سلام اونجایی که با ماشین کریس دنبال ایدا وانگه چکار باید بکنیم هر کار می کنم باز در می ره
Printable View
سلام اونجایی که با ماشین کریس دنبال ایدا وانگه چکار باید بکنیم هر کار می کنم باز در می ره
یک سوال
اونجا که ایدا یک voice تو چمدون پیدا میکنه و اینا که بحث از کارلا میشه، دقیقا چه اتفاقی میوفته؟ سیمونز کارلا رو به ایدا تبدیل کرده؟ یا چی؟ چرا؟
ازش جا نمون و بهش شلیک کن. می تونی از اسپیس استفاده کنی که سرعت بگیره ولی به در و دیوار نزن چون وقتتو می گیره.نقل قول:
بچه ها به نظرتون میشه بازی رو روی ویندوز ایکس پیم اجرا کرد ؟
من با کیبورد بازی نمی تونم بکنم یه دسته ایکس باکس به خاطر این بازی گرفتم ولی باز کنترل بازی مزخرفه کنترل 5 عالی بود تو اون قسمت هر کاری می کنم در می ره آپدیتم تو مسیر بازی کپی کردم ولی به طور مزخرفی اینجاش سخته.نقل قول:
گاز+دسته جلو:n02: دائم هم از بوستش استفاده کن که عقب نیوفتی.:n06:نقل قول:
حالا اینجاش خوبه. اون جاییش هست که تو همین داستان کریس از دست یه غول در میره دائم باس بدویی. اینقد تو دویدن گیج میزنه و کنترلش سخته که دادم یکی دیگه رد کرد :n09:. یا دوربین عوض میشه یا میری تو در و دیوار. اصن یه وضعیه این کنترلش.:n27:
نه متاسفانه روی ویندوز 7 اجراش کننقل قول:
بله، بازي ويندوز XP رو هم پشتيباني ميكنه.نقل قول:
تا اون قسمتی شما نقش تیربارچی داری فقط راه باز کن با زدن جیب ها مزاحم . اون قسمتی که خودت راننده space+w اگه بزنی باعث میشه سریع تر بری . اگه بازم نتونستی یکم NFS بازی کن بعد دوباره برو Residnet evil 6نقل قول:
اتفاقا NFS هم بازی کردم خیلی هم خوب رانندگی می کنم و به در و دیوار هم نمی زنم ولی بعد از سه پیچ در می ره در ضمن با دسته ایکس باکس بازی می کنمنقل قول:
نقل قول:
RT همینجور بگیر ول نکن
و همینجور A را یکبار بزن تا سرعت بگیره یک نوار سرعت ان پایین میبینی واسته هی پربشه و A بزنی
تو چاپتر دوم Ada یجایی که 10، 11 تا جسد از سقف آویزونن وقتی میزنی میفتن بعد دوباره میان چکار باید بکنیم؟
ان اهرم را هل میدی به ان سمتی که جسد نزدیکتر هست بعد ان بالا قفل طنابش را با تیر میزنی تا جسد خودش بیوفته روی اهرم و دریچه باز یشهنقل قول:
خیلی جالبه. تو تاپیک cod همه اعتراض میکنن که چرا بازی تغییر نمیکنه و تکراری شده تو این تاپیک هم همه اعتراض میکنن که چرا تغییر کرده!! من دارم بازی میکنم خیلی جالبه و خوبه. از نسخه 5 رزیدنت اویل خیلی بهتره
سلام
یه سوال
واسه آزاد کردن لباس کاراکترها باید یه سری مراحل خاصو باید تو مرسناریس با rank خوب بریم.
میخواستم بدونم این مراحل آنلاینن؟؟؟؟؟؟؟
من امروز نصب کردم بازی رو.چقدر سخته :n02: همون اولش که هواپیما میره تو ساختمون و ماشین حامل سوخت میترکه و باید فرار کنم همش میمیرم :n03:
علاوه بر اینکه لطفا به سوال بالا جواب بدید!نقل قول:
یک سوال دیگه:
آقا رمزی، ترینری چیزی دارید؟
دو تا رو تا آخر رفتم، بقیه رو حوصله ندارم! میخوام ببینم داستانشون چیه.
از ۵ بهتر هست منتها کنترلش افتضاحه و اینکه گنجها و پول و خرید اسلحه که حذف شده نصف جذایت بازی از بین رفته. کنترل 5 عالی بودنقل قول:
بهترین اویل همون نسخه 4 هست
نقل قول:
بله کارلا شده ادا تقلبی نباید اینارو بگم خودتون تا تهش برید دیگه
بابا برو زود تموم میشه حال میده واسا ادا که هر چپتر فقط 3 تا بخش داره
لیون و ایدا رو که رفتمنقل قول:
جک هم انصافا قشنگه بازیش. دارم اونم میرم
بیشتر واسه کریس میخوام
من لیون و کریس رو رفتم دیگه حال نداشتم ادامه بدم!! کسی میتونه آخر داستان جیک و ادا چی میشه؟ جریان این ادا تقلبی چیه؟!
من با وتران با همه شخصیت ها تموم کردم :دی :n10:
خدایی حال داد بعد از سالیان یه بار دیگه طعم اویل رو چشیدیم :n12:
عجب بدبختی ایی.
من ویندوز ۸ دارم.
این Game For Windows واسه من اجرا نمیشه.
یعنی دکمه Home رو که میزنم اون منوی Live واسم نمیاد که بتونم اکانت آفلاین بسازم.
یه بازی دیگه هم هست که اونم باید همین کار رو بکنم . تو اونم نمیاد.
در کل کلا Game For Windows Offline واسه من نمیاد.
چاره چیه ؟
دوستان یه سوال فنی.من بازی رو تا یجاییش رفتم.ckeckpoint هم میزد ولی وقتی از بازی خارج شدم و باز رفتم تو بازی از اولش آورد و save نداره.قضیه چیه؟؟؟؟
بعد برای خارج شدن از بازی exit نداره!!!!! داستانش چیه؟؟!!
چک پوینت اونه که وقتی مردی از اونجا میاد.نقل قول:
بعد از چندتا چک پوینت
saving میاد یعنی اگه از بازی خارج شدی از سیوینگ میاد.
برای خارج شدن هم باید esc رو بزنی گوشیو در میاره علامت power رو بزن بعد yes
نقل قول:
ای بابا من تا اونجایی که هواپیما میره تو ساختمون و میفته پایین و یه ماشین سوخت منفجر میشه و باید فرار کنی رفتم و هی باختم:n02: بعد خارج شدم.یعنی تا اونجا یه saving نداشت؟ اینجوری که خیلی سخته نمیشه با برنامه live چیزی همش سیو کرد؟(البته یه ترینر ازش دانلود کردم توش یه گزینه داره که میشه اینکار رو کرد ولی هنوز امتحانش نکردم)
دوستان شما تو منوی اصلی بازی Home رو میزنید Game For Windows میاد ؟
والا تا اونجایی که یادمه بازی اصلا براساس Game for Windows نیست!!!نقل قول:
دوستان من یک سوال دارم
من فقط evil 5 رو روی pc بازی کردم
به شدت هم خوشم اومد
آیا این بازی برای من خوشایند هست؟ چون خیلی تعاریف بدی ازش شنیدم
به نظر من که از 4 و 5 خیلی بهتر بود
خصوصا از جیک خوشم اومد به همراه اون نمسیسش
ایدا هم داستان خوبی داشت
کریس رو البته نرفتم
ولی فک کنم بی مزه ترینش همون لیون باشه!
شما اصلا بازی کردید ؟نقل قول:
اگه نداره پس چجوری بازی رو سیو میکنه ؟
همین الان هم یه ساعت بازی کردم.بعد هی مینوشت سیو ناموفق بود.از بازی هم اومدم بیرون دوباره رفتم تو بازی دیدم از اول اومد.
با این حــال کسی تو ویندوز ۸ اینو بازی کـــرده ؟
اره من خودم تو ویندوز 8 بازی کردم..مشکلی هم نداشتم:n06:
اره ان تیم بهترینش بود خیلی حال دادنقل قول:
من همین الان نسخه 5 رو نصب کردم با DX10 گرافیکش از نسخه 6 بیشتره ! :n13:
عمرا اگه به 4 برسه ولی مقایسه اش با 5 به دلیل کنترل بد بازی 5 کمی بهترهنقل قول:
4 یه چیزه دیگه بود یادمه اولین بار بیش از یه ماه طول کشید تمومش کنم در صورتی می شه گفت از 4 بهتر بود که اولا کنترلش مثل 4 بود(البته با گیم پد منظورمه نه کیبورد)دوما مثل 4 گنجهای مخفی و خرید و فروش اسلحه و کلا این قسمتش حداقل مثل 4 بود و نقشه حدف نمی شد و سوما مرحله لیون مثل 4 طولانی تر بود و چند مورد دیگه که خاطرم نیست
4 تو زمان خودش بهترین گیم سال شد
آره بازی کردم مطمئنم که Games For Windows نیست! خودش اول گفت میخوای اتوسیو کنه یا نه منم او.کی دادم یه اسلات باز کرد و سیو کردم و بعدش خودش سیو کرد!نقل قول:
من با شما دوست عزیز موافقم..اگر این مواردی که گفتید به سناریو لیون اضافه میشد و صد البته اگه این زامبی ها کمی سرعتشون پایینتر بود عالی میشد..نقل قول:
ولی الانم واقعا بعضی مراحل سناریوی لیون منو یاد اویل 4 میندازه مثلا همون قسمت کلیسا تو قبرستان واقعا زیبا بود یه لحظه حس کردم اویل 4 چه بسا از اون بهتره ولی باز با این زامبیها که پرش میکنن و اسلحه دارن خراب کردن بازی رو
من شخصا منکر تغییر نیستم ! ولی تغییر باید یه سری خصوصیات خوب به بازی اضافه کنه نه اینکه گند بزنه به همه چی !نقل قول:
الان توم ریدر 2013 با نسخه های قبلیش کلی فرق کرده اما خداییش از بازی کردنش لذت بردم !
امیدوارم نسخه بعدی این روند و ادامه نده ! من که فعلا بازی رو حذف کردم ! شاید یه مدت بی بازی موندم از سری اجبار ! بازی کردم :n15:...
من خودمم فقط 4 و 5 ش رو بازی کرده بودم. چـــــــــــقد دوسشون داشتم.نقل قول:
یادمه تو 4 و 5 ش حساب تک تک گوله هاتو داشتی آخه فضا محدود بود. بعد می تونستی تو اون کیفه بچینیشون و 5ش که محشر بود حتی میشد ذخیره کنی. اینجا هم تقربیا اونطوریه ولی کار و ساده تر کرده. از نظر من این بد نیست. تقریبا میشه گفت از هر لحاظ واسه بازی پیشرفت وجود داره، منتهی بحث سلیقه است. خیلیا زامبیای کند رو بیشتر می پسندن که در آرامش بتونن هد شات کنن. ولی در کل چیزی که بنظرم مزخرف شده کنترلشه که وقتایی که باید تند بدویی مثه غول آخر کریس این عیب خودشو خیلی نشون میده. چون با عوض شدن دوربین هی میره تو در و دیوار. نشانگر هدفشم چرت شده با اون چرخش بی خودش ولی در کل عالــــــــــی بود.
اگه از 5 حوشت بیاد عاشق این میشی.نقل قول: