سلام
کسی میدونه نمایندگی یا فروشگاه فروش پکیج ایمرگاس تو بابل کجاست؟
Printable View
سلام
کسی میدونه نمایندگی یا فروشگاه فروش پکیج ایمرگاس تو بابل کجاست؟
سلام.ممنون از راهنماییتون. نصاب اومد و یه دستگاه کوچیک سیاه رنگ بین ورودی آب سرد و پکیج قرار داد البته از داخل دستگاه این کارو کرد!!الان آب گرمه ولی واقعا فشارش نسبت به اب سرد کم شده!!:n03: تقریبا فشار اب گرم 70 درصد فشاذ اب سرده!!ینی واقعا وقتی کسی از پکیج استفاده میکنه فقط و فقط یک خروجی(مثلا فقط حموم یا فقط اشپزخانه) قابل استفادست؟؟الان ما همین وضعیت رو داریم!! همه مدل پکیجها این شکلن؟نقل قول:
خیلی ممنون از لطف و توجهتون
سلام آقای تعمیرکار
به نظره شما با توجه به اختلاف قیمت یک میلیونی بین پکیجه بوتان با ایمر شما کدومو پیشنهاد میکنین؟
سلام آقای تعمیرکار
به نظره شما با توجه به اختلاف قیمت یک میلیونی بین پکیجه بوتان با ایمر شما کدومو پیشنهاد میکنین؟
متاسفانه در پکیج های دیواری بدون مخزن دمای آب گرم به شدت به دمای ورودی آب سرد بستگی داره:n03:.اگر پکیج با ظرفیت بالاتر میگرفتی(مثلا 28 یا 32 هزار) 3 یا 4 لیتر در دقیقه فشار آب گرمت میتونست بیشتر باشه.نقل قول:
این سوالی که شما دارید سوال خیلی از مشتری هاست.
اما نباید فراموش کنیم که هر کدوم از این پکیج ها ویژگی های خاص خودشون را دارن.مثلا پکیج های بوتان مدل اوپتیما یا کالدا که یک میلیون تومان اختلاف قیمت با ایمر گاس داره هیچ کودمشون دیجیتال نیست و ویژگی های یک پکیج دیجیتال و پیشرفته را نداره،اما پکیج بنسر که یک پکیج دیجیتالیه ،اختلافی در حدود 300 هزار تومن با ایمر گاس داره.پس این اختلاف قیمت به دلیل وجود قطعات پیشرفته تر داخل این پکیج هاست.نقل قول:
جناب tamirkar1
دوست عزیز بخاطر اینکه ارتفاع دودکش 3 متر الزاما باید فن دار بزارم هیچ راهی نداره بدون فن استفاده کنم چون دودکشم هم مستقیم است اگر هم راهی نداره لطفی کن مدل بوتان را هم بگو که مناسب کار ما باشه ( 140 متر 3 خوابه ویلای یک طبقه شهر چالوس ) که از تهران بخرم ببرم و قیمتش هم مناسب باشه فقط خدا کنه چالوس نمایندگی داشته باشه؟ ضمنا فن دار 2 مبدله بگیرم ؟ با تشکر
سلام آقای تعمیرکار ممنون از کمکاتون
همونطور که گفتم واحده من : 90 متر-طبقه آخر - 10متر اتاق خواب(دو خواب) - 50 متر پذیرایی با آشپزخونه اوپن - پنجره های دوجداره
بوتان 3 مدل پره داره :
1- رادیاتور Il Primo آکس 350
2- رادیاتور Il Primo آکس 500
3-رادیاتور Il Primo آکس 600
من کدوم نو عشو و چند پره ای باید بگیرم؟
اگر براتون امکان داره یک لوله به لوله قدیمی دودکشتون اضافه کنید طوری که از بالای پکیج تا آخر دودکش ارتفاع 4 متر بشه در اینصورت میتونی از دستگاه بدون فن استفاده کنید.یک دستگاه 24 هزار اوپتیما جواب کار شما را میده.اما بهتره ظرضیت 28 هزارشو بگیری تا دبی آبگرم بیشتری داشته باشه.نقل قول:
رادیاتور Il Primo آکس 500 دوتا 10 پره برای اتاق ها و دوتا 15 پره برای پذیرای .نقل قول:
جناب tamirkar1
سلام مجدد از سقف که ایرانیت سیمانی است به ارتفاع یک متر دودکش 15 از نوع لوله سیمانی موجود است حالا اگر حتما باید حداقل 4 متر شود حدود 1.5 متر باید اضافه شود که فکر کنم با توجه به اینکه سمت ساحل قراردارد باد او را ببرد اگر راهکاری دارد بفرمائید ؟ یا خیر مدل فن دار بگیرم صداش اذیت نمیکنه ؟ دوم اینکه به لحاظ کیفیت قطعات پکیج بوتان برتر است یا ایران رادیاتور ؟ با توجه باینکه آب شمال رسوب دارد و یخ زدگی نداره . در آخر برای رادیاتور میتونم در اطاق خوابها از رادیاتور فولادی و در هال و پذیرائی آلومینیومی استفاده کنم ؟ضمنا نظرتون راجب رادیاتورهای پنلی مثل ترکیه ای چیست ؟ با تشکر از راهنمائیتون
*دوست عزیز پکیج فن دار بگیری خیلی بهتره و خیالت هم راحته که باد خاموشش نمیکنه.
*مدل فن دار انقدری که فکر میکنید صداش زیاد نیست و خیلی هم آروم کار میکنه.
*کیفیت بوتان بهتره.
*راداتورهای فولادی قدیمی گرمای خیلی خوبی دارن و سازگاری زیادی هم با پکیج دارن ولی در آپارتمانها به دلیل کم بود جا و شکیلتر بودن رادیاتورهای باریکتر (آلومنیمی )نصب این رادیاتورهای فولادی منسوخ شده.اما چون شما برای ویلا میخواید خیلی هم خوبه و میتونید از این رادیاتورها استفاده کنید.اگر بتونید رادیاتور نو گیر بیارید که خوبه وگرنه دست دوم تمیز هم میتونی استفاده کنی تا براتون ارزانتر تمام بشه.
رادیاتورهای پنلی هم رادیاتورهای خیلی خوبی هستند و با پکیج سازگاری زیادی دارن،فقط طول عمرشون نسبت به رادیاتورهای آلومنیمی کمتره.و اگر رادیاتور سوراخ بشه باید کامل عوض بشه.ولی در رادیاتورهای آلومنیمی اگر پره ای سوراخ بشه راحت میتونی اون یک پره را تعویض کنید.نقل قول:
سلام آقای تعمیرکار
دیروز رفتم پکیج ایمر گرفتم (2مبدله - فن دار - 24هزار) = 000/800/2
برا رادیاتور، پره ای بیشتر با پکیج سازگاره یا پنلی؟
تو پره اییا که گفتین بوتان عالیه
تو پنلیا کدومشون بهتره؟
فروشنده 2 نوع داره: 1. A.S.L و 2. NOTA
نظره شما چیه؟
رادیاتورهای نوتا را ندیدم ولی پکیج هاشو دیدم و چندتا هم بستم دقیقا پکیج های باکسی که یک شرکت ترکیه ای به نام نوتا به ایران صادر کرده،پکیج های خیلی خوبیه ولی پشتیوانه معتبری ...؟
احتمالا رادیاتورهاشم باید مربوط به شرکت باکسی باشه. از فروشنده بپرسید ببینید چقدر گارانتی داره و اگر خودش شخصا گارانتی میکنه نوتا بگیرید.نقل قول:
سلام
اين پكيج چقدر مي تونه خطرناك باشه. كم مونده بود ما رو خفه كنه. دوستان حواسشون باشه هر سال چكش كنن از همه لحاظ.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
دوکش مشکل داشته .نقل قول:
بله درسته ولی ما ابتدا 24 گرفتیم پسش دادیم الان مدلی که نصب کردیم 28!!یعنی باز هم باید پس بدبم 32 بگیریم؟؟
بله درسته ولی ما ابتدا 24 گرفتیم پسش دادیم الان مدلی که نصب کردیم 28!!یعنی باز هم باید پس بدبم 32 بگیریم؟
بوتان 32 هزار نداره شما باید با همین بسازید.این مشکل با گرم شدن دمای هوا برطرف میشه و فقط تو زمستان این مشکل دیده میشه.نقل قول:
بله ظاهرا همینطوره که شما میگید. من خیلی اصرا کردم که جنس خارجی بخریم اما به علت خوشنامی(عجب خوشنامی!!)بوتان با خرید جنس خارجی مخالفت شد.نقل قول:
البته خودشون میگن benessor pro تا 32 هم کشش داره!!وکاملا هم خارجیه!!مونتاژ نشدست!!
دوست عزیز خارجیش هم همینطوره.وقتی آب ورودی به پکیج خیلی سرد باشه هر پکیجی که بذاری همینطوری میشه.اگر پکیج مخزن دار بذاری که اون هم قیمتش خیلی بالاست وحدودا6 میلیون به بالا باید هزینه کنی.نقل قول:
باشه ازش میپرسمنقل قول:
دلیله اینکه گفتین دو تا سختی گیر ( پلی فسفات + مغناطیسی ) با هم وصل کنم چی بود؟
ممنون از توضیحاتتون
خیلی ممنون از راهنماییهای شما خیلی لطف کردین!!نقل قول:
سلام آقای تعمیرکار
با آرزوی سالی خوش و پر از شادی و سلامتی برای شما و خونوادتون
1- دلیله اینکه گفتین دو تا سختی گیر (مغناطیسی+پلی فسفات) رو مسیره آب سرده پکیجم وصل کنم چیه؟(پکیجم ایمره 2مبدله)
2- رادیاتورهای پنلی جنسشون از چیه؟
3- اختلاف قیمت رادیاتور پنلی فرولی با نوتا برای واحده من تقریبا 200هزارتومنه.به نظره شماکدومو وصل کنم؟
4- برای حوله خشک کن حمام (5متری) چه مارکی و جه اندازه ای بگیرم؟
اگه سوالام زیاده و وقت ندارین کوتاه جواب بدین. ممنون از شما
1- چون توی خود شرکت ایمر گاس میگن که بهتره از هردو استفاده بشه تا دستگاه دیرتر رسوب بگیره.
2- رادیاتورهای پنلی از ورق های فولادی ساخته شده.
3- بهتره فرولی بگیری چون گارانتی معتبری داره و اگر مشکلی پیش بیاد راحت عوض میکنن.
4- بهتره یک حوله خشک کن 50*80 بگیرید حوله خشک کن های فارمو (farmo) کیفیت خیلی بالای داره.و اگر پیدا کردی فارمو بگیر.
من هم پیشاپیش سال نو را به شما تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت میکنم.نقل قول:
جناب tamirkar1
سلام مجدد از راهنمائی هات خیلی استفاده کردم و تصمیم نهائی گرفتم optima 28 kis بگیرم ( برای 140 متر ویلا در چالوس مناسبه ) فقط یک سئوال قبل منو هم پاسخ ندادی پرسیده بودم آیا میتونم در 3 اطاق خواب رادیاتور فولادی قدیمی نو آژیر عرض 20 ارتفاع 60 سانت بزارم ( چون دارم ) و 3 را دیاتور آلومینیومی ( بعلت شکل ظاهری ) در هال و پذیرائی و آشپزخانه بزارم ؟ کلا استفاده 2 نوع رادیاتور تواما اشکالی نداره ؟ با تشکر فراوان
حمید جان
توی صفحه قبل من دقیقا به این سوالتون جواب دادم.بله شما میتونید د ر 3 اطاق خواب رادیاتور فولادی قدیمی نو آژیر عرض 20 ارتفاع 60 سانت و 3 را دیاتور آلومینیومی در هال و پذیرائی و آشپزخانه نصب کنید.واستفاده 2 نوع رادیاتور تواما مشکلی را ایجاد نمیکنه.:n01:نقل قول:
سلام به همه دوستان به خصوص آقای تعمیرکار که برا هموطناش وقت میزاره
برا همه آرزوی سالی خوش توام با شادیو سلامتیو دارم
این بهترین سایتی بود که تونستم راجبه پکیجو رادیاتور اطلاعات کسب کنم
ممنون از دوستان
سلام
تفاوت رادیاتورهای تک کانکتور با دو کانکتورها چیه؟
آیا تو کیفیت (طول عمر) اونا فرقی داره؟
سلام مجدد!!سال نو تون مبارک!!ببخشید از اینکه همیشه به شما زحمت میدیم!!میخاستم بدونم ایتکه رادیاتور هوا میگیرتش دلیلش چیه!!البته میدونم تا حدی طبیعیه ولی ایان رادیاتورهای ما تقریبا هر روز باید هواگیری بشه!!البته 48 ساعته که به اینجا نقل مکان کردیم و مصرف ابمون هم قاعدتا روزهای اول بالاست!!اما روزی 2 یا 3 بار باید هواگیری کنیم چند تا از رادیاتورهارو!!نقل قول:
بازهم ممنون و سپاسگذار!!
سلام
تفاوت رادیاتورهای تک کانکتور با دو کانکتورها چیه؟
آیا تو کیفیت (طول عمر) اونا فرقی داره؟
سلام
من هم سال نو رو به شما تبریک میگم و امیدوارم سال را در خونه جدید با خوبی و خوشی آغاز کرده باشید.
معمولا در جاهای که از رادیاتورهای آلومنیمی استفاده میشه این رادیاتورها زیاد هوا میگیره و کاریش هم نمیشه کرد.دلیلش رو هم قبلا به صورت کامل توضیح دادم.
جهت رفع مشکل هوا گیری رادیاتورها :
1- موادی وجود داره که توی رادیاتورها میرزن تا کمتر هوا بگیره.
2- استفاده از ایرونت (هواگیر اتوماتیک) .
که من راه دوم را بیشتر قبول دارم.و به نظرم خیلی بهتر و ارزونتر و عمریتر از راه اوله.نقل قول:
رادیاتورهای دو کنوکتوره بازدهی بسیار زیادتری دارن.نقل قول:
از نظر طول عمر و کیفیت خیلی تفاوتی ندارن چون از یک نوع ورق ساخته شدن.نقل قول:
:n16:رادیاتورهای دو کنوکتوره نسبت به رادیاتورهای تک کنوکتوره گرما دهی خیلی بیشتری داره ولی از نظر طول عمر و کیفیت خیلی تفاوتی ندارن چون از یک نوع ورق ساخته شدن.نقل قول:
با سلام خدمت کلیه دوستان و عرض تبریک سال نو
بیشتر این تایپیک رو خوندم و مطالب بسیار مفیدی را در آن دیدم.با کسب اجازه از اساتید این تایپیک بخصوص جناب تعمیرکار و دیگر دوستان که اینجا فعال هستند،من در زمینه تاسیسات فعالیت دارم و خوشحال میشم در خدمت دوستان عزیزم باشم،
hvac.eng.a عزیز
سال نو رو از طرف خودم کلیه دوستان توی این تایپیک به شما تبریک میگم.و امیدوارم با کمک شما و دوستان دیگر بتونیم سطح کیفیی این تایپیک را از لحاظ علمی بالا ببرم.:n12:نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان
کسی از رادیاتورهای پنلی آتروبان اطلاعاتی داره؟
ضمانت - ساخت کجاست - کیفیتش و ...
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتشو در اختیاره من بزاره
سلام خدمت همه دوستان
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتشو در اختیاره من بزارهنقل قول:
سلام خدمت همه دوستان
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتشو در اختیاره من بزارهنقل قول: