امیدوارم از بازی بعد با این ترکیب بازی کنیم
(4-2-3-1)
نیلسون
م.حسینی - ج.حسینی - بنگر - ماهینی
حقیقی - دهنوی
عالیشاه - صادقیان - خلعتبری
سیدصالحی
:n28:
Printable View
امیدوارم از بازی بعد با این ترکیب بازی کنیم
(4-2-3-1)
نیلسون
م.حسینی - ج.حسینی - بنگر - ماهینی
حقیقی - دهنوی
عالیشاه - صادقیان - خلعتبری
سیدصالحی
:n28:
ترکیب خوبیه ولی جای محمد نوری که الآن کاپیتانه خالیه .نقل قول:
فکر کنم الان دیگه همه قبول داریم که نوری دیگه اون بازیکن خوب سابق نیست و گذاشتنش تو زمین یعنی 10نفره کردن تیم به دست خودمون. ضمنا تو بازیای قبل شاهد بودیم که صادقیان عالی کار کرده و هم سرعتی بوده هم تکنیکی و هم پاسای خوبی داده./ ولی برعکس آقای نوری سرعت و قدرت و دقت اصلا تو بازیش دیده نمیشه. قبلا 2تا پاس خوب میداد که بدبختانه اونم ترک کرد و به نظر من دیگه باید فکر یه تیم جدید باشه و اینجا جاش نیست!:n06:نقل قول:
رويانيان: قلعهنويي و دايي ريسک نکردند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد رويانيان در مورد دربي 77 اظهار داشت: در کل به نظرم نتيجه چندان راضيکننده نبود ما ميتوانستيم بهتر باشيم اما فشارها اجازه نداد دربي قشنگ شود و بازي بهتري دو تيم به نمايش بگذارند.
به گزارش فارس،وي افزود: البته من از هواداران تشکر ميکنم که ما را حمايت کردند اما من نميتوانم اين را تائيد کنم که هواداران راضي نبودند. چون اگر ميباختيم چه کسي بايد جواب هواداران را ميداد. برخيها طوري مينويسند که انگار مساوي بهتر از باخت نيست.
رويانيان ادامه داد: من از شما سؤال ميکنم کدام هوادار راضي است تيمش ببازد، آن هم در ديداري به نام دربي؟ تازه برخي هواداران هستند که دوست دارند در دربي به هر قيمتي برنده باشند اما تيمشان جام هم نگيرد. به نظر من فشارهاي فراوان چه از طريق هواداران، رسانهها و فشار بازي باعث شد که دايي و قلعهنويي ريسک نکنند چون آنها اجازه باخت در اين بازي نداشتند و محکوم به نباختن بودند.به نظرم اين مربيان آنقدر فشار رويشان بود که تصور ميکردند اگر ببازند چيزي ديگر براي داشتن ندارند.
مديرعامل قرمزها تاکيد کرد: علي دايي اولين دربي بود که پس از چند مدت در آن حضور داشت و قلعهنويي هم ميخواست رکوردش از بين نرود. به هر حال هر دو مربي مثل بازيکنان از طريق مختلف تحت فشار بودند و دوست نداشتند به هيچ قيمتي ببازند. اين مربيان از طرف باشگاه، رسانهها، هواداران، فضاي کشور و هر لحاظي که دوست داريد محکوم به نباختن بودند و ما حتي اجازه نداديم آنها يک کلام هم در مورد باخت حرف بزنند و فقط گفتيم با چه نتيجهاي برنده ميشويم.
وي افزود: از طرف ديگر همه را با همديگر مقايسه کرديم. به دربي 30 سال گذشته رفتيم و گفتيم اين بازيکن باتعصب است و اين يا آن بازيکن گل زده. اينها به بازيکنان فشار ميآورد و قطعا باعث ميشود ما شاهد بازي زيبا و هوادارپسندي نباشيم. يعني ما به جاي اينکه تشويق کنيم بازي قشنگ از تيمها ببينيم فقط گفتيم برد ميخواهيم و بسترهاي لازم را براي دربي آماده نکرديم. اين مشکل سالهاست در دربي ما وجود دارد و بايد فکري به حالش کنيم.
وي در مورد پاسخ به اين سؤال که چرا هواداران از اين بازيها که به تساوي ميرسد، اصلا راضي نيستند، گفت: من از شما اين سؤال را ميکنم اگر ما خيلي خوب بازي ميکرديم اما ميباختيم چه کسي جواب 35 ميليون هوادار ما را ميداد. آيا امروز هوادار ما سر کار، سرکلاس ميتواند برود پس بايد براي دربيهاي زيبا همه با هم کمک کنيم و با به ياد آوردن خاطرات فشارها را بيشتر نکنيم. البته گذشتهها ما بزرگاني داشتيم که همه بزرگ بودند و خواهند ماند اما نبايد با آنها به بازيکناني که حال حاضر هستند، فشار وارد کنيم تا مربي و بازيکن نتواند دانش خود را در دربي پياده کند.
رويانيان در مورد برنامههايش براي دربيهاي آينده نيز گفت: من به آينده پرسپوليس اميدوارم. البته من و فتحاللهزاده در دربي آينده برنامههاي ويژهاي داريم. يک کنفرانس و جلسه همانديشي با حضور رسانهها، اهل فن و پيشکسوتان برگزار خواهيم کرد و طرحهايي را که در آن باعث ميشود از فشارها کاسته شود بررسي و ورود خواهيم کرد تا يک مربي و يک بازيکن بدون فشار و استرس برد و باخت دربي يک بازي زيبا را به نمايش بگذارد.
مديرعامل قرمزپوشان در پايان درباره داوري بازي نيز گفت: از داوري راضي نيستيم اما داور بيطرف بود به نظرم داوري بازي يک خرده به ما بيشتر کارکردش را نشان داد و خطاهاي ما را بيشتر ميديد اما در کل ايشان بيطرف بود و ما هم ديگر دربي برايمان تمام شده و حالا بايد به بازيهاي ديگر فکر کنيم.
دم بنگر و سید جلال گرم که هر دوشون خیلی مردونه قبول کردن بازی بد بوده و از مردم عذرخواهی کردن
دمشون گرم واقعا
-------------------------------------------
یه سوال فنی و تحقیقاتی دارم هیچ جا بهش نرسیدم ایشالا اینجا دوستان جواب بدن بخصوص اگر کسی توی کلاسای مربیگری شرکت کرده باشه
بازی مستقیم انرژی بیشتری از مهاجما میگیره یا بازی نزدیک به هم با پاسای کوتاه و بازی ترکیبی؟
بازی مستقیم انرژی بیشتری می گیره ولی ریسکش کمه . پاس های کوتاه انرژی کمتری می گیره ولی کار هر کسی نیست . معمولاً در پاس های کوتاه بازی به صورت عرضی پیگیری میشه اما بازی مستقیم در طول زمین و این مهاجمها رو مجبور می کنه که در طول زمین پا به پای توپ حرکت کنن و این انرژی زیادی می خواد . من تو کلاس های مربیگری شرکت نکردم ولی خودم فوتبالیست هستم . :n01:نقل قول:
3بازی بعدی به ترتیب با تیمهای گسترش فولاد تبریز در آزادی- سپاهان در اصفهان- فجر سپاسی در آزادی بازی داریم اگه بتونیم 6 امتیاز این 2بازی حساس خونگی بگیریم که احتمالش هم خیلی زیاده فقط میمونه بازی با سپاهان که امیدوارم ایندفعه 3 امتیاز بازی با سپاهان بگیریم - خیلی وقته سپاهان تو ورزشگاه اختصاصی خودش نبردیم:n24:
این داستان اخراج صادقیان هم بیشتر شبیه جوکه
یا اخراج کردن بازیکنای پرسپولیس آسون شده یا دوستان دیگه عادت کردن فعانی هر بازی یکی از پرسپولیسیا اخراج کنه
اگه قرار باشه که اون تکل صادقیان اخراج داشته باشه که هر بازی فوتبال باید چنتا کارت قرمز داشته باشه
جریمه اون خطا فقط یه کارت زرد بود
اما جریمه خطاهایی مثل صادقی که دوستمون عکسش رو گذاشته یا نکونام فقط یه کارت قرمزه
نکونام نمیتونه بگه که ندیدم چون با خلعتبری من تو من نبود به راحتی میتونست از روش بپره اما خب ترجیح داد که روی صورت خلعتبری پیاده روی کنه
نکونامم مثل صادقی دقیقا میدونست داره چیکار میکنه
به چهره صادقی تو این عکس نگاه کنید داره دقیقا میبینه که پاشو کجا میذاره حتی سعی کرده پاشو کج کنه تا با کف پا کمر صادقیان رو مورد عنایت قرار بده
این حرکت جریمش فقط یه کارت قرمزه
من دقیقا میدونستم قراره چه نوع داوریی رو ببینم و متاسفانه همونم دیدم
مثلا دهنوی سه تا خطا کرد البته روی صحنه های 50 50 روی خطای سوم اومد بهش تذکر داد و براش خطاهاشو شمارش کرد گفت که خطاهات داره بالا میره
اما برین حساب کنید ببینید تیموریان چنتا خطا کرد بدون گرفتن کوچکترین تذکری همینطور نکونام
ﮐﺴﯽ ﻣﯿﺪﻭﻧﻪ ﭼﺮﺍ ﺑﯿﻦ ﺩﺭبیهای 37و38، 2ﺳﺎﻝ ﻓﺎﺻﻠﻪ افتاد؟؟!:n16:
نقل قول:
شما داري تو عكس ميبيني تو جريان بازي كاملا معلومه كه صادقي ميخواته پاشو بياره پايين ولي صادقيان جلوش خم بود و نميتونست پاشو كجا بذاره ...
نكونام داشت ميدويد با سرعت زياد ...(ضد حمله بود ) خلعت هم داشت غلت ميخورد ..خب اين خيلي سخت ميكنه پيشبيني اين رو كه پاتو كجا بذاري تا به صورتش نخوره ...اصلا بعد از اين كه افتاد رو صورتش اول خودش به پشتش نيگاه كرد كه اتفاقي نيفتاده باشه
صادقيان تكلش زرد داشت .درسته ولي ضربه سيد صالحي توي دقيقه يك به صورت آندو چي ؟ شوت كرد صروتشو كاملا ..اگه اين بي احتياطي نيست چيه ؟ :n01:
به نظر من تو اون صحنه خطای تیموریان بود چون سرش رو آورد پایین در اصل این آندو بود که خطای بازی خطرناکش باید گرفته میشدنقل قول:
صالحی پاش تا یه جای کاملا نرمال بالا اومد بعدم کف پا نیومد قصدش زدن توپ بود
خطای نکونامم توی ضد حمله نبود چون بعد از ورود خلعتبری نکونام و تیموریان اصلا جلو نرفتن
یعنی شما خطای صالحی رو شدیدتر از خطای صادقی میدونید دیگه؟!!!
آره صادقی پاشو داره پایین میاره اما اینکه چجوری پایین میاره و کجا پایین میاره مهمه
اتفاقا منم دارم همینو میگم صادقی دقیقا داره میبینه که بخواد پاشو اونجوری پایین بیاره برای صادقیان خطرناکه اما اصرار داره که در همون مسیر و البته با فشار پاشو پایین بیاره
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛محمد نوری با بستن بازوبند کاپیتانی در دربی روز گذشته،بیست و هفتمین بازیکنی است که در این مسابقه حساس این بازوبند را بر بازو بسته است.
حمید جاسمیان،بیوک وطنخواه،همایون بهزادی،جعفر کاشانی،ابراهیم آشتیانی،علی پروین،محمد پنجعلی،فرشاد پیوس،مجتبی محرمی،احمد رضا عابدزاده،افشین پیروانی،علی دایی،کریم باقری،علی کریمی،هادی نوروزی،علیرضا حقیقی،شیث رضایی و...بازیکنانی هستند که سابقه بستن بازوبند کاپیتانی در دربی پایتخت را دارند.
کارشناسان داوری از قضاوت دربی گفتند: قاضی و صادقی باید اخراج میشدند، نکونام باید اخطار میگرفت/ داور، بازی را ساکن کرد، در یک صحنه مشکوک به پنالتی هستم
علی خسروی در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس افزود: داور بازی دربی تلاش کرد بازی را اداره و مدیریت کند. او به طور کلی قضاوت متعادلی داشت ولی اگر پای دربی در میان نبود شاید قضاوت این بازی در بعضی صحنهها به شکل دیگری انجام میشد.
وی افزود: در این بازی امیرحسین صادقی روی خطای سنگینی که در نیمه اول بازی انجام داد میتوانست با کارت قرمز روبرو شود اما فغانی خواست بازی را مدیریت کند. شاید اگر داور دیگری بود کارت قرمز میداد یا اگر بازی اینقدر حساس نبود، صادقی با حکم اخراج روبرو میشد. غیر از این فکر میکنم قضاوت متعادل بود و کارتهایی که به صادقیان، عمرانزاده و ... داده شد درست بود.
و اما دیگر کارشناس داوری فوتبال کشورمان درباره قضاوت این بازی از قطعی بودن حکم اخراج برای محمد قاضی گفت.
دکتر پرویز سیار در این باره افزود: قاضی در یک موقعیت عادی بدون آنکه با توپ کار داشته باشد خطای بسیار سنگینی را روی بازیکن قرمز انجام داد که باید با کارت قرمز روبرو میشد. وی درباره خطای امیرحسین صادقی روی صادقیان در نیمه اول خاطرنشان کرد: آن صحنه بسیار خطرناک بود و چنین ضرباتی اگر به سر برخورد کند میتواند باعث از دست رفتن بازیکن بشود. البته ما سه داور بودیم که با هم بازی را نگاه میکردیم و هر یک نظرات خودمان را داشتیم. این صحنه از یک زاویه اینطور بود که بازیکن قرمز نباید سر خود را به آن شکل خم میکرد تا در معرض خطر قرار بگیرد و از زاویه دیگر اینطور بود که بازیکن آبی، پایش بیش از حد بالا آمده بود و بازیکن قرمز از ترس و برای محافظت از خود مجبور به خم شدن شد. میبینید که قضاوت برای ما که بازی را بدون استرس نگاه میکردیم هم سخت و متفاوت است.
و اما نوذر رودنیل هم درباره قضاوت بازی دربی به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس میگوید: من هنوز منتظرم تا یک صحنه خطا که روی خلعتبری در هجده قدم استقلال انجام شد، را ببینم. در این صحنه مشکوک بودم که پنالتی شده است یا نه؟ متاسفانه تلویزیون در این بازی خوب عمل نکرد. خیلی صحنهها بود که پخش آنها میتوانست چند بار و از چند زاویه پخش شود، اما اینکار را نکردند. یکی همین صحنه روی خلعتبری بود. نمیدانم عمدی در کار بود که بعضی صحنهها را نشان ندهند یا نه؟ اما پخش بازی میتوانست خیلی بهتر از این باشد.
مدرس و کارشناس داوری فوتبال کشورمان ادامه میدهد: این بازی در حد لیگ برتر نبود. من زمان گرفتم و در طول 90 دقیقه فقط 56 دقیقه بازی فوتبال جریان داشت. داور با عملکرد خود نقش اساسی در بوجود آمدن این شرایط داشت. آقای فغانی به کرات بازی را به سکون کشید. بازی در شروع، سرعت خوبی داشت. پرسپولیس در حال حمله بود که داور در همان دقایق ابتدایی چند بار بازی را نگه داشت.
وی ادامه میدهد: داور که نباید این همه با سرمربی یک تیم صحبت کند. پس از آن بود که بازی بارها متوقف شد. مداوای بازیکن در زمین، دو دقیقه طول کشید در حالی که بازیکن باید به بیرون منتقل شود.
او درباره خطاهای پیش آمده در بازی گفت: امیرحسین صادقی به دلیل بی احتیاط بازی کردن و ضربهای که به صادقیان در اوایل بازی زد باید اخطار میگرفت.
حرکت نکونام روی خلعتبری هم هر چند عمدی به نظر نرسید ولی به دلیل بیاحتیاطی اخطار داشت. خطای عمران زاده روی صادقیان در نیمه دوم هم، حداقل کارت زرد داشت.
نقل قول:
ضد حمله پرسپوليس بود ...نكونام هم تا وسط زمين كه ميومد :n02:
باور كن حتي اگه حركت صادقي خطا بوده باشه هم اخراج به هيچ وجه نداشت ...ضربه اي كه سيد هم به سر آندو زد انصافا توپ زياد پايين نبود ...
در هر حال من به سود تيم خودم قضاوت ميكنم شما به سود تيم خودت ...بذا همون كارشنان (كه البته اونا هم مطمئنن اختلاف نظر دارن ) نظر بدن :n06:
اين روزنامه هم تيتر هاي جالبي دارن ...بازي نهايتا يه بازي برابر بود ...بحرين ؟ نظري كه سرش شكست اكبرپور هم مصدوم شد بنده خدا ...حالا تيتر ندارن بايد يه چيز بزنن ديگه .
سلام .نقل قول:
این آخرین باری هست که من در مورد یه موضوع مدیریتی در تاپیک های انجمن ورزش توضیح میدم ؛ امیدوارم هم شما و هم سایر دوستان توجه کنید که جای مطرح کردن این مسائل فقط و فقط در انجمن انتقادات / پیشنهاداته ؛ و هم چنین توجه شما رو دوباره به این تاپیک جلب میکنم که :
اما :
هرموردی که به نظرتون تخلف از قوانین محسوب میاد در هر تاپیکی ، صرفا از گزارش تخلف استفاده کنید ، با کمال احترام مقابله به مثل و نقل قول از اون تاپیک در این تاپیک و جواب دادن به پست اون تاپیک در این تاپیک موضوعاتی هستن که ما استقبال نمیکنیم و اجازه هم نمیدیم وجود داشته باشه ، چه این مقابله در قالب پست باشه ، چه خبر و چه عکس و تصویر /
شبکه ی خبر که سهله ، از واحد مرکزی خبر هم اینجا خبر گذاشته بشه اگر خلاف قوانین باشه و حاشیه بوجود بیاره حذف میشه ؛ معتبر بودن منبع برای ما منعی ایجاد نمیکنه بابت رسیدگی به پستها /
ضمن اینکه تهدیدی هم در کار نیست ، چیزی که در بخش دلیل حذف پستها نوشته شده اتفاقیه که مطمئنا خواهد افتاد در صورت بی توجهی :n01:
صحبت و نقل قولی هم خواستین بگیرین در انجمن انتقادات - پیشنهادات مطرح کنید لطفا .
ممنون از توجه همگی .
بچهها تو بحث مدیریت خواهشاً مسائل رنگی رو وارد نکنید
من از نزدیک با بچههای تیم ورزش در ارتباطم
خیلی از پستایی که تو این تاپیک پاک میشه رو سروش که خودش پرسپولیسیه پاک میکنه
همین قضیه در مورد وحید و امیرمحمد تو تاپیک استقلال هم صدق میکنه
سختگیری از طرف مدیرای طرفدار هر تیم واسه تاپیک خود اون تیم بیشتره
این بچهها چند تا پیرهن از ماها بیشتر پاره کردن تو ورزش و دقیقاً میدونن چه پستی چه عواقبی به دنبال خواهد داشت
اگر پستی پاک یا ادیت میشه، مطمئن باشید برای جلوگیری از بروز تنش و جنجال بوده و هیچ تعصب یا تبعیضی درش وجود نداره
اگر هم اعتراضتون به پاک نشدن پستی از تاپیک رقیبه، از گزارش تخلف استفاده کنید
حتماً رسیدگی میشه ...
مدیریت ورزش حتی از مهندسی معدن هم سخت تره، اینو به وضوح حس کردهام :دی:n16:
بازی زیاد جالبی نبود. کل بازی هردو تیم مخصوصا استقلال بکش زیرش بود.جدای دقایق کوتاهی از نیمه دوم که پرسپولیس منظم بازی کرد.نه بار فنی داشت که بشه روش بحث کرد نه چیزی.
نیلسون 7
میثم 7
سید جلال 7
بنگر 7
خانزاده 7
حقیقی 4
نوری 4
دهنوی 6
رضایی 4
صادقیان 8
سید صالحی 6
خلعتبری 6
نیلسون 8
م.حسینی 6
ج.حسینی 7
بنگر 7
خانزاده 5
حقیقی 3
نوری 2
دهنوی 5
رضایی 1
صادقیان 8
سیدصالحی 5
خلعتبری 4
1.نیلسون با تجربه و پرستیژش خیلی خوب تیمو رهبری میکنه کاش 2سال دیگه حداقل برامون بازی کنه/ 2.نوری طبق معمول تمام بازیای گذشتش افتضاح بود و من فلسفه حضورش توی این بازی مهم رو درک نمیکنم/ 3. صادقیان طبق معمول سرعتی و تکنیکی و توانا توی ایجاد موقعیت گل+جنگندگی با جثهی کوچیک/ 4.سیدصالحی مثل قبل اصلا تغذیه نشد و من هیچ انتظاری ازش ندارم هر موقع خوب بهش پاس دادن و خراب کرد اونوقت میکوبیمش! :دي/ 5.خلعتبری هم که فعلا هیچی ازش ندیدیم امیدوارم زودتر رو فرم بیاد تا بتونیم از توانایی بالاش تو ایجاد فرصت گل استفاده کنیم/ مرسی.:n16:
دهنوي با چه فرمولي 6 دادي؟ بنظرم 2 هم براش زياديهنقل قول:
ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
گزارش تصویری از دربی
بازیکن اخلاق :n02:
آقا مگه بی احتیاطی خطا نیست و حتی بعضی اوقات کارت نداره؟
سر بی احتیاطی پنالتی میگیرن
پس چرا اینا رو کارت نداد من واقعا برام سواله
بگذریم
دربی هم تموم شد
من یه سوال کردم در مورد اینکه مصرف انرژی مهاجما توی بازی مستقیم بیشتره یا بازی نزدیک و پاسکاری کوتاه و کارای ترکیبی
که دوستمون گفت بازی مستقیم بیشتر انرژی میگیره از مهاجما
ما الان تقریبا سه بازیکن سرعتی و خلاق داریم
خلعتبری صادقیان عالیشاه
که میشه توپای بلند براشون انداخت پشت مدافعین و میشه باهاشون کارای ترکیبی هم کرد
از اونجایی که خلعتبری و عالیشاه معمولا 90 دقیقه ای نبودن باید با روشی بازی کرد که انرژی مهاجما تو 90 دقیقه تقسیم بشه
از طرفی این سه نفر اگر همزمان بازی کنن صد در صد قدرت دفاعی تیم کمی پایین میاد چون به هر حال از نظر قدرت بدنی و جنگای تن به تن بازیکنای ضعیفی محسوب میش
در اصل بخش هجومی تیم نمیتونه دیگه زیاد در دفاع تیمی شرکت کنه
قد این سه نفر هم کوتاه هستش پس نباید انتظار داشته باشیم روی ضربات ایستگاهی خودمون و حریف در حمله و دفاع بهمون کمک کنن
یعنی کلا تیم باید تفکر بازیش رو اساسی متحول کنه
با این توضیحات به نظر میرسه اگر بخوایم با این سه نفر مستقیم با توپای بلند بازی کنیم و از طرفی از اونا در دفاع تیمی و پرس هم کمک بگیریم مساوی میشه با زود تحلیل رفتن بخش هجومی تیم به ویژه خلعتبری و عالیشاه
به همین خاطر فکر میکنم بهترین شیوه برای پرسپولیس فعلی و نفراتش بازی نزدیک و حفظ توپ باشه
چون تو این روش بازیکنا کمتر پرس میکنن کمتر انرژی میذارن و بازی مفیدشون هم بیشتر میشه
حالا سوال من این هستش
آیا برای حفظ توپ و پاسکاری کوتاه سیستم 4.2.3.1 سیستم مناسبی هست؟
به نظر من نه
چون بازی با دو هافبک دفاعی که خلاقیت کمتری دارن عملا مانع اجرای این سبک از بازی میشه
یا باید هافبک دفاعیا رو از بازیکنای خلاق انتخاب کرد یا باید تا حدود زیادی قید این سبک بازی رو زد
به نظر شما تیم ما الان با حذف سید صالحی میتونه سیستم 4.3.3 رو بازی کنه؟
حالا نمیدونم دوستان با من موافق هستن یا مخالف؟
حرف حساب جواب نداره . نظر من هم همینه . حالا ما بارسلونا رو مثال می زنیم که مهاجم هاش معمولاً کوتاه قامتن و این روش پاس های کوتاه براشون جواب می ده . این سیستم 4.3.3 به نظر من مناسبه . البته اگر سید صالحی سرعتی بود می شد از پاس های عمقی و همون ترکیب قبل استفاده کرد . سیستم 4.2.3.1 برای بازی مستقیم خوبه اما برای بازی ترکیبی و پاس های کوتاه بازیکنا باید نزدیک به هم باشن و 4.3.3 مناسب تره . :n01:نقل قول:
سلام .نقل قول:
دوست من سیستم ها خارج از قواعد تئوریک ، صرفا اعدادی هستند که بدون شرح وظایف پستها خیلی مهم نیستن و تنها ارزش عددی دارند :n01:
نمونه میشه زیاد آورد ، اگه شما سیستم 4-3-3 رو یه سیستم تهاجمی فرض کنی ، میتونیم به یاد بیاریم که اینتر مورینیو برابر بارسلونا خصوصا بازی برگشت ، به فوتبال کاملا بسته رو انجام داد تا جایی که بعد از اخراج تیاگو موتا در ابتدای بازی ، و در اواخر بازی میدیدیم که اتوئو بیشتر در دفاع تیم داشت کمک میکرد ،
چیزی که مهمه شرح وظایف پست / بازیکن هست ، همین بارسلونا با 4-3-3 معروفش خیلی راحت میتونه به فرم 4-2-3-1 بازی بکنه در صورتی که این دو تفاوت های بنیادی دارن با هم ،
یا اینکه مثلا رئال مورینیو در یکی از بازیهاش برابر بارسا بدون مهاجم تخصصی بازی کرد که به 4-6-0 معروف شد ، در صورتیکه میشد گفت هم فرم نامنظمی از 4-2-3-1 هست و هم اینکه نوعی از 4-3-3 ؛ بنابراین شرح وظایفه که تعیین کننده هست .
ممنون به خاطر جوابتون:n16:نقل قول:
البته نمیشه گفت صرفا عدد هستن بالاخره وقتی یه آرایش عددی برای یه تیم در نظر گرفته بشه خود به خود تبدیل میشه به بیس تیم
مثلا وقتی تیم میخواد با یه مهاجم هدف بازی کنه طبیعتا دنبال سیستمهایی میره که میشه توی اونا با یه مهام هدف بازی کرد دیگه نمیره 3.5.2 یا 4.4.2 بازی کنه
حرف شما کاملا درسته الان که فکر میکنم میبینم دقیقا همین شرح وظایف هست که سبک نهایی یه تیم رو مشخص میکنه
با این حال آرایشهای عددی مشخص میکنه که یه تیم گرایشش به چه نوع بازی هستش
علاوه به این خصوصیات بازیکنا هم شرح وظایف رو تا حدودی محدود میکنه مثلا یه مهاجم رو نمیشه ازش در هافبک دفاعی بازی گرفت
به همین خاطر آرایش عددی در ابتدا جا و محدوده حرکتی بازیکنا رو بر اساس خصوصیاتشون مشخص میکنه و شرح وظایفی که شما میگی توی همین محدوده حرکتشون تعریف میشه
حالا اگر برگردیم به پرسپولیس دوست دارم این سوال رو از شما هم بپرسم
بازی مستقیم بیشتر از مهاجما انرژی میگیره یا حفظ توپ و پاسکاری های کوتاه و بازیهای ترکیبی؟
با توجه به سوال بالا فکر میکنید بهترین سیستم برای پرسپولیس فعلی با توجه به اضافه شدن خلعتبری چیه؟
-----------------------------
شرح وظایف
ای ول یه چیز جدید یاد گرفتم مرسی:n16:
به نظر من بستگی داره که چه کسی مهاجم ما باشه : دینقل قول:
بازی مستقیم بیشتر از مهاجما انرژی میگیره یا حفظ توپ و پاسکاری های کوتاه و بازیهای ترکیبی؟
اما من هم با دوستمون موافقم که بازی مستقیم انرژی بیشتری میگیره از مهاجمها ، چون بعضا در مواقعی هافبکهای تیم کلا از بازی خارج میشن در بازی مستقیم ( زمانهایی که مدافعین توپ رو مستقیم ارسال میکنن به زمین حریف برای مهاجمها ، یا زمانهایی که مدافعین کناری ما همراه توپ نفوذ میکنن ) و در این حالت مهاجم ( ها ) باید دوندگی بیشتر و درگیری بیشتری ایجاد کنن تا تیم بتونه برنامه ریزی بکنه برای توپهای برگشتی احیانا و موج های دوم و سوم حمله .
اگر بخوام عدد بگم میتونم به 4-3-2-1 اشاره بکنم ، نفر بخوام بگم میشه به این شکل که :نقل قول:
با توجه به سوال بالا فکر میکنید بهترین سیستم برای پرسپولیس فعلی با توجه به اضافه شدن خلعتبری چیه؟
دروازه بان 1 نفر
خط دفاعی 4 نفر
3 هافبک به ترتیب : حقیقی - دهنوی - نوری
2 هافیک صادقیان و خلعتبری
1 مهاجم سیدصالحی
من در کل فکر میکنم تیمهایی بتونن موفق تر باشن که خط میانی خوبی داشته باشند ، مثل خط میانی استقلال به خصوص در فاز دفاعی /
این فرم به راحتی میتونه تغییر شکل بده به 4-4-2 کلاسیک ، تنها با رفتن خلعت به حمله و یک خط جلوتر اومدن نوری و هم عرض شدنش با صادقیان .
ما باور کردیم ! استناد به برنامه های ورزشی هم مث چند دربی قبلتر اگه بخواد بشه که میشه همون قضیه که یه سری گفتن خطا و اخراج بوده یه سری گفتن پنالت و ... نبوده . متاسفانه تعابیر خطاهای توی ایران با چیزی که توی بازیای اروپا میبینیم فرق داره . بیش از حد توی ایران سلیقه ای کار میشه ! یه جاهایی دایو توی جریمه رو کارت رنگی میدن و در جای دیگه نه ! یه جایی سر میاد تا زیر سینه پایین و همزمان دفع توپ با پا میشه یه سری بازی خطرناک میگن یه سری نه ! یه جای دیگه زاویه دید بازیکن طوریه که میشه از روی صورت بازیکن بپره ولی یهو میپره روی صورت ! یه جا با استوک میزنن توی پشت سر که یه سری بگن خطا بوده یه سری بگن دمش گرم عجب فنی زده و بنا به یه سری از موارد قانونی فیفا و فیلا و فیبا و غیره حرکت خشنی صورت نگرفته ! اینقدر تناقض توی حرفای کارشناسا ( که بیشتر رنگی نگاه میکنن مسائل رو چه توی باشگاههای ایران و چه جهان ! ) زیاد نمیشه به این چیزا خرده گرفت ! یه سری حرکتهایی توی بازی بی خاصیت جمعه انجام شد که هر بازیکنی رو میتونست یا فلج کنه یا ....توی برنامه آن سوی نیمکت هفته قبل : دوستانی که دیدن برنامه رو خدایی تعجب نکردید که یه بازی فوتبال توی سطح باشگاههای آلمان به خاطر اشتباه داوری توی پذیرفتن گل دوباره برگزار شد ؟ توی ایران ولی وحی شده که : همه چی سوت داوره ! هر چهقدر اشتباه کنه میگن فیفا گفته تموم بشه بازی تموم شدست !! ولی توی سطوح اول دنیا رای بازی میتونه حتی برگرده ! توی بازیای اروپایی بازیکن بعد از گرفتن کارت هم میتونه بره رخ تو رخ با داور حرفبزنه و کارت نگیره اینجا با یه اعتراض کوچیک .... بابا اینجا ایرانه دیگه داره تبدیل میشه به یه جور توهین ! همه چیز توی فوتبال افراطیهنقل قول:
باور كن حتي اگه حركت صادقي خطا بوده باشه هم اخراج به هيچ وجه نداشت ..
......
حسینی و صادقیان هم به کمیته انضباطی واسه مدل مو باید برن !!!! بحث سر چیا میکنیم ماها و چه چیزایی هنجارهای اجتماعمونه !؟
سلام خدمت شما دوست عزیز.نقل قول:
ببخشید ولی من با قسمتی از حرف های شما مخالف ام.بر عکس شما به عقیده من سیستم 4-2-3-1 یه سیستم خوب برای حفظ توپ و پاسکاری کوتاه هست و با توجه به نکته ای که آقای سوروش گفت و نقش بازیکن خیلی خوب میشه پاسکاری کرد.به عقیده من تراکم تو میانه زمین تو این سیستم بیشتر هست و هافبک ها بیشتر درگیر میشن.ضمنا کی گفته یه هافبک دفاعی نمی تونه خلاق باشه؟به نظر من توی پرسپولیس رضا حقیقی به خوبی قابلیت بازی سازی رو داره و اگه دقت کنید پاس های بلند خیلی خوبی هم میده.یکی گزینه های دیگه کفشگری هست که اون هم به نظرم تو این چند بازی که ازش دیدم یه هافبک جوان هست که توانایی بازی سازی و حفظ توپ رو داره.از طرف دیگه به نظرم وقتی عالیشاه صادقیان یا خلعتبری گوشه بازی کنند هم توانایی پاس دادن دارند(به خصوص صادقیان) و هم توانایی این رو دارن که از گوشه با دریبل دفاع وارد خط دفاعی حریف بشن و با پاس به سید صالحی یا انداختن توپ به بیرون موقعیت سازی کنند.همچنین توی ضد حمله ها به دلیل پخش بودن مهاجم ها توی عرض زمین به راحتی می تونند دفاع رو باز تر کنند.
از این ترکیب تیم های اروپایی هم استفاده می کنند.نمومه اش هم پارسال مالاگا بود که تقریبا وضعیت مشابهی مثل پرسپولیس داشت که پارسال عالی کار کرد و رتبه 6 لالیگا رو کسب کرد و امسال خیلی از بازیکن هاش به فروش رفت مانند اسکو.
البته میدونم شاید خیلی ها با نظرم موافق نباشند ولی خوب عقیده من این هست.
من با اینکه 4.2.3.1 میتونه یه سیستم خوب برای حفظ توپ باشه اصلا مخالف نیستم ولی توی پستمم گفتم شرطش اینه که دو هافبک دفاعی استعداد بازی نزدیک و پاسکاری کوتاه داشته باشن که لازمش داشتن انعطاف بدنی و سرعت جا به جایی هستنقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این مورد رو نه توی نوری میبینم نه توی حقیقی نه توی دهنوی
توی تیمایی هم که بیس کارشون بر حفظ توپ بوده معمولا از یه هافبک دفاعی استفاده میشده
مثلا بارسا که همون بوسکتس هم واقعا تکنیکش بالاس
یا امسال بایرن وقتی میخواد حفظ توپ بیشتری داشته باشه با یه هافبک دفاعی بازی میکنه و سیستم 4.1.4.1 رو انتخاب میکنه
منکر این نیستم که استثنا هم وجود داره
یه چیز دیگه
لازمه حفظ توپ بالا بردن تعداد هافبکا نیست بارسا با سه هافبک بازی میکنه بیشتر از تعداد هافبکا نزدیک بودن کل تیم و کم کردن فاصله خطوط برای حفظ توپ مهمه
با این حال منم توی سیستم پیشنهادیم همون 4.2.3.1 رو فعلا برای پرسپولیس مناسب تر دیدم پستم چند صفحه قبل هست
به هر حال نمیشه یک مرتبه سیستم تیم رو متحول کرد
چاکریم:n16:
گزارش تمرين پرسپوليس
تمرين پرسپوليس پس از يک روز استراحت از ساعت 10:30 صبح امروز در ورزشگاه درفشيفر دنبال شد. در اين تمرين ابتدا بازيکنان 30 دقيقه در زمين خود را گرم کردند و سپس وزنههاي سبک زدند. در تمرين امروز کليه بازيکنان حضور داشتند و فقط حميد علي عسگر با دست آتلبندي شده تمرين نکرد.
به گزارش فارس، يک هوادار نابينا که برخي اوقات در تمرين پرسپوليس حضور پيدا ميکند امروز در مقابل در ورزشگاه حضور پيدا کرد و با انتقاد از علي کريمي که به او قولهايي داده اما آنها را عملي نکرده پرداخت، اين نابينا حتي خبرهايي که درباره قول کريمي در روزنامهها منتشر شده بود را به تمرين آورده بود و به انتقاد از جادوگر پرداخت.
*محمدرضا خلعتبري که هنوز هم به دليل ضربه استوکهاي نکونام گردنش دچار مشکل است امروز جاي اين ضربات را به ساير بازيکنان نشان داد.
*نکته اصلي در تمرين امروز حضور يک دوربين سوئيسي در تمرين قرمزپوشان بود که با علي دايي به عنوان آقاي گل جهان و همچنين يکي از 9 گلزن برتر دنيا به گفتوگو پرداخت. دايي در صحبتهايش با اين دوربين از دربي، دوران فوتبالش، پرسپوليس و هوادارانش سخن گفت و سپس در حالي که در ورزشگاه درفشيفر قدم ميزد از او تصوير گرفتند. خبرنگار سوييسي با علي دايي هم عکس يادگاري گرفت.
* تمرين امروز پرسپوليس در شرايطي صبح امروز برگزار شد که قرمزپوشان به دليل خستگي که داشتند کمي سبکتر تمرين کردند و بيشتر تمرينات گروهي و تاکتيکي و پرفشار به بعد از ظهر موکول شد.
پرسپولیس نیوز : سید جلال حسینی صبح امروز در تمرینات شرکت کرد ولی برای اطمینان بیشتر امروز برای سونوگرافی از عضله، راهی بیمارستان خواهد شد.به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس و بنابر اعلام کادر پزشکی سرخپوشان، سید جلال حسینی که روز شنبه در تمرینات ریکاوری حاضر بود، امروز هم تمرین در سالن بدنسازی را بدون مشکل انجام داد اما برای بررسی دقیقتر ظهر امروز در بیمارستان حضرت رسول (ص) تحت سونوگرافی قرار میگیرد.
دکتر حقیقت در اینباره گفت: سید جلال در هنگام انجام تستها هیچگونه ابراز ناراحتی ندارد اما گاهی در حال نشسته ابراز درد میکند. به همین دلیل برای بررسی دقیقتر و اطمینان بیشتر، انجام سونوگرافی را برنامهریزی کردیم. البته ما این اقدام را برای دیروز هماهنگ کرده بودیم که به امروز موکول شد.
کادر پزشکی پرسپولیس درباره آخرین وضعیت حمیدرضا علیعسگری هم اعلام کرد: عارضه پیش آمده برای کتف او بر اساس همان عکس رادیولوژی قابل تشخیص بود که آقای دکتر کیهانی هم آن را تائید کردند. از اینرو نیازی به MRIنبود. در حال حاضر بهترین اقدام برای او استراحت دادن به مفصل است که انجام شده است. انتظار داریم درد او تا پایان هفته برطرف شود تا پس از آن با باز کردن کتف بتواند ضمن انجام فیزیوتراپی، تمرینات را هم شروع کند.
دکتر حقیقت درباره آخرین وضعیت پولادی و کمندانی هم تصریح کرد: پولادی با کار روی دوچرخه در عمل تمرین هوازی را هم شروع کرده است اما برای دویدن و سایر تمرینات تا شنبه آینده صبر میکنیم که پزشک جراح وی با توجه به شرایط محل پیوند، نظر خود را اعلام کند. در مورد او خوشبختانه همه چیز خوب پیش میرود. کمندانی هم به تمرینات برگشته و مشکلی ندارد.
نیلسون: به هواداران پرسپولیس بگویید عاشقشان هستم
نیلسون کوریا در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خصوص دربی 77 اظهار داشت: به نظر من با وجود فشارهایی که قبل از این بازی شروع شده بود و تبلیغات مختلف رسانهای بازی روز جمعه چندان خوب نبود.
وی افزود: به نظر من چون تیمها اول برای نباختن در این بازی وارد زمین میشوند کمی شرایط را تغییر میدهد و هر بازیکنی نمیتواند در زمین خودش باشد چون همه میخواهند بعد از سوت داور بازنده نباشند.
نیلسون ادامه داد: فشارها در این بازی زیاد است و ترجیح بر این است که بازی مساوی شود. به نظر من با آرامش در دربی میتوانیم از دو تیم پرطرفدار فوتبال ایران بازی زیبا، جذاب و قشنگتری را ببینیم، چون حیف است این تماشاگران دست خالی از ورزشگاه بیرون بروند.
دروازهبان قرمزپوشان در پاسخ به این سوال که چه پیشنهادی میدهید تا دربیها بهتر برگزار شود، گفت: این کلمه که فقط نباید ببازی باید از بین برود، بازیکنان و تیمها باید از گل خوردن ترس نداشته باشند و مثل همه بازیها بازی کنند. البته کسی به ما نگفت که باید این بازی مساوی شود اما شرایط فشارها از سوی مردم و مطبوعات حساسیت را چند برابر میکند. ما اگر این موضوعات را کنترل کنیم به مراتب دربیهای زیباتری را میبینیم.
وی تصریح کرد: دربی جذابی نبود اما ما از استقلال بهتر بودیم، در نهایت بین بد و بدتر ما بهتر بودیم. حتی میتوانستیم دروازه استقلال را بیشتر اذیت و آزار دهیم اما حساسیتها اجازه نداد که این اتفاق بیفتد.
نیسلون ضمن تقدیر از هواداران پرسپولیس در طول 90 بازی نیز گفت: وقتی که وارد زمین ورزشگاه آزادی شدم واقعا از استقبال هواداران به خودم بالیدم میخواهم از همین رسانه به تمام هواداران پرسپولیس بگویم که عاشقشان هستم و مطمئن باشند که هیچ وقت از دل من خارج نمیشود، با تشویق آنها دل من در پرسپولیس قرصتر میشود و برای گل نخوردن چندین برابر تشویق میشوند که جا دارد از همه آنها تشکر کنم. ما همه دوست داشتیم آنها خندان به خانه بروند اما نشد ولی قبول داریم بازی روز جمعه نه زیبا بود و نه جذاب.
دروازهبان پرسپولیس درباره فرصت از دست رفته ساموئل نیز گفت: فرصتی که ساموئل به دست آورد اشتباه خط دفاع ما نبود، من عکس العملم را نشان دادم اما کاپیتان استقلال حرکت خوبی انجام داد و ساموئل را صاحب توپ کرد ولی در کل ما خوب مهاجمان استقلال را مهار کردیم. خوشبختانه شرایط دفاعی پرسپولیس بسیار خوب است و ما در ساختار دفاعی خیلی خوب عمل میکنیم که این موضوع میتواند ما را به قهرمانی نزدیکتر کند. هر چیزی امکان دارد در پایان فصل برای ما اتفاق بیفتد اما من شخصا امیدوارم که مسئلهای که میخواهد برای ما اتفاق بیفتد چیزی به جز قهرمانی نباشد.
نیلسون در پایان درباره بازی با گسترش فولاد نیز گفت: ما به جز برد در این بازی باید به چیز دیگری فکر نکنیم و از کیفیت حریف خبری ندارم اما کیفیت ما پس از هشت هفته به نظرم به شرایط ایده آل رسیده و الان موقع آن است که به نتایج خوب برسیم.ما با بالای جدول فاصله چندانی نداریم و باید قدر این موقعیت را بدانیم.
گزارش تمرين امروز پرسپوليس
تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس در نوبت بعد از ظهر از ساعت 17 و 30 دقيقه امروز در ورزشگاه درفشيفر دنبال شد. در اين تمرين بازيکنان پرسپوليس تمرين سبکي را در دستور کار خود داشتند. آنها ابتدا بدنهاي خود را گرم کردند و سپس به سپکتاکرا پرداختند.
* دروازهبانها در ابتداي تمرين زير نظر غلامپور به صورت اختصاصي به تمرين پرداختند.
* جلال حسيني بدون مشکل در تمرين امروز پا به توپ شد اما قاسم دهنوي به دليل مصدوميت تمرين نکرد.
* علي دايي امروز با لباس غير ورزشي در تمرين پرسپوليس حضور داشت و تنها نظارهگر بود.
* مادر فخيمي يکي از بازيکنان جوان سابق پرسپوليس ميهمان امروز سرخپوشان بود. او که پسرش در حال حاضر تيمي براي بازي کردن ندارد با آوردن احکام و مدالهاي پسرش از پنجعلي ميخواست تا شرايطي را براي فوتبال بازي کردن او مهيا کند.
* حميد عليعسگر در تمرين امروز به فيزيوتراپي پرداخت و سپس تمرين را ترک کرد.
* در تمرين امروز افراد ناشناس مختلفي حضور داشتند که تعدادي از آنها کنار دايي نشستند و تمرين را نظارهگر بودند.
* 40 هوادار تمرين امروز را از نزديک نظارهگر بودند.
* در مرحله پاياني بازيکنان به دو قسمت تشکيل شدند و بازيکنان اصلي مانند نوري، خلعتبري، سيدصالحي، سپکتاکرا و ساير بازيکنان به شوتزني به سمت دروازه پرداختند.
* در تمرين امروز دروازهبان شدن رضا حقيقي هافبک پرسپوليس و مارکو نيز در نوع خود بسيار جالب بود. اين دو نفر دقايقي دروازهبان شدند.
* در تمرين امروز باز هم خبري از کريم باقري نبود.
* پزشک پرسپوليس در حاشيه تمرين امروز درباره قاسم دهنوي گفت که اين بازيکن مصدوم نيست و فقط به دليل تمرين سبک امروز در جمع سرخپوشان در تمرينات گروهي شرکت نکرد.
سلام.نقل قول:
من هم با جناب سروش خان کاملا موافقم.سیستم تو فوتبال ایران یعنی کشک.شرح و وظایف که یه مربی از بازیکنا انتظار داره و تو تمرینات با بازیکناش تمرین میکنه،داشتن مهره های کافی تو تمام پست ها برای اجرای تفکرات مربی،داشتن بدن های آماده مخصوصا در کنار ذهن های فوتبالی آماده و..........بیشتر مهمه تا اعداد و سیستم های رایج بین مربیان ایرانی البته اونم که تو بازیها چیزی نشون داده نمیشه و فقط تو کنفرانس های مطبوعاتی عنوان میشه.شاید دوستان مخالف نظر من باشند ولی من مخالف استفاده از دفاع چهار نفره هستم بنا به دلایل زیر:
در این سیستم حتما باید تیم دارای دفاع مرکزهای باشه که حداقل فاکتورهای زیر را داشته باشن: داشتن سرعت خوب و توانایی حمل توپ و بازیسازی رو از نزدیکترین ترین نقطه زمین خودی شروع کنن.در حالی که در فوتبال ایران بازیکنی که این فاکتورها را داشته باشه انگشت شمارن(بغیر از محمد نصرتی تا حدودی منتظری)
همچنین دفاع های کناری به نظر من تو این سیستم بیشتر از هافبک وسط ارزش و کارایی دارن.باید بتونن هم تو حمله به تیم کمک کنن و هم تو دفاع .توانایی حمل توپ،دریبل،سرعت بالا ،سانترهای با کیفیت و....حداقل استانداردهای یه که از یک دفاع کناری انتظار میره ولی در پرسپولیس معمولا از ضعیفترین بازیکنا تو این پست ها استفاده میشه.حسینی و ماهینی و این اواخر خانزاده هیچکدوم این فاکتورها رو ندارن.به این دلایل موافق استفاده از دفاع چهار نفره نیستم. چون حتی بی کیفیت بودن دفاع های کناری روی بازی هافبک های دفاعی هم تاثیر خواهد داشت.
با توجه به مهره ها و شرایطی که الان تیم داره بهنظرم استفاده از دفاع سه نفره بهترین راهکاره.همونطور که خوزه فصل قبل بعد از چند بازی پی برد که در لیگ ایران بازی کردن با دفاع چهار نفره اشتباست و رو به دفاع سه نفره اورد که انصافا روند تیم داشت بهتر میشد.چون نیاز و انتظاری از این نفرات(سیدجلال،بنگر،خانزاد ) نمیره تا در کار بازیسازی شرکت کنن و میتونن به بهترین شکل با توجه به فیزیک بدنیشون به تیم کمک کنن.حتی با زیر توپ زدن هاشون
اما در مورد هافبک وسط و حمله:
بزرگترین مشکل این فصل پرسپولیس نداشتن یه بازیکن خلاق،در کنار بازی ضعیف حقیقی(بازیکنی که بیشترین پاسهای رو به عقب رو میده) در هافبک دفاعی و ممد نوریه که داره همه رو از خودش ناامید میکنه .
میثم نقی زاده بازیکنی که مهدوی کیا هم از بازیش تعریف و تمجید کرد بنظرم به مراتب بهتر از حقیقی تو این پست بود که خیلی راحت دایی کنارش گذاشت. با رسیدن پولادی،در سیستم 3-4-3 دایی میتونه از ترکیب دهنوی در سمت راست،پولادی یا میثم حسینی در هافبک چپ و حقیقی و کفشگری در وسط زمین و در خط حمله : در این که سید صالحی گلزن مادر زادیه حرفی ندارم ولی با توجه به اینکه پرسپولیس امسال یه بازیساز نداره تمام تواناییهای سید صالحی تو دوندگیهاش خلاصه میشه در حالی که یه فوروارد نوک تو این سیستم وظیفش گلزنیه نه دوندگی و فقط باید تو هیجده قدم صاحب توپش کرد نه وسط زمین .عالیشاه گوش راست و صادقیان در چپ در کنار خلعتبری میتونن یه زوج رویایی رو برای این فصل پرسپولیس رقم بزنن.در سیستم 3-4-3 کمتر نقطه ضعف پرسپولیس که نداشتن یه بازیکن خلاقه به چشم میاد و در کنار زیر توپ و بازی مستقیم مدافعان بازیکنان سرعتی بیشتر به کار تیم میان.
خانه از پایبست ویرانه است !!! دوستان دارن خیلی فوتبال ایرانی رو اروپایی میبینن !! یه بازی که بیش از سه پاس داشته باشه رو یادتونه که همچین توقعی دارین از این بازیکنا !؟ بازیکنهای حرفه ای ایران حرفه ای پول گرفتن پس باید جان بکنن توی زمین و حرفه ای بازی بکنن ! این بازیکنا کجاشون در حد پول مفتی که گرفتن بازی کردن بود توی دربی ؟ دم اون بازیکنایی گرم که عذرخواهی کردن و ملت رو مث خودشون فرض نکردن با گفتن این جملات که بیکیفیتی بازی واسه رسانه و جراید و سایت و خبرگزاری و گزارشگر و زمین و زمان و حتی این آخری عادل فردوسی پور بوده !
====
نمیشه این شیرینی رو ممنوع المصاحبه بکنن ما ارحت شیم ؟ کار سرپرست با روابط عمومی باشگاه عوض شده ! دوساله مزحکه خاص و عام شدیم با این رفتار این مردک !! شر و ور گویی و پریدن به مسائل مختلف ! معلوم نیست همچین آدمی برای چی روی نیمکته ؟ پول مفت رو دادن بهش که چی ؟ ما خادم و مخلص نمیخوایم ! تیم اونهمه بزرگ داره اونوقت همچین فردی روی نیمکت باید باشه !!!!
====
اینکه کسی مثه شیرینی سرپرست پرسپولیس هست باعث سرافکندگی همه پرسپولیسی هاست :n27:
پستی که سال ها امثال خوردبین به خودش دیده دو ساله دست یکی مثه شیرینی هست
مایه ابروریزی هست به خدا ... امشب اوردنش تو 90 یه سری دری وری میگفت نمیدونستم بخندم یا گریه کنم :n09::n28:
چرا همیشه بعد از بازی استقلال - پرسپولیس استاد فنایی باید کارشناس داوری باشن !!!!!!!!!!!
پ.ن : شیرینی درسته که مضخرف میگه ولی بنده خدا از اولی که اومد پرسپولیس برخوردهای خوبی باهاش نشد
اتیش بیار معرکه هم فردوسی پور بود که از اولش به این آقا تیکه و متلک مینداخت
همین که تیم حاشیه نداره و همه چیزش سر جاشه خوبه حالا فوتبالی هم نبود مهم نیست
فنایی که همیشه از داورها حمایت میکنه چه به نفع باشه چه به ضرر ! ولی داوری نقش پررنگی نبود توی این مساوی !!!نقل قول:
در مورد شیرینی : سبقه ایشون چی بود که مفتکی اومد توی تیم ؟ بنده خدا اگه شعور داشت خودش رو نخود هر آشی نمیکرد !! شده سینوهه !! توی هر مسئله ای که نباید سرپرست حرف بزنه ! یه هفته شده اسمش توی جراید نباشه واسه اظهار نظر ؟ هم توی مسائل فنی نظر میده هم قرارداد هم زمین چمن ... عموجان تعریف سرپرست از دیدت چیه ؟ فردوسی پور رو به واسطه گزارش حواشیش اکثرا دوست دارن گزارشش رو !! پشت دوربین یکی دیگه بوده عموجان نه خود عادل !!! اتفاقا حقیقت خیلی این دفعه تلخ بود انگاری ! بعد بازی یه تست از خود این شیرینی باید میگرفتن با این خماریش ! چه طوره همیشه دهنش توی ایجاد حاشیه واسه تیم بازه ولی موقعی که باید به کار خودش برسه و انجام بده چرتش میگیره !؟
مجتبی من کاری ندارم که از کجا اومده .... از سر و وضعش و ریشش معلومه که چی کارست
ولی به عنوان یه سرپرست وظیفش خوب انجام بده .... والا خوردبین با این که خیلی دوست داشتنیه این آخرا به علت سن بالاش اصلا مناسب نبود
منم یکی مثل زادمهر یا پنجعلی ترجیح میدم ولی خب نشده دیگه !!!!!!!!!!
قبول هم دارم تو همه چیز دخالت میکنه ولی برخورد فردوسی پور باهاش توهین آمیزه .... از استاد شیرینی گفتناش تا اینکه اون خنده ای مسخره ای که موقع گزارش کرد
در رابطه با دخالتاش هم پارسال تیم بی صاحاب بود ولی امسال فک کنم زیاد سوتی نداده بنده خدا یعنی علی دائی اجازه نمیده
شیرینی برای همه چی آوردنش الا سرپرستی . درسته که زحمت می کشه و از صبح تا شب داره کار می کنه ولی هنوز خیلی چیزا رو از فوتبال نمی دونه . اگر اشتباه نکنم آقای شیرینی وضعش خوبه و به تیم کمک مالی هم می کنه . حالاااااا ......:n13::n09:
آقایون ریش و پشم شیرینی که اصلا هم شیرین نیست سر جاش
این فردوسی پور دیگه واقعا داره گند میزنه با این گیر دادنای لوس و بی مزش
خب یارو یه لحظه چشماشو بسته تو چرا اینقدر سطح سوژه هات پایین اومده
باید قبول کنیم ژورنالیستامونم مثل فوتبالیستامون سطحشون خیلی پایین هستش