یکی از مدل های 2011 بود و سه بعدی نبود. اولش خطوط افقی رو پنل افتاده بود. بعد از 2-3 هفته تصویر کلا هر از 1 ثانیه یک بار قطع و وصل شد که از اون به بعد شدیدا برای تعویض پیگیر شدیم.نقل قول:
چون تلویزیون خودمون نیست نمی دونم پسوند مدلش چی بود.
Printable View
یکی از مدل های 2011 بود و سه بعدی نبود. اولش خطوط افقی رو پنل افتاده بود. بعد از 2-3 هفته تصویر کلا هر از 1 ثانیه یک بار قطع و وصل شد که از اون به بعد شدیدا برای تعویض پیگیر شدیم.نقل قول:
چون تلویزیون خودمون نیست نمی دونم پسوند مدلش چی بود.
وقتی روشن می کنیم لوگوی الجی می ایدنقل قول:
برای شما خط عمودی دارد یعنی اینجوری ------ درسته؟؟
برای من که اینجوری فعلا خدا راشکر نیست
راستی شما 42 داری یا 47؟؟؟
عجب خدمات پس از فروش اشغالی هم داره . مردک بزغاله میگه تلویزیونو وردار بیار اینجا تست کنیم
اگه مشگلی دارین به اون شماره 5 رقمی زنگ بزنیننقل قول:
ما پنجشنبه صبح زنگ زدیم گفتیم عصرش تعمیرکار زنگ زد گفت هستین بیام ما هم گفتیم نه شنبه بیا:n09:
تا الان که خوب بودن بیچاره ها
نقل قول:
خط افقی هست--------------------------- البته پیوسته
47 هستش
5 رقمی نداره که ؟! من مشهدم .نقل قول:
نقل قول:
09685
021-84733
ممنون . به همه شهرها خدمات میدن یا فقط مال تهرانه ؟نقل قول:
نمیدونمنقل قول:
خودشون راهنماییتون میکنن
سلامنقل قول:
داداش از کی این مشکل برات ایجاد شد؟؟؟
زیاد روشن می گذاشتی تلوزیون را؟؟؟
من تصمیم گرفتم زیاد ازش کار بشم که اگر مشکلی هم داشته باشد زودتر بروز بکند
کم کم دارم پشیمان می شوم چرا نرفتم سامسونگ یا سونی بخرم
این همه پول دادم اخر سرهم ادم می ترسه خراب شود
نترسید این مشکلات در همه برندها وجود داره، همه برندها خرابی دارن اما درصدشون کمه، اگه ال جی و سامسونگ کره ای هستن بقیه برندها اکثرا چینی شدن و با اینحال قیمت مدل مشابهشون 20-30% گرونترم هست حتی.
به حرف یک نفر از 100 نفر که TV ش خراب شده(انشالله درس شه) و شما ایشونو نمیشناسید و علت خرابی تلویزیونشونو نمیدونید اینقدر زود تصمیمهای انقلابی نگیرید و TV تونو بجای آب بندی داغون نکنید، یه سر به تاپیکهای سامسونگ، پاناسونیک و سونی بزنید متوجه میشید ازین مشکلات تو همه برندها حتی بیشتر هست و همه شرکتها بخاطر پایین آوردن هزینه ها و رقابت و سرعت سرسام آور تکنولوژی کیفیت محصولاتشونو کم کردن.
به هر حال مشکلات کم و بیش پیش میاد ولی چیزی که مهمه عملکرد شرکت گارانتی کننده به تعهدشه که تا جایی که من برخورد داشتم، شرکت گلدیران اهل پیچوندن نیست. لااقل تو شهر تهران که من دیدم عملکردشون خوب بوده هرچند خریدار هم باید پیگیر باشه.
بقول شما smhsh121 جان عملکردشون نسبت به بقیه گارانتیها تو پشتیبانی محصولات و برخورد خوبه گرچه سیاست طبل توخالی تبلیغاتیشونو من قبول ندارم؛ هنوز تو بعضی کاتالوگایی که از 2-3 ماه پیش دارم نگاه میکنم میبینم تمام مدلای از LM66100 به بالارو نوشته nano full led:n23:
آره فقر اطلاعات دقیق محصولات و اطلاعات غلط مخصوصا تو سایت رسمی خود ال جی که بیداد می کنه.نقل قول:
نقل قول:
نه عزیز شما نگران نباش ایشاالله که مشکلی پیش نمیاد
این خرابی هم تو همه برندها هست
صفحه 83 پست 829نقل قول:
هنوز بدون پاسخ؟؟؟؟؟؟
تلویزیون من 76100 47 هست، آپدیتش 4.10.8 هست اما اسم فارسی برنامه ها رو در کانال هایی که دارای EPG هستند، برعکس نشون میده. راه حلی براش نیامده؟
سلام
امروز متوجه شدم وسط صفحه تلوزیون نقطه سیاهی هستش
پکسل سوخته هستش!!!
ذوستان کاریش می شه کرد؟؟
توی بیشتر تصاویر یک نقطه مشکی قشنگ معلوم هست مگر از فاصله دور ببینیم
بعد از 30 40 بار تماس اومدن خونه 15 تومن گرفتن درست کردن :| این است گارانتی ملی .
طرف میگفت ویروس گرفته ! ویروسم میگیرن مگه؟
کسی از دوستاننقل قول:
نمی دانه باید چیکار بکنم؟؟
نمی شه کاریی کرد پیکسل سوخته دیده نشود چون الا مثل نقطه مشکی می ماند اگر خاموش شود باز بهتره اصلا دیده نمی شود
اگه گارانتی داره اگه تعداد پیکسل سوخته بیش از سه پیکسل باشه باید پنل عوض کنن.نقل قول:
اگه گارانتی نداره که با این قیمت بالای پنل مقرون به صرفه نیست.
تنها راه هم تعویض پنله.
نقل قول:
با گارانتی تماس بگیرید، بعد یک هفته باید متوجه بشید؟
همون اول که آوردن برای نصب اگه متوجه میشدین بهشون میگفتین بهتر بود.
اینم تو همه برندها مشهوده و باید ببینید گارانتی تعویض میکنه یا نه.
سلام
من یه مدل LCD 32 اینچ با گارانتی دیدم به اسم 32CS461 به قیمت 950 تومن
میخواستم بدونم نظرتون در مورد این تی وی چیه؟
خیلی ممنون
نقل قول:گارانتی که داردنقل قول:
دیروز صبح بعد از یک هفته متوجه شدم
نمی دانم یا از اول بوده یا تازه اینجور شده
61 ساعت هم بیشتر کار نکرده تلوزیون
درست هفته پیش پنج شنبه هم خریدم
زنگ زدم قراره بیان ببینند
خودش می گفت که اگر دو سه تا باشد عوض می کنند اما برای یکی نمی کنند
من هم بهش گفتم درست وسط صفحه هستش و دقت زیاد هم برای تشخیصش لازم نیست
به حرحال امدش شما را هم درجریان می گذارم
باتشکر
aghayon man ye LED daste dovom mikham harki dare khabaram kone merc
دوستان امروز زنگ زدمنقل قول:
به نمایندگی اصلی خدماتش در مشهد توضیحات را دادم بهم می گه 1 دانه فایده ندارد که سوخته استفاده بکن ازش تا چنتا ازش بسوزد
تلوزیونی که 1 هفته خریدم یک پکسلش سوخته حالا من باید منتظرباشم تا بقیه پیکسل هاش بسوزد؟؟؟
اونم می گه چهار پنج تا خوب تا اون موقه گارانتیش تمام شد!!!
دوست عزیزنقل قول:
اون نقطه ممکنه چند پیکسل باشه.
شما نگو یه پیکسل .
اسرار کن بیان ببینن.
یه پیکسل توی رنگهای کامل سفید قرمز سبز از فاصله یک متر معلوم نیست.
یه جایی هست که مخصوص تست تصویر وصداست.
با دقت نگاه کن اگه یه پیکسله بیخیال شو چون توی تصویر معلوم نیست.
سلامنقل قول:
داداش یک دانه هستش قشنگ معلوم می شود کناریش هاش سالم هستن
رنگش هم مشکی شده هر تصویری که بگذاریم دیده می شود
مخصوصن توی تصاویری که سفید یک دست یا رنگی یک دست باشد
به حرحال امروز از صبح دوباره بهشون زنگ زدم قانونش 3 تا هستش تا عوض بکنند
من اصرار کردم که این از روز اول اینجور بوده و من یک هفته هم استفاده نکردم و بیاین عوضش بکنید
ولی فایده ی نداشت بنده خدا گفت ازش استفاده بکنید تا چند هفته ای دیگر دوراطرافش هم می سوزد زنگ بزنید بیایم
من هم بهش گفتم من به امید این بشینم که بقیش بسوزد تا عوض بکنید
خلاصه این را بگم که این سری مشکل دارد چون خود یارو پرسید خط های عمودی چیزی هم دارد من گفتم 1دانه دارد
خودم تخمین می زنم تا 1 ماه دیگر از هم بپاشد تلوزیون!!!
سونی برای داییم 2روز مانده بود به عید 91 خریدم دوملیون700 هزار الا شده 5ملیون200 تازه نیستش
سری جدیدش هم که توی بازار هست پنیج ملیون 700 هستش
بدون گارانتیش سه ملیون 200 هستش
درست 2ملیون شرکت سونی بیشتر می گرد برای گارانتی
الکی نیست انقدر گرون کرده سونی شرکت حرفه ای هستش
و جنس را می بری خانه خیالت راهت هست
حالا این الجی را ببین!!!!!:n30::n28:
دوست گرامی اگه یک دانه پیکسل سوخته باشه شما متوجه نمیشید مطمئن باشید بیش از یکی سوخته!!!!نقل قول:
بهترین کار اینه یه عکس از فاصله نزدیک بگیرید از خود پیکسل یا پیکسلهای سوخته با حالت Micro دوربینتون تا دوستان نظر بدن.
داداش به اندازه سر سوزن هستش یک دانش که یک دانه هستنقل قول:
از نزدیک دقت بکنی متوجه می شوی ولی از 4 متری هرکاری بکنی دیده نمی شه
انشالا این کارو می کنمنقل قول:
سلام دوستان
دیروز یک عدد تلویزیون 42 اینچی مدل 42LM76100 خریدم به قیمت 2.900 گلدیران!
هنوز برای نصب و شروع گارانتی تماس نگرفتم، برای یکی 2 ماه بعد اگه زنگ بزنم مشکلی پیش نمیاد؟
دوستان اين اسمارت يعني چي ؟ !
بهترين ال جي كه 3 بعدي نداشته باشه(آخه سالي يه بار هم فيلم نمي بينم) چه مدليه ؟
ممنون
خالی بسته سیستم عاملاش ویروس نمیشتونه اجرا(ویروس های رایج مگه این که یکی خیلی بیکار باشه براش بسازه)نقل قول:
سلام
بین الجی42LS57000 و سامسونگ 40se5660 کدوم بهتره:n27:
سلام من چند روز پیش یکدستگاه تلویزیون 47 اینچ ال سه بعدی مدل LM96000 خریدم ولی با یه مشکل برخوردم نمیتونم علتشو بفهمم لطفا از دوستانی که اطلاعات دارند راهنمایی کنند :
مشکل: وقتی یک PC از طریق کابل HDMI به تلویزیون وصل میکنم و فیلمهای HD میبینم متوجه عدم سرعت یکنواخت فریم تصویر میشوم به گونه ایکه مرتیب بطور کم سرعت فریم فیلم بیشتر از حدمعمول میشود مثل حرکت با سرعت بشتر فیلم ولی این موضوع مرتب و درزمان کوتاه اتفاق می افتد و باعث ناخوشایندی در تماشای فیلم میگردد اگر بخواهم مثالی بزنم مثل حرکات اکشن فیلم های ایرانی که برای مخفی ماندن کندی سرعت اکشن ها کمی سرعت فریم اصلی افزایش یافته با این تفاوت که در اینجا در مدت زمان کوتاه این موضوع اتفاق می افتد و مجدد بحالت اصلی برمیگردد و دوباره این موضوع تکرار میشود و ......
توضیحات: اگر فیلم را از طریق پورت USB ببینی این اتفاق نمی افتد
کارهای انجام شده: 1-نصب مجدد ویندوزهای مختلف از سون تا ایت 2-تعویض چندین کابل HDMI
3-نصب کدکهای معتبر و مختلف
4- استفاده از پلیرهای مختلف و معتبر
5- بروزآوری درایور و نرم افزار کارت گرافیک
سخت افزار سیستم :1-رم 4 کیگ 2- کارت ATI 6750
3-CPU AMD
4- مادربرد ASUS
5- هارد سه عدد به حجم کلی 3 ترابایت
البته خودم با کارهای مختلفی که کردم به این نتیجه رسیدم که احتمال دارد از کابل HDMI باشد چون کابل من ورژن 1.4 نیست
کابل رو حتما عوض کننقل قول:
چرا از خود هارد فیلم نمیبینی ؟؟
تی وی خودش قابلیت پخش فیلم ها رو داره.
من از هارد فیلم دیدم مشکلی نبود اما اصلا کامپیوتر رو به آن وصل نکردم
یک توصیه دوستانه
شما که ماشال.. هزینه کردی و یک تی وی های اند خریدی چرا یک مدیا پلیر خوب نمی خری مثلا وسترن دیجیتال ؟؟ایگریت؟؟
همچنین سعی کن یک بلوری پلیر بخری و فیلم ها را با کیفیت واقعی بلوری ببیین نه ریپ شده
مبارکت باشه تی وی خوبی باید باشه من 47 lm 76100 دارم
موفق باشی
یک لپ تاب دل هم با کابل HDMI وصل کردم بازم مشکل داشت ولی وقتی هارد اکسترنالو وصول میکنم به پورت USB تلویزیون فیلم بدون مشکل نکایش داده میشه ضمنا دستگاه من که به تلویزیون وصله HTPC است یعنی خیلی بالاتر از یک مدیا پلیرنقل قول:
HTPC=HOME THEATER PC
بچه ها من نمیتونم برنامه های تلویزیونو ضبط کنم .ممنون میشم راهنمایی کنین
پلاسمای ال جی سه بعدی چه جوری است و کیفیت تصویرش وامکاناتش چه جوری است 50 اینچ سه بعدی چه جوری است معرفی کنید