این موضوع خودش تاییدی بر اخراج درست ویدیچ نیست؟نقل قول:
محرومیت ۳ جلسهای ویدیچ پابرجا ماند
Printable View
این موضوع خودش تاییدی بر اخراج درست ویدیچ نیست؟نقل قول:
محرومیت ۳ جلسهای ویدیچ پابرجا ماند
شبکه بی بی سی اعلام کرده که ماتا به خانوادش گفته داره به الد ترافورد میره و یک جورایی کم کم داره قطعی میشه! ولی 42 میلیون یکم زیاد نیست؟؟واقعا بهتر از ماتا نمیشد گیر بیاد؟؟رکورد نقل و انتقالات باشگاه هم زده میشه.
متاسفانه بله!!نقل قول:
این موضوع خودش تاییدی بر اخراج درست ویدیچ نیست؟
پ.ن: بقیه دوستان طرفدار تیم دیگه لطفا اینجا پست ندن که باعث بحثی بشه...
یعنی ما پنالتی هم بلد نیستیم بزنیم
البته برده بودیم هم با این وضع شیتی لهمون می کرد
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
حق به حقدار رسید پنالتی زن های یوناید واقعا جای خنده داشت چه کسانی بودن :n21: جونز ؟ اصلا یکی استایل این بازیکن رو ببینه حس
میکنه که گل نمیشه و رافائل :n02: اصلا حرفی نمیزاره تیم که معنی برد رو یادش رفته پس باخت تیم رو تبریک میگم اینگار داشیم مقابل
بارسلونا یا رئال بازی میکردیم همش تو فشار بودیم و خدا رو شکر که نرفتیم فینال با این شکل بازی که 6 7 تا گل
جلو سیتی می خوردیم
به نظر من اینقدر ارزش نداره، حتی اگر اینقدر هم این بازیکن ارزش داشته باشه، برا یونایتد اینقدر ارزش نداره.نقل قول:
یادم میاد مورینیو اول فصل همین مبلغو برا رونی پیشنهاد داده بود، به نظر من 30 تا بیشتر نمی ارزه.
متاسفانه بعد از ترک رئیس باید شاهد شکست رکورد های زیادی باشیم.
نمی خوام باختمونو توجیه کنم ولی ساندرلند یه ضربه تو چارچوب تو 120 دقیقه و یه گل داشت اونم دقیقه ی 119. یعنی یونایتد هنوز داره به روند خوش شانسیهاش ادامه میده؟:n13:
سوال بعدی که مطرحه اینه که آیا از این مزخرفتر هم می شد ترکیب پنالتی چید؟
دخیا چقدر خنگه، این فصل فقط داره سوتی میده و زحمت بقیه رو به گند میکشه. یکم به لیندگارد بازی بدن شاید ازین بهتر باشه. بیچاره مویز از دست اینا چیکا کنه دیگه بدبخت، ایشالا همه چی با بازگشت رونی و ون پرسی بهتر شه. من هنوز به این فصل امید دارم، ما باید تو این روزای سخت تیم رو همایت کنیم :n16:
یعنی منچستر تو این بازی هیچی از تیم نوزدهم لیگ بیشتر نداشت !
دروازه بان که سوتی های فوتبال محله میده!!
بازیکنام مثل اینکه اومدن یه مدت زمانی رو تلف کنن... جوری پنالتی میزنن انگار ارث باباشونو طلب دارن
اینا همش به خاطر ترکیدن اون حباب و جوی هست که SAF درست کرده بود... منچستر یه اکوسیستم بود که مهمترین جزئش رفت..هنوز وقتی چهره شو میبینم دلم می سوزه که ای بابا ابن چیکار کرده بود ما خبر نداشتیم.
با همین عتیقه ها قهرمان می شد !
اصلا دقت کردین لیگ انگلیس الان یه چیزی کم داره؟! منچسترو کم نداره فرگوسنو کم داره... چقدر دیدن بازیای منچستر با هر تیمی (هر تیمی!) تو لیگ لذت بخش بود :n03:
به امید روزای بهتر :n15:
ینی هومن افاضلی بهتر میتونس ترکیب پنالیتی بچینه، کلا از مویز نا امید شدم
یعنی من هنوز تو کفه پنالتی زن هام!
یعنی دفاع راست و هافبک دفاعی باید پنالتی بزنن؟
حالا خوبه به ده خیا ندادن بزنه
بازی رو که باختیم و انصافا ساندرلند بهتر از ما بود و می شه گفت شایستگیش رو داشتن
اما در مورد ماتا شاید دقیقا اون چیزی نباشه که لازمش داریم ولی بازیکنی که نمی شه به سادگی از کنارش گذشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم دوستان مگه تو لیگ کاپ مگه گل تو خونه حریف مطرح نیست؟ مثل بازی رفت و برگشت cl؟
+
اگه بازی با همون نتیجه 1-0 نود دقیقه تو دو وقت اضافه تموم میشد، باز بازی به پنالتی میرفت؟
.
.
درکل واقعا جای سوال داره، در حضور اورا و والنسیا، چرا جونز و رافائل باید پنالتی بزنن؟! خداییش دخه آ سوای اشتباهش، تو ضربات پنالتی همه زورش رو زد...
.
.
بزرگترین خوبی ای که فرگوسن داشت، ناامید نشدنش بود... تحت هر شرایطی... تیم بعد باخت 6-1 به سیتی تو ot پنج بازی بعد اون رو پیاپی برد و اون موقع نشون داد که فرگوسن و یونایتد خودشون رو نباختن... اما متاسفانه الان سوای همه مسائل به حقی که گریبانگیر تیمه، یونایتد اصلا اون روحیه گذشته رو نداره... این موضوع واقعا آدم رو آزار میده...:n27:
نخیر.هر کی بیشتر گل بزنه میبره.فرقی نمیکنه تو خونه باشه یا بیرون خونهنقل قول:
Juan Mata's £37million transfer to Manchester United accepted by Chelsea :n17::n02:
مثل اینکه امروز تو تست پزشکی هم شرکت میکنه و قردادش 4.5 ساله با دستمزد هفتگی 150 هزار پونده
اینم شایعه نباشه، خیلی خوب میشه : Manchester United Transfer Rumours: Arturo Vidal Eyed After Juan Mata
کنترائو هم که داره کم کم نزدیک میشه
------------------------------------------------------------------------------------
دیشب دکتر صدر قبل بازی یه حرف خیلی قشنگی در مورد اینکه باید به مویس وقت داد، زد
گفت : مویس 11 سال تو اورتون بود، هیچ وقت نتونست تو اولدترافورد منچستر رو شکست بده یا تو این 11 سال اورتون بالاتر از رده پنجم نبود
---
تا این جای فصل (اصن مسائل فنی رو کار ندارم) انگیزه ای که تو بازی کردن تیم فرگوسن بود رو تو تیم مویس ندیدم و فک نمیکنم تو بقیه فصل هم اون انگیزه دیده بشه
قانونش اینه که توی 90 دقیقه گل خورده و زده مطرح نیست..اما توی وقت اضافه گل خورده و زده مطرح میشه..یعنی اگر 1.0 بود الان فینال بودیم.نقل قول:
مورینیو تو کنفرانس خبریش اعلام کرد ماتا به منچستر میاد:n12::n02:
با در نظر گرفتن برآیند فاکتور ها به نظرم خرید خوان ماتا خرید خیلی خوبی هست و به شدت از چنین خرید هایی استقبال میکنم.
درسته که ماتا وینگر هست و ما در پست های دیگه ضعف های بیشتری داریم ولی تیم به شدت نیاز به بازیکنای سطح A داره ، الان واقعا تیم 3-4 تا بازیکن ناپ نداره و به نظرم این خرید ها به رشد بازیکنای دیگه و بالا بردن کیفیت بازی تیم خیلی تاثیر داره.
هر چند به نظرم بهتره اگه یکی میخریم دوتا بفروشیم!به هر حال دستمزد ها و شرایط مالی و تعداد سال های باقی مانده قرارداد های بقیه بازیکنا رو هم باید در نظر گرفت. یانگ و نانی واقعا بهترین موقع هست که به فروش برن .. حالا والنسیا با توجه به وظایفش که یکم متفاوت تره توی تاکتیک تیم رو بهتره که فعلا نگه داشته بشه.
کاش همون اول فصل دست به نقد تر بودن! جایی که اوزیل ، استروتمن ، اریکسن و خیلی های دیگه منتقل شدن ولی دست ما خالی موند.
دخیا هم انگار باز یکم بی رقیب شده داره شل میزنه ، خب به هر حال سنش کم شرایط تیم و اتفاقات توی استادیوم واقعا روی روحیه و انگیزه اش تاثیر میذاره.
بگذریم... به هر حال فکر کنم ترکیب ماتا و رونی و اون خلاقیت و هوش بالاشون خیلی زود موفق بشه . انتظار کار های ترکیبی خیلی خوبی رو از این دوتا دارم ، در عین اختلاف خیلی بهم شباهت دارند.
شایعات در مورد کنترائو ادامه داره ، اگه بخواد رئال رو ترک کنه امیدوارم که به تیمی جز منچستر یونایتد نپیونده ، واقعا عالیه و همون چیزیه که ما توی سمت چپ نیاز داریم ، هم میتونه وظایف والنسیا در سمت راست و در سمت چگ اجرا کنه هم میتونه تاکتیک ها رو داینامیک تر کنه با توجه به چند پسته بودنش و بازیش در هافبک دفاعی.
امیدوارم تیم پوست بندازه هر چه سریع تر!کیفیت تیم اصلا قابل رضایت نیس
ماتا که اصلا وینگر نیست.یعنی پست اصلیش پشت مهاجم و هافبک تهاجمیه ولی وینگر راست هم میتونه بازی کنه.
یانگو واندرسون در سال 19 میلیون پوند حقوق میگیرن!:n04:
یعنی این دوتا برن کلی بار مالی سبک میشه.اورا هم میره و فردیناند هم بازنشسته میشه.
کوئنترائو رو هم بخریم خوبه.بعد از ژانویه هم تمرکزمون باید روی تمدید قرارداد رونی باشه.
در کل تیم ما یه هافبک وسط خوب مثل استروتمن،گوندوغان و یه دفاع وسط مثل هوملز،سوبوتیچ،گارای یا مانگالا هم نیاز داره.
منم خرید ماتا رو تبریک میگم (البته هنوز تو تست پزشکیه!):n02:...
من که خیلی به خرید ماتا امید دارم... کاش این انتقال ابتدای فصل صورت میگرفت... ولی برای ژانویه هم خوبه، به خصوص اینکه ماتا به واسطه نیمکت نشینی در تیم مورینیو، انگیزه زیادی داره برای اثبات خودش. کلا خط حمله یونایتد به واسطه بدشانسی، مصدومیت و در کل عملکرد متوسطش، نیاز به هوای تازه داشت... درست مثل اومدن رابین که اولش همه به سر الکس خرده گرفتن، ولی یکی از بهترین خرید های یونایتد بود.
ماتا یه جورایی میتونه فیل جونزه هجومی تیم باشه...!!:n02: کاری که مدت های رونی و کما بیش ولبک مجبور بود انجام بده. درسته پست ماتا هافبک هجومیه (مثل شینجی). ولی میشه ازش هم به عنوان وینگر (که تجربش رو در چلسی داشته) و حتی مهاجم هم استفاده کرد. گلزن بودن ماتا، سرعت و تکنیک و قدرت ضربات ایستگاهیش فاکتورهای مثبتشه که کاملا نشون میده به درد یونایتد میخوره. البته فکر کنم ماتا نمیتونه تو لیگ قهرمانان برای یونایتد بازی کنه... مطمئن نیستم ولی فکر کنم نمتونه.
مجموعا اگه بتونیم تو فرصت باقیمونده یه مدافع وسط بخریم، فکر کنم در ادامه فصل امیدوار بشیم به حضور در بین 4 تیم و حتی ادامه با انگیزه تره لیگ قهرمانان.
+
یانگ و نانی دارن در حضور یانوزای، والنسیا و حتی کاگاوا نیمکت نشین میشن (سوای مصدومیت و این صحبت ها) مطمئنا خود این بازیکنا هم راضی نیستن و شاید رقابت با هم تیمی های دیگه سختشون باشه. اضافه شدن ماتا مشخصا کاری میکنه که به احتمال فراوون تابستون ما یه وینگر رو از دست بدیم. ولی اگه باشگاه بتونه تمامی بازیکنان رو حفظ کنه و مویز بتونه با کاریزما زمان فرگی، از همه این بازیکنا بازی بگیره، شاید این از دست دادن بازیکن در دیرترین زمان ممکن و البته با بالاترین سود دهی برای باشگاه رخ بده. ضمن اینکه به وجود اومدن رقابت هم همیشه خوب بوده.نقل قول:
هر چند به نظرم بهتره اگه یکی میخریم دوتا بفروشیم!به هر حال دستمزد ها و شرایط مالی و تعداد سال های باقی مانده قرارداد های بقیه بازیکنا رو هم باید در نظر گرفت. یانگ و نانی واقعا بهترین موقع هست که به فروش برن ..
حالا خوشبختانه برای یه نیم فصل حقوق اندرسون رو فیورنتینا میده.:n02:نقل قول:
یانگو واندرسون در سال 19 میلیون پوند حقوق میگیرن!:n04:
اورا هنوز جا داره حداقل دو فصل دیگه هم برای یونایتد بازی کنه. اگه تا اون موقع بوتنر و فابیو یه تکونی به خودشون بدن، به نظرم ما احتیاجی به بازیکنی مثل کوئنترائو نخواهیم داشت. + خیلی خوبه مویز وقتی والنسیا رو میاره جای رافائل، گهگاه از رافائل در سمت چپ بازی میگیره.نقل قول:
اورا هم میره و فردیناند هم بازنشسته میشه.
دقیقا... باید قبل جام جهانی باشگاه تکلیف رونی رو مشخص کنه.:n01:نقل قول:
بعد از ژانویه هم تمرکزمون باید روی تمدید قرارداد رونی باشه.
پست اصلیش بود، اما الان مدت زیادیه که هافبک راست ببازی میکنه ...ماتا به دلیل تعداد زیاد بازیکنای خوب تیم ملی اسپانیا در مرکز زمین بیشتر در گوش ها به کار گرفته میشه همین اتفاق هم براش در چلسی با حضور اسکار افتاد . همین فصل هم از 12 بازی که به میدان رفته 8 تاشو هافبک راست بازی کرده و فقط 4 تا بازی هافبک تهاجمی بود. پس در واقع الان به جورایی با بازی در گوش بیشتر خو گرفته این 1-2 سال.نقل قول:
اضافه کنم که باز این مسئله برمگیرده به تاکتیک ها که رونی در کنار فن پرسی قرار خواهد گرفت یا نه مهاجم کاذب یا هافبک تهاجمی. من که خودم به شخصه بر خلاف اصرار خودش بیشتر دوس دارم عقب تر بازی کنه و بازی رو رو به جلو هدایت کنه اینجوری احتمالا ماتا گوش قرار میگیره . اما اگه رونی هم فوروارد بازی کرد که خب شاید ماتا هافبک تهاجمی استفاده بشه.
اخ که چقدر من به این فیل جونز امیدوارم 21 سال سن و راه طولانی داره و خیلی به کارمون خواهد اومد در آینده.نقل قول:
اگه که این اتفاق بیافته که عالیه:n02: ولی به نظرم با شرایط فعلی در واقعیت این اتفاق نمی افته و همین روند نزولی ارزش بازیکنا در پیش خواهد بود. یه چیز جالبی که الان رفتم که افت ارزش بال های تیم رو توی این چند سال نگاه کنم این بود که همگی کل هم اجمعین نمودار سالیانه سیر قیمتشون با هم دیگه یکیه:n02: و در حال حاضر شیب نزولی شدیدی داره. من حقیقتا از بین این 4 بازیکن فقط به شینجی خوش بین هستم که قیمتش باز بالا بره وگرنه یانگ و نانی و والنسیا در سیر نزولی خواهند ادامه داد.نقل قول:
الان بررسی میکنیم که نقط اوج ارزش مالی هر کدوم از بازیکنا و در حال حاضرشون چقدر هست و این تفاوت فاحش نشون دهنده افت شون و در نتیجه کاهش درامد باشگاه از فروش احتمالیشون هست...
بالاترین ارزش شنجی در سال 2012 بوده و به ارزش 20 میلیون پوند اما در حال حاضر....
the current market value of Shinji Kagawa is 15.000.000 £
اشلی یانگ در سال 2012 ارزشش در حدود 20 میلیون پوند اما در حال حاضر !!!!
the current market value of Ashley Young is 12.500.000 £
نانی در سال 2012 ،32 میلیون پوند قیمت گذاری شد و باشگاه پیشنهاد یووه رو براش در اون سال رد کرد! اما در حال حاضر..
the current market value of Nani is 14.000.000 £
والنسیا در سال 2012 ، 24 میلیون پوند و حالا..
the current market value of Antonio Valencia is 14.000.000 £
من بیشتر به ضرب المثل جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته موافقم ، البته این به معنای مفت فروختن بازیکنا نیس.
اورا که واقعا یه وزنه ست واسه تیم، اما این چند سال انتقاداتی بهش وارد میکردن.. فابیو که فکر کنم در حد ذخیره بمونه و از توانایی های بالاش نتونه به اندازه برادرش استفاده کنه ، اما بونتر هنوز امتحانشو پس نداده دو بازی ازش تا حالا دیدم یکی خیلی خوب بود و دگیری خیلی پر اشتباه ! امیدوارم پیشرفت کنه.نقل قول:
اما اورا اول فصل با بازی های خوبش واقعا من یکی رو امیدوار کرد ولی رفته رفته کمی خنثی شد . به هر حال شرایط سنیش با 32 سال سن ایجاب میکنه که تیم در این گست یه نگاهی هم به اینده داشته باشه. کاری که بایرن رئال من سیتی و چلسی دارند انجام میدن. یه بازیکن روی فرم و یه بازیکن در حال رشد . این وضع تا اونجایی پیش خواهد رفت که بازیکن جوان به حد بازیکن اصلی برسه و اونو نیمکت نشین کنه.
در اخر یه نکته اضافه کنم که به کیفیت ماتا به خاطر نیمکت نشینی فعلیش کسی شک نکنه! به هر حال باید بازی های پارسال هم یادمون بیاریم که بهترین بازیکن فصل چلسی بود و جز سه بازیکن برتر فصل لیگ بود. عالی بودش .
داغه داغ....خبر رسمی سایت باشگاه...:n11::n16:
Reds agree deal for Mata
Manchester United is pleased to announce it has reached agreement with Chelsea Football Club for the transfer of Juan
Mata for a club-record fee. The deal is subject to a medical and the agreement of personal terms.
سایت گل – منچستریونایتد اعلام کرد که بر سر انتقال خوان ماتا با چلسی به توافق رسیده است و ماتا گرانترین بازیکن تاریخ منچستریها خواهد شد. انتقال 37 میلیون پوندی خوان ماتا از چلسی به منچستریونایتد تقریبا به پایان رسیده است.
البته هنوز آزمایشهای پزشکی و توافق بر سر دستمزد شخصی ماتا مانده است.
قرار بود ماتا پنجشنبه با بالگرد به کرینگتون برود اما مذاکرات چلسی با محمد صلاح باعث شد این انتقال کمی به تعویق بیفتد.
ژوزه مورینیو جمعه عصر اعلام کرد که ماتا در آستانه پیوستن به یونایتد است: «از او پرسیدم: واقعا راضی هستی که بروی؟ او هم گفت واقعا راضیام که بروم.
او بازیکنی رویایی است. برای ما زیاد بازی نکرد اما به نظرم میتوانست هنوز برای ما مفید باشد. این انتقال خوبی برای خوان و لیگ برتر است و پیشنهاد خوبی هم برایش داشتیم.»
واقعا تبریک میگم به همه طرفدارهای منچستر. یه خرید فوق العادست ماتا. من هنوزم باورم نمیشه که بهترین بازیکن دو فصل اخیر چلسی رو فروختن اونم به منچستر!!!! این مورینیو خیلی آدم دروغگو و پر روییه، حاضر نبود به ماتا حتی به صورت ذخیره تو این چند بازی اخیر بازی بده بعد اومده میگه میتونست برای ما مفید باشه. فقط هر وقت به مشکل میخورد ماتا رو می آورد که نجاتش بده مثل بازی با تاتنهام که ماتا نیمه دوم اومد و فوق العاده بود.
خدا وکیلی اورا دیگه نمیتونه.بدنش نمیکشه.توی کورس ها همش جا میمونه.خیلی واجب هست خرید دفاع چپ:n02:نقل قول:
خوش اومدی ماتای عزیز
آرزوی موفقیت برات داریم:n16:
ای کاش یه هافبک دفاعی هم بگیریم
اگر فن پرسی و رونی آماده برگردن فکر کنم بتونیم 4.2.3.1 بازی کنیم
این سیستم میتونه به خاطر دو هافبک دفاعی تا حدودی ضعفهای خط دفاعی رو پوشش بده توی حمله هم نفراتش رو داریم
رونی..........ماتا.........یانوزای
...............فن پرسی...............
به نظر من این ترکیب در صورت هماهنگی در حد فینال لیگ قهرمانان هست
تا نظر دوستان چی باشه
واقعا خرید فوق العاده ای بود. هرچقدر این مدت از عمرمون کم شد با بازی های فاجعه تیم با اومدن ماتا عشق کردیم. ایول. امیدوارم رونی هم تمدید کنه که دیگه عالی بشه
شایعه هم شده که مویس برای دیدن بازی تونی کروس رفته بوده آلمان، عالیه کروس. یعنی اگه کروس رو هم بگیره، خط هافبک و حمله کامل و عالی میشه با وجود ماتا، کروس،رونی، فن پرسی و کاگاوا. کاش فقط این de gea رو هم میفروختن و به جاش یکی مثل ter stegen رو میگرفتن تا تو دروازه هم مشکلی نباشه.
این ده خیا خوبه حاجی!بازی با رئال تو برنابئو معجزه کردنقل قول:
دخیا دروازه بان خیلی خوبیه ؛ 19-20 سالش بود که اومد تو لیگ انگلیس و تیمی مثل منچستر ولی خیلی زود خودشو هم با لیگ و هم تیم وقف داد، پارسال داشت به بلوغ کافی میرسید و میتونست امسال این بلوغ رو تکمیل کنه، ولی به نظر من اشتباه کار اونجا بود که مویس وقتی اومد ، کادر فنی قبلی رو بیرون کرد ، اگه دخیا با همون مربی دروازه بانا ادامه میداد، این فصل به مراتب بهتر خودشو نشون میداد ولی باز من به دخیا اطمینان کامل دارم.نقل قول:
__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________________________________
فرگوسن: اخراج مویس به نظر من احمقانه است
سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی پیشین منچستریونایتد، تاکید کرد اگر مویس را از این تیم اخراج کنند کاری احمقانه انجام دادهاند.
الکس فرگوسن در پایان فصل گذشته و پس از 26 سال نشستن روی نیمکت مربیگری منچستریونایتد از دنیای مربیگری کناره گیری کرد.
دیوید مویس بنا به پیشنهاد فرگوسن هدایت یونایتدها را به دست گرفت اما تاکنون نتوانسته در این تیم نتیجههای خوبی بگیرد. قرار گرفتن در رتبههای میانه جدول در لیگ برتر انگلیس، حذف از جام اتحادیه و جام حذفی و شکستهای خانگی چیزی نیست که هواداران منچستریونایتد آن را دوست داشته باشند.
این نتیجهها زمزمه اخراج مویس را بیش از پیش به گوش میرساند اما فرگوسن نظر دیگری دارد. سرمربی پیشین منچستریونایتد در این زمینه گفت:" نمیتوانم درک کنم چطور برخی باشگاهها مربیان خود را خیلی زود عوض میکنند. اعضای هیئت مدیره پیش از انتخاب یک مربی باید در مورد کیفیت مربیگری، شخصیت، فلسفه فوتبالی، شیوه کاری و رزومه او بحث کنند. اگر آنها همه این موارد را مورد توجه قرار دادهاند، پس چرا پای انتخابی که داشتهاند نمیایستند؟ اگر تیمی چنین کاری انجام دهد به نظر من احمقانه میآید.
نیاز به چنین کاری نیست. منچستریونایتد هم میتواند در ادامه فصل کارهای زیادی انجام دهد. آنها فلسفه فوتبالی و تاریخ بزرگی دارند و همواره باشگاه خوبی بودهاند."
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _
نمیدونم والا حتما فرگوسن یه چی تو مویس دیده که این حرفا رو میزنه، ولی از نظر من شاید فرگوسن تو آخرین تصمیمی که برای منچستر گرفت، اشتباه کرد، اشتباهی مثل بازی ندادن توز تو فینال چمیونز لیگ 2009 !!
هیچ وقت خوشم نمیاد از مویس بد بگم، ولی منچستر وقتی دو دهه با مربی مثل فرگوسن میمونه، بعد اون نمیشه با کسی کمتر از فرگوسن ادامه بده !
من مویسُ از نظر فنی نقد نمیکنم، به 2 دلیل : 1- مربی نیستم 2- این فصل نتونستم همه بازیای منچستر رو ببینم تا قضاوت کنم، ولی هموناییم که دیدم، چیزی از نظر فنی ندیدم، جز اینکه والنسیا توپُ از سمت راست برمیداره میره تو زمین حریف، آخرشم چیزی نمیشه، یا اینکه عدنان خودشو به آب و آتیش میزنه و این ور اون ور میدوِ ...!!! هر چند که گلای زیادی از نظر فنی چشم نواز بودن، خورده !!
مویس میتونه تو تیم دیگه ای موفق باشه، نمونه پیگرینی تو رئال نتونست موفق باشه ولی تو همین فصل، منچستر سیتی رو ببینین!
خیلیا میگن این دوره، دوره انتقاله، شایدم باشه؛ شایدم اگه فرگوسن بود، بازم یه همچین نتایجی رقم میخورد(!) ولی بهتره با بازی با کلمات آدم خودشو فریب نده!
هر چند معلومه که فصل آینده هم به مویس وقت داده میشه، مطمئنم مویس تیمی که میخواد رو میسازه !
آرزوی هر red devils موفقیت منچستره، منم آرزوم همینه :n12:
امروز بعدازظهر سایت رسمی عکس های ورود ماتا رو به کرینگتون گذاشته ...مبارکه
ستاره جدید شیاطین سرخ، از آسمان وارد شد! :n02:
محتوای مخفی: ادامه خبر
به نظرم این هلیکوپتر گرفتن و اینچزا حرکت جالبی بود! نشون میده که بازیکن چقدر برای باشگاه اهمیت میده و شاید زمینه ساز انتقالای دیگه بشه :n02: ( ایشالا)
بازیکنایی که وسط فصل به تیم اضافه میشن، میتونن تو مسابقات چمپیونز لیگ هم بازی کنن؟! :n13:
محتوای مخفی: عکس
اگر برای تیم قبلی به میدان نرفته باشن ،بله ولی ماتا در هفته اول و دوم چمپیونز 83 دقیقه مقابل استوا بخارست به میدان رفته و 23 دقیقه هم مقابل بازل پس واسه من یونایتد نمیتونه به میدان بره.نقل قول:
بابا این که اصلا بازی بهش نمیرسید چطور توی لیگ قهرمانان بازی کرده
خیلی خورد توی ذوقم
خوشامدگویی ستارگان یونایتد به ماتا در تویتر
دیوید مویز در کمپ تمرینی تیم به استقبال خوان ماتا رفته بود, اما در همین حین ریو فردیناند, دیوید دخیا, رابین فان پرسی و فیل نویل در حساب تویتر خود انتقال ماتا به یونایتد را به او تبریک گفتند.
.
.
ماتا روز شنبه با مبلغ ۳۷ میلیون پوند از چلسی به منچستریونایتد ملحق شد
.
.
رابین فان پرسی در پیام خود نوشت: خوش آمدی خوان ماتا, سه شنبه می بینمت
.
.
دخیا نیز نوشت: به برادرم خوشامد می گم, فقط یک چیزی….بهترین لباسهایت نبود
.
.
فیل نویل نیز ورود ماتا به یونایتد را به او خوشامد گفت
.
.
ریو فردیناند نیز نوشت: به دوستم(آمیگو) خوان ماتا خوشامد میگم! امیدوارم از بودن در اینجا لذت ببری و کمک کنی تا باشگاه به موفقیت های خود ادامه دهد.
به نقل از کانون هواداران
از یه طرف خوشحالم منچستر خرید خوبی داشته و از یه طرف ناراحت که دقیقا وقتی خرید کرد که بازی هاش با چلسی انجام داده
به هر حال باید زودتر از اینا خرید میکردن و امیدوارم وضعیت منچستر خوب پیش بره و بالای جدول ببینیمش
اوکی! شماره 8 هم به ماتا رسید! به نظرم بهترین شماره بین شماره های خالی... بعد از تغییر شماره وین، اندرسون واقعا در حد 8 یونایتد ظاهر نشد. خوشحالم ماتا رو با این پیراهن میبینم.:n12: امیدوارم شماره 7 به یکی از استعداد های جوون باشگاه برسه... مثل یانوزای... البته خداییش حق یانوزای فراتر از 7 هست.... لیاقتش پیراهن سلطانه! 11:n12:
بازیکن خوفناکیه این یانوزای ،به نظر میاد از امثال پوگبا و دراکسلر و اینا هم بهتر باشه
دوستان رفتن زاها و فابیو به کاردیف قطعی شد؟ قراردادشون قرضیه یا دائمی؟
آره قطعیه، چند روز پیشم تو معاینات پزشکی شرکت کردن و احتمالا امروز بتونن جلو منچستر بازی کنن!نقل قول:
قرداد داد فابیو دائمی و زاها قرضیه .:n12:
محتوای مخفی: فابیو
دیروز دیلی میل خبری گذاشته بود که اولیور کان گفته : اگر شوان اشتایگر پیشنهادی از سوی منچستریونایتد در یافت کرد ، باید بپذیرد (دمش گرم:n02:)
دیلی تلگراف هم مدعی شده یونایتد یه پیشنهاد 25 میلیون پوندی برای کروس میخواد ارائه کنه.
ترکیب جلو کاردیف:
دخه آ
اورا - اوانز - اسمالینگ - رافائل
یانگ - گیگز - جونز - والنسیا
ماتا
رابین فن پرسی
ذخیره ها:
لیندگارد -گلورلی - فلچر - کاگاوا - یانوزای - رونی - هرناندز
به امید یه بازی خوب و برد پرگل. + به دلم افتاده گیگز گل می زنه... امیدوارم که این اتفاق بیفته.
+ گوش شیطون کر!:n02: بعد مدت ها یه نیمکت و لاین آپ عالی داریم.:n12: فک کنید فلینی هم به زودی به این جمع اضافه بشه!
تبریک
مشخص بود روحیه تیم خیلی بهتر شده
بازگشت فن پرسی واقعا شادابی رو در تیم و خط حمله خیلی بیشتر کرده بود
سر گل اول رمسا دهنمون سرویس شد تا توپ رفت توی گل:n02:
من فهمیدم جنس گل میز مبلمون خیلی خوبه وگرنه روی این صحنه خورد خاک شیر میشد:n02:
بخوبی ضربات سهمگینم رو تحمل میکرد:n02:
چه شوتی زد یانگ:n04:
چه سرعتی
چه کات زیبایی
چه ارتفاع دلنشینی:n02:
ماتا هم نسبتا خوب بود برای اولین بازی
اگر بازیکنامون مصدوم نباشن به راحتی میشه انرژی رو بین بازیکنان تقسیم کرد
میشه چرخشی از بازیکنا استفاده کرد تا جلوی خستگیشونو گرفت و صد البته جلوی مصدومیت رو
به طور کلی احساس میکنم به لیگ برگشتیم
انشاالله نتایج روز به روز بهتر و درخشانتر بشه
یک بازگشت عالی
یک شروع دوباره
سلام به لیگ جزیره
ترس بر اندام رقیبان
نگاه امیدوار کننده به قهرمانی
در بازگشت ستارگان...
:n12::n12::n12::n12:
MANUTD is Rising again