ناراحت نشو دوستان تحقیق کردن انگار پیج فیسبوک نداره این داور احمق.نقل قول:
بی فرهنگ بازی در نیارید دوباره آبرو ریزی بشه این کارا لازم نیست
پس به اتفاق بریم پیج جواد نکونام. :n02:
Printable View
ناراحت نشو دوستان تحقیق کردن انگار پیج فیسبوک نداره این داور احمق.نقل قول:
بی فرهنگ بازی در نیارید دوباره آبرو ریزی بشه این کارا لازم نیست
پس به اتفاق بریم پیج جواد نکونام. :n02:
در حالتی که مساوی بشه اگه نیجریه آرژانتین رو ببره ما دیگه شانسی برای صعود نداریم. ولی در عوض با تساوی هم برابر بوسنی رویه تفاضل گل شانس صعود داریم (در صورت باخت نیجریه).نقل قول:
این آرژانتینی که ما می بینیم (نه بخاطر این برد خفیف برابر ایران،نه ، کلا تیمش اون آرژانتین همیشگی نیست) احتمالا مقابل نیجریه به مشکل بخوره، بنابراین اگه بوسنی نیجریه رو ببره حتی اگه نیجریه آرژانتین رو ببره باز هم ما رویه تفاضل گل شانس صعود داریم.
فکر کنم تا 5 باید بیدار باشم ! خوابم نمی بره اینطوری !
درود
ما فرهنگمون بالـاتر از این حرفاس که بریم تو پیج مردم اعتراض کنیم دوستان .
پس همینجا اعلـام وجود میکنیم !
داور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: ..
و من الله توفیق /
یک مشتی بی ادب رفتن تو پیج فیس بوک مسی.. :n03:
حالا یک بار خوب بازی کزدید.قرار نیست که برید بی ادبی کنید به همه
همه خوب بودن غیر از نکونام
خدا کنه بعد از بازی با بوسنی خداحافظی کنه بره !
Sent from my iPad using Tapatalk
درسته اشتباه گفتم . بس که حالم گرفته شدنقل قول:
مساوی بشه بوسنی - نیجریه که بهتره ( نمی دونم چرا من اینجوری فکر می کنم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:نقل قول:هر دو از نسل آریایی هستن . هر تیمی زیبا بازی کنه قابل ستایشه چه ایران چه آلماننقل قول:
مسعود این حرفت یعنی المان = ایران :n02:
نقل قول:به سلامتی داور نامرد....نقل قول:
خواهشا نرید دوباره تو پیچ مسی ، و پیچ داور و فیفا و... فحش بدید...
به سلامتی غیرت بچه ها...
به سلامتی دروازه بان مرددددد....
به سلامتی پنالتی گرفته نشده....
به سلامتی اشکای من و امسال و من....
به سلامتی همه مسی که بد کرد باهامون ....
به سلامتی دقیقه 91......
به سلامتی ایران.....
به سلامتی بچه هامون....
به سلامتی باخت باغیرتمون....
عملکرد فني بازيکنان تيم ملي ايران مقابل آرژانتين به شرح زير است:
عليرضا حقيقي 3سيو( دو موقعيت خوب گلزني را از آرژانتين گرفت.)
سيدجلال حسيني 7 دفع توپ
اميرحسين صادقي 2 تکل و 8دفع توپ و يک خطا
مهرداد پولادي 4 تکل 6 دفع توپ
پژمان منتظري 4 دفع توپ و يک تکل
احسان حاج صفي 14 پاس و يک شوت
آندرانيک تيموريان 16 پاس و دو خطا
جواد نکونام 22پاس و 2 خطا
مسعود شجاعي 17 پاس و 4 خطا
اشکان دژاگه 13 پاس، يک شوت و يک خطا
رضا قوچان نژاد 14 پاس، 2 شوت و 4خطا
عملکرد فني بازيکنان تيم ملي ايران نشان داد که بازيکنان با تمام وجود تلاش کردند و فراتر از انتظار ظاهر شدند. به طوريکه بازيکنان گرانقيمت آرژانتين مقابل ايران تا دقيقه 90 کاري از پيش نبردند. بازيکناني که بهترين بازيکنان جهان فوتبال هستند. ياران مسي تا دقيقه 90 مقابل ايران با تساوي بدون گل متوقف شدند و در نهايت فوق ستاره اي به نام مسي گل پيروزي را زد تا ايراني ها بازندهاي سربلند باشند.
آمار دوندگی :
1- عليرضا حقيقي: 4142 متر
2- سيدجلال حسيني: 8760 متر
3- اميرحسين صادقي: 8844 متر
4- مهرداد پولادي: 9065 متر
5- پژمان منتظري: 9636 متر
6- جواد نکونام: 10351 متر
7- آندرانيک تيموريان: 10942 متر
8- اشکان دژاگه: 9551 متر
9- مسعود شجاعي: 9178 متر
10- احسان حاجصفي: 10131 متر
11- رضا قوچاننژاد: 10195 متر
12- خسرو حيدري: 1869 متر
13- رضا حقيقي: 866 متر
14- عليرضا جهانبخش: 1381 متر
اینکه بوسنی نیجریه رو بزنه زیاد محتمل نیست....محتمل تر اینه که بوسنی هر سه بازی رو شکست بخوره...نقل قول:
در اینصورت نیجریه میشه 4 امتیاز...اونوقت ما باید با تفاضل گل بیشتر بوسنی رو ببریم...چون نیجریه هم قطعا از آرژانتین شکست میخوره و تو دیدارش با آرژانتین امتیازی نمیگیره و در مرحله گروهی در صورت بردن بوسنی با 4 امتیاز به کارش پایان میده...اگر ما هم 4 امتیازی بشیم باید اختلاف گل داشته باشیم تا صعود کنیم...
اگر هم بوسنی و نیجریه مساوی کنن نیجریه میشه 2 امتیاز و بوسنی هم میشه هم اندازه ما یعنی یک امتیاز...
بعد نیجریه قطعا از آرژانتین شکست میخوره و میشه کلا 2 امتیاز و بوسنی از ایران شکست میخوره و اونهم میشه دو امتیاز و ایران میشه 4 امتیاز...
همه میگن داور پنالتی رو اشتباه گرفت...شاید هم راست بگن...ولی هم یارو چند تا خطای ما رو هم آوانتاژ داد...جو ورزشگاه خراب شده هم به شدت به نفع آرژانتین بود...داور هم تابلو بود که از اسم بزرگ (( آرژانتین )) میترسه و جرئت نمیکرد یه کارت بهشون بده ...چه برسه به پنالتی....
ملت غیور همیشه در صحنه دوباره در فشانی کردن ! برین یه نگاه به صفحه مسی بندازین:n21:
واقعا بعضی وقتا حالم بهم میخوره از ایرانی بودن:n27:
آقایون تو رو خدا
نرید پیج مسی
نرید پیج داور
بزارید دنیا با نیکی از مون به خاطر این بازی یاد کنه نه این که به خاطر اون رفتار همه چیز فراموش بشه
خوشحالم که رو سیاهی واسه ذغالای ایرانی ای موند که کشور خودشونو فروختن و از باخت ایران خوشحال شدن
تاسف تاسف
اشتباه کردی. الان تفاضل ما هم منفی یکه و برای صعود فقط به برد جلوی بوسنی احتیاج داریم چون بوسنی در هر صورت گل زده اش از ایران بیشتره و با تفاضل مساوی، بوسنی صعود میکنهنقل قول:
من دوست دارم بوسنی امشب برنده بشه تا به هیچ وجه حسرت مساوی از دست رفته امشب رو نخوریم. اینجوری دیگه میدونیم حتی اگر اون گل رو نمیخوردیم، فقط با یک برد مقابل بوسنی میتونیم صعود کنیم. اینطوری اتفاقا روحیه تیم هم بالاتر میره. دیگه به نتیجه بازی مقابل آرژانتین (مساوی ای که بی تاثیر می بود) فکر نمیکنن بلکه به بازی خوبشون فکر میکنن.
باز یه عده بیان بگن اشتباه داوری از جذابیت فوتباله!!!
بفرمایید تحویل بگیرید این جذابیت رو
لعنت به فیفا که هیچ وقت فکری به حال اشتباهات داوری نمیکنه
البته بی دلیل نیست چون از این طریق گاهی بر روی بعضی از بازیها تاثیر میزاره بدون اینکه کسی شک کنه در پایان هم میگه اشتباه داوری از جذابیت بازیه!!!
یه سوال فنی:کی پیرهنشون با مسی عوض کرد؟؟؟:n02:
بنابراین حقیقی باید بهترین بازیکن زمین بشه یک امتیاز از گلر آرژانتین بیشتر داره حالا کی شد بهترین بازیکن؟
.
سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - دکتر ظریف ، وزیر امور خارجه ایران در صفحه خود از عملکرد ایران در مقابل آرژانتین تمجید کردد.
به گزارش بیست چهارده ، وزیر امور خارجه در دومین پیغامش در صفحه خود نوشت :"سلام دوستان ،
امشب بچه ها در برزیل غوغا کردند. دمشون گرم که همه ما را سربلند کردند."
.
مسی ، تنها زمانی بود که از مسی حالم به هم خورد :n21:نقل قول:
مسی که عملا تا دقیقه 90 هیچ کاری نتونست بکنه ، شد بهترین بازیکن زمین! :n04:نقل قول:
سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - دروازهبانان ذخیره تیم ملی فوتبال ایران پس از شکست تلخ کشورمان مقابل آرژانتین به علیرضا حقیقی دلداری دادند.
به گزارش بیست چهارده، پس از اینکه تیم فوتبال ایران در دقایق پایانی با گل لیونل مسی از آرژانتین شکست خورد، بازیکنان ایران مات و مبهوت مانده بودند و پس از سوت پایان بازی، بازیکنان همه مغموم بودند. * علیرضا حقیقی دروازهبان تیم ملی فوتبال ایران که عملکرد بسیار خوبی داشت، پس از پایان بازی بغض کرده بود و رحمان احمدی و دنیل داوری دروازهبانان ذخیره ایران به سمت او رفتند و به او دلداری دادند. * طبق آماری که از این بازی منتشر شد، ۷۱ درصد توپ و میدان در اختیار آرژانتین و ۲۹ درصد در اختیار بازیکنان ایران بود
+
همون مسی بهترین بازیکن میدان شد .مسی ای که کلا محو شده بود
وااااای خدا دوباره ملت همیشه در صحنه حاضر ایران پیچ مسی و ماژیکو آباد کردن :دی
بعنوان حرف پایانی ...
همیشه حق این ملت خورده میشه و هیچوقت به شادی نمیرسیم !!!
و من الله توفیق /
تو پیج مسی جنگ جهانی سومه!! در هر ثانیه فکر کنم 100 تا کامنت میخوره، رکورد گینس بیشترین کامنت کامنت در یک ثانیه احتمالا امشب شکسته بشه! :n02:
اگه به عنوان تیم دوم صعود کنیم (ایشاالله) با کاستاریکا میخوریم؟؟؟ درست میگم؟؟؟؟:n15::n15::n15::n15::n15::n15::n15 :
ما از اسپانیا مدافع عنوان قهرمانی بهتر و بزرگتر نبودیم ...
از پرتغال که بهترین بازیکن سال گذشته ی دنیا رو داره و چند تا از بازیکنهای تیم قهرمان اروپا رو ، بهتر نبودیم ...
جلوی تیمی بودیم که آگرو به تنهایی از کل تیم ما و کادر فنیمون قیمتش بیشتره ( سراغ مسی و دیماریا و هیگواین و لاوزی نرفتم دیگه )
معرکه بودیم ، استثنایی بودیم ، شاهکار بودیم
نکونام هم از چند لحظه بعدش خبر نداشت ، به قول تراکتوری ها عیبی یخ ، عیبی یخ ...
بابت این باخت حتی خودمون هم نمیتونیم و نباید خودمونو سرزنش کنیم ، چون با سری بلند باختیم
و مرسی از کی روش ، مردی که در آینده خیلی خیلی خیلی حسرت ساده از دست دادنش رو خواهیم خورد ...
مسی با قابل پیش بینی ترین و روتین ترین حرکتش گل زد به ما ، دیگه دارنده ی 4 توپ طلا نتونه توی همچین وضعیت هایی سرنوشت بازی رو عوض کنه که باید به توانمندی هاش شک کرد
یک سوال
مگه این همون داوری بود که بازی پرتغال - المان رو سوت زد؟ :n04:
بچه ها، پرتقالی ها یه صفحه درست کردن واسه داور و دارن بهش فحش میدن از هفته قبل!! شما هم برید همونجا با پرتقالی ها همدردی و همکاری بکنید! :)! :) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید میبردیم لعنت به این داوری:n24:
سروش جان میخواستم پستت رو لایک کنم ولی خط آخر پستت کار رو خراب کردنقل قول:
ممنون به خاطر پست قشنگت به جز خط آخر
:n16:
حیف شد .
حق ایران باخت نبود واقعا .
ولی احسنت به این بازی رویایی .
................:n24::n25::grrr::sq_23:........... .......
آخه داور بوووووووووووووووووووووووغ چرا انقدر بد داوری کردی ...............؟!
آخه چرا فقط به سود آرژانتین خطا میگرفتی ........؟!
آخه چرا خطایی که روی اشکان دژاگر شد رو پنالتی نگرفتی ..؟!
آخه چرا انقدر تو پای بازیکنان بودی.........؟!
این مطلبو یک کاربر خارجی در انجمن انگلیسی زبان میلان گذاشته بود که به نظرم جالبه و گفتم برای دوستان هم بذارم تا لذت ببرن : :n01:
چرا بازیکنان ما نمیتونن مثل ایرانی ها بازی کنننقل قول:
why can't our players play like Iran
they are giving everything to win
even though it's for their country, i want that sort of commitment here
اونا همه کاری برای پیروزی کردن .
حتی اگر هم فکر کنیم این برای کشورشون بوده ,به هر حال من همچین تعهدی رو اینجا {میلان} میخوام .
دوستان لطفا دنبال مقصر نگردند انقدر. فدای همتون بشم میدونم ناراحتید اما مسی مسیه ! نکونام اشتباه خاصی نکرد انقدر بزرگش کنیم .. این مسیه ک جادو کرد .. برید الان رسانه های خارجی رو بخونید همه دارن میگند به لطف مسی تونستند مارو ببرند و دارند از ایران تقدیر میکنند .
سایت فیفا گفته ایرانیها باید به خودشون افتخار کنند با این بازی منظم و شجاعانه ...
رکورد بچه ها ماله همین سایت ( پست های پشت سر هم توی تاپیک گروه F )
مقصر اصلی باخت کسی نیست جز نکونام. حتی اگه داور اون پنالتی رو میگرفت، مشخص نبود بعدش چی میشد ولی اشتباه نکونام فوق العاده بچه گانه بود. با 35 سال سن و کاپیتانی تیم، چنین اشتباهی رو کردن نشانه حماقت یک بازیکنه.
واقعا متاسفم واسه بعضیا. پیج مسی...
.
سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - رئیس جمهور ایران در پیامی خطاب به تیم ملی فوتبال این کشور پس از شکست مقابل آرژانتین گفت: سرتان را بالا بگیرید.
به گزارش بیست چهارده،حسن روحانی پس از شکست تیم ملی فوتبال ایران در دقیقه اول وقتهای تلف شده نیمه دوم مقابل آرژانتین در دومین دیدار دو تیم در گروه F رقابتهای جامجهانی ۲۰۱۴ فوتبال برزیل با ارسال پیغامی به شاگردان کیروش نوشت: یوزپلنگهای ما عالی بازی کردند. این نتیجه شایسته شما نبود اما تلاش فوقالعادهای کردید. سرتان را بالا بگیرید.
.