چی رو پس بدم ؟ 2 روز افتاب بهش خورده استفاده شده چه جوری پسش بدم .همین ارش یه بار گفت sxt تو گیرندگی هیچ تفاوت محسوسی با نانو نداره فقط قابلیت برنامه نویسی داره .نقل قول:
Printable View
چی رو پس بدم ؟ 2 روز افتاب بهش خورده استفاده شده چه جوری پسش بدم .همین ارش یه بار گفت sxt تو گیرندگی هیچ تفاوت محسوسی با نانو نداره فقط قابلیت برنامه نویسی داره .نقل قول:
اول اینکه این جمله من چه ربطی به m5 داشت [emoji6] من گفتم تفاوت محسوسی حس نکردم ولی امکاناتش از نانو ۵ کامل تره بغیر ازاون گیرندگی انتنش قوی ترهنقل قول:
شما اگه بخوای ازبین دوتا گوشی که مشخصاتشون نزدیک به همه ولی یکیش مدل ۲۰۱۲ و دومی ۲۰۱۳ باشه کدوم رو میخری؟ صد درصد اونی که مدل جدیدتره
اصلا بفکر دزدیدن هم نباشید تاحالا نشنیدم و ندیدم حتی یبار دزدها از طریق ساختمان ما و بالا پشتبام به ساختمان بغلی ما رفته بودن و انباریاشون رو خالی کرده بودن ولی نه به رادیوی من و نه واحد های دیگه دست نزدن
فعلا که میگی از فارانت سیگنال خوب داری از همون بگیر
از صفحات تنظیمات هم عکس بزار یه نگاه بهشون بندازیم
Sent from my iPhone using Tapatalk
بفرمایید اینم تصویر کامل از تنظیمات رادیو .دقیق چک کنید اگه جاییش باید تغییر کنه بگید تا درستش کنم چون بلد نیستم حرفه ای کانفیگش کنم :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 - 1 گیگ . تا عصر سرعت 370 , بعدش میشه 600 . شبانه هم میشه 250. قیمتش حرف نداره ولی نسبت به قطعی های طولانی مدت شبانه اش و تایم اوت زیاد توی روزانه, خوب نیست.نقل قول:
شما sxt میکروتک هم میگرفتی خیلی قویتر از نانو بود.شکلشم طوریه که نمیدزدنش .
البته کسی نمیدونه اینا وین که بخوان بدزدنش.حالا شکل رادیو من خیلی غلط اندازه.دقیقا مثل دیش ماهواره هستش
متاسفانه من نمیتونم از فرانت بگیرم.نقل قول:
علتشم اینه که ارتفاع رادیو من خیلی پایینه و اینجا هم پر اپارتمانه.وگرنه ۲مگ فرانت رو فعال میکردم که میگن سرعتش ۵۰۰ یا ۶۰۰ هم میرسه[emoji1]
پس نمیگیره که .وقتی هم اکه اگه ببری پس نمیگیره الان که دوروز هم تو افتاب بودهنقل قول:
واسه همین مواقع گفتم دست دوم بگیرید.اگر دست دوم میگرفتید الان زیاد ضرر نمیکردید و با قیمتی که میخریدی ۲۰ تومان کم و زیاد میفروختیش تو سایت دیوار.نقل قول:
راحت هم آب میشن.
اما الان اگر بخوای بفروشی بسختی میتونی قیمت مناسب بفروشیش.
شاید به یکم ضرر ازت پس بگیره.
هر چند منم مثل آرش میگم یا از راصد بگیر یا از فرانت
حالا که دیگه شده یه مدت نگهش میدارم تا سر فرصت شاید نانو بیم گرفتم یا پاور دست 2نقل قول:
راصد خیلی گرونه .فارا هم که میگن قطعی زیاد داره .
ولا من از فارانت مشکل بزرگی ندیدم. اگه هم قطعی داشته باشه اینقدر مزایای خوب داره که بشه ازش چشم پوشی کرد
تعجب می کنم از رفاتک سیگنال نداره. ببین می تونی از دکل پاداد سیگنال خوب بگیری؟
نانو بیم قیمتش چقدر بود؟نقل قول:
منظورم نانو بیم ام ۵ مدل ۴۰۰ هستش
نه ارتفاع من کمه ظاهرا تجهیزاتشون هم ضعیفه مثل این که یادت رفته رادیوی من m5 هست نه 5 .همین قدر که نادری رو میگیره جای خوشحالی داره .البته اذرخش و رفاتک والفا و تپش هم روز اول اومدن با سیگنال -84 تا -89 ولی نمیدونم چرا دیگه تو لیست نمیان فقط فارا و راصد میان .فرکانس ها رو هم که کامل گذاشتم .نقل قول:
مدلش رو نمیدونم اما یه نانو بیم جوان سیستم بهم معرفی کرد 385 تومن .نقل قول:
راستی کسی عکس های تنظیمات رو که گذاشته بودم چک کرده ؟ درست بودن یا باید تغییرشون بدم ؟
توی شیراز آنلاین ۳۶۰ تومان دارن بهترین نانو بیم که مثل مال خودمه میفروشن. نانو بیم ۴۰۰نقل قول:
تنظیمات ظاهرا درست بودن
دوستان دیگه هم باید نظر بدن راجب تنظیمات.
آرش جان بهتر میدونه
تنظیمات رو دیروز دیدم چون مشکلی نداشت دیگه چیزی نگفتم. کار خاصی هم نمیشه کرد چون اکثر پارامترهای مهم رو خود رادیو اتوماتیک تعیین میکنه مثل ورتیکال یا هوریزنتال بودن جهت انتشار.
یمقدار فاصله رو کم و زیاد کن شاید کمی بهتر بشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
راستی من مثلا از راصد دو تا دکل میبینم یکی 65 و یکی 75 در حالت عادی هر کاری کنم روی اونی سوویچ میشه که که بهترین سیگنال رو میده .مثلا من اگر موفع سرچ گذاشتمش روی 75 وقتی وصل شد روی 65 هست .حالا چه جوری میشه کاری کرد که اتوماتیک روی دکل های یک شرکت سوویچ نکنه و روی هر کدوم که خودمون انتخاب کردیم بمونه ؟مثلا اگه سیگنال ضعیفه رو انتخاب کردیم روی همون بمونه ؟ باید تنظیمات رو دستکاری کنم ؟
احتمالا زیاد همون بودهنقل قول:
دقت کن که موقع اسکن، کانتری کد روی کامپلین تست باشه. حهت رادیو هم به طرف دکل باشهنقل قول:
هر رادیویی یه مک ادرس منحصربفرد داره وقتی شما مک ادرس رادیوی دکل رو توی تنظیمات ست کنید فقط به همون رادیو (دکل) وصل میشه ولاغیر
نقل قول:
من سیگنالم از فارا -65 هست و noise floor هم -92 ولی ccq 75 هست .برای همین سرعتم داغونه .دلیل پایین بودن ccq چیه ؟ به خاطر نویزه یا مشکل از شرکته ؟
یه سوال دیگه : سیگنال اگه به چند برسه dc میشم یا افت سرعت پیدا میکنم ؟
من به شخصه با سیگنال -82 و سی سی کیو 100 درصد تست کردم به راحتی میگرفت بدون تایم اوت و پینگ بالا.نقل قول:
پس دقت کن ای سی سی کیو لاکردار خیلی مهمتر از سیگناله
به شخصه به دکلی وصل شدم که سیگنالش -55 بود ولی سی سی کیو بین 60 تا 70 درصد بازی میکرد و کیفیت نداشت
اینم یه تست راصد تو ساعت رایگان
بنظرم عالیه :
توی این عکس :نقل قول:
تیک اتوماتیک مکس ریت رو بردار و بزارش روی کمترین میزان ریت آپلود دانلود.
اینجور CCQ بهتر میشه.
آرش این رو به من گفت انجام دادم و جواب داد
اره راست میگی وحشتناک تاثیر داره سرعتم رو از 2 مگ اورده بود زیر 128 .با 4 کیلوبایت دانلود میکرد انداختم رو یه دکل دیگه که 99 درصد بود سرعت از 4 رفت رو 350 .ولی نمیدونم چرا هرچی دکل دورتر باشه ccq هم بالاتره و بلعکس .نقل قول:
اگه فاصله رو دستکاری کنم ccq تاثیر داره و اگه تاثیر داره بایت مسافت رو کم بزارم یا زیاد ؟
بهترین حالت اینه فاصله رو روی حدی بزارید که توی تنظیمات صفحه ی مین فاصله با دکل رو نوشته. میگن اینطور بهترهنقل قول:
ولی اون پست بالا که الان نوشتم رو انجام بده اون تاثیر داره
تیکش رو برداشتم و روی کمترین مقدار گذاشتم کانکت نشد مجبور شدم تیکش رو دوباره بزارم :n09:نقل قول:
این رادیو ها رو میگن SXT قدرتشونم همه جا شنیدم از نانو استیشن 5 بیشتره . همه این موضوع رو تایید کردننقل قول:
اینم آگهیشه :
کد:http://divar.ir/v/VRcYQqSV
مدل 5H فکر کنم از بقیه قویتر باشهکد:http://shirazonline.com/product/sxt5hpnd
Ahwazp30 عزیز شما ساعت دانلود رایگان سرویس ۱۲۸ دیشب چه سرعتی بود؟ توی انجمن مخابرات خوزستان نوشته بودید دیشب شب اول استفاده از فرانت بوده واستون
سلام داداش .والا قطع بود .الانم قطعی دارم و با ای دی اس ال اومدم .البته مشکل از شرکت نیست .سیگنال برای من ضعیفه روی 86 که میاد لینکش میپره .اون یکی که سیگنالش خوبه سرعت تا 32 بیشتر نمیره .باید مشکل رادیو رو حل کنم .ای کاش یه پاور دست 2 گرفته بودم.نقل قول:
با 50 تومن ضرر برو پسش بده یه پاوری یا اس ایکس تی یا نانو بیم بخر
سلام دوستان میتونید یه چیزی رو برای من تست کنید؟
میخوام یه کاهش دهنده ی پینگ بخرم، از قرار معلوم مسیرش روی همون مسیر توپ مخابرات از آذربایجانه.
حالا میخوام ببینم روی ارائه دهنده های دیگه چطوره؟ برای خودم این نتیجه اش هست:
بدون سرویس:
با سرویس:کد:Pinging 173.195.41.254 with 32 bytes of data:
Reply from 173.195.41.254: bytes=32 time=299ms TTL=232
Reply from 173.195.41.254: bytes=32 time=298ms TTL=232
Reply from 173.195.41.254: bytes=32 time=299ms TTL=232
Reply from 173.195.41.254: bytes=32 time=296ms TTL=232
Ping statistics for 173.195.41.254:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 296ms, Maximum = 299ms, Average = 298ms
همونطور که از TTL مشخصه، 8 تا واسط حذف شده :n19:کد:Pinging 173.195.41.254 with 32 bytes of data:
Reply from 173.195.41.254: bytes=32 time=127ms TTL=240
Reply from 173.195.41.254: bytes=32 time=128ms TTL=240
Ping statistics for 173.195.41.254:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 127ms, Maximum = 128ms, Average = 127ms
کانکشن به همراه یه فایل رجیستری برای اتصال بدون مشکل به IPSec در Win7 و Win8+ و حساب تست توی فایل آرشیو زیر هستن:
البته این حساب تست فقط پکت های ICMP رو برای تست پینگ عبور میده. فقط لطف کنید با سرور زیر قبل و بعد از استفاده از سرویس پینگ بگیرید و نتیجه اش رو بذارید:کد:http://www.uploadco.ir/uploads/1cxqsubin2skk2x41m6a.rar
خدا بخواد از این مخابرات دزد میخوام فرار کنم... فقط یه دلیل داشت موندنم و اونم دیگه ازم گرفت.کد:173.195.41.254
با سروری که گزاشتید بدون نرم افزار پینگم 155 استنقل قول:
با نرم افزار 125 است
پارس آنلاینی؟نقل قول:
قطع و وصلی و ... داره؟:n13:
فعلا که اوضاع اقتصادیم این اجازه رو بهم نمیده:n09:نقل قول:
راصد مارال هستم.وایرلسنقل قول:
تایم اوت نداشت
اگه سیگنالم از یه دکل 65 باشه ولی رادیو در جهت اون دکل نیاشه باعث افت ccq میشه یا ccq ربطی به جهت نداره ?
معمولا باعث افت میشه ولی باز چک کننقل قول:
احتمالش هست سیگنال رو از پشت رادیو هم بگیری
Sent from my iPad using Tapatalk
ایمان جان شما که از راصد داری منو راهنمایی میکنی ؟
1-چرا تو قسمت ساعت شبانه در ibs مینویسه night 2.65 G ? مگه شبانه رایگان نیست ؟ پس چرا براش حجم زده ؟ یعنی کلا 2 گیگ فقط میونم رایگان استفاده کنم ؟
2-نامحدود گرفتی ازش ؟ اگه گرفتی سرعتش واقعیه یا بیشتر میره ؟
3-این که میگه تو شب هر گیگ مصرف کنی 1800 تومنه یعنی از ساعت چند تا چند منظورشه ؟
صفحه ی اکانتینگ طرح الماس رو مشاهده کنید : 12 ساعت رایگان داره و جلوی free هیچ حجمی ننوشتهنقل قول:
سگ تو روحش .پ چرا نمیگه که فقط طرح الماسش شبانه رایگان داره ؟ زیر تعرفه ها نوشته ساعت رایگان .خو باید بگه طرح طلایی شبانه نداره .حالا چرا اینقدر گرون میده ؟
کیفیتش عالیه الماس قطعی هم ندارهنقل قول:
12 ساعت رایگان داره
اما گرونه بقول شما
من که راضیم بهش
غیر از طرح های الماس از طرح دیگه ای هم استفاده کردی ؟نقل قول: