الان داشتم میخوندم، با خودم فک کردم که واسه دوربین دیجیتال باید چیکار کنم یعنی؟! :|
دوربین دیجیتال اجازهی منوال کردن فوکوس رو نمیده...
یه حالت اینفینت فوکوس یا لندسکیپ سین فتاگرافی دارن دوربینا که من مجبورم از اون استفاده بکنم... مشخصا نتیجهاش میشه اینکه کمی رنگا خراب میشن... این دو مود هر کدوم که انتخاب بشه، دوربین فوکوس نمیکنه ظاهرا! مخصوصا تو لندسکیپ سین که همهی دوربینا حتی موبایلا دارن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
f:3.2| Exposure time: 1.100sec| ISO -800| EV:0| @5mm |5 vertical shot's
الان توی این عکس، محیطی که پانوراما شده خیلی کوچیکه چونکه پانورامای ازمایشی بوده... هدف از برداشتن عکس محیط به صورت پانوراما هم این بوده که اولا همونطور که گفتم تمرین شده باشه، هم اینکه از لحاظ عمودی( از بالا به پایین میشه عمود دیگه؟) سطح بیشتری رو پوشش بدم... ( یعنی عکس ارتفاع بیشتری داشته باشه نسبت به یه عکس تو مد لندسکیپ یا افقی....)
همچنین در این حالت، میشه با زوم کردن و عکس گرفتن، عکسی با کیفیت بسیار بالاتر و مناسب تر گرفت...(
دلیل یه جوری بودن عکس هم اینه که ISO 800 بوده که به دلیل عکسهای قبلیش بوده و یادم رفته بیارم پایین :( )
الان این پانوراما حاصل 5 شات عمودی هستش( یعنی دوربین رو کج گرفتم) و خوب باعث شده که عکس باریک نباشه و ارتفاعش زیاد باشه که به درد عکسهای از نزدیک میخوره...
البته عکسشما هم مشخصا عمودی بوده ولی اینکه چرا باز باریک به نظر میرسه رو نمیدونم... شاید باید دو سطر و 5 ستون عکس میگرفتین؟؟
-------------------