اجرا میشه :n01:نقل قول:
Printable View
اجرا میشه :n01:نقل قول:
یک باگ خیلی بد در بازی
(گیم پلی بازی بایرمونیخ و سانتوز لحظه خوشحالی گل بایرن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم که این مشکلات حل بشه
اینم یک نکته جالب که قدرت بسیار زیاد موتور بازی در نورپردازی رو نشون میده
اگه به تابلوهای تبلیغاتی توجه کنید میبینید که مثل واقعیت جاهایی که نور آفتاب به روی تابلوها افتاده، آفتاب باعت پایین اومدن شفافیت صفحه های ال سی دی شده و صفحه شون شفافیتش کم شده که خیلی طبیعی شده
نسخه دمویی که الان تو شبکه PSN برای PS3 در دسترس هستش نسخه اول دمو هستش و مربوط به کد قدیمی بازی هستش .
نسخه نهایی و اصلی دمو که خیلی نزدیک به نسخه اصلی و نهایی بازی هستش برای PS3 و X360 در تاریخ 11 September منتشر خواهد شد .
یک گیف از ورزشگاه منچستر یونایتد کیفیت تصویر پایینه ولی در همین تصویر هم میشه به کیفیت بالای ورزشگاه و نورپردازی فوق العاده ورزشگاه پی برد ..........
نقل قول:
عجب سوتی افتضاحیه این......
یعنی هنوز دموی اصلی نیومده برای هیچ کنسولی؟نقل قول:
نه دوست من .............. البته این نکته رو بگم در اصل دموی اصلی وجود نداره این نسخه ای هم که بیرون اومده نسخه دموی بازی کد 60 درصدی بازی هستش که در نمایشگاه E3 به نمایش در اومده و دیگه این که نسخه دمویی که قراره چند هفته دیگه بیاد یک نسخه دموی کامل تر شده هستش که بسیاری از مشکلات در اون رفع شده ولی با این حال باز هم کد نهایی نیست .نقل قول:
ورزشگاه Old-Trafford .نقل قول:
منم اتفاقا میخواستم از این قسمت عکس بگیرم بزارم ولی بعد که یادم اومد انگار این دمو قسمت دموی اول بوده یعنی یه چیزی تو 50 درصد کد بازی که این باگم اکه توش نمیبود باید شک میکرد به نهای بودن همین دمو از بس عالی بودنقل قول:
ویدیوی چهره بازیکنان تیمهای Bayern Munich , Santos , Germany , Italy استخراج شده از دمو.
دانلود ( 8 MB ) :
.Interview with Adam Bhatti in Dubai
چند روز پیش KONAMI بازی رو در دوبی نمایش داد و کنفرانسی در این مورد داشت. ویدیوی زیر مصاحبه یکی از سایتهای بازی عربی با Adam Bhatti هستش در مورد بازی که در حین این مصاحبه گیم پلی بازی رو نمایش میده .
( بازی Man U . Bayern در ورزشگاهOld-Trafford) .
ویدیو کیفیت خوبی داره ، پیشنهاد میکنم این ویدیو رو حتما دانلود کنین . (13 دقیقه گیم پلی بازی )
دانلود (50 MB ) :
عاقبت ....... !!...عاقبت عضو نبودن در سازمان تجارت جهانی...عاقبت ....این میشه که این قوم عرب در تمام زمینه ها از ما جلو باشه ، حتی تو زمینه بازی . فک کن...خیلی ادعامون نشه ( چی بودیم، نه ، الان چی هستیم ؟!چی داریم ؟! کی هستیم تو این دنیا؟! )
محتوای مخفی: ...
چند روز پیش فینال مسابقات جهانی PES در دوبی به پایان رسید و در این حین PES2014 هم در دوبی برای تست عمومی قرار داده شد.
وقعا مسخرس . بارون رو حذف کردن !
ویدئو نحوه ی پنالتی زدن در PES 2014
حجم : 10 مگابایت ، زمان : 3:19 دقیقه
دوست گرامی صفحه 86 یک مقاله کوتاه نوشتم و دوست داشتین میتونین برین دلایل نبود باران در بازی رو بخونین ..........نقل قول:
من هیچ دلیلی رو در این مورد قبول نمیکنم ، به مقاله نگاه نکردم ولی هر دلیلی بیارن به نظرم توجیه بیش نیست !نقل قول:
یعنی چی باران نباشه؟
کونامی هم خودشو مسخره کرده !
محمود منم مقاله رو ندیده بودم الان خوندم و حق میدم به کونامی بخاطر این کارش 100 درصد تو نسخه های بعدی بارون و برف هستش و با تاثیر عالی توی تغییر محیط بازی
نقل قول:
شما که خوندی میشه خلاصه بگی چه توجیهی برای نبود هوای بارانی ارائه کرده؟
20 روز دیگه بازی میاد حدودا 1 کلمه راجع به لیگ قهرمانان اسیا حرف نزدن...!!!!
دلیلشو نمیدونم ولی میتونن با مانور تبلیغاتی روی این تو اسیا خودشونو خیلی بالا بکشن برای اینکه بار اوله این اتفاق میفته....
کاش دمو برای Xbox ام زودتر پخش میشد....
بعد 5 6 سال فیفا بازی کردن امسال قصد برگشت به pes دارم... خدا کنه گیم پلیو درست کرده باشن
دوستمون فیفا 08 و مسال زده بودن که بازی به صورت کامل متحول شده بود و جهش چشم گیر داشت...اون موقع هم فیفا هوای بارونی و برفی نذاشت... حتی داورم تو بازی نداشت !!! سازنده ها گفته بودن نمیخوایم فقط به صرف بودن بارون یه چیزی بذاریم که با پیشرفت چیزای دیگه هم خونی نداشته باشه....نقل قول:
مثال زدن که قصد کونامی همینه که تو نسخه های دیگه چیزی بزاره که بگیم اره هوای بارونیم مثل گرافیک مثل ازادی لباسا مثل برخوردا مثل جزییات فیس جهش چشم گیر داشته.....
مهمترین توجیه برای نبود هوای بارانی در بازی رو میشه در کمبود وقت خلاصه کرد و اینکه مطمئنا اگر اونا وقت داشتن برای ساخت هوای بارونی این کار رو میکردن .
اما... اما چه هوای بارونی مد نظر شماست ؟! خوب مثال میزنم نسخه 13 هم هوای بارونی داشت . از آسمون بارون میریخت و بازی همون بازی بود و انگار نه انگار ! :n02: چه تاثیری در روند بازی داشت ؟! .
به دنیای واقعی بریم .وقتی که در یک مسابقه فوتبال بارون میباره و زمین خیس هستش چه تاثیری در روند بازی میزاره ؟! .
لیز خوردن بازیکنا ، خیس شدن لباسها ، کثیف شدن لباسها ، قدرت پا به توپ ، شوت زدن ، دریافتها و... همه در هوای بارونی تغییر میکنه و تاثیر میزاره . در نتیجه این عوامل در روند بازی هم تاثیر گذار خواهد بود .
هوای بارونی تا این لحظه برای ما هیچ فرقی نداشته (از نظر تاثیر در روند بازی)، به نظرم هیچ فرقی جر اینکه در بازی از آسمون بارون میاد !!! .
اما اگر بخوام واقع گرایی و عواملی که در بالا رو گفتم اعمال بشه که منجر به واقع گرایی میشه مطمئنا اعمال این تغییرات در بازی زمان بر خواهد بود و پروسه پیچیده ای داره . به نظر من بخوان هوای بارونی رو تو بازی اعمال کنن شاید 1 ماه کار داشته باشه (البته بارونی واقعی که تاثیرش رو در روند بازی ببینیم نه مثل نسخه های قبل بازی . ) . بله کمبود زمان باعث میشه اینکار عملی نشه .
به شخصه به کونامی حق میدم چون میخواد واقع گرایی کنه و کیفیت براش مهم هستش و چون اینکار زمان بر هستش و نخواسته کار ناقص تحویل بده اونو به نسخه 15 موکول کرده .
البته با توجه به متن زیر هوای بارونی Konami برای بازی که مد نظرش هست و گفته در نسخه 15 اعمال خواهد شد با هوای بارونی مصنوعی نسخه های قبل کاملا متفاوت خواهد بود و واقع گرایی رو در هوای بارونی و تاثیرش رو در روند بازی در نسخه 15 خواهیم دید.
متن زیر گفته های Adam Bhatti هستش . ( حتما حتما بخونیدش ) .
:n01:نقل قول:
Rain has not been implemented for 2014 as we had to overhaul the whole game and build it from scratch. While implementing rainy weather itself is fairly feasible, we need to think through of how its effect shows through in gameplay. This includes the pitch becoming slippery, ball bouncing, some elements to make the team used to that climate somewhat more power in terms of balance
We are going to try further this year to get the elements sorted and have them implemented for 2015
As for the kits getting dirty, this triggers on multiple requirements, often to do with the player contacting the ground.
نقل قول:
توجیه قشنگی بود ! دلایل به ظاهر خنده دار ! وقت نکردن؟ داشتن چیکار میکردن این مدت؟
من کاری به این حرفا ندارم ! واقعا برای کونامی متاسفم بابت این موضوع ! به زودی متوجه گند کاری های دیگه کونامی میشید!
شما اصلا متوجه نیستی :n04: . داشتن چیکار میکردن ؟! مشغول ساخت مجدد بازی بودن از اول ؟! اونا از صفر شروع کردن حواس شما کجاست ؟! این گیم پلی و این گرافیک که الان داری ویدیوهاش رو میبینی به سادگی و یه روز دو روز بدست نیومده .نقل قول:
یعنی شما میگی کونامی خودش نمیدونه که بازی باید هوای بارونی داشته باشه ؟!
این کونامی که متوجه نیست ! یعنی یه عده نمیتونستن همزمان با ساخت بازی رو این قضیه کار کنن؟نقل قول:
همه سیاست های مسخره بازی ساز هاس که هر سری چیز جدیدی برای نمایش داشته باشن ! گفتم که هر دلیلی آورده باشه کونامی من اونو یه توجیه مسخره میدونم!
حالا نمیدونم وجود یا عدم وجود باران مثلا چه تاثیری داره که اینقدر حرص میخورن بعضیا واسش
مثلا تو pes2013 باران الکی مثلا چه تاثیری داشت ؟ باعث جذابیت و قشنگی بازی میشد مثلا ؟
تو pes2015 امیدوارم باران با تاثیر واقعی باشه گلی شه زمین لباسا و موها خیس شه اگرم بشه درجه بندی باران هم باشه که عالیه مثلا باران شدید یا نم نم
فوتبال به این عظمت نباید باران داشته باشه؟ فقط یک نوع هوا داره :n21:
برام جای سوال داره که چرا این مسخره بازی رو در آورده !
آقا جان pes 2014 برای کنسول های این نسل و عرضه میشه ! حالا شما سخت افزار ها رو در نظر بگیرین ! بعد فاکس انجین و نمایشی که با متال گیر داشت رو به خاطر بیارین !
خب حالا انتظار دارین بازی فوتبال با اون کیفیت بارونی که تو تریلر متال گیر دیدیم برای کنسول های این نسل عرضه بشه !؟
یه سال صبر کنید :n16:
موقع بازی خودت شیلنگ بگیر خیس کن زمین رو :دینقل قول:
ول کن اینا رو :دی اصلا مسئله چندان مهمی نیست که حالا بارون داشته باشه یا نه ... حالا موقع بازی چند تا قطره بارون بی فایده در بازی هم فرود بیاد چه فرقی میکنه ؟ اصل حال کردن با خود بازی هست
مثلا بازی بارسا رو میبینی اگر بارون نیاد لذت نمیبری ؟ :دی
اولا که حالا لیگ قهرمانان اسیا مثلا سطحش خیلی بالاس که مانور تبلیغاتیش باعث بالا کشیدن چیزی بشه ؟ :دینقل قول:
ثانیا صفحات قبل هم نگاه میکردی میدیدی تریلر و تیم ها و اینا تو اسیا هم اومده
مسئله این نیست ! احترام به مخاطب هم مهمه!
4تا قسمت رو درست میکنن ، به 8 قسمت دیگه گند میزنن ، یه نسخه میبینی بعد از خطا زرد میده ، یه نسخه نمیده و .....
من تا بازی نکنم ، از هیچ چیز مطمئن نیستم ، نه فیلماشون نه عکساشون
امیدوارم بعد از یک ماه بازی پاکش نکنم !
نقل قول:
کاملا درسته
برای مثال فیفا 12 تا 13 که نه موتور بازی عوض شده نه گرافیک تغییری کرده و چندتا مورد کم یا زیاد شده ساختش حدود 1 سال طول میکشه
این بازی که به کل همه چیزش زیر و رو شده رو نمیشه ازش انتظار همه چیز داشت
اتفاقا از هوای بارونی بدم میاد
چون فقط تصویر تیره میشه و الکی بارون میاد
زمانی قشنگ میشه که واقعا توی فزیک بازی از هر لحاظ تاثیر داشته باشه
نقل قول:WOW . امی زینگ :n02: .
واقعا لذت بردم از این سیستم پنالتی جدید .
.
.
.
.
.
.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی Havok و FOX Engine در کنار هم باشند:n09: . واقعا تکنولوژیHavok چقدر در فیزیک و طبیعی بودن صحنه ها موثر هستش .
این ویدیو رو ببینید .:n04:
دانلود (2 MB ) :
انیمیشن دروازه بان در هنگام شوت زدن در شروع مجدد PES2014 و FIFA14 .
دانلود ( 2 MB ) :
.
.
.
بخش تمرین (Training Mode) بازی .
دانلود (18 MB ) :
من هیچ حرفی برای گفتن ندارم ............ :42:نقل قول:
یعنی چی ؟ من ویدیو رو ندیدم . قضیه چیهنقل قول:
هیچی یک صحنه هستش که بازیکن حریف داره لام رو شارژ میکنه و لام تعادل خودش رو نصفه نیمه از دست میده بعد در همون حالت انیمیشنی طراحی شده که داره توپ رو با خودش حمل میکنه کلا باید این صحنه رو شما ببینین تا متوجه بشین به چه نکات ریزی در این بازی توجه شده .نقل قول:
فکر کردم چی شده حالا :دی طوری واکنش نشون دادی ...
خداییش صحنه خوفیه :n01:...... پس چی فکر کردی بارون رو اضافه کردن به بازی :n02:نقل قول:
کونامی بره بمیره ... با بی عرضه گیریش نتونسته یه بارون و برف طراحی کنه برای بازی ... مسخرشو در اورده هر سال
من به شما گفتم برو صفحه 86 اون مقاله رو بخون کامل متوجه میشین که چرا امسال باران و برف نیست :n27:.....انقدرم حرص نخور ضرر داره:n16:نقل قول: