این فعلا در حد یه قانئونه وتا اجرایی شدن فاصله داره. ما در مقایسه با بچه های پارسال هیچیم همچین موقعی پارسال تاپیک 250 صفحه بودنقل قول:
این فعلا در حد یه قانئونه وتا اجرایی شدن فاصله داره. ما در مقایسه با بچه های پارسال هیچیم همچین موقعی پارسال تاپیک 250 صفحه بودنقل قول:
headphone جون رتبتو نگفتیا رتبت چند شد عزیز؟
خدا بگم چیکارتون نکنه ، منم استرس گرفتم :31:
این سنجش لعنتی هم که حداقل یه rss نذاشته که انقدر صفحه رو refresh نکنیم ، فقط بلدن پول بچاپن
از امسال قرار دانشجو ها بتونن واحد بیشتر بردارن تا زودتر تموم بشه (در حد 3 تا 3.5 سال)نقل قول:
البته این حرفشون هم مثل بقیه فراموش خواهد شد!
راستی گفتی والیبال . فرهاد قایمی همشهریمه :31:
شیرینی این دوران به استرسشه!نقل قول:
این که چیزی نیست، امیر غفور هم کاشانیه! بچه محل خودمون.
(فکر کنم این دیگه خیلی ضایع اسپمه)
یچه ها الان دوشنبه ۲۰ شهریور و ساعت ۵۳ دقیقه بامداده(واسه اقا سعید که ساعتم خواسته بود :دی )
اقا من یه چیز میگم حالا شما بگید نه
من میگم فردا(ببخشید همین امروز منظورمه) ۲ بعد از ظهر به بعد نتایج ها میاد حالا میبینید
واسه اینکه بیکار نباشید هر کی پست میده بگه ببینم انتظار معقول یعنی چیزی که واقعا حدث میزنید قبول میشید و اگه بشید خوشحال میشید رو بگه
من که حدث میزنم مهندسی کامپیوتر دان شیراز رو قبول شم واگه قبول کلی حال میکنم دم خودمم گرم
یکی هم جواب منو بده :37:
با خانوما لج هستینااا :18:
اینم برای اینکه بدونید تو دانشگاهها چه خبره بخونید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه این سوال وقتش الان نیست که!نقل قول:
شما مگه حلا میخواید انتخاب رشته کنید؟؟
نقل قول:
من که به شما بسیار جواب دادم ولی مثل اینکه شما دیگه مارو گذاشتین جیب بغلتون از بس که استرس دارید!!!
قضیه ی من فرق دارهنقل قول:
من توی کنکور گزینه ها رو جابجا زدم ، رتبم خراب شد
دیگه مطمئنم هر چی قبول بشم مزخرفه ، به خاطر همین استرس نداشتم (به لطف بچه ها الآن دارم:31:)
,ولی فرهاد از همه بهتر تره :31: kidding
من فک کنم پزشکیه گرگان
من اگه نرم افزار خوارزمی یا عباس پور یا قزون رو بیارم ذوق مرگ می شم ولی به احتمال 99% مکانیک زنجان. راستی با 4300 منطقه 2 مکانیک بابل میارم؟
اقا یه پیشنهاد دادیما یه خرده همکاری کنید خوش میگذره فردا که نتایج اعلام بشه همش خاطره میشهنقل قول:
واسه اینکه بیکار نباشید هر کی پست میده بگه ببینم انتظار معقول یعنی چیزی که واقعا حدث میزنید قبول میشید و اگه بشید خوشحال میشید رو بگه
من که حدث میزنم مهندسی کامپیوتر دان شیراز رو قبول شم واگه قبول کلی حال میکنم دم خودمم گرم
بگید دیگه انتظار دارید چی قبول شید؟
خوش به حالت به پزشکی رسیدی! ما که نرسیدیم به پزشکی، باید به پرستاری راضی شیم D:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1024 صفحه رفتیم جلو !!!!!!
پارسال ما دیگه برای خودمون اکیپ شده بودیم.مافیا بودیم واسه خودمون:31:
امسال مثل اینکه دیگه کسی حال نداره.اوج شلوغی 20نفر آنلاین بود فقط.صفحه ام 94تا.یه حرکتی چیزی بزنید پرچممون بره بالا
آیم سو سو نــِروس هـــــــــِلــپ می :42::37::41:
کی میره این همه راه رو؟ الان یه ساعته هی داریم میخونیم مینویسیم، به صد نرسیدیم!نقل قول:
توی یادگار ماندگار کانون آخرین رتبه مکانیک بابل پارسال 3000 بودنقل قول:
عزیزم فارسی تایپ کن بچه ها استرس دارن هیچ کی نمیفهمه :31:نقل قول:
اقا من هنوزم رو حرفم هستم فردا ۲ بعد از ظهر به بعد منتظر باشید
میگما امسال شانس ما فکر کنم همه کامپیوتر گذاشتن بچه ها با این شرایط یکم رقابتی میشه اوضاع
شاید امسال تو کم بودن صفحات رکوردی بزنیم که در تاریخ p30world ثبت بشه:31:نقل قول:
الانم گروه دانشجویان ورودی 89 ، اعضاش بیشتر از 90 یاس !! تازه یه بار ترکید مجبور شدیم دوباره عضو بشیم خیلیا دیگه نبودن ایندفه !!نقل قول:
آقا یه صلوات بفرس :31: !!!!
خودمم نمی خوام اونجا رو بیارم اخه مکانیکشو چون می دونستم احتمالش کمه بالاتر از جاهای دیگه زدمنقل قول:
این یک ماه کارم این شده بود که دعا کنم، کامپیوتر سازمان سنجش قاط بزنه، پزشکی بقوبلم!
فکر کنم شماها هم از این دعاها کرده باشید.
رفیق میشه اگه زنجان درومدی و قصد رفتن داشتی بهم با پ.خ اطلاع بدی و در ارتباط باشیم؟نقل قول:
نقل قول:
الللهههم ...
بابا دیگه چقدر اسپم میدیما
بچه ها تا کی میخواید انلاین بمونید امشب؟نه خداییش با خودتون رو راست باشید امید دارید که تا چند ساعت دیگه نتایج بیاد؟
بسلامتی داریم هم دانشگاهی میشیم شما کدوم رشته رو انتخاب کردی ؟ رفتنش رو که 100% می رمنقل قول:
تا24 ساعت دیگه یا حتی 48.............نقل قول:
من رتبه ی کل در سهمیه 5926
رتبه کشوری (بدون اعمال سهمیه) 14981
و رتبه در سهمیه ی بین زیرگروه 4 4367
زیرگروه 1 7313
زیرگروه 2 8205
زیرگروه 3 8244
زیرگروه 5 7108 شده
ممنون میشم حداقل رشته و دانشگاهی که میتونم قبول شم کجاست؟؟؟
دختر هستم و سهمیه ی منطقه2:37:
ماشالا میبینم ک همه دنبال یارننقل قول:
بسلامتی داریم هم دانشگاهی میشیم شما کدوم رشته رو انتخاب کردی ؟ رفتنش رو که 100% می رم
اقا دانشگاه شیراز کسی نبود؟:دی
یا ابرفضلنقل قول:
بابا بیخیال ۴۸ ساعت؟تا اونجا که نصف بچه های تایپیک دود میشن میرن هوا از جمله خودم
مگه نگفتن 21 تا 23 نتایج میاد؟ امروز که بیستمه شما چرا منتظرین؟:31: خبر جدیدی اومده؟:31:
دانشگاه تهران (علوم پزشکی) 2 نفر دربست!
نه برادر داستان یچیز دیگس.حتما خبرم کن اگه رفتنی شدی.دانشگاه زنجان من رفتم خیلی بزرگه.با زنجان 5کیلومتر فاصله دارهنقل قول:
اینجا ایرانه !!!!نقل قول:
نه بابا دیگه بعد یه ماه بیکاری و الافی اومدیم یه گپی تو تاپیک بزنیمنقل قول: