سلام.بچه ها کرار چی شد اخر؟هست؟ نیست؟
Printable View
مثل اینکه واقعآ هم استقلالی شده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرار که اول فصل مسئولین نذاشتن بیاد . یعنی در واقع تاریخ فسخ قراردادش اجازه نمی داد دیگه فتح الله زاده هم پیگیری نکرد و منتفی شد .نقل قول:
تازگی هم مثل اینکه داره با یه تیم عراقی قرار داد می بنده و نیم فصل هم نمی تونن بیارنش
گفتم شاید باشه ولی مصدومه.دلمون خوش بود این بشرو بزارن وسط 1 چهارتا پاس بده حداقل.خداییش هرچی هافبک دفاعی بوده جمع کردیم وسط زمین!نقل قول:
خوب دیشب توی 90 تمام صحنه های داوری رو هم از نزدیک دیدم ...
همونطور که توی 90 هم نشون داد داوری به ضرر استقلال هم بوده . حالا از چه نظر به ضرر استقلال بوده ؟ توی این بازی باید 2 تا کارت قرمز داده میشد یکی به صادقیان یکی قاضی . صادقیان که اصلا بدون توپ پای نکونام رو قلم کرد قاضی هم بدون توپ رفت تو پای بازیکن پرسپولیس و جفتشون اخراج داشت . اما حرکت صادقیان زودتر از حرکت قاضی بود یعنی پرسپولیس باید زودتر از استقلال 10 نفره میشد و اگه این اتفاق میفتاد به کل روند بازی عوض میشد .
خطای صادقی هم توی عکس من به شخصه وقتی میدیدم میگفتم چطور داور این خطا رو کارت نداده ؟! اما خوب اون عکس بود وقتی فیلمش رو 90 نشون داد اصلا به نظر من خطا نباید میگرفت داور ! بازیکن ما توپ رو زده صادقیان زیر پای بازیکن ما دولا شده . اون وقت صادقی این پاش رو میشه بگید چیکار کنه ؟ کله ملق بزنه که پاش نخوره به صادقیان ؟ یا پشتک بالانس بزنه ؟ صادقیان باید جا خالی میداد که نداد و ضربه هم خورد بهش که اصلا موردی نداشت حالا داور خطا گرفت عیب نداره با یکی 2 تا خطا که چیزی از ما کم نمیشه !
اون حرکت نکونام هم که دیگه کاملا مشخص بود غیر عمد بود . بازیکن داره با زاویه 360 درجه و سرعت 180 کیلومتر در ثانیه غلت میخوره خوب مسلمه نکونام هم که داشت با سرعت حرکت میکرد فقط به این فکر میکنه پاش رو کجا بذاره تعادلش حفظ شه . دیگه لی لی که بازی نمیکنن !
نظر من که طبق نظر کارشناسای داوریه داوری هیچ مشکلی نداشت و فقط میگم که روی اون صحنه ی اخراج ها صادقیان زودتر باید اخراج میشد و این به ضرر تیم ما بود و پرسپولیس از این بابت خیلی سود کرد . داور خارجی هم بیاد همینه دیگه ! چیزی که مشکل نداره داور خارجی و ایرانی بیان فرقی نداری . خطایی که خطا نیست هیچ داوری نمیگیره خطایی که خطا باشه هر داوری میگیره ! اما خوب اگه داور خارجی بیاد شاید زودتر بازیکن پرسپولیس رو اخراج میکرد و کلا روند بازی عوض میشد !!
ایراد نداره این یه دربی هم مثل بقیه بازیهای این فصل ! همیشه توی این فصل داوری به ضرر ما تموم شده و سودی از داوری نبردیم ! اون بازی با سپاهان . اون بازی با استقلال خوزستان این بازی با پرسپولیس خلاصه از 8 تا بازی 3 4 تا بازی داوری به ضرر ما سوت خورده و اگه این داوری ها بی جهت در راستای خراب کردن استقلال صورت نمیگرفت ما الان میتونستیم صدر جدول باشیم . البته زیاد هم مهم نیست . به صدر که میرسیم کلا دارم میگم ...
اصلا میشه این آقای فغانی رو برای بازیهای استقلال داور نذارن ؟! خوب ایشون توی بازی با سپاهان نشون داد چه موضعی داره ! اینهمه داور داره کشور ما حالا دقیقا باید ایشون بازیهای حساس مارو داوری کنه ؟!
اما ما بیشتر به جای اینکه روی اینجور چیزا تمرکز کنیم میگیم ای کاش توپ مجیدی و ساموئل و ضربه سر نکونام گل میشد !! نمیگیم ای کاش صادقیان اخراج میشد !!!!
در آخر امیدوارم این داوریهایی که این فصل بر علیه استقلال بوده تموم بشه ... البته بازم میگم اینقدری قدرت تیمی داریم که حتی داور هم مانع قهرمانیمون نشه :n06:
قلعه نویی :
هر وقت فولام و استانداردلیژ به کروش بازیکن دادند ما هم میدهیم:n08::n09:
دوستان یه چیزی رو یادم رفت بگم دوستمون رامین اشاره کرد . با اینکه پرسپولیس تیم خیلی جوون تری از ما داره اما جالب اینجاس که آمار دوندگی بازیکنان ما توی این بازی و چند بازیه گذشته بیشتر از اونا بوده !!!
نمیدونم دوستان همسایه نود رو چطور دیدن که فکر میکنن در حقشون اجهاف شده:n01:
به هر حال توی آنالیز نصف و نیمه ای هم که حاج رضایی انجام داد مشخص شد تیم برتر زمین کی بود:n06:
جالبه استقلالی که همه بابت میانگین بالای سنی نگرانش بودن از تیم جوان و با انگیزه و جنگنده و دونده و خدای اونا بیشتر دوندگی داشته توی دو بازی اخیر هر دو تیم:n06:
دوستان تو این نظر سنجی فیلم رالی ایرانی شرکت کنید . سری قبلش سیروان خسروی و الناز شاکر دوست و ... آورده بودن و دارن برای سری جدیدش نظر سنجی می کنن .
تا حالا 74 هزار نفر شرکت کردن
فرهاد مجیدی با 12 درصد و کریمی با 8 درصد تا حالا بیشترین رای ها رو آوردن . اگر بتونن اینا رو بیارن خیلی جالب میشه
iranianrally.ir
سمت چپ ستون نظر سنجی هست
متلک جالب پسر پژمان نوري به قلعهنويي+ عکس
پسر پژمان نوري در تمرين استقلال به سرمربي اين تيم حرف هاي جالبي زد.
در تمرين استقلال پس از دربي امير قلعه نويي سرگرم بازي با پسر حاضر جواب پژمان نوري بود.
جالب اينجا بود که پسر نوري تحليل خوبي از دربي داشت و طبق خبري که شفقنا منتشر کرده است، به سرمربي آبي ها تاکيد کرد اگر بازيکنان ديگر استقلال مثل پدرش بازي مي کردند، استقلال در دربي به پيروزي مي رسيد.
جالب تر اينکه وقتي قلعه نويي خطاب به نوري گفت که از پسر بامزه اش خوشش آمده پسر بازيکن آبي ها گفت: اما من از شما خوشم نمي آيد چون پدرم را مجبور کرديد موهايش را کوتاه کند!
قدس آنلاين/ ديروز تولد آرش برهاني و خسرو حيدري بود.
بازيکناني که از محبوبيت فراواني ميان هواداران استقلال بخوردارند.
اين دو بازيکن در کنار هم عکسي به يادگار گرفته اند....عمرگران چگونه مي گذرد؟!
آيا برهاني و حيدري قدر گران عمر را مي دانند؟!
سفر پورحیدری با استقلال به اصفهان/ نشست خبری قلعهنویی و بوناچیچ ساعت ۱۴ امروز
عضو هیئت مدیره و رئیس کمیته فنی تیم استقلال با اعضای این تیم راهی اصفهان شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم استقلال ساعت 12 امروز راهی اصفهان شد تا پس از استقرار در هتل کوثر برای دیدار مقابل ذوب آهن آماده شود.
*منصور پورحیدری عضو هیئت مدیره و رئیس کمیته فنی این باشگاه نیز آبی پوشان را در سفر به اصفهان همراهی کرد.
*نشست خبری قلعهنویی و بوناچیچ ساعت 14 امروز در محل کنفرانس باشگاه ذوب آهن برگزار خواهد شد.
* با تشخیص کادر فنی آبی پوشان این تیم روز جمعه تمرین نخواهد داشت و بازیکنان به استراحت می پردازند تا در همان شب راهی بانکوک شوند.
تیم استقلال فردا در لیگ برتر میهمان ذوب آهن است و چهارشنبه هفته آینده دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا را مقابل بوریرام برگزار خواهد کرد.
اگر اف.ث سئول صعود کند،استقلال دیگر به تهران برنمیگردد
استقلال در مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان روز چهارشنبه هفته آینده مهمان بوریرام خواهد بود و اگر بتواند از سد این تیم تایلندی بگذرد، راهی مرحله نیمهنهایی لیگ قهرمانان خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛بر اساس برنامهریزی مسابقات، استقلال در صورت راهیابی به نیمهنهایی باید به مصاف برنده جدال اف.ث سئول کرهجنوبی و الاهلی عربستان برود. در همین راستا صبح دیروز سفارت کرهجنوبی ویزای سفر استقلالیها به این کشور را صادر کرد تا آنها در صورت صعود دیگر دغدغهای برای سفر به کره نداشته باشند.
الان طوری برنامهریزی شده که اگر استقلال راهی نیمهنهایی شد و حریف کرهای هم از آن طرف صعود کرد، آنگاه کاروان آبیپوشان دیگر به تهران نمیآید و پس از یکی، دو روز توقف در بانکوک از آنجا مستقیم به سوی سئول پرواز میکند اما در صورتی که عربستانیها حریف شاگردان قلعهنویی شوند، استقلالیها به ایران بازگشته و دو، سه روز بعد عازم عربستان میشوند.
گفتنی است، ویزای عربستان به صورت فرودگاهی صادر شده و همه نفرات استقلال باید به اتفاق هم در یک پرواز عازم شوند. احتمال دارد دوباره ماجرای معطلی کاروان این تیم در فرودگاه و حواشی مرتبط به آن تکرار شود.
داستان بازی استقلال - مس
*بر اساس برنامه اعلام شده از سوی سازمان لیگ برتر، استقلال روز سیویکم شهریور میزبان مس کرمان است و باید دهمین بازی خود در فصل جاری را برگزار کند.
این مسابقه در حالی برنامهریزی شده که اگر استقلال بتواند هفته آینده از سد بوریرام تایلند بگذرد، آنگاه راهی مرحله نیمهنهایی پیکارهای لیگ قهرمانان آسیا میشود و حکایت بازی با مس شکل دیگری پیدا خواهد کرد و با توجه به برنامهریزی سازمان لیگ مشخص نیست که آیا این سوژه موجب تقابل مجدد باشگاه استقلال با سازمان لیگ میشود یا نه؟
در این رابطه با میرشاد ماجدی تماس گرفتیم. سرپرست استقلال با تأکید بر هماهنگی انجام شده میان باشگاه و سازمان لیگ گفت:
«سازمان لیگ در نامهای که برایمان فرستاده، تأکید کرده است که اگر استقلال بتواند راهی مرحله نیمهنهایی لیگ قهرمانان شود، بازی با مس به زمان دیگری موکول خواهد شد تا استقلال بدون هیچ دغدغهای بتواند دیدارهای رفت و برگشت خود در مرحله نیمهنهایی را برگزار کند.»
قسط اول گوران لاوره را دوست قلعهنویی پرداخت کرد
قسط اول قرارداد گوران لاوره، بازیکن ناراضی صربستانی تیم فوتبال استقلال تهران را یکی از دوستان سرمربی این تیم پرداخت کرد تا اینگونه او از شکایت به فیفا منصرف شود.
به گزارش خبرنگار مهر، "گوران لاوره"، بازیکن صربستانی تیم استقلال در حالی به تمرینات این تیم بازگشت که مسئولان این باشگاه برای پرداخت قسط اول او دست به دامان دوستان و اطرافیان باشگاه شدند. قرار بر این بود برای قسط اول مبلغ یکصد هزار دلار در اختیار لاوره قرار گیرد اما در نهایت تنها 40 هزار دلار به او پرداخت شد که البته برای بازگرداندن موقتی این بازیکن صربستانی کفایت میکرد.
امیر قلعهنویی، سرمربی تیم استقلال در این باره اعلام کرده که پول قسط اول لاوره را از یکی از دوستانش پرداخت کرده است. وی در این باره گفت: به یکی از دوستانم زنگ زدم و گفتم آبروی ایران در میان است و مصلحت مملکت در خطر است. او هم گفت وقتی شما زنگ زدی تحت هر شرایطی من این پول را پرداخت میکنم. در هر صورت این پول تهیه شد و ما هم بلافاصله با آن پول، دلار خریداری کردیم و تحویل لاوره قرار دادیم.
قلعه نویی تصریح کرد: لاوره قرار بود به سفارت کشورش برود و تهران را ترک کند. حتی دوربینهای تلویزیونی هم آماده بودند تا این موضوع را پوشش بدهند که خیلی بد بود. متاسفانه بعضیها قول و قرارهایی گذاشته بودند ولی بعدا به آنها عمل نکردند تا مشکلات ما دو چندان بشود.
اخبار کوتاه از آبيپوشان
روابط عمومي باشگاه استقلال ضمن تسليت به بازماندگان سانحه دلخراش جاده قم اعلام کرد آبيپوشان در مقابل ذوبآهن با نوار مشکي به زمين ميروند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازيکنان استقلال در مسابقه مقابل ذوبآهن که پنج شنبه شب در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار ميشود با نوارهاي مشکي به ميدان ميروند.
اين حرکت آبيپوشان به ياد درگذشتگان سانحه تصادف جاده قم و اظهار همدردي با خانوادههاي اين عزيزان انجام ميشود.
همچنين باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال ايران، مصيبت وارده را به کليه مردم ايران و به خصوص بازماندگان اين سانحه ناگوار تسليت عرض ميکند.
*صدور ويزاي کره براي اعضاي استقلال
باشگاه استقلال از چندي قبل، درخواست خود مبني بر صدور ويزاي کرهجنوبي را ارائه کرده بود چرا که آبيپوشان در صورت صعود به مرحله نيمهنهايي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا، بايد يا در کره به مصاف افسيسئول بروند يا در عربستان به مصاف الاهلي. از همينرو ويزاي کاروان استقلال امروز آماده شد تا آبيپوشان آمادگي لازم براي سفر به کرهجنوبي در صورت صعود اين تيم به مرحله بعدي را داشته باشند.
*کاروان استقلال در هتل تپناکورن تايلند
کاروان استقلال با حضور تمامي بازيکنان، راهي کشور تايلند خواهد شد. طبق هماهنگيهاي صورت گرفته، کاروان تيم پس از رسيدن به شهر بانکوک توسط 2 دستگاه اتوبوس VVIP که از طرف باشگاه بوريرام براي استقلاليها در نظر گرفته ميشود، راهي شهر بوريرام خواهند شد.
همچنين تيم استقلال در طي زمان حضور در تايلند، در هتل تپناکورن اقامت خواهد داشت.
تيم استقلال فردا از ساعت 20 در ورزشگاه فولاد شهر ميرود و چهارشنبه هفته آينده در تايلند ميهمان بوريرام در مرحله يک هشتم ليگ قهرمانان آسيا در دور برگشت خواهد بود.
به نقل از سايت باشگاه استقلال
خداییش اگه تو تایلند از بوریرام شکست بخوریم، تو Pes میگیرم با استقلال سولاخ سولاخش میکنم تا برم به نیمه نهایی!:n02:
اوه اوه حاجی بالاخره عصبانی شد :n24:
نمیخواهند استقلال قهرمان آسیا شود/ آقای بهروان خودت را به کوچه دیگری نزن
فتحاللهزاده: به AFC نامه میزنم تا لیگ قهرمانان عقب نیفتد/ ۳۰ میلیون نفر ناراحت شوند کیروش نه!
علی فتح الله زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اظهار داشت: من به جای بهروان از مردم عذرخواهی می کنم چون مردم را روی ناآگاهی نگه می دارد. من در مصاحبه خود عرض کردم که از روی ناچاری بازی را به پنجشنبه بیندازید. این ناچاری یعنی چی؟ یعنی نامه را نوشته ایم. من نامه را که کتمان نکردم. این مردم را جیگر فرض کردن است! این کارها خوب نیست.
وی افزود: آقای بهروان از شما بعید است. شما به من بگویید مردم سازمان لیگ برای روز جمعه در اصفهان ساعت 18 بازی گذاشتند و ما همان شب ساعت 22 باید به تایلند برویم. چطوری می توانیم همزمان از اصفهان خود را به تهران برسانیم تا به پروازمان برسیم؟ ما از ناچاری گفتیم بازی پنجشنبه باشد. ما از شما خواسته بودیم یک بازی ما را حمایت کنید. شما ما را حمایت نمی کنید ولی توقع دارید 6 ماه بازیکن خود را به تیم ملی بدهیم.
فتح الله زاده در خصوص اینکه باشگاه استقلال خواسته تا بازی بعد از بازی با بوریرام انجام شود، گفت: ما مشکلات زیادی داریم. مصدوم داریم. خسرو حیدری، تیموریان، جمشیدیان. می گویم شما که پنجشنبه بازی می گذارید اگر بازیکن دیگری مصدوم شود در این فاصله چطور باید خود را برای بازی با تیم تایلندی آماده کنیم؟ شما این سوال را جواب بده آقای بهروان و خودت را به کوچه دیگری نزن. سوال بعدی این است شما در عرض یک روز چطور ساعت بازی را عوض کردی؟ من چطور می توانم پرواز 40 نفر را تغییر دهم؟ این ها را جواب دهید. اگر واقعا اهل کار کردن هستید جواب بدهید. همه شما را می شناسند اما چطور شناختن هم مهم است. شما چطور بدون هماهنگی ساعت بازی را تغییر می دهید؟
وی ادامه داد: اگر هم نتوانم ساعت پرواز را تغییر دهم باید به سرعت تیم را راهی فرودگاه کنم و اگر در بین راه اتوبوس دچار سانحه شود چه کسی جوابگو است؟ منی که می خواهم به مسابقات آسیایی برسیم چطوری باید بروم؟
فتح الله زاده در خصوص اینکه بعد از بازی با بوریرام هم مسابقات فشرده است و ممکن است دوباره اعتراض کنید گفت: مگر الان فشرده نیست؟ مسئله این است که آقایان می گویند می خواهند لیگ را 20 فروردین تمام کنند اما از سویی AFC می گوید 28 اردیبهشت مسابقات باید تمام شود چطوری اینها می گویند باید 20 فروردین مسابقات تمام شود؟
وی در مورد اینکه این خواسته کیروش است که لیگ 20 فروردین تمام شود، اظهار داشت: چطور شما همه تیم ها را نابود می کنید برای یک نفر. مردم این چیزها را می فهمند و سوال سوم من از بهروان این بود این کارها سیاه نمایی است. من کدام نامه را کتمان کردم؟
مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد اینکه وقتی به برنامه ریزی سازمان لیگ مشکوک هستید این تبعات را دارد، خاطر نشان کرد: من سه سوال پرسیدم. من که درخواستم را کتمان نکردم؟ یعنی یک روز هم نمی خواستند بازی را جلوتر بیاورند. شما بگویید استقلال چطور می توانست روز جمعه بازی کند و سپس همان شب به تایلند برود. او در تلویزیون حرف بی ربطی زد و از قول من گفت می خواهم سازمان لیگ را روی سرشان خراب کنم.چرا می خواست من را مقابل مردم خراب کند؟ من چرا این حرف را زدم؟ چون آن شب مسئولان رده بالای استقلال با مسئولان سازمان لیگ تماس می گیرند ولی هیچ کدام را جواب ندادند . 6، 7 خط هم دارند ولی جواب بازیکن من را دادند. این کار حرفه ای است؟ شماره ما را می شناسی نباید جواب دهی؟ باید به بازیکن بگوید و هماهنگ کند؟ می خواستم بگویم آقای رئیس ساعت پرواز لغو شده دو ساعت بازی را عقب تر بیندازی می توانیم همان جمعه بازی کنیم ولی او با بازیکن هماهنگ کرد. این آقا جواب ما را نداد. من واقعا متاسفم برای این فوتبال که در روز روشن این آقا مغلطه و سفسطه می کند و به قول آقای شریفی عزیز مغالطه میکند.
فتح الله زاده در مورد اینکه قلعه نویی گفته چطور با این شرایط استقلال می تواند قهرمان آسیا شود، گفت: من به ضرس قاطع می گویم که نمی خواهند استقلال قهرمان آسیا شود. با این روش می خواهند استقلال قهرمان نشود. بحث ملی نیست. همه این حرف ها الکی است. اگر ملی بود چرا بازی را جابجا نکردند. می گویند کیروش ناراحت می شود. 30 میلیون نفر ناراحت شوند عیبی ندارد اما کیروش ناراحت نشود؟ من از مردم می پرسم سال ها جدول لیگ را دارید تا به حال کی دیدید تیم هایی که در لیگ قهرمانان آسیا بازی دارند همزمان با تیم های دیگر پیش رفته باشند. همیشه که دو سه بازی عقب تر بودیم. چرا این چیزها را در مورد ما در نظر نمی گیرید؟ به ما زور می گویند و من زیر بار زور نمی روم.
وی تاکید کرد: من به زودی در یک نشست خبری همه این ظلم ها را می گویم و نشان می دهم چه کسی در حال کار کردن است و چه کسی زور می گوید. تمام کارهای پشت پرده را می گویم اینکه چه کسی شعار می دهد و چه کسی رنج می کشد.
فتح الله زاده در مورد اینکه فدراسیون در حال تغییر برنامه های AFC برای لیگ قهرمانان آسیا است، گفت: این هم از کیسه خلیفه می بخشند. ما راضی نیستیم. من امضا جمع می کنم برای AFC تا بگوییم که مخالفیم. ما مجمع داریم. برای خودشان می برند و می دوزند. ما عضو مجمع هستیم و فکر می کنند که کاره ای نیستیم اما ما حق تصمیم گیری داریم. من شخصا به AFC نامه می زنم که مخالفم. وقتی حرمت نیست باید قضیه پیچیده شود. جالب است که می گویند این ادبیات خوب نیست. خواهشا به ما ادبیات یاد ندهید شما رفتار خود را ادبی کنید ما از شما با مودبتر هستیم.
وی ادامه داد: اگر فکر می کنید از حق باشگاه استقلال عدول می کنم کور خوانده اید. من با تمام وجود دفاع می کنم حتی اگر من را محروم کنند و بیندازند بیرون.
وی در خصوص اینکه مشکلات مالی تیم قبل از سفر به تایلند حل می شود یا خیر گفت: شما ببین سایر تیم ها با چه روحیه ای می روند و ما با چه روحیه ای. استراحت ذهنی برای بازیکن من هست؟ من نگران پرواز برگشت بازیکنان از اصفهان هستم. از لحاظ روحی آماده ایم؟ می گویند استقلال ملی است واقعا نگاه ها این طوری است؟ به شدت از مسئولان سازمان لیگ ناراحتم و اصلا کمکی به من نکردند. از کفاشیان می خواهم پیگیری کند. تا پیچیده تر نشده جلوی این چیزها را بگیرد.
ترکیب ذوب آهن و استقلال مشخص شد
ذوب آهن در این مسابقه با میلان میاتوویچ،سپهر حیدری،هادی تامینی،سینا عشوری،محمد صلصالی،قاسم حدادی فر،اکبر ایمانی،اسماعیل فرهادی،مرتضی تبریزی،روح الله عرب و مهدی رجب زاده به میدان می رود.
تیم استقلال هم با مهدی رحمتی،امیر حسین صادقی،جی لوید ساموئل،حنیف عمران زاده،جواد نکونام،فردین عابدینی،آندرانیک تیموریان،پژمان نوری،محمد قاضی،علیرضا واحدی نیکبخت و آرش برهانی به میدان می رود.
فرهاد مجیدی در این بازی در ترکیب اصلی استقلال قرار ندارد.
به گزارش اوج
بازی فوق العاده افتضاحی بود!!:n21::n21:
مجری با اون حرفای مسخرش یه طرف.
شانس و کمکاری بازیکنای استقلال یه طرف.....
خیلی بدبازی کردن....مثل اب خوردن توپ از دست میدادن...:n15:
بازی چند-چند شدش؟
همون ۲-۰ ؟
نتیجه بازی ضعیف و اشتباهات فردی و اشتباهات فاهش داوری که ذوب اهن رو برنده زمین کرد.
داوری که با توب و صحنه ها حدود 50-60 کیلومتر فاصله داره حتی نمیتونه راه بره فقط باعت خراب شده و فرورفتگی زمین میشه رو واسه این بازی میزارن.
این از سومین باخت این فصل خیلی خیلی عصبانی هستم از این بازی
هم خوب بودیم و هم خیلی بد
1:جای یه هافبک بازی ساز واقعا خالیه
2:باید باید باید بازی رو زمین رو یاد بگیریم واقعا دیگه خیلی ناراحت کننده اس که در این سطح ما نتونیم 4 تا پاس پشت سر هم بدیم
3:تمام کننده نداریم ضربات آخر بسیار بد دقت زده میشه
4:دفاع بدون منتظری پخ ولی واقعا امروز حنیف خوب بازی کرد
و اما داوری که تا زمان پنالتی خوب بود ولی واقعا پنالتی از اون واضح تر نبود
خوب گویا کیلوها من دوباره در زمین بود و قوی ترین خط دفاع به ضعیفترین تبدیل شده و بهترین دروازه بان به بدترین
نتیجه درگیری و کل کل با این فدراسیون که از اول فصل قصد زمین زدن استقلال را داشتنتد همین میشه که خطا یک متر داخل را پنالتی نمیگیرند و کمتر از یک هفته مونده به بازی مهم استقلال ، تیم را خسته و عصبی روانه تایلند میکنند
فعلا سکوت میکنم فقط میگم امسال قشنگ میخوان به زمینمون بزنن اخه این چه داوری بود
گزارشگر ح.....ه همش منتظر گل سوم ذوب آهن بود.
ساختار دفاع مشكل داشت اما انصافا حنيف و نكونام و نظري خيلي خوب بودند.
برعكس قاضي و فرهاد واقعا بد بازي كردن.
پنالتي رو كه نگرفت + دروازبانشون توپ نكونام رو عالي گرفت.
در كل نتيجه مساوي عادلانه بود.
ليگ رو بيخيال . تمام تمركزمون بايد روي آسيا باشه
امیر قلعه نویی را از نظر بازیخوانی و تعویض و همه چیز خیلی قبول دارم اما تو این برهه حساس نباید اجازه میدادند صالح بره خوش گذرانی آمریکا!!
3 بازیه خیلی کمبودشو حس میکنم.....
خداییش داور بازیرو خراب کرد ولی اس اسم دیر شروع کرد.اگر پنالتیرو میگرفت میشد بازیرو درآورد(اگر)
ولی اینجاس که خسرو حیدری نبودش بچشم میاد.انشالله بازیهای بعدی جبران میکنن.
سلام .
دیگه این مسائل داوری رو بی خیال بشیم بهتره . اون از بازی سپاهان و استقلال خوزستان و اینم از این بازی .
ولی واقعآ تیم خیلی خوبی بوناچیچ مدیریت کرده و ذوب آهن خیلی خوب بازی کرد . هم تو ضد حمله ها و هم تو میانه پاس کاری های خوبی انجام میدادن . حدادی فر هم یکی از هافبک های خوب ایران هست . دروازه بانشون هم که یه سطح بالاتر از دروازه بان های ایران بازی کرد و هم تو خروج ها و رفلکس هاش عالی بود
امسال این تیم های شهرستانی لیگ غیر قابل پیش بینی شدن . از اونور ملوان تو زمین خودش 3 تا می خوره و بازی بعد میره با ترکاتور تو تبریز 2 تا گل میزنه . فجر ساپاهانو 2 بر یک میبره . امیدوارم سطح بازی تیم های شهرستانی روز به روز بهتر بشه و این هم باعث میشه لیگ قوی تر و جذاب تر بشه و هم به تیم ملی کمک بشه . امسال بردن تیم های شهرستانی تو زمین خودشون خیلی سخت شده .
در مورد بازی بدون شک نبود پژمان تو دفاع خیلی پر رنگ بود . عابدینی امروز سمت راست رو اتوبان کرده بود . اصلآ تو دفاع خوب بازی نمی کنه
مجیدی هم چون پست تخصیصیش نبود و پشت مهاجم ها بازی می کرد . یه صحنه می تونست توپو گل کنه که زد به تیرک .
کلآ اون کمک داور سمت راست خیلی بد کار کرد . هم تو اون صحنه پنالتی می تونست تشخیص بده که تو بوده و هم یه صحنه آفساید که قاضی روی پاس فرهاد فرار کرد و تک به تک شد . که به هیچ وجه آفساید نبود . در واقع قاضی تک به تک با دروازه بان بود
ساموئل هم مثل بازی دربی بد بازی کرد . امیر خان هم با فشاری که روی نظری آورده بود باعث شد که نظری خوب بازی کنه . مثل اینکه بهش گفته بود اگر بازی دربی رو جبران نکنی نیمکت نشینی طولانی مدت رو تجربه خواهی کرد . اون زمانی هم که نظری می خواست بیاد تو بازی صدای قلعه نوعی اومد که گفت مهدی یادت نره :n02:
نبود بازیکنان کلیدی هم خیلی تآثیر گذار بود . من به جمشیدیان خیلی امید دارم و خیلی منتظرم آماده بشه و مطمئنن خیلی به کارمون میاد .
به هر حال امیدوارم تو تایلند بتونیم مثل این چند دقیقه پایانی بازی کنیم . :n12:
زمين زدن فوتبالي همينطور ميشه دوستان!
در اين كه تيم افت كرده شكي نيست ولي دلايل زيادي داره؛ مصدوميت، خستگي، فشردگي بازي ها،عدم استراحت بازيكنان ملي پوش و بدنسازي مناسب اول فصل، كمبود بازيساز، بدشانسي و البته ناداوري،.......
(اين فصل ٣بازي باختيم؛ بازي سپاهان ٢ پنالتي برا ما نگرفتن و يه پنالتي بي مورد برا سپاهان گرفتن+كسر ١ امتياز/ بازي استقلال خوزستان گل سالم ما رو نگرفتن/بازي با ذوب آهن هم ١ پنالتي واضح توي محوطه جريمه رو نگرفتن) حالا هم كه تيم رو خسته، بي روحيه و با كلي مصدوم ميفرستن آسيا، دم همه مسئولين مصمم به زمين زدن استقلال و امير گرم !!!!
از بس ضدحمله میزدن!خب بالاخره گزارشگرم دوست داره تیم شهر خودش ببره هرچند باید بیطرف باشه اصولا.نقل قول:
خداییش ذوبم روز خوبشون بود،خیلی راحت به هم دیگه پاس میدادن.
فرهادم که 1گل خالیرو زد تو تیرک 1هده خیلی بدم زد.بیچاره ها شانسم نداشتن.انشالله آسیا.
این چه داوریه بود ؟ خداوکیلی این چه داوریه بود ؟ به جون مادرم قسم اگه این بازی آزادی بود خودم اولین کسی بودم که فحشو میکشیدم بهش (حذف شد) سازمان لیگ و امتیاز کم کردناشون . آخه (حذف شد) اون پنالتی رو نمیبینی ؟ چشات مشکل داره ؟ این چه وضعشه آخه ؟ حالا اون هیچ اون هند رو نمیبینی ؟ آخه تا کی میخوان استقلال رو بکوبن با این داوریا ؟ تا کی باید با این داوریا مانع نتیجه گیری بشن ؟
خودم گفتم اینقدری قدرت تیمی داریم که یار دوازدهم تیمای حریف به نام داور نتونه جلوی قهرمانیمونو بگیره الانم میگم . اما خوب این بازی ما با ذخیره هامون داشتیم بازی میکردیم !! ستون دفاع نبود . بیگ زاده مصدوم بود . خسرو نصف تیممون نبود . فرهاد تک و تنها بود ... آخه مگه کم مصدوم و محروم داریم که باید با این افتضاحات داوری هم رو به رو شیم ؟
اه اه اه . آقا ضد فوتبال دیگه از این بدتر ؟ تیم ذوب آهن یکی به من بگه چی داشت ؟ آخه تا کی روی اشتباهات فردی ضربه بخوریم . این چه گلی بود آخه رحمتی خورد ؟
ذوب آهن بعد از زدن اون گل مزخرف 11 نفره رفتن توی دفاع و ما هم با 10 نفر فقط حمله میکردیم . بعد اونا یه توپ میکشیدن زیرش و میشد تک به تک و ضد حمله ماها که جون میکندیم یه دونه توپمونم گل نشد !! چقدر آدم باید درک فوتبالیه کمی داشته باشه که بگه توی این بازی توپ دست ذوب آهن بود !!!! 11 نفره ریختن تو دفاع خوب دیگه چیکار کنیم ؟ با اینهمه مصدوم و محروم بازی از این بهتر میخواید ؟ نیمه اول رو نمیگم نیمه دوم 3 4 تا باید میزدیم و یه پنالتی هم برامون نگرفتن . اونا هم باید 3 4 تا میزدنا اما میگم که تاکنیک تیمیشون فقط دفاع مطلق و ضد حمله بود و در نبود منتظری عمق دفاعمون امروز فاجعه بود !!
یه توپ فرهاد خورد به تیرک یه شوت نکونام رو گلر گرفت یه پنالتی نگرفتن ... آخه دیگه چیکار کنیم ما ؟ با این بضاعت و ذخیره بازی کردنا از این نمیشد بازی بهتر کرد و حداقل نتیجه بایدددددد مساوی میشد . اما خود داور مگه میذاره ما بازیمونو کنیم ؟
اصلا بابت باخت ناراحت نیستم چون چیزی نیست که از دست داده باشیم با تک تک تیمای بالای جدولمون بازیه مستقیم داریم و بقیه تیما هم که در سطح استقلال نیستن !! اما از این داوری ناراحتم . از این بی عدالتیا ناراحتم که چرا باید بازی با صبا که افتضاح بودیم رو 1 - 0 ببریم اون وقت امثال این بازیها رو باید با اشتباهات مفت داوری و توپ هایی که نمیره تو گل حریف ببازیم ! چرا باید اینجوری باشه ؟
ایشاالله بازی با بوریرام رو میبریم و منتظری و بیک زاده و جمشیدیان و لاروه و خسرو بهمون اضافه میشن ... هه چقدر اسم بردم اینا خودشون یه تیمن که این روزا توی استقلال بازی نمیکنن !! اینا اگه اضافه شن میخوام ببینم چه تیمی میخواد جلوی استقلال مدافع عنوان قهرمانی ایستادگی کنه ؟
خدا رو 100 هزار مرتبه شکر بازیه بعدی آسیاییه و داور هم آسیاییه !! یعنی باید نماز شکر خوند که از شر داورای ایرانی که هفته به هفته گند زدن به آمار تیممون خلاص میشیم . خدا رو شکر . خداوکیلی اینو جدی میگم حتما نماز شکر بخونید برای بازی بعدی که داور ایرانی نیست همین !
همه هم اینجا منو میشناسن حرفی رو که بزنم روش میمونم چون بهش ایمان دارم . 1 : این تیم قهرمانه شک نکنید 2 : این تیم بهترین خط حمله این فصل رو رقم میزنه ... این 2 تا مورد رو من مطمئنم آخر لیگ بهش میرسیم و از این باختا هراسی نیست چون ما با همین ژنرال رده 17 رفتیم و همون سال قهرمان شدیم ... اما میگم که دلخوریه من فقط و فقط از بابت اون مسائلیه که گفتم نه باخت !! بردن با باختش قشنگه ... اگه قرار باشه همش برد باشه دیگه این فوتبال هیچ جذابیتی نداره ...
به امید بازی با بوریرام و یه بازیه سالم با داوریه سالم ... حتما واسه داوری برید نماز شکر رو بخونید حالا از ما گفتن:n02:
تبریکم میگم به داوری . به سازمان لیگ به آقای علیپور به آقای بهروان و به هر کسی که آرزوی زمین زدن استقلال رو داره دیگه ... بار تیم ملی رو فقط ما داریم روی دوشمون میکشیم و تمام ضرر و زیان هاش واسه ما بوده !!! اینهمه فشار و خستگی و مصدومیت از کجا میاد ؟!! قیافه ی این آقایون آخر فصل باحاله . وقتی فرهاد کاپ قهرمانیو توی آسیا و ایران بگیره بالای سرش فقط یه دوربین ذوم کنه روی صورت اینا تا 2 سال تیتر فیس بوک و روزنامه ها میتونن باشن !:n08:
آنهایی که دنبال کیفیت بودند این بازی را میدیدند/داور دو پنالتی ما را نگرفت
سرمربی تیم استقلال گفت: آنهایی که به دنبال کیفیت بودند این بازی را زیر نظر میگرفتند.
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعهنویی پس از شکست تیمش مقابل ذوبآهن در نشست خبری اظهار داشت: بازی کیفیت خوبی داشت و آنهایی که به دنبال کیفیت در مسابقات هستند بیایند و این مسابقه را تماشا کنند.
وی افزود: شک نکنید آنهایی که حرف از کیفیت بازیها میزنند به دنبال زمین زدن قلعهنویی هستند چون تا همین امروز هم سه بازی را باختهایم هر سه شکست ما را داوران رقم زدند. امروز دو پنالتی ما را نگرفت اولین خطا روی نظری بود و دومی نیز هند محمد صلصالی بود.
سرمربی تیم استقلال تأکید کرد: متأسفانه آقایان نگاه ملی روی استقلال ندارند و یکسری مسائل است که به ما ضربه میزند. عدهای قلم به دست پاکند علیه ما مطالب زیادی مینویسند اما در مجموع به ذوب آهن و کادر فنی این تیم تبریک میگویم که بازی خوبی را به نمایش گذاشتند فکر میکنم گل اول آنها چندان موقعیت خاصی نبود اما گلر آنها یکی از بهترین روزهای زندگیاش را پشتسر گذاشت. به بازیکنا خودم هم تبریک میگویم که زحمت خود را کشیدند و سعی کردند فوتبال خوبی به نمایش بگذارند.
قلعهنویی در پاسخ به این سؤال که آیا شما مانع اهدای جام اخلاقی به ساموئل شدید یا خیر، گفت: بله، من خودم این حرف را زدم چون حرف بدی من زدم گفتم جایزه اخلاق را به داور بدهید چون خیلی زحمت کشید.
وی در پاسخ به این سؤال که چرا جناح راست و چپ استقلال خوب کار نکرد، گفت: گل اول روی یک ارسال 70 متری رقم خورد و گل دوم ما به خاطر جا ماندن عابدینی دریافت شد با آمدن بیکزاده و حیدری وضعیتمان بهتر میشود ولی امروز بیش از 10 موقعیت گل داشتیم و دو پنالتی هم برایمان نگرفتند تیمی که دو پنالتی برایش گرفته نشده و بالای 10 موقعیت گل داشته نمیتوان گفت که بد بازی کرده است.
---------------------------------------------------------------------------------------
اون صحنه هند هم من شک کردم هند بوده باشه که تو صحنه آهسته اصلآ نشون نداد . همون صحنه ای بود که از رو خط دروازه می خواست بکشه بیرون و با پا زد و بعدش خورد به دستش که بعدش اعتراضات شروع شد .
بیخیال ! فدای سر همه ! اصلا امسال اول هم نشیم فدای سر همه ! اصلا بازی 4 شنبه رو هم ببازیم ! زندگی میگذره !
فقط تا اینجا خودتون حساب کنید 4 امتیاز بازی با سپاهان ! 1 امتیاز با استقلال خوزستان ! اینجا هم اگر پنالتی رو داور میگرفت رو نظری شک نداشته باشید مساوی رو میگرفتیم !
پژمان منتظری و خسرو - بیگ زاده نبودن . به نظر من حتی مهاجم درست حسابی هم نداریم به غیر از مجیدی ! امیر حسین صادقی هم که خدا خیرش بده خود درگیری داره امسال کلا ! آندو هم که فکر میکنه داره با بچه مدرسه ایا بازی میکنن بس که میخواد خودش رو خونسرد نشون بده و سوتی میده !
درسته باختیم و امتیاز حساسی رو از دست دادیم ولی من هیچوقت امیدمو از دست نمیدم و تا آخر از تیمم حمایت میکنم. اگه یادتون بیاد پارسال هم یه چند تا بازی تیم خوب بازی نمیکرد و امتیاز از دست میداد و من و بعضی از دوستان اومدیمو اعتراض کردیم و حتی یادمه خودم نوشتم که دیگه امیدی به قهرمانی نیست و بقیه ماجرا.
بعد از قهرمانی فصل پیش و موفقیتهای پیدرپی دیگه به این نتیجه رسیدم که باید از قلعهنویی تا آخر حمایت بشه چون میدونه چیکار میکنه.
اما خب یه سری اشتباهات هم هست که نباید از کنارش گذشت. مثلا اینکه چرا با وجود اینکه همه دارند از دفاع بد امسال استقلال گله میکنند، چرا باز هم شاهد وضع بد خط دفاعی هستیم؟ چرا با وجود نکونام، تیموریان، منتظری و... دفاع استقلال باید این همه گل بخوره؟ چرا بازیکن باید بیانگیزه باشه؟ و چراهای دیگه باید جواب داده بشه و برنامهریزی برای حل این مسائل انجام بشه.
من خودم بشخصه اصلا دوست ندارم فقط برای آسیا بجنگیم بلکم دوست دارم تیم برای همه جامها آماده باشه، چه اشکالی داره هر سه جام رو بگیریم؟ درسته دارند مشکل تراشی میکنند ولی باید ایستاد و جنگید.
در مورد مسائل داوری و اعتراضات هم من نظری ندارم ولی نباید چند تا اشتباه داوری رو عامل باخت بدونیم در حالی که خودمون میدونیم بد بازی کردیم مثل بازی با سپاهان!
به هر حال من به این تیم امید دارم و مطمئنم که حداقل این تیم یک جام رو میاره :n12:
امیدمون رو که از دست نمیدیم هر سال و همیشه همینطور بوده که استقلال ژنرال نیم فصل اول اصلا رو روال خودش نیست
ولی فکر میکنم نوسان داشتن این روزهای تیم تغییر سیستم قلعه نویی هم باشه
3 بازی باختیم در هر سه هم داوران 100% مقصر شکست بودند و 9 امتیاز از این 3 بازی + 1 امتیاز = 10 امتیاز از استقلال کسر شده و هیچ کس صداش در نمیاد نمیدونم ا گر تیمهای دیگه بودند مدیرعاملا و مربی هاشون چه کارهایی
که انجام نمیدادند!!!!
جهانبازی داور بازی استقلال و ذوب آهن در 3 صحنه مشکوک به پنالتی سوتش را طوری به صدا درآورد که خشم استقلالیها الخصوص امیر قلعهنویی را در پیش داشته باشد
یدالله جهانبازی داور بازی استقلال و ذوب آهن در 3 صحنه مشکوک به پنالتی سوتش را طوری به صدا درآورد که خشم استقلالیها الخصوص امیر قلعهنویی را در پیش داشته باشد. صحنه اول خطای صلصالی روی نظری بود که درون محوطه جریمه رخ داد، صحنه دوم آنجا که شوت جواد نکونام روی خط توسط مدافعان ذوب آهن برگشت داده شد و آنها عقیده داشتند توپ به دست این مدافع خورده است اما صحنه سوم که اعتراض قلعهنویی به آن بیمورد بود آنجا رخ داد که هاشم بیگزاده در محوطه جریمه سرنگون شد.
قلعهنویی در کنفرانس مطبوعاتی عقیده داشت این صحنه هم پنالتی است. اما تصویر پخش شده از روبهرو نشان داد که این موضوع صحت ندارد. در این بین حرفهای کارشناسان داوری هم میتواند کمکی به روشن شدن موضوع باشد. محمد فنائی کارشناس داوری نظری متفاوت دارد و او تنها واژگون شدن نظری را در محوطهی جریمه میداند و معتقد است که این صحنه پنالتی بوده است و در صحنهی زمین خوردن بیکزاده او دایو زده است و خطائی رخ نداده است. فنائی در گفت و گوئی کوتاه در این رابطه گفته است : "در صحنهی برخورد محمد صلصالی با محمدمهدی نظری در محوطهی جریمهی ذوبآهن به عقیده من داور باید به سود استقلال اعلام پنالتی میکرد، چرا که برخورد این 2 بازیکن در محوطهی جریمه بود. نکتهی جالب توجه اینکه داور اعلام خطا کرد که اگر این حرکت را خطا دانسته باید اعلام پنالتی میکرد."
وی در خصوص برخورد مدافع ذوبآهن با هاشم بیکزاده که دقایقی پس خطای صلصالی روی نظری اتفاق افتاد، گفت: "در این صحنه هاشم بیکزاده بزرگنمایی کرد. برخورد 2 بازیکن یک برخورد جزئی بود که از دید من نمی توانست خطا باشد."
سایت گل
خوب بالاخره مجید صالح از سفر برگشت و با استقلال به تایلند میره این خبر خوبی میتونه باشه در این چند بازی امیر خان انقدر به حواشی و درگیری با علیپور - فردوسی پور ... پرداخته که به نظرم
تمرکزش روی تیم کم شده و صالح با درک فوتبالی خوبی که داره میتونه کمک کنه
صالح همراه استقلال به تايلند مي رود
مربي استقلال اين تيم را در سفر به تايلند همراهي خواهد کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجيد صالح که حدود يک ماه پيش براي ديدار با خانواده اش راهي آمريکا شده بود شب گذشته به تهران بازگشت.
مربي استقلال که در بازي هاي چند هفته اخير آبي پوشان غايب بود امشب با تيمش راهي تايلند مي شود تا استقلال را در بازي با بوريرام همراهي کند.
همچنين در اين سفر علي فتح الله زاده آبي پوشان را همراهي خواهد کرد.
اعضاي تيم استقلال امشب تهران را به مقصد بانکوک ترک خواهند کرد و سپس با اتوبوس به محل اقامت خود خواهند رسيد.
قرار است اعضاي استقلال در هتل تپناکورن مستقر شوند.
آبي پوشان چهارشنبه در ديدار برگشت مرحله يک چهارم ليگ قهرمانان آسيا به مصاف بوريرام خواهند رفت.
فارس
مورد اول پنالتی خیلی واضح بود به عنوان یک ببیننده حتی نیاز نبود صحنه آهسته هم پخش بشه!خطا و برخورد کاملا داخل محوطه جریمه بود جاگیری بد داور باعث شد نتونه درست تشخیص بده مورد بعدی خطای مشکوک به هند تصاویر واضح نبودن باید زننده و بازیکنی که توپ به هرکجاش برخورد میکنه تو یک کادر باشه و مورد آخر هم شبیه سازی بود یه برخورد خفیف شاید بوده باشه ولی نیرو در حد خطا نیست علاوه بر اینکه بازیکن بلافاصله خودش رو زمین میزنه یکی دو مورد دیگه هم شبیه سازی بود که داور مدارا کرد و کارت نداد ...
جدای از اشتباهات تاثیر گذار داوری حداقل در یک مورد قطعی!واقعا ذوب آهن هم داشت روان و با برنامه بازی میکرد من نیمه دوم رو دیدم جسته گریخته ولی پاسها و جابجایی ها خوب بود و اگه دقت هم داشتند یا خودخواهی نمیکردن تو ضربات آخر شاید اختلاف بیشتر هم میشد
در هر صورت امیدوارم استقلال تو آسیا موفق باشه :n16:
اسمش را گذاشته اند:«ننه آبی». پیرزن 70 ساله مشهدی سال هاست که طرفدار تیم آبی پوش پایتخت شده و کلی خاطره تلخ و شیرین از همراهی با آبی پوشان در استادیوم های ورزشی دارد. پیرزن ۷۰ و اندی ساله مشهدی خودش هم نمی داند دقیقا متولد چه سالی است اما دقیقا یادش است كه نیكبخت واحدی در كدام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چندتا گل به كدام تیم حریف زده (!) حتی خاطره تلخ شش تایی استقلال را هم به یاد دارد.
- از بچگی هایم طرفدار فوتبال بوده ام. از همون بچگیا آبی ام. من آبی ام، خدا آبیه منم آبی ام ...
- به پوسترهایی كه روی دیوارهای خانه اش است اشاره می كند و می گوید: «این ها همه شان قهرمانان من هستند، هر وقت بروم تشویق شان كنم گل می زنند، هر وقت من نروم می بازند! من همه استادیوم ها می رم، آزادی می رم، شیرودی می رم، تختی می رم، پاس می رم، مرغوبكار می رم. هر جا آبی بره، منم می رم. سال پیش قرار بود با قهرمانانم، سعودی هم برم كه عشقی گفت اجازه نمی دم بری. (عشقی اسمی است كه ننه آبی با آن شوهرش را صدا می زند)».
- سال های ۵۶-۵۵ بود. عشقی آن وقت ها راننده اتوبوس بود. در راه بیرجند تصادف كرده بود. ما هم وضع مالی خوبی نداشتیم. از خدا خواستم كارم رو درست كنه، حال عشقی هم اصلا خوب نبود. آقایی كه بعدا فهمیدم اسمش كامرانی است آمد جلو گفت چرا گریه می كنی؟ كاری از دستم برمیاد انجام بدم. منم مشكلم رو گفتم. او هم گفت من رو می بره باشگاه استقلال تا اونجا كار كنم و پول دربیارم. اون روز بود كه پام به استقلال باز شد.
- هر وقت كه می رم استادیوم برای بازیكنا می خونم: «خوشگلا گل می زنن، عزیزا گل می زنن، سالارا گل می زنن ...» آنها هم در رختكن برای من می خوانند: «مادر ما خوش آمدی، سرور ما خوش آمدی ... نیكبخت به من می گفت ننه بگو خوشگلا گل می زنن».
- فقط استقلال فقط آبی. تا به حال از خیلی جاها اومدن دنبال من. از ابومسلم می گفتن تورو خدا بیا واسه ما باش، همشهری خودت هستیم. خود علی پروین می آمد می گفت بیا باشگاه پرسپولیس، خودم برات خونه می گیرم، حقوق می دم، می برمت با تیم خارج. من هیچكدوم از اینارو از استقلال نمی گیرم اما فقط آبی بودم و آبی می مونم.
منبع:eghtesadeiranonline.com
مگه ميشه كسي بگه من اس اسي ام و از تشويق تيمش خسته بشه؟؟
حالا كه حساسترين بازيهاي چند سال اخيرمون رسيديم ، همه بايد پشت تيم باشن.
برد و باخت جزيي از فوتباله و همونطور كه با قهرماني خوشحال ميشيم ، مواقع باخت هم بايد حمايتمون رو ادامه بديم.
با اينكه حال و روز خوشي نداريم اما من خيلي اميدوارم به صعود. چون ما پتانسيلشو داريم و ستاره ها روي فرم باشن جام رو ميگيريم
کلا ذوب آهن یکی از معدود تیمهای ایرانه که همیشه سعی داره رو زمین بازی کنه ... انصافا در بازیهای آسیایی که به فینال رسیده بودند خیلی قشنگ رو زمین پاسکاری میکردند و تنها تیم ایرانی بودند که به هیچ وجه به بازیه هوایی و بزن زیرش رو نمی آوردند . حقشون بود هم قهرمان آسیا و هم یران هم بشند که بی تجربگی کردند. امیدوارم دوباره به دوران اوجشون برگردند چون به درد فوتبال کشور میخوره .
.................................
کاش تیم قبل بازی مهم آسیایی میبرد تا روحیه بهتری داشت اما مطمئنم بازی چهارشنبه به راحتی صعود میکنیم . شاید تنها مشکل این باشه که با ترکیب مربی جدیدشون آشنا نباشیم .اما کلا عقیده دارم تیمهای ایرانی از ملی گرفته تا باشگاهی در زمین حریف و شرایط سخت خیلی بهتر بازی میکنند :n16:
امسال استقلال ۳ شکست در کارنامهٔ خودش داره، که در هر کدومش اشتباه داوری کاملا بیداد کرده! از پنالتیهای سوخته و گلهای مردود، تا کارتهایی قرمزی که هرگز از جیب داور بیرون نیومد. از اون طرف هم از استقلال یک امتیاز کم کردند، درست وقتی که هفتهٔ قبلش ۹۰ دقیقه به تیم، سرمربی، و مهاجم استقلال فحاشی شد. سازمان لیگ کمتری همکاری رو داشته، و دولت هم کمکی نکرده. این استقلال برای من و شما میجنگه! امیر خان، نکونام، رحمتی، کاپیتان، حنیف، و...برای ما انقدر فشار رو تحمل میکنند. فقط و فقط حمایت! مثل کوه پشت این تیم هستیم! به امید شکست بوریرام!