دوست عزیز وقتی قرار دادی امضا نشده چه لزومی داره که این خبرا منتشر بشه؟نقل قول:
مثلا الان نیمار چون یه 2هفته تو یه شهرک ورزشی تمرین کرده شد بازیکن رئال!!!
Printable View
دوست عزیز وقتی قرار دادی امضا نشده چه لزومی داره که این خبرا منتشر بشه؟نقل قول:
مثلا الان نیمار چون یه 2هفته تو یه شهرک ورزشی تمرین کرده شد بازیکن رئال!!!
بچه ها انقدر دعوا نکنید
نه من نمیگم قرارداد امضا شدهنقل قول:
فقط میگم که این قضیه دروغ نیست نه چیزه دیگه ای
کی دعوا کردنقل قول:
اتفاقا منو runner عزیز با هم رفیقیم:n16:
خب رفیقا هم بعضی اوقات دعوا میکنند :n02:
ببینین این قضایا همیشه هستنقل قول:
و روزنامه ها ماشالله با هوشیاری کامل ازش استفاده میکنن!!!!
بارسا در حال حاضر خیلی خوب فصلو شروع کرده و خط حمله فوق العاده ای داره چه ترکیب اصلی و چه رو نیمکت
این خبرا الان که مطرح بشه چیزی جز حاشیه بردن تیم نیست!
نه برادر کسی دعوا نمیکنه حتی اگه رفیقم نبودیم دعوا نمیکردیم!نقل قول:
چرا هرچی تو این تاپیکا میگیم همه فکر میکنن داریم دعوا میکنیم! :n02:
یه خبری گذاشتن ما هم داریم نظراتمونو میگیم!
آره اینم هست ، حاشیه که میونه تیمو داغون کنه
دقیقانقل قول:
راستی روح الله جان به نظرت بارسا از نخریدن مدافع ضرر نمیکنه؟؟؟؟
و با این مدافع ها میتونه جلوی تیم های بزرگ دووم بیاره؟ ( مخصوصا رئال :n02: )
حقیقتش من خودمم ضعف رو تو خط دفاع میبینم ولی برام مهم نیست چون خیلی از تیمای خوبه اروپایی هم هستن که دفاع همچین خوبی ندارن!نقل قول:
ولی از طرفی بارسا هافبکها و مهاجمای خیلی خوبی داره و به قول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با اومدن تاتا و تغییر سبک پرسینگ تیم یه مقدار دوشواری برا خط دفاع کم شده
تو بازی های مختلف هم انگیزه های ازیکنا تغییر میکنه انشالله به موقعش معلوم میشه که تیمی که هزینه های هنگفت برای خرید بازیکن میده برندست یا تیمی که به سبک خودش پایبنده!!! :n02:
دستت دردنکنه یه تیکه آخرش گفتی :n02:نقل قول:
بخدا منم راضی به این همه خرج نیستم :n02:
به زودی مشخص میشه
راستی تو سرتوپی که پویول خورد از دیماریا یادت هست که ؟؟؟ به نظرت نباید دیگه خدا حافظی میکرد از بازیا؟؟؟
ای بابا اگه به یه سر توپ بود الان رئال باید یه دور تمام بازیکناش خداحافظی میکردن!نقل قول:
تازه اونا با دریبل مستقیم جا میمونن نه تو سرعت و با یه سر توپ!
بارسلونا تو هر بازی تعداد گل هایی که میزنه از گل هایی که میخوره بیشتر باشه به خواسته هاش میرسه . (نزنید راستشو گفتم)
:n02:نقل قول:
ولی جدی بارسا اگه دفاع هاش مثله بازی با والنسیا بازی کنن باعث شادی ما میشن
پویول که به هر حال سنی ازش گذشته نمیشه ازش الان دیگه انتظار چندانی داشت
پیکه هم توجه کردم از وقتی که ازدواج کرده از دست رفته یه جورایی فقط تو فکر خونوادس:n02:
میمونه بقیه که باید دید چیکار میکنن
کریوف افسانه ای هم تنفر خود را از راسل ( مدیر منفور ) اعلام کرد :
سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره باشگاه بارسلونا، بار دیگر به دلیل اختلافات مالی اش با ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا، او را به شدت مورد انتقاد قرار داد.
کرویف هفته گذشته ادعا کرد که باشگاه بارسلونا به بنیاد یوهان کرویف بدهکار است و این باشگاه از زمانی که روسل ریاست آن را برعهده گرفته، به تعهداتش عمل نکرده است.
اسطوره هلندی به خبرنگاران گفت:" همه مدارک در دسترس است و ما در منتظر تایید رئیس هستیم. اما روسل آنها را امضا نمی کند.
اگر برای این موضوع به دادگاه شکایت کنم، مثل این است که بارسا خود را مسخره کند و واضح است که من چنین چیزی نمی خواهم. اما این می تواند یک موضوع شخصی باشد."
کرویف در زمان لاپورتا، رئیس افتخاری باشگاه بارسلونا بود اما از زمان آغاز ریاست روسل، از این باشگاه فاصله گرفته است.
" روسل وقتی برای ریاست باشگاه بارسلونا کاندیدا شد، کسی نبود. او سه سال علیه من دروغ پراکنی کرد و حرف زد.
اینکه در مورد کسی که چیزی در موردش نمی دانید، چنین حرف هایی بزنید، واقعا کار زشتی است. وقتی او تازه یک ماه رئیس باشگاه شده بود، با من تماس گرفت و گفت که می خواهد جلسه ای در مورد شرایط بارسا داشته باشد. من به ملاقات او نرفتم و به او گفتم که از شیوه کاری او خوشم نمی آید.
ترجیح می دهم اصلا به او نزدیک نشوم."
بلاخره هر کسی یه دورانی داره نمیشه گفت با 35 سال سن با یه بازیکن 20 ساله برابری میکنهنقل قول:
ولی باز از تجربش تو بازیا میشه استفاده کرد
البته اگه دروازه بان رئال مثل دروازه بان والنسیا (تو نیمه دوم) بتونه اون همه تک به تکو بگیره و نذاره دوباره 6تایی یا 5 تایی بشین! :n02:
والا من نمیدونم ما اینارو میگیم بعدا چی پیش میاد دیگه منتظر عملکرد مدیران میشینیم ولی مدیران محترم تاپیک بدونین و آگاه باشید که آغاز کننده کس دیگه بودا! :n02:
اون که رئال 2 تا دروازبان داره یکی از اون یکی بهترنقل قول:
نگرانی بابت دروازبان نداریم
( این بحث و همینجا تموم میکنیم که مدیرانو به زحمت نندازیم :n02:)
راستی والدز زمستون میره یا موندگاره تو بارسا؟
امیدوارم همینطوری که میگی باشه!!!نقل قول:
والدز مثل اینکه نظر فردیش هست که بره و روش هم تاکید داره!!!
زمستون نمیره آخره فصل میره!
مسی در این فصل 161 دقیقه بازی کرده که در این مدت 5 گل زده، یک پاس گل و 16 شوت به سمت دروازه داشته است
عکسی هم به مناسبت 26 هتریک مسی در سن 26 سالگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصاحبهء داوید لوئیز:
"بارسا پیشنهاد رسمی خود را برای من ارائه داده بود، اما من تصمیم گرفتم که در چلسی بمانم."
"مسئولان بارسا، دنی آلوز و نیمار را برای راضی کردن من فرستاده بودند. اما من بدون تعارف به آنها گفتم که می خواهم در چلسی بمانم."
سخنگوی بارسلونا: امیدوارم که مادرید میزبان المپیک 2020 شود
سخنگوی باشگاه بارسلونا اعلام کرده که شهر مادرید شایستگی کسب میزبانی بازیهای المپیک سال 2020 را دارد
سایت گل- تونی فریه سا سخنگوی باشگاه بارسلونا امیدوار است که شهر مادرید بتواند به عنوان میزبان بازیهای المپیک سال 2020 معرفی شود.این روزها مسئولان کمیته المپیک کشورهای ژاپن، ترکیه و اسپانیا برای کسب میزبانی بازیهای المپیک برای شهرهای توکیو، استانبول و مادرید در بوئنوس آیرس آرژانتین با هم به رقابت می پردانددراین میان تونی فریه سا سخنگوی باشگاه بارسلونا با ابراز حمایت از کاندیداتوری شهر مادرید گفته:« خواسته فردی من این است که مادرید به عنوان میزبان بازیهای المپیک سال 2020 برگزیده شود. قطعا از کاندیداتوری مادرید استقبال می کنم. مادرید شهری است که شرایط ایده آلی دارد. به علاوه برای بارسلونا هم خیلی خوب خواهد شد و باید از این موضوع نیز مطلع باشیم. فکر می کنم که فوتبال نقش پررنگی دراین میان خواهد داشت. رابطه ای که ما با شهر مادرید داریم، تنگاتنگ تر از رابطه مان با هر شهر کاندید دیگری است. مادرید شایسته کسب میزبانی بازیهای المپیک 2020 است و آرزو می کنم که بتواند میزبان این بازیها لقب بگیرد.»
پویول چقدر شکم در اورده!
برادر من کجای این شکمه؟!! از قبل همینطور بوده و هست!نقل قول:
آخه بازیکن ها بعد از یه مصدومیت بلند مدت شیکم در میارن!:n02:
ژاوی هرناندز در آستانه دیدار مقدماتی جام جهانی مقابل فنلاند که جمعه شب برگزار خواهد شد، در کنفرانس خبری شرکت کرد.
دروازه بان ها: "ایکر [کاسیاس] و ویکتور [والدز] برای من مثل همیشه به نظر می رسند: متمرکز در آستانه دیداری مهم؛ سخت تمرین می کنند و خوشحال اند، مثل په په [رینا]. تصمیم گیری در این زمینه به عهده دل بوسکه [سرمربی تیم ملی اسپانیا] است، اما تیم با هر 3 دروازه بان راحت است."
والدز: "او یک الگو است. او نشان داده است که می تواند برای به دست آوردن فرصت، صبر کند. من از عملکرد او متعجب نمی شوم. اما او یکی از دوستان من است و من نمی توانم بی طرفانه در موردش صحبت کنم."
سسک فابرگاس: "او بسیار با استعداد، متنوع و فوق العاده است. او می تواند به عنوان هافبک بازیساز و یا به عنوان مهاجم بازی کند. او این توانایی را دارد که پاس های نهایی را بدهد و به خوبی می داند داخل محوطه جریمه چه کار کند. او شوت های خوبی دارد و گلزنی هم می کند."
فنلاند: "آنها مانند بازی شان در خیخون عمل خواهند کرد [تساوی 1 - 1 در ماه مارس]. آنها اجازه خواهند داد تا ما صاحب توپ شویم، و آنها از ضد حمله استفاده کنند و همچنین نهایت استفاده را از ضربات ایستگاهی خواهند کرد. به این معنی است که ما باید گارد دفاعی خود را هم حفظ کنیم، توپ را به سرعت به گردش در آورده و در ضربات نهایی دقیق باشیم."
مهاجم نوک یا شماره 9 کاذب: "این به بازی ما بستگی دارد. آنچه که ما نیاز داریم باز کردن بازی است. اگر ما بتوانیم این کار را بکنیم، مهاجم نوک ذاتی و یا شماره 9 کاذب کار خود را خواهد کرد. ما باید توپ را سریع بگردانیم."
مادرید 2020: "ما امیدواریم مادرید پیروز شود. در کل این برای جامعه و ورزش اسپانیا خوب خواهد بود. آروزی موفقیت دارم."
.....
مسی:من و نیمار بیش از پیش با هم آشنا خواهیم شد
ستاره آرژانتینی بارسلونا مطمئن است که با گذشت زمان ارتباطش با نیمار در زمین چمن بهتر خواهد شد
لیونل مسی ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا در گفت و گو با شبکه تلویزیونی آرژانتینی سی.ان23 به مروری بر شرایط کنونی اش در باشگاه کاتالان و تیم ملی آرژانتین پرداخت و البته بخش عمده ای از
صحبت هایش به نیمار و مارتینو مرتبط بود.مسی درمورد ارتباطش با نیمار و تاتا مارتینو گفت:« ارتباط خوبی با تاتا دارم. راستش را بخواهید او در بدو ورود به رختکن بارسلونا خیلی خوب در تیم ما جا
افتاد و خیلی خوب با هم کار می کنیم. با نیمار هم اوضاع به همین ترتیب است. او پسر خیلی خوب و فروتنی است و تدریجا بیشتر همدیگر را می شناسیم و ارتباطات بیشتری در زمین مسابقه خواهیم
داشت.»ستاره آرژانتینی درمورد قهرمانی بارسلونا در سوپرکاپ اسپانیا گفت:«دو بازی خیلی سخت را برگزار کردیم. برنامه ریزی برای هر دو بازی تقریبا شبیه هم بود. اتلتیکو خط دفاعش را به خوبی بسته
بود و به خوبی ضد حملات خطرناکی را ترتیب می دادند و ما خوش شانس بودیم که قهرمان شدیم.»مسی در بخش پایانی صحبت هایش درمورد مصاف تیم ملی آرژانتین مقابل پاراگوئه که از سری بازیهای
مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 درمنطقه آمریکای جنوبی برگزار خواهد شد گفت:« بازی سختی است، مثل تمام بازیهای حذفی دیگر ولی خب ما در نیمه راه هستیم و به دنبال صعود هستیم. امیدواریم که
هرچه زودتر بتوانیم مجوز صعود به جام جهانی را بگیریم تا بتوانیم بهتر خودمان را برای حضور دراین رقابت ها آماده کنیم. فکر می کنم که در مسیر خوبی هستیم و نتایج مهمی در مصاف با تیم های
بزرگ می گیریم.»
goal.com
به گزارش خبرگزاری اسپانیا ، روزنامه مارکا نوشت باشگاه بارسلونا که چندی قبل نیمار فوق ستاره برزیلی را از تیم سانتوس به خدمت گرفت ، اینبار با پرداخت 7.9 میلیون یورو با این باشگاه در مورد دریافت اولویت در صورت تمایل برای خرید سه بازیکن دیگر تیم سانتوس به توافق رسید.
نام این بازیکنان که 17 تا 20 سال سن دارند و در خط حمله توپ می زنند ، گابریل باربوسا ، گیوا و ویکتور آندراده اعلام شد.در صورتی که بارسلونا در آینده برای خرید این سه بازیکن اقدامی نکند مبلغ مذکور برگردانده نخواهد شد اما در غیر اینصورت مسئولان سانتوس مجاب به پذیرش پیشنهاد بارسا در برابر سایر پیشنهادهای احتمالی هستند.
منبع بارسا نیوز
چابی: والدس یک الگوی بزرگ است؛درمصاف با فنلاند باید بازی را باز کرد
ستاره باشگاه بارسا به این نکته اشاره کرده که والدس و ایکربه شدت دراردوی تیم ملی اسپانیا به تمرین می پردازند
سایت گل- چابی ارناندس مغز متفکر باشگاه بارسلونا و تیم ملی اسپانیا قبل از مصاف تیم ملی کشورش مقابل فنلاند دربازیهای مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 درقاره اروپا درکنفرانسی خبری شرکت کرده و به آنالیز اوضاع در اردوی ماتادورها پرداختهدراینجا می توانید متن صحبت های چابی به گزارش آ.اس را مطالعه کنید:*دروازه بان تیم ملی اسپانیا: ایکر و ویکتور والدس مثل همیشه هستند و در آستانه بازی به این مهمی تمام تمرکزشان را روی بازی قرار داده اند و در اوج ، خوشبخت و راضی تمرین می کنند؛دقیقا مثل په په رینا. دل بوسکه درمورددروازه بان تیم تصمیم می گیرد ولی هریک از این سه نفر در درون دروازه قرار بگیرند ، موفقیت تیم ما تضمین شده خواهد بود*سسک فابرگاس: او فوق العاده است. سسک می تواند به عنوان یک بازیکن میانی و یا مهاجم تیم بازی کند. او در دادن پاسهای نهایی استاد است . سسک قدرت شوتزنی و گلزنی بالایی هم دارد. او بازیکن متفاوتی است و یک بازیکن میانی معمولی نیست*فنلاند:آنها در این بازی هم مثل بازی رفت که در خیخون برگزار شد بازی خواهند کرد. آنها توپ را از ما می گیرند و ضد حملات متعددی را ترتیب می دهندو سعی می کنند که در ضربات ایستگاهی هم خطرناک باشند. این به مراقبت تدافعی زیادی نیاز دارد.باید سریع توپ را به گردش درآورده و در حمله هم خوب کارکنیم*بازیکن شماره نه یا بازیکن 9 کاذب؟: بستگی به شرایط بازی دارد. مهمترین کار این است که بازی را باز کنیم، بعد از آن حالا چه بازیکن 9 داشته باشیم و چه 9 کاذب فرقی نمی کند. گردش توپ باید خیلی سریع باشد*والدس: او یک الگو است. من فرد مناسبی برای صحبت کردن دراین باره نیستم چون ویکتور دوست من است.ولی عملکرد فوق العاده او مرا متعجب نکرده. او مدتها برای دعوت شدن به اردوی تیم ملی صبر کرده بود.*میزبانی مادرید در المپیک 2020: همه ما امیدواریم که مادرید برنده شده و به عنوان میزبان المپیک 2020 انتخاب شود. این برای ورزش و جامعه اسپانیا خوب خواهد بود وبرایشان آرزوی موفقیت می کنیم.
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________
ژاوی: فابرگاس بازیکن مهمی برای بارساست
برخلاف دو فصل گذشته که فابرگاس فصل را خوب شروع نکرده بود، او در 6 گل از 11 گل آبی و اناری ها تا اینجای فصل تاثیرگذار بود
سایت گل- ژاوی، هافبک باتجربه بارسا، با ستایش از سسک فابرگاس، این ستاره جوان را بازیکنی کلیدی برای آبی و اناری ها دانست.
در این تابستان شایعاتی در مورد پیوستن فابرگاس به منچستریونایتد منتشر شد اما این ملی پوش اسپانیایی ترجیح داد در نوکمپ بماند.
برخلاف دو فصل گذشته که فابرگاس فصل را خوب شروع نکرده بود، او در 6 گل از 11 گل آبی و اناری ها تا اینجای فصل تاثیرگذار بود و ژاوی توانایی های او در گلزنی و گلسازی را مورد ستایش قرار داد.
او به خبرنگاران گفت:" سسک با هافبک هایی که معمولا در بارسا می بینیم، متفاوت است. او خیلی راحت با تیم سازگار می شود؛ می تواند گلزنی کند و این برای تیم خیلی خوب است.
او استثنایی است و بازیکنی است که می تواند در مناطق مختلف زمین، از خط میانی تا خط حمله، بازی کند.
او می تواند پاس گل بدهد و حتی خود را به محوطه جریمه برساند و گلزنی کند."
ژاوی و فابرگاس در حال حاضر در اردوی تیم ملی اسپانیا حضور دارند و خود را برای دیدار امشب مقابل فنلاند آماده می کنند."
بارسا میخواد در ژانویه ادر آلوارز بالانتا مدافع بیست ساله سیاهپوست کلمبیایی ریور پلاته رو بخره.مدافع خیلی خوب و چقری هستش و هر چند که قدش خیلی بلند نیست و 1.81 هستش ولی سرعت و قدرت بدنیش خیلی خوبه.این دیگه خریدش حتمیه چون گزینه خود مارتینو هستش و از الان مذاکرات و قرار و مدارش شروع شده.
مسی:"با تاتا همه چیز خوب پیش میره. ارتباط با اعضای تیم از اول خوب بوده و داریم بخوبی کار میکنیم"
نیمار :" مسی یکی از بت ( اسطوره) های من است... و حتی بیشتر از آن، من حتی میشناسم او را به عنوان فردی که هر روز در کنارش هستم...او مانند آیینه برای من است...! "
تیترهای روزنامه اسپرت ۶سپتامبر
والدز سزاوار حضور در بازی حساس
فنلاند - اسپانیا
ساعت ۲۳:۰۰(ایران)
دل بوسکه تصمیمش را برای سنگربان تیم گرفته، ولی نامی از او نمیبرد
نظرسنجی اسپرت
۸۴% موافق حضور والدز
نیمار: در بارسا همهچیز برای بهترین بودن فراهم است
مصاحبه نیمار
در بارسا من هم به مانند سایر بازیکنان ژاوی، اینیستا و مسی هر روز تمرین میکنم . آنها جوایز زیادی برده اند و تو همیشه تلاش داری بازی ات را در کنار چنین بازیکنانی بهتر کنی.
- من تفاوتی در یارگیری بازیکنان در لیگ اسپانیا و برزیل نمیبینم. حریفان هر دو به از یک شیوه استفاده میکنن و من با آن کاملا آشنایی دارم.
- من همان بازیکن سابق هستم و انتقالم به بارسا چیزی را عوض نکرده حتّی شیوه بازی من را.
من تنها سعی دارم در زمان فشار آوردن بر روی حریف به تیمم بیشتر کمک کنم.
- در بارسا من برای دریبل زدن و شوت کردن آزاد هستم ولی قطعاً در پشت این حرکتها تاکتیکی هست.
همیشه در تلاشم تا در پستم بهتر شوم.
- در برزیل نیز ما از شیوه پرس بر روی حریف استفاده میکردیم اما در بارسا ما هر روز در تمرینات آن را انجام میدهیم و حالا با وجود این تمرینات میتوانم بیشتر به تیمم کمک کنم.
تیترهای روزنامه الموندو ۶سپتامبر
دستان والدز
فنلاند - اسپانیا
ساعت ۲۳:۰۰(ایران)
والدز سزاوار حضور در دروازه اسپانیا در یک بازی سرنوشت ساز برای حضور در جام جهانی
تصمیمی کاملا منطقی در شرایطی که او یک فصل خوب داشته و کاسیاس دروازبان دوم رئال مادرید بوده
رئال ۵۲۸میلیون بیشتر از بارسا در قرن ۲۱ هزینه کرده ولی بارسا جامهای بیشتری کسب کرده
رئال13جام
بارسا ۲۱جام
زندگی نامه مسی در یک کتاب آموزش زبان انگلیسی در عربستان...!
۱۷ بازیکن از ۲۵ بازیکن تیم اصلی بارسلونا (یعنی ۶۸٪) در این فصل از رشدیافته های آکادمی باشگاه یا همون لاماسیا هستند که این آمار بهترین آمار در سالهای اخیر بوده است.
پس از این که ویکتور والدز تایید کرد قرارداد جدید با بارسلونا امضا نخواهد کرد و در پایان فصل جاری این باشگاه را ترک می کند،حال سران بارسلونا قصد دارند برای جانشینی او کورتویس،دروازه بان چلسی را که البته اکنون به صورت قرضی در اتلتیکو مادرید بازی می کند؛به خدمت بگیرند.
بر اساس گزارش دیلی میل،بارسلونا در امر خرید این دروازه بان بلژیکی بسیار جدی است و این دروازه بان محتمل ترین گزینه برای جانشینی ویکتور والدز محسوب می شود.
کورتویس اکنون به صورت قرضی در اتلتیکو مادرید بازی می کند و باشگاه بارسلونا نیز قصد دارد از همین الآن توافقات لازم را با باشگاه چلسی به عمل آورد تا مشکلی برای خرید دروازه بان نداشته باشد.
همچنین گفته می شود گزینه های دیگری نیز مانند په په رینا که به صورت قرضی در ناپولی بازی میکند و تراشتگن،دروازه بان بروسیا مونشن گلادباخ؛در لیست خرید بارسا قرار دارند اما مسئولان آبی اناری ها در خرید کورتویس جدی تر هستند و در صورت رضایت چلسی 30 میلیون یورو بابت او می پردازند.
کورتویس اکنون تنها 21 سال دارد و می تواند دروازه بان خوبی برای بارسلونا در سال های آینده باشد.
منبع بارسا نیوز
مسی: در بازی با پاری سن ژرمن نیمه مصدوم بودم و این کار بهبود را برایم خیلی سخت کرد
ستاره آرژانتینی بارسلونا در مورد پسرش تیاگو به صحبت پرداخته
سایت گل- در برهه پایانی فصل گذشته رقابتهای لالیگا و در روز های ابتدایی رقابت های این فصل لیونل مسی درگیر مصدومیت های عضلانی بود. اما حالا به نظر می رسد که او از بند این مصدومیت ها رها شده و در سه هفته که از شروع رقابتهای این فصل لالیگا می گذرد 5 گل برای بارسا به ثمر رسانده.
او حال و روز خوبی دارد و دیگر روزهای سخت مصدومیت را به دست فراموشی سپرده. مسی در گفت وگو با کانال سی.ان23 که کانالی آرژآنتینی است یادآوری کرد که رهایی از بند این مصدومیت های اخیر اصلا کار آسانی نبوده. او در صحبت هایی گفت:« در بازی مقابل پاری سن ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا درحالی بازی کردم که نیمه مصدوم بودم و این کار را واقعا سخت کرد. بعد از آن دوباره درگیر مصدومیت شدم که به نحوی عود کردن مجدد مصدومیت پیشینم بود و رهایی از بند چنین مصدومیت هایی اصلا کار آسانی نیست.»
مسی در بخش دیگری از صحبت هایش راجع به زندگی شخصی اش و رابطه خودش و همسرش با تیاگو پسر کوچکشان صحبت کرد و گفت:« زمان خیلی سریع می گذرد. تمام آنچه با حضور تیاگو برای ما اتفاق می افتد واقعا زیباست.»
2013/9/6
ماسچرانو: بارسا اندکی تمایل به خودویرانگری دارد
ملی پوش آرژانتینی اعلام کرد که تیمش حتی بعد از ثبت رکورد 100 امتیازی در فصل گذشته لالیگا هم انتقادات زیادی به عملکرد خود داشت.
سایت گل- خاویر ماسچرانو، مدافع- هافبک بارسا، اعلام کرد که این تیم تمایل دارد تا با کم اهمیت جلوه دادن موفقیت هایش، به دنبال رسیدن به دستاوردهای بیشتر و ارائه نمایش های بی نقص تر باشد.
آبی و اناری ها در چند فصل اخیر موفقیت های زیادی به دست آوردند و در این فصل هم سوپرکاپ اسپانیا را فتح کردند اما ماسچرانو اعلام کرد که تیمش حتی بعد از ثبت رکورد 100 امتیازی در فصل گذشته لالیگا هم انتقادات زیادی به عملکرد خود داشت.
این ملی پوش آرژانتینی به خبرنگاران گفت:" بارسا اندکی تمایل به خودویرانگری دارد. همیشه همین طور بوده است.
تیم فصل قبل قهرمان لالیگا شد و در این راه به رکورد 100 امتیازی رسید؛ با این وجود باز هم به نظر می رسید که دستاورد بزرگی نداشتیم.
ما با اینکه سوپرکاپ را هم بردیم، این احساس را نداریم که بهترین هستیم. منصفانه است که بگویم ما می توانیم خیلی بهتر بازی کنیم اما دست کم توانستیم به پیروزی برسیم و این چیزی است که مهم است."
بارسا در سوپرکاپ اسپانیا در مجموع دو دیدار، به لطف گل زده در خانه حریف مقابل اتلتیکو مادرید به پیروزی رسید.
مدیر اسبق رئال: نیمار میتوانست مسی رئال مادرید باشد :|
یکی از مدیران اسبق باشگاه مادریدی با اعتراف به اشتباه مادریدی اعلام کرده که نیمار می توانست مسی رئال شود ولی به خاطر اشتباه سران رئال، او درنهایت نیمار بارسا شد
سایت گل- آلبرتو خیرالدس ، یکی از مدیران اسبق تیم پایه ای باشگاه رئال مادرید در طول سالهای 2000 تا 2006 و همچنین 2009 تا 2012 در صحبت هایی اعلام کرده که سران باشگاه رئال اشتباهی تاریخی را در تصمیم گیری برای نگاه نداشتن نیمار داسیلوا جونیور در باشگاه رئال مادرید مرتکب شدند. ماجرا از این قرار است که نیمار در ماه مارس سال 2006 برای دوره ای آزمایشی با تیم پایه ای باشگاه رئال تمرین می کرد ولی سران باشگاه مادریدی که حاضر به پرداخت 60 هزار یورو به مدیربرنامه های او نشدند، درنهایت این ستاره برزیلی را از دست دادند.
روزنامه آ.اس در گزارش روز 5شنبه خود به این نکته اشاره کرده بود که اعضای کادر فنی تیم پایه ای رئال مادرید که در آن زمان توسط خیرالدس و رامون مارتینس اداره می شد به شدت این بازیکن نوجوان برزیلی را تحسین می کردند. خیرالدس در گفتگو با لا گرادریای کادنا سر گفت:« نیمار کاملا آماده بود تا دررئال مادرید بماند.او حتی با باشگاه رئال قرارداد هم بسته بود.نیمار با تیم های مختلف پایه ای رئال مادرید تمرین می کردو با گذشت زمان دیدیم که او تنها بازیکن متفاوتی است که در طول چندین سال دیده بودیم. اما سران باشگاه رئال مادرید او را نگه نداشتند و بدین ترتیب اشتباهی تاریخی را مرتکب شدیم. نیمار می توانست مسی رئال مادرید شود.»
درآن زمان واگنر ریبیرو مدیربرنامه های نیمار از سران رئال مادرید شصت هزار یورو برای انجام این انتقال خواسته بود ولی کارلوس مارتینس آلبورنوس که مدیر داخلی وقت باشگاه مادریدی بود حاضر به پرداخت چنین مبلغی برای جذب یک بازیکن 14 ساله نشده بود وهمین شد که نیمار به سانتوس بازگشت
مسی از مادرید 2020 حمایت می کند ... و پیکه برای مادرید 2016 این کار را کرده است
از محالات هست چلسی که داوید لوئیز رو که حتی گفته میشد تو لیست مازاد هست، نداد بیاد و یکی از آینده دارترین بازیکن هاش رو بفروشه به بارسا. فصل نقل و انتقالات امسال نشون داد بارسا واسه پوشش نقاط ضعف باید بی خیال بازیکن های به شهرت رسیده باشه و یه کم آینده نگرانه کار کنهنقل قول:
نقل قول:
ويا عزيزم:n30:
یک مقایسه ی کامل و جامع بین بازی نیمار و گرت بیل ...
خیلی خوب بود قشنگ نقاط قوت و ضعف هر بازیکن رو می تونید ببینید:
دانلود با کیفیت HD (حجم 170 مگ):
دانلود با کیفیت SD (حجم 80 مگ):
رمز فایل ها: 12345
هیچ وجه شباهتی بین این دو نمیبینم که بخوان مقایسه شننقل قول:
نیمار فوق تکنیکی رو با بازیکنی که هیچ تکنیک خاصی به جز سرعت که اونم نمونش زیاد هست نداره چه مقایسه ای میتونه داشته باشن
اگرم قرار بود حتما نیمار مقایسه ای با یکی از بازیکنای اون تیم شه مثلا دیماریا گزینه بهتری بود چون اقلا تکنیک خوبی داره
همین کلیپ ها و کارا رو تو دنیا انجام میدن یک سری الکی گنده میشن :n09:
حالا از این موضوع بگذریم دیشب تو برنامه فوتبال 120 یک بازیکنی نشون داد دو تا حرکت تر و تمیز مثه حرکات نیمار انجام داد خیلی جالب بود
این کلیپ از دست ندید 28 ثانیس
بازیکن سرشناسی نیست اگر سنش کمه واسه بارسا بگیریم :دی
تیترهای روزنامه ی اسپورت - 7 سپتامبر 2013
بی عدالتی
دلبوسکه والدز را در بازی مقابل فنلاند نیمکت نشین کرد
با وجود نیمکت نشینی کاسیاس در مادرید او را ترجیح داد
فنلاند 0-2 اسپانیا . نزدیک تر به جام جهانی
تنش بین آبی و بارسا پس از مصاحبه با L'Equipe. این بازیکن گفت که بارسا دستمزدش را در طول بیماریش پرداخت نمی کرد و باشگاه آن را انکار کرد
پویول چهارشنبه بازمیگردد
تیترهای روزنامه ی الموندو - 7 سپتامبر 2013
گلهایی به بهای جام جهانی
لا روخا در حال حاضر برای برزیل پس از پیروزی و 0 - 0 در فرانسه واجد شرایط است
کاسیاس، استارتر تعجب آور، گل شگفت انگیز توسط آلبا و عملکرد عالی سسک
نیمار امروز در canarinha
فلورنتیو در نظر دارد تا در ژانویه با فالکائو قرارداد امضا کند
مادرید، اکنون یا هرگز. 10 دلیل برای رای به آنها. خوش بینی در میان کمیته، که توسط شاهزاده رهبری می شود.
http://fcbarca.ir/
بنظر میاد که تصمیم برای دروازه بان فصل بعد گرفته شده باشه و دروازه بان تیم نیوولز اولد بویز (تیم قبلی تاتا) برای پرکردن جای والدز در نظر گرفته شده که قیمتش فکر نکنم از ده-پونزده میلیون بیشتر باشه و این نهایت پولیه که بارسا برای دروازه بان پرداخت میکنه چون همیشه بارسا در مورد خرید مدافع و دروازه بان خسیسه.نقل قول: