برای من هم 3جی میاد هم h+ ولی مساله اینجاس اوایل 3جی بوده سرعت 3 مگ
الان h+ سرعت 300 کیلوبایت...
این تعرفه رو هم کسی نمیدونه چطوری میشه لغو کرد؟ الان به بسته اینترنت نیاز دارم ولی نمیشه گرفت چون زمانش تموم نشده حجمش تموم شد
Printable View
برای من هم 3جی میاد هم h+ ولی مساله اینجاس اوایل 3جی بوده سرعت 3 مگ
الان h+ سرعت 300 کیلوبایت...
این تعرفه رو هم کسی نمیدونه چطوری میشه لغو کرد؟ الان به بسته اینترنت نیاز دارم ولی نمیشه گرفت چون زمانش تموم نشده حجمش تموم شد
بلاخره درست شد سیستم همراه اول هم حجم را نشون میده هم ستاره صد و یازده مربع میاد
معلوم نیست چشون شده بوده
حجم باقیمانده بسته رو چطور میشه فهمید؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
کد اعتبار رو بزن
حجم رو اس ام اس میکنه
من به زور وصل میشدم با نهایت 2 مگ سرعت الان دو روزه کلا قطع شده . تو تهران همراه اول اصلا وضعیت خوبی نداره در صورتیکه با ایرانسل و رایتل تو خود تهران همه جا وصل میشه. همراه اول فقط خواست بسته بکنه تو پاچه. موقع ازمایشی باید بزاره بدون بسته امتحان کنیم اگر خوب بود بعدش خودمون بسته میخریم چون تعرفه ازاد صرف نداره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای من هم سیستم درست شده و حجم رو نشون میده.
سرعت هم مثل همیشه است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کد *۱۱۱*۳۲۸#نقل قول:
ستاره یک یک یک ستاره سه دو هشت مربع
می تونی بسته موجود رو لغو کنی و دوباره بسته جدید بخری
با کد *۱۱۱*۳۲۸#نقل قول:
ستاره یک یک یک ستاره سه دو هشت مربع
می تونی بسته موجود رو لغو کنی و دوباره بسته جدید بخری
طبق تستی که من انجام دادم. هم ایرانسل هم همراه اول نسل سومشون افتضاح هر دو قطع وصل. اعصاب ادم خرد میشه. رایتل وضعیت بهتری داره اما افسوس که ناجوانمردانه حجم میدزده.....
میشه شهر های تحت پوشش 3G همراه اول و بگید؟
Sent from my LG-D802
اکثر گوشی های اندروید به جای 3f, h, h+ همون h مینویسن، ولی مثلا تو دیوایس اینفو برای h+ میزنه HSPDAP
دقیقا منم همین وضعیت رو دارمنقل قول:
ایرانسل سرعتش رو 64 محدود شده ولی همراه اول بزور تا 20 میرسه!!!
والا گوشی من هوآوی هستشنقل قول:
بسته به کیفیت سیگنال دریافتی، H و +H میزنه ولی وقتی رو +H نیست عملا تعطیل ِ نت!!!
نه آقا حرف الکی در نیارید سونی و سامنوسنگ هم که من کار کردم باهاش نوع شبکه رو کاملا تشخصی میدهنقل قول:
تا جایی که می دونمنقل قول:
نه
من رو سونی تست کردم
H بود بعد می رفتی به منطقه دیگه می شد H+
نکسوس و موتو جی که فقط h مینویسن
کرج کلا 3G شده؟
Sent from my LG-D802
ولی سامسونگ دقیقا میزنه h یا +h
دوستان خرید بسته فعال شده؟ قیمتا تغییر کرده؟ به نظر شما همراه اول بهتره یا ایرانسل؟
سونی هم که دیدم می زنهنقل قول:
سیستم محاسبه حجم همراه اول خیلی خوب تر شده. قبلا وضغیت تا 2 3 روز رو نشون می داد. الان تقریبا تا همین الان رو نشون میذه.
تست سرعت همراه اول
اصفهان شهرک ولی عصر
فاصله مون از آنتن کم نیست
و آنتن هم - 80
دوستان من 7 روزه فعال کردم ولی بعدش sms فعال سازی نیومد
میخوام بدونم 5 تومن کم میکنه یا نه
عدد صفر رو به 8080 اس کن نتیجه میدهنقل قول:
3g همراه اول که واقعا بی کیفیته!
جمهوری-تهران
یه سر قطع میشه و send/recive نداره!
البته ایرانسل رو تست نکردم که بخوام مقایسه کنم
اشتباه همه اینه سرور رو توی ایران میزارن ( البته این مشکل برنامه است که اتوماتیک نزدیک ترین سرور رو انتخاب میکنه ) این تستی که شما گزاشتید سرعت اینترانت هست، یعنی سرعت بازشدن سایت های داخلی (خبری، دانشگاه ها بانک ها و... ) سرعت اینترنت نیست.نقل قول:
دوستان چرا پس تست 3G همراه اول من اینقدر بده تهران هستم
اوپراتورهای همراه اول وقتی ازشون میپرسی که مثلا این منطقه کی 3g فعال میشه میگن شیب؟بام؟:n08:
فعلا اصلا 3G همراه اول ثبات نداره و دائم قطع و وصل میشه و پیشنهاد میکنم بسته نخرید
باید حداقل یک سال دیگه صبر کرد 3G در ایران به ثبات و کیفیت حداقلی برسه ...
فعلا کاملا حالت آزمایشی داره ...
5000 تومان ریختم دورنقل قول:
منم همچین اشتباهی کردم. دزدی جدیدش اینه که حتما باید بسته بخریم تا ببینیم خوبه یا نه تو محل!!! وقتی از اسمش معلومه ازمایشی دیگه نباید طرح بخریم اونم واسه فعالسازی تازه!!! 1 ثانیه وصله باسرعت لاکپشتی بعدش قطع!!!نقل قول:
سرور لندننقل قول:
خونه ما كلا عالي جواب ميده
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
با گوشی گرفتم یک نقطه از خونه بزور انتن میده فقط اونم بعضی اوقات!!!
تست سرعت همراه اول
اصفهان _ خوراسگان
بسته 1 ماهه فعال کردم
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سرور خارجی تست گرفتم روز ها حدود 2مگ شب ها میره بالا 5مگنقل قول:
دلیلش اینه که منطقه ما adsl نداره کاربر وایمکس و 3جی زیاد داره و یه آنتن 3جی همراه اول هم بیشتر تو منطقه نیست
نقل قول:
من اصلا بیخیال نسل سوم و این حرفها شدم!
چون بعد از ده روز تست نسل سوم هر سه اپراتور موبایل به این نتیجه رسیدم که همشون آشغال هستند با این قیمت های تخیلی!
۱-سرعت بالا فقط نزدیک دکل موبایل امکانپذیر است ( در غیر اینصورت سرعت بین صفر تا ۳۰ یا ۵۰ کیلوبایت در ثانیه متغیر است)
۲-سرعت بالا فقط درساعات خلوت امکانپذیر است
۳- باتری گوشی بسیار بسیار سریع در حدود ۵ ساعت خالی می شود
۴- گوشی من زمان استفاده مثل یه گلوله آتیش داغ می شد
۵-فعلا سیگنال و پوشش نسل سوم خیلی محدود است و فریب تبلیغات دورغین همراه اول و ایرانسل را نخورید! (بیخودی پول بسته های اینترنت آنها را ندهید)
۶- اینترنت موبایل هرگز مانند حتی یک خط ADSL ساده هم برای شما کار نمی کند مثلا ممکن است در چند ثانیه سرعت ۱۰ مگابیت باشه ولی ناگهان به ۱۰ کیلوبایت در ثانیه برسد)
۷- گاهی من حتی بزور می تونستم ئیمیل چک کنم! یا حتی اصلا وارد وایبر یا واتس اپ هم نمی شد!
۸- در ضمن تمام این تست ها در پوشش خارجی انجام دادم چون در داخل ساختمان هایی که من تست کردم اصلا پوشش نسل سوم نداشت و فقط در فضای باز پوشش ضعیفی داشت.
کلا فعلا با این قیمت های بسیار گران و این پوشش خیلی ضعیف چیز آشغالی هست.
فتنبرای statement ها تون جوابی نمیدم چون کاملا مشخصه جوابشون..نقل قول:
اماز طبق تجربه من اگه کسی حرفی برای گفتن نداشته باشه و چیزی ننویسه نمیگن لاله :)
تازه ملت کور هم نیستن که همچین فونتی گذاشتید برای یه سری اراجیف
من دوماه دارم از نسل سه همراه اول استفاده می کنم سرعت زیر ۸ مگ نیومده اکثر جاهای کلان شهر اهواز هم امتحان کردم سیگنال داره و سرعت هم همین هستنقل قول:
همه ایران در خونه شما نیست بهتره صبرکنید تا تو شهر شما یطور کامل راه اندازی بشه
قیمت ها هم الان نسبت به خیلی از کشورها و حتی انواع دیگه اینترنت کشور ارزون هست. اگه بنظر شما قیمت بالاست بهتره صبر کنی تا ارزون بشه.
همراه اول پیام داده که ساعت 4:30 امروز شبکه یک برنامه داره،دوستان ببینید و نکات جالبش رو بنویسید من تی وی دم دستم نیست!