آهان ببخشید دوست عزیز منظورم همون غیر فعال بود ( البته من جفتش تغییر دادم ولی تاثیر محسوسی نداشت )نقل قول:
تند تند پست زدم اشتباه شده بود:n01:
آهان ببخشید دوست عزیز منظورم همون غیر فعال بود ( البته من جفتش تغییر دادم ولی تاثیر محسوسی نداشت )نقل قول:
تند تند پست زدم اشتباه شده بود:n01:
سلام
فقط 2 ساعت و 50 دقیقه از الان وقت دارین تا لایسنس رایگان 6 ماهه نسخه Internet security بگیرین ! !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود :
دوستانی که از این لایسنس ( 6 ماهه اینترنت سکوریتی بیت دیفندر)گرفتن باید در نظر داشته باشن که حداکثر تا یک ماه بعد از دریافت لایسنس اونو اکتیو کنن وگرنه لایسنس از اعتبار ساقط میشه...
دوستان عزیز حدود 24 ساعت فرصت دارن از 9 ماه لایسنس اختصاصی بیت دیفندر اینترنت سکوریتی بهره مند بشن:کد:http://www.bitdefender.com/media/html/softpedia/
سلام
دستان من از بیت ذفندر استفاده میکنم.هر روز باید یه تعداد خرید اینترنتی انجام بدم و این بیت دفندر خیلی سرعت رو میاره پایین.قبلا یه دکمه کوچیک بالای صفحه اینترنت میاورد و میشد غیرفعالش کرد.اما چند روزیه که نمیشه این تولبار بیاد و غیرفعالش کنم.برام مشکل ساز شده.کسی میدونه چجوری میتونم اونو بیارم و یا در زمان خاصی برای کروم غیرفعالش کنم که مشکل ساز نشه؟؟؟؟
ممنون
با سلام
سه الی 4 ماهه لایسنس رو خریدم دیشب یکدفعه با پیغام معتبر نبودن لایسنس روبه رو شدم عکس اول
دوباره همون لایسنس قبلی رو خواستم ثبت کنم که پیغام داد چون قبلاً ثبت شده دوباره امکانپذیر نیست. لطفا راهنمائی کنید چرا این مشکل بوجود اومده!!
در ضمن لایسنس رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خریدم.
داداش منم از همینچا گرفتم دوساله ولی دیشب بسته شد.....:n03:نقل قول:
سایتشون که بالا نمیاد باید تا شنبه صبر کرد دید قضیه چیه
نقل قول:نقل قول:
دیشب ازداخل قسمت کاربری درسایت بیتدفیندر موضوع رو گزارش کردم امروز صبح مشکلم رفع شد. لایسنس فعال شد.
دوستان سریال بیت دفندر اینترنت سکیوریتی 2013 رو دارید؟
خدمت شمادوست عزیز:نقل قول:
محتوای مخفی: کلیک کنید
دوستان گرامی
نسخه IS فارسی داره؟
الان من نسخه انگلیسی دارم همینو میشه فارسی کرد یا باید نسخه فارسی رو دوباره دانلود کنم؟
نقل قول:Offer Ends Midnight 4/5/14تقربا یک ماه وقت هست.
سلامنقل قول:
باید نسخه فارسی رو دانلود کنید.
خودم نسخه فارسی رو گرفتم اما تو برنامه راهی برای تغییر زبان نیست!
دوستان برای انتقال آپدیت های بیت اینترنت سکیوریتی2013 به یه سیستم دیگه راهی هست؟
دوستان اگه دارید, یه بیت اینترنت سکیوریتی 2013 سریالش رو واسه اکتیو کردن بیت بدین....واسه لپتاپم میخوام! با تشکرنقل قول:
500 مگ دانلود کردم سریال نداره :n03:
دوستان کسی سریال BitDefender Internet Security 2014 Build 17.25.0.1074 64-Bit رو داره
EVXCPQB =>> 168 Days =>> Expire In 1393-03-04نقل قول:
مهلتش تموم شده یا نه، چیزی پیدا نکردم...نقل قول:
اگه هست راهنمایی کنین
باسلام
چندروزی هست که متاسفانه نمیتونم به قسمت پشتیبانی بیت دفندر ویروس ارسال کنم ،بعد از اپلود شدن 13% فایل، بصورت خودکار متوقف میشه و این ارور در صفحه اصلی مرورگر میاد:
This Web Page is not Availble
دوستان محترم لطفا راهنمایی بفرمایید.
والا تااون جایی که بنده اطلاع دارم قضیه به این شکل است که بیت دیفندر حجم اصلی دانلود را نمینویسد ، بیت دیفندر حجم موارد های مورد بررسی و حجم استخراج شده ی آپدیت ها را مینویسد !نقل قول:
برای اثبات میتونید این فیلم رو دانلود کنید وخودتون مشاهده بفرمائید:
کد:http://uploadboy.com/3noy822l5mor.html
درود
دوستان کسی سریال BitDefender Internet Security 2014 رو داره
خدمت شما:نقل قول:
محتوای مخفی: کلیک کنید:
از لینک پایین تا 18 ساعت آینده میتونید سریال رایگان 6 ماهه دریافت کنید :
همچنین از لینک پایین هم میوتید دریافت کنید : ( بدون محدودیت زمانی )کد:http://www.bitdefender.com/media/html/ozbargain/index.html
دو تا سریال اختصاصی هم تهیه کردم : ( تا 30 روز آینده میتونید استفده کنید )کد:http://www.bitdefender.com/media/html/60-second/index.html
موفق باشید:n12:کد:U5IB26I
AFGZEY0
برای آندروید سریال ندارید؟
لایسنس 6ماهه رایگان
فقط 19 ساعت فرصت دارید...
سلام
من به تازگی به بیت دیفندر با لایسنس اورجینال گرفتم و یه مشکل عجیب و غریب باهاش دارم
bitdefender internet security 2014 روی لپ تاپم نصب کردم. با وای فای که وصل می شم به مودم، اینترنت لپ تاپ قطع نمیشه ، کلا همه شبکه قطع میشه !!!!!! یعنی اصلا چراغ dsl و internet مودم کلا خاموش میشن و بعد اینکه دوباره وصل می شن و وای فای لپ تاپ، اتوماتیک به مودم وصل می شه دوباره این اتفاق می افته .
کل تنظیمات برنامه رو باهاش ور رفتن، اصلا همه آیتم های برنامه آنتی ویروس، فاریر وال همرو خاموش کردم بازم این مشکل هست، فقط دیگه زمانی که برنامه رو آنیستال کردم مشکل حل شد که نشون دهنده اینه که 100% مشکل از این bitdefender !
کلی ام سرچ و این جور چیزا کردم تو خود سایت bitdefender گفته بود یه سری تنظیمات رو فایر وال کنید اونارم کردم ولی افاقه نکرد که نکرد ، همون آش و همون کاس !
ممنون می شم حالا یه راهنمایی فرمایید.
دوستان لینک مستقیم اینترنت سکیوریتی بیت دیفندر چیه؟من خود نرم افزار رو میخوام نه فایل 7 مگابایتی نصبش.
دوستان جریان اپدیت های این محصول چطوریه ؟
من تقریبا هر یک ساعت update رو که میزنم میبینم یک کادری میاد میگه بخش engine اش مثلا یک اپدیت 3 مگاباتی داره
جالب اینجاست وقتی میزنم اپدیت کنه بعد از چند ثانیه بر میگرده به صفحه اصلی خود نرم افزار
مساله بعدی هم اینه که اپدیتش خیلی طول میکشه خیلی کند انجام میشه من اینترتم سرعت دانلودش 336 کیلوبایت هست اما این با سرعت 9 تا 11 کیلوبایت اپدیت میکنه
اون سایت که اپدیت افلاین میزاره هم دیدم که بدیش اینه هفتگی میزاره به حجم 190 مگ
سلام.دوستان میشه لینک نصب آفلاین Bitdefender Antivirus Plus رو بزارید؟
سلام دوستان
کسی بلده چه جوری میشه موقتا بیتدفندر رو غیر فعال کنه...
آخه میخوام BlueStacks نصب کنم همش ارور میده که بیت دفندر نصب هست و نصب این برنامه متوقف شده(یعنی اینکه با هم مشکل دارن و بیتدفندر اجازه نصب إمعثُفشزنس رو نمیده...
دوستان لطف کنن و راهنمایی بفرمایند .
:n28:
آنتی ویروس رو باز کن.تو تب های بالا برو setting.بعد انتی ویروس رو بزن و گزینه one access scanning رو آف کن.پایینی هم همینطور.
سلام" سافت 98 با لینک مستقیم دارهنقل قول:
دوستان عزیز بارها تکرار شده که برنامه های امنیتی را جایی غیر از سایت اصلی خودش دانلود نکنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
از وب سایت Softpedia میتونید لینک افلاینشو دانلود کنید:
کد:http://www.softpedia.com/progDownload/BitDefender-Standard-Edition-Download-5523.html
bitdefender 2015 نسخه نهایی:
Bitdefender Antivirus Plus 2015 ( 32 bit)
Bitdefender Antivirus Plus 2015 ( 64 bit)
Bitdefender Internet Security 2015 (32 bit)
Bitdefender Internet Security 2015 (64 bit)
Bitdefender Total Security 2015 (32 bit)
Bitdefender Total Security 2015 (64 bit)
سلام دوستان فایروال بیت 2015 رو چه طوری میشه تنظیم کرد که برای اتصال برنامه ها به اینترنت از ما اجازه بگیره؟