کرک جدید رو هم باید بریزی اما نمیدونم بعدش رونقل قول:
Printable View
کرک جدید رو هم باید بریزی اما نمیدونم بعدش رونقل قول:
نقل قول:
دوستان بازی میاد میگه اینتر و بزن میره روی لود بعد هیچ اتفاقی نمی افته
چی کار کنم ؟
اگه توی صفحه اول بازی گیر میکنه بدون شک پوشه پروفایل رو درست نریختی اونجایی که باید میریختی...
توی پوشه کرک dvd هم اگه پوشه dlc بود نباید اونو کپی می کردی تو اونجایی که بازی رو ریختی..
پوشه پروفایل رو اینجا بریز..
C:\Users\Your user\Documents\Rockstar Games\Social Club
اگه نشد بازی رو دوباره نصب کن...از روش زیر دقیق استفاده کن..
forum.bazi center.com/thread62432
نقل قول:
سلام دوستان کسی میتونه لینک دانلود max payne 3که خودش دانلود کرده و بدون مشکل هم اجرا کرده رو لطفاً اینجا بزاره؟ واگه مستقیم باشه بهتره چون من دانلودم ممکنه 2هفته طول بکشه اگه مثلاً rapidshareباشه ممکنه تو این مدت پاک بشه..
ممنون
تو گوگل سرچ بزنی خیلی سایت های فارسی لینک مستقیم هم گذاشتن..
خوب عزیز شما نباید آپدیت جدید رو اونجوری میگرفتی..مگه بازیت اصلیه که رفتی اونجوری آپدیت کردی ؟نقل قول:
سلام. بچه ها وقتی به نت وصل بودم بازیرو اپدیت کردم و اپدیت 47 رو گرفت..... الان تو بازی که میرم میگه به نت وصل شو..... به نتم که وصل میشم میگه باید اکانت بسازی..... چکارش کنم؟؟
الان فکر کنم باید بازی رو دوباره کرک بکنی..چون بازی اصلی نیست دیگه اجازه نمیده وارد بازی بشی...
با سلام
دوستان بازی بعد از اون ویدیویی که مکس مو های سرش و میزنه و کچل میکنه وقتی ویدیو تموم میشه صفحه سیاه میشه و چیزی نمیاد. مشکل از چیه؟ لطفا راهنمایی کنید تاره به جای خوب بازی رسیده.ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل این ارور چیه؟
آپدیت و کرک 1.0.0.49 ریلودد :
کد:http://uload.to/gz1jdhs7vbio
به پست اول هم اضافه شد.
چجوری مشکل blue screen رو که موقع نصب maxpayne 3 به وجود میاد رو رفع کنم؟(یه جا خوندم باید اسم پوشه کرک رو تغییر بدم ولی درست متوجه نشدم)
کدوم کرک بهتره؟
من یه بار تا آخر مرحله 4(تو استادیومه فوتباله رفتم)اگه میشه یه نفر سیو مرحله 5 یعد از مرحله استادیوم فوتبال رو بذاره ممنون میشم
خواهشا اگه امکانش هست زودتر جوابمو بدید مخصوصا سیو مرحله 5 رو زودتر بذارید آخه دارم از خماری مکس پین میمیرم
خواهشا یه نفر کمکم کنه !!!
این ارور به خاطر عدم نصب کامل بازی یا تغییر مسیر نصب بازی رخ میدهنقل قول:
خدایی هیشکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟؟نقل قول:
لااقل سیو مرحله 5 بعد از استادیوم رو بذارید رو هم رفته 5 mb هم نمیشه:41:
سیو بازی..اینو دانلود کن تو my documents کپی کن..پوشه rockstar games قبلی رو پاک کن..نقل قول:
خدایی هیشکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟؟
لااقل سیو مرحله 5 بعد از استادیوم رو بذارید رو هم رفته 5 mb هم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز ولی این پسورد میخوادنقل قول:
پسوردش چی هست؟
سیو کدوم مرحله هست؟
عزیز جان شما اول از همه باز رو به طور کامل روی pc کپی میکنی بعد قبل از نصب نام پوشه کرک رو به هر نامی که خواستی عوضش کن تا موقع نصب توسط setup شناخته نشه!!نقل قول:
اگه شانس بیاری بازی نصب میشه...وقتی بازی رو نصب کردی اونوقت باید کرک tehta به همراه آپدیتش رو نصب کنی(توی پستهای قبلی آدرسش رو گذاشتم)....ایشالله کارت راه میفته:46:
البته میتونی به جای تموم این کارها یه sp1 روی ویندوزت نصب کنی...دیگه تصمیم با خودت.
نقل قول:
اگه پسورد داره اینو دانلود کن..سیو مرحله آخر هست..یعنی همه ی chapter ها باز هستند.شما از هر چپتری که رفتی بزن ادامه اش رو برو..
این پوشه rockstar games هم مثل قبلی بریز تو My Documents.
آقا این مشکل که از intializing اولش رد نمیشه حل نشد؟ من هنوز گیرم ها :(
دمت گرم دوست عزیز ولی من نسخه blackBox نصبیدم خودش خودکار کرک رو کپی میکنه و پوشه ای به نام کرک نداره خودم کرک skidrow رو دان کردم اسمشو تو safemode تغییر دادم و کپی کردم ،؛اینطوری مشکل حل میشه؟نقل قول:
منظورت رو از sp1 نفهمیدم ،،منظور همون service pak1 هست؟
دوست عزیز من سیو مرحله 5 رو میخوامنقل قول:
سیو کامل مراحل که با یه سرچ تو گوگل راحت میشه پیدا کرد
وقتی سیو کامل مراحل رو کپی میکنم نمیشه یه مرحله خاص رو رفت یعنی وقتی از راه select chapter وارد بازی میشی دیگه ذخیره نمیکنه.
به هر حال دمت گرم
اگه تونستی سیو مرحله 5 رو بذار
tank you
بله منظورم همون ویندوز seven sp1 هست!نقل قول:
پس با این حال یا باید فایل کرک رو توی پوشه نصب بازی پیدا و پاک کنی یا اینکه همون sp1 رو نصب کنی چون هر بار که بازی رو میخواد نصب کنه درست وقتی به فایل کرک میرسه ویندوز کرش میکنه!
سلام دوستان
شرمنده شاید سوالم تکراری باشه ولی نتونستم پیدا کنم
مشکل من تو نصب دومه . اول تو نصب دوم این ارور رو میداد decompression problem : broken compressed data که با قطع کردن اینترنت حل شد
حالا در پایان نصب دوم بعد از نصب directx و visual و ... و social club بعد از نصب social club کامپیوتر ریست میشه
نسخه بلک باکس هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
آپدیت 1.0.0.55 ریلودد با تغییرات زیر :
Now Includes the free Disorganized Crime Pack for Max Payne 3 to battle
above the streets surrounding Max's old apartment in the new Hoboken
Rooftops multiplayer map. This pack also includes several new modifiers for
Score Attack in Arcade Mode including Explosive Rounds where all your
bullets detonate on impact, Lone Wolf AI for much more aggressive enemies
and Headshots Only where the only way to kill your enemies is with a bullet
in the head
Also, contains the Gorilla Warfare Pack that includes three items to
customize your loadout in Max Payne 3 - the Gorilla Mask Item gives you
extra adrenaline for melee kills from behind, the Lucky Coin Item give you
extra cash when looting bodies and the Booby Trap item makes your corpse
booby trapped so that it explodes when looted by another player
دانلود :
یاکد:http://uploaded.net/file/iam9j2h5
کد:http://rapidshare.com/files/258667989/Max.Payne.3.Update.v1.0.0.55-RELOADED.rar
سلام
من 7 دیسک بازی را اکسترکت میکنم به هارد
بعد از هارد که نصب میکنم این ارور میاد
اونم برای چندین بار
این ارور ناشی از چی میتونه باشه ؟
یه بار هم به درایو دیگری ریختم و نصب کردم تاثیر مثبتی نداشت
احتمالا خود بازی شما مشکل داره.نقل قول:
این فایلی که نام برده یه ویدیو هستش و نگاه کردم دیدم حجمش هم بالاست. حدود 900 مگه.
سلام
یکی از دوستان من بازی براش نصب میشه ولی موقع اجرا این ارور را میده.تمامی مراحل نصب را هم مطابق راهنما انجام داده.سیستمش اینه:vga ati7750/cpu i3 2120 ram2*2ddr3
مشکل از کجاست؟
جالب اینجاست که من بازیو دیشب دادم به مغازهنقل قول:
تستش کرد بهم گفت سالمه
من مندم چیکار کنم
پی سی دق داد مارو
باید به فکر کنسول باشم
والا ما چیزی ندیدم!!نقل قول:
منم با دستمون کاملا موافقم به احتمال زیاد یا DVD بازی مشکل داره یا اینکه چشم dvdrom شما ضعیف شده!!نقل قول:
مطمئنی مغازه دار تستش کرده!!؟...از این دروغها زیاد میگن!!
اگه مطمئنی یه دستی روی dvd و اگه برات مقدوره روی لنز dvdrom بکش بعد یه ایمیج از DVD بگیر ببین نصب میکنه بازی رو یا نه؟!
[QUOTE=mehdy.z;7191324]والا ما چیزی ندیدم!!
لینک باز نمیشه یا تصویر دیده نمیشه؟
کد:http://www.mediafire.com/view/?26bghnlbs6jhzm4
برای من موقع نصب اولا 3 ساعت 40 دقیقه طول میکشید ، دوما روی 98% یلواسکرین میداد .
سیستمم :
CPU : AMD 4x 640
RAM : 4g DDR3 1333
VGA : ATI 5730 2g DDR5
اما ویندوز 7 پک 1 ریختم گذاشتم 390 مگ هم آپ کرد ، آخرین درایورها رو هم ریختم ، زمان نصب به 1ساعت و 14 دقیقه کاهش پیدا کرد و ارور هم دیگه نداد .
عین آینه اجرا کردمش و یک شبه تا آخرش رفتم :7:
[QUOTE=hamidkabiri6270;7191486]عکسی دیده نمیشه!!نقل قول:
توی یه لینک مستقیم آپلود کن...
[QUOTE=mehdy.z;7191541]نقل قول:
[QUOTE=hamidkabiri6270;7191657]نسخه چند dvd بازی رو داری؟!نقل قول:
منظورم نسخه کامل یا BLACKBOX...
[QUOTE=mehdy.z;7191688]5 تا دی وی دی هست.نقل قول:
[QUOTE=hamidkabiri6270;7191805]والا ما تا حالا نسخه 3DVD و 7DVD بازی رو شنیده بودیم این دیگه ورزن جدیدا احتمالا:دینقل قول:
راستش من که نسخه کامل بازی رو دارم اصلا چنین فایلی بتوی پوشه بازی وجود نداره ولی ممکنه کرک شما مشکل داشته باشه کرک و آپدیتی که توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست گذاشتم دانلود کن امیدوارم مشکلت حل شه...
دوستان کسی هست مشکل منو حل کنه.
از اول توضیح میدم.
من بازی رو نصب کردم....بعد آپدیت ها رو ریختم...بعد کرک ریلودد رو ریختم دیدم ارور لانچر میده...بیخیال شدم کرک theta رو ریختم...هر چی مکس پین بود در فایروال بلاک کردم...بعد پروفایل رو از پوشه ریلودد ( تما پوشه پروفایل نداشت) کپی کردم در داکیومنت...سوشال کلاب...بعد رفتم تو بازی...تا مرحله 14 هم رفتم!!!!
تا اینجا اوکی؟
الان امروز اومدم مرحله آخر رو برم میره در قسمت لودینگ میمونه!!!
چه خاکی به سرم بریزم؟
کرک تتا و پروفایل رو دوباره کپی کردم فایده نداشت..
آپدیت 49 رو ریختم فایده نداشت...
پروفایل 49 ریلودد رو ریختم فایده نکرد....
کرک جدید ریلودد رو هم میریزم باز ارور لانچر میده مجبورم از همون کرک تتا استفاده کنم...
الان سرم رو میکبوم به میز!!! داشتم مثل آدم بازی میکردم! یهو چش شد آخه؟
این کرک جدید تتا که 400 مگه رو دانلود کنم حل میشه؟؟؟
آخه 400 مگ چی توشه؟
کرک تتای من 27 مگ بود!
باسلام
دوستان من اپدیت 47و49و55 نصب کردم (از همون کرک داخل فایل اپدیت استفاده کردم، همون کرک RELOADED همراه اپدیت استفاده کردم) اما بازم تو چپتر 7 صفحه سیاه و صدایی هم نداره. این کرک Skidrow هم امتحان کردم بازم تو همون چپتر همین مشکل داره.چی کار کنم .خواهشا راهنمایی کنید.ممنون
دوست عزیز اول باید بگم که این کرک آخری 400 مگ نیست و 400 مگ آپدیته به همراه کرک.نقل قول:
ضمنا شما این قدر همه چی رو با هم قاطی کردی که نمی دونم چی بگم. شما سیوت رو ازش بک اپ بگیر (پوشه راکستار تو داکیومنت) و بازی رو از اول نصب کن به نظر من و تمام مراحل پست 1 رو مو به مو انجام بده. فقط به جای پروفایل تو پوشه کرک همون سیوت رو بریز تو داکیومنت. انشالله که مشکلت حل میشه.
ضمنا ارور لانچر چیه ؟ شما بازی رو باید با اون آیکون سیاه رنگ که توش نوشته شده 3 اجرا کنیا .
دوباره نصب کنم....ای بابا...خیلی طولانیه :دینقل قول:
آیکون سیاه؟
13 مرحله رو با اونی که کله مکس پین روشه رفتم تو بازی!
الان با اون سیاه رفتم تو حالت آفلاین بازم توی لودینگ وایمیسته! فرقی نداشت.
ارور لانچر رو هم با کرک ریلود دارم...البته باز با کله مکس پین :دی
با کرک ریلودد باید همون آیکون سیاهه رو بزنی و اینترنتت هم قطع باشه و پروفایل ریلودد رو کپی کرده باشی.نقل قول:
آقا من تازه میخام شروع کنم تمام آپ ها رو دان کردم باید تک تک بنصبم بعد کرکاشم کپی کنم با پروفایل؟ یعنی از آپ 17 تا 55 باید هی من کرک . پروفایل هم ب ازای هر آپی ک میکنم کپی کنم؟ سیستمش چجوریاس؟
من تو نصب و اجرای بازی مشکلی نداشتم و خیلی روون بازی اجرا می شه اما توی بازی تصویر کشیده شده. توی تنظیمات گرافیک هم 4:3 یا 16:10 نداشت که تغییرش بدم درست شه.
راه حلش چیه؟
البته تیک گزینه فول اسکرین رو بر می دارم درست می شه اما خب خیلی ضایع می شه و پنجره بازی و Task Bar ویندوز معلومه و اصلا این ریختی حال نمی ده.
ویرایش : راه حل رو با خوندن تمام صفحات قبلی یافتم.
باید آپدیت 1.0.0.22 نصب باشه.
بعد یه فایل notepad به اسم commandline درست می کنیم توش می نویسیم : aspectratio 16:9-
این فایل رو به پوشه نصب بازی انتقال می دیم و تمام.
اسم فایل و عبارت رو تایپ کنید و کپی نکنید.
کردم نشد!!نقل قول:
بازم توی لودینگ گیر میکنه...
البته ورژن 55 رو هنوز دانلود نکردم تست کنم....
خاک بر سرشون با این کرک کردنشون! خب مثل آدم کرک کن عزیز من..بعد بده بیرون ملت استفاده کن....اه!:31:
چرا نمیشه بازی رو پاک کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگه با ادمین سیستم تماس بگیرید شما دسترسی ندارید!!! بابا من ادمینم!!!! عجبا
آموزش نحوه اجرا و بازی بخش مولتی پلیر
دوستان این روش رو من از یه دوست پاکستانی یاد گرفتم و امتحان کردم و بالاخره جواب داد. باید تمام مراحل رو مو به مو انجام بدید تا اجرا بشه.
من خودم انواع روش ها و روش هایی که خودم به ذهنم می رسید رو انجام دادم اما فقط این روش جوابگو بود.
مراحل کار :
1) ابتدا بازی مکس پین 3 رو از سیستم خود آنینستال (پاک) کنید. فراموش نشود که از پوشه Rockstar Games موجود در داکیومنت در جای دیگری بک آپ بگیرید و آن را نیز از داکیومنت حذف کنید.
2) بازی رو دوباره نصب کنید و تمامی آپدیت های 10.0.17 و 10.0.22 و 10.0.28 و 10.0.29 و 10.0.47 و 10.0.49 و 10.0.55 را نصب کنید.(یا بگذارید که خود به خود آپدیت شود) و همچنین فایل MP3_Launcher_1_27_0_0.exe و سوشیال کلاب ورژن 1.0.9.7 را هم نصب کنید. توجه داشته باشید که نباید کرک را کپی کنید.
3) در این مرحله باید اجازه اتصال بازی به اینترنت را بدهید و در صورت بلاک کردن آن در فایروال، آن را از بلاک خارج کنید.
4) در سایت سوشیال کلاب برای خود اکانتی بسازید.
5) وارد بازی شده و با زدن دکمه home پوزر و پسوورد خود در سوشیال کلاب را وارد کرده و لاگین شوید و هنگامی که بازی از شما شماره سریال خواست، با زدن دکمه های Ctrl+Alt+Del از بازی خارج شوید.
6) حال بار دیگر آپدیت 1.0.0.28 را نصب کنید و در ادامه کرک 1.0.028 تتا (Theta) را در محل فولدر بازی کپی کنید. توجه کنید که فقط باید کرک تتا را استفاده کنید.
7) حال از لینک زیر Lanfix مربوطه را دانلود کرده و آن را در پوشه بازی اکسترکت کنید :
کد:http://www.mediafire.com/?kabfor2ioy8nea4
8) برنامه تانگل را نصب و آن را اجرا کنید و با ساختن اکانتی در آن وارد روم مکس پین 3 شده و سپس بازی را اجرا کنید که پیغام آفلاین می دهد و در همان حالت آفلاین وارد بازی شوید.
9) با یوزر و پسورد خود در سوشیال کلاب وارد بازی شده و گزینه مولتی پلیر را انتخاب کنید. اروری که می دهد را رد کرده و وارد قسمت لن شوید و از بازی لذت ببرید.
نکته 1 : توجه داشته باشید که معمولا روم های مکس پین 3 شلوغ نیست، پس یا باید در ساعاتی خاص بازی کنید تا افرادی برای بازی حضور داشته باشند و یا اینکه با دوستان خود در ساعت خاصی قرار بذارید برای بازی.
نکته 2 : با این روش شما می توانید هم در حالتی که اینترنت وصله و هم در حالتی که اینترنت قطعه، به بازی بخش سینگل بپردازید اما خب مطمئنا برای بخش مولتی باید به اینترنت وصل باشید.
نکته 3 : شما در این روش و یا روش های دیگر نمی توانید از سیوهای قبلی خود برای بخش سینگل پلیر استفاده کنید اما می توانید با ادغام سیوها، 2 یوزر داشته باشید تا برای بخش سینگل و یا آرکید از یوزر قدیمی خودتون استفاده و برای بخش مولتی از یوزر جدید استفاده کنید.
به این صورت سیو ها رو با هم ادغام کنید :
1) به داکیومنت رفته و شاخه زیر را باز کنید :
Documents\Rockstar Games\Max Payne 3\profiles
پوشه ای که در این جا می بینید که تشکیل شده از چند حرف و عدد، مربوط به یوزر جدیدتون هستش. بهش دست نزنید و به مرحله 2 بروید.
2) حال به بک آپی که از سیو های قبلی خود گرفتید رجوع کرده و به همون پوشه پروفایل اشاره شده در بند 1 بروید و اون پوشه که ترکیبی از حرف و عدد هستش رو کپی کنید و در آدرس مربوط به بند 1 پیست کنید.
به این صورت الان در پوشه پروفایل آدرس بند 1 شما دو تا پوشه دارید با اسم های متفاوت که هر کدوم از حرف و عدد تشکیل شده.
3) حال به آدرس زیر بروید :
Documents\Rockstar Games\Social Club\profiles
می بینید که این جا هم پوشه ای وجود داره که هم نام همون پوشه بند 1 هستش. حال به مرحله 4 بروید.
4) به پوشه بک آپ رجوع کرده و پوشه پروفایل اشاره شده در بند 3 رو باز کنید و اون پوشه داخلش رو کپی کرده و در آدرس بند 3 پیست کنید.
به این صورت در این پوشه پروفایل هم دو تا فولدر وجود داره با نام های متفاوت.
5) حالا همه پنجره ها رو ببندید و وارد بازی بشید. در صفحه ای که گفته کلید اینتر رو بزنید، دکمه home رو زده تا سوشیال باز بشه.
می بینید که اینجا دو تا یوزر وجود داره که یکی یوزر قدیمیتون هستش که باهاش سینگل بازی می کردید و دیگری یوزر جدیدتون که باهاش می تونید هم سینگل بازی کنید(البته از اول) و هم مولتی.
امیدوارم این آموزش مفید واقع شده باشه. متاسفانه من الان لینک مستقیم کرک 1.0.0.28 تتا رو ندارم اما آپدیت ها رو می تونید از پست اول دانلود کنید.
سوالی بود در خدمتم