عکس لطفانقل قول:
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
Printable View
عکس لطفانقل قول:
حق با شماست : دینقل قول:
نقل قول:
یه War Layout خوب میخوام واسه TH7
اینو مد نظر داشته باشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کسی شده با ایکس مود بازی کنه بعدش بن بشه؟؟
میخوام نصب کنم مینرسم
خوبه، اما اگه با دراگون از سمت راست-بالا حمله کنه، خیلی زود به Air Defence میرسه، مخصوصاً که همه بالن ها رو گذاشتی سمت چپ.نقل قول:
تو عمل و تجربه چطور بوده؟
چه ربطی به بن شدن داره؟!!نقل قول:
مگه همینجوریه بن شدن،مگه کاره خلافی میکنید؟! من خودم میزنم آنلاین میمونه به کارم میرسم
منظورم قسمت سرچش هست ها...مثلا میگی ۲۰۰ هزار ب بالانقل قول:
یجا خودم نوشته بود(( دوستام لول ۱۲۰ بودن بن شدن!!))
اصلا به هیچ وجه اتفاقی نمیفتهنقل قول:
سرور از کجا بخواد بفهمه شما سرچ میکنید یا ربات؟ ربات معجزه نمیکنه فقط جای شما نکس میزنه همین
چیز هایی که میشنوید صحت نداره
این برای چه کاری استفاده میشه؟
اینو بسازی یه معجونایی میتونی بسازی برای اتک هات استفاده کنی که هر کدوم با توجه به لول لابراتوریت یه کاربردی دارن مثلا اسپیل آبی را رعد و برق اون قسمتی رو که میزنی تا حدی نابود میکنه یا زرد همون هیل که جون میده اسپیل های دیگه ای هم هست که باید لولت بالا و بالاتر بره:n36:نقل قول:
اگه ظرفیت معادن طلا و جمع کننده های اکسیر پر بشه بطور خودکار خالی میشه یا حتما بایر روی اون کلیک کنیم تا خالی بشه؟
این X-Mode خیلی نامردی هست! مخصوصاً امکان Sand Box (دقیقاً اسمش رو مطمئن نیستم) که میاد یه Test Attack میزنه تو War و جای تک تک بمب ها و فنرهای طرف رو مشخص میکنه...
نقل قول:نقل قول:
هستن بچه ها بازی میکنن اما خب این موارد ریسک خودش رو داره .
اتفاقا ربط مستقیم به این موضوع داره به این دلیل که در قوانین بازی نوشته شده هر گونه عملی که منجر به هـک و Mod شدن بشه به بن شدن ختم خواهد شد .
حالا اینکه شما میگی ربطی نداره , ربطش مربوط به نصب پلاگین هست و این ردیابی برای هر شرکتی که DataBase تحت سرور داره امکان پذیره .
اما اینکه این بن شدن بخواد Randomize باشه یا نه رو دیگه فکر نکنم اطلاع خاصی کسی داشته باشه .
دوستان بالای Level 70 میتونن برای عضویت در کلن سایت , به پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک مراجعه کنن .
در صورت دادن درخواست نام کاربری بازیشون رو هم به بنده اعلام کنن
سلام دوستان
بعد از مدت ها دوباره برگشتم به بازی
چطوره؟
سلامنقل قول:
خوبه آقا فقط خیلی آپ داری که باید انجام بدی , حتما قبل از اومدن به TH9 باید فول کنی همه رو
چرا تاون هال رو نباید زود آپرید کرد عزیزان؟
خوب مگه نمیشه بعدا دیفنس هارو آپگرید کرد؟
ممنون
درسته ولی شما خللی در بازی ایجاد نمیکنید با این مودنقل قول:
دقیقا کارهایی که انجام میدید رو انجام میده و قابل شناسایی نیست سرور که چشم نداره ببینه کی خودشه کی نیست
الانم که ربات هم اومده خودش نیرو میسازه میره غارت دونیت میکنه و رک میده فقط نظاره گر میباشید :n02:
سلام
منم دوس دارم عکس از کلن بزارم
ولی روم نمیشه :دی
لول 31 هستم
دوستان یه چیدمان برا لول 25 دارید؟
درود بر شما
دوستان آیا می شه شناسهی کاربری (اکانت) خودمون رو هم بفروشیم؟ این سایت هایی که واسه خرید و فروش هستند مطمئن هستند؟
یک اکانت لول 8 یا 9 رو چند می شه فروخت؟
با سپاس
چرا روت نمیشه بذار !نقل قول:
من خودم خیلی بازی نمیکنم ولی الان لولم 74 هست. تان هال 8
روزی کمتر از نیم ساعت واسش وقت میذارم ولی همیشه بلیدرهام دارن کار میکنن .
واسه خیلی ها عجیبه :n02:
دوستان تو TH 8 ترتیب آپ کردن نیرو ها و دفنس ها چجوریه؟
اگه میخوایی به فکر خودت باشی اول مورتار،ویزاردتاور،هیدن تسلا،کانن، آرچر تاور و ایردیفنس،نقل قول:
ولی اگه میخوایی به فکر دفاع قوی تو کلن وار باشی همینو برعکس اپ کن
نیروها هم اگه واسه انک معمولی بخوایی آرچر،بربر،ویزارد،جاینت هیلر، دراگ، اگه واسه اتک وار بخوایی دراگ، هوگ، آرچر، ویزارد
..........
سلام تازه کارم بابانقل قول:
کد:http://img.upload724.com/images/35050610937394748511.png
اینا کی میخوان یه نسخه جدید بدن این برف مسخره رو از تو بازی حذف کنن!!!! کسی خبری نداره؟
سلام ... مطمعناّ تا آخر زمستون باید تحمل کرد دیگه :n02:!.نقل قول:
دیشب دوتا Elixir Storage Level 11 و همینطور دوتا Gold Storage Level 11 پر داشتم، اما همه کارگرها مشغول کار بودن. خلاصه از ترس اینکه بیان و غارت کنن، تروفی رو از ۱۶۰۰ آوردم پایین به ۹۰۰!
سر آخر هم یکی اومد Town Hall رو که بیرون گذاشته بودم زد، با خیال راحت گرفتم خوابیدم :n02:
به نظرتون آدم رو هاگ سرمایه گذاری کنه بهتره یا دراگون؟ من خودم با هاگ بیشتر حال میکنم، دراگون خیلی کند و خنگ هست!
با احترام کسری خان اگه مخازنت رو با فرض اینکه 100 درصد هم می زدن نهایتا 300 یا 400 تا از هر کدوم رو از دست می دادی حالا با صرف این مقدار و وقت می تونی از 900 برسی به کاپ اولیه ؟
تو تاون هال 7 دراگ بهتر جواب میده ولی تو تاون هال هشت به بالا قطعا هوگ هست که با اختلاف زیادی بهتر از دراگهنقل قول:
فقط یه فرق کوچولو هست رفیق اونم اینه که هوگ رایدر با دارک اکسیر ساخته میشه دارک اکسیرم که از زیر سنگ در میاد دارک اکسیری که باهاش تا 60 لول بابرباریان کینگ و آرچر کوئین رو آپ کنی بقیه نیروهای دارک هم که بماند
هوگ خوب نیست
چون برن رو جیانت بمب دود میشن خیلی بد
تا حالا ندیدین وگرنه نمیگفتین هوگ خوبه
احتمالا باخت خیلی بالاست
هوگ لول پنج به بالاش خیلی قوی میشه زیر اون اولویت با دراگونه بی شک
حمله با دراگ اسون تره
ولی بالا تر که برین فقط با بالن ات میدن
برای تان هال هشت دراگ خوبه ،برا نه هاگ
البته هرکسی نمیتونه با هاگ ات بده چون که خیلیا نمیدونن چجوری بفرستن یا جچوری اسپل بزنن
این بازی برنامه های کمکی نداره؟
مثلا دوست دارم وقتی کسی درخواست سرباز میکنه صدا بخوره متوجه شم
یا وقتی سربازام ساخته میشه متوجه بشم
البته وقتی انلاینم و نه وقتی افلاینم!
و خیلی چیزای دیگه که واقعا به معتادین این بازی کمک شایانی کنه کور شدم از بس تو صفحه گوشی نگاه کردم:n33:
وقتی کسی درخواستی داره نه نوتیف روی گوشی نمیادنقل قول:
ولی وقتی بهم حمله میشه یا نیروهام ساختشون تموم شه اگه بازیو نبسته باشمو بیام بیرون نوتیفش میاد
برای همه اینجوریه تا جایی که دیدم
اینم از اخرین وضعیت من
میدونم خیلی عقبم :n28: زیاد وقت بازی ندارم و توی 8 ماه به اینجا رسیدم
بزودی بیلدر 4رو میگیرم