اها پس اون دانلود پایین عکس مجموع دریافته
Printable View
اها پس اون دانلود پایین عکس مجموع دریافته
حاجی من گذاشتمش پشت پنجره سرعتمم خوبه والانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من در حد فاجعه بود ولی از وقتی بردم روی سقف خیلی خوب شدهنقل قول:
البته من مودم رو گذاشتم توی یه سطل نون درب دار (با پیچ محکم کردم) بعد یه هواکش 8 سانت 220 ولت هم گذاشتم توی سطل (کفش رو برای هواکش 8 سانت سوراخ کردم دورش رو هم چسپ آکواریوم زدم) و یه سوراخ 6 سانت هم طرف دیگه سطل ایجاد کردم تا هوای تازه وارد بشه البته 10 متر کابل شبکه هم دو طرفش رو سوکت زدم و از سواراخ ورودی هوا رد کردم برای مودم
درب سطل رو بستم و یه پارچه برزنتی هم کامل روش کشیدم (بغیر از ورود و خروج هوا ) تا نور خورشید وارد سطل نشه
و در نهایت یه دسته بیل چوبی رو بالاش رو طوری درست کردم تا سطل روش سوار بشه و با پیچ و مهره محکم کردم و بعدش روی دسته بیل رو دو تا سوراخ کردم و با پیچ و رولپلاک به دیوار بالکنی سقف محکم کردم
فعلا که راضیم :n02:
میگم میشه مودم مبین نت رو به روتر وای فای وصل کرد ؟
sent from Huawei mate 8
اینم عیدی مبین نت به من ده گیگ حجم اضافه کرده با ده روز تاریخ بسته دمشون هم گرم پارسال یه گیگ دادن پیشرفت خوبی کرده تو این چند ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روشت تو حلقم:n02: چ هوشمندانهنقل قول:
چطوری ؟ چرا برای من نداده؟نقل قول:
sent from Huawei mate 8
برا گرفتن هدیه باید به بخش پروفایل برید بعد اصلاح مشخصات کنید تا بدن ظرف سه روز کارینقل قول:
مودم برای یکی از دوستان هست داده به من و در حال حاضر به اون شخص دسترسی ندارمنقل قول:
اونجا زده اگر مشخصات با مشخصات اصلی یکی نباشه حساب رو تعلیق میکنه
خب اگر قرار هست مشخصات با اصلی یکی باشه دیگه پس چیو اصلاح کنیم؟
یه شماره تماس اصلاح کن با کوچه طرفو حله :n02:نقل قول:
تلگرام داری؟ منو اد کننقل قول:
نقل قول:
@forever99
الان ده روز به زمانم اضافه شد و یک گیگ حجم داد!!!
sent from Huawei mate 8
شماره موبایل رو عوض کردم. یعنی سیمکارت جدید خریدم. رفتم تو پنل مبین نت و اونجا هم شماره جدیدم رو گذاشتم.
ده گیگ بهم جایزه داد :n19::n20:
10گیگ:n35: یا یک گیگ 10 روزنقل قول:
سلام
تقریبا ۵ روز است مبین نت بسیار روان کار میکنه
امیدوارم برای باقی دوستان هم همینطور باشه
احتمالا چون مردم رفتن مسافرت شبکه خلوته جدیدا خیلی تغییر کرده مبین نت واقعا جایی تشکر داره:n02: امیدوارم همیشه اینجوری باشهنقل قول:
ده گیگ. سه گیگ داشتم. ده گیگ هم جایزه داد شد 13 گیگ.نقل قول:
:n09:
خدا لعنت کنه مبین نت رو الان رفتم کردم دیدم نه گیگ از حجمم کم کرده میگه عیدی یه گیگ بود اشتب دادن ده گیگنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال منم همین بلا سرش اومده. حتی حجم خودمم بردن :n28:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
من که تعجب کرده بودم چرا به همه 1گیگ دادن به شما 10گیگ
اون یک گیگ هم مثل بادهوا میپره ..مبین نت فکر نکنم درست بشو باشه
جایی که ما هستیم آنتن دهی عالی هست و هرگز کم شدن حجم نداشتم حتی یه کیلوبایت. ولی این بار نمیدونم چرا اینطور شده؟ شما پیگیری نکردید؟نقل قول:
درسته منطقه فرق میکنهنقل قول:
اما از نظر پینگ بعضی اوقات میره بالای 300تا 700 که هیچ کاریش هم نمیشه کرد
دوستان سلام خسته نباشین
من از مشتری های قدیمیه وایمکس مبین نتم.
شاید حدود 4-5 سال پیش.
اون موقه که داشتم افتضاح بود اصلا به درد نمیخورد.
الآن مخابرات دارم اینترنتش بد نیست ولی یه چند وقتی هستش که دانلودم زیاد شده.
میخواستم ببینم ساعت شبانه ی مبین نت هنوز پابرجاست ؟
و اینکه اگه هستش تو ساعت دانلود شبانه افت سرعت نداره ؟
اینجا آنتن دهیش خوبه
5 تا سیگنالو داره. با این اوصاف ، سرعت دانلودم چقد میشه حدودا ؟ ( اگه 4 مگشو بگیرم )
ممنونم
سلامنقل قول:
سرعت که بستگی به منطقه داره ساعت هم 1تا7 هست منتها تو این ساعات سرعت متغیره و با وجود داشتن سیگنال خوب دست کم همون 4 مگ رو شاید بگیری یعنی سرعتت بین 300تا 500 متغیر هست
اینو بگم پینگ میشه 1000تا
والا یه هفته اس اومدم شهرستان پیش مادر بزرگم تست نکردم ،شبانه رو برا من معمولا شبا بین 700تا 900میرهنقل قول:
شبی13تا17گیگ راحت میگره
ساعت رایگان هم شده یک تا هفت کامل نامحدود
چرا پس سرعت من از 500 بیشتر نمیشه؟ دقیقا روی 4 مگ بسته شده:n13:
این ساعت رایگان خودش عیدی بعد از 25 فروردین دوباره میشه 3 تا 7:n23:نقل قول:
اگر اینکارو بکنن خودشون رو گول زدن نه کاربران رونقل قول:
ضمنا اینکارشون باعث میشه دیگه همین چند تایی هم استفاده میکنن برای همیشه مودمشون به زباله دان بندازن
همین الان هم خیلی ها مودمشون رو گذاشتن کنار عتیقه جات تو ویترین:n02:
این کارو کردن مگه میشه این گشنه بیاد از 1 تا 7 شبانه رو بزاره و بعد نامحدود هم بکنن ، خودمم خیلی تعجب کردم ولی در تبلیغات عیدی شون اشاره کردن که عیدینقل قول:
مال من که چند سالی عتیقه بود تا اینکه چند ماه پیش این سرویس 100 گ 100 ت گولم زد و گرفتم وضع روزانه زیاد جالب نیست (افتضاح )
تازه الان یادم اومد که باید روشن کنم کسانی که قصد دارن بیان مبین نت باید بگم که شبانه رو به صورت کاملا عمدی دستکاری میکنن سرعت رو میرسونن در حد دایلاپ
مسئله مهم بعدی آی پی های در پیتش هست اگه شانس بیاری و چند بار مودمو ریست کنی آپی خوبی گیرت بیاد تا نفست در نیاد وگرنه بیشتر آپی هاش هم سایت معمولی رو با هزار رفرش درست باز میکنن
:n02:
فکر نکنم ساعتشو عوض کنننقل قول:
سلام
طی روزهای اخیر هیچ وقت مبین نت را اینقدر خوب و عالی ندیدم
دیشب به خاطر مشغله کاری تا صبح کار میکردم جالب بود سرعتم هیچ فرقی با ساعت روزانه نداشت.
واقعا کیفیتش به صورت چشمگیر مطلوب شده
اگر یک درصد شک داشتم دیگه کاملا مطمن شدم از عمد سرعت شبانه کم میکنن
ساعت 12:59 سرعت 500
ساعت 1:00 سرعت زیر 200
یعنی از این ضایع تر وجود نداره دقیقا تا شبانه شروع شد سرعت اومد پایین، اینم نمیشه گفت بخاطر کاربر زیاد باشه چون حداقل یه دقیقه بگذره نه که دقیق سر ساعت سرعت کم بشه
sent from Huawei mate 8
تازه شما 200 تا میگیرید مال من که کلا دایلاپ خدا بیامورز رو میارن جلو چشماتنقل قول:
خودشون عیدی میدن بعد محدود میکنن (فاجعه به تمام معنا) :n04:
تایید میشه من 10 روز پیش متوجه شدم
هر بلایی (شامل تغییر آی پی حین دانلود و محدود کردن ضایع و بالا بردن پینگ) میخان از 1 تا 7 سر ملت میارن دقیقا بعد از ساعت 7 همیچی عادی میشه
کسی با این آشغال نت 2 - 3 روزه مشکل نداره ؟ مشکل کند بازکردن - بد باز کردن - یا باز نکردن سایت ها ؟
آنتن فول فوله کیفیت browsing افتضاح
:n02: مگه تا الان درست بوده یک مطلب رو میخواهی بفرستی 10بار باید رفرش کنی تا برهنقل قول:
اینجا هم هی قطع و وصل میشه خیلی رو مخهنقل قول:
البته من مودم ایرانسل هم دارم تا لنگ نمونم
اما کیفیت اینترنت توی ایران خیلی افتضاح هست
پشتیبانی شرکت ها هم در حد صفر
فقط این وسط جیب خالی مشترک خالی تر میشه
sent from Huawei mate 8
مال من به صورت رسمی ناک اوت شد رفت هر 1 ثانیه قطع و وصل میشه ارتباطش با دکلنقل قول:
مال شما الا در چه وضعیتیه ؟ هنوز مشکل داره یا نه؟
با شرکت درپیت مبین زرت تماس گرفتم ، آخرش گفت مودمت قدیمیه و خرابه (در حالی که من 1 ماه قبل از td lte مشکلی نداشتم) :n24:
بالا خره فهمیدم مودمم خرابه اونا تقصیر نداشتن :n02:
تقصیر منه ، خوبه فهمیدم :n02:
بهم پیشنهاد داد برم شرکت و ببینن مودممو با دسته 2 تعویض میکنن یا نه ( حالا همین مونده که برم کلی پول بی زبون بریزم برای این نسل سوخته تا یه مودم دیگه بدن)
من مشکلم کاملا حل شد ، و فهمیدم که باید برم یه شرکت دیگه :n08:
من مشکلم حل نشده فقط سرعت خیلی کمتر شده زیر 100 با پینگ داغون:n02:نقل قول:
الان رفتم پنل سایت.یه طرح خیلی خوب برام اومده بودمجبور شدم 20گیگ طرح قبلیمو براش حذف کنم.20گیگ حجم، سرعت تا 4مگ به قیمت 15تومن یکماهه.خیلی قیمتش خوبه چون من قبلا برای 100گیگ سه ماهه 162 میدادم که این تقریبا کمتر از نصف قیمت قبلیه.یعنی من این طرحو ماهی دوبار فعال کنم میشه 30تومن که 10گیگ هم بیشتره.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk