هر سه نرم افزار و درایور که داخل دی وی دی هست رو نصب کردی؟نقل قول:
برا من که خیلی خوب جواب میده. فقط همین روشن خاموش بوتوث واقعا دردسره!!!!:n15:
Printable View
هر سه نرم افزار و درایور که داخل دی وی دی هست رو نصب کردی؟نقل قول:
برا من که خیلی خوب جواب میده. فقط همین روشن خاموش بوتوث واقعا دردسره!!!!:n15:
آره نصب کردم. مشکلی نداره. منم بخاطر همین روشن و خاموش کردن گفتم. یه بار پیدا میکنه یه بار پیدا نمیکنه. فیلمیه خلاصه. واسه همین یه نرم افزار راحت واسه روشن و خاموش و مدیریت میخواستمنقل قول:
من یه. لپ تاپ مدل 56jk گرفتم تو سکوت یه صدای تیک تیک از زیر کیبورد میاد میخواستم بدونم طبیعیه یا نه؟
اون صدای هارد هست و طبیعیه. اخه هارد یه قطعه مکانیکیه و صدا داره.نقل قول:
N56 واقعا هارد کم صدایی داره. برای رفیقم HP 450 G1 خریدم حتی توی جای شلوغ هم صداش میاد!!!!!
راستی برای من صدای چرخش هارد از صدای تیک تیکش بیشتره!!!!!
مدل دقیق هاردتون چیه؟نقل قول:
بچه من لپ تاب و خاموش کردم زدمش شارژ حالا که میخوام روشنش کنم روشن نمیشه چه با باتری چه بدون باتری چراغ برقش روشنم نمیشه دیونه شدم :(
تازه نو گرفتمش n56jk مدلشه
احتمالا لاجیک بورد سوخته ...تو لپتاپ های اپل چند موردی دیدم اتفاق میافته ...دلیلش هم میگن نوسانات برق هست..نقل قول:
من به محافظ زده بودمنقل قول:
گارانتی برام عوض میکنه؟
آره طبیعیه.نقل قول:
اره وظيفشون هستنقل قول:
بچه ها تنها ضعف اصلی این لب تاپ هاردش هست.منو که بیچاره کرده .هم خیلی صدا میده هم سرعت خیلی کمی داره.
ممنون میشم یکی مدل دقیق هارد این لپتاپ رو بگه.
نقل قول:
Samsung Seagate ST1000LM024 1TB HN-M101MBB SATA 2.5" Laptop Notebook Hard drive
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان برای من صدای چرخش هارد از صدای چرخیدن فنش در حالت عادی بیشتر هست. جالبه اصلا صدای هد زدنش حتی توی سکوت مطلق هم نمیاد!!!
کم کم باید به فکر یه SSD باشیم :دی
این فکر کنم پر مشکل ترین هارد لپتاپی دنیا باشه. خیلی ها روی لپتاپ های مختلف همین هارد رو داشتن و باهاش مشکل داشتن. واقعا دلیل استفاده ی شرکت هایی مثل ایسوس و لنوو و.. از این هارد مورد دار رو نمیفهمم.نقل قول:
اگر بودجه اش رو دارید در ارتقا به SSD درنگ نکنین
کلا دیگه عمر این هاردا سر اومده. فقط به درد ارشیو فایلها میخوره. من اگر بتونم بودجه ردیف کنم حتما یه 256 میگیرم!:n27:نقل قول:
اگه خواستید ۲۵۶ بگیرین این مدل رو حتما در نظر داشته باشیننقل قول:
Crucial MX100
نسبت عملکرد به قیمتش خیلی بالاست. حدود ۴۹۰ تومنه. سایت فروشندش رو هم خواستید پیام خصوصی بدید
سلام
باتری باید 56000mWh شارژ بشه درسته؟
برای من الان تا 52000 میلی امپر ساعت شارژ میشه. به قول نرم افزار CPUID HWMonitorPro یعنی wear level=7% برای شما چجوریه؟
گارانتی لبتاپ تا یکسال باتری گارانتی کرده! گارانتی باتری عوض نمیکنه؟ گارانتی ویستا هست!
بچه ها من وقتی یه اهنگ پخش میکنم و صدا تا اخر باز باشه بلندگوی سمت چپ خر خر میکنه از همه همینطور هست.
آب نرفته توش؟نقل قول:
رطوبت چی؟:n02:
درایور ها رو کامل نصب کردی؟
کلا تو هر سیستمینباید صدا رو تا اخر کرد به بلندگوها فشار زیادی میاد. از اول همینطور بود؟؟نقل قول:
-----
راستی اگر در مود Power saver باشید اگر اهنگ رو عقب جلو کنید صدا خر خر میوفته!
سلام. واسه من 5درصده. ولی من زیاد استفاده هم نمیکنم. روی 40 تا 45 درصد که میرسه باتری رو جدا میکنم و از برق مستقیم استفاده میکنم. از لحاظ گارانتی هم باید بپرسی. البته این درصدها رو نمیدونم شاید از روز اولم یه درصدی باشه. بذار ببینیم دوستان دیگه چه نظری دارند.:n26:نقل قول:
دوستان سالم بود .
الان اینطوری شده بلندگو .اعصابم بهم ریخته.
یعنی کافی اهنگ کمی باس داشته باشه تا خرخر شروع بشه .زنگ زدم به گارانتی میگه
شاید ده پونزده روز برای تعویض بلندگو زمان ببره .چیکار کنم.به نظرتون نرم افزاری هست یا سخت افزاری.
به احتمال زیاد سخت افزاریه. ولی اگر میخوای تست کنی میتونی یه ویندوز بزنی. امیدوارم که حل بشه:n27:نقل قول:
دوستان تو چندتا اهنگ این خیلی محسوسه .
اگه میشه شما هم پخش کنید و ببینید .
یکی اهنگ مرحوم پاشایی به نام یکی هست
دیروز در حال پخشش بودم البته بدون ساب تست کنید .ممنون میشم اگه تست کنید .صدا رو تا اخر باز کنید .
شما از برنامه maxaudio بیس صدا رو کم کنید ببینید بهتر میشه. اگر میگید فقط یه باند اینجوریه پس سخت افزاریه و بده برات درستش کنن خیالت راحت میشه.نقل قول:
شما با این اهنگ که گفتم تست کن .بگو.نقل قول:
عزیز من آهنگ رو با کیفیت 320 اجرا کردم. صدا رو هم تا آخر باز کردم. هیچ مشکلی نبود. واسه اینکه مطمئن بشی یه بار کارت صدا رو از اول نصب کن اگر مجددا همینطور باشه مشکل سخت افزاریه متاسفانه.نقل قول:
ممنون که پیگیر شدی
درایور رو اپ کردم خوب شد.نقل قول:
اما حیف نباید زیاد رو اون حالت صدا رو تست میکردم .بلندگو یه کمی خراب شده.
دوستان برنامه ی هست که اگر درایور جدید ASUS گذاشت به من اطلاع بده؟ الان درایور جدید غیر از اونی که روی سایت ASUS هستش برای گرافیک انویدیاش نیومده؟
ببین درایور گرافیک رو از سایت های خودمون بگیر .نقل قول:
اخرین ورژن 344.77
برو دانلود کن حالشو ببر.
خب بازم خوبه که مشکل رفع شد. کلا تو هیچ سیستمی نمیشه صدا رو ماکزیمم کرد به اسپیکرها فشار میاد.:n26:نقل قول:
چنین برنامه ای که خود ایسوس نداره. حداقلش من ندیدم، ولی تو سایت های مختلف بگردی پیدا میکنی. بهترین راه هم اینه که هر از چند گاهی به سایت سر بزنی و درایورهاتو چک کنی. برای دو تا گرافیک هم به سایت خودشون سر بزن چون سایت ایسوس درایورهاش قدیمیه. جفت گرافیک ها هم آپدیت جدید اومده واسش فقط سایت انویدیا رو باید با چیز شکن بری.:n10:نقل قول:
نقل قول:میدونم ، ولی فکر میکردم اوایل همین فروم خونده بودم که از سایت انویدیا دانلود کنی مشکل پیش میاد و باس از خود اونی که سایت اسوس میزاره برداری! مشکلی نی؟:n16::n13:نقل قول:
ببین درایور گرافیک رو از سایت های خودمون بگیر .
اخرین ورژن 344.77
برو دانلود کن حالشو ببر.
من اخرین ورژن گرافیک HD رو از سایت اینتل دانلود کردم ولی نصب نشد. ولی اون درایورهایی که خود ایسوس میزاره همه نصب میشن. البته ورژنهاشم فرق داره!!!نقل قول:
من هم گرافیک اینتل و هم انویدیا رو از سایت های خودشون نه سایت ایسوس دانلود کردم و بدون مشکل نصب شد. هیچ مشکلی هم نداشتم. حتی انویدیا چند ورژن بعد از سایت ایسوس داد که من هر بار که دانلود کردم بدون مشکل نصب شد.نقل قول:
مطمئنی درست دانلود شده؟ چون بعضی مواقع یا بد دانلود میشه یا مدل رو اشتباهی دانلود میکنن. نباید مشکلی باشه ها. تعجبم:n13:نقل قول:
دوستان کسی ویندوز 7 رو این لب تاپ نصب کرده .درایوراش نصب میشن.
الان یادم نیست کدوم دان کردمنقل قول:
فکر کنم همونو برام فرستاده بودی بود!
از برنامه intel driver update utility هم میتونی استفاده کنی. هرچند نظر من اینه که بری تو سایتش مدل دقیق رو وارد کنی و بعد از دانلود راحت نصب کنینقل قول: