چراغ روشن میومنه برادر فقط در حالت های مختلف رنگش عوض میشه:n01:نقل قول:
Printable View
چراغ روشن میومنه برادر فقط در حالت های مختلف رنگش عوض میشه:n01:نقل قول:
امیدوارم به دردتون بخوره :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من 2 روز هست این لپتاپ رو خریدم
چند تا مورد می خواستم بگم!
در مورد هارد هرچی گشتم هارد sshd پیدا نکردم ! پیدا کردم ولی طرف 100 تومن از همجا گروه تر میداد گارانتی درستی هم نداشت !
بعد اینکه اصلا از کیفیت صداش خوشم نیومد ! در مقابل dell xps من هیچ حرفی نداره برای گفتن
کیبردش هم خیلی خوب و عالی هست ! فقط روش حروف عربی داره که حالم رو به هم میزنه !
بعضی از دکمه های کیبرد وفتی لبه پایینش رو فشار میدم انگار یکم گیر می کنه ! مثل حرف S و N مال شما هم همین طوره هست !؟؟
بعد من وقتی هدست و هدفون رو وصل می کنم صدا خیلی بم هست ! رو اعصابه نرم افزار دالبی ادوسند اودیو رو هم نصب کردم !
من مدل i5 رم 8gb رو خریدم 2290 رشت !
درمورد کیبرد که قبلا به شما اخطار داده شده بود:n05:ولی خب اینکه گیر کنه نه اگه گیر میکنه خرابه ببر گارانتی تعویضنقل قول:
درمورد صدا روی هدفون بله همینطوره صدا بمه ولی صدای باندش فوق العادست
به هرحال فعلا اولشه ... من هم اولش به همه چی حساس بودم از جمله صدای هارد! ولی الان به ویژگی های لپ تاپم عادت کردم ...... شما هم عادت میکنی
نقل قول:
dell xps علاوه بر دوتا بلندگو یه ساب ووفرم زیرش داره که واقعا تاثیر زیادی روی کیفیت و حجم صدا داره که لنوو نداره!
درمورد هدست و هدفون ؛ هدفونی که میزنید به لپ تاپ فیش بلندگو و میکروفونش جداست یا یکیه؟
چون من چنتا هدست رو تست کردم اونایی که جک بلندگو و میکروفونش یکی بود با ورودی لپ تاپ مشکل دارن و صدا نامفهوم شنیده میشه اصن انگار تا آخر داخل نمیره!! در حالیکه ورودی لپ تاپ، میکروفون و بلندگوش باهمن و نباید مشکلی داشته باشه!! خودمم موندم که چرا اینجوریه!!!
مطمعن هستید ک وقتی از شارژ در میاریم چراغ باید روشن بمونه:n13:
سلام لپ تاپو به من با اسم هارد ssd دار که 8 گیگ داره دادن. ولی نمیتونم مطمعا بشم میشه راهنماییم کنید از کجا میششه فهمید
بله عزیزم هم اکنون لپ تاپم ب شارژ وصل نیست و چراغش روشنه:n02:نقل قول:
یکم لبه پاینش گیر می کنه !نقل قول:
در مورد صدا هم اسپیکرش عالی نیست !
اصلا خوب نیست به نظرم . این نرم افزار dolby نسخه خاصی داره ؟ من تو گوکل زدم دانلود کردم ! ورژن 2 هست مال من !
در مورد صدای هارد و کلا لپتاپ والا xps من صدا تراکتور میداد :دی به صدای بلند لپتاپ عادت دارم ! :دی
هدفون من فقط هدفون ! هست ! هدست نیست که میکروفون داشته باشه !نقل قول:
یعنی کلا 1 فیش داره !
هدفون گوشیم رو میزنم بازم صدا خوب نیست به نظرم ! (اورجینال سونی هست به مزخرفترین mp3 هم بزنی کیفیتش عالی هست ! ولی تو این لپتاپ اصلا خوب نبود !)
عزیر اون چراغ یعنی باتری آنلاین هست !نقل قول:
تو این لپتاپ کلا باتری همیشه آنلاین هست ! فقط وقتی آفلاین میشه که سیستم خاموش باشه
خب رو جعبه اش نوشته دیگه.....نقل قول:
یا اینکه برو تو device manager و بعدش تو قسمت disk drive اگر نوع هاردتST1000LM014 داره ssd رو فکر کنم:n13:و اگه هم که اون عدد 24 باشه SSD نداره که خیلی اوضات خراب میشه چون مشکلات عدیده ای تو این نوع هارد دیده شده اگر هم که WDC WD10 JPCX باشه یعنی هاردت وسترن است ماله شرکت وسترن ولی هیبریدی نیست اون دوتای قبلی هم ماله شرکت سیگت است
اگه لبش خیلی گیر میکنه و مشکل زاست ببر گارنتینقل قول:
فیش هدفون هم یه نکته بگم یکی از بچه ها هدفونش تا آخر داخل سوکت نمی رفت یعنی به راحتی نمی رفت بعد یکم با زور اینکارو کرد و داد تا ته بعدش که هدفون و در آورد صدای لپ تاپش در نمیومد یعنی باندش کار نمی کرد داد گارانتی لپ تاپ و بعد که لپ تاپ و تحویل گرفت هدفون تا ته می رفت مثه اینکه ..... الان مال منم هدفونش تا ته نمی ره و صداش بی کیفیته احتمال یقین به خاطر درست وصل نشدن فیشش هست
نرم افزار دالبی هم که تو دی وی دی همراه لپ تاپ هست برا ویندوز 8
واسه ویندوز های دیگه هم میتونی از این قسمت دانلود کنی ... ابتدا نوع پروداکت z510 وارد می کنی و. .......... بقیشم که خوئت میدونی
در مورد صدا بله از صدای لپ تاپاس دل باخبرم ولی مزیت این لپ تاپ اینه که بی صداست تقریبا و اصن داغ نمی کنه که اونم به برکت وجود سی پی یو haswell هستش برعکس لپ تاپ قبلیتون:n01:
یه یببیلیبلیبللیبییییییییییی یی
وقتی تنطیمات پاور مجنت رو روشن میکنم هروقت که لپ تاپو خاموش میکنم و وقتی ک دوباره روشن میکنم اون تنطیمات خاموش میشه راهی نداره که همیشه روشن بمونه . نرم افزارشم جدیدشو دانلود کردم از لنوو ولی همونطوره
یه سوال دیگه ایا میشه حافطه ی ssd رو بعدا بهش اضافه کرد؟؟؟؟ هاردم مدلش اینه و ssdندارهWDC WD10 JPCX-24 u
میشه ازش یه عکس بگیری درحالی ک شارژر بهش وصل نیستنقل قول:
راهی ندارهنقل قول:
هر دوفعه که روشن میکنید باید دوباره تنظیماتشو درست کنید
عکس بگیرم ؟ بفرما .........نقل قول:
خیلی ممنون بخاطر عکس . ولی منظورم از کل لپ تاپ بود در حالی که به شارژ وصل نباشه . اخه یکی میگفت وقتی شارژر وصل نیس باید خاموش باشه. بخاطر اون گفتم از کل لپ تاپ ک قسمت شارژر و ledها معلوم باشه. خیلی ممنوننقل قول:
یه سوال دیگه ایا میشه حافطه ی ssd رو بعدا بهش اضافه کرد؟؟؟؟ هاردم مدلش اینه و ssdندارهWDC WD10 JPCX-24 u
یه سوال دیگه ایا میشه حافطه ی ssd رو بعدا بهش اضافه کرد؟؟؟؟ هاردم مدلش اینه و ssdندارهWDC WD10 JPCX-24 uنقل قول:
والا این مساله ی Energy manager برایZ510 هم دردسری شده !
ممنون ازجوابتون .دوست عزیز وقتی لپ تاپ روشنه و به شارژ وصل نیست ایا چراغ باطریش باید روشن باشه؟؟نقل قول:
چندمین باره این سوالو پرسیدیننقل قول:
بله روشن هست
سلااام من تستش کردم ولی متاسفانه مثل همون قبلی هستنقل قول:
مشکل اش چیه مگه ؟!نقل قول:
سلام بچه ها... منم امروز رفتم سفارش دادم، هر کاری کردم آقاهه سرم شیره مالید که موقع سفارش و خرید معلوم نمی شه هاردش معمولیه یا وسترن یا هیبریدی!!! فک کنم پیدا کردنش براش سخت بود :n15:... حالا این مسئله به جز سرعت کپی پیست کردن دیگه رو چیا تاثیر می ذاره؟!! مثلا ممکنه رو زمان رندر گرفتن تاثیر داشته باشه (با نرم افزاری مث رویت یا تری دی مکس!)؟!! :n13:
________
راستی حالا ویندوز خودم نصب کنم یا بدم بیرون؟! قبلا ایکس پی و 7 نصب کردم ولی تا حالا 8 ندیدم اصلا چه شکلیه، به نظرتون ممکنه خرابکاری کنم؟!
اول از همه بگم ویندوز 8.1 نصب کن از اون اول حالا یا خودت یا فروشنده همیشه 8.1 و نصب کن به راحتی عادت میکنینقل قول:
بستگی به فروشنده داره مثلا من خودم میخواستم بخرم فروشندش خودش توجیح بود میدونست ویژگی هاش واسم مهمه بخاطر همین خیلی دقت کرد البته من هارد هیبریدی نخریدم وسترن خریدم اون موقع core i7 اگه نور بک لایت میداشت دیگه هارد هیبریدی نداشت یعنی باید بین هارد هیبریدی و بک لایت یکی رو انتخاب میکردم که من بک لایت و انتخاب کردم
ولی خب فروشنده شما مثه اینکه توجیح نی :n18:
هارد هیبریدی تو بوت شدن خیلی تاثیر داره یعنی تو 3 سوت ویندوز بالا میاد:n02: تو کپی کردن بچه ها میگن تاثیر نداره نمیدونم تا حالا خودم مقایسه نکردم چندتا صفحه قبلتر در این مورد صحبت کردیم
جدی؟ خوب شد گفتی آخه من شنیده بودم برا 8 بهینه شده و 7 یا 8.1 دردسر دارن، این طور نیست؟!نقل قول:
نمی دونم والا دلیلش چی بود، خیلی سرش شلوغ بود زیاد گوش نکرد به حرفم، اگه فقط سرعت بوت شدن باشه که اصلا برام مهم نیست، حتی سرعت کپی پیستم برام اهمیتی نداره، ولی مثلا اگه رو کار نرم افزار تاثیر عمده بذاره (بفهمم نیم ساعت یه ساعت زمان رندرو تغییر می ده) حسابی غصه می خورم :n14:
هارد های SSHD با برند سیگیت برای لپ تاپ در بازار موجود است که 1TB حدود 470 هزار تومان است.نقل قول:
سلامنقل قول:
تنمظیاتش ریست میشه
این ورژن که تازه گذاشتید رو من ریختم، باتری رو 55 هست و شروع به شارژ نمیکنه. برای من خیلی مهم نیست همین که باتری رو از مدار خارج کنه خودش کافیه...
راستی من یه سوالی داشتم از اونجا که این لپتاپ پورت mSata نداره مجبوریم به جای خود هارد اصلی یه SSD جایگزین کنیم، و از HDD بصورت اکسترنال استفاده کنیم یا با خرید یک HDDCaddy و درآوردن درایور نوری که عملا به هیچ دردی نمیخوره HDD رو جایگزین کنیم. اما مشگلی که اینجا هست اینه که پورت ساتا درایو نوری sata 1.0 هست که سرعتش محدود به 1.0Gbps هستش، که باعث میشه از تمام ظرفیت سرعتش استفاده نشه...
پیشنهاد شما چیه؟
باز کردن لپتاپ هم که باعث میشه گارانتی باطل شه، واسه هر نوع ارتقاعی باید ببریم گارانتی حالا؟ اصن گارانتی قبول میکنه؟
کلا این لپتاپ نا امیدم کرد یکم... پورت اترنتشم سرعتش 100ـه که واسه انتقال فایل های قبلیم از پی سیم کلی باید معطل شم...
ویرایش : یه سوال دیگه این برنامه وقتی لپتاپ تو حالت sleep هم هستش به کارش ادامه میده یا نه؟
سرعت انتقال که بله واقعا 100 مگه خیلی ضایعس من یه لپ تاپ دیگه دارم مال 10 سال پیشه اونو میزنم به pc خودم سرعت انتقال فایلا 1 گیگه ولی این .......:n15:نقل قول:
به نظر من اس اس دی اینقدر هم مهم نیست که شما میخوای این همه مخاطراتو(هارد اکسترنال بذاری - درایو نوری و در بیاری - مشکل گارنتی و....) تحمل کنی:n09: مگه چقدر تاثیر داره .... چند صفحه قبل با بچه ها صحبت کردیم .... به نظر من زیاد سخت گیر نباشید:n16:
البته این نظر منه هاااااااااا دیگه بی احترامی نباشه :n01:
470.000 تومن :n04: چه خبره ! بابا بیخیال همین هارد خودتون استفاده کنید اصن ارزش نداره بخاطر یکم سرعت بوت بیشتر و چندتا فاکتور دیگه هاردتونو عوض کنید ..... اونایی که وسترنند خب که مشکلی ندارن اونایی هم که هاردشوننقل قول:ST1000LM024 خب اگه مشکلشون با نرم افزار هایی که بررسی شد حل نشد و واقعا مشکل واسه سیستم ایجاد شده خب ببرن گارنتی و با اونا در میون بذارن.....:n16:
شما یه بار امتحان کنید مشتری میشید :n02:نقل قول:
من یه لپتاپ Core i5 داشتم مال سه سال پیش بود probook 4520s cpu : 480m تو کارایی که من انجام میدم نسبت این لپتاپ هیچ افزایش پرفُرمنس محسوسی تا حالا ندیدم... (کاری به سرعت بوت و کپی پیست فایل هم ندارم چون اینا واقعا ملاک نیس)، این HDD هابا این تکنولوژی قدیمیشون گلوگاه نمایش قدرت پی سی های امروزی ان، اکثر فعالیت هایه، یه کامپیوتر هم I/O bounded هستن و خیلی احتیاجی به پردازش ندارن، عملا شما از سرعت . کارایی CPU تون استفاده چندانی نمیکنید...
دوستان یک سوالی برای من پیش اومده !
حس می کنم یه جای کار اسپیکر می لنگه !
این نرم افزار دالبی که من دانلود کردم توش یه بخش هایی هست که معلوم هست وقتی موزیک یا صدایی از لپتاپ داره پخش میشه ! باید تکون بخوره ! :دی از این چیزا هست بالا پایین میشه :دی اسمش یادم نیس
توی عکس مشخص کردم ! ولی واسه من تکون نمی خوره ! :(
بعد این که من وقتی دالبی رو خاموش می کنم با وقتی که روشنه هیچ فرقی نداره صدای لپتاپ ! انگار اصلا تاثیری نداره !
برای شما هم همینطوره ! ؟
میشه لینک دقیق دانلود برنامه دالبی هماهنگ با این لپتاپ رو به من بدید ! همونی که برای خودتون نصب کردید ! (لینک ندید برو اینجا سرچ کن نصب کن ! اینی که دارم رو سرچ کردم نصب کردم!)
توی دی وی دی که به توی جعبه لپتاپ بود این نرم افزار اصلا نیست ! (جالب می دونید چیه !؟ رو دی وی دی نوشته درایور های ویندوز 8.1 :دی )
من فکر کنم نرم افزار اشتباه رو نصب کردم !
سلام داداش تو دی وی دی قسمت صدا برنامه ی هومی دالبی هست اونو نصب کنی درست میشه .اتفاقا برعکس وقتی ک برنامه ی دالبی رو روشن میکنی صدا فرق میکنهنقل قول:
تو دی وی دی من نیستنقل قول:
حجمش چقدر هست ؟
می تونی برام آپلود کنی ؟ یا لینک بدی دانلود کنم ؟