دیگر اینکه این بحثهایی که گذاشتید برای من کمی نا مفهومه اگه ممکنه مقداری روانتر این مباحث رو مطرح کنید
واقعن ممنون میشم اگه منو کمک کنید
دیگر اینکه این بحثهایی که گذاشتید برای من کمی نا مفهومه اگه ممکنه مقداری روانتر این مباحث رو مطرح کنید
واقعن ممنون میشم اگه منو کمک کنید
سلام . .نقل قول:
hamid جان معذرت ميخوام ولي ما اينجا برگ چغندريم ديگه ؟ بر اساس قوانين جهاني فرومها هيچ کس حق نداره اسم تاپيک رو بدون اجازه کسي که اونو ساخته تغيير بده... شما که ماشاالله سه هزار خرده اي پست دادي و همکار انجمني اين چيزا رو بايد خوب بدوني. به هر حال ... ما تا صفحه 50 60 اين تاپيک پاي ثابت بوديم و سعي ميکرديم در حد توانمون کمک کنيم به بقيه ولي يه مشکلاتي برام پيش اومد که ديگه نتونستم يه مدتي بيام . الان دوباره برگشتم ولي اينجور که معلومه you forget me...
من اون موقع که تاپيک رو زدم فکر نميکردم اينقدر استقبال بشه اسمش رو گذاشتم همه چيز درباره موتورولا v3x
ولي در کل با نظر gsm موافقم.
از اون موقع که اين تاپيک رو زدم خيلي ها اومدن اينجا و من به شخصه خيلي چيزها ياد گرفتم. مخصوصا از دوست خوبم amertad که مشخص بود واقعا حرفه ايه ولي متاسفانه الان مدتهاس به اينجا سر نميزنه... و بچه ها ديگه هم بودن. خيلي خوب داره پيش ميره اين تاپيک... مطمئنا اگه gsm نبود اين مدتي که من نميتونستم بيام تاپيک از رونق ميفتاد. خوب من دوباره اومدم و هر روز سر ميزنم . با يه سري اطلاعات جديد ...
دوست گرامي . . واقعا شرمنده . . من زياد به اين تاپيک سر نميزنم . .
ديدم gsm عزيز . . تاپيک رو توي امضاش گذاشته . . و بعد در اين تاپيک به دوستان کمک ميکنه . . گفتم از ايشون بپرسم . .
حالا چون شما و ديگر دوستان عزيز موتورولا موافق هستند . . نام تاپيک رو تغيير ميدم . .
در ضمن . . يکي از کارهاي همکاران انجمن اينه که . . نام هاي تاپيک هايي رو که مناسب نيستند تغيير بدهند . .
در مورد اين تاپيک هم ، من نميگم نا مناسبه . . اما گفتم شايد نام جديد مناسبتر باشه . . و دوستان بيشتري به اين تاپيک مراجعه کنند . .
اميدوارم هميشه موفق باشيد . .
ممنون . . خدانگهدار . .
سلام . .
دوستان گرامی . .
نام این تاپیک رو از همه چيز در باره موتورولا v3x به »» کــلـــوپ تـخـصـصـی گـــوشـــی هــــای مــــــــوتــــــــورولا تغییر دادم . . تا کلیه ی مباحث و بیان و حل مشکلات در مورد گوشی های موتورولا در این تاپیک انجام بشه . .
ممنون . .
موفق باشید . .
سلام به دوستان
من چند روز میشه V3x گرفتم فقط تو کار با برنامه های p2kman و Skinmanager و ... کمی مشکل دارم
من گوشی رو با درایور p2k 2.9 شناسوندم ولی مثلا skinman گوشی رو نمیشناسه و اون گزینه install که باید روشن بشه نمیشه.
راهنمایی کنید ممنون میشم.
خواهشن یکی بگه...
متالیکا جان !!! حمید خان لطف کردن و این کا رو کردن!!نقل قول:
درسته تو این مدت تاپیک از رونق نیفتاده اما جای خالی شما و بقیه دوستان واقعا حس شده!! حتی کسانی که یک پست دادن!!!
الان باید به فکر بهتر شدن کلوپ باشیم !!!! وظیف سنکین تری بر دوش ماست!!!
حمید جان هم به احتمال زیاد چون دیدن من آن هستم این سوال رو از من پرسیدن!!!
من برای جواب ایشون باور کنید با چند نفر از بچه های اینجا مشورت کردم !!!
من باز هم از حمید عزیز تشکر میکنم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امید وارم من و بقیه دوستان در کنار متالیکا بتونیم خوب خدمت کنیم!!!
سلام دوست عزیز!!!نقل قول:
ببخشید شاید به دلیل مشکلاتی که دارم!!! امروز گیراییم ضعیفه!!!
منظورتون از اینکه یکی یکی بش شماره بدین چیه!!!
راستی فلش هایی که انجام دادین!!! چه تغییراتی داشت!!! آخه اگه درست انجام بشه !! حتی اگه مشکل شما حل نشه!!
در بیشتر مواقع یه امکاناتی کم یا اضافه میشه!!!
موفق باشین!!!
سلام دوست عزیز!!!
همون طور که در یک تاپیک به شکل کامل در مورد آنتن دهی صحبت شد!!!
نتیجه کار این شد که موتورولا در برابر نوکیا و دیگر گوشی های شرایط مشابهی داره!!!
من خودم گوشیم تا حالا یه جا هایی آنت داده که نوکیا نداده!!!
سلام دوست عزیزنقل قول:
پیشنهاد من به شما اینه که چرا کار با نرم افزاری رو یاد نمیگیرید !! که آسون تر و جامع تر باشه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل leader & gl !!
این هم لینک دانلود اون!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا قصد شما چیه !!! تا راهنماییتون کنم!! در صورت توان و اطلاعات کم خودم!!!
مگه سیستم برقراری ارتباط برای v3x نباید 3g باشد برای گوشیه من 2g است مشکلی داره یا میشه درستش کرد
عزیز شبکه موبایل ایران نسل دومه ... نسل سوم رو ساپورت نمی کنه . واسه همین مینویسه 2g ...نقل قول:
مشکلی نیست خیالت راحت.
عزیز شما خودت به ما گفتی روان تر توضیح بدیم اما خودت مشکلت رو خیلی پیچیده و نامفهوم گفتی لطفا واضحتر بگو....نقل قول:
salam gsm aziz darbareye in fun lighto ina chandta soalنقل قول:
1-aslan vase v3x ham hastesh
2-bayad daghighan filesho koja berizim yani a/moblie/audio/badesh chi to hamin audio ya ye folder jolotar ke male man velver ye hamchin esmie
3-badesh ke hameye in kararo kardi bayad inaro az koja peida konim
merc
kheili bahali
آقا کسی نیس جواب سوالای منو بده؟این تاپیکم که همش جنگ و دعوای!! فقط مونده بود اسمش که به اونم گیر دادن!!!نقل قول:
سلام!!! عزیز!!! کم پیدا!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببین !! v3x مثل مدل من led خارجی نداره!!! ایم رینگ لایت هم روی گوشی من روی led عمل میکنه!!! یعنی طرز روشن خاموش شدن های متفاوت رو روی اون دراه!!!
در مپ سیم گوشی!! برای فعال کردن!!! رینگ لایت یک فرمان داریم!!! و توی مپ هم اشاره نشده!!! که این مخصوص گوشی خاصی باشه!! من جاهایی هم که گشتم فقط نوشته بود razer که شامل همه مدل های ما میشه!!!
حالا این عمل روی گوشی شما چطور خودش رو نشون بده!!! باید امتحان بشه و من چون ندارم!!! شرمنده نمیتونم جواب قاطع رو بدم!!!
احتمال داره!!!این روی lcd بیرونی شما عمل کنه!!!
در مورد آدرس هم اگه new داری که تو اون!!! اگه هم نه!!! تو همون audio!!! چیزی نساز!!!
اینا رو تو ring style ه شکل یک منو جدا میتونینن بیبنین!!!
قربان شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین gsm من فکر میکونم منظور اون بنده خدا از یکی یکی یعنی کل عددارو بشینه از یک امتحان کنه برا همین بهتره اگه کسی کدهای اصلیشو بلده به این بنده خدا بگه من مثل
000000
12345
123456
0000
00000
احتمال هم داره امیر جان!!! همین باشه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دیگه کلا همین کد هاس که من قبلا هم بت دادم!!!
اما اگر کسی کدش رو تغییر داده باشه!!!
دیگه کار سخته!!!
Hasssasdasdasdasdfنقل قول:
آقا میلاد این برا v3i هم جواب میده یا نــــــــــه ؟ یا مخصوص v3x هستش؟
آره عزیزم!! واسه v3i !!!نقل قول:
Hasssasdasdasdasdf
آقا میلاد این برا v3i هم جواب میده یا نــــــــــه ؟ یا مخصوص v3x هستش؟
Salam!
1...Aval tashakor mikonam az METALLICA ke in tapik ro rah endakht va baes shod melat moshkeleshoono khodeshun halkonan va majbur nashan avareyeh alaedin va jomhuri beshan!!!!!:) !
2...Tashakor az GSM (achar faran3 in mahfel!!!)ke ham man kheili zahmatesh dadam ham baghie va vaghean age nabud in tapik be moshkel mikhord.:cool:
Khob hamin dige.adam ke nabayad har moghe be moshkel mikhoreh post bedeh..ye baram post bedeh va3 tashakor:cool:
سلام مجدد خدمت شما!!!
شما از طریق خود گوشی می تونید بعضی قسمت هار و قفل کنید !!!! اما با این فرمان ها دست شما باز تر میشه!!! و قسمت های مختلف دیگری رو می تونید قفل کنید!!!
seem 0032_0001
offset 09
bit 1: Settings > Security > Talk Secure (1 on, 0 off)
bit 3: Settings > Security > Lock Application > Recent Calls (1 on, 0 off)
bit 4: Settings > Security > Lock Application > Phonebook (1 on, 0 off)
bit 5: Settings > Security > Lock Application > Datebook (1 on, 0 off)
bit 6: Settings > Security > Lock Application > Radio (1 on, 0 off)
bit 7: Settings > Security > Lock Application > Messaging (1 on, 0 off)
offset 0A
bit 0: Settings > Security > Lock Application > Shortcuts (1 on, 0 off)
bit 1: Settings > Security > Lock Application > SIM Apps (1 on, 0 off)
bit 2: Settings > Security > Lock Application > Browser (1 on, 0 off)
offset 4C
bit 0: Settings > Security > Lock Application > Phone Status (1 on, 0 off)
bit 1: Settings > Security > Lock Application > Connections (1 on, 0 off)
bit 2: Settings > Security > Lock Application > In-Call Setup (1 on, 0 off)
bit 3: Settings > Security > Lock Application > Personalise (1 on, 0 off)
bit 4: Settings > Security > Lock Application > Initial Setup (1 on, 0 off)
bit 5: Settings > Security > Lock Application > Car Settings (1 on, 0 off)
bit 6: Settings > Security > Lock Application > Headset (1 on, 0 off)
bit 7: Settings > Security > Lock Application > Audio Player (1 on, 0 off)
offset 4D
bit 0: Settings > Security > Lock Application > Video Player (1 on, 0 off)
bit 1: Settings > Security > Lock Application > Security (1 on, 0 off)
bit 2: Settings > Security > Lock Application > Network (1 on, 0 off)
چون این موارد از مپ گرفته شده!!! احتمال داره به گزینه هایی بر بخورین که در گوشی شما نیست!!!(این مپ برای گوشی های vxxx) می باشد!!!!
موفق باشین
Salam....man vaghti baziharo ejra mikonam besoorateh full screen ejra nemishan va ye ghesmati balayeh bazi etelaateh anten va sharzh va... ro neshun mideh.va3 hameh hamintoreh ya rahe hal dareh?????TANX
به هر حال جنگ و دعوا هم لازمه تا دوستی ها ارزش پیدا کنه :d ...نقل قول:
در مورد سوالت ... اول اینکه نمیشه یه لانگویج پک رو بچپونی تو یه مانسترپک ولی میتونی یه لانگویج پک یا بوت لودر و یا بقیه S-record ها رو از یه مانسترپک استخراج کنی .
یه نکته مهم دیگه... تو اگه یه مانسترپک رو گوشیت نصب کنی دیگه نمیتونی جداگانه یه لانگویج پک روش نصب کنی چون مانسترپک همه S-record ها رو خودش نصب میکنه. واسه اینکار باید از فایلهای reflash استفاده کنی. بعد از اینکه reflash مورد نظرت رو نصب کردی حالا لانگویج مورد نظرت رو هم میتونی نصب کنی.
خوب حالا میرسیم به مشکلت ... احتمالا یه جای کارت ایراد داره... تمام درایورها رو پاک کن همچنین برنامه rsd lite و دوباره نصبشون کن. اگه همچنان مشکل داشتی ویندوز رو عوض کن چون منم چنین مشکلی داشتم با عوض کردن ویندوز حل شد. اگه مشکلت حل نشد. دقیقا توضیح بده مراحل کارت رو و بگو کدوم قسمت error میده و متن error رو هم بگو...
Salam.....Dostan Sw version man R252211LD-AS_U_85.9B.D0R bud ke moshkel dashtam va bejash ye bar gushimo flash kardam ba in SW
R252211LD-AS_U_85.9B.C0R.....ham dorost shod ham SEDASH ziad shodeh!!!!!!!ba keifiateh khub!!!!!be dustan pishnahad mikonam age khastan flash konan (age shomareh sw shoon be in nazdik bood)hatman az in file estefadeh konan.TANX
سلام عزیز!!! لطف دارین!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Salam!
1...Aval tashakor mikonam az METALLICA ke in tapik ro rah endakht va baes shod melat moshkeleshoono khodeshun halkonan va majbur nashan avareyeh alaedin va jomhuri beshan!!!!! !
2...Tashakor az GSM (achar faran3 in mahfel!!!)ke ham man kheili zahmatesh dadam ham baghie va vaghean age nabud in tapik be moshkel mikhord.
Khob hamin dige.adam ke nabayad har moghe be moshkel mikhoreh post bedeh..ye baram post bedeh va3 tashakor
واسه من هم بازی هایی که خاص گوشی خودم نیست رو به همین شکل نشون میده!! البته یه برنامه هست برای فیت کردن این تصویر ها!! اگه بتونم پیداش کنم حتما میزارم!!! البته نمیدونم در مورد بازی ها هم میتونه!!! کمکی کنه یا نه××نقل قول:
Salam....man vaghti baziharo ejra mikonam besoorateh full screen ejra nemishan va ye ghesmati balayeh bazi etelaateh anten va sharzh va... ro neshun mideh.va3 hameh hamintoreh ya rahe hal dareh?????TANX
میشه مدل گوشیت و کشور سازنده رو کامل بگی ما هم بدونیم؟
در مورد آنتن دهی در جاهایی که آنتن ضعیفه بیشتر توضیح بده. مخصوصاً مقایسه کن.
rasti gsm v3x ham led khareji dare
سلام به همه بچه ها و جی اس ام عزیز
من قبلا با برنامه دیجیتال اودیو پلیر با در بسته می تونستم موزیک گوش بدهم ولی الان اون برنامه راندارم و یکبار دیگه در خواست کردم شما گفتید تو صفحه های 25 تا30 دنبالش بگردم ولی من چیزی پیدا نکردم
و میخوا ستم بدونم وی تری ای های بدون ایتونز دیگه چه فرقی با اون با ایتونزها دارن
v3x هم led خارجی داره و رنگش آبیه و موقع شارژ کردن آروم روشن خاموش میشه. کلا خیلی باکلاسه ...
سلام مودا جان!!نقل قول:
راستش اولین مدل و اصلیترینش همون آتونز دار است!!!اونها الان دیگه هیچ مزیتی ندارن!! چون تا قبل از استفاده از seem !! همه باید فقط از طریق آیتونز با درب بسته آهنگ گوش میکردن!! اما مدل معمولی به راحتی با درب بسته کار میکرد!!!
الان با تغغیر سیستم شما میتونی با درب بسته هم گشو کنی!! ولی حالا مزیت رو میشه که با اون برنامه کفیت!! آهنگ ها بالا تر میره و دسترسی آسان تر!! در ضمن حجمی که باید بگیره هم نمیگیره!!!
چشم !! باور کن یه مقدار مشکل درام!! حتما رد اولین فرصت برات میزارم!!!
موفق باشی عزیز
نقل قول:
متالیکا گفت.!!! البته اون ال ای دی گرد مدل من رو نداره !!!!
قربانت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه منظورت گوشی منه!!!نقل قول:
من motorola v3i از سری ههای اول!! ساخت آمریکا !!! پک سنگاپور!!!(شرکت apple)
از نظر آنتن دهی گوشی من با
نوکیا n70
نوکیا 6630
نوکیا6600
نوکیا7610
نوکیا6230آی
نوکیا 3230
سونی اریکسون کا 700
w700
w800
p990
وچند گوشی دیگه!!! نه تنها ها مشابه است بلکه در مواقع بسیاری هم بهتر بوده!!
قربان شما شهاب جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آموزش بر روی اکثریت گوشی های موتورولا تست شده است :
C975 , C980 , E398 , E770v , E1000 , L6 , L7 , V3 , V3r , V3i , V3x , V180 , V360 , V525 , V550 , V600 , V620 , V635 , V975 , V980 , V1050 , U6 PEBL
:cool:
مراحل آموزش :
1. ابتدا فایل ارائه شده را دانلود کنید و سپس باز کنید.
2. پس از متصل کردن گوشی به کامپیوتر برنامه شروع به گرفتن اطلاعات گوشی شما می کند کمی صبر کنید تا کلمه Ready را در پایین ببینید.
3. روی کلمه Install کلیک کنید و صفحه باز شده را تایید کنید تا کادر Browse را مشاهده کنید.
4. پوشه اسکینی را که می خواهید نصب کنید را انتخاب و open کنید.
5. منتظر باشید تا کار نصب به اتمام برسد در این حالت اسم اسکین نصب شده در لیست اسکین های شما دیده می شود.
6. حال از طریق More قسمت Restart Phone را انتخاب کنید تا گوشی یکبار ریست شود.
7. سپس به بخش اسکین های گوشی خود بروید و اسکین مورد نظر را انتخاب کنید.
دانلود :
نقل قول:
دستت درد نکنه
یه خبر واسه v3i دار هانقل قول:
اونایی که گوشیشون هنگام پخش موزیک دکمه hide نداره
می تونن با استفاده از این فرمان seem این امکان رو به گوشیشون بدن
seem 0032_0001, offset 9A, bit 7
checked => no play list in audio player and you cant play music when flip closed
unchecked => play list available, can play music with flip closed.
من امتحان کردم جواب داده!!! واقعا به این نیاز داشتم!!
اینم از سیم وی تری آی .
سلام مهندس.:)نقل قول:
من میخام گوشیم رو seem بکنم تا کیفیت فیلم برداریش بالا بره.:laughing:
اگر فایلشرو به من بدی ممنون میشم.:)
دوست عزیز !! ورودتون رو تبریک میگم!!!نقل قول:
bag bag
این دوستمون چندین ماه هست اینجا نیومدن!!!
به مپ مراجعه کنید!!! در مورد تقویت هم مطالب دوستان از جمله متالیکا آوردن!!!
این هم مپ
نقل قول:
سلام دوست عزیز.
نگران نباش.
سه تا دکمه *و#و دکمه power رو نگه دار.این کارو وقتی که گوشی به کامپیوتر وصله بکن.بعد فلش کن.
امتحان کن.جواب میده.
:rolleye:
دوست عزیز برای درخواست شما!!! یکی از دوستان خوبه ما حمید جان(hitler_fashist) این فایل رو برای من میل کردن تا برای شما آپ کنم!!!نقل قول:
فعلا چیزی نیست!!!