فکر کنم با fmrte بتونی این کار رو بکنی و چجوری نمیدونم:n02:نقل قول:
یک سوال مثلا اوزیل رفته ارسنال من چجوری میتونم انجامش بدم توی بازی ؟؟؟
Printable View
فکر کنم با fmrte بتونی این کار رو بکنی و چجوری نمیدونم:n02:نقل قول:
یک سوال مثلا اوزیل رفته ارسنال من چجوری میتونم انجامش بدم توی بازی ؟؟؟
مرسی ولی من چجوری رو میخوام بدونم :n02:
بالاخره بعد از حدودا 10 سال تونستم قهرمان لیگ قهرمانان بشم. اونم 10 نفره !!
دوستان اون قسمتی که تعداد جام هایی که گرفتیم رو نشون میداد کجاست؟؟ قبلا دیده بودمش ولی الآن هرچی میگردم پیداش نمیکنم!
بقیه هم از تیماشون عکس بذارن ببینیم با چه سبک و بازیکن هایی بازی میکنن
بچه ها سیو تربیت یزد خراب شد الان با تاتنهام دارم میرم همه بازیکناش عالین نیاز به خرید نداره ولی قول دادم ببرمشون چمپیونزلیگ
یه چیزی در مورد بازی وجود داره که من بهش میگم فاکتور موقعیت مشابه یعنی اینکه در یک موقعیت مشابه گلزنی برای تیم تو و تیم حریف احتمال گل شدن موقعیت حریف 50 درصده ولی برای تیم تو 20 درصد حالا نمیدونم شما هم موافقید یا نه شاید توی سیو من اینطوریه به عنوان مثال شوت های راه دور ما اکثرا میخورن به تیر در حالی که اکثر شوت های حریف گل میشن یا دروازه بان های حریف حتی اگر یک تیم درپیت دسته چندم باشه چنان واکنش نشون میده که من کف میکنم
واسه من هم اتفاق میفته ولی کم
کلا اینارو میتونی بذاری رو حساب گاف های بازی، مثلا تو سیو خودم وقتی وسط بازی دفاع وسط خودم رو تعویض می کنم بی برو برگرد تو اون بازی روی سوتی دفاع تعویضی که به زمین اومده بود گل میخورم...نقل قول:
یا فکر می کنم نسخه ی 2008 بود که هر زمان روی کرنر گل میزدی داور خطا می گرفت...
شاید بعضی وفتا اینجوری باشه برام پیش اومد دروازه بان داغون یه تیم داغون یاشین شده ولی در کل موافق نیستم.نقل قول:
به بازیکن ها ربط داره و از اون مهمتر به روحیه بازیکن و تیم مربوطه. روحیه بازیکنات که بالا باشه یه گل های مزخرفی میزنی که کف خودت ببره :n02:
البته شاید این باعث جذابتر شدن بازی بشه ولی بعضی وقتها دیگه آدم جوش میاره ، مثلا مهاجم حریف در 12 بازی آخر خودش گل نزده ولی در بازی مقابل تو سه تا گل میزنه ونکته جالبترش اینکه این در چند بازی پیاپی با تیم های مختلف اتفاق میفته یا قبل از بعضی از بازیهای مهم اگر دقت کرده باشین یکی از مربیان قدیمی تیم در مورد فلان بازیکن بهت هشدار میدن و تو قبل از بازی طرف رو با یکی از مدافع هات mark میکنی و لی همون بازیکن مارک شده سه تا گل بهت میزنه در کل من هر وقت مهاجمی رو مارک میکنم همون دو تا بهم میزنه ( شاید هم به خاطر ضعف دفاع باشه ) ولی در کل دیگه بیخیال مارک کردن شدمنقل قول:
در ضمن در پست های قبلی نوشته بودم اقتدار ما مقابل بارسا ، نگو اقتدار ما نبود افت شدید بارساست در 6 بازی آخرشون 5 تا رو باختن ، ما الکی ذوق کرده بودیم :sq_3:
اشکال نداره بابا خوشحال باش قوی ترین تیم جهان رو شکست دادی :n02:
درسته،این اتفاقا میوفه ولی شاید به قول خودت برای جذابیت بازیه. هر از گاهی تو واقعیت هم اینجوری میشه ولی خوب تعداد خیلی کمترهنقل قول:
توصیه من اینه که هیچوقت مارک نکنی. من اون اوایل مارک میکردم بعضی وقتا ولی الآن خیلی وقته دیگه این کارو نکردم
در ضمن یه تجره دیگه ام اینه که سبک بازیت رو بذار هجومی (Attaking) و فقط بازی با تیم های خیلی قوی رو معمولی یا دفاعی بازی کن
کلا ریزه کاری خیلی داره. اینکه وقتی میخوای دفاع کنی با چه سیستمی باشی و وقتی میخوای حمله کنی چه سیستمی و خیلی چیزای دیگه
من هنوز بعد 10 فصل بازی کردن خیلی از Option هاش رو نمیدونم چی به چیه
بچه ها راهی است که توپ هات به جای اینکه بخورن به تیر برن توی گل آخه مدام توپ هامون میخورن به تیر
الان هفته نهم لیگه منم هشتم جدولم با تیم اول 9 امتیاز فاصله دارم امسال هم باید برای سومی تا ششمی بجنگیم
آقایون الکی واسه بازی ایراد نذارین چرا اینایی که میگین برا من پیش نمیاد؟
من هیچوقت از مارکینگ استفاده نمیکنم!
رو sideline instructions خیلی کار بکنین من یکی از نقاط قوت مربیگیریم تو اینجا همینه، واسه هر لحظه از بازی و هر شرایط یه مجموعه از اونا رو سیو کردم و هی تغییر میدم و واقعا هم نتیجه میده!
مثلا این که میزبانی و جلوی یه تیم قوی بازی می کنی یه sideline instruction میزنم، میهمانی و جلوی تیم قوی و همینا جلو تیمای ضعیف، یک هیچ عقبی یک هیچ جلویی اینا همشون استراتژی ها و دستورات خاص خودشونو دارن، مثلا 3-0 جلویی و میخوای بقیه بازی رو کنترل کنی و یه جورایی ضد فوتبال بزنی برا همه ی اینا برنامه دارم! وقتی برنامه رو کامل بلد نیستیم و از همه ی امکاناتش به صورت کامل استفاده نمیکنیم الکی روش ایراد نذاریم!
خوب یکم میخوام راجع به یکی از sideline instructions ها توضیح بدم
PLAY OUT OF DEFENSE
این دستور میدونین کی به درد میخوره؟ وقتی که می بینین مدافعاتون خیلی زیر توپ میزنن و توپ ها رو خراب میکنن، این دستور در واقع به مدافعا و هافبکهای دفاعی و هافبکهایی که وظیفه ی دفاعی دارن میگه که بیشتر پاسهای کوتاه بدن و از ارسال توپ های مستقیم و بلند خودداری کنن!
اگه استقبال بشه بقیه رو هم دونه دونه میزارم!
عالی بود .... ادامه بده دوستمنقل قول:
PUMP BALL INTO BOX
خوب این همونطوری که از اسمش معلومه به بازیکنا دستور میده که با ارسال توپ های بلند و مستقیم به محوطه جریمه برای مهاجما موقعیت گل ایجاد کنند!
با این دستور اکثر توپ ها از میانه میدان ارسال میشه، فول بک ها توپ های بیشتری رو سانتر میکنند داخل 18 قدم!
از این دستور زمانی میشه استفاده کرد که مثلا اواخر بازی هست و عقب هستین یا میخواین بازی رو ببرین، دیدین تو فوتبال واقعی هم تو دقایق پایانی تیم هایی که به گل احتیاج دارن از هر کجای زمین توپ رو میفرستن داخل محوطه جریمه؟ اینم دقیقا همونه!
این دستور وقتی بیشترین کارایی رو داره که مهاجمای شما از مدافعای حریف سریع تر و قد بلندتر باشن!
دمت گرم عاليه !!!:n02:
من گفتم اینطور فاکتوری توی بازی هست ( البته به نظر من )نقل قول:
آقایون الکی واسه بازی ایراد نذارین چرا اینایی که میگین برا من پیش نمیاد؟
من در تمام بازی ها یکی ، دوتا توپ به تیر میزنیم اینو چکار کنم حالا یا در ضربات کرنر یا شوت :n13:
بچه ها فقط 6 صفحه تا 100 تایی مونده
retain posession:
یکی از مهمترین دستور العمل هایی است شمای مربی میتونین در مواقعی که مالکیت تیمتون در برابر تیم حریف کمتر هست اعمال کنید.در این دستور العمل باید بازیکنانی با first touch بالا concentarion بالا و passing بالا داشته باشین...
در category که در قسمت tackling هست دو گزینه رو میتونین انتخاب کنید.1-get stuck in و 2-stay on feet
1-get stuck in:موقعی که احساس میکنید خوب نمیتونین توب از حریف بگیرین,اون موقع مدافعانتون تکل های بلند و البته خطرناک میزنند..این گزینه زیاد توصیه نمیشه که بنالتی زیاد میدین به حریف.
2- stay on feet:موقعی که احساس میکنین مدافعانتون کارت زرد گرفتن و یا اینکه از خشونت((aggresion)) بالا برخوردارند و البته داور بازی هم بسیار سخت گیر هست.با انتخاب این گزینه مدافعان و هافبک های دفاعی کمتر تکل میزنن و زیاد خودشونو برای تکل های بلند به زمین نمیندازن...یعنی یه جورایی دفاع محتاطانه و بدون گرفتن کارت زرد یا قرمز
بعضی بازیکنام با اینکه چند سال دیگه با من قرارداد دارن .... بدون اینکه از من اجازه بگبرن free transfer میرن تیمهای دیگه .... عجیبه .... علتش چیه دوستان ؟
سلام.كدوم ليگ هستي؟مطميني بصورت free transfer ميرن؟شايد چون حقوقشون بالاس ديگه مديريت باشگاه حتي حاضره اونارو مجاني دك كنه..نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk HD
گزینه ای وجود داره که بازیکنان کناریت سریع توپ ها رو سانتر کنن و مدام لفتش ندن
وین رونی جان شما با fmrte کار کردی؟
نقل قول:
شما اگر دو بال کناری دارین...باید ابتدا در قسمت tactic رو اون گوی دایره ای مخصوصشون کلیک کنید...در قسمت cross هر بازیکن کناری رو روی حداکثر بگذارین...و البته بازی تیم رو هم حدالمقدور direct کنین
سهیل عکس نمیذاری که چندمی یا از بازیکنات
كامينگ سوووووون رفيق..فعلا هفنه ي ٣١ هستم لاتسيوم دومه..باز فينال جاك حذفي رفتم و در يك هشتم تو ليگ قهرمانان حذف شدم.كارنامه متوسطنقل قول:
بدترين اتفاق موقعي هستش كه بهترين بازيكن تيم ٤ ماه مصدوم ميشه و همه ي برنامه هات به هم ميريزه..تبم من كه زير ٢١ ساله هستش..پيرترين بازيكن فيكسم تر اشتگن ٢٤ ساله هستش
یک بار قهرمان لیگ هم بشو یوونتوس گفتی کونته رفته مربیش کی شده ؟
راستی سهیل بکگراندت چیه ؟
آره واقعا در تیم ما وقتی جرارد مصدوم میشه تیم کلا بازیش عوض میشه مخصوصا الان که دوماه مصدوم شده اون هم توی بازی های ملینقل قول:
اره فصل شروع نشده پائولینیو مصدوم شد !!!
در اولین بازی 4 تا زدیم یکی رو در لیگ اروپا حالا با نوریچ بازی داریم :n02: روی fitness زیاد کارکردم و فیزیوتراپ خوب دارم نمیدونم چرا اینجوری هی مصدوم میدم
2 عکس کاملا متفاوت از تعداد موقعیت ها و نتیجه ای که به دست اومد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی انصافا کسی تا حالا یووه رو اینجوری با خاک یکسان کرده بود؟؟
واقعا نه.....عالی بود...خوشم اومد...دمت گرم بسر...
از شانس بد اولین مرحله capital one cup خوردیم به منپستر سیتی
بچه ها من هرچی سیو میرم تو روز پایان نقل انتقالات خراب میشه بازیم هم proper هست
کسی نمیدونه چرا بازیم خراب میشه ؟