واااااااااااااااای چه جالبه :31:نقل قول:
یه جوری گفتی با احساس که انگار گوشیت زبون در آورد :31:
من ان 73 هم داشتم خودش میرفت عقب :))))))))
Printable View
واااااااااااااااای چه جالبه :31:نقل قول:
یه جوری گفتی با احساس که انگار گوشیت زبون در آورد :31:
من ان 73 هم داشتم خودش میرفت عقب :))))))))
من هر چی گوشی داشتم هیچ وقت نشد خودش ساعت رو ببره عقب خوب واسم تازگی داشت دیگه
مسخره میکنی:44:
ربطی به گوشی نداره شهاب جان مال سیم کارته:46:نقل قول:
سلام
دوستان یکی که اس 3 داره بره توی فضای باز با نور کافی یک عکس مناسب بگیره(بدون لرزش دست و تاری)
ببینه حجم عکس چند مگ هست
فوری هست
حالا تاثیری هم داره این power یا فقط حرفه؟
از همه چی راضی بودم ولی خدایش عکسش اصلا راضی کننده نیست . عکس n73 (گوشی قبلی ) خودم رو بهش ترجیح میدم .
عکس رو بی روح میگیره
اگه پاور سیوینگ رو میگی تا حد شاید 20 30 درصد تاثیر داره .. یعنی درواقعه gpu و cpu رو تا حدی از کار میندازه تا باتری کمتر مصرف بشه .. این کاهش استفاده رو میشه توحرکت منو ها دید که حرکت کند تر میشه .. عکاسی با گوشی کمی تجربه میخواد شما با تنظیمات ور برو شاید بهتر شد با برنامه ی مختلف عکاسی هم تست کن . چون منم با تنظیمات خوب عکاسی خوبی میکنم وگرنه عکس جالبی در نمیادنقل قول:
حالا جقدر مگه این NFC کار برد داره ؟ ایا این سیستم توی ایران کار میکنه یا نه ؟ شنیدم برای پرداخت پول هستش .. اصلا مگه این سیستم سخت افزاریه ؟ تا اونجایی که من میدونم پرداختهای توی سایت انجام میشه پس این سیستم دیگه چیه ؟!نقل قول:
power saving رو حتما فعال کن خیلی تو مصرف باطری تاثیر دارهنقل قول:
اگه عکسهایی که من با گوشی گرفتم رو ببینی چی میگی کیفیت عکسها عالیه برو به لینک زیر و نگاه کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NFC تو ایران که اصلا کاربرد نداره ولی اونور آب کاربرد دارهنقل قول:
آره یکی از کاربرداش برای پرداخت پول هست
آره این سیستم سخت افزاریه
مثلا شما میری فروشگاه و وقتی میخوای پول خریدت رو حساب کنی گوشیت رو میچسبونی به دستگاهی که اونجا تو فروشگاه هست و خرید انجام میشه
یه کاربرد دیگه ای که داره اینه که مثلا کنار هر محصول یه NFC tag میزارن و وقتی شما گوشیت رو به اون نزدیک کنی در مورد اون محصول یه سری توضیحاتی داده میشه
فعلا خیلی این تکنولوژی فراگیر نشده
من یه عکس با کیفیت با نور کافی گرفتم حجمش 2.46 مگ شدنقل قول:
یه سیستم از این گوشی توی تلوزیون نشون داد که من ندیده بودم . این گوشی رو چسبوند به یه اس 3 دیگه بعد عکس در عرض ثانیه رفت توی اون یکی اس3 .. این هممون nfc هستش یا سیستم خاصی؟ مخترعش کی بوده ؟ کی ثبتش کرده ؟ فیلم چقدرر طول میکشه انتقال پیدا کنه ؟نقل قول:
NFC تو ایران که اصلا کاربرد نداره ولی اونور آب کاربرد داره
آره یکی از کاربرداش برای پرداخت پول هست
آره این سیستم سخت افزاریه
مثلا شما میری فروشگاه و وقتی میخوای پول خریدت رو حساب کنی گوشیت رو میچسبونی به دستگاهی که اونجا تو فروشگاه هست و خرید انجام میشه
یه کاربرد دیگه ای که داره اینه که مثلا کنار هر محصول یه NFC tag میزارن و وقتی شما گوشیت رو به اون نزدیک کنی در مورد اون محصول یه سری توضیحاتی داده میشه
فعلا خیلی این تکنولوژی فراگیر نشده
همون NFC هست . S3 اسمشو عضو کرده گذاشته S beam
آقا احسان همین الان تو حالت HDR یه عکس گرفتم حجمش 5.08 مگ شدنقل قول:
بچه ها یه خبر خوب
آندروید 4.1.1 به طور رسمی برای نسخه ی LTE منتشر شد
فیلم پرتاپ کردن این گوشی با گلکسی اس3 .. متاسفانه اس 3 ضعیف تره ...
سلام..نقل قول:
کلا شما اس 3 رو دست بگیرید کاملا احساس میکنید که بدنه بسیار اسیب پذیری داره..
هامون روزی که داداشم این گوشی رو خرید وقتی دست گرفتم کاملا همین حس رو بهم دست داد..
مشخصه که خیلی به ضربه حساسه.. به خصوص اون قسمت اطرف دوربین..
البته هر گوشی مزایا و معایب خودشو داره..طبیعیه..
ولی به نظر من بازم خسارت زیادی ندید.تو مقایسه اس۲ با ۴اس ، اپل کاملا صفحش خورد میشه.این اس۳هم صفحش شکست ولی بدنش که میگن پلاستیکیتیه چیزیش نشد...نقل قول:
دوستان من رفتم توی تسک منیجر و clean ram رو زدم . بعد دیدم نوشته چیز هایی حذف میشه .
چیزی رو ز گوشی حذف کرده ؟ چی رو ؟
چطر باید برگردوند؟:44:
دوستان توروخدا کمک کنید 95% برنامه هایی که میخوام دانلود کنم تو google play ولی ما تحریمیم و کانکت نمیشه از طریق گوشی
حالا راهی هست که ازش استفاده کنیم ؟
اگه بشه proxy کامپیوتر رو از طریق wireless شر کنیم خیلی خوب میشه
vpn هم روی گوشی من هرکاری کردم وصل نشد همچنین proxy wifi
آقا پدرام چیزی از گوشیتون حذف نمیشه فقط رم گوشی رو خالی میکنه و برنامه های اضافی رو میبندهنقل قول:
آقا رضا شما میتونی بری به سایت زیر:نقل قول:
هر برنامه ای که میخوای دانلود کنی لینک google play رو بهش میدی و برات دانلود میکنه
clean ram رو میزنی 20 25 تا نرم ازفار رو میبنده از کجا میاره اینا رو :D
توی App maneger در قسمت running حدود 20 نرم افزار در حال اجرا هستند اینها رو باید Stop بزنم ؟مثلام ن یاهو مسنجرم باز نیست ولی در این قسمت وجود داره
سلام دوستان .این گوشی router داره ؟
فکر کنم منظورت این باشه که بتونی مثل یه مودم وایرلس اینترنت رو share کنی آره دارهنقل قول:
clear memory رو میزنی انگار فایل های اساسی رو هم میبنده گوشی دوباره میخواد آیکون ها app رو بالا بیاره طول میکشهنقل قول:
دمت گرم داش شهاب!نقل قول:
راستی نرم افزار orbot رو هم امتحان کنین
دوستان یه نرم افزار سا.ک س نیست که نیاز به روت نداشته باشه ؟
برای کپی شماره تلفن از سیم کارت به گوشی و یا از گوشی به سیم کجا باید برم ؟
سلام دوستانی که گلکسی S III 16 دارن.
لطفا واردSettings بعد وارد stroage بشید. و میزان total Space خودتون رو بگید.
واسه من نوشته 11.35 در صورتی که باید 16 Gb باشه.
همون 11.35 درسته . بقیه فضا برای خود سیستم گوشی ذخیره شده و قابل استفاده کاربر ! نیست .نقل قول:
واسه شما هم همین 11.35 رو زده ؟
آره عزیز . برا همه همینه . توی گوگل بزن galaxy s iii 11.35 مطمئن میشی برا همه همینهنقل قول:
مصطفی جان چه برنامه ای پیشنهاد میدید که من برنامه های نصب شده روی گوشی رو انتقال بدم به ExSdCard ؟نقل قول:
من هنوز خودم کارت sd نگرفتم ولی این دو جا رو یه نگاه بندازنقل قول:
.
مطئنا دوستای دیگه تجربه بیشتری دارن و بهتر میتونن کمک کنن
بعید میدونم بدون روت نرم افزاری برای سا. ک س باشه . من که پیدا نکردمنقل قول:
برای کپی هم برو phone ---> contacts بعد دکمه نوری سمت چپ (اسمش چی بود؟) رو بزن توی لیست export / import رو بزن
دوستانی که مثه من روت نکردین برای عبور از شیلتر از uc browser استفاده کنید fb رو که راحت جواب میده.
اینم لینک دانلود uc browser :
وقتی نصبش کردین بازش کنین و به قسمت setting----->browse mode برین و روی حالت data saving بزارین و از نت بدون شیلتر لذت ببرین.
آقا دستت درست . یوتیو ب و فیس . بوک رو راحت باز کرد . تشکرنقل قول:
بیشترین شارژی که نگه داشتم 19 ساعت بوده با استفاده از وای فای دوربین و نرم افزار ها ( هر کدوم در حدود 20 مین ) و باقی هم کارکرد روزانه معمولی اخرش 19 ساعت باتری نگه داشت . برای شما ها چطوره ؟ کلا باتری 1روز کار میکنه تقریبا نمیدونم بگم خوبه یا بد چون تجربه ی استفاده از همچین گوشی ای رو نداشتم.
نظر دوستا چیه ؟
دوست عزیز این گوشی smart phone هستش و خیلی انرژی میگیره...کلا یک روز برای این گوشی خیلی خوبه...6610 نوکیا نیستش که یک هفته شارژ نگه داره!:31:نقل قول:
جدی ؟ من فکر کردم 1100 .پس smart phone که میگن اینه :38:(شوخی ) .نقل قول:
نرم ازفار توی حافظه داخلی ریخته بشه گوشی رو کند میکنه ؟
اره جون تو...اخه همچین گفتی منم گفتم حتما...:31:نقل قول:
نه فک نمیکنم باعث کندی بشه ولی ترجیحا توی حافظه داخلی نریزی بهتره...
دوستان نرم افزار برای گوشی از کجا میتونم پیدا کنم؟؟
سلام...نقل قول:
داداشی گوگل بزنی نرم افزار اندروید دنیایی از سایت برات میاره...
Androidkade.com سایت خیلی خوبه..
مارکت ---------.com هم عالیه!
آندرویدی ها هم خیلی خوبه
دیجی کالا رنگ مشکی اش رو هم اورده
دیگه چه رنگ هایی داره که می خواد بیاد تو بازار ایران؟