[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنونم ولی عجب بازم اینجا ذربارش بحث میکنه میشه گفت 85 صفخه همش مربوط به مدلای N550 میشه:n15:نقل قول:
n550 با پردازنده ی i5 هم داره؟
خیر فعلاً ندارهنقل قول:
نه .i5 موجود نیست.کلا ایسوس هنوز i5 نزده این مدلونقل قول:
n550 دو مدل دیگه داره که وارد ایران نشده و کانفیگ i5 هم دارهنقل قول:
سلام بچه ها یک سوال داشتم منم خریدم asus n550jv فقط کسی نمیدونه چرا وقتی می رم ببینم مشخصاتش چیه زده رم (8g 7/89 usable ) این یعنی چی
ویندوز 8 64 بیتی enterprise برام ریختن
قبلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من کل این ریویو را براتون ترجمه کرده بودم که !نقل قول:
hame chi in lap tap khobe joz in sedai hdd aslan ro asab adame
:n14:
اینجا دیگه تقریبا شبیه چت روم شده ! :n02:
اما قابل تحمله ، بعضی وقتها بحثهای مفیدی هم میشه
دیگه طاقت صبر کردن ندارم!این n550 با کانفیگ بدون صفحه لمسی کی میخواد وارد شه!!!؟؟؟
سامان جان واسه اینکه برات کارایی نداره نمیخوای لمسی بگیری با نقطه ضعفی میبینی تو تاچ؟نقل قول:
حالا اگه معمولی آورده بودن همه دنبال لمسی بودن!:n08:
دقیقا!نقل قول:
چیزهایی که توی نگاه اول تو این لپتاپ خیلی جلوه میکنه:
1- کیفیت بالای رنگ IPS و دقت صفحه نمایش FHD
2- باریک بودن و جلوه آلومینیومی دستگاه
3- کیفیت بالای صدا و ساب
4- تاچ پد چند لمسی با کیفیت
5- تاچ اسکرین با دقت بالا (استاندارد=9mm ، ایسوس=6mm)
تا چند ساعت دیگه یک ریویوی کامل با عکسهای با کیفیت میذارم...
اتفاقا من منتظر یه لپ تاپ لمسی بودم بلاخره نسل جدید دو روز دیگه برنامه های لمسی میاد اون موقعست که میفهمید.
اما لمسی برای مدلایی هست که یکم سبکتر و لاغرترند اگه این صفحش هم بر میگشت خوب بود لمسیش بیشتر به کار میومد.
کانفیگای دیگه توی دبی موجود هست مثلا صفحه hd یا i5 ??
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
جفتش !! کارایی خاصی نداره.کثیف میشه و لک میگیره.اگه ضربه کوچیکی بهش بخوره ممکنه به هم بریزه.و از همه مهمتر اینکه جدا نمیشه بشه ازش بعنوان تبلت هم استفاده کرد.نقل قول:
لپ تاپ 15 اینچی هست انتظار دارید جدا بشه؟!نقل قول:
اون موارد که شما میگید برای لپ تاپهای زیر 13 اینچ هست و قیمتشون بالا4.5 هست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون این لپتاپ وارد ایران میشه؟!
gtx 760 اونم با 1100 دلار که تقریبا هم قیمت همین n550 هست
البته 17 اینچه و ایران هم 17 اینچ طلسم شده انگار!!
اتقاقا میخواستم بگم که اگه جدا شدنی بود قیمتش هم خیلی گرونتر میشد!کلا لمسی تو لپ تاپ های عادی کاربرد خاصی نداره !ضمنا حدود یه سالی میشه یه ابزاری اومده (اسمش رو دقیق یادم نیست). با فعال کردن اون ابزار میشه هر زمان که دوست داشتیم صفحه نمایش رو به لمسی تبدیل کنیم و برعکس!قیمتش هم حدود 90 دلاره.نقل قول:
سلام
من تا 3800-3900 بودجه دارم.قیمت n550 و lenovo y510 چنده؟مدلای دیگه کی میاد؟ من عجله ندارم تا یک ماه میتونم صبر کنم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه با بیشترین جزییات اجرا کرده باشید با این حساب 25 فریم!پس تو بازی دست چیره ای نداره چون دیگه تو مرز هست پایین 24 فریم بازی با لگ اجرا میشه تازه black ops 2 قدیمیه نسخه ی جدیدیش تو ماه های اینده میاد به احتمال زیاد تو اون لگ بزنه در حد تیم ملی:دی
پس تو Assassins creed 3 هم که کاملا لگ میزنه.همونطور که قبلا هم گفتم GTX 660 خیلی بهتره واسه بازی نسبت به GT 750 ولی من عاشق ساب ووفر n550 ام.کاش میشد یه ساب ووفر پیدا کرد که تو لپتاپ های قدرتمند تر دیگه مثلا با usb کار کنه واقعا عالی میشد.
N550 حدود 3710-3850 هست تو بازارنقل قول:
y510 حدود 3640
لپ تاپ - Laptop - LENOVO / لنوو IdeaPad Y510-Core i7-8GB-1TB-2GB VGA
احتمالا یکی دو ماه دیگه!
واقعا من هم حسابي خورد تو ذوقمنقل قول:
اصلا انتظار نداشتم
نه رو جزئيات بالا هم نذاشته بودم
فريم رو گوشه صفحه نشون ميداد
گرد و خاك بلند ميشد تا 20 هم پايين مي اومد
دوستان براي بازي دنبال مدل هاي msi و y510 دو گرافيكه باشيد
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
عجیبه پس چرا سایت notebookcheck نوشته این بازی توی فول اچدی با جزییات بالا 32 فریم میده به احتمال زیاد با گرافیک اینتل اجرا کردی:n27:نقل قول:
این لپتاپ نسبت به قیمت عالیه:n04:نقل قول:
اگه لپتاپ دیگه هم پیدا کردی معرفی کن
ممنون
دوست عزیز نمیشه بازی رو رزولیشن hd اجرا کنی تا فریم بیشتری بده؟؟؟نقل قول:
چرا نميشهنقل قول:
ميشه با اچ دي بازي كرد
بحثم رو قدرت گرافيكش بود كه ظاهرا انتخاب parsicola براي گرافيك هاي 760 و 765 منطقي تره
نه با اينتل اجرا نكردم رو گرافيك انويديا بودنقل قول:
anti-analyze رو روي 2x گذاشتم
چطور میشه فهمید با چه گرفیکی اجرا شده . چطوری با Gt 750M اجرا کنیم.نقل قول:
به احتمال زیاد با گرافیک اینتل اجرا کردی
دوستانی که زهرمارشکن دارن این فیلمو ببینن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این فیلم تو بازی مثل Metro در حالت فول اچدی با جزییات مدیوم ، 44 فریم میده.
رو بلک اپس 2 باید بیشتر از این بده.
پس خوبه!یکی از دوستان گفته بودن وقتی بازی رو با رزولیشن اچ دی اجرا میکنیم گوشه های صفحه بریده میشه ,آیا همینطوره؟نقل قول:
من متوجه نميشم يعني چي صفحه بريده بشهنقل قول:
خب وقتي رزولوشن رو تغيير ميدي بازي با اون رزولوشن خودش رو تطبيق ميده
ممنون دادا!تاچش چطوره؟راحته؟در حد گوشی هست؟نقل قول:
لپتاپ این فیلم 16 گیگ رم داره. من البته گیمر نیستم و نمیدونم رم سیستم چقدر توی فریم تاثیر داره.نقل قول:
درباره لک گرفتن: نور صفحه اونقدر بالا هست که موقع کار کردن اصلا متوجه وجود لک نمیشین. فقط موقعی که خاموشه لکها رو میبینین که زیاد اهمیت نداره.نقل قول:
نقل قول:واقعا در حد گوشی هست. من ولوم مدیا پلیر رو وقتی رو رزولوشن 1920*1080 هست (که همه چیز خیلی ریز میشه!) میتونم با اشاره دست کم و زیاد کنم. به طور کلی استاندارد نقاط حساس توی صفحه لمسی (با توجه به سایت رسمی ایسوس) 9mm هست که توی صفحه نمایش N550 شده 6mm و این یعنی حساسیت بالاتر و جوابگویی سریعتر.نقل قول:
واقعيتش من جرات ندارم جواب بدم چون يه سري گفتم تاچش واقعا جالب نيست هم بخاطر اينكه مدام بايد دستت رو دراز كني هم ويندوز واقعا براي تاچ بهينه نشده دوستان گفتن نه اينطوري نيست و راحتهنقل قول:
نميدونم شايد هم من با آيپدم مقايسه ميكنم كه ميگم به درد نميخوره
لینک عکس های لپ تاپ N550 که برام رسیده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت من تو جعبه بودش..نقل قول:
این اپ رو باید چداگانه دانلود کنم؟؟ مگه تو خود درایورها نیست ؟؟نقل قول:
جطوری بفهمیم فریم چنده ؟؟نقل قول:
چطوزی میشه HD یا ful hd رو مشخص کرد ؟؟نقل قول:
یه سوال فنی برای باطزی این دستگاه عب نداره بزنیم به شارژ و یادمون بره رو 100 درصد بکشیم بیرون ؟؟ یعنی خودش قطع میکنه ؟؟
و اینکه عب نداره موقع شارژ در 80 درصد بکشیم بیرون ؟
دادا اگه درایوراشو کامل نصبیده باشی تو درایور راشهنقل قول:
این مشخصات مال y510ه؟؟ قیمت مدل sli ا 3640 هست؟اینطوری که دوستان گفتن n550 تو اجرای بازیای سنگین کم میاره.:n27:باید فکر ندلای دیگه باشیم.تا زیر 4 تومن مدلای دیگه هست؟همونطور که گفتم تا یه ماه میتونم صبر کنم.
QUOTE=ahriman323;7840956]N550 حدود 3710-3850 هست تو بازار
y510 حدود 3640
لپ تاپ - Laptop - LENOVO / لنوو IdeaPad Y510-Core i7-8GB-1TB-2GB VGA
احتمالا یکی دو ماه دیگه![/QUOTE]
ممنون ok شد...نقل قول: