اصولا منطقه با استفاده از جايي كه توش تحصيل كردين به دست مياد نه جايي كه به دنيا اومدين. اصلا منطقه بندي براي اينه كه مشخص بشه شما براي به دست آوردن درصدهاتون از امكانات تحصيلي كدوم منطقه استفاده كردين
Printable View
اصولا منطقه با استفاده از جايي كه توش تحصيل كردين به دست مياد نه جايي كه به دنيا اومدين. اصلا منطقه بندي براي اينه كه مشخص بشه شما براي به دست آوردن درصدهاتون از امكانات تحصيلي كدوم منطقه استفاده كردين
دوستان اینجا همه چیز میگن جز جواب اصلی؟؟؟ . دکتر علیرضا اینکه میگینن خودم میدونم تو این کتاب نوشته اگر مثل من یک سال یه جایی بودید سال دیگه جای دیگه بر اساس محل تولد ( چرت گفته) !!!!!!!
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
بببنید اگر حوزه مدرکتون در منطقه 3 باشه امکانپذیر هست.نقل قول:
اینهم ادرس سیات سیستم پاسخگویی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال دوم، سال سوم و سال چهارم هر منطقه که درس خونده باشی اون میشه منطقت، اگه منطقه سه یا دو باشی بعد اگه یه سال تو منطقه بهتر (دو یا یک) بخونی اون میشه منطقه ات. مثلا دوم و سوم رو منطقه 3 بخونی بعد چهارم رو منطقه 2 بخونی، جز منطقه 2 حساب میشه یا سال دوم منطقه 1، دوم 2 و سوم 3، منطقه 1 حساب میشی.
یکی از آشنا های من منطقه 3 زندگی میکنه منطقه 2 تحصیل میکرد ولی تو کنکور منطقه 3 حساب شد و پزشکی هم قبول شد، نمیدونم چطوری فکر کنم موقع ثبت نام زد منطقه 3!
موقع ثیت نام خودت نمیتومی منطقه رو تعیین کنی. فقط میزنی سهمیه بر ذساس مناطق ( چون شاهد و... هم داره) و البته احتمال داره اون محل تحصیلش به به مدرسه پول داده باشه و فقط اونجا امتحان میداده ( منظورم غیرقانونی) از این موارد زیاد دیدمنقل قول:
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
تا حالا رتبه تک یا دو رقمی از منطقه 3 داشتیم؟
تاثیری تو قبولیش داشته؟ از یکی شنیده بودم که دانشگاه ها معمولا به رتبه کشوری نگاه میکنن تا رتبه منطقه.نقل قول:
دوستان شما ها چقدر سخت میگیرین بابا انرژی اتمیش کردین ها خودش کنکوره! بچسبین بخونین همین و بس اینجور چیزارو ولش مثلا اگه الان بگی تاثیرمنفی داره روحیت میشکنه ، اگه بگه تاثیر مثبت داره روحی میگیرین
شما الان بیخیال همه چیز بشین فقط و فقط کنکورتون رو خوب بزنین و دیگر هیچ!:n26:
تورو خدا اين حرفاي خنده دار رو باور نكنين. آخه مگه دانشگاه چيكارست كه به رتبه كشوري نگاه كنه؟ اصلا همه چيز دست سازمان سنجش هست نه دانشگاه ها. سازمان سنجش مياد همه كارهاي پذيرش دانشجو رو انجام ميده ( از ثبت نام و برگزاري كنكور تا رتبه بندي و پذيرش دانشجو ) در نهايت هم به هر دانشگاه يه ليست پرينت ميكنه ميده و بهشون ميگه كه بر اساس اين ليست اين افراد رو موظف هستيد در فلا رشته ها ثبت نام كنين. دانشگاه ها هيچگونه دخالتي در پذيرش دانشجو ندارن. سازمان سنجش هم رتبه كشوري رو فقط براي معرفي نفرات برتر و براي ارزيابي آماري ارائه ميكنه و هيچ ارزش ديگه اي نداره. همه سرنوشت شما بر اساس رتبه سهميه تعين ميشه كه اكثر ماها هم سهميه مناطق بوديم بعضي ها هم سعميه ايثارگر و ... بودن.نقل قول:
در مورد سوالت هم تا دلت بخواد رتبه هاي كشوري تك رقمي از منطقه 3 داشتيم. نمونش همين رستگار رحماتي كه سال 88 نفر اول تجربي و زبان شد چيزي هم نمونده بود نفر اول هنر هم بشه. از شهر ما هم كلي تك رقمي داشتيم تا حالا.
اين منطقه ها بيشتر روي نمرات امتحان نهايي تاثير دارن تا كنكور. چون كسايي كه به طور جدي براي كنكور درس ميخونن منبع اصلي مطالعاتشون كتابهاي تست هست كه اونا هم همه شهرها يافت ميشن .
شما ها هنوز تو این تاپیک هستین ؟ : دی
ما رفتیم دانشگاه راحت شدیم : دی
خيلي ها هستن از كنكور راحت شدن ولي هنوز در اين تاپك بچه اه رو كمك ميكنن. من هم رتبه 1500 تجربي آوردم دوساله دانشجو هستم ولي روزي 2-3 ساعت وقتم رو صرف مشاوره و راهنمايي و برنامه ريزي كنكور ميكنم. تا آخر عمرم هم قراره اين كار رو بكنم.
سلام من رشته تجربی ام و زیست و شیمی ایم خیلی خوبه ولی ریاضی فیزیکم ام زیاد خوب نیست چه کار کنم تو این 3 ماه که حدود 40 50 بزنم؟؟ از لحاظ محاسباتی هیچ مشکلی ندارم :n06:
مباحث پر کاربرد رو کار کن . اونایی که ازشون بیشتر تست میاد . کتاب آبی قلم چی رو تهیه کن و تست هاش رو کار کن .نقل قول:
مباحث مهم : تابع - حد و پیوستگی - مشتق و رسم نمودار - ماتریس - هندسه
سلامنقل قول:
اگر تا به حال اصلن فیزیک نخونید.سعی کنید مباحث پر سوال رو بخونید مثلا اگر داشن اموز هستید فیزیک 2 پیش رو د رحین مطالعه تست هم بزنید البته انتظار درصد بالا نداشته باشید ولی همین هم که بتونید درصئ خوبی با توجه به زمانی که دارید بزنید کافیه
واین هم که زیست و زیاضیتون خوب هست یکی از نقاط قوتتون هست که میتونه ضعف فیزیکتون رو پوشش بده پس تلاشتون رو بکنید ولی خیلی نگران نتیجه نباشید
موفقد باشید ....
فیزیک این طور نیست اصلا چیزی بلد نباشم می تونم بگم بیش از 40 % مسائل رو بلدم و می تونم بیشتر کار کنم بهتر بزنم مشکلی در یادگیریش ندارم تا 3 ماه دیگه به بالای 60 70 میرسونم:n15:
بیشتر مشکل من همین ریاضیه که باید بالای 40 بزنم ( آنالیز ترکیبی و احتمالات رو خوب بلدم میشه 5تا تست از 30تا ) در واقع تنها درسی که مشکل دارم همینه ! معلم خوب هم نتونستم گیر بیارم :n03:
کتاب آبی دارم ولی درسنامه خوبی نداره کتاب ریاضی دبیرستان رو ندارم فقط پیش رو دارم
فیزیک پیش در مجموع چندان سخت نیست یادگیری و تست زنی در اون با کمی تلاش میتونید به هدفتون برسید ...نقل قول:
اگر از نظر محاسباتی مشکلی ندارید پس نیاز به تمرین دارید !!شما نیاز به یک درسنامه دارید کتاب ابی حتی برخی جواب ها رو به اختصار و بدون انجام مراحل مقدماتی تست نوشته.چ
میتنید از سی دی های اموزشی استفاده کنید.فقط قبل از هر چیز از محتوای اونها ونحوه تدریس با خبر شوید سپس خرید وهر چند هم که شاید بشه گفت هیچ سی دی قوی و کاملی در بازار وجود نداره !!
به نظر شما از چه دی وی دی هایی استفاده کنم؟ ؟نقل قول:
یک سایت خوب بریا درس ریاضی بود ولی الان دیگه کار نمیکنه .دی وی دی او نرو داشتم اگر تونستم پیداش کنم.شماره تماسش رو پیام میکنم براتون ...نقل قول:
سلام. برای قبول شدن معماری دانشگاه تهران رتبه حدود چهارصد تضمین شدست ؟ هم برا منطقه یک هم برا منطقه دو ..
سلام
دوستان این دیویدیایه کنکور اسان است ت . چطوریه
برایه کسایه که درسو خوندن و فهمیدن ؟ یا برای من که میخوام بعد 4 سال دوباره کنکور بدم و یادم نمونده هم مفیده فقط باید روشاشو حفظ کرد نظرتون چیه ؟
امروز شبکه دو برنامه داشتن نمیدونم کسی اینجا دیده تست ریاضی رو تو یه ثانیه حل کرد یا زبان و ....حل کر هی تاکید میکرد همه یه سوالا همین طوری حل میشن راسته یا دروغ ؟
اگه تجربه استفاده هم کسی داره با قیمت لطفا توضی بدین ممنون
سلام.نقل قول:
سلام
دوستان این دیویدیایه کنکور اسان است ت . چطوریه
برایه کسایه که درسو خوندن و فهمیدن ؟ یا برای من که میخوام بعد 4 سال دوباره کنکور بدم و یادم نمونده هم مفیده فقط باید روشاشو حفظ کرد نظرتون چیه ؟
امروز شبکه دو برنامه داشتن نمیدونم کسی اینجا دیده تست ریاضی رو تو یه ثانیه حل کرد یا زبان و ....حل کر هی تاکید میکرد همه یه سوالا همین طوری حل میشن راسته یا دروغ ؟
اگه تجربه استفاده هم کسی داره با قیمت لطفا توضی بدین ممنون
من هم میخواستم از این دی وی دی ها بگیرم اما کمی که تو نت گشتم افراد زیادی بودن که میگفتن ارزش نداره و قیمتشونم زیاده. از خیرش گذشتم.
بچه ها الان وقت DVD خريدن نيست الان بايد مرور و جمع بندي كنين نه اينكه تازه برين سراغ DVD ها. اگه كسي توي يه مبحثي مثلا حركت شناسي يا ديناميك يا مثلا مشتق يا حد يا ... مشكل داره براي يكي دو درس ميتونه بگيره تماشا كنه ولي مثلا كسي كه ميخواد كل فيزيك يا رياضي رو بگيره كارش اشتباهه اين كار رو بايد حداقل 6 ماه پيش انجام ميداده نه الان. الان سعي كنين تست هايي كه قبلا زدين رو مرور كنين اگه رياضيتون در حد 10درصد هست تو اين فرصت باقي مونده نميتونين برسونين به 40 مخصوصا رشته تجربي. فعلا كسي بخواد درصد رياضيش رو افزايش بده توصيه ميكنم كتاب آمار و مدلسازي گاج رو بگيره و تستاش رو بزنه ازش 2تا و شايدهم 3 تا تست مياد يعني 10 درصد. DVD هاي همه موسسات خوب و بد دارن من خودم با DVD هاي امير مسعودي فيزيك رو بالاي 80 زدم. ولي الان ديگه كسي نميتونه با ديدنشون توي فيزيك قوي بشه مگه اينكه همونطور كه گفتم فقط يه مبحث رو تماشا كنه نه همشون رو .
عزیز درست میگید ولی همونطور که خودت درجریانی (پ.خ دادم بهت ) بعده 4 سال میخوام کنکور تجربی ساله یگه 94 رو شرکت کنم خودمم رشتهم ریاضی بود
واسه همین امار این دیویدیارو گرفتم > اگه اطلاعاتی دارید دربارش ممنن میشم توضی بدین
بچه ها دقت داشته باشين كه الان وقت توجه كافي به تغذيه و خواب و مسايل روحي رواني هست. اين نكته هايي كه ميگم رو جدي بگيرين : شايد شنيده باشين نزديك امتحانات و كنكور شيريني و شكر و قند زياد بخورين ولي همش كشكه اصلا نخورين سعي كنين برنج و سيب زميني زياد بخورين به جاش. قند و شكر تمركز شما رو پايين ميارن. اگه مشكل خواب دارين و صبح ها ديرتز از ساعت 8 بيدار ميشين الان ديگه آخرين فرصته كه خودتون رو به بيدار شدن قبل از 6:30 عادت بدين. روز كنكور حتي بايد قبل از 6:30 بيدار بشين اگه الان تا ساعت 2 شب درس ميخونين و صبح 9 بيدار ميشين و فكر ميكنين كه شب كنكور 11 ميخوابين و 6 بيدار ميشين كاملا در اشتباهين؛ حتي اگه بتونين همچين كاري كنين بازم به خاطر كاهش تمركز ضرر ميكنين. بهتره از الان به فكر منظم كردن خواب باشين. از مسايل بيخودي هم دوري كنين اين 2 ماه رو. هيچ مسئوليت بيخودي رو قبول نكنين تا استرس بيخودي بهتون وارد نشه. در درس خوندن هم بيشتر به فكر جمع بندي مطالبي كه خوندين باشين تا خوندن مطالب جديد.
ممنون اما من میخوام تازه شروع کنم!نقل قول:
سلام
یه سوال :
دقیقا مشخصه که کنکور تجربی امسال صبحه یا بعد از ظهر ؟ یعنی اعلام شده ؟
چون من از اون شب بیدارها هستم و اگه بخوام خوابمو تغییر بدم و بعدش کنکور رو بندازن عصر ، بدبخت میشیم !!!!!:n03:
نکنه ریاضی رو بذارن صبح و تجربی رو بندازن عصر ؟؟:n13:
هرسال کنکور ریاضی و تجربی و انسانی صبح برگزار میشه، هنر و زبان بعد ظهر!نقل قول:
بچه شاید خنده دار عجیب غیر ممکن باشه کمی مسخره
ولی من الان میخوام شروع کنم برای کنکور تخصصی زبان انگلیسی شروع کنم
خوب شاغلی اینم داره البته منکر تنبلی خودم نیستم ولی هوشم و استعدادم در زبانم بد نیست
حالا باید چیکار کنم اصلا شروع کنم از کجا ؟؟؟؟
فقط یه تبلت ۱۰ اینچی گرفتم بتونم سرکار یه چیزی بخونم
سلام دوستان
یه مشکلی
من آزمون جامع آخر سنجش ثبتنام قبلا
بعد الان دارم مریم سفر و ادامه کنکوریم اونجام
و روزقبل کنکورم میام تهران
حالا من چیکار کنم آزمون سنجش
نمیتونم بخاطر بیام تهران
نمیشه دوباره ثبتنام کنم
اینبار محل خوبم رو اون شهری که هستم بزنم
ممنون
سلام دوستان لطفا اگه کسی جواب سوالمو میدونه دریغ نکنه خیلی نیاز دارم به جوابش ...من سال 88 پیش دانشگاهی بودم ... بدلیل ی سری مشکلات نرفتم دانشگاه ... امسال میخوام کنکور بدم ... سوالم اینه که اگه قبول بشم پرونده ام رو واسه ثبت نام باید از مدرسه ام بگیرم ؟! آخه ی دعوایی کردم آخرین بار تو مدرسه و اصلا روم نمیشه برم مدرسه ... نمیشه این پرونده رو از آموزش پرورش بگیرم ؟بجز پرونده چیز دیگه ای هم نیاز هست واسه ثبت نام دانشگاه که باید از مدرسه گرفت؟!کلا من میخوام ی جوری بشه که اصلا نرم مدرسه ... راهی هست؟!
دوباره ميشه ثبت نام كرد ولي بايد هزينه رو مجددا پرداخت كين. مشكلي هم پيش نمياد چون كد ره گيري مجدد و شماره پرونده بهتون داده ميشه.نقل قول:
كتاب واژگان زبان تخصصي مبتكران و زبان كنكور مبتكران و دين و زندگي جامع گاج رو ميشه الان تموم كرد و در حد پيام نور يه چيزي قبول شد !نقل قول:
اگه مدرك موقت پيش دانشگاهي و مدرك موقت ديپلم رو داشته باشين چيز ديگه اي براي ثبت نام نياز نيست قراراه كپي اونا رو ببرين اداره پست و تايديه براي آموزش پرورش ارسال كنين و آموزش پرورش و مدرسه اي كه توش درس خوندين بقيه كارا رو انجام بدن.نقل قول:
ديگه وقت جمع بندي دروس كنكور هست. همه داوطلبان بايد طبق برنامه اي پيش برن كه بتونن همه دروسي كه خوندن رو جمع بندي كنن اهميت جمع بندي به حدي هست كه در واقع ميشه گفت بدون اون همه مطالب خونده شده بي اثر ميشن. براي جمع بندي هم بايد از تست هايي كه علامت گذاشتين استفاده كنين و هم از خلاصه نويسي هايي كه آماده كردين. مهمتر از حل تست هاي علامت دار، مرور و به خاطر سپردن راه حل مفهومي اونها هست. در جمع بندي نيازي نيست كه حتما محاسبات تست هاي فيزيك و شيمي و رياضي رو كامل انجام بدين و جواب نهايي رو محاسبه كنين، بلكه بايد نحوه راه حل تست رو مرور كنين و فرمول ها رو به خاطر بسپارين.
در حل تست هاي ژنتيك هم به سراغ تست هاي خيلي سخت و تخيلي كتابهايي مثل خيلي سبز نرين بلكه تست هاي استاندارد رو فقط حل كنين.
در پايان عرض كنم كه مهمترين وظيفه همه داوطلبان الان شركت در آزمون هاي جامع سنجش هست. حتي اگر با برنامه كانون يا گزينه دو تداخل داره بازم بايد در سنجش شركت كنين. در مورد اهميت آزمون هاي سنجش همين بس كه گزينشگران كنكور سراسري حق استفاده مستقيم از تست هاي آزمون جامع سنجش و آزمون هاي خارج از كشور رو دارن.
با سلام
دوستان نمیدونید سوالات خارج از کشور انسانی 92 از کجا قابل دریافت هست ؟
مرسی.
خیلی وقته توی کتاب دور دنیا ی گاج اومده ولی 21 تومن پولش هست نمیصرفه فقط برای خارج از کشور 92 خریدش.
در سايت انتشارات دريافت جستجو كنين سوالات رياضي و تجربي رو كه داشت
دوستان کسی امسال کنکور بده دانشگاه هم بره اجازه داره سال دیگه انصراف بده و کنکور 94 رو شرکت کنه ؟
یا که دو سال محروم میشن از کنکور ؟
اگه دولتی قبول بشی و نری سال بعدش دیگه دولتی مجاز نمیشی.نقل قول:
اگه دانشگاه غیردولتی بری میتونی!
راستش برای خودم نیستنقل قول:
بره ولی انصراف بده چی ؟ :n02:
مثلا دانشگاه تهران قبول میشه میره میخونه موقع ثبت نام کنکور سال بعد انصراف بده بازم مثل اینه که نرفته باشه ؟
سلام
من کرج هستم خیلی دوست دارم دانشگاه آزاد کرج رشته ی مهندسی مکانیک (حرارت ) یا عمرانش قبول شم ... فقط همین دانشگاه یا تهران مرکز ، دانشگاهای آزاد دیگه رو نمیخوام
میخوام بدونم حدودا" به چه ترازی نیاز دارم ؟! و با چه درصدهای میتونم قبول بشم ؟!
محروميت فقط براي قبول شدگان دوره روزانه هست اگر شبانه دانشگاه دولتي قبول بشين مشكلي ايجاد نميشه/نقل قول:
پارسال تا چه رتبه ای دولتی چه روزانه
و چه شبانه قبول شده
درصد هاشون رو هم اگه بنویسید خوبه!
مرسی
Sent from my LT22i using Tapatalk 2