[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب گرث بیل به عنوان بازیکن سال ولز
گرث بیل بازیکن رئال مادرید که این روزها با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند از سوی هواداران ولزی به عنوان بهترین بازیکن سال انتخاب شده
سایت گل- گرث بیل ستاره ولزی باشگاه رئال مادرید که این روزها در شهر مادرید برای رهایی هرچه سریعتر از بند مصدومیت تلاش می کند، حالا به افتخار تازه ای رسیده است.
او درانتظار شروع فصلی رویایی با رئال مادرید است و امیدوار است تا بتواند برای بازیهای تیمش مقابل یوونتوس (در دور سوم رقابتهای گروهی لیگ قهرمانان اروپا) و بارسلونا (که روز 26 اکتبر در نوکمپ برگزار می شود) به اوج برسد و حالا خبر خوبی دریافت کرده است. هواداران فوتبال در سرزمین مادری اش، ولز، او را به عنوان بهترین فوتبالیست سال ولز انتخاب کرده اند.
روزنامه آ.اس با انتشاراین خبر، یادآوری کرده که بیل امیدهای فراوانی دارد تا بارهایی از بند مصدومیت بتواند به درخششش در دنیای فوتبال ادامه داده و در سالیان آینده به افتخارات به مراتب بیشتری برسد.
************************************************** ************************************************** ************************************************** **************************
واران: آنچلوتی- زیدان، زوج فوق العاده ای هستند
مدافع فرانسوی رئال مادرید تمایل زیادی دارد تا در ترکیب اصلی تیم ملی کشورش به میدان برود
سایت گل- رافائل واران مدافع جوان و فرانسوی باشگاه رئال مادرید در گفت و گوی کوتاهی به آنالیز روزهای مصدومیتش و کار کردن زیر نظر زین الدین زیدان پرداخته است.متن این گفتگوی کوتاه را در اینجا مطالعه کنید:
*رابطه زیدان با بازیکنان تیم به چه ترتیبی است؟
زوج زیدان- آنچلوتی عملکرد خیلی خوبی دارند. من هم رابطه خوبی با زی زو دارم.اوبه شدت تلاش می کند و به من در راستای پیشرفت و رشد کمک زیادی می کند. او شخصیتی نیست که در رختکن تیم برسربازیکنان فریاد بکشد و ترجیح می دهد شخصا به نزد بازیکنان رفته و باآنهاصحبت کند و تک به تک به بازیکنان کمک نماید
*روزهای مصدومیت برایت چطور گذشت؟
درطول این 5 ماه مصدومیت سخت ترین روزهای عمرم را سپری کردم.همیشه فکر می کردم که خیلی زود بازخواهم گشت. هنوز می توانم خیلی بهتر ازاینها شوم .البته حس خوبی دارم و آماده بازی کردن هستم.
*در فرانسه تو را با تیاگو سیلوا مقایسه می کنند
این یک تعریف و تمجید فوق العاده است. سیلوا یکی از الگوهای بزرگ دراین پست است و با حضورش به هم تیمی هایش آرامش می دهد
************************************************** ************************************************** ************************************************** *********************
دیلی میل: پیرلو زیر ذره بین رئال مادرید
نمایش های خوب آندره آ پیرلو با پیراهن یووه و احتمال جدایی او از این تیم، باعث شده تا تیم های مختلف اروپایی از جمله رئال و تاتنهام، درصدد جذب او بربیایند
سایت گل- در جریان بازی این هفته یوونتوس مقابل میلان، آندره آ پیرلو یکی از بازیکنان خوب بینکونری بود که یک بار با ضربه آزاد موفق به گلزنی شد و یکی دیگر از گلهای یووه را نیز جووینکو با بهره گیری از ریباند ضربه آزاد پیرلو به ثمر رساند.
پیرلو در برد یووه مقابل میلان نقش تاثیرگذاری داشت و همین ماجرا و این روزهای خوب او با بینکونری باعث شده تا سران تیم های مختلف اروپایی او را زیر ذره بین داشته باشند.طبق گزارش منتشره در روزنامه دیلی میل و بازتاب این خبر در روزنامه آ.س سران رئال مادرید و تاتنهام درنظر دارند تا برای جذب پیرلو دست به کار شوند.
تابستان گذشته و با پیوستن کارلو آنچلوتی سرمربی اسبق پیرلو در میلان به باشگاه مادریدی ، گمانه زنی ها درمورد احتمال انتقال او به رئال آغاز شده بود. چرا که پیرلو و آنچلوتی رابطه دوستانه و خوبی دارند و هردویشان تمایل زیادی دارند تا بار دیگر با هم به همکاری بپردازند.
حالا در شرایطی که سران یوونتوس تردیدهایی درمورد حفظ کردن پیرلو دارند، تیم های دیگر آماده اند تا این ستاره ایتالیایی را به خانه ببرند. در میان مشتریان پیرلو نام باشگاه هایی مثل تاتنهام و رئال مادرید دیده می شود.
پیرلو با اتمام قراردادش باباشگاه میلان به عنوان بازیکن آزاد از این تیم جدا و به یوونتوس پیوست