ایول به مرامتنقل قول:
واقعا کیف کردم منم بازیهای زیادی داشتم تو فیفا 14 هم باختم و هم بردم ولی اندازه 100 تا بازی هیجان داشته
ولی این 15 دیگه شورش رو دراورد با هرکی بازی میکنی حرف حالیش نیست 5 4 1 هم بازی کنی بازم .......بوق میشیم
Printable View
ایول به مرامتنقل قول:
واقعا کیف کردم منم بازیهای زیادی داشتم تو فیفا 14 هم باختم و هم بردم ولی اندازه 100 تا بازی هیجان داشته
ولی این 15 دیگه شورش رو دراورد با هرکی بازی میکنی حرف حالیش نیست 5 4 1 هم بازی کنی بازم .......بوق میشیم
نتایج تعدادی از بازی هام در نسخه 15 در سطح 4 ( DIV )
فقط به این دلیل گذاشتم که خیلی از بازی ناامید نباشید .
البته من ادعایی در فیفا باز بودن ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزم با این عکسات دلمون رو آب کردی :n28: منم دوست داشتم تو شکست بارسا نقش داشته باشم ... :37:
دوستان توجه کنید فیفا 14 هم خودش آنچنان فوق العاده نبود ولی خیلی بهتر از فیفا 15 هست
فیفا 14 یک سری باگ مسخره و یک تیم غول به نام پاری ژرمن داشت اصلا اعجوبه ای بودن واسه خودشون نیمدونم با چه منطقی این چنین قوی ساخته بودن
باگ اصلی بازی همین پاریس و بازیکنای غولش بود
البته هزار مرتبه از فیفا 15 ( گیم پلی )جلوتر بود
دوستانی که دارن 15 بازی میکنن یه لطف کنه یکی الجزایرو بگیره بازی کنه ببینم تیمش چجوریه ؟ بالاترین اوراله ماله کودوم بازیکنشه ؟ مرسی
واقعا حیف 195 هزارتومنی که برا این فیفا دادم یک هفته اس انداختمش کنار دارم دمو پیس میزنم! این بود اون همه تبلیغ و تریلر و موتور انجین و فلان ....
ارتقای گرافیکی بد نیست راضیم ولی گیم پلی فاجعه اس... بازی کمتر از 5 تا گل ردوبدل نشه مطمئن باشید فیفا 15 نیست! سرعت و بگیر برو جلو یک بچه 6 ساله یک فیفا باز حرفه ای که دنبال پاس کاری و درست و حسابی گل زدنه و با سرعت و جلو راحت میبره...
تو فیفا 14 مشکل گل شدن بیش از حد ضربه سر بود تو 15 هم مشکل ماشالا یکی دوتا نیست.... خدا وکیلی اگه بخوام منطقی نظر بدم جام جهانی 2014 عالی بود نه باگ گل زنی داشت، نه راحت دریبل میشد کرد... مشکل اونقدر جدیه که با اپدیت و این کوفت و زهرمارا حل نمیشه... ما که از این نسخه بن کل ناامید شدیم رفت دیروز موفق شدم بفروشمش
2 تا سوالنقل قول:
چرا انقدر گرون خریدی شما ؟
چند فروختی ؟
+
تو پست بالا عکس هایی که انداختم رو دیدید ؟ تعداد گل ها فکر نکنم فضایی بوده باشه .
کنسول ps4نقل قول:
گرون نخریدم که همه جا تو همین رنج قیمت میفروشن... 160 فروختم درضمن نسخه ultimate team edition خیلی هم نو بود
آها نسخه PS4 بودهنقل قول:
کلا هیچ وقت نتونستم با نسخه کنسولی این بازی راتباط برقرا کنم در صورتی که خودم کنسول باز هستم
دوستان نسخه اصلی واسه PC کی میاد ؟
اومده ولی کرک نشدهنقل قول:
چقد نظرات بده
دقیقا همینه، اما وقتی - معذرت می خوام - هر گوسفندی بیاد با دویدن به سمت دروازه گل بزنه، آدم دیگه اعصاب براش نمی مونه!نقل قول:
یه لذتی داره که همین گوسفند ها میخوان با دویدن برن گل بزنن اما آخر بازی مثلا 10-2 میبازننقل قول:
اون دوتا هم که با همون دویدن گل میخوری از دستت در میره و درست دفاع نمیکنی وگرنه همون 2 تا گل رو هم نمیخوری
همین گوسفند ها تو فیفا 14 میرفتن سانتر میکردن و اونجا چون هیچ ماستی نمیتونستی بخوری و تایمینگ و اینکه کی دکمه رو بزنی و اینا هم همه پشم بود و حرف مفت ! راحت گل میزدن :n06:
دوست عزیز هر کدوم یک سری باگ مسخره داشتنقل قول:
فیفا 14 همین سانتهاش مسخره بود هم پاسای قطریش و همچنین تیم پاریس رو خیلی غول درست کرده بودن
ولی نسخه 15 از دم مشکل داره نمیشه بازی کنی اعصابت بهم نخوره
با هیچ منطقی نمیتونی توجیح کنی گیم پلی بازی خوبه
ربطی به تایمینگ و ... نداره بازیکن حریف اراده کنه میتونه همه رو دریبل کنه حتی داور حالا میخواد رونالدو باشه مسی باشه یا یحیی توره و ژکو و دروگبا
پیس که کلا شده کارتون فیفا هم دیگه شورش رو دراورده هر نسخه ضعیف تر از قبل ( از لحاظ گیم پلی )
بازیه دیگه . چقد جدی گرفتید . فکر کنید میکرو بازی میکنید
نظر من اینطور نیستنقل قول:
یعنی اصلا ندیدم که کسی اراده کنه و همه رو دریبل کنه !!!!!!!!
اینجوری گل خوردم که طرف با سرعت همه رو جا بزاره بره اما خودم اشتباه کردم تو دفاع کردن که اینجوری شده
این اسمش باگ نیست.
به چیزی میگن باگ که بدونی طرف میخواد از اون روش به هدفش برسه اما عملا هیچ کاری نتونی بکنی ( یعنی تو بازی روشی برای جلوگیری کردن ازش وجود نداشته باشه )
اما این سرعت گرفتن جلوشو میشه خیلی راحت گرفت
خودم به این روش زیاد گل زدم اما به کسایی هم خوردم که هر کار کردم اینجوری نتونستم از دفاعشون رد بشم و مجبور شدم جور دیگه ای گل بزنم بهشون
دوست عزیز دفاع کردن تو 15 خیلی خیلی مشکله شاید از 100 نفر 5 نفر بتونن دفاع کنننقل قول:
تو فیفا 14 هم چنین میتونی کسایی پیدا کنی که راحت رو سانترها دفاع می کنن ولی درصدشون خیلی کمه
ولی بهرحال این سانتر و ضربه سر جزو باگهای نسخه 14 بود
همونطور که تو 15 دریبل باگه مسخره ای هست
گیم پلی وقتی مسخره میشه که طرف هیچی بارش نباشه فقط بتونه از باگ بازی استفاده کنه بازی رو ببره
تو 15 هم اینچنینه طرف پیس باز که همیشه گیم پلی سادش رو مسخره می کردیم پا میشه میاد گیمر حرفه ای فیفا رو با همین باگ میبره آدم میخواد سرش رو بکوبه دیوار
:n02:
فيفا ١٥ گرافيك خوبي داره تنها مشكل اين هست كه گيم پلي اصلا به واقعيت نزديك نيست و وقتي سي پي يو رو مي كني حرفه اي ١١ تا بازيكنش ميشن مسي و رونالدو :دي
پيس ١٥ واقعا گيم پلي نزديك به واقعيت داره تنها مشكلي كه تا اينجا من ديدم گرفتن توپ از حريف خيلي سخته و گرافيك در حد سال ٢٠١٢-١٣ هست
نقل قول:
دوست عزیز چیزی که من از ویدیو های گیم پلی اش دیدم بازی واقعی نه تریلر
حرکت کردن توپ رو چمن خیلی مسخره کارشده خیلی خیلی غیر طبیعی کارشده توپ انگار وزن نداره پاس میده یا حرکت میکنه اصلا روی توپ و حرکتش کار نشده
البته بازی باید برسه بازی کنیم عیبش پیدا بشه
دوستان خبری از کرک بازی نیست؟
دوستان از گیم پلی ویدئو بزارید . لینکهای صفحه اول خرابه
نچ!!نقل قول:
با کرک نشدن Lords Of Fallen هم دیگه کم کم دیگه دارم نگران میشم!
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمونه_ش زیاده..نقل قول:
چون به شخصه علاقه ایی به PES نداشتم امروز تصمیم گرفتم نسخه دمو را برای اکس باکس وان دانلود کنم اما واقعا شوکه شدم گرافیک بازی واقعا نا امید کننده بود یک لحظه احساس کردم دارم نسخه 2009 بازی میکنم نمیدونم امسال Konami روی چی سرمایگذاری کرده بود واقعا به فیفا امیدوار شدم و در این بین چقدر تفاوت وجود دارد اصلا بازی اجازه مقایسه به ادم نمیده.
کرک
نسخه کامل بازی رو ندارم
دوستانی که نسخه کامل دارن می تونن امتحان کنن
اینم عکس از گاز گرفتن سوارز تو بازی اونم از یار خودی! نوبره به مولا
کسی جواب گرفته؟نقل قول:
دوستان کمک کنن ...نقل قول:
جریان این Crack چیه ؟؟؟
نقل قول:
آقا یکی تست کنه ببینه درسته یا نه ؟؟؟؟ خواهشا زود
اگه دقت کنید تارخ ایجادش مال یه ماه پیشه...یعنی یه ماهه که بازی کرک شده ولی کسی خبر نداره;)نقل قول:
پس ندید میگم که فیکه:دی
تاریخ ایجادش مال 2 روز پیشه. اون تاریخ لینک های مرتبطه که مال یه ماه پیشه.:n26:نقل قول:
امیدوارم کار کنه.:n06:
میبینم که هنوز تو کف بازی هستید بابا دست بجنبونید فیفا 16 داره میاد ما که پودر کردیم 15 رو:n02::n08:
سلام بچه ها:خوبین؟...اگه واسه حل کردن این ارور راه حلی هست بهم بگین لطفا...واسه نصب فیفا 15 میخام
"The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher."
عزیزم رو ویندوز 64 بیت نصب کن بازیتونقل قول:
اصا کسی سید نمیکنه اینو عمرا کار کنه!!نقل قول:
باید منتظر نسخه بلک باکس باشیم D:
سیروسه:n02:نقل قول:
بعد بازی کردنش واقعا شوکه شدم بازی حیرت انگیز هست چمن بازی فوق العاده است اصلا هرچی بگم کمه ارزش پولی را که دادم بابتش داشت ورزشگاه ها حرکات صحنه های آهسته بی نظیر به نظر منم شما دیگه منتظر کرک نباشین نسخه اصلی خریدن به صلاح هست
شیر مادرت حلالت با اون نیک نیمت :n02:نقل قول:
فیفا 15 مجهز به قفل جدیده و معلوم نیست کی کرک بشه ساله دیگه یا هفته دیگه !