دوستان قیمت سراتو الان چنده؟!(2در-4در کلا تیپ های مختلفشو -ممنون میشم فرق بین تیپ های مختلف رو هم بگین:n16:)
بعد این درسته که میگن رانندگی خشکی داره و زیاد دلچسب نیست؟
دوستان قیمت سراتو الان چنده؟!(2در-4در کلا تیپ های مختلفشو -ممنون میشم فرق بین تیپ های مختلف رو هم بگین:n16:)
بعد این درسته که میگن رانندگی خشکی داره و زیاد دلچسب نیست؟
سراتو 4 درب صفر مدل 2013 قیمت حدود 115 میلیون تومان البته نوسان داره تا 120 هم میرسه بستگی به اپشن هاش داره .نقل قول:
سراتو کوپه ( 2 درب ) صفر کیلومتر قیمت حدود 117 میلیون تومان با نوسان
سراتو هم مثل مزدا 3 میمونه چون ایده های اسپرتی درش وجود داره
و در کل در گروه اسپرت های قرار میگیره رانندگیش نسبتا خشک هست
اما نه اینکه بگیم دلچسب نیست. اتفاقا رانندگی باهاش لذت بخش هست
با 62 تومن ،ميشه ماشين خوبي پيدا كرد؟مثلا ماكسيمايي؟سوناتا با موتور 2400 ؟ يا چيزاي ديگه ، كه خرج و اصطهلاك زياد نداشته باشه.نقل قول:
مصرف خانوادگي
دنبال ماکسیما نرو با این پول میشه یه چیزایی پیدا کرد ولی از همه بی درد سر تر میشه مگاننقل قول:
سوناتا 2006 دنده ای 57 تومن بیرنگ
ماشین رنگدار هم مدل بالاتر میشه پیدا کرد و هم قیمت مناسب
با سلام .نقل قول:
مگان چه مدلیش؟2000 هزارشه؟
ماشین رنگدار مثلا چیا میشه خرید؟
سلام. دوتا سوال داشتم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
206 تیپ 6 مدل 85 با یکم خوردگی گلگیر عقب و کاپوت (البته بدون رنگ) چقدر میشه فروخت؟
و اینکه سمند EF7 گازسوز چقدر قیمتشه؟ صفر یا کم کار کرد.
دوستان با 70 تومن بهترین ماشینی که میشه خرید چیه؟
انتظارات خاصی نداره فقط میخواد اسپورت - زیبا و کم خرج باشه(واسه یه پسر 20 سالست)
ماکسیما مدل 84 اتوماتیک تمیزو سالم احتمالا پیدا میشه با این بودجهنقل قول:
ماکسیما اگرچه آپشن خاصی نداره و مصرف سوخت نسبتا بالایی داره اما تو ابن
رنج قیمت ماشین مناسبیه. از نظر جاداری - راحتی - قدرت و شتاب و ایمنی ماشین خیلی خوبیه.
مگان 2000 اتوماتیک مدل 89 میتونی پیدا کنینقل قول:
در ضمن دنبال خودروی رنگ شده هم نباش تا وقتی بشه مگان و ماکسیمای تمیزو سالم خرید
مزدا 3 مدل 87 میتونه بهترین گزینه برای ایشون باشه .نقل قول:
اسپرت و زیبا و کم خرج
من بین سراتو 2000 و مگان 2000 موندم، از اونجا که اطلس خودرو شرایط فروش قسطی اعلام کرده،
اختلاف قیمتش رو میشه تحمل کرد... منتهی میخوام ماشینی که واقعا بهتره رو بخرم. الان یکی از اینا اروپاییه که مونتاژ داخله و یکی کره ای
از لحاظ کیفیت ساخت و رانندگی و جنس قطعات چطورن؟
ممنون از راهنمایی همه دوستان
نفاوت قیمتش به نظرم کلا مقایسه شون رو سخت می کنه ، اما به نظر من کیفیت ساخت ، جنس و رانندگی سراتو خیلی بهتره ، مخصوصا از مگان های جدیدنقل قول:
فقط سراتو یکم خشکه
بستگی به مصرفتون داره
سلام دوستان
سوناتا 2010 سفید فول شرکتی با کارکرد 60000 تا چند قیمت می خوره؟ (بیمه ثالث تا دی ماه بدنه تا شهریور) (بدون خش و رنگ و ...)
همون ماشین اگه 1- یه گلگیر رنگ بشه چقدر افت قیمت داره؟
2- اگه بدون رنگ صافکاری بشه یه گلگیر ( یا فوقش دو تا لکه کوچیک رنگ) چقدر افت پیدا می کنه؟
--- جایی میشه گلگیر رنگ فابریک سوناتا رو پیدا کرد ؟ مثلا از تصادفی باز کرده باشند یا ...؟ اگه آره کجا و چند ؟ + افت قیمت می خوره ماشین باز؟ میفهمن؟
مرسی ببخشید زیاد شد
مصرف خانوادگیه... مثلا این که میگن صدای موتور مگان جدیدا میاد تو اتاق درسته؟
جنس قطعات مگان اگه توی ایران فقط مونتاژ صورت میگیره، اگه فرانسوی باشه بهتر نیست نسبت به سراتو کره ای؟
من گفتم تفاوت قیمت رو میتونم یه جوری پوشش بدم، اگه سراتو فقط یه ذره خشک باشه با اونم می تونم کنار بیام ولی نه اینکه دیگه خیلی خشک باشه! نمیدونم چجوریه...
سراتو شرکتی کروز داره؟ مگان ها ندارن؟ خلاصه اینجور سوالا...
ببخشید سوالام زیاد شد :n16:
اگر بودجه رو 10 تومنم افزایش بدیم، یعنی با 70 تومن، ماکسیما کدوم مدلش رو میشه پیدا کرد؟ مدل دستیش رو کدوم مدل میشه پیدا کرد؟و اتوماتش...نقل قول:
مرسی
سلام
قصد خرید سوناتا وای اف 2011 دارم.
چندتا سوالی که پیش اومده که ممنون میشم اگر میدونید پاسخ بدید.
- تو سایت رسمی هیوندای امریکا، چندین مدل داره، GLS/SE/Limited حالا میخوام بدونم فول شرکتی های ایران از کدوم مدله ؟
- مدل GLS موتور 2.4 لیتری داره و توربو شارژر نداره، حالا میخوام بدونم آیا توی فول شرکتی ها میشه چنین مدلی یافت یا فقط باید دنبال وارداتی گشت ؟
- فول شرکتی های ایران با مدل های وارداتی چه تفاوت هایی دارند معمولا و با توجه به اینکه این آپشن ها تعداشون زیاده چطور میشه از مدل ماشین مطمئن شد ؟
- مدل 2013 یه فیس لیفت داره، میخوام بدونم آیا به غیر از فیس لیفت، آپشن های اضافی مثل یخچال رو میشه توی ماشین های فول شرکتی خود ایران هم پیدا کرد ؟
- بعضی از مدل ها دنده پشت فرمان شیفترونیکی دارند، این فقط برای کنترل دستی افزایش و کاهش دندست، درسته ؟
متشکرم.
فول شرکتی مدل GLS هست که کاملترین نمونه محسوب میشه ، همه ی مدل های سوناتا در ایران موتور 2.4 روشون هست و فاقد توربوشارژر و موتور اسپرت هستن ، مدل های شرکتی فول با وارداتی تفاوتی جز گارانتی ندارن ، اگر خودروی شما وارداتی باشه خراب بشه حتی با پرداخت پول توانایی تعمیر خودرو در نمایندگی رو ندارید و شما رو پذیرش نمیکنن .نقل قول:
خودروهای وارداتی یک برگ تقریبا مقوایی درون داشبوردشون هست که آپشن و امکانات و تمام مشخصات خودروی داخلش نوشته شده ، من فکرنمیکنم این برگه Information رو دست مشتری بدن و از بین میبرنش مگر اینکه نمونه فول باشه ( توی گمرک سر بزنید برگ مذکور در تمام خودروها هست و جز تعهدات اروپا محسوب میشه )
مدل 2013 فقط جلوپنجرش کمی تغییر کرده و از نظر آپشن چیز اضاف ندارد ، مدل های فول شیفتر پشت فرمان دارند برای راحت تعویض کردن دنده در حالت دستی تیپ ترونیک
مدل 87 حدود 73 ملیون توماننقل قول:
آقا پوریا، ممنونم که جواب سوالاتم رو کامل و خوب دادی :n16:نقل قول:
چندتا سوال دیگه پیش اومده که ممنون میشم اگه بتونی بهم کمک کنی.
- آیا تو مدلهای 2011 که با نام فول فروخته میشن هم ممکنه تفاوتهایی توی آپشن هاشون باشه ؟
مثلا 2011 های زیادی دیدم تو سایت باما که بعضا دوربین عقب / گرمکن صندلی برای هر چهار سرنشین / سانروف پاناروما داشتن / تنظیم دمای دوگانه / GPS / دنده پشت فرمان / دستگیره های کرومیک و سیستم صوتی و ... داشتن، در عین حال اکثر 2011 ها هم نداشتن.
میخوام بدونم بین فول شرکتی های 2011 هم ممکنه تفاوت هایی پیش بیاد یا خیر ؟
اصلا این چیز هایی که گفتم توی فول شرکتی های 2011 هست ؟!(توی سایتشون تو مدل 2013 هم ندیدم ولی توی بازار دیدم)
اینطور که پیداست هنگام خرید قطعی باید دقیقا دنبال چیزی باشی که میخوای و نباید روی آپشن ها و مواردی که توی سایت ها گفته شده بسنده کرد :(
متشکرم.
با سلام ،من قصد خرید خودرو تا حدود 75 تومن رو دارم. می خواستم بدونم به نظر شما بین سراتو 2010 و هیوندای i30 2010 کدومش بهتره؟ چون ترجیح میدیم مدلش بالاتر باشه و با توجه به بودجه فکر میکنم گزینه های زیادی ندارم.لطفا راهنمایی بفرمایید و اگه پیشنهاد دیگه ای هم بفرمایید لطفا.ممنون میشم.
دوست من تا جایی که میدونم یکسری آپشن ها مثل دوربین عقب و مانیتور و جی پی اس فقط روی نمونه های وارداتی نیست البته اینقدر هیوندایی آپشن های متفاوت ارائه کرده نمیشه تشخیص داد کلن خود نمایندگی هم پاسخ مجهول میده من خودم قصد خریدش رو داشتم اما به دلایلی نشد بخرم ولی تحقیقاتم در همین حد بود که سالن کرم و شیفتر تعویض دنده مدل فول وارداتی به حساب میاد ( فول وارداتی مانیتور و جی پی اس و دوربین عقب نداره )
شاید جالب باشه بدونید من نمونه ایی سوناتا پیدا کردم که فاقد فرمان هیدرولیک و ترمز ABS بود و سالنش هم طوسی بوذ ( نمونه وارداتی )حالا چطور این نمونه مجوز ورود گرفته و پلاک شده بماند ! کسی هم اطلاعات کافی نداشته باشه متوجه نمیشه این خودرو چه آپشنهای مهمی رو نداره
نقل قول:
با سلام .
ممنون از نظرتون.
به نظرتون ماشین صفری مثل Geely EC7 تو رنج قیمت 56 تومن بخرم ، خوب نیست؟ امکاناتش رو نگاه کردم ، تقریبا همه چی داره، یورو 4 هم هست... یا مگان صفر؟ یا سایر موارد مثلا یه شاسی بلندی(اگه بشه خرید)، یا اصن همون 87 ماکسیما ارزش خرید رو داره و...
در ضمن قیمت این موارد چند میشه :
توسان مدل 2011 ....
اپتیما مدل 2011 ....
لیفان X60 صفر....
لیفان 720 صفر یا یک سال کارکرد(1.8 سی سی)
مگان2000 صفرش و یا یک سال کارکرد...
مزدا 3 جدید مدل 2010 ...
سراتو 2010 موتور 1.6
اسپورتیج EX صفرش( اگه باشه)
سراتو 2009 ...
با یه دنیا تشکر.:n12:
با سلام ،من قصد خرید خودرو تا حدود 75 تومن رو دارم. می خواستم بدونم به نظر شما بین سراتو 2010 و هیوندای i30 2010 کدومش بهتره؟ چون ترجیح میدیم مدلش بالاتر باشه و با توجه به بودجه فکر میکنم گزینه های زیادی ندارم.لطفا راهنمایی بفرمایید و اگه پیشنهاد دیگه ای هم بفرمایید لطفا.ممنون میشم.
کسی نظری نداره؟نقل قول:
رنو ، پژو و سایر تولیدات خودرویی فرانسوی در اروپا و حتی آسیا محبوب نیستند ( در امریکا که اصلا جایی ندارن ) و همیشه در پایین ترین نقطه رده بندی کیفی قرار گرفتند ( منتاژ خود فرانسه حالا ببینید اینها که در ایران هستند در چه رده ایی قرار میگیرند )نقل قول:
برعکس این موضوع هیوندایی کره در حال حاظر بیشتر از نصف بازار امریکا و بیش از 30 درصد بازار اروپا رو به خودشون اختصاص دادن ( دنیای خودرو )
مگان و لوگان در ایران زیر نظر رنو تولید میشن و به همین دلیل افت کیفیت نداشتن یا اگر داشتن خیلی نامحسوس و در بخش نصب و منتاژ قطعات بوده
سراتو خشک نیست ، یه چیزی تو مایه های سمند و پارس اما یکمی خشکتر هست و به نرمی مگان نیست
سراتو کروز دارد ، مگان هم باید از نمایندگی سایپا بپرسید که بصورت آپشن نصب میکنن یا نه ، اگر نه که باید خودتون نصب کنید .
کسی کمکم نمیکنه؟؟؟؟:n03::n28:
نقل قول:
والا تا اونجایی که من دیدم هم سراتو کروز داره هم کلی امکانات دیگه مثلا دوربین دنده عقب که میندازه تصویر رو توی آینه و ... ولی مگان رو باید بعدا بهش کروز اضافه کنیدنقل قول:
رنو ، پژو و سایر تولیدات خودرویی فرانسوی در اروپا و حتی آسیا محبوب نیستند ( در امریکا که اصلا جایی ندارن ) و همیشه در پایین ترین نقطه رده بندی کیفی قرار گرفتند ( منتاژ خود فرانسه حالا ببینید اینها که در ایران هستند در چه رده ایی قرار میگیرند )
برعکس این موضوع هیوندایی کره در حال حاظر بیشتر از نصف بازار امریکا و بیش از 30 درصد بازار اروپا رو به خودشون اختصاص دادن ( دنیای خودرو )
مگان و لوگان در ایران زیر نظر رنو تولید میشن و به همین دلیل افت کیفیت نداشتن یا اگر داشتن خیلی نامحسوس و در بخش نصب و منتاژ قطعات بوده
سراتو خشک نیست ، یه چیزی تو مایه های سمند و پارس اما یکمی خشکتر هست و به نرمی مگان نیست
سراتو کروز نداره باید خودتون نصب کنید ، مگان هم باید از نمایندگی سایپا بپرسید که بصورت آپشن نصب میکنن یا نه ، اگر نه که باید خودتون نصب کنید .
مطمئن باشید از لحاظ امکانات سراتو سره ، خودتون چک کنید ،
منتهی من این رو خودم حس کردم که دانش مهندسی و طراحی جزئیات ماشین های اروپایی بالاتر از آسیایی هاس ، من بعضی نکاتی که توی 206 دیدم بهش توجه شده رو توی سوناتا ندیدم و این رو ضعف سوناتا می دونم ، البته این ها که عرض می کنم آپشن یا کارایی خاصی نیست ، صرفا جزئیاتی که توی مصرف به چشم میاد
ولی در کل به نظر من مگان ی که فک کنم مال قبل از 2006 باشه و هنوز تو ایران تولید میشه (حتی زیرنظر فرانسه هم باشه) حرفی در مقابل سراتو کیا 2013 (حتی 2010) نداره ، و طبیعی هم هست ، عیب مگان نیست ، عیب خودرو سازی ایران ـه
من نظرم (سوای قیمت) سراتو ـه
برای نظر نهایی حتما هردوتا رو سوار شید خودتون
پ.ن:نمایندگی های کیا کمتر از هیوندای اند تو کشور ولی در مواقع لازم تو نمایندگی هیوندا هم خدمات میدن (آزاد) چون قطعاتشون خیلی هاش مشترک اند (در مورد سراتو نمی دونم ولی مثلا اپتیما و سوناتا یا توسان و اسپورتیج اینجوریند)
بچه ها یکی جواب مارو هم بده لطفانقل قول:
من چندتا نمایشگاه زنگ زدم از سایت باما، همه یه چیزو گفتن:نقل قول:
مدل فول شرکتی سوناتا، GPS / کول باکس / دوربین عقب و تاچ اسکرین رو نداره، (حالا نمیدونم کلا پلیر دی وی دی نداره یا فقط تاچ اسکرین)
ولی سایر امکانات مثل گرمکن صندلی، و پاناروما و ... رو داره، مهمترین چیزی که نداره موارد بالاست
حالا این نیو فیس نور روز هم داره تو جلو پنجره ؟
کمی وسوسه انگیزه، به نظرتون میارزه واراداتی بگیرم ؟ ارزونترم هست حتی.
برای سرویس و تعمیرش حتما لازمه که ببرم نمایندگی ؟ اینهایی که میخرن چیکار میکنن ؟
اتاق جدید میدونید دقیقا چیه ؟
فیس لیفت رو که دیدم بعضی جاها.
اصلاح شد .
سوناتا 4 یا 6 سیلندره ؟
از شما بعیده پوریا جان :Dنقل قول:
4 سیلندزه
سلام تویوتا کمری 2007 مدل gl رنگ سبز
با تشکر
نقل قول:
من فیس لیفت اش رو تو خیابون دیدم هم ال ای دی جلو اضافه شده هم چراغ عقب عوض شده که خیلی محسوس تر از ال ای دی جلو ـه ، حالت نواری پیدا کرده مثل سراتو 2013 یا سورنتو 2013 ...
در مورد وارداتی ها تا اونجاییکه من توی نمایندگی دیدم اصلا کسی نمی پرسه ماشین وارداتی ـه یا شرکتی ...
سوناتا 2010 ----> بین 100 تا 105 ملیون توماننقل قول:
حدود 1 تا 1.5 برای گلگیر کم میشه که تو این رنج قیمتی زیاد مهم نیست
بدون رنگ تاثیری روی قیمت نداره
لکه رنگی هم بستگی داره
گلگیر اصلی اگر بندازید روش از قیمتش کم نمیشه اما بعید میدونم بشه پیدا کرد چون ماشین های تولید داخل میشه از کارخونه و نمایندگی خرید اما خارجی ؟؟؟ باید بپرسید.
لطفا حذف شود
آیا مطمئنید راجع به این مورد ؟نقل قول:
سلام
دوستان قیمت لاگونا کوپه معمولی ۲۰۱۱ رو کسی داره؟
مگان با این قیمت اصلا معقول نیستنقل قول:
اطلس خودرو داره سراتو رو نقدی و اقساطی میفروشه به نظرم بهترین گزینه هست واسه مصرف کننده. مثلا رو 100 میلیون 8 میلیون میاد بعد دوسال که اگه همین روند بازار باشه کلی ارزش افزوده خواهد داشت.
بهتر از اون برو سراغ اپتیما یه کوه امکانات با 61 میلیون گیرت میاد و البته برجی 3 میلیون قسط ولی داری بخر شک نکن
مگان هیچ امکاناتی نداره و هیچ لذتی هم نداره همه چی داشتم که میگم
اگه بری سراغ سوناتا که کولاک کردی
نقل قول:
کلا بازار هیوندا بهتره اما تو بعضی ماشینا نه مثلا همین مورد سوال شما. سراتو بازار بهتری داره تا آی30
با 75 میشه سوناتای تمیز 2008 خرید این از همه چی بهتره شک نکن
با سلام
قیمت پروتون - ایمپیان مدل 2007 رو میخواستم
با تشکر