من با فتوشاپ 6 کار میکنم حتما باید زمان اجرا انتخاب کنم با کدوم گرافیک اجرا بشه یا خودش تشخیص میده ؟
Printable View
من با فتوشاپ 6 کار میکنم حتما باید زمان اجرا انتخاب کنم با کدوم گرافیک اجرا بشه یا خودش تشخیص میده ؟
مبارک باشه انشاالله فنش برات بچرخهنقل قول:
راستی گرافیک چیه؟؟؟ 635 ؟؟؟
بعدشم لطف میکنی یه عکس بزار با صفحه نمایش روشن و اخرین درجه نور ممنون میشم
کسی نیست به داد ما برسه :n28: چی کار کنم بی خیال شم یا ببرم نمایندگیه ؟؟ گارانتی ویستا . نبرم بد تر کنن . الان کار میکنه فقط باید کلیک سمت راست و یکم محکم تر فشار بدی !!!نقل قول:
سلام مهندس میشه بگی کدوم برنام رو نصب کنیم ؟؟!!!! من پیدا نکردم تو dvd :n13:نقل قول:
اقا یه سوال دیگه این برنامه دالبی بره بلندگو ها چطوری فعال میشه ؟!! از dvd کدوم برنامه رو نصب کنم ؟ چقدر سوال پرسیدما ؟!!!
آقا من يه سوال كه برام پيش اومده بعد خوندن پست هاي اين تاپيك اينه كه اين لپ تاپ مگه غير GT 635 با كارت گرافيك هاي ديگه اي از جمله GT 645 هم عرضه شده؟چون همينجا بعضيا نوشتن گرافيك 645 بگيرين و اين چيزا!؟
لطفا اگه دقيق مي دونين و مطمئن هستيد جواب بدين!
اگه ویندوزت 8 توی دی وی دی همراهش هست اگرم 7 باید از سایت لنوو دانلود کنینقل قول:
بله دوست عزیز باگرافیک 645 هم وجود داره اما دیگه توایران به علت نامعلومی وارد نمیشه من هرچی گشتم پیدا نکردم .نقل قول:
به صورت پیش فرض همه برنامه ها با گرافیک اینتل اجرا میشن مگر اینکه پیش فرضشونو به انویدیا تغییر بدهیدنقل قول:
دوستان لنوویی، سلام
بالاخره امروز رفتم لب تاپ خریدم. لب تاپ سامسونگ 350V5X-S03AE خریدم. به قیمت 2520000 تومان
مشخصات فنی قابل توجه :
i7 3630 - 2.4~3.4Ghz
ATI Radeon 7670 2GB
Ram: 4GB Bus 1600
HDD : 500 GB
و مهمتر از همه وزنشه که خودم با ترازوی دیجیتال کشیدم شد 2.3 کیلو
با گارنتی دو سال تحلیل رایانه با 5 ماه تعویض کلیه قطعات
اگه یه رم 4 گیگ باس 1600 پیدا کنم بندازم روش دیگه محشر میشه...:n01:
اخه الان اینا نوشتی چه ربطی به این کلوپ داره:n13:نقل قول:
دوستان سلام
من یک مودم tp 8901g دارم اگر یخوام بصورت وایرلرس بهاینترنت وصل بشم باید برای این لبتاپ باید مودم خرید
نقل قول:
:n02::n02::n02::n19::n08:
از کجا من بفهمم گرافیک لپ تاب مدلش چیه؟نقل قول:
lenovo z500 از تمام لحاظ بهترین هستش طراحی RAM.CPU,HDD,VGA,...
حتی باطری هم به طور میانگین 2-3 ساعت جواب میده که خوب واسه یه باطری 4 سلول زیاد هم هست
تنها ایرادی که داره نسبت به هزینه ای که شما بابتش میدین (واسه i7 حدود 3میلیون) کیفیت مانیتورش پایینه که انتظار میرفت بالاتر باشه
هیچ راهی برای بهتر شدن کیفیت مانیتورش نیست ؟؟؟
هیچ راهکاری وجود نداره؟ (نرم افزاری)؟؟
از تنظیمات درایور اینتل قسمت دیسپلی میتونی مقداری کیفیت نور و رنگ رو بهتر کنی .نقل قول:
بجه ها من یه مشکلی دارم . اومدم با f11 نور صفحه نمایشو کم کردم ولی دیگهزیاد نمیشع ؟؟؟!!!! زنگ زدم گفتن باید vga رو اپدیت کنی از سایتش ولی من نمی دونم کجای سایت لنوو هست میشه راهنمایی دقیق کنید :n28::n28::n30::n28:
نیاز نیست به سایت برینقل قول:
از توی سی دی درایور ، درایور گرافیک اینتل رو نصب که
از لینک زیر برای دانلود آخرین نسخه درایور های موجود اقدام کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سوالی داشتم مگه وایرلس و بلوتوث با f7 خاموش و روشن نمیشن؟ آخه من هر چی f7 رو میزنم خاموش و روشن نمیشه به همین خاطر مجبورم از کنترل پنل روشن و خاموششون کنم اگه کسی کمکی میتونه بکنه ممنون میشم البته باید بگم که من ویندوز 7 نصب کردم. آیا میتونه ایراد از همین ویندوزش باشه که ویندوز 8 نصب کنم تا مشکلش رفع بشه؟
بله دوست عزیز این کلید با ویندوز 7 سازگاری نداره وفقط تو8 کار میکنه .نقل قول:
ربطش اینکه چند صفحه قبل در مورد خرید لب تاپ لنوو یا سامسونگ سوال پرسیده بودم :n05:نقل قول:
نمکدون ... :n02::n02::n02::n08::n08::n08:نقل قول:
آقا اگه يكي اصلاع داره به ما بگه اين z500 نسخه i7 رنگ سفيدش بك لايت داره يا نه؟
نداره عزیزم :n28: بره من که نداره . واقعانیازه :n27:نقل قول:
ممنون دوست عزیز ولی اینارو خودم بلدم منظورم در advance option هستش مثلا گرافیک 2 گیگ داره که تا 4 گیگ share میشه من میخوام این رو به مثلا مشتری نشون بدم که گرافیکش تا 4 گیگ share میشه آیا گزینه ای داره یا خیر . متشکر
نقل قول:ممنون دوست عزیز ولی اینارو خودم بلدم منظورم در advance option هستش مثلا گرافیک 2 گیگ داره که تا 4 گیگ share میشه من میخوام این رو به مثلا مشتری نشون بدم که گرافیکش تا 4 گیگ share میشه آیا گزینه ای داره یا خیر . متشکر
درود بر دوستان هم نوت بوک(z500) عزیز ، یک نفر می تونی لیست لینک درایور های وین 7 64 بیتی رو که جواب داده رو بزاره اینجا ؟
بالاخره بعد از 17 روز لپ تاپم را از گارانتی گرفتم. گفتن که باتریش را عوض کردن اما الان هم کمتر از یک ساعت و نیم باتریش جواب می ده و من باور نمی کنم واقعا باتریش را عوض کرده باشن ...... راستش را بگم یه کم از خرید این لپ تاپ پشیمون شدم و احساس می کنم شیفته ظاهر زیباش شدم :n27: الان که دقت می کنم می بینم اکثر بچه ها یه مشکلی داشتن بالاخره و اکثرا هم مشکل سخت افزاری بوده و مربوط به کیبورد ... خوب با این همه آمار مشکل یعنی درصد کاملا درست بودنش خیلی کم بوده تا حالا.... نمی دونم ایده درستیه یا نه اما احساس می کنم لپ تاپ های کنترل کیفی رد شده ، داره وارد ایران میشه :n03: البته اینو از خودم می گما ....... به هرحال من دارم درایورهای 7 را دانلود می کنم تا با ویندوز 7 هم امتحان کنم ببینم فرقی می کنه یا نه :n28:
مبارک باشه. امیدوارم پرفکت براتون کار کنهنقل قول:
من که رفته بودم بازار فروشنده ها میگفتن هم با گرافیک 645 هست هم i7 سفید بکلایت دار اما گیر نمیاد باید خیلیی دنبال بگردینقل قول:
سلام راستش منم لالن با نور 50% باهاش وبگردی میکنم و چندین نرم افزار کاربردی هم باز میکنم 2ساعت 2:15 بیشتر نگه نمیداره(10درصد باطری که داره حدوداً میزنه 17-18 دقیقه خاموش میشه)نقل قول:
اگه بخوام با نور 100% و بازی سنگین باهاش کار کنم فکر کنم نیم ساعت هم جواب نده:n19:
میدونی یه حسی بهم میگه ویندوز 8 با بالا اومدنش خیلی برنامها رو ران میکنه که اونا باعث میشن باطریش زود خالی شه یه win 7 نصب کن ضرر نداره
حتی با درایورهایی که خود ویندوز 7 میشناسه تست کن ببین چجوریا جواب میده
آقا جدا راست میگی،یعنی همچین کانفینگی تود بازار تهران هست:n04:بی زحمت اگه پیداکردی آدرس فروشنده شو به ماهم معرفی کن ممنونت میشم:n16:نقل قول:
چشم ،اگه جایی دیدم بهتون میگم البته بازار مشهد.:cool:نقل قول:
راستش بکلایت چیز خیلی خیلی واجبی نیست من از سال 1380 که کامپیوتر خریدم تا هفته پیش با کیبرد بکلایت دار کار نکرده بودم :n29:، احساس نیازی هم به بکلایت پیدا نکرده بودم.
ببین کدوم برات اولویت بیشتری داره من که واسم رنگ زیاد مهم نبود واسه همین گفتم شکلاتی بگیرم که بکلایت داشته باشه
مرسی اره 635 هست
بیکسلهاش اگ با دقت نگاه کنی توی چشم میزنه.....:(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون خیلی لطف کردینقل قول:
میشه دقیق توضیح بدید راستی نفهمیدم یعنی کنتراست پایینه یا رنگاش خوب نیس یا تیره س و ......
کیفیت صفحه نمایش : لطفا دانسته های خود را مطرح کنید .
سلام دوستان میخواستم بدونم تو این رنج ( i5 وi7 ) کسی اطلاعی داره که سایر برندها صفحه نمایش شون دارای چه کیفیتی است . منظورم این که فکر نمیکنم اختلاف فاحشی تو این رنج قیمت باشه . به طور مثال v3 از ایسر هم همین کیفیت رو داره . دوستان اگر اطالاعاتی از سایر برندها دارند لطفا بزارا تا مقایسه خوبی صورت بگیره.
آره تو دیجی کالا که گفته کنتراست پایینه.پیکسلها تقریبا معلوم هستند.البته خیلی مهم نیست.یعنی مشکلی نداره.من که خیلی علاقه به عکس نگاه کردن دارم تقریبا راضیم.فقط مشکل من گرم شدنشه که قسمت بالای سمت چپ کیبورد گرم میشه موقع بازی.البته زیرش هم گرم میشه که با کول پد قابل حله.انتظار چنین چیزی رو از لنوو که میگفتن کولینگش خوبه نداشتم.تو NoteBookCheck هم که review زد 500 رو نگاه کنی دمای اکثر نقاطش زیاده.سامسونگ np350 میانگین دماش 10 درجه پایینترهنقل قول:
البته من تو این رنج قیمت چیزی بهتر از این پیدا نکردم و برای دوستم هم دیروز همین Z500 رو گرفتم.حالا تو اتاق دوتا Z500 سفید i5 داریم.....
البته موضوع صفحه نمایش تا زمانی که کنار یه نوت بوک دیگه نذاریش خیلی معلوم نمیشه برات و عادت میکنی...
به دلیل امتحانات خیلی نمیتونم به سایت سر بزنم.موقعی که من خریدم تاپیک 30 صفحه داشت اما حالا....
این نشان از توانمندی بابای Z500 داره:n16:
والا من با نور زیر 50% دارم کار می کنم.نقل قول:
اتفاقا خودم هم به ویندوز8 شک کردم برای همین دیشب 7 ریختم. با 7 حدود 2 ساعت (1 ساعت و 50) جواب داد. راستش به نظر من زیاد راضی کننده نیست. اما فعلا چاره دیگه ای هم ندارم. زنگ زدم گارانتی سازگار گفتن فقط به لپ تاپ های خودشون سرویس خدمات میدن و قبول نکرد با هزینه برای من باتری تعویض کنه. گارانتی خودمم که هماهنگ بود و 17 روز لپ تاپ را خوابوند و میگن باتری را عوض کردن اما برا من سواله اگه عوض کردن تست نکردن؟ اگه تست کردن معیارشون چی بوده؟ تقریبا مطمئنم لپ تاپم باز نشده. اما نمی تونم اثبات کنم .... :n03:
دیگه چاره ای نیست بهتره سعی کنم دوباره حس خوب پیدا کنم و باهاش ارتباط برقرار کنم . با وزنی که داره احتال اینکه من زیاد بخوام ببرم اینور اونور کمه و توی خونه و محل کار هم معمولا دسترسی به برق شهری هست دیگه :n01:
لینو ، لینو .... چرا با ما نمی سازی؟ :n14: