
تست Orthos یا تست Blend چی هستن و چه جوری باید این کار رو انجام بدم.برنامه می خواد(یکم توضیح بده)...........چه جوری رم رو اور کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
وقتی اورکلاک میکنی حتی یه کوچولو برای اینکه مطمئن بشی سیستم پایدار هست و مشکلی از هیچ نظری نداره برنامه هایی هست که سیستم رو برای ساعاتی تحت فشار میزاره در این صورت هر مشکلی سیستم داشته باشه مشخص میشه باید بعد از اورکلاک از این برنامه ها استفاده کرد Orthos , Prime 95 و برنامه هایه دیگه که بعضیا اختصاصی مثلا برای کارت گرافیک هستن بعضیا بره CPU و بعضیا بره رم بعضیا هم همشون رو دارن .نقل قول:
از اینجا میتونی Orthos رو دانلود کنی حجمی هم نداره فقط تست Blend رو انتخاب کن هر برنامه ای هم که بازه تو ویندوز ببند و کاری هم نکن بعد Start رو بزن بزار یه چند ساعتی تست بگیره اگر وسط تست مشکلی بوجود نیومد یعنی اورکلاک شما مشکلی نداره , برای تست کارت گرافیکم از 3DMark میتونی استفاده بکنی .
کد:http://www.techpowerup.com/downloads/385/
ممنون متوجه شدم...............ولی جواب من رو ندادی(رم رو چه جوری اور کنم).........نقل قول:
سلام دوست من
سیستم ناپیدار بود و کامپیوتر بعد از صفحه سیاهه شودن ریستارت شود( خوشبختانه صفحه کراش نیومد:27:)
به هر حال من فکر کنم به خاطر بالا بودن دما سیی یو بود چون سی پی یو دماش روی 68 تا 69 بود فکر کنم)
و بعد از چند دقیقه کار با اون نرم افزار ریستارت شود
در هر صورت من اورکلاک رو پایین اوردم( خیلی زیاد پایین اوردم)
به این صورت
تامینگ رم 4.4.4.12 و باس 415 ( با برنامه CPUZ که فکر کنم باید ضربدر 2 بشه 830)
BUS 346
fsb 1383
سرعت هسته 3113
دما ببین 58 تا 59
لازم به ذکر است من دیروز دوتا فن به کیس وصل کردم ( البته کولر اتاقا هم روشن بود)
بدون کولر فکر کنم بشه حدود 62 تا 63
دوستان چقدر دیگه به اورکلاک ادامه بدم؟
آقا ای ول مشکل حل شد ...................با افزایش vcore از 1.675 به 1.875 و تست کردم حدود 2 ساعت سیستم کرش نکرد تازه تو بازی هم تستش کردم کاملآ پایدار بود.......نقل قول:
اینم یک تصویر.....(راستی به نظر شما vcore زیاد نیست در ضمن دما چه طوره)
در ضمن اینم یک سری از مشخصات سیستم که با برنامه p30 wizard بدست آوردم.......
می خواستم بدونم این که تو کادر قرمز نوشته چی هست و چه جوری میتونم بهترش کنم(راستی زیاد باشه بهتره یا کمتر باشه)........یکم راجب اور رم توضیح بدید.....
لطفآ راهنمایی کنید.......
در ضمن یک تشکر ویژه به Bracket بدهکارم.........