عملکرد درخشان در پرسپولیس : برد دربی و دیگر هیچ:n31:
هتریک در باختهای پیاپی هم به کارنامه درخشانش اضافه شد :n34:
الان بهترین زمان برای تعویض سرمربیه :n35:
Printable View
عملکرد درخشان در پرسپولیس : برد دربی و دیگر هیچ:n31:
هتریک در باختهای پیاپی هم به کارنامه درخشانش اضافه شد :n34:
الان بهترین زمان برای تعویض سرمربیه :n35:
ای تف به روت سوشا مکانی که هر چه میکشیم از دست تو میکشیم.
داری بیچارمون میکنی.......
چقدر سوتی آخه؟؟
یه گوسفند میموند تو دروازه گل اول رو اونجوری نمیخوردیم.
گل دومم که خروج سوشا کاملا اشتباه بود خنده دار ترش اون بابایی بود که که دروازه رو گرفته بود،فقط نگاه کرد.
استاد مکانی:n02:
از خریدهای موفق اقای دایی + خریدن بازیکنایی مثل دغاغله و میثم حسینی و رضا نوروزی و ....
که این عملکرد تحسین برانگیز تو نقل انتقالات استاد درخشان با خریدن خالقی فر و جعفرپور تکمیل کردن
چقدر بازیکنامون آماتور و ضعیف و پر از اشتباه و پرمدعا و فاقد شعور هستن آخه
امثال نورمحمدی - علی عسگر - نوراللهی و ....
یه زمانی ستاره ها تو تیممون بازی میکردن ولی الان ... ( البته وضع کلی فوتبالمون همینه )
این تیم که درست بشو پس تغییر سرمربی تصمیم منطقی نیست
حداقل درخشان نگه دارن دربی ببریم :n02:
راستی چرا رهبری فرد و فنونی زاده و .... که زمان سرمربی گری دایی هر روز مصاحبه میکردن الان ساکت شدن
الان که انتقار زیاد وارده به تیم
هفته قبل جناب لک سه گل برای فولاد زد این هفته هم اقای گل لیگ !سوشا مکانی دو گل برای فولاد زد. همه اینا جز اتفاقات فوتباله!
مسئله بعدی اینکه این روز ها فوتبال که نه کل ورزش تهران دچار افت شدیدی شده تو بیشتر لیگها شهرستانی ها دارن قهرمان میشن و تهران دیگه نشانی از اون تیم های قوی توی هیچ رشته ای نداره. مسئولان تهران بیخیال هستن وکسی هم دل نمیسوزونه واسه ورزش .زمانی توی بیشتر رشته ها بخصوص کشتی وفوتبال تهران با فاصله از بقیه شهرا جلو تر بود ولی الان دیگه خبری از اون اقتدار نیست. من تهرانی نیستم اما میدونم نماینده های تهران تو مجلس زیادن و این تیم تو تهران اقلا ده ملیون هوادار داره و شده یک بار نماینده تهران از وزیر ورزش سوال بکنه که این چه وعض مدیریته؟
این چه بساطیه واسه این تیم پهن کردید؟
همه بی خیال نشستن و موفقیت تیمهای شهرستانی رو تو بیشتر رقابتها میبینن وکک هیچکی هم نمیگزه!
من مطمئنم اگه پرسپولیس به یک شهر دیگه منتقل میشد اوضاعش خیلی بهتر از الان میبود.
. به نظر من ورزش تهران باید یه تکونی به خودش بده که در نهایت سودشم به حیب تیمهای فوتبال تهرانی خواهد رفت.
راستی داوری این هفته ها واقعا جذاب شده
بازی بعضی تیما میبینه لذت میبره از تصمیمات داور
یه بارم داور یا بازیکن حریف مارو از بحران خارج کنه
شخصا قول میدم اون بازیکن سال بعدش بیاد پرسپولیس
واقعا دیگه نمیدونم چی بگم!
هر وقت اومدیم به سوشا اعتماد کنیم با یه ضد حال بزرگ بهمون ضربه زد.
آقای درخشان هم که رسما غیر از دربی هیچ کاری نکرده.
نقل و انتقالات هم که کار خاصی نمیکنیم، دیگه به چی دلخوش کنیم، من موندم!:n27:
القصه؛نقل قول:
روزی روزگاری ، پرسپولیس تهران، استقلال تهران و پاس تهران بهترین تیم های ایران بودند.
مسئولین ما نشستند فکر کردند، گفتند چی کار کنیم فوتبال مون پیشرفت کنه؟؟ فوتبال تو شهرستان ها هم اوج بگیره؟؟؟
اقدام هایی صورت گرفت که فوتبال شهرستان ها هم قوی بشه، تا بلکه فوتبال ملی پیشرفت کنه ولی نشد که نشد...
گفتند چی کار کنیم؟ چی کار نکنیم؟ بیاید فوتبال تهران رو ضعیف کنیم... اینا که نمیفهمن فکر می کنن فوتبال شهرستان ها قوی شده.
اقدام اول: فرستادن پاس به شهرستان
نتیجه: نابودی 99.9 درصدی آخرین قهرمان ایران در ACL
الان هم نوبت پرسپولیس شده و بعدش هم نوبت ...
وگرنه تعویض 4 مدیرعامل در عرض زیر یک سال (نتیجه: عدم برنامه ریزی درست برای آینده باشگاه)
عدم تقویت و کمک به پرسپولیس
خصوصی سازی نشدن (در حالی که n ساله فقط حرفشه)
و ...
معنی دیگه ای نمیده!
واقعا نمی دونم چی بگم...فکرم کار نمی کنه فقط می تونم بگم:نقل قول:
اون چهره درخشانش رو در دربی قشنگ با این کار های امروزش پاک کرد.
من نمیدونم اینایی که از مربی گله میکنن ایا از فوتبال چیزی سر در میارن؟؟؟بعید میدونم
منم از درخشان خوشم نمیاد ولی وقتی دروازبان احمقمون توپو میکنه تو گل خودمون درخشان چیکار کنه؟؟؟الان 3تا بازیه داریم به اشتباهات فردی دفاع و دروازبان میبازیم وگرنه با این تیمه نصفه و نیمه بد فوتبال بازی نمیکنیم حداقلش خیلی خیلی از زمان دایی بهتر بازی میکنیم بابا یکم انصاف داشته باشین 7.8 تا از بازیکنای اصلیمون نبودن
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سیاسی نمیتونه نماینده ای چیزی جانشین خودش کنه؟یکی که جاش پول بده و امضا کنه.
.
.
.
.
.
نتیجه این که خودش اسپانسر باشگاه شد همینه.
ولی به نظر من زندان رفتن سیاسی کاملا برنامه ریزی شدس و همش فیلمه!!!!
شاید محمد حرفت درست باشه...نقل قول:
ولی دوستان در باره ی دوازده و نیم میلیارد تومان غرامتی که باید بپردازه چی فکرمیکنید ....
داریم میبازیم ولی دارم افتخاراتی هم در کنارش کسب میکنیم.
سوشای عزیز رقابت تنگاتنگی با لوسیانو داره!!!همچنین داره گلزن ترین دروازه بان پرسپولیس تبدیل میشه!!
حاج محسنم سوشا رو تو این راه با دادن پاس گل یاری میکنه....................
اولین اتفاق مثبت این بود که آقای جعفر پور کنار گذاشته شد....................
50 روز فرصت بسیار خوبیه برای باز سازی تیم و رسیدن مصدومان(شایدم تغییر سرمربی که تقریبا محاله،درخشان بد نیست،هر گلی که میخوریم بعدش جبران میکنیم اگه بازیکنامون بذارن و کلا بهتر بازی میکنیم)
امیدوارم سیاسی بیاد بیرون اگه نمایشش تموم شد...........................
یه سوال
من تو این چند روزی که بازی ها رو از تلویزیون دیدم سرعت بازی ها به طور باور نکردنی زیاد بود ، یعنی اصلا بعید لیگ ایران با این سرعت بازی کنه
سرعت جریان توپ ، سرعت دوییدن بازیکنا همگی با سرعت زیاد ( به نظرم ) غیر طبیعی بودن
واقعا همینجوره یا تندش کردن :n02:
آخه واقعا سرعتش غیر طبیعیه از سرعت فوتباله اروپا هم بیشتره
رفتن توی اپشن گیم اسپید رو دو کردننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
النصر عربستان یه بازیکن داره اندازه سقف بودجه باشگاه های ایرانی!
آدریان میرزیوسکی بازیکن لهستانیه که النصر عربستان، بابتش 14 میلیارد تومن هزینه کرده:n04:
.
.
.
.
محتوای مخفی: بررسی تیم های همگروه پرسپولیس/ آغاز با شوالیه های سرخ و پایان با عنکبوت های سیاه!
چیزی که واقعا منتظرش بودم...
در صورت موافقت وزارت ورزش؛
هدايتي براي پرسپوليس بازيکن مي خرد
حسين هدايتي بعد از صحبتي که با حميد درخشان داشت قول همکاري براي در اختيار گذاشتن بودجه خريد بازيکن در نيم فصل را داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: متن خبر
فقط امیدوارم وزارت ورزش مثل سری قبل سنگ نندازه جلوش
خدا خیرش بده.
ثابت کرده همیشه پشت پرسپولیس بوده در هر موقعی.
ولی فکر نکنم وزارت خوشی پرسپولیس رو بخواد.:n23:
درخشان: شرايط عوض نشود، ادامه نميدهم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر شرايط در باشگاه پرسپوليس به همين صورت باشد ديگر نميتوانم در اين تيم کار کنم چرا که آبرويم را بيشتر از هر چيز ديگري دوست دارم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه" و به نقل ازفارس، حمید درخشان با حضور در برنامه 4-4-2 رادیو جوان درباره آخرین وضعیت باشگاه پرسپولیس و موضوعات مختلف دیگری صحبت کرد که در زیر میخوانید:
حمید درخشان درباره حضورش در پرسپولیس گفت: من برای کمک به این تیم آمدهام و بعد از اینکه با مسئولان باشگاه مذاکره کردم و به توافقاتی هم رسیدم سرمربیگری پرسپولیس را قبول کردم.
وی درباره اینکه گفته میشود درباره آینده کاری او در پرسپولیس ابهاماتی وجود دارد، افزود: خود من درباره این مسائل تاکنون ابهاماتی نشنیدم و اگر ابهامی هست از بیرون از باشگاه است اما از طرف هیئت مدیره که تصمیمگیرنده باشگاه است تاکنون هیچ حرف و حدیثی درباره من و آینده کاریام در میان نیست.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره اینکه مدیرعامل این باشگاه در ابتدای حضورش به عنوان سرمربی گفته بود درخشان سرمربی موقت پرسپولیس است، اظهار داشت: همه مربیان موقت هستند و هیچ مربی برای 10، 20 سال انتخاب نمیشود و مربی که یکی دو سال در تیم باشد موقت به حساب میآید و این طبیعت فوتبال است. چمدان مربی همیشه پشت در آماده است و فوتبال فراز و نشیب زیادی دارد اما تاکنون کسی به من اولتیماتوم نداده و با اقتدار به کارم ادامه میدهم تا ببینیم بعداً چه پیش میآید.
وی گفت: باشگاه هیچ مسئلهای درباره بودن و نبودن من مطرح نکرده و بیشتر صحبتها تحلیل دوستان در رسانهها است اما هیچگاه در باشگاه این حرفها نبود و سیاسی همیشه با اقتدار از من حمایت میکرد و حضور او برای من قوت قلب بود. البته مدیرعامل میتواند در کادر فنی تغییرات ایجاد کند و این حق مسلم مدیرعامل است و در همه جای دنیا هم شرایط به همین شکل است و اگر نتیجه نگیری باید از تیم بروی چراکه فوتبال حرفهای با کسی شوخی ندارد اما برای ارزیابی کار من باید دید آیا ابزار کامل در اختیار من بود؟ امکانات لازم را در اختیار داشتم؟ بازیکنانی که میخواستم جذب شدند؟ اگر این شرایط بود و من نتیجه نگرفتم میتوانند کنارم بگذارند.
درخشان در خصوص اینکه پیش از حضور در پرسپولیس چه نگاهی به این باشگاه داشت و الان چه نگاهی به این باشگاه دارد، گفت: نگاه من این بود که این باشگاه موجودیت دارد و میتوان به آن کمک کرد اما بازیکنان وقتی از بند مصدومیت رها شدند و دو بازیکن ما رسیدند اما دو بازیکن خوب مانند صادقیان و حقیقی را از دست دادیم. صادقیان محروم بود و پس از اینکه در آستان رسیدن به آمادگی قرار داشت مصدوم شد و حقیقی و عالیشاه هم همینطور و من دلم خوش بود که بازیکنان میرسند اما این اتفاق نیفتاد و نه تنها تیم بدون مصدوم نشد بلکه محروم هم دادیم از اینجا به بعد مهم این است که الان گرفتار معضلی به نام بازداشت مدیرعامل شدهایم و ما حتی برای جابهجایی یک کاغذ ساده برای جذب بازیکن دچار مشکل هستیم و نمیتوانیم این کار را انجام دهیم چرا که دست ما بسته است البته از کاشانی، کلانی، خواجهوند، سلیمی و... تشکر میکنم و از آنها تقاضا کردم که جلسهای بگذاریم تا مشخص شود چه راهکاری برای تیم در نظر بگیریم.
وی اظهار داشت: من درباره حضور محسن مسلمان در پرسپولیس حرفهایی زدم و حتی به توافقاتی هم رسیدیم اما این مسئله شخصی نیست که خودم بروم و دست بازیکن را بگیریم و با خودم بیاورم بلکه این یک سلسله مراتب است که باید راه قانونی آن طی شود ما الان 10 روز است که مکاتباتی با سایپا برای جذب بابک حاتمی انجام دادهایم اما مدیرعامل نداریم که چکی برای این باشگاه صادر کنیم و بابک حاتمی را در اختیار بگیریم در این شرایط من اذیت میشوم چرا که زمان طلایی برای جذب بازیکن از دست میدهیم ما بازیهای سختی در پیش داریم و میدانیم که باید تیم ترمیم شود چون حریفان ما در آسیا قدرتمند هستند آنها بازیکن 6 میلیون دلاری دارند و تدارک خوبی برای بازیها میبینند اما ما اگر اینگونه غفلت کنیم له میشویم و باید مجهز به مسابقات برویم البته سازمان لیگ مجوز جذب 6 بازیکن را برای ما صادر کرد اما هنوز هم این مسئله تأیید نشده و ما باید در حالی که تیم را تقویت کنیم همه مسائل در حد حرف باقی مانده است و حتی نتوانستهایم یک نفر را جذب کنیم.
درخشان درباره بازداشت سیاسی هم گفت: کار خوبی نیست که سیاسی را بازداشت کردند و این مسئله هیچ جای دنیا اتفاق نمیافتاد اما در کشور ما این مسائل پیش میآید هرچند که من نمیخواهم وارد ریز مسائل شوم. شرایط ما مثل خانوادهای شده که بزرگتر ندارد. البته میشد از آن زمان برای پرسپولیس سرپرست موقت در نظر گرفت که حق امضا داشته باشد اما هنوز این مسئله انجام نشده و ما هنوز بلاتکلیف هستیم. البته اگر زمان داشتیم عجله نمیکردیم.
وی درباره عملکرد نیلسون و سوشا مکانی در درون دروازه پرسپولیس اظهار داشت: هر دروازهبانی که کمترین اشتباه را داشته باشد در تیم ما بازی میکند اما شما به عملکرد دروازهبانان ما نگاه کنید که دروازهبانی مثل نیلسون با 38 سال سن و تجربه چه اشتباهاتی عجیبی انجام داد به طوری که او در سه بازی مقابل نفت مسجد سلیمان، سایپا و نفت تهران اشتباهاتی کرد که 9 امتیاز را از ما گرفت و البته سوشا مکانی هم در سه بازی عملکرد خوبی نداشت و این میشود 18 امتیاز. دروازهبان نقطه آخر تیم است و اشتباه دروازهبان برای مربی غیر قابل قبول است و مربی نمیتواند قبول کند که دروازهبان اینطور اشتباه کند.
وی در پاسخ به این سؤال که با این شرایط قصد جذب دروازهبان دیگری دارید یا نه، گفت: الان به دروازهبان دیگر فکر میکنیم اما اگر نتوانیم دروازهبانی جذب کنیم باید با همین دروازهبانان کار را ادامه دهیم اما به هر حال دروزاهبان نقطه قوت تیم است اما اگر ما یک گلر داشته باشیم ما میشویم بنده دروازهبان و هرچه او میگوید باید گوش دهیم.
سرمربی پرسپولیس درباره اینکه به نظر میرسید با برخی از بازیکنان پرسپولیس مماشات میکرد، اظهار داشت: وقتی پرسپولیس را تحویل گرفتم این تیم 7 مصدوم داشت که از 18 بازیکن فقط 11 بازیکن باقی میماند و اگر از این 11 بازیکن دو گلر را از تیم کنار بگذاریم و سه بازیکن را هم اخراج کنم جمعاً 6 بازیکن برای من میماند و با این شرایط نمیتوان وارد مسابقات شد اما بعد از اینکه ما با یکسری از بازیکنان برخورد کردیم دیگر کسی موردی از آنها ندید اما ما مجبور بودیم که چون دستمان خالی بود قدری دست به عصا حرکت کنیم اما اگر بازیکن بگیریم دیگر کسی نمیتواند برای ما ناز کند و با هرکس که شرایط خوبی نداشته باشد برخورد میکنیم.
درخشان درباره اینکه کیروش در تیم ملی با بازیکنان متخلف برخورد میکرد اما در پرسپولیس شرایط این طور نیست، اظهار داشت: اگر کیروش دو دروازهبان داشت آیا او هم از این کارها میکرد؟ به هر حال شرایط ما با تیم ملی فرق دارد و باید در این میان تعامل میکردیم تا بازیکنان درست شوند.
سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که اگر شرایط به همین گونه بماند او در پرسپولیس ماندنی خواهد شد یا نه، اظهار داشت: واقعاً شرایط سخت است و اگر وضع به همین منوال بماند نمیتوانم کار را ادامه دهم چرا که من اعتبار و آبرویم را وسط گذاشتم و به پرسپولیس آمدم اما آبرویم را بیشتر دوست دارم و به پرسپولیس آمدم تا به این تیم کمک کنم نه اینکه فنا شوم چرا که هواداران پرسپولیس از من انتظارات زیادی دارند.
درخشان در پایان خاطرنشان کرد: آستانه تحمل من تا همینجا است که بازیکن جذب کنیم اما بعد از آن دیگر آستانه تحملی وجود ندارد که بخواهیم به خاطر آن فرصت را از دست بدهیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا دروازه بانا مقابل فولاد ليز ميخورن يا پاشون كج ميشه!؟:n13: توهم توطئه نيست(اين ديگه اصلا نيست!) لجنزاري داريم كه هر
كثافتي توش هست!:n21: ضمنا انتقاد از درخشان خيلي مضحك هست و جوگيرانه.
با انتخاب درخشان از چاه افتادیم به چاله
مایی که میخواستیم دایی بره،دنبال یه مربی واقعی بودیم،نه یکی بدتر از دایی
پرسپولیس رو دارن از بالا نابود میکنن
انتخاب درخشان رو که از همون اول هم معلوم بود اشتباهه ولی مشکل امسال پرسپولیس سرمربی اش نیست.
اگه درخشان بره، بهتر از درخشان هم بیاد، دیگه این پرسپولیس تموم شده است.
وقتی که سیاسی به انتخاب خود وزارت ورزش میاد راس کار،
سیاسی اسپانسر رو بیرون می کنه
سرمربی رو بیرون می کنه
و هر گندی که میخواست بزنه رو میزنه
بعد دقیقا زمان نقل و انتقالات که به حضورش احتیاج داریم، کاملا اتفاقی میره زندان و احتمالا بعد از نقل و انتقالات بیرون خواهد اومد، وزارت هم که ازش حمایت نمیکنه.
ما قرار بود از لحاظ بازیکن تقویت شیم، کیا رو جذب کردیم؟؟؟ با جعفر پور و خالقی فر و ... قراره متحول شیم؟؟؟
تیمی که از بی بازیکنی رنج می بره باید بیاد همون بازیکنایی رو هم که داره(حقیقی + نیلسون و ...)، بفروشه؟؟
حالا میگیم سوشا هست به جای نیلسون، ولی جای حقیقی کی هست؟ نورالهی؟؟؟
نورالهی که روی یکی از گل های ملوان مقصر بود؟ روی گل سوم تراکتور مقصر بود؟ اون خطای دقیقه 92 رو پشت محوطه جریمه به ذوب آهن تو نیمه نهایی جام حذفی داد؟
واقعا طی چند روز اخیر چه نکته ای وجود داشته که به ادامه فصل امید داشته باشیم؟؟؟:n27:
امانوئل اده بایور (Emmanuel Adebayor) رو که حتما همه میشناسین، درسته؟؟؟
جالبته بدونید که لخویا قطر پیشنهاد رسمی به تاتنهام داده و شاید به این تیم بپیونده!
حریفای ما دارن بازیکن های گرون قیمت و مطرح دنیا رو جذب می کنن، ما هنوز مدیرعامل نداریم.:n27:
*
*
*
*
سردار کمالي مصاحبه کردن که سروش سعيدي حق بازي ندارد. [ منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
الان سوال اینجاست که فقط جلوی پرسپولیس باید بازی می کرد؟
سلام به دوستان.نقل قول:
من از آقا شهاب تعجب میکنم.:n15:
مهاجم تاتنهام؟؟خنده داره......
یعنی شما فکر کردید این بابا ارزشش برابری میکنه با آقای خالقی فر،جعفر پور،سوشا و نوراللهی؟
ما با این بازیکنا قهرمان از پیش تعیین شده هستیم.مهاجمه که در مقابل اینا هیچه.......:n02:
تازه آمار گلزنیش از سوشا هم کمتره:n02:
آمار گلزنی رو خوب اومدی!:n02:نقل قول:
.
.
.
ولی سرمربی لخویا میشل لادروپ هستش.
لادروپ زمانی که بازیکن بود، فرد شناخته شده ای در سطح اروپا بود و البته سابقه مربیگری تو لیگ برتر انگلیس رو هم داشته.
وقتی اعتبار مربی + پول وجود داشته باشه، احتمالش ممکن میشه.
وقتی ریبری مصاحبه کرده گفته شاید چند سال دیگه برم قطر، دیگه از آده بایور چی انتظار میره؟ تازه ریبری ای که چند سال پیش نامزد جایزه بهترین بازیکن جهان بود.
.
.
.
.
.
البته از منظور من از اون پست، این بود که میخواستم وضعیت وخیم و درب و داغون تیم رو نشون بدم.
اونجا پول به موقع هست، زمین مناسب هست، امکانات هست و حمایت هم میشن
ولی اینجا وزارت ورزش هیچگونه حمایتی از نماینده های خودش نمی کنه.
حمایت که نمیکنه هیچ، تازه سنگ هم جلوی پای باشگاه ها میندازن.
1. سیاسی و دار و دسته اش که انتخاب خودشون بود، وقتی رفت زندان و تیم موند لنگ در هوا، وزارت خونه ای ها چی کار کردن؟؟؟
2. وقتی هدایتی میگه کمک می کنم ولی وزارت خونه میگه "از هر کسی کمک بگیرید جز هدایتی!" یعنی چی؟
اونوقت تا دو ماه دیگه که رقابت ها شروع میشه شروع می کنن به انتقاد که چرا شما نتیجه نگرفتین؟ چرا آبروی ایران رو می برین؟ و ...
بیانیه باشگاه پرسپولیس به مناسبت درگذشت احمدی
او لایق لقب «قدیمیترین هوادار پرسپولیس» بود
باشگاه پرسپولیس به مناسبت درگذشت مرحوم مرتضی احمدی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون که قدیمیترین هوادار پرسپولیس هم به حساب میآمد بیانیهای صادر کرد.
در این بیانیه آمده است: در همه جای دنیا پرسپولیس را با هوادارانش میشناسند و سرخدلان هم به هوادارانی که دارند مینازند.
مرحوم مرتضی احمدی یکی از هوادارانی بود که تاریخ پرسپولیس به او میبالد و به راستی که او لایق لقب قدیمیترین هوادار پرسپولیس است.
با این همه مرگ پایان کبوتر نیست و قطعاً مرتضی احمدی عزیز پس از مدتها دست و پنجه نرم کردن با بیماری بالاخره به آرامش رسید و باید کوچ عزت مندانه او را تبریک گفت.
مجموعه باشگاه پرسپولیس، بازیکنان و هواداران این تیم همگی این کوچ با عزت را به مرتضی احمدی و خانواده او تبریک گفته و به دوستدارانش تسلیت میگوییم،
امیدواریم که بر سر سفره اکرام رسول الله (ص) میهمان باشد چرا که به راستی پاک زیست و در روزی به دیار حق شتافت که بزرگی در تاریخ است.
باز هم این ضایعه دردناک را به خانواده هنر، خانواده ورزش و همچنین خانواده این هنرمند مردمی و محبوب تسلیت میگوییم.
سلام.
دیگه وزارت داره گند میزنه به در و پیکر پرسپولیس.
دستاورد جدیدشم اینه که نیلسون رفته.
گودرزی مچکریم.....
کجا رفته؟؟؟نقل قول:
تازه امروز مرخصی گرفتش که بره کشورش و هفته دیگه ام برمیگرده.
مرسی از وزارت بابت این همه خبر خوب....
ذوق مرگ شدم...
سلام شهاب جان.نقل قول:
پرسپولیس نیوز : دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس پس از جلسه با مسئولان باشگاه پرسپولیس رفتن خود از این تیم را اعلام کرد.
دومین جلسه امروز مسئولان باشگاه پرسپولیس با نیلسون، دروزاه بان این تیم هم برگزار شد، اما تلاش مسئولان این باشگاه برای حفظ گلر برزیلی بی نتیجه بود.
در این جلسه دو طرف به توافق نرسیدند و نیلسون اعلام کرد امشب به کشور خود باز میگردد.
مدیر برنامه های نیلسون در گفتوگو با فارس این موضوع را تایید کرد.
سلام محمد جان؛نقل قول:
درسته منم شنیدم امروز تمرین نکرده ولی حدود نیم ساعت کنار زمین با درخشان صحبت کردن.
نیلسون امشب میره پرتغال برای مرخصی و هفته دیگه برای پیگیری ادامه کاراش بر میگرده.
احتمال برگشتن یا برنگشتنش هم وجود داره ولی به طور قطعی گفته: تا مشکلاتم برطرف نشه، تمرین نمی کنم.
مدیربرنامه اش، رفتن اش به پرتغال رو تائید کرده!
خرید تازه پرسپولیس(هنوز قطعی نشده).مهاجم برزیلی 38 ساله:n04::n04:
شوت زنیش در حد روبرتو کارلوسه
شادی پس از گلش هم مثل عالیشاهه
خیلی مهاجم خوبیه ها
ولی فکر نکنم بتونن جذبش کنن
سلام محمد؛نقل قول:
اضافه کنم که:
مهاجم مدنظر درخشان اسمش Jose Junior هستش.
مهاجم به این اسم دو تا وجود داره:
1. Jose Junior که 38 سالشه ولی آمارش چندان جالب نیست.
2. Jose Carlos Junior که 29 سالشه ولی آمار و عملکرد بهتری داره.
من فکر می کنم مهاجم درخشان این دومیه باشه
چون یکی از مسئولین (فکر کنم عبدی) مصاجبه کرده بود که مهاجم ما 38 سالش نیست.
سلام خدمت آقا شهاب.نقل قول:
این متن رو یه نگاهی بنداز.....
محتوای مخفی: پرسپولیس نیوز
اگه اشتباه نکنم منبع این خبر پرسپولیس نیوز باید خبر گذاری تسنیم باشه!نقل قول:
توی همین متن هم از قول عبدی گفته: بازیکن مدنظر ما 38 ساله نیست.
ولی چون تسنیم نتونسته مشخصات این بازیکن 29 ساله رو پیدا کنه، فکر کرده فقط یکی خوزه جونیور وجود داره.
البته بگم که توی چند تا سایت نوشته بود: اسمش اصلا خوزه جونیور نیست. اسمش مورو جونیور تادو است.
.
.
.
.
در حالت کلی گمانه زنی ها توی سایت ها زیاد شده و هر کسی یه اسمی میاره ولی چیزی که قطعیه اینه که
این مهاجم فردا 10 صبح تست پزشکی میده و اگه سالم بود، قرارداد می بنده. (بدون تست فنی)
پرسپولیس نیوز :
پس از انتشار اخباری درباره بازیکن برزیلی مورد نظر باشگاه پرسپولیس صحبت های بسیاری مطرح شد.از بررسی بازیکنان با اسامی مشابه گرفته تا معرفی بازیکنان متعدد 28 ساله و 39 ساله.این بازیکن خوزه تادئو مورو جونیور ملقب به "تادو" متولد سال 1986 در برزیل است و 28 سال سن دارد.آخرین باشگاه او نائوتیکو در سری ب باشگاه های برزیل می باشد و سابقه بازی در تیم هایی چون کروزیرو ب ، سائوپائولو، یوونتود، گرمیو، بورسا اسپور ترکیه، پالمیراس و رسیف را داشته است.
از سال 2006 تاکنون وی تقریبا هر 6 ماه یک بار تیم خود را عوض کرده و 17 بار تغییر باشگاه داشته است و اکثر نقل و انتقالات او به صورت آزاد بوده است.وی در سال 2014 تا امروز برای سه تیم بازی کرده است. در این سال وی ابتدا طی 5 ماه برای تیم ایکاسا که در حال حاضر در رده هجدهم لیگ سری ب برزیل قرار دارد 19 بار بازی کرد و 11 گل به ثمر رساند و سپس مدت کوتاهی راهی تیم سئارا در همین لیگ شد. آخرین تیم او نائوتیکو است که از 6 ماه پیش خرداد 93 تاکنون 17 بار در ترکیب آن به میدان رفته و 4 گل به ثمر رسانده است.این بازیکن راست پا یک متر و 89 سانتی متر قد دارد.
منابع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
بالاخره این بازیکنه قرار بست یا نه؟
تست پزشکی داد؟
اصلا اومد ایران؟
بازیکن برزیلی مورد نظر باشگاه پرسپولیس که صبح امروز وارد تهران شده بود، تست پزشکی داد.نقل قول:
"جونیور ژوزف" بازیکن برزیلی مورد نظر پرسپولیس در خط حمله است که صبح امروز وارد تهران شد و به همراه پزشک پرسپولیس برای انجام تست پزشکی اعزام شد.
محمود خوردبین درباره نحوه انتخاب این بازیکن گفت: کادر فنی تیم با توجه به ارزیابی سوابق و فیلم بازی های قبلی این بازیکن را انتخاب کرده است!
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
.
.
.
این بازیکن که اسمش ذکر شده، تست پزشکی داد و اگه قبول بشه بدون تست فنی قرارداد می بنده.
دو تا هافبک برزیلی دیگه هم تو راه هستن + یک هافبک بازیساز ژاپنی (سهمیه آسیایی) که تو MLS بازی می کنه.
نیلسون چیشد
اگه بره دیگه دروازه بان نداریم
نیلسون دیشب رفت کشورش و خیلی نارحت ایران رو ترک کرد.نقل قول:
نه پولش رو میدن
نه مالیاتش رو میدن
نه هزینه امرار معاشش رو تو ایران فراهم می کنن
یه بارم که خودش یا مدیربرنامه اش میرن باشگاه، کسی نیست جواب درست و حسابی بهشون بده
به هر حال توی آخرین مصاحبه اش گفته:
به خاطر هواداران و علاقه ام به باشگاه، هیچوقت از پرسپولیس شکایت نمی کنم ولی حقم رو میخوام.
اگه پولم رو بدین و یه سری شرایط رو فراهم کنین قطعا برمیگردم ولی اگه بخواد شرایط همینطوری بمونه، برنمیگردم.
همبازي ژاپني تيري آنري در پرسپوليس (عکس)
مسئولان باشگاه پرسپوليس از جذب يک بازيکن ژاپني خبر داده اند اما کسي نمي داند او کيست و در چه تيمهايي بازي کرده است.
به گزارش " ورزش سه " پرسپولیس جذب یک بازیکن ژاپنی را در دستور کار قرار داده. فیلم بازی های این ژاپنی مورد پسند درخشان قرار گرفته و به نظر می رسد حضورش در پرسپولیس قطعی شده است.
این بازیکن 30 ساله ، کاسوکه کیمورا نام دارد که در دفاع کنار و هافبک کنار بازی می کند. این بازیکن ژاپنی تا سال 2004 در لیگ ژاپن بازی کرده و سپس به ام ال اس نقل مکان کرده است. این ژاپنی در تیمهای کوندر بای چیل، کلرادو راپیدز و پورتلند تیمبرز بازی کرده و فصل 2014-2013 هم در عضویت تیم مشهور نیویورک ردبولز بوده. نکته جالب در مورد این ژاپنی انجام 37 بازی برای ردبولز در کنار تیری آنری، ستاره فرانسوی این تیم و لاندون دونووان، کاپیتان سابق تیم ملی امریکا است. حالا که فصل ام ال اس به پایان رسیده ، کیمورا به احتمال فراوان راهی پرسپولیس می شود تا پیراهن این تیم را به تن کند.