چرا ما یه تهرانی که می بینیم یادمون میاد عوض بشیم ؟نقل قول:
Printable View
چرا ما یه تهرانی که می بینیم یادمون میاد عوض بشیم ؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
کافر همه رو به کیش خود پندارد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :d
آره . هنر بی هنری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخ جون . بچه تهرونی :dنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگما . توی امتحانا یا قبلش خوب قرار میذارین حالا که همه تعطیل شدند چمباته زدید تو خونه ها ؟
ای خدا کاش منم ای دی اس ال داشتم اینجوری ازش دل نمیکندم :sad:
مهدی کوفتت شه چند گرفتی ها ؟ سرعت ؟
دانلود هم بدیم میکنی ؟
این امیر هم که بره به همون قرن 14 که یک لیست از اون چیزهایی که خودش میدونی میخواست به من بده !:angry:
سلام به تمامی دوسان خوبم میبینم که سخت در حال کل کل هستید نه زبونوم لال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از هر چه بگذریم سخن دوست خوش تر است
با توجه به اینکه ما یه مراسم عزاداری داشتیم واسه (که همه ی دوستان به شکل های گوناگون دعوت شده بودند ) همین کمتر تونستم بیانم و دوستان و داداش های گلم " مهدی ، محمود و احسان جان" قدم رنجه کردند و من رو شرمنده کردند و تشریف آوردند که خیلی ممنونم ازشون .
فردا صبح هم مراسم دعای ندبه منزل احسان جان هست که همه مون ساعت 7:15 جلوی اقبال قرار داریم که هر کی میخواد بیاد مشکلی نیست و جلوی اقبال راس این ساعت حضور داشته باشه تا اینجا کسایی که اکی دادند :
مهدی ، امین ، علی نامدار ، محمود ، خودم که منتظر بقیه هم هستیم...
در مورد عکسا ممنون احسان جان ولی راستش خیلی سرم شلوغ بود و شرمندتون که نتونستم عکسا رو بذارم همینجا بگم که واقعا جای همه ی عزیزانی که حضور نداشتند واقعا خالی بود به شکلی که سوسیسی به عنوان یادبود که به صورت بسیار هنرمندانه شکل دهی شده بود و نمادی از دوستان حضور نیافته بود به دامان طبیعت سپارده شده و یادی از دوستان کردیم .
موفق باشید و یا علی
امین جون واقعا شرمنده :blush: باور کن اصلا حواسم نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا یکی دو روز آینده ایشالا لیستشو همونجا که قرار شد برات میزارم :happy:نقل قول:
شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خیلی وقت پیش می خواستم این پست رو بدم
اما نشد.
حالا اگه اجازه بدین و شرایط ش آماده بود
تو قراری بعدبتون بیام
البته فقط Master Date رو می شناسم که
از رقفای خوبم توی انجمن دلفیه.
حتما منتظرتیم آقا مهدی
به قول امین جونم همون امین یوسفنژاد نه اون امین دیگه که نمی دونم چرا اینقدر خودشو صمیمی گرفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشتم می گفتم به قول امین یوسفنژاد ما از دوستان جدید شدیدا استقبال می کنیم
چقدر حال میکنم هم فامیلم که اومد توی قرار هامون حالا هم میخاد هم اسمم بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم اسمایلی محبوب امیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون امیر خان و نوید خان غیبتتون غیر موجه شده ها
سلام
من خیلی دوست دارم بیام ولی نمیتونم شرمنده
آقا دست بابای احسان درد نکنه
خیلی خوب بود و خوشمزه
---
راستی احسان جان قرار هفته بعد کجا بود ؟ من یادم رفت (حلیم رو میگم) آخه بده مردای بزرگتر از ما میرن سر قرار ما نریم
تازه اونا توی خونه قرار میذارن ما باید بریم پارک
اونا توی کدوم بخش پی سی فعالیت می کنن ؟
:laughing:
اولا که دوست عزیزمون که قراره بیاد مشهد رو معرفی میکنم . احتمالا باید بشناسیدش .
سورنا
هنوز روز دقیق رو نمیدونم . اما سعی میکنم قرار رو ردیف کنم .
راستی ، ممنون مجید جان . یک برنامه برای اسمیل گرفتم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ، طرقه جان ، آقا مستر دیتا ، علی جان و امین جون . نوش جونتون ! برنامه بعدی رو بعدا اعلام میکنم .
سلام
قضیه دادن شماره تلفن به صورت پست خصوصی
به آقای میلاد پور رجب چیه
شماره بده !
چی کار به بقیه اش داری !!! ضرر نمیکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یک قرار برای جمعه عصر بزارین دلم پکید دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون با قرار ملاقات برای زیارت حرم امام رضا (ع) موافقین درسته که تکراریه ولی خب اون سری من نبودم
دلم هم لک زده واسه حرم اونم با دوستای خوبم
فقط برنامه بذارین ، حالا هر جایی که میخواد باشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------
کسی با 5 شنبه عصر مشکل داره ؟ همون ساعت 5 ؟
مثلا آقا میلاد میخواست برنامه بذاره . یک حالی ازش بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ، خود من جمعه نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس اگه برنامه جمعه شد ، جای منو خالی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احسان جان شما پس برنامه رو قطعی اش کن واسه حرم امام رضا (ع)
روز و ساعت و همه چی رو اعلام کنین من پایه ام
سلام
جمعه ساعت 5:30 بعد ظهر
خوبه
5 شنبه شب .
ساعت 10 به بعد . حرم امام رضا .
کسانی که میتونن بیان ، زودتر اعلام آمادگی کنن تا برای رفتن برنامه ریزی کنیم .
( حداکثر تا شب چهار شنبه برای اومدن اسمتون رو بنویسید )
سلام
نقل قول:
مشکلم حل شد مي تونم بيام.ساعت 4 بعداز ظهر به بعد
اگه اجازه بدين
يه سوال از آقاي master data
شمامي تونيد يبايد.
اگه بياين که خيلي عالي ميشه.
سلام مجدد خدمت دوستان
به به اقا مهدی چه عجب تشریف آوردین
خدمت دوستان بگم این مهدی آقا صبح که از خواب پا میشه صبحانه رو با دلفی میخوره
عین من یکسره با دلفی سروکله میزنه
در ضمن من 5 شنبه عصر فقط برا دیدنتون میتونم بیام
حرم نمی تونم بیام
فعلا بای
سلام.
اول بگم 5 شنبه قرار هست ؟ همون ساعت 5.30 یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم حرم نمیتونم.
اما 5 شنبه اگه عصر باشه 99% میام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------
نکته ی بعدی خطاب به امیر :
پسر خوب تو چرا پیغام خصوصیتو بستی ؟؟؟
بعد منتظر جواب منی ها !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام امین جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قرمساق حالا یعنی چی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، راستش یه چند روزه رفتم دارم پاچه خواری مدیریت دانشگاه را میکنم که یه ترم دیگه بهم اجازه تحصیل بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تونستی پنج شنبه بیا یکم صحبت کنیم
-----------------
دوستان من یه چند وقتی آیدیمو (نام کاربریم منظورمه ) را بصورت غیر فعالش میکنم که کمتر پست بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرقه جان خوشم اومد ازت که اسمایل محبوب من را با ذکر منبع استفاده کردی :happy: در ضمن قرار حرم امشبه یا پنج شنبه :blink:
شیر پی سی ؛ شیر تاپیک ؛ شیر شجاع ؛ شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
گفتم که:نقل قول:
در ضمن لازم نیست که حتما بیاین.نقل قول:
نوشته شده توسط mahdi bg
امین جون قرار نبود بی ادبب بشی لطفا پستت رو ویرایش کن
سلام.
معذرت مهدی جان چشم.
اما دیوانم کرده این امیر .
امیر................... پیغام خصوصیتو باز کن بشر ! کارت دارم به مولا فوری !
سلام به همه .
نمیدونم بگم با نگم.
میخواستم با این امیر خصوصی مطرح کنم .
اما اینم که پیغامش بسته ی منم نمیتونم صبر کنم.
بچه ها من یک مشکلی دارم .
100 تومن پول نیاز دارم .
نمیدونم بخدا دارم میمیرم از خجالت .
یک جوری بتونید هر کدوم روی هم بذارید بهم بدید .
یا اینکه کسی که داره کلی بهم بده .
به جان مادرم بر میگردونم.
مرده و زنده شدم تا این پست رو دادم.
سلام
جا همتون خالی اونایی که نیومدن حرم
من میمیرم برای این قرارهای یه حویی
برای حمتون دعا کردم چه مشهدی چه غیر مشهدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه خیلی منتظر بودم عکسا رو بذاری
آقایونی که نیومدن جاشون خیلی خالی بود
از همه بهتر این بود که به طرز عجیبی حرم خلوت بود و خیلی خوب میشد زیارت کنیم
من یکی که بعد از سالها حرم رو اینقدر خلوت میدیدم
باز هم از مجید جان ممنونم
دستتون درد نکنه پست منو ندیدید .
دیدیم چشمنقل قول:
من به فکرم
جدی میگم
دوستان من خیلی خیلی دوس دارم بیام ولی یه کم خجالت میکشم
الهی بیا بغل مامان :blush:نقل قول:
دوستان من خیلی خیلی دوس دارم بیام ولی یه کم خجالت میکشم
بیا بابا بچه ها همه خودی هستن :cool:
در ضمن قرار پنج شنبه چی شد؟ همون ساعت 5 ؟
این میلاد وقتی که باید باشه سروکلش پیدا نیست
خدایی این دفعه گیرم بیفته حالش رو میگیرم:evil:
سلام
قرار فردا هست یا لغو شده.(امروز 4 شبنه)
اگه هست ساعت چنده؟
دقیقا کجا باید بیایم(آدرس دقیق محل قرار)
فردا یعنی پنج شنبه ساعت 5 بعد از ظهر درب ورودی پارک ملت روبروی بلوار سجاد( پل هوایی عابر پیاده)
بچه های مشهد سلام
قرار این هفته رو محمود جان اعلام کرد من هم دوباره میگم
مثل همیشه 5 بعد از ظهر یا عصر درب سجاد پارک ملت
این کسی هم که گفته خجالت میکشم بیام ، بابا بیا خودمون که هستیم هیچی همه مون هم بچه مثبت و گل هستیم بیا تو خودتو بسپار دست محمود هواتو داره
آقا مهدی شما هم افتخار بده بیا
در ضمن بچه ها به فکر پیشی هم باشین
فکر می کنم بچه ها مایل باشن بعد از قرار بریم حرم
حالا اونجا بحث می کنیم در موردش
با اجازه همگی
بای
سلام
با این وضع هوا قرار لغو یا نه.
اگه لغو شده که نیام و اونجا قندیل ببندم.
همه میایم شما هم بیا قرار نیست همونجا وایستیم که اونجا همو می بینیم فقط
منو باش ساعت 10 دقیقه 5 شده هنوز خونه ام
سلام
برای فردا شرمنده نمی تونم بیام
ساعت 8:30 رسیدم خونه اخبار بیست و سی رو دیدم
بعدش یکی از بچه های دانشگاه زنگ زد و گفت که استاد ....
گفته اونای که باهاش پروژه پایان ترم دارن فردا باید بیان
دانشگاه برای تحویل پروژه.{پروژه پایان دوره کادانی یه ، وگرنه نمی رفتم}
این استاد تازه وارد و خیلی هم حساسه. مثلا یه بار ما رو ساعت 7
صبح روز جمعه وسط زمستون کشوند
دانشگاه برای امتحان میان ترم. (همین ترم)
تازه توی نمره پایانی هم تاثیر نداد.
حالا هم گفته الا و بلا فردا ساعت 9بیاین پروژه تحویل بدین.....
مخوصا از آقا میلاد که واقعا خیلی جوش قرار فردا رو می زدن
خیلی شرمنده شدم.امیدوارم بهتون خوش بگذره.
انشاء ا... از دفعه بعد بتونم بیام.
خدا رو شکر ک خودت کنسل ش کردی
قبل از همه چیز بگم که دلم لک زده واسه یه خط نوشتن تاپیک نمیدونی این چند وخته از بس سرم شلوغ بوده از اینجا و کارای شخصی خودم یادم رفته ، باید بگم که به علت سردی هوا لزندگی سطح معابر و جاده ها اداره ی کل برقراری قرار های ملاقات حضوری بروبچ مشهد در اعلامیه ای اعلام کرد که قرار کوه فردا کنسل شده و همتون بشینین خونههاتون عشق دنی رو بکنین ، در ضمن کسایی که برای قرار مسافرت (لطفا محلش عنوان نشه اینجا) میخوان هماهنگ کنن حداکثر تا فردا ساعت 5 عصر اعلام کنند به من .
مجید جان اگه لطف کنی و اون عکسی که من هم هسم رو برام پیغام خصوصی کنی ممنون میشم
برای مسافرت هم اگه هر کدوم از دوستان میوان اکی بدن و یا اینکه از شرایط ش اگاه شن به احسان پیغام خصوصی بدن لطفا به من پیغام خصوصی ندید چون یه مقار کارام فشرده س از بابت زمان پاسخگویی شرمنده تون میشم .
یا علی
سلام.
راستی بچه ها برا این امیر هم دعا کنید ؛ هرچی بهش میگم که نمیگه ولی فکر کنم شکست عشقی خورده باشه (امان از تجربه )
بنظر من باید تو این مواقع چند تا آدامس تو جیبت داشته باشی که برات مشکلی پیش نیاد ؛ نه مثل امیر که بنظرم فقط یکی رو داشت :دی
ببین بنظر من آدم یکی مثل اونی که فکر کردم من دارمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را داشته باشه بهتر از صد هزار تا چیز دیگس ، بعدش هم که فعلا ..... فقط بنظرم این شعره راه گشاست :نقل قول:
یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد *** طلب عشق زهر بی سر وپایی نکنیم