انگار شما متوجه نشدید من زیر نویس گرافیکی می خواهم درست کنم ( عکس )نقل قول:
اگر در اون برنامه است اطفا بگویید در save as کدو را باید انتخاب کنم
Printable View
انگار شما متوجه نشدید من زیر نویس گرافیکی می خواهم درست کنم ( عکس )نقل قول:
اگر در اون برنامه است اطفا بگویید در save as کدو را باید انتخاب کنم
نقل قول:
سلام.
برنامه subtitle converter روز باز کنید کنترل + او رو بگیرید زیرنویس با فرمت اس ار تی رو باز کنید بعد دوباه لز منوی فایل سیو ووب ساب یا سیو ووب ساب از رو انتخاب کنید.
سلام
من نیاز به یک نرم افزار دارم که هم بشه باش زیر نویس ساخت هم زیر نویسها رو توش باز کن و روش کار کرد.
یک نرم افزار کامل در رابطه با ساخت و ویرایش زیر نویس امکانات خوبی داشته باشه ...
با فونتهای استاندار فارسی کار کنه و تک فونته نباشه ...
خب الان چیزی جز Subtitle Workshop میخوای شما؟نقل قول:
یعنی Subtitle Workshop همه این کارارو میکنه ؟نقل قول:
با فونتهایی که تو آفیس کار میکنه میشه باش زیرنویس ساخت ؟
فونتهایی مثل یکان ، ترافیک و ...
چون حجمش خیلی کمه آدم باورش نمیشه :20:
سلام
در آموزش نرم افزار VobSub نوشته شده که یک فولدر به نام Subtitles در درایو C هست که باید زیر نویس توش کپی بشه ولی توی درایو C من همچین فولدری نیست ؛ باید دستی بسازم یا مشکلی پیش اومده ؟
من یک دی وی دی با زیر نویس انگلیسی دارم و الان زیر نویس فارسی اون رو دانلود کردم با پسوند sub حالا چطوری اون رو روی فیلم بزارم و دی وی دی رو دوباره رایت کنم که قابل پخش تو پلیر خانگی باشد :20:
لطفا راه نمایی کنید دوستان :10:
سلام.نقل قول:
چنین پوشه ای وجود نداره من الان Vob Sub ام نصب هست و چنین چیزی هم نیست مشکلی هم ندارم
شما میخوای چیکار کنی ؟
چرا زیرنویس رو اونجا بذاری ؟
سوال رو شفاف سازی کنید .
سلام.نقل قول:
کمی صبر کنید دوستان وارد تر سر بزنند
من راه خوبی به ذهنم نمیرسه اما من بودم فیلم رو ریپ میکردم و هارد ساب بعد رایت میکردم و فکر کنم که دی وی دی پلیر ها هم پشتیبانی میکنند
نقل قول:راه حل که داره ولی زمان گیر و طولانی هست و همچنین سخت.نقل قول:
منظورم اینه که اگه برای اولین بار همچین کاری می خواهید بکنید بدون اینکه تجربه ی ریپ داشته باشید عملا درصد موفقیتتون خیلی کمه.
بهترین و آسانترین راه هم همینه.نقل قول:
هارد ریپ به شرطی قابل انجامه که زیر نویس روی دی وی دی باشه ولی مال من جداست و میخوام زیر نویس انگلیسی و فارسی روی دی وی دی باشه و هر دو اجرا بشه
سلام.نقل قول:
کی چنین حرفی رو زده عزیز دل ؟
شما موقع ریپ کردن و هارد ساب کردن خودت زیرنویس رو به برنامه میدی
میتونی آموزشش رو که توی انجمن هست با دقت بخونی .
زیر نویس که دانلود کردم نمایش داده نمیشه هارد ساب همم انجام دادم ولی فیلم باز هم بی زیر نویس نمایش داده میشه لطفا راه نمایی کنید
با سلام چقدر سوال جواب ؟؟؟؟!!!!!!!!
منم یه سوال داشتم من کلی با نرم افزارهای مختلف کار کردم لیکن نتونستم متن یه فایل sub رو عوض کنم میخام فحشا رو از تو متن حذف کنم حالا اگه خروجی srt بود که چه بهتر نبود به همون sub هم قانعم فقــــــــــــــــــــــط خواهش میکنم نگید نرم افزار Subtitle Workshop این کار میکنه چون این نرم افزاری(دارمSubtitle Workshop) که من سعذ رو باز نمیکنه
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــک
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــک
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــک
نسخه جدیدSubtitleCreator اینکار رو انجام میده ....نقل قول:
]کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3340322&postcount=3
SHABAHPASHA مرسی از نرم افزاری که معرفی کردی ولی لینکی که داده بودی خراب
حضرات گرام میتونن از این لینک استفاده کنن
[HTML]http://files.digital-digest.com/download/472a84c937cc607e049b298d20ec3b8c/QeWsDaxo/subtitle/Setup_SubtitleCreator_v2_3rc1.exe[/HTML]
دست همتون درد نکنه اما درد من یه چیزه دیگست ایشالا یکی به دادم برسه و اُما درد:
من دیودی یه فیلم دارم یه زیر نویس .sub دارم میخوام بی فوت وقت اون به دودیم به چسبونم یعنی میشه!!!!!!:8:
سلام.نقل قول:
پست پشت سر هم و با اختلاف زمانی کم ندید قبلی رو ویرایش کنید و هر حرف رو توی تاپیک خودش بزنید
برای این کار باید فیلم رو اول ریپ کنید
اینجا آموزشش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد باید هارد ساب کنید
اینجا آموزشش هست
این تموم شد !
حالا اگه باز میخوان فیلمتون به همون دی وی دی تبدیل بشه اینجا اموزشش هست
و اگه نخواستین این مراحل رو برید این تاپیک هم هست در ثانی
و در پایان هم قبل از پست دادن به لیست تاپیک های توی صفحه ی اول حداقل یک نگاهی بندازین
ممونم از رعایت
با سلام من با VobSub Configure چند تا زیر نویس از خارج کردم بعضی هاش با SubtitleCreator باز میشه بعضی هاشم این پیغام میده ( unhandled exception has occured in your application ) البته می خوام یه تغییراتی تو زیر نویس بدم کسی می تونه به من کمک کنه؟
یعنی یه مرد پیدا نمی شه که بگه ایراد از کجاست؟
نقل قول:چند تا زیر نویس از خارج کردم - این یعنی چی اونوقت؟؟نقل قول:
منظورتون اینه که استخراج کردین؟ مشکل از فایل خروجیتون هست با برنامه ی دیگه ای استخراج کنید.
منظورم همونه که تو گفتی ؟
چه برنامه جز vobsub configure خروجیه .sub میده عزیزم؟ اگه زحمتی نیست چندتاش معرفی کنین.
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3406335&postcount=18
دمت گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خوامت
حال دادی ، دستت درد نکنه کارم بد جوری گیر بود.
خیلی ممنون از زحمتتون ، منم احتیاج به این برنامه دارم ، این لینکا دیگه الان کار نمیکنن ، ممکنه بازم یه لینک دانلود بذارین ؟نقل قول:
سپاسگزارم
Subtitle Finder v1.7
pass:کد:http://rapidshare.com/files/38838622/Subtitles_Finder_v_1.7.rar
کد:www.fullandfree.info
بچه ها من فیلم فرار از زندان به صورت divx روی کامپیوتر دارم.فصل سوم زیر نویسش خیلی جلویه؟
حالا زیر نویسشو دانلود کردم ولی زیر نویسش پشت سر هم جملاتو مینویسه؟
مثلا یک جاهای فیلم صحبت نداره ولی این زیر نویس مینویسه و همینطور جلو میره؟باید چی کار کنم؟
سلام !
پس december boys چی شد ؟ تو چند ده تا صفحه پیش یکی خواسته بود ولی جوابشو ندادین ! همه جا رو هم گشتم سرچ هم کردم !
تو رو خدا یکی یه زیرنویس درست و حسابی نداره برا این فیلم ؟
سلام !نقل قول:
هیچی نشد ! تاپیک درخواست زیرنویس اینجا نیست که.
شما زیرنویس فارسی این فیلم رو میخوای ؟
خوب متاسفانه این فیلم زیرنویس فارسی نداره و خود منم با انگلیسی دیدم
زیرنویس درست حسابی انگلیسی هم براش هست میتونید از سایت های زیرنویس استفاده کنید
ببخشید من سرچ کردم تا دیدم december boys توی این تاپیک هست کلیک کردم ! دیگه عنوان تاپیک رو نگاه نکردم ! ببخشید !
ممنون ! خوب من یه نسخه dvd این فیلم رو دارم که زیر نویس داره ولی خیلی خوب نیست میخواین استخراج کنم بزارم اینجا ؟
سلامنقل قول:
شما فیلم رو با زیرنویس داری و درخواست زیرنویس رو میدی ؟!
برادر ما رو گرفتی ؟
اگه هم زیرنویس خوب نیست بدون که هرچی زیرنویس هم از این فیلم گیر بیاد همونه چون قبلا ترجمه شده دیگه کسی سراغش نمیره حالا چی میخواد زیرنویس خوب باشه چی بد .
اونم برای این فیلم که نه زیاد معروف هست و نه هر کس علاقه به دیدنش داره ( نمیگم فیلم بدی هست یا ... )
جدا از اون نیکی و پرسش ؟! من گفتم زیرنویس روی نت نیست خوب کسی استخراج نکرده شما زحمتش رو میتونی بکشی این فیلم و فیلم های دیگه رو که زیرنویسشون نیست رو استخراج کنی بذاری سایر عزیزان ایرانی هم استفاده کنند البته اگه دوست داری .
برای این کار هم میتونی لینک ها رو با اسم خودت توی تاپیک دانلود زیرنویس بذاری همین .
wow اینجا چه زود جواب میدین !
نه عزیز من میگم خیلی خوب نیست مثلا به یکیشون میگن maps یعنی معروف به maps هست ولی تو زیر نویس ترجمه کرده نقشه ها ! تا این حد ! به هر حال ! سعی میکنم هر چه سریع تر بزرام !
زیرنویس فیلم بچه های دسامبر رو استخراج کردم گذاشتم تو تاپیک مربوطه ! اینم لینکش :
و لینک ثابت پست :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4214976
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4214976&postcount=2852
آیا فیلم های مستند هم زیرنویس فارسی دارن؟؟؟
مثل مستند BBC Building the great pyramid
فارسی نه! منم گشتم نبود! جز انگلیسی اینجوری اگه زبونت متوسط هم باشه میفهمی چی میگننقل قول:
تماشای فیلم با فرمت AVI و فرمتهای مشابه چند سالی است محبوبیت زیادی پیدا کرده است و به همین نسبت پیدا کردن زیرنویسهای مناسب برای این فیلمها دارای اهمیت بیشتری شدهاست. سایتهای تخصصی زیرنویس و فرومهایی که بخشی از آنها به این کار مشغول هستند از جمله جاهاییند که برای پیدا کردن یک زیرنویس باکیفیت و همزمان با فیلم گاهی مجبور میشوید به تعداد زیادی از آنها سر بزنید و البته تضمینی هم نیست که همیشه موفق باشید.
سرویس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم شاید نتواند به طور کامل شما را از سایتهای دیگر بینیاز کند اما وقتی یک فیلم خوب دارید ارزش آن را دارد که شانس خود را در اینجا هم امتحان کنید. با کمک این سایت میتوانید زیرنویس فیلمها را به ۲۵ زبان مختلف که زبان فارسی هم جزء آنها هست جستجو کنید و آنها را در فرمتهای srt یا sub دانلود نمایید. در صورتی که از امکان جستجو استفاده میکنید در هنگام تایپ نام فیلم خود سایت به شما نام کامل فیلم را پیشنهاد میدهد که بسیار در پیدا کردن زیرنویسها سودمند است. همچنین این امکان وجود دارد که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیرنویسها را به تفکیک حرف اول آنها پیدا کنید.
در مورد هر فیلم اطلاعاتی مانند سال ساخت، سال نمایش، زبان و فرمت زیرنویس و همچنین اطلاعات نسبتا کاملی در مورد عوامل ساخت فیلم و موارد دیگر قابل مشاهده است و البته مهمتر از همه لینک دانلود زیرنویس بصورت مستقیم که کاملا رایگان و بدون نیاز به هیچگونه ثبتنام در سایت میباشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تریلر یا تکه فیلمهای کوتاه تبلیغاتی از فیلمها را برای کاربران جمع آوری کرده است که البته به علت بسته بودن یوتیوب در ایران قابل مشاهده نیست!
لازم به ذکر است که تا جایی که من متوجه شدم این سایت هیچ زیرنویسی را بر روی هاست خودش قرار نمیدهد و به نوعی یک موتورجستجوگر زیرنویس است. Subs.to همچنین یک پلاگین جستجو برای مرورگر فایرفاکس دارد تا بتوانید سریعتر و راحتتر و از طریق قسمت جستجوگر فایرفاکستان زیرنویسها را پیدا کنید و همینطور در
parsish.com
سلام
این برنامه Subtitle Finder v1.7 و subs.to زیرنویسهای موجود در نت رو جستجو میکنه یا کار دیکشنری رو انجام میده ؟
و بهترین نرم افزار واسه ویرایش زیرنویس و زیر نویس فارسی کردن چیه ؟
نوروزتون مبارک :40:
1. دوستان من می خواستم این زیرنویس
رو به فرمت srt تبدیل کنم اما هرکاری میکنم نمیشه و برنامه subtilte workshop (اصلا فایل رو باز نمیکنه ) وکد:http://depositfiles.com/files/1j1sz701f
این ارور رو میده bad subtitle or unsupported format
(نکته عجیبی که در مورد این زیرنویس هست اینه که فقط با مدیا پلیر ویندوز پخش میشه با kmplayer هیچی نشون نمیده !!)
2. نکته دیگه ای که می خواستم بپرسم اینه که آیا میشه یه زیرنویس با فرمت sub/idx رو دو تیکه اش کنم
یا حتمن باید تبدیل شه واگه میشه راحش چیه ؟
خلاصه دم عیدی یه کمکی به من مستمند بکنید ثواب داره ! :31::31:
سلامنقل قول:
دوستان من می خواستم این زیرنویس رو به فرمت srt تبدیل کنم اما هرکاری میکنم نمیشه
دوست عزیز این زیرنویس گرافیکیه ( IDX/SUB )
تا اونجایی که من میدونم زیرنویس IDX/SUB فارسی رو نمیتونی به SRT تبدیل کنی
ولی SRT رو میتونی به IDX/SUB تبدیل کنی
ممنون استاد امروز بیچاره شدم تونستم تنظیمش کنم این زیرنویس رو با vobsub :31:نقل قول:
می خواستم از اموزشهایی که بچه ها تو انجمن گذاشتن تشکر کنم :10: