ویکی پدیا که معتبر نیست اصلا
Printable View
ویکی پدیا که معتبر نیست اصلا
ویکی پدیا رو ولش کن !!نقل قول:
سایت رسمی بازی ها از 1 ماه قبل برنامه ها رو اعلام کرده !!
بعد ویکی پدیا شده منبع رسمی ؟؟
خود بازی ها سایت رسمی داره که زیر نظر FIVB هست
بعد ویکی پدیا قرعه کشی میکنه ؟؟
برنامه ها از قبل مشخصه !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق برنامه ریزی قبلی که امکان همگروهی ما با آلمان وجود نداره
دوستان 100 درصد تایید شد
الان دیگه 100 درصد تایید شدش
اگر بچه ها مغرور نشند حتما رفتیم برای 4 تیم
بازیهای المان تو این دوره رو ندیدم ولی تحت هیچ شرایطی حریف ما نیستن اگر خودمون باشیم
چرا اینجوری شد ؟ :blink::blink:
خوبیش اینه با 2 روز استراحت میریم سراغ آلمان
خوبی بعدیشم اینه که بازی اخریمون جوریه که سرنوشتمون دست خودمونه حتی در صورت باخت به آلمان
خدا رو شکر
بالاخره یبار تو گروه مرگ نیفتادیم
البته اصلا نباید آلمان رو هم دست کم گرفت،همونطور که کسی فکر نمیکرد فرانسه صعود کنه یا حتی سرگروه بشه
قرعه خوبیست :n09:
آلمان که سرگروه نشده بود
به هر دو تیم برزیل و روسیه هم 3.0 باخته.تیم خوب و قدریه و اون رو پارسال تو ازادی ثابت کردش ولی در حد تیم ما نیست
الان رقیب اصلی بچه ها خودشونند که نباید مغرور بشند
حقیقتش من خودم قبل از این دور از یکی بچه های فروم دیگه همچنین چیزی شنیده بودم که تیم های اول فقط به هم نمیخورند ولی بقیه قرعه کشی میشه..نقل قول:
ولی ویکی پدیا ما را گول زد.در واقع بر اساس قانون دوره قبل بود.
حتی خود طرفی که این حرف را به من زد هم شک کرده بود..
اون ابروریزی دوره قبلی که اون 2 تیم به خاطر اینکه به کوبا قدرتمند نخورند اتفاق افتاد.
مثل اینکه باعث شد فدراسیون همچنین تصمیمی بگیره
به جای فرانسه با برزیل همگروه شده بودیم قرعه دلنشین تری میبود :n02: ولی خوب شد که دوباره با میزبان نیفتادیم تو یه گروه
ایشالا بریم جزو 4 تا :n01:
دوست عزیز آلمان کیلویی چنده؟ تو هوا لت و پارشون میکنیم. فرانسه رو بگی بازم یه چیزی.شک نکن جز چهار تیم نیمه نهایی هستیم.نقل قول:
از الان منتظر بازی با فرانسه هستیم تا انتقام بگیریم
اول و دوم شدن تو گروه فرقی نمیکنه چون هر 3 تیم اون ور قوی هستند. من ترجیح میدم به روسیه نخوریم چون یک ضعف روانی نسبت بهشون داریم.سبک والیبال ما و روسیه یه جورایی شبیه همه! موفقیت والیبال ما مدیون روس هاست یه جورایی.وقتی 10.15 سال پیش نوجوانان ما اردوهای طولانی مدت در روسیه میزدند و زرت زرت با روس ها بازی میکردیم به خودباوری رسیدیم
دوست عزیز.اتفاقا بسیار بهتر شد که به برزیل نخوردیم.نقل قول:
برزیل حتی بهتر از روسیه نشون داده.
غیر از ما و ایتالیا و امریکا و چند تیم سطح پایین بقیه تیم ها بازیکن های اصلیشون را در مسابقات لیگ جهانی استراحت دادند.
زیاد به نتایج لیگ جهانی دلخوش نکن.
اگر بخوام 3 تیم برتر این مسابقات را غیر ازخودمون بگم.میشه برزیل .روسیه -لهستان البته با توجه به میزبانی
اطلاع رسانی سایتشون ضعیفه واقعا
این نکته رو اوایل مسابقات یکی از بچه ها با منبع گذاشته بود ولی رو حساب همون فایلهایی که تو سایت مسابقات بود به نظر میومد تیمهای دوم هم با هم برخورد ندارن و البته تیم های سومنقل قول:
به هر حال برای ما که بد نشد
به شدت تایید میشه که با روسیه مشکل داریم به خصوص اون موزرسکی غول .ولی با فرانسه سخته روبرو شدن جدا" تیم خوبی دارند .نقل قول:
دوره قبل چه اتفاقی افتاده بود؟نقل قول:
اگر اشتباه نکنم بازی برزیل و بلغارستان بود.بلغارستانش را مطمئن نیستم.نقل قول:
هر کی میبرد به کوبا ابر قدرت نمیخورد.به خاطر همین هر 2 تا تیم میخواستند ببازند.
حالا خود شما فرض کن 2 تا تیم میخواستند ببازند.چنان افتضاحی پیش امد که حتی رسانه میخواستند کمیته المپیک بهشون گیر بده و والیبال را از المپیک حذف کنه
عکس/خوشحالی والیبالیستها بعد از پیروزی
سید محمد موسوی بازیکن تیم ملی والیبال کشورمان پس از پیروزی مقابل صربستان این عکس را در شبکه اجتماعی اینستاگرام منتشر کرد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
چی شده؟؟؟؟! چطوری شد الان ما با آلمان همگروه شدیم؟؟؟؟!
ایول... عجب گروه خوبی
مطمئنم بازیکنا میرن واسه انتقام از فرانسه
اما آلمان :n13: سخته پیشبینیش...نه که قوی باشه، ولی تیم ما متاسفانه تو اینجور بازیا میبینی یه دفه باخت :)
به هر حال اولی و دومی فزقی نداره، چون همه ی تیمای اون گروه قوی هستن
ولی اگه قرار باشه برزیل اونجا صدر نشین بشه و روسیه دوم، همون بهتر ما دوم بشیم تو گروهمون...حداقل به لحاظ روانی مقابل برزیل آماده ایم
اگه ایران بره نیمه نهایی، اون وقت تا روز آخر مسابقات ینی 21 سپتامبر در جریان بازی ها میمونه.... از طرفی سه مسابقه ی مرحله گروهی ایران توی بازی های آسیایی، 25 و 26 و 27 سپتامبره... از لهستان به کره جنوبی...
دمتون گرم... هرچی به شما بدن کمه
راهی نداره مسابقات زودتر برگزار بشه ؟
من تا چهارشنبه طاقت نمیارم :n02: .
واسه بازیهای ایران تو جام جهانی فوتیال اینقدر هیجان نداشتم . :n24:
به نظر من که اینا خیلی احمقن که میخوان همین تیم رو ببرن بازیهای آسیایی و اصلا این که اسم بازیهای آسیایی رو کنار جام جهانی میارن مسخرست. باید تیم دوم یا تیم جوانان میرفت بازیهای آسیایی. مدال بازیهای آسیایی کوچکترین ارزشی نداره ولی چهارم شدن تو جام جهانی یه افتخار خیلی بزرگه. بازیهای آسیایی یکی از مزخرف ترین تورنمنت های جهانه.نقل قول:
گروه بندی رو که دیدم تعجب کردم ! :n02: تویه نحوه قرعه کشی در اشتباه بودیم. به هر حال به نسبت تیم های حاضر در این مرحله گروه خوبی داریم ولی همینجا بگم اصلا نباید آلمان رو دست کم بگیریم !!
چند تا نکته مثبت :
اولین بازی ما روز چهارشنبه هست و این یعنی 1 روز استراحت بیشتر تا شروع بازی های این مرحله.
آلمان سه شنبه با فرانسه بازی می کنه و بعدش با ما که این به نفع ماست.
از طرفی اگه فرانسه بتونه آلمان رو ببره و ما هم آلمان رو، قبل از بازی با فرانسه صعود ما قطعی شدست ! این خیلی خوبه.
لهستان رفت در آغوش روسیه و برزیل !! حالا ببینیم لهستانی که به زور تیم دوم فرانسه رو برد، می تونه تویه اون گروه سوم نشه ؟! :n09:
در مورد بازی های آسیایی هم اگه تیم ب رو فرستاده بودن بهتر بود ولی این مسئولین صلاح خودشون رو در نظر می گیرن !! دنبال کسب مدال بیشتر در این بازی ها هستن. 2 تا اتفاق باید بیافته، یکی اینکه به درخواست بازیکنان، خانواده هاشونم همراه تیم اعزام بشه به مسابقات، دوم اینکه در بازی های ابتدایی از بازیکنان ذخیره استفاده بشه تا تیم اصلی برای بازی های سخت تر استراحت کنه.
قسم به سرویسای فرهاد و ارمینمون
جاخالی سعیدمون
دفاع سیدمون
دریافت ظریفمون
اسپک شهرام و امیرمون
نیست کسی در حدمون
زنده باد ایران
ای جانم ولاسکو....نقل قول:
این جمله ـی ولاسکو قبل از بازی با آمریکا هست:
ﻭﻻﺳﮑﻮ : ﻣﻦ ﺑﺎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻋﻬﺪ ﻭ ﭘﯿﻤان قلبي دارم،ﺁﻧﺎﻥ ﻣﺮﺩﻣﺎﻧﯽ ﺧﻮﺵ ﻗﻠﺐ ﻭ ﻣﻬﻤﺎﻥ ﻧﻮﺍﺯﻧﺪ،ﺍﻣﺸﺐ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﺸﻮﺭ ﺩﻭﻣﻢ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﻧﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻢ ﺑﺠﻨﮕﻨﺪ ﻭ ﭘﯿﺮﻭﺯ ﺷﻮﻧﺪ.
اشکم در اومد با این مصاحبه و اون جمله ی اخر و کلا برد غیرتمندانه ی آرژانتینی ها برابر آمریکا...
آخی. چه عجب ما یه بار تو گروه ساده تر افتادیم. :n05:
علاوه بر بهتر بودن گروه ترتیب بازی هامون هم خوبه. هم میتونه قبل بازی با لهستان تکلیف صعود معلوم باشه و اون بازی فقط به انتقام فکر کنیم :دی هم در صورتی که خدای نکرده به آلمان ببازیم بازم صعودمون دست خودمونه.
کاملا درسته تنها دلیل این همه حساسیت ایران رو بازی های اسیایی اینه که مسئولین بیان بگن فلان قدر مدال گرفتیم و اینا ... نمیگن بین کلا 4 تا کشور مدعی با اختلاف چهارم شدیم.نقل قول:
در مورد بازی های آسیایی هم اگه تیم ب رو فرستاده بودن بهتر بود ولی این مسئولین صلاح خودشون رو در نظر می گیرن !! دنبال کسب مدال بیشتر در این بازی ها هستن. 2 تا اتفاق باید بیافته، یکی اینکه به درخواست بازیکنان، خانواده هاشونم همراه تیم اعزام بشه به مسابقات، دوم اینکه در بازی های ابتدایی از بازیکنان ذخیره استفاده بشه تا تیم اصلی برای بازی های سخت تر استراحت کنه.
واقعا غیر منطقیه این تیم رو بفرستن کره، حداقلش باید به 7 تا بازیکن اصلی تیم استراحت بدن. تیم ب ایران هم میتونه راحت قهرمان بازی های آسیایی بشه. این جور هم یه بازی تدارکاتی خوب برا بازیکن های تعویضی میشه هم اینکه این بچه ها میرن پیش خانواده هاشون و یه کم استراحت میکنند
پ.ن : از سایت این مسابقات تا حالا ضعیف تر ندیده بودم :n04: کلا اطلاع رسانی که تعطیل، بیشتر مواقع هم کلا سرور داون شده سایت باز نمیشه. آقا مجبورید مگه نمیتونید سایت جدا میزنید. مثل هر دفعه خود fivb نتایج رو میزد خیلی هم خوب بود
آمریکا داعش رو ساخت و نمیتونه کنترلش کنه و "ولاسکو" هم والیبال ایران رو ساخت و عمرا دیگه بتونه کنترلش کنه...!:n02:
خدا رو شکر اینجا دیگه شانس آوردیم تو یه گروه آسون (نسبت به گروه دیگه) افتادیم البته من میگم سری های قبلم شانس آوردیم همه میگفتیم کاش فرانسه لهستانو ببره ما دوم گروه شیم تو این مرحله گروهمون آسونتر شه :n02:
یعنی الان میفهمم هر اتفاقی افتاده به صلاح بوده فک کن جا لهستان دوم میشدیم با برزیلو روسیه (گرچه اونا رم مخصوصا برزیل که خوراکمونه :n09:صاف میکردیم) میوفتادیم که خیلی سخت تر از الانه..
یعنی کاره خداست بخدا چه قد کمکون کرده تا اون غش کردن اون بازیکن لهستان برد غیر منتظره آرژانتین شرایط قرعه کشی(همه میگفتن با آلمان نمیخوریم). و (حتی شاید باخت به لهستانو فرانسه).... خوده کلید اسراره :n04::n02:
باخت به فرانسه هم حکمتش اینه که الان بچه ها فهمیدن یه بار باختن دیگه دچار اون غرور نمی شن. با تمام قدرتشون بازی میکنن. (گرچه فرانسه خیلی خوب نشون داده تو این دوره)
در مورد آلمانم تو این دوره منطقی بازی کرده من نتیجه بازی هاشو دیدم به تیمای قدرتمند برزیلو روسیه باخته بقیرو که آنچنان قوی نیستن برده....شانس داشته ولی الان از بخت بدش گیر تیم ما افتاده :n26:
در کل میتونیم جفتشونم ببریم اگه خودمون باشیم ...
یه نگرانی دیگه هم که هست اینه که هم رفتیم جزوه شیش تا(مث لیگ جهانی که تا رفتیم تو چهار تا قانع شدیم ) قانع نباشیم گرچه خدایشش خیلی ازین بچه ها خستگی امونشونو بریده :n28:( تو یه بازی مقدماتی موسوی
لب خونی کردم داشت به بقیه میگفت خسه شدم دیگه اونقد دلم سوخت :n28:) حتی قبل مسابقات تو اردوهای سنگین بودن....بدشم که این بازی های آسیایی:| خدا خودش کمکشون کنه و نگهدارشون باشه :n12:
به نظر من هم اگر تیم دوم و یا جوانان بره بازی های آسیائی خیلی بهتره. باید یه تیم دوم خوب برای آینده نزدیک جمع و جور کنیم.
من به صعود از گروهمون 99 درصد ایمان دارم اما نمیدونم چرا دوست دارم هرطور شده یه بار دیگه با لهستان بازی کنیم و انتقام بگیریم. الان دیگه 100 هزارتا تماشاچی هم بیارن بچه ها فشار روانی بالائی نحواهند داشت. سر بازی ایران و صربستان هم همجین تماشاچی ها صربستان رو تشویق میکردند و جو روانی بر علیه مون داشتند که آدم فکر میکرد همه صرب هستند نه لهستانی!
ولی یه نکته جالب: دقت کردین شمارش دسته جمعی تماشاچیهای خودمون که میگن یک دو سه تا توپ بخوابه رو همه دنیا دارن کم کم تقلید میکنن؟! قبلا اونا معتقد بودند چه هنگام سرویس زدن و چه وقتیکه تیم خودی داره توپ رو حرکت میده باید سکوت کرد تا تمرکز بازیکنها از بین نره اما روش تشویق ایرانی ها خیلی بهتر جواب داده و همه دارن کپی میکنند! :n02: هنر نزد ایرانیان هست و بس...
در کتاب نفیس "اندر احوالات ایرانیان فی والیبال نوین" در باب دوازدهم: احوال التشویق آمده که: چون روش تشویق ایرانیان را اینگونه بدیدم سر به بیابان گذاشتم که عمری در جهل و نادانی چگونه در FIVB سیر میکردمی :
همیشه درحال نعره و فریاد بودند و از آلات و اسباب گوش خراش و خف (!) دنیوی مهیا داشتند، مگر اندک زمانی بهنگام سرویس زدن بکس خودشان جهت سرویس شدن حریفان!
پانویس کتاب: (!) هرگز معنای دقیق خف را بدرستی درک نکردم اما گویا خفن هم میگفتند که آنرا نیز در نیافتم!
کلا عمرا بتونند با 120 هزار تماشاچی هم معادل نصف سالن 12 هزارنفری ما صدا دربیارند و جو بدند! اونم بدون وقفه تا آخر !! فقط اونهائی میدونند من چی میگم که یکبار به این سالن هنگام بازی های والیبال ما رفته باشند. تلوزیون 10 درصد اون صدا رو هم منعکس نمیتونه بکنه! یه جهنم واقعی برای حریفان. من خودم به عنوان تماشاچی خودی دلم خالی میشه و تو فضام.... وای بحال اونهائی که وسط زمینند و بدتر از اون ایرانی نیستند!
همین الآن تو شمارش طلاها،طلای والیبال رو کنار گذاشتن.متاسفانه...چی بگم :n03:نقل قول:
من حس می کنم بازی آلمان از اون بازیهاییه که می ریم دو ست ازشون میگیریم بعد شل میکنیم اونا دوست می گیرن و . . . . . . چیه بدبینم؟:n02:
ولی خب بچه ها اینقدر دیگه حرفه ای شدن که بدونن باید با تمرکز و قدرت کامل جلوی آلمان بازی کنن.آلمان تیم قد بلندیه و یادمونه که توی بازی آخر لیگ جهانی پارسال بردنمون(3-0 یا 3-1 بود فکر کنم).
ویدئو خوشحالی کواچ از برد آرژانتین و بابا ولاسکو :
کد:https://vine.co/u/1054508682093776896
تو اون ویدئوی خوشحالی بعد بازی دیدم میرزاجانپور رو زانوی راستش کیسه یخ گذاشته
کسی خبر داره مصدوم شده؟در چه حدیه؟
:n08::n08::n08::n08::n08:
نقل قول:
جا خالی ؟! معروف ماشالا از هر انگشتش یه هنر میباره ! جا خالی که یکیشه ! پاس هاش ! دفاع ! توپ گیری ! اسپــــــکــــ هاش ! :n02:
این نکته خیلی مهمیه !! راه حل ؟! حمایت از طرف مسئولین ! دلگرمی ! تبریک ! پاداش ! کدومش اتفاق افتاده تا الان ؟! من که هیچی ندیدم !! شد وزیر ورزش مصاحبه کنه تبریک بگه و وعده پاداش بده ؟! اگه مصاحبه کرده بگید منم بدونم. شد مقامات کشوری بلند پایه یه تبریک خشک و خالی تا همینجا بگن ؟!نقل قول:
یه نگرانی دیگه هم که هست اینه که هم رفتیم جزوه شیش تا(مث لیگ جهانی که تا رفتیم تو چهار تا قانع شدیم ) قانع نباشیم گرچه خدایشش خیلی ازین بچه ها خستگی امونشونو بریده
حیف که اینجا قدر هیچ چیز رو نمی دونن !
«غفورِ بيرحم» ايران را به جمع 6 تيم رساند!
سايت فدراسيون جهاني واليبال از عملکرد امير غفور در بازي ايران برابر صربستان تمجيد کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم ملی والیبال ایران دیشب موفق شد با برتری سه بر یک برابر صربستان و با توجه به شکست آمریکا برابر آرژانتین، برای نخستین بار به جمع شش تیم برتر جهان راه یابد.
غولکشهای ایران در دور سوم رقابتهای جهانی والیبال برابر فرانسه و آلمان قرار خواهند گرفت.
سایت فدراسیون جهانی والیبال با تمجید از بازی خوب امیر غفور در بازی ایران و صربستان نوشت: غفور یک تنه ایران را به جمع شش تیم برتر رساند. غفور "بیرحم" در بازی شب گذشته ایران برابر صربستان موفق شد 30 امتیاز را کسب کند تا عنوان امتیازآورترین بازیکن این بازی را به خود اختصاص دهد.
ایران که تاکنون نتوانسته بود به رتبهای بهتر از نوزدهمی در قهرمانی جهان برسد، اکنون خودش را در جمع شش تیم برتر جهان میبیند و این افتخار بزرگی برای تیم ملی والیبال ایران است.
امیر غفور که در بازی برابر صربستان درخشش بینظیری داشت در این جام بازیهای خیلی خوبی را به نمایش گذاشته است و از امیدهای اصلی ایران برای درخشش در دور سوم این رقابتها محسوب میشود.
نقل قول:نقل قول:
کلا اگر خوب از این بچه ها حمایت نشه روحیه شون میاد پائین و سریع اشباع میشن (مقام و مدال خشک و خالی با بدست اومدنش عادی میشه اما همه به پول و امکانات مالی علاقه و نیاز دائمی دارند) و مهمتر از اون انگیزه ای هم برای جانشینان آینده اونها هم نخواهد بود! آخرش میشیم مثل کوبا که یه زمانی کابوس همه بود اما حالا در همین جام چین هم 3-2 شکستش میده!
باید راهی باشه که هم کلکسیون افتخارات آسیائی فدراسیون فعلی رو تکمیل کنه و هم نگاه به آینده در سطح جهانی رو