سلام.میخوایتم بدونم اون سوراخی که پشت هدفون ها هست واسه چیه؟ و اینکه هدفون های داخل گوش ندارند مشکلی پیش نمیاد؟
Printable View
سلام.میخوایتم بدونم اون سوراخی که پشت هدفون ها هست واسه چیه؟ و اینکه هدفون های داخل گوش ندارند مشکلی پیش نمیاد؟
آقا همونطور که میدونین من یه EP-630 فیک قبلا گرفته بودم :27:
امروز رفتم یه دونه اریجینالش رو با گارانتی 1 ساله شاب گرفتم ، 15 تومان از نمایندگی کریتیو تو علاالدین
از نظر جنس پلاستیک و ایناش یه سروگردن بالاتره
اما جالبه بدونین که صداش از اون فیک کمتره :8:
نمیدونم چرا اینجوریه
اما فیک بیشتر صداش به گوش آدم میچسبه :20:
سوراخی که پشت هدفون ها هست؟ .. پشت کدوم هدفون ها هست؟ ... دقیقاً چه مدلی منظورته ... میتونه صرفاً بخشی از طراحی باشه، میتونه در هدفون های فول سایزی که اصطلاحا open نامیده میشن بخشی از سازوکار هدفون کلی هدفون باشه (باعث میشه که امواج صوتی راحت تر منتشر بشن که اساساً باعث طبیعی تر به گوش رسیدن صدا میشه)نقل قول:
*اگه هم منظورت رو درست متوجه نشدم، بیشتر توضیح بده یا عکس بذار.
مبارکه .. (البته واسه ام این سوال پیش اومد که اگه از قبلی راضی بودی واسه چی رفتی اینو گرفتی؟)نقل قول:
//
برداشتت درسته .. زیاد پیش میاد که هدفون های ارزان قیمت یا متفرقه، صدای بلندتر و از نظر خیلی ها گرم تر داشته باشن ... اینا چیزایی هستش که با هزینه کمتر و کیفیت پایین تر هم باز میشه بهش رسید ..
خب پس اگه مجبور هستی که گزینه هات رو محدود بکنی به بلوتوث، باید همون کاری که گفتم رو بکنی و یه وقت بذاری و بری پاساژهای کامپیوتری رو بررسی کنی ... هدفون های بلوتوث بجز موارد مخصوص موبایل که بیشتر حالت هندزفری به خود می گیرن، کمیاب هستند .. باید بگردی، پشت ویترین ها رو چک کنی و بپرسی... بله - من می تونم بگم که هدفون بلوتوث Jabra رو توی پاساژ ایرانیان دیده ام که هدفون خیلی خوبیه، اما شاید شما الان بری و طرف بگه ندارم .. (ولی حتماً برو یه سر بزن-- میدون ولیعصره)نقل قول:
قیمت هم همونطور که گفتم حدود 80 تومن هستش برای کارای باکیفیت ... مثل همین Jabra که گفتم.
نقل قول:
من خیلی از هدفون های اینجوری رو دیدم....
یک نمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://wwwdotdigikaladotcom/Reviews/MusicPlayers/Sony/NWZ-X1051FBSMP%20-%2016GB/Images/Pic01.jpg
به جای کلمه dot نقطه(.) بذار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عزیز اونو واسه داداشم گرفتم
یعنی داداشم برش داشت :31:
منم رفتم اصلشو واسه خودم گرفتم :27:
البته صرفا نباید سوراخ باشه در هدفون های معمولی در بعضی هاشون فقط برای طراحی هست و در بقیه برای جریان هوا هست
و هدفون هایی که پشتشون یه محفظه مانند داره اکثرا اوپن هستند و کیفیت بهتری دارند(فول سایز ها و on the ear ها) ... و بقیش هم که محمد گفت که باعث انتشار راحت تر امواج صوتی میشن و باعث بهبود کیفیت میشن ! ...
سلام
دوستان نظرتون در مورد این مدل هدفون چیه؟ طراحیش شبیه هدفون های ultimate ears هستش و فکر کنم برای ورزش هم مناسب باشه.
کد:http://www.alteclansing.co.uk/proddata.php?partno=E3807&desc1=Altec UHP336 inEar Earphones
سلام دوستان شماره نمایندگی سن هایزر رو میتونید بهم بدید گمش کردم فک کنم رفیقمون یه جایی توی این تاپیک هم شماره رو گفت چون خدا بخواد فردا میخوام برم یه اچ دی 555 رو بگیرم و حال !
این هدفونی بوده که آلتک روش خیلی مانور داده بعنوان یه محصول مهم (اصطلاحا میگیم flagship -- یعنی محصولی که واسه کمپانی مهمه و کمپانی روش بیش از حد نرمال مانور میده) ..نقل قول:
دو نکته که به ذهن میاد، اولاً طراحی اشه که شاید با سلیقه خیلی ها جور در نیاد (دور گوش باید بره و..)، و من چندین جا دیده ام که در مورد اینکه شاید خوب فیت نشه بحث شده .. این دقیقاً با هدف شما برای خرید در تضاد قرار می گیره(=اگه خوب فیت نشه یعنی برای استفاده در حال تحرک مناسب نیست) .. ثانیاً کمپانی هم ظاهراً این مدل رو بیشتر برای کیفیت صدا مطرح کرده تا برای تحرک که از این نظر معقول به نظر میاد..
66950405نقل قول:
ممنون امروز زنگ زدم 555 گفت 145 تومن و اینکه گفتش ما نداریم الان گفتش تو بارمون هست معلومم نیست نیست کی میاد !
منم واقعا برام فوریه فوق تا 5 شنبه باید بخرمش نمیدونید که کجادیگه 555 رو دارند و مطمئن هست و داشته باشنش؟
خیلی ممنون ...
فروشگاه فینیکس هم زنگ بزن بپرس ... فروشنده سن هایزر توی پاساژ پایتخت .. (88788936)نقل قول:
محمد اینم نمایندگی هست مثل همون ؟ یعنی رو محصولات سن هایزر متمرکز هست دیگه ؟
ممنون فردا زنگ میزنم امیدوارم فقط به خاطر پایتخت بودنش گرون تر نگیره !
سيمور جان ممنون از راهنماييهاي خوبت. ممنون ميشم شماره تلفن و اسم يه فروشگاه كه محصولات AKG رو داشته باشه بدي بهم.
راستي وا نياز من (موزيك راك و متال) كدوم مدل هدفون تو گوشي AKG رو پيشنهاد ميكني كه حدود 100 باشه قيمتش؟
رایتک - 88892426 ------صفحات قبلی چندین مدل در حدود قیمت 100 تومن ذکر شده ؛ یه سرچ بزن .. (مثلا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من)نقل قول:
بله - این هم مثل اون متمرکز روی سن هایزر و ادعاش اینه که نمایندگی اونه ... (هدفون و دیگر تجهیزات صوتی مارک سن هایزر) ...نقل قول:
متاسفانه اینطور که شایع شده، قیمت هاش رو (بخاطر پایتخت بودنش احتمالاً) گرونتر میگه .. باز البته همیشه جای چونه هست..
ممنون داداش من امروز 2 باز زنگ زدم رفت تو پیغام گیر مطمئنی درسته شمارش ؟ ... فردا هم میزنگم !
سلام
دوستان کسی تا حالا صدای sennheiser ie8 رو شنیده؟؟؟ ممنون میشم اطلاعات و تجربیات خودتون رو در مورد این هدفون بگین چون قصد خریدش رو دارم و اینکه نسبت به هدفونهای ultimate ears توی این رنج قیمتی حرفی برای گفتن داره(البته تا الان نتونستم هدفونی از این مارک پیدا کنم)
دوستان میتونید رد مورد این مدل هدفون سونی راهنماییم کنید
لینکش رو گذاشتم اما میخواهم بدونم اول اینکه کیفیتش چطور هست و آیا تاییدش میکنید و اینکه قیمتش الان چند هست چون تقریبا 3 ماه پیش 70 تومان بود و سوال بعدیم اینه که آیا شماره تلفنی از نمایندگی سونی دارید که زنگ بزنم و سفارش بدم چون وقت نمیکنم برم خودم بخرم آیا نمایندگی فروش و ارسال داره ؟کد:http://www.sony.co.ir/productcategory/pa-accy-hdp-noise-cancelling-headphones
ای بابا اینم نداره که قسمت نیست بریم 555 بخریم !:41:نقل قول:
نمیدونید جای دیگه ای نداره ؟ ... حالا همیشه 555 بودا ... 2 هفته بدون هدفونم ...:37:
میگم برم 485 بخرم ؟ ... اونم بنظرم خوب هست و هدفون بدی نیست !!! ... ممنون فوریه خیلی !
اون فینیکس که هیچ کدوم رو نداشت این جمهوری هم که گفت امروز نیست شنبه زنگ بزنید ...
رایتک هم زنگ میزنم امیدوارم داشته باشه ! این 555 که هر دو زنگ زدم گفت بعد عید تو بارمون هست !!!!!!!!
امیدم به این رایتک هست که 555 داشته باشه فوق 485 ....
اون پایتختیه رو که اصلا طرفش نرو. من دو سال پیش ازش قیمت 485 رو گرفتم میگفت 265 تومن!!! قیمتاش حداقل 2 برابر و بعضا 3 برابر بود.نقل قول:
اگه از من میشنوی صبر کن همون 555 رو بگیر. وگرنه یه چیزی معادل همین رو از AKG بگیر.
نه ای کی جی نمیخوام ... اگه اینجوری باشه 485 بگیرم خوبه فک کنم نه ؟ ...نقل قول:
اخه 555 هرجا پرسیدم بعد عید ولی 485 فک کنم داشته باشه ... یعنی 485 نسبت به 555 اینقدر صداش داغونه که طرفش نرم ؟ !!! ...
الانم 2 هفته ای هست بدون هدفونم ! ...
این رایتک که سن هایزر کلا نداره اون پایتختی هم که هیچی میمونه همون نمایندگی تو جمهوری اون هم که گفت 555 بعد عید ! فقط خدا کنه اون حداقل 485 داشته باشه وگرنه دیگه نمیدونم چیکار کنم !!!
دوستان جای مطمئن و خوبی رو سراغ ندارند ؟ ... یا خودم برم تو بازار کامپیوتر بچرخم پیدا کنم چون بنظرم اصلا پایتخت ارزشش رو نداره اونجا فقط برای اپل بدرد میخوره !!!
خلاصه کلا اعصابم داغونه... منتظرتون هستم !!!
شانس شما .. شاید هم حکمتی در کاره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهرحال یا باید وایسی این 1.5-2 ماه رو، یا باید بری سراغ گزینه دیگه ... انتخابهات همینه دیگه! .. من کیفیت 485 رو از AKG های هم رده، در سبک مورد علاقه شما بالاتر می دونم.
اره خودمم فکر میکنم که 485 نسبت به هم رده های خودش در AKG خیلی بهتر باشه ! و من هم نمیتونم این چند ماه رو صبر کنم چون فوقش من میرم شنبه برای خرید ! ...
485 هم من فکر نمیکنم گزینه بدی باشه و فقط برای موسیقی فک میکنم مناسب باشه .. نظرتون چیه ؟ ...
من در مورد هدفون های NC قبلاً زیاد صحبت کرده ام .. گفته ام که مهمترین مساله اینه که آیا واقعاً شما به این قابلیت نیاز دارید یا نه .. وگرنه برای بسیاری صرفاً پول اضافه اس که پای قابلیتی که شاید چندان بدردشون نخوره میره ...نقل قول:
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من (چند خط اول) -- این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من (دو سه خط اول) -- این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من (دو سه خط آخر) رو ببین در همین مورد.. در مورد کیفیت، قیمت و مصارف این هدفونها توضیح داده ام.
قیمتش شک دارم خیلی پایین اومده باشه .. شاید 3-4 تومن ... نمایندگی های سونی رو هم میشه با یه سرچ ساده در وب پیدا کرد ... فوقش سایت رسمی سونی در ایران رو سرچ کن و برو سراغ بخش نمایندگی های فروش .. پیدا نکردی، بگو تا من بگردم.
هدفون بسیار باکیفیته ... صداش نسبت به حد وسط، گرم تر و باس اش قوی تره .. (معتقدم ویژگی کلی کارای سن هایزر این هستش) ... اگه منظورت ایران هستش، من هم کارای بسیار محدودی از UE دیده ام .. پاساژ پایتخت رو باید چک کنی ..نقل قول:
من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نظرم رو در مورد 485 گفته ام.. به نظرم گزینه بسیار خوبیه..نقل قول:
من خودم به عنوان کسی که خودش 485 داره این مدلو به شدت تایید میکنم. این که این همه رو 555 تاکید دارم به خاطر این نیست که 485 بده. فقط از این نظر میگم که با توجه به اختلاف قیمت نسبتا کمشون 555 انصافا می ارزه. هم طراحیش بهتره و هم صداش و هم جنسش.نقل قول:
بله پس فک کنم همون 485 رو میگیرم ... البته اون یکی دوستمون هم نظر تجربیش رو گفته بود چون نظر تجربی برام خیلی مهمه وگرنه اطلاعات و ریویو و ... که زیاد هست و خوندم . !
فقط شانس ما شنبه زنگ بزنیم بگه 485 هم تموم کردیم دیگه واقعا دیوانه میشم !!! :دی ...
اره خوب قیمت 485 حدود 120 تومن هست / ؟ ... راستی میتونید در مورد 280 هم بگید و تفاوت 485 و 280 ! ... چون فک کنم اون هم گزینه خوبی باشه گرچه من هیچ اطلاعاتی ازش ندارم ! ... حتی نمیدونم اوپن هست یا بسته و ... ممنون میشم در مورد اون هم نظرتون رو بگید.....
ایشالا 485 گیر بیاد و شما اگه صلاح دیدی بخری و راضی باشی.نقل قول:
//
از نظر من 280 هدفون خیلی خوبیه، و تحسین شده هم هست .. آخرین قیمتی که ازش دارم 155 تومنه .. هدفون بسته هم هست و از isolation اش هم خیلی تعریف شده... کمپانی، این هدفون رو برای مقاصدی مثل مونیتورینگ و DJ طراحی کرده ظاهراً.
سلام سيمور جان. ممنون از راهنماييت و لي توي لينكي كه شما اشاره كردي در مورد محصولات AKG مدلهاي IN Ear نبود!
اگه ميشه از مدلها IN EAR يه مدل خوب واسه راك و متال در حدود 100 تومن معرفي كني ممنون مي شم.
راستي نظرتون در مورد jvc ha-fx300 چيه؟
دوست عزیز ممنون بابت راهنماییت در مورد هدفون سونی نویز کنسلینگ من اگر بخواهم با 70 تومان یک هدفون خیلی خوب و با کیفیت داشته باشم نظر شما چی هست چون من این هدفون سونی رو تو نمایشگاه تست کردم و به نظرم کیفیتش خوب بود اما اگر شما با تجربه ای که داری میتونی پیز بهتری پیشنهاد بدی من از اون استفاده کنم در ضمن میخواهم که مدلش همینطوری مثل سونی باشه چون من این هدفونهای ریز تو گوشم نمیمونه و همش در میاد
این مساله که هدفون های In ear از توی گوشت در میاد (منظورت همین مدلهاست دیگه) ، برمیگرده به اندازه سرگوشی .. معمولاً این گوشی ها چندین سایز سرگوشی در جعبه دارن تا برای سایزهای مختلف گوش مناسب باشه .. من تا حالا ندیده ام که کسی حتی پس از تعویض سرگوشی همچنان مشکل داشته باشه ..نقل قول:
//
با 70 تومن من EX85 از سونی رو پیشنهاد می کنم .. اما خب باز هم in ear هستش .. اصولاً شما اگه هدفون های سایز کوچک باکیفیت و با بودجه بالاتر از 50 تومن بخوای، مارک های معتبر اغلب گزینه های in ear ارائه می کنن . باز با این حال میتونی کارای AKG رو چک کنی (پاساژ پایتخت و ایران) که گزینه های غیر In ear هم دارن حدود 40 تومن.
بنابراین اول باید مساله ات رو با فرم این گوشی ها حل کنی و بعد تصمیم بگیری.
حق با شماست و من به این نکته که In ear خواسته بودی توجه نکردم.. ببخشید.نقل قول:
با اینکه AKG در این حدود سری K300 رو داره که همون مغازه هم گیر میاد(مثلا K321)، من توصیه ام EX85 از سونی هستش که حدود 70-75 تومن باید باشه ...
مرس سيمور جان. اين مدل سوني كه گفتي هم واسه راك و متال خوبه؟
نظرت رو در مورد اون مدل JVC نمي گي؟
راستي اين مدل K370 از AKG چطوره؟ قيمتش رو گفتن 150. اگر ميدوني به كار من مياد (راك و متال و خيلي كم سبكهاي ديگه) تا برم تو فكر خريدش (;
دوست عزیز من اصلا خود گوشم ایراد داره :-) و مدل لاله کوشم و اون برآمدگی گوشم طوری هست که هدفونهای in ear در هیچ نوع سایزی تو گوشم نمیمونه برای همین باید حتما از این دمدلها که تو گوش نمبره بگیرم و با 70 تومان نظرتون رو برای بهترین هدفون خواستم که از نظر کیفیت عالی باشه
70 تومن میتونی از هدفون های on the ear استفاده بکنی ... 70 تومن میتونی مدل px100 سن هایزر رو بگیری ...
من خودم شهریور 70 تومن گرفتم البته 75 تومن میداد ... فوقش 5 تومن از 70 تومن بیشتر میدی ولی ارزشش رو داره و من خودم در حد هدفون on the ear ازش راضی بودم !
.....................................
امروز زنگ زدم نمایندگی چه عجب 485 رو داشت گفت 140 تومن .
ممنون دوست عزیز آیا این مدل که گفتید از برند سونی نویز کنسلینگ که در چند پست قبل بهش اشاره کردم از نظر کیفیت بهتر هستش ؟ و میشه شماره نمایندگی تهران سنهایزر رو بهم بدید که تماس بگیرم
دو هفته نامه عصرشبکه که در حال حاضر به بهترین نشریه کامپیوتر ایران تبدیل شده (+ ماهنامه شبکه) توی شماره 101 پانزدهم دی آزمایش و بررسی 4 تا از هدفون های برتر موجود در بازار ایران رو چاپ کرد که گفتم اسکن کنم بزارم دوستان ببینن و بخونن واسه شون مفید باشه...
بررسی هدفون های :
AKG K512
Philips SHP8500
Creative Aurvana Live!
Pioneer SE-DJ5000
صفحه 1
صفحه 2
دیگه یه ذره کیفیت پایینه ببخشید (کوچیکشم کردم که حجمش کم بشه)...! این اسکنر ما بدجور پکیده (من نبودم دستم بود تقصیر استکبار جهانی بود!) الانم با سرهم کردن کار میکنه... باید برم Iran HP بدم درست کنن حسش نیست...!!! :31: :19:
راستی من به شخصه Philips SHP8500 رو ترجیح میدم... هم قیمتش خوبه هم کیفیتش... البته اگه مایه ش برام موجود بود به هیچ وجه از خرید سری Aurvana ــی Creative نمیگذشتم...
:8: :11: :10: :20:
این مدل نویز کنسلینگ نیستش ! .. در مورد سونی چون تجربه نداشتم نظر نمیدم ! ولی خوب میتونی در بارش تحقیق کنی و اینکه این on the ear هست و 114 db هست سطح فشار صوتی یا همون SPL ...نقل قول:
......................
......................
خوب دوستان من هم بالاخره یه 485 گرفتم ! ... .... :8:
140 تومن میداد ولی تخفیف عجیبی داد بهم گرفتم 120 تومن ! نترسید کاملا اصل هست و مشکلی نداره چون همه چیش رو مو به مو چک کردم و تست کردم !!! ...
اول با headphone holder حال کردم که خیلی به درد من میخوره ! دیگری هم داشتن اداپتر 6.3 mm که تماما همراه با جک 3.5mm روکش طلا هستند ! ... جنس سیم هم تا جایی که میدونم OFC هست (بدون اکسیژن از جنس مس)...
voice coils ها هم که جنس الومینیم هست که در کیفیت خیلی تاثییر دارند ! ...
سایر اطلاعات هم که میدونید : 110db SPL ...
32 اوهم مقاومت در برابر جریان صوتی که از این نظر عین px 100 هست ...
اما خوب تفاوتی که در کیفیت خوبش داره اینه که فول سایز هست و دیافراگم بزگتری داره که جزئیات بالاتری داره و همچنین audio driver و earpad های راحت که جنسشون هم از فوم هست و انصافا خوب هستند ! ...
تو گوش هم راحت هست و مشکلی نداره و یکی از شبه عوامل استریو بودن صدا هم earpads هستند و بیشترین چیزی که توجه منو جلب کرد همین استریو بودن صدا و همچنین معتدل بودن صدا و ساپورت باس بیشتر که طبیعی هم هست به دلیل دیافراگم بزرگتر ! باس معتدلی داره ...
در ضمن خیلی ها که زیاد وارد نیستند میگن این فول سایز ها پدر گوش رو در میاره و داغون میکنه !
در اصل باید بگم اون px100 بود که نسبت به این بدتر بود از این نظر به دلیل تیز بودن صدا ها که 485 صدا خیلی خیلی معتدل تر و طبیعی تر هست ! در کل ... (این دلیلی بر بد بودن px100 نیست به هر حال 485 هدفون circumaural
(فول سایز HD ) هست ! ...
*محدوده فرکانس هم از 16 تا 24000 hz هست . نکته خوبش جدا شدن سیمش هست که بدرد من یکی میخوره!
همچنین خود هدفون طراحی خوبی داره و روی سر بدون حرکت و به راحتی قرار میگیره و انعطلاف بالایی داره!
......................
نتیجه گیری کلی : 485 در نوع خود یکی از گزینه های مناسب در سری circumaural هست که باس معتدل و کیفیت صدای خیلی خوب و استریو خوبی داره و همچنین طراحی خیلی عالی و انعطاف پذیر و جنس خوبی هم داره . / به دوستان هم پیشنهاد میکنم که در این محدوده میتونن این گزینه رو انتخاب بکنن !
* البته اینی که من میشنوم صدای اصلیش نیست چون باید چندین ساعت کار کنه تا دیافراگم از حالت نو بودن در بیاد و نرم بشه !:8:
* نکته خوبش هم که گفتم جداشدن سیم و همچنین بالاتر از جکس بر خلاف مشکلی که پی اکس 100 داشت این حالت فنری داره و به راحتی خم میشه و به سیمش اسیب نمیزنه !
* در ضمن پی اکس 100 هم مجانی گفت برات تعمییر میکنم چون نمایندگی هستیم و از ما خریدید !:دی
* فقط کسی میدونه مقدار
* فقط باید یه سیم 1.5 متری هم بگیرم ! چون به اون هم نیاز میشه ! ... ای کاش از همونجا گرفته بودم باید بگردم یه 1.5 متری با جک 3.5mm پیدا کنم فقط !
......... در همینجا از پویان عزیز و محمد تشکر میکنم بابیت راهنمایی ها و تجربیاتشون :11:
جنس صدای کارای سونی معمولاً سرد ارزیابی میشه ... جدا از اینکه تعریف صدای سرد چیه، این رو در نظر بگیر که صدای سرد معمولاً برای سبک هایی مثل راک و متال مناسب تره ..نقل قول:
من شناختی از اون مدل JVC ندارم .. میشه ریویوهای موجود درباره اش رو چک کرد... کلاً هر کمپانی ای ممکنه یکی دوتا محصول در این زمینه بده بیرون، من توصیه می کنم آدم کار کمپانی هایی رو پی بگیره که در این زمینه اعتبار و پایه محکم تری دارند .. از این نظر سونی خرید مطمئن تری محسوب میشه .. اما این در حالتیه که ما بخوایم صرفاً بصورت نظری در مورد اون JVC صحبت کنیم و در یه حالت ایده آل که امکان تست داشته باشیم، شاید اصلاً یه نفر اون JVC رو بیشتر از یه مدل خیلی معروفتر بپسنده..
AKG k370 قراره هدفون برتر رده تو-گوشی های AKG باشه، طراحی خیلی خوبی داره ... اما حرفی که من همیشه زده ام اینه که اگه آدم بخواد بالای 150 تومن خرج کنه، در ایران، باید محتاط باشه ... ببین برای هزینه بالای 100 تومن در واقع ما باید بریم سمت گزینه های خیلی بهتری که اینجا گیر نمیان .. بله- اگه یه نفر پول داره و مشکلی نداره، میتونه K370 رو هم بگیره که صدای خیلی خوبی باید داشته باشه .. اما اگه من بودم و به خصوص اگه اولین هدفون گرون قیمت ات هستش، توصیه می کنم با همون زیر 100 تومن مثلاً همون سونی که گفتم رو بگیری، و اگه واقعاً تمایل به هزینه بالاتراز 100 تومن داره، بره سراغ مدلهای فول سایز تر ...
باز اگه حتماً نظرت روی in ear هستش بگو ...
نقل قول:اگه نمیتونی با in ear ها کنار بیای و میخوای هدفون های روی گوشی بگیری، باید روی فرم هدفون یه انتخاب انجام بدی، مثلاً هدفون Px100 گوشی هاش بالشتکی هستن و اینطوری نیست که گود بشن و دور گوش رو بگیرن (مثل هدفونهای توی عکس بالا که دوستمون گذاشته نیست) ... حالا اگه سایز کاملتر بخوای باز مدلهای دیگه هم میشه پیشنهاد کرد .. اینها اصولاً کیفیت شون از NC هم رده بالاتره ... شاید صدا ازشون به بیرون درز کنه و برعکس، اما این با بحث کیفیت صدا دقیقاً یکی نیست ..نقل قول:
ضمن اینکه سلیقه موسیقیایی رو هم اینجا میشه وارد بحث کرد .. اونچه شما اصولاً گوش میدی میتونه باعث بشه انتخاب بهتری انجام بدی ..
اگر برم پاساژ پایتخت
نمایندگی سونی و سنهایزر اونجا هستش ؟