medal of honor warfighter رو کمه کمش رو high اجرا بشه واست نه مدیوم crysis 3 هم رو high من الان هنوزم دارم crysis 3 رو روش بازی میگنم tomb raider هم تست نکردم هنوز عزیز تست کردم بت خبر میدم.نقل قول:
Printable View
medal of honor warfighter رو کمه کمش رو high اجرا بشه واست نه مدیوم crysis 3 هم رو high من الان هنوزم دارم crysis 3 رو روش بازی میگنم tomb raider هم تست نکردم هنوز عزیز تست کردم بت خبر میدم.نقل قول:
پس احتمالا Config مدلی که شما دارید i7 و 8 گیگ رم هست ، درست میگم ؟نقل قول:
چون من Crysis 2 رو روی لپتاپ نصب کردم روی مدیوم هم کمی لگ داشت البته اونموقع ویندوز 7 بود ولی الان که 8 نصب کردم علاوه بر افزایش سرعت احساس میکنم قدرت گرافیکی هم بالاتر رفته !
نه مال من 4 گیگ رم سی پی یو i5نقل قول:
اما رمشو خودم 8 کردم.من فقط قبل بازی تو قسمت power options میزارم رو high performance بعد میرم تو اینتل اونم پاورشو رو high میزارم بعد تو قسمت 3d درایور اینتل میزارم رو quality بعد چک میکنم ببینم refresh rate رو 60 hz باشه تو display نمیدونم فایده داره یا نه اما موقع بازی اینکارا کردم.بعد تو amd هم میرم تو گزینه یه gaming performance بعد standard 3d settings میزارمش رو quality بعد هم میرم تو power play درایور amd چک میکنم ببینم رو maximize performance باشه بعد هم توswitch graphics بازی رو سرچ میکنم میزارم رو high performace بازی رو همین بعد بازی میکنم. همه نرم افزار های مخصوص بازی رو باید نصب کنی.حالا یه سوال من کرایسیس 2 و remember me رو که تو win 7 اجرا کردم تو win 8 نمیتونم چرا؟ یعنی وقتی سوویچمیکنمش بعد اجرا صفحه ابی میشه یه علامت ناراحت این شکلی ) : هم میاد بعد ریستارت میشه فکر کنم بش میکن کرش شدن اینجوری میشه تا حالا بش بر نخوردی؟؟؟
سلام شما درایور کارت گرافیک رو چه چوری نصب کردی(ترتیبش رو میگم) و اگه میشه لینک درایوری رو که نصب کردی هم بدی ممنون میشمنقل قول:
کرایسیس2 رو نمی دونم ولی RM مشکلی نداره تو 8.نقل قول:
یه تجربه ای که تو وین8 بدست اوردم اینه که بعضی بازی نرم افزارا که بار اول نصب می کنی درست اجرا نمیشن رو اگه پاک کنی دوباره بریزی درست میشه :n27:
کلا" وین هشت با بعضی بازیها انگار مشکل داره
تو تنظیمات که همون اینتل نشون میده ولی اگر سوییچ شه تو خود بازی انجام میشهنقل قول:
کلا ویندوز 7 مشکل داره با سوییچ کردن من خودم هم سر بازی pes2013 و هم سر مکس پین 3 مشکل داشتم
البته pes2013 که با گرافیک اینتل هم بدون مشکلی روون اجرا میکرد ولی مکس پین 3 رو فقط گرافیک اینتل میشناخت و گرافیک ati رو شناسایی نمیکرد و در نتیجه گرافیک 512MB میزد گرافیک رو که نمیشد بازی کنیم مکس پین 3 رو
ولی با نصب ویندوز 8 این مشکل حل شد و خیلی راحت سوییچ میکرد
==========
با PES هم مشکل خاصی نداره
من خودم از همون روز اول که گرفتم میانگین روزی 3 ساعت 2013 PES بازی میکنم بعضی موقع ها خیلی کم لگ داره به خصوص وقتی PATCH نصب کنی
امروز که 5 ساعت پشت سر هم داشتم PES بازی میکردم یه چند جایی لگ میزد ولی در کل مشکلی نداره
در ضمن همه نرم افزار AIDA64 Extreme Edition رو نصب کنند کلا نرم افزار خیلی خوبیه دمای لپتاپ و مشخصات همه قطعات نشون میده
از اینجا دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصب هم کردید از قسمت SENSOR و POWER MANAGMENT عکس بگیرید ببینیم چقدر باطری لپتاپتون ظرفیتش از بین رفته , دمای لپتاپ در حالت عادی چقدره که یه مقایسه ای داشته باشیم که واسه کسی غیرطبیعی نباشه و اگر اینطوره به فکر چاره باشه
اولین عکس هم خودم میذارم :
تو عکس فلشی که مشخص کردم مقدار فرسودگی باطری رو میزنه که تو این ده ماهی که 4540 دارم خدا رو شکر ظرفیت مثل اول هست
چطور میشه لب تاپ های HP را ریکاوری کردش خود لب تاپ اورچینال بکاپ داره چطور متونم اونو اجرا کنم ؟؟؟؟
امروز خریدمش
i7 , 8gig ram
اما شنیده بودم که تاچ پدش LED داره ؟؟
نقل قول:
سلام
میشه بگید سیستمتون چه کانفیگی هست ؟
نمیدونم چه مرگشه که واسه من لگ داره . حتی آپدیت pesedit هم نصب کردم اما بازم لگ داره .
دوست عزیز الان شما ویندوز 8 دارید ، pes 2013 توی setting کدوم گرافیک رو شناسایی میکنه ؟
در کل ویندوز 8 چطوره واسه این لپ تاپ ؟ ممنون میشم یه توضیح مختصری بدید .
اینم از دمای سیستم من :
در ضمن مقدار Wear Level ( فرسودگی باطری ) برای منم 0 هست .
تازه 2 هفتس خریدم .با رم 6 . دوستان قضیه این رم 6 چیه ؟ یعنی مثل کامپیوتر از یه رم 4 و یه 2 استفاده میشه یا نه ؟
راستی اینم از اطلاعات هاردم .
همه چیز درسته ؟
اون جایی که مشخص کردم نباید برای این لپ تاپ 7200 rpm باشه ؟
ممنون
والا واسه من 6 بود،یه 2 دیگه که خواستم بندازم فروشنده گفت 4 تا رم 2 میشه.نقل قول:
هارد5400 هست. دوستان میگن این هارد هیتاچی از نقاط ضعف 4540 هست، شخصا چنین احساسی ندارم
دمت گرم که یادم انداختی خیلی وقته wear level باتریمون چک نکردم، قبلا که 7داشتم باhMmonitor چک میکردم اما چون با 8 سازگاری نداشت و بلو اسکرین میداد بی خیالش شدم:n15:نقل قول:
نرم افزاری که معرفی کردید روی 8 به خوبی کار کرد،wear level من هم شکر خدا 0% هست.
در تکمیل فرمایش دوستمون میخواستم بگم این wear level یک چیز واقعی هست، از نسبت ظرفیت قابل شارژ باتری به ظرفیت اسمی باتری بدست میاد، روی چند لپتاپ مشکوک به خرابی باتری تست کردم، درصد های بالایی نشون میداد که نشونی ضعیف شدن بود.
اما در مورد دما cpu من یک پیشنهاد دیگه دارم. یک Gadget خیلی تر و تمیز به اسم Core temp
دسکتاپ خودم:
علاوه بر اینکه دمای هسته های cpu جلو چشمتونه و درصد مشغولی اون رو میتونید ببینید، قابلیت آلارم در دمایی که براش تنظیم میکنید رو داره. پس از دستش ندید، با 7 و 8 سازگاری کامل داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (این فایل نصبی هسته اصلی گدجت رو تشیکل میده و نصب الزامی هست.)
'کسی جوابه من را ندادش؟؟؟؟نقل قول:
این Wear Level چطور میشه بهترش کردش برای من روی 15 درصد هستش و حدود یه سال بیشتره لب تاپ را دارم راهی برای بهبودش هست؟ من قبلا فهمیده بودم میشه بهترش کردش ؟؟
سلامنقل قول:
cor i5-ram 4gb
تو ستینگ همون intel میزنه ولی تو بازی سوییچ میشه و کاملا مشخص هست که سوییچ میشه
ویندوز 8 هم عالیه خیلی بهتر و سریع تر از 7 هست به نظرم من که خیلی خوشم میاد از ویندوز 8 :دی
شاید مشکل از pes ی که نصب کردی باشه بعضی نسخه ها مشکل دارن شاید از تو جز این دسته باشه
هاردت هم درسته همون rpm 5400 هست
از نقاط ضعف 4540 که محسوب میشه نسبت به بقیه قطعات چون سرعت پایینی داره این مدل هارد ولی خوب اونقدر چشمگیر نیستنقل قول:
نقل قول:
تو همون تاپیک hp مطرح کنید بهتره که البته مطرح هم کردید
چون 4540 هم ویندوز ارجینال نداشت سیدی ریکاوری هم نداشت
wear level هم بهتر نمیشه کرد فقط میشه از بدتر شدنش پیشگیری کرد
دوستان تو مشخصات تاچ پدش خوندم که :
"" تاچ پد مالتیتاچ مجهز به کلید روشن و خاموش و نشانگر LED، با قابلیت اسکرول دو جهتی به همراه دو کلید انتخابی ""
واسه من که اسکرول نمیکنه ؛ شاید به خاطر عدم نصب صحیح درایور تاچ پدش باشه .
اما این کلید روشن و خاموشش و نشانگر LEDش چیه دیگه ؟!
درایور نصب کردی یه نقطه سفید رنگ قسمت بالا سمت چپ هست دو بار روش بزن خاموش میشهنقل قول:
برای اسکرول کردن اولا باید درایور نصب شده باشه همچین اگه دو تا انگشت رو همزمان روی تاچ پد بزاری و حرکت بدی صفحات رو اسکرول میکنه برعکس لنوو که یه قسمتی از سمت راست تاچ پد رو برای اسکرول قرار داده که باعث شده از مساحت تاچ پد کم بشه یه مقدا ر که کار کنی عادت میکنی .نقل قول:
اقا من فکر میکنم دو تا گرافیک این لپتاپ با هم کار میکنه به صورت موازی یعنی لازمه ی کار amd وجود اینتله چون من رفتم تو کنترل پنل اونجا اینتل غیر فعال کردم فقط amd فعال بود بعد بازی که ران کردم به شدت کند بود همین کار هم رو amd هم کردم همین تیجه شد. بر خلاف لپتاب های دیگه این در اصل سوییچ نمیشه بلکه با هم اجرا میکنن یا حداقل لازمه کارکرد وجود هر دوست.
در ادامه حرف دو دوست عزیز که بالا توضیح دادن وقتی درایورو نصب کردی رو اون مثلث پایین تسکبار که برنامه ها توش بازن کلیک کن بد رویه ایکون تاچ پد به نام synaptics کلیک کن اونجا میتونی تنظیمانن رو انجام بدی به صورت انیمیشن هم نشون میده تا کاراییشو بدونی.نقل قول:
چطور میشه از بدتر شدنتش جلوگیری کردش ؟؟؟پس ؟؟؟نقل قول:
میشه شما اول بگی چطوری تا حالا ازش استفاده میکردی؟؟؟که 15 درصد صدمه دیده؟اینجوری نتیجه خوبی میگیریم هم دیگران متوجه چگونگی این اسیب بشن البته خود گذر استفاده در طی یکسالل ممکنه باعث کاهش عمر شهنقل قول:
با استفاده از این نرم افزار که باید تو سی دی ریختش هنگام بوت بالا میاد مثل نصب ویندوز تو محیطش میتونی هم ریکاوری از ویندورت بگیری هم بر گردونی یعنی اگه ویندوزت خراب شد با این میشه مثل اولشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] recovery
دو عامل اساسی باعث خراب شدن باتری میشه:نقل قول:
1- استفاده از باتری هنگام کارهای سنگین که دمای لپتاب بالا هست به شدت به باتری صدمه میزنه، حرارت بزرگترین دشمن باتری هست
2- مدت زیاد خارج از لپتاب باشه و باتری شارژ و دشارژ نشه، بهتره هفته ای یک تا دوبار باتری تا 10% دشارژ و تا 100% شارژ بشه، اگه دسترسی به برق وجود داره شارژ باتری رو 40% و خارج کنید، یادتون نره دوره های شارژ و دشارژ طولانی نشه
این واسه لپتاپ های قدیمی هستنقل قول:
اگه دسترسی به برق وجود داره شارژ باتری رو 40% و خارج کنید
دیگه واسه لپتاپ های جدید این کار نیاز نیست و باطری نمیخواد در بیارید دیگه
دقیقا!!! در اوردن باتری هیچ لزومی نداره...
نقل قول:پس چرا وقتی لپتاپ نو میخرید شارژ اولیش روی 40% هست؟ بخاطر اینکه درصورتی که در زمان طولانی نگه داری در انبار که از باتری استفاده نمیشه بهش صدمه نرسه:n01::n05:نقل قول:
ضرر حرارت برای باتری رو که نمیتونید انکار کنید! یک نفر که دایم کارای سنگین انجام میده با لپتابش قاعدتا زیاد دوست نداره باتریش از حرارت زیاد رنج بکشه، نگه داری باتری در حالتی طولانی در حاتی که فول شارژ یا خالی هست باعث خرابی میشه، چه داخل لپتاب باشه چه خارجش. نه بخاطر شارژ شدن دائمی بلکه بخاطر اینکه سلول های باتری نباید مدت زیاد بی استفاده رها بشن. بگو خب:n24: :n06::n26:
سپاس از دوستانی که پاسخ دادن ... :n12:
اما LED مربوط به تاچ پد داستانش چیه !؟؟
من با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم ... دوستان این لینک رو بیبین
اما Mosi جان اینکه میگین باید وقفه طولانی در شارژ و دشارژ ایجاد نشه ! .. در لینک بالا نوشته شده " اصلا لازم نیست ک مثلا ب صورت ماهانه یا هفتگی آن را خارج کنید و دوباره استفاده کنید و دوباره شارژ کنید.وقتی ک یک سال از نگهداری گذشت باید اون رو خارج کنید و چند بار استفاده کنید و دوباره ذخیره کنید. "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من میدونم چی میگین ولی لپتاپ رو که نمیشه هی باتریشو در اورد الان دوست من dell n5110 دو سه سال داره مثل اینکه تحقیق کرده باتریش نیاز به جدا شدن نداره چون خودش وقتی 100 ٪ شد شارز رو قطع میکنه واسه خودمو نمیدونم ولی باتریش با این دله فرق نداره تازه اون سه ساله دارتش یک سلول از 6 سلول باتریش سوخته یعنی پدر لپتابو با کارایه سنگین در اورده.اینم بدونین اگه باتری هم بی استفاده باشه بالاخره خراب میشه سالم بودش فوقش تا سه ساله ولی باز بهتره تو سایتایه خارجی دنبالش باشیم نه ایرانی.ولی حرف شمام متین و ممنون.
منظورت چیه دقیقا؟؟؟:n04: همون لامپه رو میگی؟؟فکر کنم دوستان گفتن ولی رو تاچ پد بالا سمت چپ یه نقطه سفیده رو اون دو بار بزنی تاچ پد خاموش میشه نقطه هه نارنجی اگه اینو میگی که هیچ وگرنه تاچ پدش چیزه دیگه ای ندارهنقل قول:
:n01:
مگه ندیدی همین لپتاپ 4540 تا درصد 95 هم که باطری باشه شارژ نمیکنه دیگه واسه همینه که لازم نباشه هی باطری رو در بیاریم بذاریمنقل قول:
نگه داری باتری در حالتی طولانی در حاتی که فول شارژ یا خالی هست باعث خرابی میشه، چه داخل لپتاب باشه چه خارجش
قبلا لپتاپ و باطری ها کافی بود چند ثانیه شارژر رو در بیاریم بزنیم شارژ 99 درصد بشه اون وقت باز شروع میکرد به شارژ کردن تا رسیدن به فول شارژ و این کار صدمه میزد به باطری
ولی مثلا همین 4540 دیگه اینطوری نیست
من خودم اول که لپتاپ خریدم کلی تحقیقات و سرچ تو تاپیکای مختلف و سایت های خارجی کردم و از جایی هم که لپتاپ خریدم پرسیدم نیازی به در اوردن باطری هست گفت نه و بذارید تو همون لپتاپ باشه وقتی که فول شارژ باشه اتوماتیک باطری خارج میشه و از برق استفاده میکنه
مشکل دما هم برای باطری پیش نمیاد تو الان زیر لپتاپ رو نگه تنها قسمتی که خنک هست قسمت باطری هست
سلام دوستان ... ویندوز 8 رو نصب کردم با تمام درایور های مورد نیاز ! حتی درایور مربوط به ATI هم از سایت خودش دانلود کردم و کاملا بروزه !
سیستم که میاد بالا یه بیست ثانیه که کنده !
اما میخوام دلیل اینو بپرسم که PES2013 رو که نصب کردم ، راحت نصب شد اما بعد از نصب چه رو ستینگ چه رو آیکون خود بازی میزدم ؛ هیچ اتفاق خاصی نمی افتاد.. نه اجرا میشد و نه اروری میداد !
احتمال دادم که این نسخه PES با ویندوز همخوانی نداره .. PES2010 رو نصب کردم .. نصب می شد اما دقیقا شبیه به 2013 نوقتی روش دبل کلیک میکردی اتفاقی نمی افتاد ..
در صورتی که SHIFT و Assassins Creed خیلی راحت اجرا شد ..
مشکل پی ا اس چی میتونه باشه که اجرا نمیشه هیچ ؛ اصلا ارور هم نمیده !؟
درایو مربوط به تاچ پد هم نصب کردم ! عجب امکانات ردیفی داره:n19:
اما هرکاری کردم با اون نقطه سفید نشد که قفلش کنم .. اگه امکان داره راهنمایی کنید .. ممنون
برای این کار کنار ساعت روی علامت موس(synaptics pointing) کلیک کن و از سربرگ device setting گزینه ستینگ را بزن و در پنجره باز شده تیک اسکرولینگ را بذار - بدون این تنظیمات با 2 انگشت هم میشه، هم افقی و هم عمودی!نقل قول:
دو بار پشت سر هم روش بزن (مثل دبل کلیک کردن)نقل قول:
با سلام به شما.
می خواستم بدونم کسی تا به حال با این کانفیگ رم 6 گیگ و سی پی یو i5 و گرافیک 2 گیگ بازی L.A.Noire رو تونسته با بالاترین کیفیت بدون لگ بیاره بالا یا نه؟!:n23:
فکر کنم اگر اینو بتونه بیاره بالا عالی میشه چون فکر کنم گرافیکی ترین بازی باشه!!!:n02:
رو ویندوز 8 بدون هیچ مشکلی اجرا میشهنقل قول:
کرکشو کپی کردی ؟ دایرکت x نصب کردی ؟ موقع نصب انتی ویروس غیرفعال کرده بودی ؟
PC هم ویندوز 8 هستش بدون هیچ مشکلی روش اجرا میشه !نقل قول:
اما رو لب تاپ نشد !
اگه کرکشو کپی نکرده باشم یا دایرکت ایکس نصب کرده باشم ؛ باید در هنگام اجرا ارور بده ! اما میگم روش که کلیک میکنم ( چه رو Setting چه رو PES 2013 ) هیچ اتفاقی نمیفته ! نه اجرا میشه نه اروری میده .. هیچ
به نظرتون مشکل از ویندوز نیست !؟ نسخه فول Enterptise 64Bit هستش
patch نصب کردی ؟ اخرین راه حل هم run as administrator کن ببین میاد یا نهنقل قول:
این تاپیک هم مشکلت مطرح کن :
اره دوست عزیز تمام این کارها رو کردم .. رو PC دارم بازی میکنما !نقل قول:
جالبه PES2009 هم نصب کردم .. اجرا شد :) !!!
ولی لگ داشت :n04:
سلام .
دوستان من ویندوز 8 نصب کردم اما بلوتوث رو نمیشناسه .در حالی که وای فای رو شناسایی کرده . ( راستی چراغ مربوط به کلید وای فای زرد هست ، در حالی که وای فای شناسایی میکنه و به اینترنت هم وصل هستم . هرچه هم کلید رو فشار میدم تاثیری نداره )
کدوم درایور رو نصب کنم ؟
ممنون