سلام .نقل قول:
اين مدل رو 178 الي 180 هزار تومن هم ميتونيد در بازار پيدا كنيد .
Printable View
سلام .نقل قول:
اين مدل رو 178 الي 180 هزار تومن هم ميتونيد در بازار پيدا كنيد .
وقت بخیر و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز مخصوصا اقا عطا . لطفا منو راهنمایی کنید :
قصد خرید یه هارد اکسترنال 6 ترابایتی (مای بوک) دارم . فقط برای نگه داری آرشیو سریال و حتی قصد ندارم سریال ها رو از روی اون ببینم (چون اگه خراب بشه به فنا میرم :n02:) و حتی دور از کیس هم میخوام قرارش بدم که میدان مقناطیسی اون خرابش نکنه !!! (چون یه دونه سه ترا همینطوری خراب کردم)
توی ایران که قربونش برم نیست . توی آمازون دیدم زده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یه جا قیمت گرفتم با قیمت یک میلیون و صد و هفتاد هزار تومن به دستم میرسه
الان تردیدی که دارم اینه که اینو بخرم یا این که خودم یه هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرم (الان قیمت این هارد هست یک ملیون و صد و نوزده هزار تومن) و بندازم روی اون باکس سه ترابایتی که هاردش خراب شده و باکسش سالمه
خیلی گارانتی واسم مهم نیست چون مطمئنا انقدر زمان گارانتی کوتاهه که توی اون مدت دو سال هارد رو خراب نمیکنم اما نمیدونم خود وسترن هم همین کار رو میکنه یا اون مثلا هارد سبز یا صورتی میزاره تو باکس
تو سایتش هم فقط زده WDBFJK0060HBK من متوجه نشدم رنگش چیه اما اگه واقعا یه هارد بهتر میزاره اون اختلاف مهم نیست ولی اگه همون قرمز رو می زاره چه کاریه بی خودی گرون تر بخرم گاراتنی هم نداشته باشه
:n16:
با عرض پوزش از تمام شما دوستان بابت خرید یک هارد و پرسیدن این همه سوال خواهشن به این چندتا هم پاسخ بدید ممنونهارد western digital my book 2tb که با یک لغزش امکان خراب شدن داره برای چی می سازنش و آیا هارد های اینترنال هم مثل اینه و با لغزش امکان خراب شدنش هست؟
۳)لطفا یک هارد حداقل مقاوم در مقابل لغزش بهم معرفی کنید قیمت حدود ۳۰۰ هزار تومان یک ترابایت یا دو ترابایت ایکسترنال فقط برای فیلم های کنکور آسان است میخوام
۴)یک هارد خوب یک یا دو ترابایت اینترنال حدود ۳۰۰ هزار تومان
۵)یک امید که برم western digital my book 2tb رو بخرم چون یک هارد توی اتوبوس حداقل یکم تکون می خوره دیگه
دستتون درد نکنه واقعا ببخشید
سلام .نقل قول:
علت خرابی از هر چی باشه حداقل از این یکی (قراردادن نزدیک کیس) نمیتونه باشه ! اول اینکه خود هارد دیسک دارای آهنربای فوق العاده قوی نئودیمیوم هست . دوم اینکه خودم مدتهای طولانی هاردهای اکسترنال را بغل کیس میذاشتم و دچار مشکلی هم نشده بودند .نقل قول:
و حتی دور از کیس هم میخوام قرارش بدم که میدان مقناطیسی اون خرابش نکنه !!! (چون یه دونه سه ترا همینطوری خراب کردم)
چه اصراري به خريد شش ترابايتي داريد ؟ دو هارد اكسترنال سه ترابايتي بخريد هم از لحاظ قيمت مقرون به صرفه تر هست و هم امنيت بيشتري خواهد داشت . يكي از هارد ديسكها خراب بشه فقط سه ترابايت را از دست ميديد !نقل قول:
قصد خرید یه هارد اکسترنال 6 ترابایتی (مای بوک) دارم .
توی ایران که قربونش برم نیست . توی آمازون دیدم زده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یه جا قیمت گرفتم با قیمت یک میلیون و صد و هفتاد هزار تومن به دستم میرسه
الان تردیدی که دارم اینه که اینو بخرم یا این که خودم یه هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرم (الان قیمت این هارد هست یک ملیون و صد و نوزده هزار تومن) و بندازم روی اون باکس سه ترابایتی که هاردش خراب شده و باکسش سالمه
يا اينكه اگر عجله اي نداريد صبر كنيد به هر حال مطمئناً وارد بازار کشور میشود.
استفاده از باكس قديمي براي WD Red مشكلي نداره ولي حداقل از سلامت آداپتور مطمئن باشيد . Data Sheet هارد ديسكهاي WD Green و WD Red را هم مطالعه كنيد و ببينيد ميزان جريان مورد نياز تا چه حد باهم اختلاف دارند و اگر اختلاف زيادي دارند و اگر WD Red بيشتر از WD Green هست مطمئن بشيد كه آمپر آداپتور كافي هست .
روی این مدل قطعاً WD Green هست . زمانیکه برای اولین بار شش ترابایتی WD Green وارد بازار شد همزمان با آن شش ترابايتي WD my book هم به بازار عرضه شد .نقل قول:
تو سایتش هم فقط زده WDBFJK0060HBK من متوجه نشدم رنگش چیه اما اگه واقعا یه هارد بهتر میزاره اون اختلاف مهم نیست ولی اگه همون قرمز رو می زاره چه کاریه بی خودی گرون تر بخرم گاراتنی هم نداشته باشه
چی بگم والا از دست این تعمیر کار های هارد :n23: (شایدم کیس من موشکول داره:n04:)نقل قول:
اون هارد من سه ترا سبز بود و بعضی موقع ها خاموش میشد . بردم توی زیرزمین پاساز ایران نشون دادم گفتن فریم ورش مشکل داره منم 35 تومن دادم فریمورش رو اپدیت کرد
بعد یه باکس وسترن یو اس بی 3 خریم 65 تومن گذاشتم توش و فورمت کردم و حدود 2 ترا اطلاعات ریختم روش تا اینجا هیچ مشکلی نداشت
اما بعد از حدود سه ماه که روشنش کردم فقط هارد رو میشناخت و هیچ درایوی رو نشون نمیداد
این دفه که بردم پیش اون یارو گفت برد هارد سوخته اما اطلاعات توش سالمه و احتمالا میدان مغناطیسی برد هارد رو خراب کرده
تا الان که حدود 2 سال از این ماجرا میگذره نتونستم برد هارد 3 ترابایت وسترن پیدا کنم !!!
منم دیگه پشت دستمو داغ کردم دیگه اون یکی هاردام رو کنار کیس نمیذارم
چون تعداد هارد هام زیاده (یه 4 و یه 3 و یه 2 پارسپورتی) ترجیح میدم ظرفیت یه هارد 6 داشته باشم تا دو تا 3 !!!
با این وضعیت فکر کنم خودم یه 6 ترای قرمز بخرم بهتر باشه چون کلا از سبز خاطره خوبی ندارم (یه 500 هم داشتم که کلا پوکید :n28:)
به هر حال ممنون از راهنمایی شما
سلام
من قصد خريد يه هارد اكسترنال 2TB قابل حمل دارم، ميخواستم بدونم شما چه برند و مدلى رو پشنهاد ميكنيد و چند تا سؤال:
١. تفاوت Western Digital My Passport Ultra و Western Digital Elements چيست و شما كدومو پشنهاد ميكنيد؟
٢. تفاوت My Passport Ultra و My Passport Ultra Metal Edition فقط در بدنه است؟ و آيا Metal ارزش خريد را دارد؟
٣. هاردهاى پرتابل پرسرعت (2.5 اينچ و 7200rpm) مانند Seegate GoFlex Turbo (كه ديگر توليد نميشود) آيا 2TB هم دارند؟
باتشكر
سلام .نقل قول:
1. به جزء شكل ظاهر و نداشتن نرم افزارهاي بكاپ گيري و مديريت هارد ديسك و نداشتن قابليت رمزگذاري سخت افزاري در مدلهاي elements ، تفاوتي با مدلهاي my passport ultra ندارند. اگر تفاوت قيمت زياد نيست بنظر من my passport ultra را بخريد .
2. مهمترين تفاوت بين ايندو مدل metal و ultra جنس بدنه و شكل ظاهري آن هست و در بقيه موارد هم تفاوتي ندارند. مدل metal صرفاً به خاطر دهمين سالگرد هارد ديسكهاي سري my passport توليد شده و همچنين به خاطر شكل ظاهري آن مطمئناً براي طرفداران خودش جذابيت خواهد داشت .
3. فعلاً فقط تا يكترابايت 7200rpm هست .
قيمت 386 تومن براى my passport ultra خوبه؟نقل قول:
لطفاً يكترابايت هاى موجود رو معرفى كنيدنقل قول:
بگرديد كمي ارزانتر هم ميتونيد پيدا كنيد .نقل قول:
فكر نميكنم هاردهاي اكسترنال پرتابل 7200rpm در بازار كشور موجود باشد. اگر خيلي براي شما مهم هست و اگر در بازار پيدا نكرديد ميتونيد سفارش بديد تا از خارج ارسال كنند. بعنوان مثال HGST Touro S .نقل قول:
چقدر ارزانتر؟! چون ميخوام از ديجى كالا بگيرم، به نظر شما به زمان و هزينه هاى رفت و آمد نميصرفه؟ به علاوه كه نميدونم كجا بايد بگردم!نقل قول:
برای شما پیغام خصوصی کردم .نقل قول:
سلامنقل قول:
شما از کجا خریدی؟
با قیمت 178 تومن پاساژعلائالدین موجوده با گارانتی 12 ماهه الماس ،این شرکت الماس معتبره ،چون با گارانتی سازگار ارقام پیدا نکردمنقل قول:
پاساژ ایراننقل قول:
سلام
دوستان من یه هارد 1 ترا واسه آرشیو فیلم میخوام و اینکه روزی حداقل 5 - 6 ساعت باهاش فیلم ببینم مشکلی نداشته باشه و مثل هارد adata قبلی م یه ماهه نسوزه :n02: (عمرش خیلی واسم مهمه)
اولویت دومم اینه سرعتش خوب باشه
ضد ضربه و ضد آب و ضد خش و.... به نظرم همش چرت و پرته و اینا واسم مهم نیست و ترجیح میدم یه هارد شیک و خوشکل باشه تا زمخت و ضد ضربه و سنگین :n15:
خودم مدل های زیر مد نظرم هست:
1.Seagate backup plus
2. WD my passport ultra
3.SP stream s03
4.SP diamond D06
خودم بیشتر نظرم روی seagate هست ولی میگن عمر SP از همشون بهتره و منم یه همین خاطر دو تا هارد SP گذاشتم
خلاصه به نظرتون کدومشون با توجه به اولویت هام میتونه بهتر باشه؟
اگه هم مدل خاصی مد نظر دارین معرفی کنین
ممنون :n26:
سلام دوستان
جدیدا در حال جمع کردن یه سیستم هستم که برای ذخیره سازی اطلاعات درایوهای هیبریدی 1 ترابایتی ocz که با درگاه PCIe به مادر برد متصل میشه بهم پیشنهادشده.
حالا سوال بنده اینکه کسی در باره این درایو ها اطلاعاتی یا تجربه استفاده داره؟؟؟ چون تونت اطلاعات خوبی پیدا نکردم.
گزینه دوم خرید ssd+ hdd با ظرفیت دلخواه هست
کدومو دوستان پیشنهاد میدن؟؟
ممنون
سلام .نقل قول:
من مشخصات دقيق درايو هايبريدي مورد نظرتان را نميدونم (همانيكه درگاه PCIe دارد) ولي اگر قسمت SSD آن بصورت يك درايو جداگانه هست (نه بعنوان Cache درايو) و اگر سرعت خواندن و نوشتن آن بيشتر از محدوديت 600MB/s اينترفيس SATAIII هست (مشخصات آنرا در User manual بررسي كنيد) در صورتيكه بودجه كافي داريد و پرفورمنس براي شما مهم هست ميتوانيد انتخاب كنيد.
يكي از مزاياي درگاه PCIe در مقايسه با اينترفيس SATAIII بيشتر بودن پهناي باند آن هست و اگر SSD درايو مورد نظر آنقدر سرعتش بالا باشد كه پهناي باند SATAIII محدوديت ايجاد كند بايد همان روش اول را انتخاب كنيد .نقل قول:
گزینه دوم خرید ssd+ hdd با ظرفیت دلخواه هست
بازم سلام و خداقوت خدمت تمام دوستان
از حضور اساتید گرامی سوال داشتم برای خرید هارد
بین هارد 2TB WD My Passport Ultra USB3.0 و 2TB WD Elements USB3.0 کدوم یکی بهتره؟
آیا این دو مدلی که یکیشو با راهنمایی شما برای خرید انتخاب کنم خوب هستن؟؟؟
منتظر پاسخ و راهنماییتون هستم دوستان عزیز
با سلام یک هارد 2 ترا می خوام تهیه کنم از وسترن دیجیتال
بین مدل سبز و مدل بنفش موندم
چه فرقی باهم دارن ؟
آیا مدل بنفش از نظر سرعت به پای مدل آبی میرسه ؟
ممنون میشم پیشنهاد بدید
سلام .نقل قول:
اگر تفاوت قيمت براي شما مهم نيست و يا كم هست پيشنهاد ميكنم ultra را بخريد .
سلام .نقل قول:
کاربردهای WD Purple و کلاً هارد دیسکهای سری AV را در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم . برای سیستمهای معمولی اگر بودجه كافي داريد به جاي خريد WD Puple توصيه ميكنم WD Red را بخريد كه كارايي بهتري خواهيد داشت . مدلهاي WD Purple از نظر سرعت هيچگاه به پاي WD Blue نخواهند رسيد چون حتي 7200rpm هم نيستند .
ممنون از راهنمایینقل قول:
اما سری رد بنظرم توجیه اقتصادی نداره چون اختلاف قیمتش با سری بلک کم هست
و بلک خوب یک سر و گردن بالاتره
از این هارد سیگیت هم که اصلا دل خوشی ندارم تا حالا دو عدد اش به دیار باقی شتافته !!!
خیلی ممنونم آقا ata از راهنماییتوننقل قول:
فقط میتونم دلیلشو هم بدونم
واقعا ممنون
ظاهر زیباتر و همچنین امکانات بیشتری دارد .نقل قول:
باز هم ممنونم دوست گرامی از راهنماییتوننقل قول:
فقط یک سوال دیگه برام پیش اومد!
اینکه چه امکاناتی؟
من یک my book 3tr wd هم دارم.آیا امکاناتی که شما فرمودید؛ شامل my book هم میشه؟
اگه لطف کنید منو بیشتر در مورد این امکانات راهنمایی کنید و اینکه چه کاری میشه انجام داد واقعا ممنونتون میشم[emoji257]
سلام ... دوستان بنده یه هارد دیسک 2 ترابایت اینترنال میخام که روی سیستم اکثرا روشن مورد استفاده قرار بگیره .... بهترین هاردی که حداقل تا 3 4 سال برام جواب بده و مشکلی براش ایجاد نشه رو لطفا معرفی بفرمایید متشکرم
سوال دیگم این هست که با توجه به قیمت های هاردهای 3 ترا اینترنال آیا از لحاظ کیفیت جوابگو هستند و میشه روشون 3 4 ساله حساب کرد به نسبت هاردهای دو ترا و اگر میشه کدوم رو پیشنهاد میکنید از موارد زیر
هارد 2 ترا اینترنال وسترن گیرین 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 273
هارد 2 ترا اینترنال وسترن بنفش 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 305
هارد 2 ترا اینترنال وسترن بلک (مشکی ) 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 465
-----------------------------------------------------------------------------
هارد 3 ترا اینترنال وسترن گیرین 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 347
هارد 3 ترا اینترنال وسترن بنفش 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 390
سلام .نقل قول:
اگر بودجه کافی دارید از بین این لیستی که گذاشتید WD Black را پیشنهاد میکنم که پرفورمنس خوب و کیفیت مناسبی دارد یا اینکه اگر بعنوان هارد دیسک دوم سیستم هست میتونید WD Red را انتخاب کنید . در صورتیکه از نظر بودجه محدودیت دارید میتونید WD Green را بخرید که البته بخاطر پرفورمنس نه چندان بالای آن فقط مناسب برای آرشیو دیتا هست .
در مورد WD Purple پیشنهاد میکنم به سایت وسترن دیجیتال مرجعه کنید تا هدفی که این هارد دیسک بخاطر آن طراحی و تولید شده را متوجه بشوید ؛ همچنین در مورد ویژگیهای WD Purple و کلاً هارد دیسکهای سری AV و بعضی از تفاوتهای این سری از هارد دیسکها با مدلهای عادی در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک توضیحاتی دادم . من واقعاً تعجب میکنم که چرا بعضی از کاربران این مدل را برای سیستم معمولی خودشان انتخاب میکنند ! البته قبلاً از همین سری Audio/Video Storage توسط کمپانی وسترن هم تولید میشده ولی اینقدر مورد توجه کاربران و در بازار هم فراوان نبوده !
همچنین بطور کلی از نظر کیفیت فرقی بین هارد دیسکهای سه ترابایتی در مقایسه با دوترابایتی ها وجود ندارد . اگر میخواهید سه ترابایتی انتخاب کنید اگر مادربردتان UEFI نداشته باشد نمیتوانید روی آن ویندوز (یا هر سیستم عامل دیگر) نصب کنید .
هیچکس نمیتواند چنین اطمینانی به شما بدهد که در طی این مدت مشکلی پیش نیاید حتی اگر از بهترین مدل خریداری کنید .نقل قول:
حداقل تا 3 4 سال برام جواب بده و مشکلی براش ایجاد نشه
در مورد امکانات نرم افزاری این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را مطالعه کنید . همچنین این مدل قابلیت رمزگذاری اطلاعات و Lock کردن هارد دیسک هم دارد که البته اگر اطلاعات محرمانه ای ندارید پیشنهاد میکنم رمز نگذارید .نقل قول:
بله .نقل قول:
من یک my book 3tr wd هم دارم.آیا امکاناتی که شما فرمودید؛ شامل my book هم میشه؟
داداش ممنون بابت جوابنقل قول:
من متوجه منظورتون در مورد سری بنفش نشدم یعنی به نسبت قیمتی داره کیفیت نداره ؟ چون اختلاف قیمتی خوبی با سری Black داره و من موندم چیو بگیرم ... و با توجه به اینکه این دو سری
هارد 3 ترا اینترنال وسترن گیرین 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 347
هارد 3 ترا اینترنال وسترن بنفش 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 390
فقط گرین و بنفش داره و من سری Black رو ندیدم اگر گیر نیاوردم کدوم اینا رو خرید کنم ؟ فقط قصدم آرشیو هست و بعد اون رید و رایت فیلم و سریال و ....
هارد به عنوان هارد جانبی استفاده میشه .... مدل مین بوردم GA-H61M-S2PV هست این با هارد سه ترابایت به عنوان هارد جانبی مشکلی نداره ؟ روی سیستم دو تا هارد یک ترا و یک هارد 500 هم دارم ...
مرسی
سلام دوستان
من می خوام یه هارد اکسترنال بگیرم. اصلا برام مهم نیست حتما پاسپورتی باشه. کیفیت و موندگاری اطلاعاتم برام خیلی مهم هست. آرشیو عکسام قراره بره روش. ممنون می شم بهم معرفی کنید. حجم مورد نیاز هم 2 ترابایت هست. راستی اگر هارد اینترنال بگیرم و براش از این باکس های تبدیل به USB بگیرم بهتر نیست؟؟؟
باتشکر
WD Purple مشکلی از نظر کیفیت ندارند و شاید هم بهتر از WD Green باشد ولی ویژگیهایی که داره و اصلاحاتی که روی آن انجام شده اونو مناسب برای کاربردهای خاص خودش کرده . (در سایت WD کاربردهای این مدل مشخص هست) . WD Green کاملاً جوابگوی نیازها شما هست و کاربردتان در حدی هم نیست که بخواهید مدل خاصی و غیر متعارفی انتخاب کنید و هزینه اضافی متحمل بشوید . اگر هم میخواهید مدل بهتری انتخاب کنید من WD Red را پیشنهاد میکنم نه WD Purple .نقل قول:
مشکلی با نصب روی مادربرد هم ندارید ولی هارد دیسکهای بیشتر از دوترابایت باید بصورت GPTد، Initialized شوند تا بتواند به تمام حجم آن دسترسی داشته باشید .
سلام .نقل قول:
اگر جابجایی ندارید (و یا بندرت) من WD my book را پیشنهاد میکنم . در صورتیکه پرتابل میخواهید ، میتونید یکی از دو مدل Seagate Backup plus Slim و یا WD my passport ultra را انتخاب کنید .
در مورد سوال آخر ؛ اگر از کیفیت باکس و سایر اجزاء مربوطه مطمئن هستید این کار بلامانع هست ولی توصیه میکنم از همان ابتدا هارد دیسک اکسترنال بخرید و دنبال باکس و تبدیل نباشید .
تشکر می کنم از پاسخ شما.نقل قول:
علت پرسیدن سوال دوم این بود که شما در بعضی از پیشنهاد هاتون گفته بودین وسترن قرمز یا سبز بگیرین. گفتم شاید اونا بهتر هستن.
هارد دیسک بکار رفته روی همین مدل (یعنی WD my book) هم WD Green هست .نقل قول:
یک نکته جالب در مورد سری جدید WD Black یک ترابایتی (مدل نامبر WD1003FZEX) . همانطوریکه قبلاً هم گفته بودم این مدل در مقایسه با مدل قدیمیتر WD Black (مدل نامبر WD1002FAEX) از نظر Access Time پرفورمنس خوبی ندارند و حتی در انجمن وسترن دیجیتال یکی مدعی شد که بعضی از مدلهای جدید WD Black یک ترابایتی در واقع همان WD Blue هستند ولی با لیبل WD Black !
پیشنهاد میکنم مطالب گفته شده در انجمن زیر را مطالعه کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش مرسی بابت جواب ... من سیستمم اکثرا روشن هست ... و بیشتر روی در حال دانلود روی یک درایو هستم ولی کاری با بقیه هارد ها ندارم و فقط روشون نوشته میشه و بعد باید بشینم ببینمنقل قول:
وسترن red که میفرمایید من چک کردم قیمتش از سری بنفش گرونتر هست ... سری بنفش طبق پست شما بیشتر برای سیستم های مدار بسته استفاده میشده و 24 ساعت روشن در هفت روز هفته ... روی خود هارد که دیدم زده 24/7 ... حالا با توجه به مطالب بالا بنظرتون چی خرید کنم
یه سوال دیگه چه گارانتی خرید کنم که در صورت خرابی بدون مشکل بتونم ضرر و زیاد جبران کنم ... البته اطلاعاتم مهم هست چون دانلودی و هزار زحمت ... و هارد خوبی میخام ... ولی باز هم برای رفع ضرر چی پیشنهاد میکنید مرسی:n12::n12:
ظاهراً اصرار زیادی دارید که حتماً همین WD Purple را انتخاب کنید . مشکلی نیست و میتونید همین مدل را انتخاب کنید . این مدل پرفورمنس بالایی هم ندارد ولی برای شما که فقط برای آرشیو دیتا و تماشای آن میخواهید مشکلی ایجاد نمیکند .نقل قول:
در مورد سوال آخر ؛ اطلاعی از وضعیت گارانتی و نحوه عملکرد آنها ندارم . ولی این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بخونید .
سلام دادا من اصراری رو هیچ چیز ندارم:n02: بیشتر منظورم اینه که سری قرمز که قیمتش واقعا بالاست سه ترابایتش 570 تومن که اصلن نمیصرفهنقل قول:
حالا نظر شما بین سری سبز و سری بنفش سری سبز هست ؟ با توجه به کارایی که گفتم ؟ بعد اگر یخورده بودجه رو افزایش بدم نظرتون راجع به 4 ترابایت سری سبز چی هست ؟ ممنون میشم جواب بدید دمت گرم دادا:n12::n12:
تشکر بابت پاسختون.نقل قول:
می خواستم بدونم روی همه مدل های 1 و 2 ترابایت هارد گرین هست؟؟؟ آیا مدلی هست که هاردش بلو یا چیزه دیگه ای باشه؟؟؟ از کجا بدونم کدوم پارت نامبر رو بخرم؟؟؟
باتشکر
سلام دوست عزيز .نقل قول:
بنظر من WD Green هم كفايت ميكند . با اينحال شما ميتونيد WD Purple را انتخاب كنيد حداقل به خاطر MTBF بيشتر و امكان كاركرد بصورت 24/7 . چهار ترابايت WD Purple هم ميتونيد انتخاب كنيد و مسئله اي هم نيست .
حداقل حجم مدلهاي دسكتاپي (مثلاً My Book و يا Elements) دوترابايت هست كه هارد ديسكهاي بكار رفته WD Green هست . البته در مدل My Book Duo از هارد ديسكهاي WD Red استفاده شده .نقل قول:
سابقاً كه براي اولين بار هارد ديسك اكسترنال WD my book با اينترفيس USB 3.0 به بازار ارائه شده بود بطور محدود از هارد ديسكهاي WD Black استفاده ميشد و همچنين يك كارت USB 3.0 هم به همراهش ارائه ميشد !
دادا چهار اگه بخام انتخاب کنم بودجم روی گرین هست ... شما تست داشتید این هارد رو مشکلی نداره ؟
من my book چهارترابايتيشو دارم كه از همين هاردهاي WD Green استفاده شده و مشكلي هم تا الان نداشتم . تست اين هارد هم در پست زير گذاشتم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکرنقل قول:
الان هارد 2 ترابایت My Book مگه داخلش هارد گرین با 7200 rpm نیست؟؟؟