آرزوهــای دو عــالــم دستــگـاه از كــف خـاكـم غبـاری بیش نیست
معنی و مفهوم این بیت چیه؟یه نفر توضیح بده لطفا:n13:
Printable View
آرزوهــای دو عــالــم دستــگـاه از كــف خـاكـم غبـاری بیش نیست
معنی و مفهوم این بیت چیه؟یه نفر توضیح بده لطفا:n13:
سلام می خواستم بدونم که من طبق این برنامه که دارم پیش می رم تا ۱۷ خرداد دو دور تمامه کتابامو با تست می خونم بعدشم می خوام یک روز نه یک روز تو خونه ازمون بدم حالا خواهشا اگه میشه بگید این برنامه برای رتبه زیر ۲۰۰ تجربی کافیه یا نه? خواهشا بگید .ترس اومده سراغم که یه وقت با این برنامه نشه. در ضمن حدودا هم هفته ای ۶۱ ساعت وقت براش می زارم ممنون میشم اگه جواب بدید:n16:
بچه ها لطفا اين برنامه كانون را كه دارند يك جا سيو بكنند و ادرسش را به من بدهند من دانلود بكنم رشته ام رياضي هست .
چون هيچ جا نيستم . لطفا بدهيد با تشكر
1-اولا 17 خرداد دیره ...شما باید تا 7 خرداد کاراتون تموم شده باشه و بعد از اون یک روز در میان یا دو روز در میان آزمون بدید....نقل قول:
2-دوما شما لازم نیست همه ی کتابا رو دو دور بخونید...بلکه باید بعضی فصل ها که مهم هستن رو مثلا 5 دفعه بخونین بعضی دیگه رو یه بار هم کافیه.....مثلا شما فصل آغازیان زیست رو میخواین فقط دو بار بخونین؟؟؟!!!
3-تا ماه آخر کنکور به هیچ وجه نمیشه رتبه رو پیشبینی کرد....این برنامه که گفتید خیلی کلی بود..... باید جزئی تر در مورد برنامتون بحث بشه....اما اگه همین الآن دارید هفته ای 61 ساعت درس میخونید نشون میده میده که خیلی اراده دارید.... پس نگران نشید.....
سوالی بود در خدمتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من دوباره بی انگیزه شدم
یه مدت خیلی عالی می خوندم حتی چند روز پشت سر هم بالای 10 ساعت بودم
چی کار کنم ؟
دوستان کتابای آموزش دیفرانسیل تو مباحث و فصلایی که با حسابان مشترکه،انقد خوب توضیح دادن که این سر فصلارو فقط تو یه کتاب(یعنی همون کتاب پیش)فقط خوند؟یا نه باید حتما پیش زمینه(همون خوندن کتاب حسابان)داشت؟
لطفا دوستانی که آگاهی دارن بطور کامل یه راهنمایی کنن
1- اگر تا اون موقع مباحثی باقی مانده بود چه باید کرد؟نقل قول:
باید فقط خوانده شده ها را جمع بندی کرد؟ نمیشه در کنارش مطالب جدید خوند؟ یا حداقل در درس های حفظی بعد آزمون گرفتن کنکورهای قبلی نکات پاسخنامه تست های مربوط به بخش های نخونده رو یاد
گرفت؟
2- بنظر من هم دو دور خوندن کمه! حتی برای فصلهای ساده مثلا من یک بار اوایل تابستان و یک بار هم مهرماه فصل ایمنی رو خوندم. همون زمان هم تست ها رو خوب جواب میدادم. اما الان شاید 40% مطالب از خاطرم رفته.
و اصولا کسی که هفته ای 60 ساعت مطالعه داره راحت میتونه 4-5 بار بخونه.
اما دو دور خوندن برای درسای عمومی کفایت میکنه.
به لذت موفقیت فکر کن...نقل قول:
1-این روشی که من میگم روش قلمچی هست...خیلی ها روش های دیگه رو هم اجرا کردن و جواب گرفتن...اما روش استاندارد قلمچی اینه که در زیر توضیح میدم (من خودم اجرا کردم و خوب بود...بچه های سایر موسسات هم کم و بیش همین روش رو میرن)نقل قول:
شما باید تا حدود 1 ماه به کنکور مانده هرچیزی که جدید هست رو بخونید.....اگه تونستید که خیلی خوش به حالتون میشه ...اگر هم نتونستید اتفاقی نیافتاده چون هیچ کس نمیتونه :دی
تو اون یک ماه شما هر دو روز یا سه روز یکبار از خودتون کنکور های سال های گذشته رو میگیرید (از سال 85 به این سمت)
هر بار که امتحان میدید یه سری سوال سفید یا نزده دارید...میرید مبحث اون سوالی که بلد نبودید رو مشخص میکنید و اون مبحث رو "کامل " مطالعه میکنید(کاری به پاسخ اون سوال نداشته باشید باید کل مبحث خونده بشه...مثلا اگه از فصل آغازیان تو اون کنکور یه سوال اومد و شما بلد نبودید باید برید کل آغازیان رو بخونید)
تو یک ماه آخر عملا خوندن فصل جدید به هیج دردی نمیخوره مگر اینکه فصلش خیلی مهم باشه که پیشنهاد میکنم هیچ فصل مهمی رو تا اون زمان نخونده نزارید.....
در ماه آخر شما باید یک درس اختصاصی و یک درس عمومی که خیلی نمره ی بالایی داره انتخاب کنید و اون درس رو "به صورت کامل" مططالعه کنید..... درس عمومی که مشخصه : دینی با ضریب 3(عده ای میرن ادبیات میخونن که پیشنهاد نمیکنم چون ادبیات خیلی شانسیه ...ممکنه سخت بیاد ،یا مثلا قسمت های حفظیش نیاد)
درس اختصاصی :اگه تجربی هستید زیست رو پیشنهاد میکنم یا در درجه دوم شیمی....
این روشی که توضیح دادم چند نکته ی خوب داره:
احتمالا اوایل اجرای طرح شما فک میکنید هیچی یادتون نمونده در حالی کاملا اشتباهه ...شما دقیقا مباحثی باید بلد باشید رو یاد گرفتید.....بسیاری از مباحثی که شما الآن دارید تو قلمچی یا گزینه دو امتحان میدید اصلا تو کنکور نمیاد....تیپ سوالات کنکور همیشه یکسان بوده....اون یک ماه آخر شما فقط روی مباحثی تمرکز میکنید که بارها تو کنکور تکرار شده...
پس تاکید میکنم ماه آخر وقتی برای مطالب جدید نیست.....مطالب مهم رو تا قبل از ماه آخر بخونید.....
این روش کلیت مسیر حرکت شما رو مشخص میکنه...شما میتونید یه سری جزییات به ابتکار خودتون بهش اضافه کنید....
(البته من خودم شاید کل ادبیات رو ماه آخر خوندم :دی و آخرش هم 69 درصد زدم :دی ولی اگه ادبیات رو قبلا خونده بودم شاید وقت بیشتری برای سایر درس ها داشتم... اما اون ماه آخر مطلب جدید خوندن خیلی از آدم وقت میگیره..... اکید توصیه میکنم حداقل یه بار تمام مطالب رو تا اون زمان بخونید)
والله در این مورد خیلی بحث شده قبلا....این موقع از سال افراد خیلی بی انگیزه میشن....تنها راهش همون امیدواری به آیندس.....انگیزه ایجاد کنید برای خودتون....میتونید یه نصفه روز از هفته رو به خوتون جایزه بدید... تو ی این سه ماه بی حوصلگی خیلی راحت میشه از رقبا جلو افتاد.......نقل قول:
دوست مننقل قول:
سعی کنید تاپیک مربوط پست بزنید
: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که یادم هست
منظورش بی ارزش بودن این دنیا هستو حتی در دنیای دیگر هم بی ارزش هست چرا که هدف بزرگتر او در دنیای دیگر یعنی رسیدن به تنها عشق هست که از همه چیز برتر است
اوه! یعنی اگر 15 تا زیست غلط و نزده داشته باشیم باید 10-15 فصل رو در دو سه روز مرور کرد و به همین ترتیب برای درسای دیگر؟ و در کنارش یک درس اختصاصی و یک عمومی رو هم یک دور در اون یک ماه خوند؟ حجم کار خیلی بالاست! شما تونستید اینو اجرا کنید؟نقل قول:من در کنکور قبلیم تا شب کنکور داشتم مطلب جدید میخوندم! یعنی از مرور و جمع بندی و آزمون گیری هیچ خبری نبود :دینقل قول:
اتفاقا منم بد نتیجه نگرفتم، تقریبا 90% اونچه خونده بودم رو تونستم در کنکور جواب بدم. فقط مشکل این بود که بیخیال و درس نخون بودم و درس خوندن رو 2ماه مونده به کنکور شروع کرده بودم! بنابراین چندتا درس نخونده یا نصفه داشتم ولی اون هایی رو که کامل خوندم با درصدای 70 -80 جواب دادم.
ولی امسال سعی میکنم از این روش استفاده کنم. البته اگر دلم طاقت بیاره که بیخیال نخونده ها بشم چون حجمشون احتمالا زیاد باشه!
نمیدونم چرا حس میکنم امسال با اینکه بیشتر میخونم نتیجه ام از اون زمان که درس نخون بودم بدتر خواهد شد. فکر میکنم چون اون زمان مدرسه ای بودم و تمام این درس ها طی سال های گذشته در ذهنم نقش بسته بود و اگرم خونه درس نمیخوندم خواسته یا ناخواسته! تو مدرسه یه چیزایی مرور میشد و یاد میگرفتم. اما الان چندین سال گذشته و هیچ ذهنیتی از درسا ندارم!
دوستان شرمنده خیلی عذر میخوام ولی این کنکور آزاد کمی منو گیج کرده چنتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1- الان من کنکور سراسری ثبتنام کردم کار دیگه ای واسه آزاد لازم نیست؟
2- آزاد قبلا باید قبل کنکور رشته رو انتخاب میکردیم الانم اونجوریه؟
3- از کجا بفهمم چه رشته ها و داشنگاه هایی کنکورشون حذف شده؟
با تشکر فراوان
خیلی بعیده شما 15 تا سوال از 15 فصل متفاوت غلط داشته باشید.....احتمالا کلا 5-6 فصل میشه....اون 5 فصل رو تو یه نصفه روز میشه جمعش کرد.... در ضمن بعضی غلط هام هست در اثر حواس پرتی و یا اشتباه در خوندن سوال و.... پیش میاد قطعا شما همون موقع میفهمید کدوم فصل ها رو اشکال جدی دارید.... تازه تعداد زیادی از غلط ها به علت اشتباه محاسباتی هست....نقل قول:
اون ابتدا یکم حجم زیاده ولی طوری نیست که نشه انجام داد....به تدریج به مراحلی می رسید که تعداد کمتری از غلط هاتون به خاطر کمبود اطلاعات هست و بیشتر به خاطر اون عوامل حواس پرتی و ایناس....
مثلا بعد دو هفته و 5-6 تا آزمون شما بعد از آزمون احساس میکنید که تعداد زیادی از فصل رو تازگی خوندین و اعتماد به نفس خوبی به شما میده....در واقع طی یک ماه شما فقط بخش های مهم رو که حتما ازش سوال میاد رو میخونید.....
راه رفته رو دوبار نرید..... در این جور مواقع باید به یه روش درست اعتماد کرد حتی اگه شما فکر میکنید صد در صد غلط هست....
در ضمن این روش خیلی فان تر از این حرفاس...شما هر 2 یا سه روز پشت یک میز مشابه شرایط کنکور با لباس بیرون از منزل امتحان میدید و بعدش هم میرید درصد میگیرید و رتبه به دست میارید.... در اون دوران به ندرت مجبورید بیشتر از 10 ساعت در روز درس بخونید....وقتی سر جلسه میشینید فکر میکنید که مثل همون آزموناس که تو خونه دادید.... ترتیب سوالا و شیوه ها و ....
خلاصه اینکه یک ماه آخر برای من بهترین دوران کنکورم بود....
در ضمن من خودم با اینکه خیلی به روش شک داشتم اما این روش رو اجرا کردم و نتیجه داد....
خیلی ممنون از جوابتون ولی اخه مثلا چه چوری من در عرض شش ماه اختصاصیارو 3 4 بار بخونم تازه عمومیارم حداقل 2بار باید بخونم خیلیی حجم بالاییه!!!!نقل قول:
و اینکه گفتم 2بار منظورم 2بار با کیفیت خیلی خوب بود اونم تو بازه 3 ماهه بعدشم که می خوام اون ازمونایه تو خونه رو بدم که اونجام یه یکی دو باری دوره میشه
حالا اگه بازم فک می کنید کافی نیست یه راه حل بهم نشون بدین که چه چوری اختصاصیارو 4 5 بار بخونم عمومیارو 2بار با این ساعت مطالعه چون فک کنم با 880 ساعت تو هفته هم نشه تا خرداد این کارو کرد؟؟؟؟
بازم خیلی خیلی ممنون
دوست خوب سلامنقل قول:
انقدر به این که چند بار بخونی حساس نشو مهم این که یک بار کامل درس رو بفهمی و تو دفعات منظم مرورش کنی مثلا من خودم در مورد شیمی الان دارم کامل شیمی 2 رو می خونم و وقت زیادی میزارم که بفهم
یک بار دی ماه جمع بندی شیمی 2 رو گذاشتم که سریع مطالب رو مرور کنم
بعد تو بهمن دو فصلش رو مرور گذاشتم
تو اسفند سه فصل بقیش رو مرور می کنم و تو اردیبهشت و خرداد هم که مرور و جمع بندی کامل هست
همین طوری برا هر درس برنامه ریزی کردم یک بار خوندن کامل و تو دفعات مناسب مرور
:n16:
البته شما به عرایض بنده ی حقیر توجه نکردی....نقل قول:
من نگفتم اختصاصی رو 3-4 بار بخون...گفتم متناسب با سختی و مهم بودن هر فصل تعداد دفعات بیشتری باید اون رو مطالعه کنید.در یک کلام شما طوری مطالعه کن که در درجه اول به فصل های مهم تسلط پیدا کنی و بعدش روی فصل های ساده تر تسلط پیدا کنی....حالا ممکنه شما فصل قارچ ها رو با 2 بار خوندن مسلط بشی،من با 10 بار ،یکی دیگه 5 بار.... یعنی ملاک تعداد دور ها نیست بلکه ملاک مسلط شدن روی هر فصله .
[LIST=1][*]خیلی ممنون پس نهایتا خوبه یه دور تا عید بخونم بعد جمع بندی رو از عید شروع کنم یعنی ازمون تو خونه ای هارو از عید شروع کنم یا نه دو بار خوبه خوب تا 7 خرداد بخونم بعد ازمون خونه ایارو بدم ?اهان یه سوال دیگه با عرض پوزش :n02:میشه فقط ازمون اخر یعنی 30 خرداد کانونو ثبت نام کرد و اصن با این تغییرات تاریخ کنکور ازمون اخر کانون تاریخش تغییر نکرده?البته دو باره اخیرا کنکورو بردن هفته اول تیر یعنی 6 7 8 تیر.بازم تشکر از همگینقل قول:
ﺷﻤﺎ ﺗﺎ ﻫﻔﺖ ﺧﺮﺩﺍﺩ ﺑﺮ ﻫﺮ ﻣﻄﻠﺒﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﻣﯿﺎﺩ ﻣﺴﻠﻂ ﺷﻮ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻦ....نقل قول:
ﺷﻤﺎ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﺩ ﻣﯿﺘﻮﻧﯽ ﺗﻮ ﻗﻠﻤﭽﯽ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﮐﻨﯽ ﺍﻣﺎ ~ﯾﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﯿﺪﻡ ﺍﮔﻪ ﺑﺎ ﺳﻨﺠﺶ ﺗﺪﺍﺧﻞ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻫﺮ ﺳﻪ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺁﺧﺮ ﺭﻭ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﻦ....
سلام دوستان لیست رشته های انتخابی واسه ارشد 92 رو می خواستم . اگه امکان داره برام بدید
ضمنا مهلت هست برای ثبت نام کنکور ارشد سراسری دوره بعدی؟؟؟(من شنیده بودم یه فرجه ی چند روزه قراره بذارن درسته ؟)
ضمنا دانشگاه آزاد چی؟کی هست ثبت نامش؟ برای آزمایشی می خوام برم امتحان 92ش رو بدم
متشکر
دوستان جواب این سوال رو بدید ممنون میشمنقل قول:
سلام كنكوري هاي گلم ...
اقا من هي تصميم ميگيرم واس درس خوندن با برنامه ريزي بلند مدت و حتي كوتاه مدت ولي اجرا نميشه خب ....يعني كوچيكترين خلالي كه پيش مياد و حس ميكنم برنامه ام بهم ريخت كلا بيخيال ميشم ميرم فيس بوك :n02:
ميدونم اصل خودم و اراده خودمه ..ولي دنبال راهكارم كه زود خسته نشم ...بتونم مث خيلي ها ساعت ها در روز درس بخونم ...يعني وقتي از مدرسه ميام واقعا خسته ام...اين خستگي تا شب انگا تو بدنمه .
راستي من تو اين مدت كم خوندم .واقعا كم خوندم ...6 ماه فرصت خوبي براي يه رتبه 4 رقمي هس ؟ مرسي
اقا فیسبوک دی اکتیو کن منم همین کار کردم چون واقعا وقت میگیرهنقل قول:
نمی خوام نصیحت کنم اما واقعا اگه می دونستی این روزا چه قدر مهمه (البته می دونیا) اما من چون من دو سال پیش کنکور دادم و همین طوری بودم برنامه می ریختم یکم که ازش می موندم و نمی رسیدم انجام بدم بی خیال می شدم و هی دوباره برنامه می ریختم نصف وقتم داشتم برنامه می ریختم :n02: بخاطر همین تنبلیام اون رشته ای که می خواستم رو نیاوردم یه رشته ای که فقط نمره ام بهش می خورد و هیچ علاقه ای نداشتم رفتم دو ترم رفتم دیدم نه فقط دارم وقتم تلف می کنم و از چند هفته پیش شروع کردم برا کنکور خوندن اما این دفعه واقعا دارم سعی می کنم وقتم تلف نکنم با این حال حدود 5 روز از برنامه ام عقب هستم اما این دفعه به جای عوض کردن برنامه دارم سعیم می کنم بیشتر بخونم تا به برنامه ام برسم
بعدم من که الان یک سال از درس و مدرسه دور بودم دوباره شروع کردم می خونم امید به 3 رقمی دارم:n26: دیگه شما حساب کار خودت بکن دیگه :n16:
مرسينقل قول:
اين كه نصف وقتتو در حال برنامه ريزي هستي رو خوب اومدي ...:n02: منم دقيقا همينطوريم ...
ولي كاش ميشد درس خوند ...يعني خداييش خسته ام انقدر عقبم هميشه از برنامه ريزيم ...
بايد نت رو قطع كنم كلا ..بلاي درس سوزيه
۱۰۰۰ ام ۴ رقمیه ۹۹۹۹ هم :n02:نقل قول:
رشتتون تجربیه دیگه؟
تلاشتو بکن.
وقتتم درست تقسیم کن.
حتما موفق می شی
برای دروس عمومی (مخصوصا ادبیات) کدام بهتره و چرا؟ کتاب سفید گاج یا آبی قلمچی
هیچ کدوم ، دوتاشون خیـــلی شبیه به همه....نقل قول:
مبحثی خوندن از همه بهتره...
مهر و ماه هم کتابش خوبه
بین این دو کتاب گاج خیلی خیلی بهتر هست و قابل مقایسه با کانون نیستنقل قول:
سلام دوستان لیست رشته های انتخابی واسه ارشد 92 رو می خواستم . اگه امکان داره برام بدید
ضمنا مهلت هست برای ثبت نام کنکور ارشد سراسری دوره بعدی؟؟؟(من شنیده بودم یه فرجه ی چند روزه قراره بذارن درسته ؟)
ضمنا دانشگاه آزاد چی؟کی هست ثبت نامش؟ برای آزمایشی می خوام برم امتحان 92ش رو بدم
متشکر
یکی یه برنامه ریزی خوب نداره که عمومی چجور و چقدر بخونیم
چه مباحثی رو کی تموم کنیم
تخصصی چجوری بخونیم و کی چیا تموم بشه
اصلا فکر کم بودن وقت رو نکن میدونی چقدر وقت داری ؟هنوز 6 ماه تموم مونده ( البته منفی برداشت نکنیا :n02:) وقت هم هنوز زیاده مطمئن باش بدون دوشواری میتونی از الان بخونینقل قول:
ادم وقتی برنامه ریزی میکنه زیادی ایده ال عمل میکنه مثلا از ساعت 6 صبح شروع میکنم و این حرفا ، واسه همین زیاد برنامه ی سختی ننویس مثلا سعی کن از روزی 3 4 ساعت شروع کنی درس هایی که دوست داری رو بخون و...اینجوری یکی دو هفته بخونی عادت میکنی
ادم معمولا دلش نمیاد ساعات کمتر تو برنامش بنویسه ساعات زیادم نمیتونه بخونه در نتیجه میشه از اینجا مانده و از انجا رانده!من که خودم همش همینطوری میشدم!
فیس بوکم دی اکتیو کن (در تمام مراحل زندگی!:n02:)
من میخوام برم رشته ربان خارجیبرای کنکور سراری باید دوتا10300 بخرم یا 1 کافیه
یه رشته ربان انگیسی جز رشته های بذون کنکور هست یا نه
سلامنقل قول:
اگر میخواهید در کنار رشته اصلی زبان رو هم شرکت کنید میبایست دو کارت اصلی شرکت در ازمون را خرید کنید
رشته های دانشگاه دولتی خیر با کنکور هست و فقط برخی از واحدهای پیام نور و غ انتفاعی بدون ازمون هستش
موفق باشید
البته با کارت علاقندی نمیشه برای زبان هم ثبت نام کرد باید برای زبان یک کارت جداگانه ثبت نام اصلی خرید.
رشته زبان انگلیسی هم هست و شما میتونین یه کارت اصلی بخرین و باهاش برای زبان های خارجی ثبت نام کنین
از دوستان هستن كه از امار شركت كنندگان ازمونهاي ازمايشي سنجش خبر داشته باشه!!؟حدودا چقدر ميشه!؟هرچي سرچ كردم اطلاع كسب نكردم جز اين كه ميگن جامعش تعداد شركت كنندهاش زياده و اين كه مزخرفه:n23: اگر مزخرفه چرا انقدر كتابهاي تست سوالاتش رو مياره!نظر خودم اينه كه بايد سوالاتش به استاندارد كنكور نزديكتر از ازمونهاي ديگر باشه!:n13: يا شايدم نباشه:n01: كلا ميخوام اين رو بدونم كه شركت در ازمونهاي مرحله اي رو پيشنهاد ميكنيد يا نه!؟:n16:
آخه چرا باید اینطوری باشه :n03:
می خواستم کنکور آزاد رشته ی ریاضی بدم ولی خودم تجربیم ولی الان از هرکی می پرسم باید چی کار کنم چیزی نمی دونه:n28:
پچه ها دعا کنید مسئولین یک فکری باسه ما هم بکنند. آخه ممکنه یادشون بره بعضی ها در دورشته می خوان کنکور بدن
یه سوال اساسی. ساعت مطالعه را چطور محاسبه میکنند
من شنیدم مشاورها میگن هر 50 دقیقه استراحت بدید
حالا اینکه با نفرات برتر مصاحبه میکنن طرف میگه 12 ساعت میخوندم یعنی با استراحتهاش گفته دیگه خالص که نیست؟
نه خالص همینقدر هست. استراحت رو جزء مطالعه حساب نیمکنن که. من خودم برای کنکور بالای 13 ساعت در روز هم داشتم. حتی یه روزی بود که با احتساب فیلم های آموزشی 14 ساعت درس خوندم.نقل قول:
شرکت در آزمون های مرحله ای رو پیشنهاد مکنم....نقل قول:
فقط سه آزمون آخر ارزش شرکت کردن داره اون هم نه به خاطر سوالاش بلکه به خاطر جامعه آماریش و جامع بودنش...سوالاش هم ربطی به کنکور نداره.... ولی خب چون جامع هست میتونی رو درصد هات حساب کنی...
آزمون آخر بیشترین جامعه آماریش 70 هزار نفر برا رشته ی تجربی بود دو آزمون قبلش هم دقیق یادم نیست اما راضی کنندس....
استراحت رو حساب نمیکنن.... استاندارش به روش شما مربوط میشه...یه روش هست طرف هر بیست دقیقه 10 دقیقه استراحت میکنه!!!(یه روش بر اساس قلمچیه ولی توصیه نمیکنم)نقل قول:
اما تو اکثر بچه ها که دیدم معمولا هر 90 دقیقه یک ربع استراحت میکنن.
البته در سه ماه آخر پیشنهاد میشه پشت سر هم درس بخونید...یعنی در بازه های طولانی 3 یا 4 ساعتی به چند دلیل:
1-شما باید 4 ساعت و خورده ای سره جلسه کنکور بشینید و خسته نشید
2-باید ساعت مطالعتون بره بالا
3-بایدتو این ساعات چند درس مختلف رو بخونید تا عادت کنید در کنکور بین درس ها شیفت کنید...
من هیچ وقت بیشتر از 12 و خورده ای نخوندم اما دیدم کسایی که 15 رو هم خوندن که البته باید پشت سر هم و بی استراحت درس بخونی ....
نقل قول:با سلام و عرض خسته نباشیذنقل قول:
شرمنده من هم ناوارد هستم هم با پاسخ های بالا گیج شدم
من میخوام اگه انشااه قبول بشم برم در رشته ربان خارجی انگلیسی تحصیل کنم
در ثبت نام اولیه نشد و میخوام در سه روری در اسفند سایت باز میشه ثبت نام کنم
اما اخر متوجه نشدم با ید یک کارت بخرم یا دوتا مگه ربان کنکور جدا نداره مثل ریاضی انسانی و ... چرا کنکور هنر داریم
چرا هم بایذ عمومی امتحان بدم هم ربان بطور ازمون علاقه مندی ؟
نتایج ازمون جدا ست یا باهم یعنی ممکنه در ازمون عموی قبول و ذر ازمون زبان خارجی چون بصورت علاقمندی رد بشم
ارمون علامندی ربان اصلا یعنی چی ؟
اگه میخوای کنکور زبان شرکت کنی باید یه کارت ازمون اصلی بگیری بعد ثبت نام کنی و کنکور زبان رو انتخاب کنینقل قول:
حالا اگه میخوای مثلا هم ریاضی و هم زبان بدی باید دو تا کارت ازمون اصلی بخری و موقع ثبت نام ریاضی بزنی: علاقه مند به شرکت در کنکور زبان هستم (هنر هم عینا شرایطش اینطوریه)
همه ی رشته ها (ریاضی تجربی انسانی)میتونن تو کنکور هنر و زبان شرکت کنن
کنکور زبان دروس عمومیش مثل بقیه ی رشته هاست یعنی ادبیات، دین و زندگی، عربی و زبان +درس اختصاصی هم فقط زبان تخصصی
در ضمن کنکور زبان کاملا جداگانه هست و ازمون و کارنامه ی جدا داره (هنر هم همینطوریه)
کنکور ارشد 93 کی هست دوستان تاریخ ثبت نامش؟
کنکور آزاد 92 و 93 چطور؟